hot teens tube shemale jizzed by group.

Massage in India

Tijdens mijn laatste vakantie in India, heb ik mij heerlijk laten verwennen door een Indiase masseuse.

Het was op de dag van mijn aankomst en door de lange reis (3 vluchten, 2 keer wachten) kwam ik ’s-morgens vroeg behoorlijk moe aan. Mijn man stond mij op te wachten; hij was de dag daarvoor al in ons hotel gearriveerd.

Nadat ik me een beetje had opgeknapt en gesetteld in onze hotelkamer, gingen we de omgeving verkennen. Het meeste gebeurde op het strand; zo was daar ook een “beauty parlour” bestaande uit een golfplaten geval in tweeën verdeeld door een gordijn. Hier achter stonden 2 massagetafels, bedekt met versleten maar schone handdoeken. Ik zou een lichaamsmassage van een uur krijgen voor omgerekend 7 euro. Het meisje dat mij zou gaan masseren sprak nauwelijks Engels, maar dat maakte niet uit. Ze was een mollig, goedlachs type. Bewonderend streek zij over mijn blonde haar en raakte mijn armen en gezicht aan alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik raak zelf ook makkelijk mensen aan en ik gaf haar een kneepje in haar arm, zo van meiden onder elkaar. Ze wees mij waar ik mijn spullen kon leggen en ik kleedde me uit tot mijn slipje. Middels een opstapje kon ik op de massagetafel klimmen en ze maakte me duidelijk, dat ik eerst op mijn buik moest gaan liggen. Ze gebruikte geen massage-olie maar kokosvet; een iets dikkere substantie, maar ook lekker glad.

Nadat ze mijn rug, schouders en bovenarmen daarmee had ingesmeerd, begon ze mijn spieren aan te pakken. Dan weer knedend, rollend, wrijvend wist ze precies alle plekjes te vinden die losgemaakt moesten worden. Ze had stevige handen en krachtige vingers. Toen mijn bovenlichaam klaar was, ging ze verder met mijn billen en benen. Ze legde mijn benen iets verder uit elkaar en deed mijn slipje in mijn bilspleet. Dit was een opwindend gevoel; ik voelde dat er diep van binnen iets begon te gloeien.

Ze begon weer kokosvet aan te brengen en uit te smeren. Mijn achterwerk is één erogene zone; ik voel praktisch elke zenuw. Ze kneedde mijn billen en hoewel ik voor mijn gevoel praktisch naar het plafond vloog (net als wanneer je gekieteld wordt), was het toch heel opwindend. Ze breidde het gebied uit met mijn heupen en werkte langzaam naar mijn benen toe. Ging dan weer even plagerig tussen mijn benen, maar steeds heel kort, zodat het verlangen om goed aangeraakt te worden steeds groter werd. Ze kneedde met beide handen afwisselend vanaf de binnenkant van mijn benen naar boven toe en soms leek het net alsof ze me per ongeluk bij mijn kutje beetpakte.

Speelde ze een spelletje, vroeg ik me af, of was het haar erom te doen? Niet dat het me wat uitmaakte, ik lag te genieten van alles wat ze deed. En dat liet ik merken ook; zachte kreuntjes ontsnapten aan mijn keel. Ik voelde me als in een andere wereld, dat was ik in feite natuurlijk ook, maar door deze massage verloor ik helemaal mijn oriëntatie.

Ze kwam steeds meer in de buurt van mijn schaamlippen en begon deze te strelen en te masseren. Ik begon nu echt supergeil te worden. Ze ging van voren naar achteren en van links naar rechts met die gladde, krachtige vingers van haar. Tenslotte hield ze mijn slipje omhoog en met de andere hand ging ze tussen mijn lipjes door naar mijn clitje.

Oef, ik zuchtte, kreunde en hijgde. Toen ze ook mijn clitje begon te masseren, hield ik het niet lang meer en al gauw begon ik te schokken en haar bekwame vingers brachten me naar een verpletterend orgasme, waar ik nog lang van nagenoot. Zelf zette ze rustig de massage voort alsof er niets gebeurd was.

Toen ik me had omgedraaid op mijn rug, begon ze bij mijn voeten. Een voetmassage kan heel erotiserend zijn; bepaalde punten staan in verbinding met de erogene zones. Ik kwam in een diepe, erotische ontspanning terecht. Na een tijdje waren mijn borsten aan de beurt. Ze masseerde en kneedde ze, dit keer niet al te hard. Ze wreef met 2 handen over mijn tepels met een bepaalde techniek, die ik nog nooit had meegemaakt, maar zeker heel aangenaam was. Mijn kruis begon al weer te sputteren. Als dit enkel massage is, vroeg ik me af, wat is dan het echte liefdeswerk?

© Bodhi

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Massage in India

  1. 14 februari 2007 at 19:52

    Helaas, heel erg "onaf" verhaal. Vooral het einde is ronduit een afknapper. Geen ster.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world