hot teens tube shemale jizzed by group.

Mensenkennis

Haar haar heeft tegenwoordig weer zijn eigen, honingblonde kleur in plaats van het gemene waterstofperoxide-wit. Haar huid is een tint donkerder van kleur, maar hoewel daar een zonnebank aan te pas moet zijn gekomen, is er geen spoor van rimpelvorming. Ze nadert de veertig, maar ze heeft nooit aan haar lijf laten sleutelen ('Mannen hebben liever levende borsten dan van die plastic bollen') en daar is zo te zien ook geen reden voor. De naam die haar ouders haar gaven is ze bijna vergeten. Haar werknaam, en in het wereldje ook haar roepnaam, is Merry – ze spelt het niet May, maar Merry, vrolijk. Eigenlijk wou ze danseres worden. Het lot beschikte anders. Mijn vraag aan Merry: Hoe kom je zo rijk?

'Weet je dat ik gewoon belasting betaal? Het volle pond; ik vul trouw alles in, nouja, dat doet mijn zwager voor me. Het geeft me een kick om de staat zijn deel te geven van wat ik met wippen verdien. Zeker als je bedenkt wie er allemaal hun onkostenvergoeding opdrijven met de poen die ze aan mij kwijt zijn… Dat is echt lachen, vind ik: zo is de cirkel weer rond. Ik zit in het hoogste tarief, maar ik houd heus nog genoeg over.' Ze wijst in de richting waar ongeveer haar witte Chevrolet Impala geparkeerd staat. 'Zolang ik die hoerensloep nog kan betalen… het is een echte klassieker hoor!' De boodschap is duidelijk.

'Ik kom uit een heel gewoon gezin, vader, moeder, mijn broer, en dan ik en mijn zusje. Wij schelen heel weinig, we zaten in dezelfde klas. We deden eigenlijk altijd alles samen, ze zagen ons voor tweelingzusjes aan. Zij is advocate geworden, de trots van mijn ouders. Eigenlijk gek dat het met mij zo anders is gelopen. Misschien komt het wel door haar. Zij was jonger, maar altijd net iets beter: betere cijfers, leukere jongens, het lievelingetje van ooms en tantes. Ik ging op een goed moment – ik was zeventien denk ik – de kont tegen de krib gooien. Koos expres “verkeerde vrienden”, ging uit in rare tenten, hier op de wallen ook. Zo bouwde ik een vriendenkring op waarmee ik dus echt niet thuis kon aankomen – heel iets anders dan die studenten met wie mijn zusje omging.

Ik wilde altijd danseres worden, dus toen ik na school een baantje kon krijgen als stripper, zei ik geen nee. Ik dacht: het is een begin. Uren oefenen voor de spiegel… je lacht je dood. Ik had een grote bek normaal maar ik deed het in mijn broek van angst. Die eerste keer dat ik op moest..! Op zo'n te klein podiumpje voor een donker zaaltje, maar je ziet die koppen toch, tenminste op de voorste rij. Die geile verwachting, dat hangt dik in zo'n zaaltje hoor. En het moet van jou komen dan.' Ze schudt haar hoofd en rilt ostentatief.

'Nou ja, van het een kwam het ander natuurlijk; ik had geld nodig want ik had het opeens in mijn kop gekregen toch nog mijn vwo af te maken en mijn ouders vonden dat ik mijn kans gehad had; ik moest het zelf maar betalen. Je kon in die club ook met de klanten naar boven, en met het geld dat je zelf mocht houden zou ik rijk zijn, in mijn ogen, dus de verleiding was groot. Het duurde toch nog een maandje of zes, zeven voor ik zover was – het was toen juist uit met mijn vriendje, dus de tijd was rijp, denk ik. Ik was nog behoorlijk groen, ik schaamde me ervoor geluid te maken bijvoorbeeld. Maar als je niet kreunt en zucht en zo, denken die mannen dat je er geen donder aan vindt – en gelijk hebben ze – en dan is het: maatje pink en zeiken. Ik lag ook heel stil onder ze in het begin, echt zo van: klaarkomen en wegwezen alsjeblieft. Ook fout dus. Die klanten zie je nooit meer terug. Terwijl het er dus om gaat een vaste klantenkring op te bouwen. Dan krijgt de baas ook meer respect voor je, krijg je de beste kamer, mag je meer zelf houden ook.

Nou ja, na een tijdje kreeg ik de slag te pakken. Zo goed, dat de baas met me naar bed begon te gaan. Hij was een tikje aan de rijpe kant voor mij, maar toch nog lekker, strak, en met een sexy snorretje. En hij kende de kneepjes zal ik maar zeggen. Door hem ging ik eigenlijk pas voor het eerst van seks genieten; ik was toen negentien. Natuurlijk maakte ik de fout van alle beginnelingen, ik werd verliefd op hem, maar dat ging toch wel weer over. Op een gegeven moment zei hij tegen me: “Merry, als jij echt goed wilt worden, ik bedoel: écht goed…” Dat wilde ik wel, wie niet? Ik dacht aan de poen zie je, echt big time money spiegelde hij me voor. Dus ik vroeg wat ik dan moest doen.

“Als je echt goed wilt zijn,” zei hij, “dan moet je ervan gaan genieten. Je hebt het in je.” Ik begreep het nog niet zo goed, dus hij legde uit: “Een goedkope hoer ligt op haar rug en wacht tot het overgaat. Een goede hoer geniet zelf. En alleen een goede hoer kan het maken in deze branche.”

Geloof het of niet, maar ik had intussen ook nog mijn school afgemaakt en me ingeschreven voor cursussen, psychologie en management, en ik had voor de zekerheid ook mijn horecapapieren gehaald. Ja, je bent niet eeuwigjong en mooi dus je dekt je in. Maar het meeste leerde ik toch van mijn klanten. Je hebt geen idee wat je aan de weet komt van iemand als hij zijn broek laat zakken. De volgende keer dat hij bij mij kwam – ik woonde daar toen ook in dat pand – en ik boog me voorover om hem te pijpen, tilde hij mijn kin op en vroeg of ik het deed voor zijn plezier, of voor het mijne. Ik dacht erover na en tot mijn eigen verbazing stelde ik vast dat ik het lekker vond. Hij had een lekker ding en ik vond het heerlijk om hem zijn ogen te zien dichtdoen en die liezen van hem dichterbij te zien komen. Het gevoel van die zachte eikel onder mijn tong… Soms greep hij met zijn handen in mijn haren en drukte mijn hoofd op en neer, en dat vond ik ook geil. Dus ik zei: “Allebei” en hij knikte en zei: “Hou dat vast, hou dat vast,” voor hij zich weer liet gaan. En ik onthield het.

Het is echt niet zo dat alle klanten vieze oude mannetjes zijn hoor. Er zitten ook hele leuke mannen bij, die komen omdat ze thuis niet aan hun trekken komen…' Haar blik wordt dromerig. 'Gek hoor, wat sommige vrouwen laten lopen…' Ze herstelt zich. 'Op een avond had ik een klant waaraan ik meteen zag wat hij wilde. Je zag dat hij op zich niet te kort kwam, dat was het punt niet, maar het was meer dat hij niet kreeg wat hij wilde… Nog voor hij zich had uitgekleed, vroeg hij of het ook wat anders mocht zijn dan recht op en neer. Ik bracht meteen mijn nieuwe inzicht in praktijk. Ik zei dat het me een persoonlijk genoegen zou zijn hem te pijpen. Hoe hij daarop reageerde, dat maakte me meteen wild. Er trok een soort mist voor zijn ogen en in zijn spijkerbroek sprong een erectie te voorschijn. Ik regelde het zakelijke gedeelte en bekeek hem van top tot teen. Het was een heel aantrekkelijke man, breedgeschouderd, gespierde benen… Dus ik zei nog eens dat ik er echt zin in had, en hij vroeg: “Echt?” alsofhij me niet geloofde… Het was geloof ik voor hem iets heel bijzonders. Ik stelde hem gerust en maakte zijn broek open, maar, o god! toen zag ik pas wat ik had toegezegd. Hij was gi-gan-tisch geschapen! Een pik tot aan zijn navel, en dik! Ik wist echt niet waar ik dat gevaarte bergen moest… Ik begreep opeens ook waarom hij op dit gebied niet aan zijn trekken kwam. Maar ik wilde niet terugkrabbelen, en het was ook zo'n buitenkansje, buitenkans, zo'n kanjer helemaal te bespelen met mijn tong en mijn tanden… Het wond me op om hem zo ver mogelijk naar binnen te zuigen. Hij kwam diep in mijn keel, ik stikte er zowat in, de tranen stonden in mijn ogen, maar toch… sjesis, wat een lekker ding!

Daar bleef het niet bij, want hij kwam terug, mét zijn vrouw. Een stil, Afrikaans vrouwtje – niet om het een of ander, maar orale seks zit niet echt in hun cultuur. Hij wilde haar graag laten zien wat hij bij haar miste, en wat zij miste. Spannend hoor, om die enorme pik af te zuigen waar zijn wettige echtgenote bij was. Ze zat daar maar met van die grote ogen toe te kijken, hoe ik hem likte en aftrok en weer opslokte en hoe ik tekeerging op dat ding… ik intussen aan het vingeren omdat ik er apegeil van werd. En hij werd er alleen maar heter van dat zij toekeek. Toen hij kwam, spoot hij niet alleen in mijn mond maar over mijn hele gezicht, en ik likte langs mijn lippen en toen ik het doorslikte was ze een beetje geschokt, ze gaf een soort gilletje, en ik zag aan haar hoe opgewonden ze was… Ze zijn niet meer terug geweest.

Als je je klanten geeft waar ze voor komen, zijn ze gul. En je arbeidsvreugde is een stuk groter. Eerst was het alleen de bevrediging dat je iemand goed had klaargemaakt. Maar al gauw kreeg mijn eigen opwinding de overhand. Soms kwam ik zo lekker klaar, dat ik ze hun geld teruggaf. Ik herinner me een jongen, hij had het nog nooit gedaan. Net zo oud als ik, tweeëntwintig toen, en nog maagd, daar zat hij mee. Hij was verschrikkelijk zenuwachtig, en eerst betwijfelde ik of hij hem ooit overeind zou kunnen krijgen. Hij vertelde me dat het bezoek aan die club een cadeau was – van zijn vader! Wreed hoor, van zo'n man. Nou, ik kreeg medelijden en ik zei: “Doe maar net of ik een vriendinnetje ben. Weet je wat, we zijn elkaar vanmiddag bij de ijscoman tegengekomen. We vinden elkaar leuk,” zei ik, “en dat is trouwens echt waar, want je bent hartstikke sexy.” “Eerlijk?” vroeg hij, en toen werd hij minder verlegen. Ik heb echt de tijd genomen voor hem. Godallemachtig, die jongen was gewoon een natuurtalent! Toen hij zijn angst eenmaal kwijt was… zoals hij me gelikt heeft, en gezogen! Eerst mijn oren, en door naar mijn tieten tot ze er pijn van deden, en toen recht in de roos… sjesis, ik krijg er nog tintelingen van!' Ze slaat haar benen over elkaar. 'Hij kwam spontaan, over mijn benen en mijn poes, zonder dat ik hem nog maar had aangeraakt… Die hoefde dus geen cent te betalen, ook niet toen hij later terugkwam om meer.

Afijn, om een lang verhaal kort te maken, ik ontmoette iemand, beroepshalve dan, die me zei dat ik eigenlijk te goed was voor zo'n shabby club op de wallen. Hij ried me aan om te solliciteren bij een dure tent, zo'n ding buiten de stad. De cliëntele was ook beter daar, zei hij. Hij was bij mij gekomen omdat hij van me gehoord had, zei hij, maar normaal ging hij daarheen, vanwege de beschaafde atmosfeer.' Merry lacht op een manier die bij haar naam past.

'Stel je voor: hij kwam bij mij omdat hij van me gehoord had! Hij kwam speciaal naar die tent voor mlj! Kijk, dat bewees dus dat ik een treetje was geklommen op de ladder; het was tijd eens verderop te gaan kijken. Die man heeft me toen geholpen om in die chique club aan de bak te komen. Ja, en toen begon het eigenlijk.

Veel mensen kijken op mijn beroep neer, vrouwen vooral. Nou, ik kan het iedereen aanraden, en niet alleen omdat het schuift. Welke vrouw wil er niet door zes, zeven mannen per dag verwend worden? De meesten doen het alleen met hun eigen man en dan is het toch best spannend om te kijken wat er nog meer te halen valt? Plus dat je leert wat mannen eigenlijk willen. Ik maakte er een sport van om te raden wat ze lekker vonden. Dus meteen al als ze binnenkwamen, dan lette ik erop wat voor kleren ze droegen en wat voor drankje ze namen en of ze om zich heen zaten te kijken of zo wat zaten te schuifelen, en daar kon ik op den duur van alles uit opmaken.

Dat verzin ik niet hoor. Een man bijvoorbeeld die heel autoritair uit zijn ogen kijkt, die binnenkomt met zo'n air van: de wereld is van mij… grote kans dat die als een kleine jongen behandeld wil worden, billenkoek en al, of serieus SM wil. En je hebt van die stille types, die voorzichtig een kopje koffie nemen en doen alsof ze maar per ongeluk zijn binnengekomen, maar dat zijn vaak de grootste beesten. Als die eenmaal uit de broek-met-vouw gaan! Daar is trouwens niet zoveel aan, dat gaat van ram-bam-thank-you-ma'am. Maar zelfs daar leerde ik van genieten; het heeft wel wat om eens ongenadig geneukt te worden, daar heeft elke vrouw in haar hart van tijd tot tijd behoefte aan.

Het meeste plezier beleefde ik de eerste tijd aan vrijgezellenparty's. Die jongens komen niet echt voor de seks, die komen voor de lol. Dus die waren nog weleens ergens voor in, voor een triootje of een kwartetje bijvoorbeeld. Stonden ze zich om je te verdringen, elkaar op te hitsen, en dan was het gewoon wie het eerste klaarkwam. Jongens kunnen zich laten gaan hè, in bijzijn van andere jongens, dat hebben vrouwen niet. Dat werden me hele rukfeesten soms, ik heb eens onder de douche staan tellen hoeveel soorten sperma ik van mijn buik stond te wassen, nou ik was de tel kwijt. Of ik zat op mijn knieën op bed en dan keek ik over mijn schouder hoe ze daar achter me trillend op hun beurt stonden te wachten, met condoom en al, je zag het water bij wijze van spreken van hun kin druipen – lekker hoor. Ik bedoel: al die aandacht is toch voor jou, en jij ligt daar met je fijne spulletjes aan hoerig te wezen, je kunt je helemaal uitleven.

Praten deed ik ook, van die geile taal die je normaal niet uitslaat – dat is ook een heel bepaald type, dat daarop kickt. Van die mannen met zo'n keurige spijkerbroek aan die port of Belgisch bier drinken, moet je maar eens op letten. Die willen vuile praatjes horen. Dan ging ik maar van “lekkere tamp” hier en “ram hem erin” “daar…” En met opeens een andere, hese stem: “O,jaaa daddy, ram die dikke lul van je in mijn natte kut!”'Ze lacht. 'Of ergens anders. Want ik gooide al gauw alle taboes overboord, en als je er eenmaal aan gewend bent, is het in de achteringang net zo lekker als van voren. Lekkerder eigenlijk, want je voelt van alles tegelijk. Nou, daar lusten de meesten wel pap van! Je had erbij die kwamen al klaar als je het alleen maar zei: “Ja, neuk me in mijn hol, toe dan!” Dan was het zo klaar en over.

Maar ik weet niet hoe het kwam, misschien door mijn reputatie of zo, maar ik kreeg meer en meer klanten van het chique soort, die het geld hadden om er iets van te maken. Die nemen je voor twee, drie uur mee. Dan begin je met een dansje, een striptease, een massage. Tegen die tijd verschillen ze niet veel meer van andere klanten hoor, ik bedoel, in hun wensen. Freaks en viezeriken vindje in alle lagen van de bevolking. Maar hun poen geeft me de tijd om ze te leren kennen, zodat ik kan inspelen op wat ik denk dat ze willen zonder dat ze het hoeven te zeggen.

Nou, man, dít was het geheim! Dus bijvoorbeeld, als ik een man masseer, en ik kom bij zijn onderrug, en hij begint zo'n beetje met zijn kont te draaien, dan weet ik dat ik een vrouwelijk type onder handen heb. Die wil genomen worden. Dan geef ik later zijn liezen extra aandacht, die spier die daar loopt, en zijn billen. Soms stop ik zelfs een vinger of een dildo naar binnen, maar dat moet je aanvoelen, dat wil niet iedereen. Als je zoiets doet, en die man heeft daar altijd al van gedroomd maar het nog nooit meegemaakt – nou, dan moet je ze zien! Was in je handen!

Of als je bij het masseren merkt dat ze het lekker vinden dat je met je nagels over hun tepels gaat, nou, dan knijp je een beetje, en als je dan zo'n stiekem kreuntje hoort, dan weet je het: die kan nog meer pijn hebben, die kickt erop. Als ik dan opeens met tepelklemmen kom aanzetten, wat hij nooit zou hebben durven vragen, dan gaat zo'n kerel helemaal door het lint. Ik heb heel wat huwelijksaanzoeken af moeten wimpelen zo, want liefde gaat bij een man nog altijd door zijn pik hè.

Als je er eenmaal van gaat genieten, dan ontdek je aan ieder lichaam wel wat moois of extra sexy's. Zelfs zo iemand die nou helemaal niks mee heeft, uiterlijk dan, zo'n ingevallen typje met van die bloedeloze heupen, kalend en met smalle lippen, zelfs van zo'n ventje kun je nog opgewonden raken als je je laat gaan. Zulke mannen zijn vaak verrassend handig, letterlijk, hebben van die spannende friemelvin-gers. En die willen zo graag, die zitten overal tegelijk aan, als je je ogen dichtdoet weet je niet waar hij je het volgende moment weer te pakken zal nemen. Of een vetzak, veel meisjes houden er niet van, maar ik heb gemerkt dat dat vaak hele vrije mensen zijn, die durven alles en maken ook veel geluid erbij, ze zeggen ook van alles, in je oor en in je hals, en ze gebruiken hun mond ook makkelijker dan anderen – dus als je ze dan een beetje ophitst, heb je een heerlijk uurtje. Oudere mannen, vooral als ze een lang huwelijk achter de rug hebben, zijn vaak heel ervaren en verfijnd. Die vinden het lekkerder om jou genot te bezorgen dan om zelf te genieten, die maken er vaak heel veel werk van. Nou, dan kan het mij dus echt niet schelen dat het vel hier en daar een beetje slap is gaan hangen. Zo kan ik nog even doorgaan. Echt, iedereen heeft wel wat.

Ik had intussen aardig wat gespaard. Ik zei al, je moet aan de toekomst denken, dus ik kocht de bovenste verdieping van een chic, verbouwd pand in de binnenstad en maakte er een intieme club van. In de meeste clubs zijn mannen aanwezig om een oogje in het zeil te houden: barpersoneel, uitsmijters – maar ik wilde uitsluitend met vrouwen werken. Eén heeft de zwarte band in karate en een ander is jiujitsuexpert, een derde is een omgebouwde Thai, maar om te zien zijn ze puur vrouwelijk. Dat schept een heel andere, bijzondere sfeer. Mijn cliënten voelen zich echt koning klant als ze binnenkomen. Veilig ook, vertrouwd. Ik heb vier meisjes werken, die ik zelf heb geselecteerd via video-opnamen, echt het beste van het beste. Maar ik kies zélf met wie ik naar een kamertje ga.'

Ze giechelt. 'ledere vrouw weet hoe ze hard to get moet spelen. Maar dat een hoer dat doet, is natuurlijk een beetje merkwaardig. Het was mijn eigen idee en het werkt als een tiet. Er kwamen zelfs nieuwe klanten op af, die het van horen zeggen hadden, goede klanten ook, met topfuncties overal, in de politiek, het bedrijfsleven, de universiteiten. Ja, en toen was ik binnen. Stuk voor stuk hopen ze als ze binnenkomen dat ik ze zie staan. En als je ze maar lang genoeg laat wachten, speelt geld geen rol meer.

Ik zal je een voorbeeld noemen. Op een gegeven moment komt er een man binnen, ik herken zijn kop meteen van televisie. Een naam kan ik niet noemen, dat snap je, maar het is zo'n figuur die altijd in het nieuws is, een echte captain of industy, een van die drie, vier topmensen die de Nederlandse economie naar hun hand kunnen zetten. Hij gaat in een hoekje zitten, ik verwelkom hem, hij is met een oude klant van me en we maken een praatje. Dan ga ik weg, ik neem even iets door met een van de meisjes, besteed nog wat aandacht aan wat andere gasten, en al die tijd voel ik zijn blik op me gericht, maar ik kijk niet één keer zijn kant uit. Ik zorg natuurlijk wel dat hij een goed zicht op de koopwaar heeft.' Merry strijkt met haar handen langs haar zijden blouse en leren broek om te laten zien wat ze bedoelt. Onder de blouse heeft ze niets aan. 'Die avond ga ik met niemand weg. Ik werp hem af en toe een glimlach toe en daar laat ik het bij. Aan het einde van de avond (ik sluit vroeg, want die managers moeten allemaal vroeg weer op), tegen een uur of twee als hij goed wanhopig is, vraag ik hem of hij geen zin heeft zich door een van de meisjes te laten verwennen. Hij zegt nee, hij kwam voor mij. Ik glimlach, zo -'en ze demonstreert een lachje dat zelfs mij rillingen bezorgt – 'en ik bekijk hem zo eens van top tot teen tot hij het warm krijgt, en dan zeg ik dat het me een waar genoegen zal zijn en dat het er een volgende keer misschien wel van zal komen. Zijn vriend komt terug met een meisje en gaat afrekenen. En terwijl X staat te wachten, druk ik me van achter zo even tegen hem aan en zeg dat hij dan niets mag doen, dat hij een hele avond van mij zal zijn en dat ik met hem zal te doen wat ík wil.

Nou, ik had beet. Kijk, zo'n man heeft thuis een vrouw die voor hem zorgt, voor zijn eten en zijn overhemden. In bed wil ze dan toch wel een echte man. Maar X staat de hele dag onder stress, beslissingen, beslissingen, beslissingen – die vindt het heerlijk om zich over te geven en de dingen maar te laten gebeuren. En met een klein tikje van mijn schaambeen geef ik dan aan dat ik er zelf zin in heb, en dan kun je de lijn binnenhalen. De volgende keer heb ik precies gedaan wat ik had aangekondigd, hem in bad gestopt en afgezogen, hem afgedroogd, gemasseerd tot hij in slaap viel en hem toen verleid in zijn slaap. Sindsdien komt X een, twee keer per maand om meer, vaste prik.

Een van de eerste keren dat hij bij me kwam had hij een vriend bij zich. Ik kon gewoon aan ze ruiken dat ze allebei tegelijk met me mee wilden, dus ik verzin een smoes, iets over een nieuw waterbed, en ik troon ze mee, zogenaamd alleen om te kijken. Ik heb drank daar in die kamer dus ik schenk wat in, ik babbel wat over koetjes en kalfjes en ik vraag of ze het erg vinden dat ik me uitkleed. Vinden ze niet erg, en ik maak er wat van, houd steeds op. schenk weer wat in, dans naar ze toe, van ze af.. Die ene is een big shot in de sportwereld, mager, met zo'n vogelkoppie, stijf in het pak, dus ik zeg daar wat van en begin zijn das en colbertje uit te trekken. X wil niet achterblijven dus die maakt het zich ook gemakkelijk. Ik zeg dat ik dat niet vaak zo tref, twéé machtige mannen op mijn kamer, en of ze het erg vinden om mij allebei mijn plezier te geven. Vinden ze weer niet erg. Het is ook echt kicken hoor, als je twee mannen die het leven van de gewone man kunnen maken en breken in je macht hebt. Want als ik met mijn heupen en mijn boezem begin te draaien, loopt dus echt niemand meer weg. Ik had ze daar kunnen houden tot de volgende dag, als ik gewild had. Maar ik werd zelf ongeduldig, ik kleed die ene verder uit, en daarna X, maar ik laat hun boxershorts aan, om ze te laten wennen. Ik streel ze en zeg ze naast elkaar op het waterbed te gaan liggen, dan kan ik ze masseren. Daar liggen ze naast elkaar op hun rug, met zo'n verwachtingsvolle blik – ze proberen hun geilheid nog een beetje te verbergen. Op dat moment geniet ik gewoon ook van het feit dat ik zou kunnen zeggen: oké, aankleden en oprotten maar weer.

Maar dat doe ik natuurlijk niet, dan mis ik mijn eigen lol. Dus ik smeer ze in met massageolie en gebruik voor elke man één hand. Juist dat vinden ze pikant, dat ik ze allebei bedien. Je kunt zien wat het ze doet, dat staat daar rechtovereind in het midden. In tweevoud. Dus ik aan het bewonderen en vergelijken; de een is lekker lang en de ander geweldig dik, maar ik moet natuurlijk steeds weer voelen welke nou harder is… Even later, ze hebben nog nergens op gerekend, heb ik me over de een heen geplant terwijl ik de ander pijp. Dat vergt wel wat coördinatie, maar zoals je weet heb ik altijd gedanst, dus dat red ik. Ik zit dwars op X en berijd hem terwijl mijn haar over de buik van die magere valt, hij strijkt het opzij om te kijken, maar X kijkt natuurlijk ook, die vindt het apegeil om me een andere kerel te zien pijpen. Die magere zit nergens mee, hij kijkt hoe X zijn pik in en uit me schiet en hij spuit in mijn mond en ik laat het eruit lopen over mijn kin en mijn borst, en op dat moment slaat X gewoon dubbel, hij draait zich om en gooit me op mijn knieën en ramt zich hotseknotsbegonia bij me naar binnen. En die magere ligt daar nog ergens onder me en spert het zaakje voor hem open, en zodra zijn vingertoppen éven mijn kittelaar raken – toen hij nog sportte stond hij bekend om zijn subtiliteit – ben ik ook over de rand.'

Ze sluit haar ogen. 'lk moet bekennen dat ik die keer de voorzichtigheid een beetje uit het oog ben verloren. Maar normaal sta ik op condooms hoor. Alleen die keer… ik liet me gewoon meeslepen. Die magere is de op één na beroemdste voetballer aller tijden – zijn zaad op mijn tong was een kick die ik niet kon laten lopen.

Het moest natuurlijk een keer gebeuren dat ik mijn zwager in de zaak kreeg, die hot shot die mijn zus aan de haak heeft geslagen. Wat wil je, zij ligt elke avond met een leesbrilletje op in bed haar pleidooien door te nemen en hij moet maar wachten wat er overschiet. Hij herkende me eerst niet eens – ik draag vaak een pruik – maar toen hij het eenmaal doorhad, was de gêne natuurlijk groot. Kon me niet schelen, ik zou en moest hem laten zien wat hij bij mijn zus te kort komt. Dus ik neem hem apart, onder het mom dat we even moeten praten, en ik zeg het hem ronduit: “Hoor eens, ik werk hier en jij komt hier, dus we hoeven elkaar geen mietje te noemen. We kunnen er nu net zo goed gebruik van maken, want ik zie jou al heel lang zitten.” Hop, ik zie prompt die paal te voorschijn schieten, want voor zo'n man is vreemdgaan al heel wat, laat staan vreemdgaan met de zus van je vrouw, om maar helemaal te zwijgen van vreemdgaan met de zus van je vrouw die een hoer is. lk hoefde hem echt niet over de streep te trekken.

En ik moet zeggen: mijn zusje heeft smaak! Sindsdien komt hij regelmatig – hij is eigenlijk min of meer mijn vriend. Het windt hem enorm op dat hij hem zonder tussendoor te douchen van de ene zus in de andere steekt. En ik geef toe dat ik het allejezus spannend vind om mijn zusje op deze manier ook eens een lesje te leren.

X is mijn grootste vis, professioneel gesproken. Ik praat ook veel met hem, en hij vroeg me hoe het kwam dat ik zo precies zijn wensen kende. Ik zei dat ik dat altijd weet, bij iedereen, en ik legde hem uit dat je iemands seksuele voorkeuren kan herkennen aan zijn manier van doen. Toen zei hij: “Maar dan ken je dus ook zijn zwakke plekken, als je zijn seksuele voorkeur kent.” Daar moest ik over nadenken, maar het is wel zo. Een man laat in bed precies zien waar hij kwetsbaar is. Sindsdien hebben we een – laten we zeggen -bloeiende communicatie over de voorliefdes van politici en concurrerende industriëlen, voor zover ik ze ken dan, maar ik kan naar waarheid zeggen dat ik bijna het hele kabinet intiem heb leren kennen; inclusief een vrouwelijke staatssecretaris die zogenaamd voor de gezelligheid eens meekwam, maar die ik zo naar me zag staren dat ik haar voor de volgende middag heb uitgenodigd.

Dat was trouwens een heel speciale ervaring. Ze kwam met haar vriendin. Ze hadden geen lesbische relatie, maar ze waren duidelijk toe aan iets nieuws, en ik had binnen de kortste keren door wat. Ik schonk eerst een pittig drankje in de bar en we babbelden wat, voor ik ze meenam. Die staatssecretaris is een gezette vrouw van in de vijftig, en haar vriendin, ook een politica trouwens, is een hittepetitje met zo'n eeuwig meisjesgezicht. Ze kleedden zich wel meteen uit, onder een hoop gegiechel en gedoe, maar toen gingen ze afwachtend naar mij staan staren – want op de een of andere manier hadden ook zij gehoord dat ik altijd precies weet wat iemand wil. Ik zette ze op het bed, naast elkaar, en ik pak voor elk een plumeau en begin ze te strelen, zo kriebelig. Dat ontspant, weet je.

Het duurde niet lang of die dikke staatssecretaris pakt een plumeau van me af en begint mij te kietelen overal. Ze maakt eerst mijn tepels stijf en dan wriemelt ze met die plumeau langs mijn dijen naar boven, en kijken, kijken al die tijd. Ik moet mijn benen wijd doen en ik zie dat ze het lekker vindt dat ze mij nat heeft gekregen. Die kleine collega van haar was brutaler, ze stroopte mijn topje af en begon te voelen en met die spichtige vingertjes overal te knijpen, een beetje gemeen ook, met haar nagels.

 

Tegen die tijd had ik wel door wat ze wilden: ze wilden zich aan mij opgeilen en dan samen een nummertje maken terwijl ik toekeek. Maar zo hard van stapel liep ik niet, ik ging eerst tekeer op hun lichaam – vooral die dikke vond dat lekker, die krijgt daar waarschijnlijk te weinig van – en ik kreun en kronkel en ik gebruik mijn mond en handen voor allebei tegelijk, totdat ze echt het idee hebben dat ik helemaal wild van ze word… en tegen die tijd is dat ook zo, werkelijk, want die ene heeft zo'n pikant puberlichaampje en die andere… dik mag dan niet in de mode zijn, het is wel lekker zacht. En véél van alles. Nou, en toen ze het echt niet meer hielden, heb ik me teruggetrokken in de badkamer. Ik heb daar een loergaatje, maar ik wist ook zo wel dat het maar kort zou duren voordat ze elkaar te lijf zouden gaan. Toen ik terugkwam, lag die dikke dat kleine kamerlid te beffen en te likken zoals je zelden ziet. Ik kom van achter over haar heen liggen en hijg allerlei dingen in haar oor, dat ze van die geile grote tepels heeft en zo'n lekkere dikke kont en zo. Ik trek die gigantische billen uit elkaar en ik wrijf mijn borsten over haar rug en ik graaf in die tieten en ik vinger haar een beetje, maar dan trek ik me weer terug en zeg dat ik liever toekijk – nou, daar gleed die kleine op zeg! Ze begint zich te vingeren en intussen aan die grote memmen te lebberen en te roepen of ik het wel allemaal goed kan zien. En ik, zo hees en kreunend – maar daar hoef ik dus geen toneel voor te spelen: “Ja, ooo ja!”

En die staatssecretaris pakt een zwarte dildo die daar zogenaamd toevallig ligt en begint hem in dat kleine ding te poken, op haar knieën op bed met die geweldige kont naar me toe. Gegild dat die kleine heeftl Nou, en die staatssecretaris is duidelijk de baas van die twee, dus ze gaat tegen het hoofdeinde zitten en wijst tussen haar benen, die kleine begint haar te beffen en ik zit het in een stoel met mezelf te doen, met opgetrokken benen precies tegenover die staatssecretaris zodat die recht in mijn spleet kan kijken. Nou, als ze zo klaarkomen, dan moet je flink wat aandacht aan nazorg besteden, anders durven ze niet eens meer in de spiegel te kijken daarna, laat staan dat ze terugkomen. Dus als ze het helemaal gehad hebben, dan haal ik thee en babbel wat na alsof het allemaal heel gewoon is wat er is gebeurd.

Kijk, chantage levert te weinig op na de seksuele revolutie en het is ook niet meer zo makkelijk om iemand aan de praat te krijgen sinds de tijd van Mata Hari. Maar nu mijn meesterklant X weet dat de premier zich schaamt voor zijn dunne, witte kuiten, nodigt hij hem voortdurend uit voor partijtjes tennis en informele bijeenkomsten op zijn privéstrand bij Vinkeveen. De minister-president wil zo graag weer in de kleren, dat hij alles toezegt wat X hem influistert.

En dan smeer ik later die kuiten in met muskusolie en fluister dat niemand zulke opwindende voeten heeft als meneer de premier… Om hem dan in mijn onschuld te vertellen dat de oppositieleider op zwarte meisjes kickt. Zodat meneer Dunkuit hem zomaar toevallig eens meeneemt naar een tent waar donkere meisjes strippen, en de oppositieleider Dunkuit opeens zo'n peer vindt. Zolang je elk van hen maar het gevoel geeft dat je alleen hém in vertrouwen neemt, gaat het goed.

En van hun dankbaarheid betaal ik dus die Impala,' besluit ze met een brede glimlach.

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world