hot teens tube shemale jizzed by group.

Martine

Het was een mooie vrijdagavond, een van de eerste avonden van het jaar waarop je het gevoel had dat de lente begonnen was. Ik was met mijn vrouw op bezoek bij een heel goede vriendin. Sinds ze gescheiden is woont ze samen met haar achttienjarige tienerdochter Martine in een gezellig oud rijtjeshuisje aan de rand van het centrum. Het was nog te fris om buiten te zitten, maar met de tuindeuren wijd open en de open haard zachtjes brandend hadden we toch het gevoel dat we buiten bij een kampvuur zaten. Terwijl we onder het genot van een glas wijn met zijn drieën zaten te kletsen en een nieuwe CD beluisterden kwam de dochter thuis. Martine is een leuk vlot meisje, met een voor die leeftijd vaak zo kenmerkend rank figuurtje en kort donkerblond haar. Ze mengde zich onopvallend in het gesprek en vertelde over school, haar sportclub en haar vriendinnen. Ik vroeg haar of ze zondag moest sporten, maar dat was niet zo.
“Jammer” zei ik, “het wordt prachtig weer, een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn en een kleurtje op te doen. Je gaat zeker iets leuks doen met je vriendinnen. Lekker op een terrasje zitten of zo?” Ook dat bleek niet het geval te zijn, al haar vriendinnen waren zondag weg. Het gesprek ging verder over het weekend, mijn vrouw moest beide dagen werken, onze vriendin ging zondagmiddag naar een kennis toe en ik had nog geen plannen.
“Ik denk dat ik op mijn fiets stap en naar Hoek van Holland rijd, even een paar uurtjes op het strand liggen” zei ik. “Waarom ga je niet mee” zei onze vriendin tegen Martine, “dan heb je wat te doen en zit je niet alleen, ik ben de hele middag weg.” “Ik weet niet of ik je bij kan houden op de fiets hoor, je rijdt altijd zo hard!” Lachte Martine. “Neem mijn fiets maar” zei mijn vrouw, “daarmee kan ik hem ook bijhouden dus dat moet jou ook lukken.” Martine had er wel zin in, we spraken af dat zij om 11 uur bij ons zou zijn en dan haar fiets zou ruilen voor die van mijn vrouw.
Zo gezegd zo gedaan, die zondag stond Martine om klokslag 11 uur voor de deur. We pakten de fietsen, deden onze rugzak om en gingen op pad. Het is bij ons vandaan een klein uurtje fietsen naar Hoek van Holland, maar de tijd vloog om. Vrolijk kletsend peddelde Martine met me mee, ik deed het rustig aan en zij hield me gemakkelijk bij. Bij het strand aangekomen zetten we onze fietsen op slot en wandelden door de duinen richting zee. Er waren al aardig wat mensen op het strand, maar het kostte weinig moeite om een niet al te druk plekje te vinden. We spreidden onze badlakens uit in het zand en gingen zitten.
“Eerst maar een even wat eten en drinken”. “Ja graag” zei Martine, “ik heb best trek gekregen.” Na een broodje en een glas jus d”orange was het tijd om lekker te zonnen. We hadden allebei onze badkleding al van tevoren aangetrokken, dus we konden simpelweg onze T-shirt en short uittrekken. “Je hebt al een aardig kleurtje gekregen van dat uurtje fietsen in de zon” zei ik. “Ja,” antwoordde ze, “ik had eigenlijk beter mijn bikini aan kunnen trekken in plaats van mijn badpak, dan had ik helemaal bruin kunnen worden maar ik dacht dat het nog wat fris zou zijn.”
We vleiden ons op onze buik op de badlakens en genoten van het voorjaarszonnetje. Ondertussen kletsten we af en toe wat, draaiden ons zo nu en dan eens om en rookte ik een sigaretje. Na een klein uurtje begon het strand aardig vol te lopen, het leek wel of half Rotterdam hier naartoe gekomen was. We raakten omringd door gezinnen met kinderen, het was behoorlijk lawaaiig en er rolden regelmatig ballen over ons heen.
“Zullen we wat verderop een rustiger plekje zoeken?” vroeg Martine. “Dat lijkt me een goed plan” zei ik, we pakten onze spullen op en liepen noordwaarts. Na een minuut of tien lopen werd het een stuk rustiger. “Laten we hier maar neerploffen, want als we nog verder lopen komen we op het naaktstrand uit.” Martine keek mij verlegen aan. “Zullen we naar het naaktstrand gaan” vroeg ze blozend, “dan kan ik mijn badpak uitdoen en lekker helemaal bruin worden.” Ik was even verrast, dat had ik niet van haar verwacht. “Als je het niet vervelend vind dat ik ook uit de kleren ga vind ik het prima” antwoordde ik. “Nee hoor, als ik bij mijn vader ben loopt hij ook wel eens in zijn blootje naar de badkamer.”
We liepen nog een stukje door tot we op het naaktstrand waren, legden onze spullen neer en trokken onze badkleding uit. Ik vond het wel een beetje onwennig om in mijn blootje naast zo’n jong meisje te staan, maar zij voelde zich blijkbaar vrij en ging op het badlaken zitten om zich met zonnebrandcrème in te smeren.
“Wil jij mijn achterkant even doen” vroeg ze, en ze ging languit op haar buik liggen. Ik begon haar rug en schouders in te smeren. “Vergeet mijn billen niet hoor” zei ze terwijl ze zich genietend uitstrekte. Mijn handen daalden af naar haar onderrug en gleden over haar mooie stevige kontje. Terwijl ik haar billen insmeerde spreidde ze haar benen een beetje waardoor ik wat schaamhaartjes zag schemeren in de verte. Ik wilde me niet laten verleiden tot dingen waar ik spijt van zou krijgen, dus ik stopte en begon mezelf in te smeren. Martine kwam overeind. “Ga maar liggen, dan zal ik jouw achterkant ook even doen”. Gehoorzaam ging ik op mijn buik liggen. Ze spoot een flinke straal koele zonnebrandcrème op mijn rug en begon die rustig uit te smeren. Met haar kleine zachte handen verdeelde ze de crème over mijn huid, het leek alsof ze me masseerde. Ze begon bij mijn schouders, die werden heerlijk gekneed. Ik legde mijn hoofd op mijn armen en lag stiekem te genieten. Toen begon ze aan mijn rug, zacht maar stevig wreef ze de crème uit, steeds verder omlaag gaand. Voor mijn billen nam ze de tijd, ze kneedde ze stevig, af en toe ging er een vinger door mijn bilspleet. Ik kreeg er kippenvel van, zo lekker was het. Ik dacht dat ze nu wel klaar was, maar ze ging nog even verder met mijn bovenbenen. Een voor een nam ze die onder handen, niet alleen aan de achterkant maar ook aan de zijkanten. Steeds gleed er een hand tussen mijn benen, en daarbij werd mijn balzak regelmatig geraakt. Ik voelde het bloed naar mijn geslachtsdeel stromen en zei tegen haar dat het zo wel goed was. Ze ging op haar zij op het badlaken liggen en bekeek me zonder schroom van top tot teen.
“Je hebt best een mooi lijf, een stuk strakker dan mijn vader.” Ik wist niet goed wat ik moest zeggen. “Jij hebt ook een mooi lijf” zei ik. Ze lachte breed. “Vind je? Vind je mijn tietjes niet te klein?” “Nee hoor,” zei ik, “alles is mooi in proportie.” Ze lachte weer en ging verder. “Ga eens op je zij liggen.” Ik twijfelde, moest ik dat wel doen? Ik wist dat ik me op glad ijs begaf maar besloot om nog een keer haar zin te doen. Ze floot zachtjes tussen haar tanden.
“Wat een mooie pik heb je, mooi groot en wat een mooie bos haar erboven, lief met dat streepje dat zo naar je navel loopt.” Ik kreeg het nu echt warm, maar ze deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en ging gewoon verder. “Ik heb niet zo heel veel haar op mijn poesje, maar het is wel lang. Ik knip het regelmatig in model, vind je het mooi?” Ik knikte, mijn keel was te droog om antwoord te geven. Ze schoof iets dichter naar me toe, stak haar arm uit en nam voorzichtig mijn pik in haar hand. “Niet doen joh” bracht ik met benauwde stem uit, maar ze bleef hem vasthouden.
“Oh, ik voel hem groeien in mijn hand” zei ze opgewonden. Ik kreunde zachtjes, dit liep uit de hand! Vol bewondering keek ze naar mijn pik die al snel vrijwel zijn volle omvang had aangenomen. Voorzichtig bewoog ze haar hand zodat mijn eikel ontbloot werd. “Kijk, er komt een druppeltje uit, wat schattig” lachte ze. “Dat is voorvocht” zei ik, “dat komt door de opwinding”. Verbaasd keek ze me aan en vroeg. “Wordt je dan opgewonden van mij?” Ik knikte.
“Vind je het gek, ik lig hier naast een prachtig jong meisje dat mijn pik vasthoudt, welke man wordt daar nou niet opgewonden van?” Ze giechelde nerveus. “Sorry hoor, dat was niet mijn bedoeling. Maar ik heb nog nooit een pik in mijn hand gehad, ik vind het heel mooi om te zien en te voelen hoe hij groeit in mijn hand. Mag ik hem nog even vast blijven houden?” Weer knikte ik. Nog even hield ze hem vast. Toen begon ze langzaam met haar hand op en neer te bewegen…
Haar bewegende hand had effect, mijn pik werd keihard en er druppelde voorvocht uit. Gebiologeerd keek Martine ernaar, en ze pakte mijn pik steviger vast. Ze boog voorover, ik dacht om het beter te kunnen zien maar ze kwam steeds dichter bij en kuste uiteindelijk mijn eikel. Ik kreunde weer. “Je moet nu echt stoppen hoor!” “Waarom?” Vroeg ze met een vilein glimlachje. “Omdat dit echt niet kan, je bent de dochter van een vriendin en ik ben 35 jaar ouder dan jij” antwoordde ik. “Maar niemand ziet of weet het toch?” zei ze, nog steeds glimlachend. Ik kreeg het Spaans benauwd, was ze echt zo naïef of had dit meisje veel meer ervaring dan ik dacht? Ik concludeerde dat ze een naïef jong meisje was, maar waar had ze geleerd wat ze nu deed? Ik vroeg het haar, en lachend zei ze “Heb jij dan geen internet? Ik heb al een heleboel filmpjes gezien waarin mannen en vrouwen elkaar met hun handen en monden bevredigden, en ook filmpjes waarin geneukt werd, zowel vaginaal als anaal.”
Ik voelde me een ouwe lul, natuurlijk wisten die tieners van nu veel meer dan ik toen ik zo jong was. Intussen ging Martine rustig verder, na het kusje begon ze voorzichtig mijn eikel te likken, ze likte het voorvocht weg en nam mijn eikel tussen haar lippen. Weer zei ik “Je moet nu echt stoppen hoor!” “Waarom dan?” Vroeg ze onschuldig. “Omdat ik het echt niet meer in kan houden als je zo doorgaat” antwoordde ik zachtjes hijgend. Dat had ik beter niet kunnen zeggen, want ze pakte mijn pik nog iets steviger vast en begon me nu echt te pijpen. Steeds dieper liet ze mijn stijve in haar mond glijden, en op een gegeven moment zelfs tot in haar keel! Dit was een echte deep throat job, ongelofelijk dat zo’n jong onervaren meisje zo kon pijpen. Ik voelde hoe mijn zak samentrok en het zaad uit mijn ballen naar boven borrelde. Toen ze mijn pik weer diep naar binnen liet glijden explodeerde ik, in vier of vijf krachtige golven spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Ze zoog tot ik de laatste druppels eruit perste en slikte bijna alles door, alleen een klein restje liep via haar mondhoek uit haar mond. Ik was compleet in de war, maar zij niet. Nadat ze haar lippen had afgelikt en schoongeveegd kroop ze tegen me aan en kuste me op mijn mond.
“Dank je wel dat ik dit mocht doen, ik vond het geweldig” fluisterde ze zachtjes in mijn oor. Ze pakte mijn hand en drukte die tussen haar dijen. Ik voelde dat haar spleetje drijfnat was, en automatisch begon ik haar kutlipjes te strelen. Ze kreunde zachtjes en duwde haar heupen naar voren. Ik voelde haar harde knopje tussen de gezwollen lipjes, en bijna vanzelf gleed mijn vinger naar binnen in haar natte gladde kutje. Mijn god, waar was ik mee bezig? Martine schokte weer naar voren waardoor mijn vinger diep naar binnen gleed. Even verscheen er een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar die veranderde snel in een gelukzalige glimlach. Ze reed tegen mijn hand op en mijn vinger gleed in en uit haar natte spleetje. Haar adem ging steeds sneller en ik voelde haar kutje samentrekken om mijn vinger. Met een gesmoorde kreun kwam ze klaar. Haar lichaam schokte nog wat na, daarna sloeg ze haar armen om me heen en vielen we samen in slaap.
Ik weet niet hoe lang we geslapen hebben, maar na een tijdje werd ik wakker omdat mijn borst gestreeld werd. Martine zat rechtop naast me, ik lag op mijn rug en zij streelde mijn gezicht, mijn borst en mijn bovenbenen. Mijn pik lag slap op mijn buik, maar door al dat strelen werd hij met kleine schokjes groter. Dat ontging Martine niet, ze pakte hem voorzichtig vast en kneedde hem zachtjes. In no-time lag mijn pik niet meer slap op mijn buik maar stond hij fier rechtop. Met een snelle beweging ging Martine over me heen zitten, boog zich voorover en zette haar lippen op de mijne. Ze drukte haar tong naar binnen en zocht de mijne. Al snel gaf ik mij over en we lagen heftig te tongzoenen.
Ineens voelde ik haar hand weer om mijn pik, en voor ik het wist drukte ze hem tegen haar kutlipjes. Ik raakte in paniek, dit kon toch niet! Maar ik kreeg geen tijd om tegen te stribbelen, Martine liet zich langzaam zakken en mijn pik gleed haar natte kutje binnen. Weer verscheen er even een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar ze drukte door en begon zachtjes op en neer te wippen.
Hoe verkeerd het ook was, het was heerlijk, dat strakke kutje om mijn keiharde pik. Na een tijdje begon ik terug te stoten, ieder keer dat zij zich liet zakken drukte ik mijn heupen omhoog. Martine leek in trance, ze had haar handen op mijn borst gezet en bewoog steeds sneller op en neer. Haar ogen waren gesloten, ik streelde haar borstjes en haar keiharde tepels. Ze kreunde steeds harder, ik voelde haar kutsap langs mijn pik lopen. Toen kwam ze lang en hevig klaar, grommend liet ze haar orgasme uitrazen om zich daarna voorover te laten vallen. Met haar hoofd op mijn schouder begon ze zachtjes te snikken. Ik streelde haar donkerblonde haar tot ze weer wat tot rust gekomen was.
“Dank je wel” fluisterde ze zachtjes, “ik wist niet dat het zo heerlijk was….” Ik nam haar hoofd tussen mijn handen en keek haar diep in de ogen. “Dit was ongekend heerlijk!” Zei ik. “Maar, dit mag nooit meer gebeuren hè, dit is ons geheimpje en niemand mag dit ooit te weten komen.”
Ze knikte en gaf me nog een kus. We kleedden ons aan, pakten onze spullen en liepen terug naar onze fietsen. Op de terugweg spraken we nauwelijks, maar we keken elkaar regelmatig glimlachend aan. Bij aankomst thuis gaven we elkaar nog eenmaal een kus voordat ze naar haar moeders huis fietste. We hebben er nooit meer over gesproken maar vergeten doen we deze dag nooit, en als we elkaar zien wisselen we altijd een knipoog en een warme blik van verstandhouding uit.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Martine

 1. 16 augustus 2015 at 07:21

  Op zich netjes geschreven en ook het woordgebruik is aangenaam. Wat ik bij dergelijke verhalen wel altijd mis is de motivatie. Wie vraagt zijn achttienjarige dochter nou met een man van mid-vijftig te gaan fietsen of naar het strand te gaan? Welke jonge meid met trek in seks vind het een tof idee om om een oude vent als partner te nemen? Alsof ze niets beters kunnen krijgen … De antwoorden blijven ons verschuldigd en dat doet helaas flink afbreuk aan de geloofwaardigheid en zo aan het hele verhaal.

 2. 22 augustus 2015 at 22:01

  Dag Petra-1,
  Ik begrijp je bezwaren, ik had graag meer over de achtergronden willen schrijven maar dan was het verhaal voor betrokkenen te herkenbaar geworden, ondanks de wijzigingen die ik al in de context heb aangebracht.
  Groet, erofan

 3. 13 september 2015 at 21:47

  Ik sluit me aan bij Petra m.b.t. de geloofwaardigheid. Aan de ene kant noem je het meisje naïef en vraagt ze de man verbaasd of hij opgewonden raakt van haar. Aan de andere kant weet ze heel goed van wanten. Dit strookt absoluut niet met elkaar.
  Maar het verhaal is goed geschreven en logisch opgebouwd. Misschien kun je je volgende keer iets meer aandacht besteden aan de lay out. Hier en daar een witregel tussen de alinea’s leest prettiger. In de dialoog behoor je steeds een nieuwe regel te beginnen als een ander het woord neemt.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world