hot teens tube shemale jizzed by group.

Merel (2)

Langzaam kwam ik bij mijn positieven en slopen de geluiden van mijn eigen extatisch gekreun mijn sluimerend bewustzijn binnen. Babette zat met haar rug tegen het hoofdeinde van het grote bed en hield mijn bovenlichaam in haar armen, tussen haar gespreide benen. Ze kuste mijn gezicht en fluisterde lieve woordjes tegen me. Ik glimlachte, herinnerde me waar ik was, wat me overkomen was, en genoot van het feit dat we naakt tegen elkaar aan lagen. Vrijwel onmiddellijk nadat ik dat besefte keerde de opwinding terug in mijn lichaam, en vlijde ik me zo stevig mogelijk tegen Babette's zachte lichaam. Ik snoof de geuren van onze lichamen op, de geur van het vocht uit onze onderlichamen zat in de zachte sprei op het bed, op onze huid, in onze haren, hing in de hele kamer…

Plots hoorde ik een metaalachtige kopie van Babette's stem: “Beloof je me te dienen, te gehoorzamen, te doen wat ik zeg, wanneer ik het zeg, onderdanig te zijn aan mijn wensen en grillen?” Haar stem klonk ferm, vastberaden, schreeuwend…, en ik draaide mijn hoofd met verbijstering naar een televisie aan het voeteneinde alwaar ik mijzelf ruggelings en met schaamteloos gespreide, bevlekte benen en billen zag genieten van de mooie vrouw die, met haar vingers stotend, diep in mijn lekkende kut graaide. Ik hoorde mijzelf met luide stem, gretig en dramatisch trouw zweren aan haar handen en tong, haar ervaring, haar wensen en grillen, haar schoonheid, haar dominantie, haar moederlijke, voorbestemde sexuele overwicht over mijzelf en mijn wil. Een siddering ging door mijn lichaam, ik wilde wegkruipen in Babette's armen, schaamte kleurde mijn hoofd en ik wendde mijn blik af van die van Babette en de televisie.

“Wat zijn we mooi samen he?”, fluisterde Babette zachtjes, en ik verborg mijn gezicht zenuwachtig en twijfelend tussen haar borsten als ware ik een klein kind. Zachtjes begon ik te snikken. Babette streelde moederlijk door mijn haren en suste me: “Stil maar lieverd, je hoeft je toch niet te schamen?”. “Kijk eens hoe mooi je bent…, toe maar…. kijk maar”. Voorzichtig draaide ik mijn betraande gezicht in de richting van het beeldscherm alwaar ik nu met mijn armen hulpeloos zwaaiend ten prooi was gevallen aan het allesverslindende orgasme. Luid gillend en stuipend draaide en kronkelde ik onder het strakke lichaam en de vaardige tong en vingers van Babette over de met mijn eigen vocht bevlekte sprei. Ik zag nu voor het eerst ook het gulzige gezicht van Babette die met volle overgave mijn opengesperde kutje en bilnaad uitlikte.

Plotseling werd het beeld zwart. De band was afgelopen of vol. Ik bespeurde een gevoel van spijt bij mijzelf bij het aflopen van de band die de temperatuur tussen mijn dijen al weer danig had doen oplopen. De aanblik van mijn eigen escapade, de wijze waarop ik mijn lichaam onderwierp aan de handelingen van de mooie, gulzige Babette had me al weer opgewonden. De video klikte en spoelde de band terug. Babette nam mijn kin in haar hand en draaide mijn gezicht naar het hare toe. Met mijn hoofd achterover keek ik haar in de fonkelende groene ogen, maar zodra ze begon te spreken werd mijn blik naar haar lippen getrokken.

“Vond je ons liefdesspel net zo fijn als ik?” Ik knikte, en kon een glimlach niet onderdrukken. “Weet je nog wel wat je me beloofd hebt?”, zei ze zachtjes terwijl ze me strak in de ogen keek. Ik knikte en probeerde aan haar ogen te ontsnappen, nog altijd beschut door haar armen en benen. Nogmaals nam ze mijn kin in haar hand en bracht onze blikken bij elkaar. “Wat heb je me beloofd dan?” Ik slikte moeizaam een brok spanning weg en keek Babette aan terwijl ik zenuwachtig en dwangmatig op het vingertopje van mijn wijsvinger beet. “Dat ik.., eh, dat ikke je.., alles zal doen wat je zegt….” “En wat nog meer?”, vervolgde ze, met haar toon duidelijk stellend dat ze niet zou stoppen met de ondervraging voordat alle aan haar gedane beloften expliciet door mij zouden zijn herhaald.., hier én nu. “Te doen wat je zegt, wanneer je dat zegt…, onder…onderdanig te zijn aan je wensen en grillen….”

Babette's lach ontblootte beide rijen van haar parelwitte tanden. Ik voelde dat mijn hoofd begon te gloeien van schaamte en opwinding. Het herhalen van mijn gelofte vervulde me met een bijna onmenselijke spanning, een heerlijke onwetendheid omtrent wat komen ging, en tegelijkertijd een vurig verlangen mij opnieuw gewillig en weerloos te onderwerpen aan Babette's sterke wil. Babette legde haar handen op mijn schouders en met zachte dwang manoeuvreerde ze mijn lichaam zo dat ik geknield tussen haar gespreide benen belandde.

Babette zat nog altijd met haar rug tegen de hoofdleuning. “Als je mijn meisje wilt blijven”, vervolgde Babette, “dan heb je je aan mijn regels te houden, STRIKT te houden.., begrijp je dat?” Ik knikte haar toe, met mijn hoofd ietwat voorover gekanteld zodat ik subtiel omhoog moest kijken om haar in de ogen te zien. Op gedecideerde toon zette Babette haar regels voor mij uiteen… “Vooraleerst bepaal ik wie op de hoogte is van onze geheimen en niet jij”; ik heb geen zin in allerlei klasgenootjes die denken zich met ons te moeten bemoeien. Verder bepaal ik wanneer je me kan zien, en waar dat kan”.

“De standaardregels zijn: geen kleding, sieraden, of gedrag dat ik niet expliciet vooraf heb goedgekeurd of opgedragen.Zonder mededelingen mijnerzijds die het tegendeel inhouden kun je ervan uitgaan dat ik het dragen van onderbroekjes niet goedkeur”.

“Je spreekt me aan op de manier die ik voorschrijf, en spreekt niet wanneer er niet tegen je gesproken wordt; je antwoordt dus alleen op mijn vragen, en wel met twee woorden. Jouw naam zal vanaf nu 'Claire' zijn, en je mag mij 'Leidster' noemen, maar zult me sowieso met twee woorden aanspreken”.

“Verder verwacht ik volledige lichamelijke onderwerping van je; je doet wat ik zeg, hoe ik het zeg, wanneer en met wie ik het zeg!”

“Je zult van al onze ontmoetingen de volgende dag een schriftelijk verslag indienen beginnende met onze ervaringen van vandaag, en in ruil daarvoor zul je toestemming krijgen om in mijn aanwezigheid de videobanden van ons samenspel te bekijken.”

“Als je mij bezoekt, treed je op mijn teken het huis binnen en begeeft je zonder te spreken naar deze slaapkamer.”.

“Hier aangekomen ontkleed je je, en neemt op handen en voeten plaats op de rand van het bed met je hoofd naar het hoofdeinde en je blik gericht op de sprei.”

“Ik tolereer géén masturbatie op eigen initiatief.., hier of thuis, en als ik erachter kom dat je je laat bestijgen of anderszins gebruiken door jongens of anderen in het algemeen dan zul je wat merken. Als ik vind dat je huiswerk nodig hebt dan geef ik daar hele expliciete opdrachten voor; ik wil geen uitgewoond, schraal kutje.”

“Verder is onze relatie op deze wijze van kracht buiten de schooluren; de avonden en de weekenden dus. Daarbuiten, en op de door mij incidenteel aangegeven tijden, ben je gewoon mijn partner, en kunnen we met elkaar omgaan op basis van wederzijdse gelijkheid”.

“Heb je mij begrepen?”

Babette's geoefende preek verbijsterde me, verwarde me, liet me overdonderd achter. Ik was helemaal niet van plan om… ik wilde alleen maar haar, waarom vond ze dit nodig? De andere regels vond ik wel vreemd, om nou zo op bed te gaan liggen iedere keer als ik hier kwam, maar de verantwoording die mij uit handen genomen werd en degene die ik er voor terug kreeg maakten me wel nieuwsgierig, wonden me op. Ik was zeer benieuwd naar hetgeen Babette voor mij in petto had. Ik knikte heftig, en beaamde de door haar aan mij voorgehouden regelgeving. “Ik doe alles wat je van me verlangt Babette, dat heb ik je beloofd!”

Terwijl Babette glimlachend mijn expliciete onderwerping in ontvangst nam, zwierven mijn gedachten naar de verrukkelijke ervaringen die zij en de toekomst nog voor mij verborgen hielden. “Ga eerst maar eens languit liggen hier, met je ogen dicht”, zei ze met een tedere, veelbelovende blik in haar ogen. Met een glimlach op mijn gezicht deed ik wat ze van mij verlangde, en voelde hoe ze het bed verliet. Ik hoorde hoe ze zich verwijderde van het bed en rommelde in een kast in een hoek van de kamer. Na een tijdje hoorde ik haar blote voetjes weer terugtrippelen, en voelde ik hoe ze iets zachts aan mijn pols bevestigde. Ik opende mijn ogen en aanschouwde met een verbaasde blik dat Babette een klein leren maskertje had opgedaan, evenals een hele, HELE kleine bikini met dunne leren bandjes en doorzichtige stof, die nauwelijks haar tepels en schaamlipjes bedekte. Ik zag ook dat ze een zijden sjaal aan mijn pols knoopte, hetgeen wel de nodige vragen opriep maar me niet van het kijken naar Babette af kon houden. Het andere einde van de sjaal knoopte Babette aan het hoofdeinde van het bed aan een ring.

“Tut tut tut, sprak ze me corrigerend toe, ik dacht dat ik OPDRACHT gegeven had om je ogen gesloten te houden? Ik zou maar doen wat ik zeg want ondeugende meisjes krijgen straf van mij!”, zei ze gespeeld streng. Giechelend deed ik wat ze zei. De sjaaltjes – waarvan er nu ook een aan mijn andere pols werd bevestigd – maakten me nogal zenuwachtig (waarvoor moest ik vastgebonden worden?), maar de manier waarop Babette mij toesprak deed me alweer met verlangen en een tinteling in mijn onderbuik denken aan wat verder komen ging. Als laatste bevestigde Babette een klein maskertje op mijn gezicht dat het mij onmogelijk maakte om te zien.

Daar lag ik dan, poedelnaakt, geblinddoekt, 'geboeid' en alweer zo opgewonden dat ik voelde dat vanuit mijn van alle inspanning gezwollen kutje een dikke druppel voorvocht haar weg vond door mijn bilnaad. Weer hoorde ik Babette weglopen van het bed. Ik hoorde haar de kamer verlaten, voelde mijn hartslag toenemen door deze nieuwe en onverwachte ontwikkeling, en besefte me de spanning die de door mijzelf verkozen machteloosheid met zich meenam. In de verte hoorde ik water lopen en na verloop van tijd keerde Babette terug in de kamer. Ik hoorde klotsen en begon zenuwachtig te giechelen. Babette reageerde niet. Ik draaide een beetje met mijn lichaam in een poging Babette te volgen door de kamer en besefte me plotseling dat ze vlak bij me was. Ik voelde haar bewegingen op het bed en besefte dat Babette haar been over me heen geslagen had, en bovenop me was gaan zitten.

“Benen wijd!”, klonk het plotseling. Aan het geluid van haar stem kon ik horen dat Babette met haar billen naar mijn gezicht gekeerd was. “Knieën optrekken!”. Ik gehoorzaamde nogal onhandig en voelde dat Babette over mijn beide knieën één voor één een soort band liet zakken, en aantrok, die mij belette mijn benen weer te strekken, zodat ik mijn geslacht dus permanent en onverhuld etaleerde. Was ik eerst gespannen toen Babette de kamer verliet, nu was het giechelen mij definitief vergaan. Met het zweet parelend op mijn voorhoofd wachtte ik af. Nog meer was ik mij nu bewust van mijn hulpeloze situatie, nog eer onzekerheid over wat komen ging daalde langzaam op mij neer.

Plotseling voelde ik een geweldige zachte, natte, sensatie op mijn onderbuik, midden in mijn van alle inspanning pijnlijke schaamhaar. Vastberaden en snel daalde het gevoel naar mijn beide liezen, en over de in al hun glorie geëtaleerde, nog van hun eerdere massage gezwollen schaamlippen. Uiteindelijk streek het zachte gevoel vanaf mijn kutspleetje door naar mijn anus en bilspleet. Zo snel als het gekomen was hield het strelen ook weer op. Ook al wist ik nog altijd niet wat er gebeurde, ik was over de laatste ontwikkelingen zeker te spreken. Nu voelde ik iets anders, ik hoorde het ook. Wat was dit toch voor…gerasp? Met een schok besefte ik me dat Babette mij had ingezeept en nu mijn schaamhaar wegscheerde. “Stil liggen”, beval ze me luid en beslist. Het zweet brak mij nu in grote hoeveelheden uit, ik rook mijn eigen angst! Ik verstarde en hield mijn adem in. Het idee, het beeld van een scheermes op mijn tere schaamlipjes joeg me doodsangst aan. De angst voor de macht die Babette nu over mijn welzijn uitoefende nam bezit van me. Langzaamaan vorderde Babette's werk en toen ze eenmaal een schaamlip gedaan had keerde de rust een beetje in mijn lichaam terug. Langzaamaan kon ik mijn gedachten verplaatsen naar het visualiseren van een beeld van dit tafereel; hoe Babette op mij had plaats genomen en mij als een machteloos onderdaan, vrolijk neuriënd, 'behandelde'. Van mijn venusheuvel, naar mijn schaamlippen, mijn liezen en mijn anus zou ze gaan, dezelfde volgorde als het inzepen; Babette zou me geen kwaad doen. Hoe mijn benen gespreid waren, hoe ik hier in al mijn geile beschikbaarheid tentoongesteld werd, hoe mijn kutje er straks uit zou zien én hoe het aan zou voelen…, hoe gelukkig ik was in de armen en de macht van dit ervaren meisje, dit erotische, volwassen, wijze bijna moederlijke wezen. Ik moest me inhouden om niet krachtig mijn hele schaamstreek en buik samen te trekken en aan te spannen toen Babette uiteindelijk grondig rondom het tere velletje van mijn poeperdje alle dons verwijderde. Het machteloze wond me nu voor het eerst onomwonden hemels op!

Babette verliet het bed en na een aantal seconden hoorde ik een fototoestel..; ze maakte foto's van mijn kale kutje (!).Ik voelde mijn vocht rijkelijk vloeien, en smeerde het uit tussen mijn dijen door ze krachtig langs elkaar te bewegen toen Babette eindelijk de lussen van mijn knieën verwijderd had. Babette nam opnieuw plaats bovenop mij en droogde mij met een zachte handdoek af. Het gevoel van de zachte stof op mijn kale kutje deed me sidderen van genot. Onbeholpen duwde ik mijn geslacht af en toe stevig omhoog, om daarna in kleine stuipjes de controle over mijn onderlichaam weer te verliezen onder de door Babette uitgeoefende druk. Daarna wreef ze de geschoren delen in met iets dat, naar ik kon ruiken, wel zwitsal babyolie moest zijn. Weer wreef ik mijn dijen langs elkaar en genoot ik van de intense sensaties die mijn eigen warme, gladde, huid tegen zichzelf had. Heerlijk ontspannen, met een leeg hoofd maar bezwangerd met tintelend lichamelijk genot lag ik daar (na) te genieten van de onvergetelijke avonturen… tussen mijn angsten voor het onbekende.., mijn eigen onwetendheid enerzijds, en het mij door Babette geschonken genot.., haar macht over mij.., en mijn inwijding anderzijds.

Ik wilde weer giechelen, toen Babette mijn lichaam en het bed opnieuw verliet. Weer verliet ze de kamer, maar deze keer hoorde ik haar de trap afdalen, en begaf ze zich buiten het bereik van mijn gehoor… Geduldig wachtte ik Babette's terugkomst af, ondertussen mijn dijen zo krachtig mogelijk samendrukkend, terwijl ik van mijn ene bil op mijn andere rolde. Deze bewegingen zonden kleine golfjes tintelingen door mijn onderbuik. Ik kon ondanks mijn blijdschap over de gebeurtenissen van die avond echter niet voorkomen dat ik mij langzamerhand steeds sterker af ging vragen waar Babette was; waar ze bleef; en hoe lang ik alleen moest blijven. Ik hield op met het samenknijpen van mijn dijen en lag stil.

Zo lag ik daar op uren gelijkende minuten, in mijn eentje, op het bed kou te lijden. Ondanks steeds intensere overpeinzingen moest ik toch iedere keer weer concluderen dat ik volledig machteloos was in mijn eigen lotsbeschikking, en was overgeleverd aan de enige persoon die wist waar ik me op dat moment bevond: Babette. Wat Babette ook van plan zou zijn, er was niets dat ik kon doen om het haar te verhinderen. Langzamerhand begon ik me steeds ongemakkelijker te voelen. Een aantal onprettige scenario's begonnen zich aan mij op te dringen ook al vertelde ik mezelf keer op keer dat ik van Babette hield en zij van mij, en dat lieve Babette mij nooit kwaad zou doen. Na enige tijd kreeg ik het voor het eerst die dag koud. Mijn tepels verhardden zich, mijn tenen werden langzaamaan ijsklontjes, mijn hele lichaam schreeuwde om warmte. Tot overmaat van ramp voelde ik een enorme noodzaak om te plassen opkomen. Ik sloeg mijn benen over elkaar en wreef mijn voeten over elkaar.

Plotseling werd ik mij bewust van beweging op het bed. Ik keerde mijn geblinddoekte hoofd in de richting die mijn overige zintuigen me aanduiden in een ijdele poging om de bron van de beweging te identificeren. Eens schok ging door mijn lichaam en ik trok aan mijn zijden boeien, probeerde mijn armen in een afwerende houding tussen mijn gezicht en 'het gevaar' in te brengen. Mijn hart ging als een bezetene tekeer en ik voelde het angstzweet uit mijn poriën opwellen.

“Sussssst”, hoorde ik Babette! “Niet bang zijn meisje”…, “Open je lippen”. Onhoorbaar was Babette teruggekeerd van beneden en had me beslopen. Gelijk was er, bij de uit mijn lichaam wegebbende angst en verstarring, de rustgevende wetenschap dat mijn lieve vriendin me niet in de steek had gelaten. Ik slaakte een zucht van verlichting, giechelde even zenuwachtig en deed onzeker wat Babette me opgedragen had. Ik likte mijn lippen en opende ze een weinig. Vrijwel onmiddellijk voelde ik Babette dichterbij komen, en rook ik buiten haar lichaamsgeur ook nog iets anders. Babette's tong beroerde mijn lippen en drong zich er zachtjes tussen. Nu proefde ik ook datgene dat mijn neus al vermoedde: wijn!. Babette had een mond vol wijn en liet de zware zoete vloeistof langs haar tong in mijn mond lopen. Zacht kreunend liet ze de wijn de vrije loop in mijn wachtende mond. Dankbaar steunend dronk ik de warme rode vloeistof met een zacht geslurp gretig uit haar mond. Nog een keer nam Babette een volle mond wijn en bediende mij met haar geile mond, en nog eens en nog eens. Giechelend, likkend, kussend en genietend laafden wij ons aan de volle smaak van een zware rode wijn. Babette uit de fles, ik uit haar mond. De druppels die uit mijn mondhoeken liepen werden door Babette nauwkeurig van mijn gezicht gelikt. Babette wreef mijn tepels in met de wijn en zoog ze omslachtig en lang schoon. Ook haar eigen tepels smeerde ze in met wijn, en ze bood ze mij aan door ze me op de lippen te drukken. Met groot enthousiasme voldeed ik aan haar wens. Ik zoog haar zoete, grote, zachte tepels diep naar binnen en voelde ze in mijn mond opzwellen en verharden. Ik genoot van de smaak van de wijn, de smaak van Babette's lichaam, en (wederom) van het lichamelijk genot dat ze mij schonk; rechtstreeks, maar ook via bevrediging van de verlangens in mij waarin het verwennen van háár lichaam de hoofdrol speelde. Ik kreeg een warm en dromerig gevoel naarmate Babette mij meer en meer wijn voerde, en ik verloor me enigszins in het ritueel. Ik verloor alle besef van tijd en ruimte, genoot van de duisternis waarin Babette mij had afgezonderd van de wereld, en die de lichamelijke sensaties versterkte; het tastzintuig, het gehoor, de geur. Ik voelde dat Babette een andere positie aan nam door de bewegingen in het bed. Een licht gevoel van teleurstelling stak de kop op aangezien ik wilde dat ze door zou gaan, maar dat werd onmiddellijk weer de kop ingedrukt door Babette's besluit om nu mijn navel als haar glas te gebruiken. Kirrend van plezier en van genot heen en weer zwaaiend met mijn hoofd op het bed werd ik me weer gewaar van die andere geur. Ik hield mijn hoofd stil hetgeen door Babette's verwennerij enig moeite koste, en richtte mijn hoofd iets op. Toen drong het tot me door dat Babette wijdbeens boven mijn gezicht had plaatsgenomen, en ik haar schaamgeur rook. Ik deed moeite om de geur zo diep mogelijk in me op te nemen en nooit meer te vergeten. Ik hield mijn adem en Babette's zware geurvlag zo lang in mij dat ik er van duizelde. Babette verraste mij volledig door mij plots tussen mijn benen te treffen met een ruimschootse hoeveelheid warme wijn uit haar mond. Met haar vaardige vingers wreef ze de drank intensief in de tere huid van mijn schaamlippen en bilnaad. Direct daarop plaatste ze haar volle mond op mijn kutje en opende hem. De wijn kwam in kontakt met mijn binnenste schaamlipjes en mijn gaatje, en Babette wreef met haar tong over mijn geslacht en klitoris. Ik liet mijn hoofd terugvallen op het bed, vergat Babette's geur in te houden, maar hapte naar lucht door mijn mond. Babette perste nu de wijn in mijn kut en zoog hem weer terug, wreef met haar tong over mijn geslacht, perste de wijn weer in mijn vagina en zoog het weer op. De alcohol in de wijn liet het tere vlees van mijn schaamlippen en vagina gloeien, versterkte de aanrakingen van Babette's tong en verhoogde de gevoeligheid van mijn geslacht zodat mijn hele lichaam enkel en alleen tussen mijn benen leek te bestaan; mijn hele fysieke waarnemingsvermogen vernauwde zich, concentreerde zich op het kleine gebied tussen mijn dijen. Ik kon niet voorkomen dat ik hardop en wellustig begon te kreunen. “MMMMMMMMH!, JA! OOOOJA!”. Nogmaals perste Babette de wijn van tussen haar lippen bij me naar binnen. Een warme gloed vulde voor de zoveelste keer mijn hele kut. Babette nam haar mond van mijn kut maar hield mijn opgetrokken benen in bedwang zodat de wijn mijn lichaam niet kon verlaten.

“Ik zal je zo de wijn doorgeven, opdat je mij op dezelfde wijze kunt bedienen zoals ik zojuist bij jou gedaan heb.””En denk er om…, je slikt de wijn pas door als ik het zeg!” Is dat begrepen?” “OOOH MmmhJA Babette, ik zal het doen, ik zal het doen!”. Babette sloot wederom haar mond over mijn kut, en door mijn kreten begeleid zoog ze mijn gloeiendhete onderlichaam leeg. Ik voelde hoe Babette zich vlug op het bed omdraaide en vanaf een plakje naast mijn lichaam over me heen boog om haar lippen op de mijne te brengen. Zachtjes beroerde ze mijn lippen. Ik opende mijn mond en rook de zoete geur van de wijn en die van mijn eigen lichaam, vlak voordat Babette haar lippen spreidde en het mengsel van de zware wijn, haar speeksel, en het vocht uit mijn vagina, in mijn mond liet sijpelen. De mengeling van bedwelmende smaken deed me duizelen, en ik was nog niet eens bekomen van de opwinding die Babette's handelingen in mij hadden ontketend, om nog maar niet te spreken van de wellust die haar opdracht had ontstoken. Mijn hart ging voor de verandering weer eens op volle toeren tekeer bij het vooruitzicht dat ik mijn lippen op Babette's kale geslacht moest (mocht!) drukken. Tot tranen toe geroerd door dit speciale moment, maar zonder het geduld om ze te laten gaan, wachtte ik af tot ik voor het eerst het geslacht van een andere meisje mocht liefkozen. Babette had haar been over mijn lichaam geslagen, en ik voelde en rook haar nabijheid.

“Doe je mondje maar open meisje”, zei ze, en ze plaatste haar met de vingers gespreide geslacht over mijn mond. Ik voelde Babette's zachte zitvlees op mijn wangen, toen ze haar hand terugtrok en haar gewicht iets meer op mijn gezicht concentreerde. Een siddering ging door Babette's lichaam en ze liet hissend haar adem ontsnappen. “Ssssss, hmmmm, toe maar meisje, begin nu maar.” Ik rolde de vloeistof door mijn mond om mijn tong goed te bevochtigen en begon, met mijn hart in mijn keel, onhandig Babette's schaamlippen te likken. Babette reageerde door met een cirkelvormig patroon haar onderlichaam over mijn gezicht te bewegen. Ik voelde hoe mijn neus van links naar rechts en van voor naar achter door haar bilspleet gleed, en hoe de vloeistof uit mijn mond en haar buik zich verspreidde over mijn gezicht. Ik begon nu mijn hoofd te bewegen en Babette heftiger te likken, ik begon haar te penetreren met mijn tong. Babette kreunde het uit en droeg me op de vloeistof in haar lichaam te brengen. Ze hield zich stil en drukte met veel kracht haar onderlichaam tegen mijn gezicht. Hierdoor snoof ik toen haar meest dierlijke aroma in mij op, mijn neus werd krachtig tegen haar sluitspier gewreven. Tot mijn eigen verbazing schaamde ik me er niet voor om naar meer van deze geur te verlangen, er van te genieten; nog meer opgewonden te raken van Babette's geur. Ik wilde een zijn met Babette, ik wilde alles voor haar doen, altijd de hare zijn, niet was me te gek aan hemelse Babette. Ik snoof een grote hoeveelheid van Babette's geur in me op en perste zo hard ik kon de vloeistof uit mijn mond in Babette's kut. Babette ging onmiddellijk weer van start met het draaien over mijn gezicht waardoor een klein deel van de vloeistof tussen ons ontsnapte en langs mijn gezicht liep. Wederom drukte Babette haar onderlichaam extra hard op mijn gezicht en perste de vloeistof terug in mijn wachtende mond. Zo wisselden we de vloeistof in totaal vier keer uit voordat ook de smaak van Babette's geslacht er nadrukkelijk aan was toegevoegd. Babette draaide zich om en zei “en nu delen!”. Ze drukte haar lippen op de mijne een eiste haar deel van de drank op. Ik drukte een deel van de vloeistof in haar mond terwijl onze tongen zich verenigden in een wellustige dans. Toen Babette haar deel gedronken had draaide ze zich weer om en sloeg ze opnieuw haar been over mijn lichaam; drukte haar schaamstreek in mijn gezicht en beval me haar te likken. Als een bezetene begon ik onder begeleiding van Babette's instructies haar kutje te verslinden. “Oh ja, daar, oh ga door”. “OOOH, dieper, ja, dieper, draai maar rond”. “Mmmhhh, heerlijk meisje, ga zo door”. Mijn gezicht werd minstens zo nat als Babette was. Ik likte wild haar schaamlippen, zoog en knabbelde op haar klitoris en ontfermde me zelfs op haar aanmoedigingen over haar anus. Lang en met mijn meest puntige tongetje masseerde ik het strakke velletje dat haar poepgaatje beschermde. Op dat moment vond Babette waarschijnlijk dat ik genoeg instructies ontvangen had want ze liet zich voorover vallen en begon hongerig mijn kutje te beffen. Met Babette's meedogenloze tong diep in mijn gevoelige en van de drank gloeiend tintelende kutje duurde het niet lang of ik verloor alle controle. Als een wild dier likte, tongde en zoog ik op Babette's steeds sneller over mijn gezicht bewegende kutje en poeperdje, terwijl zij met haar tong en mond mijn kutje, en met haar middelvinger -en mijn eigen vocht- mijn kontgaatje masseerde. Steeds sneller, dieper, harder, en luider bewogen we. Steeds intenser werd onze ademhaling tot het verworden was tot een aanhoudend, aanzwellend, obsceen gehijg en gesteun. Steeds verder zweepten we elkaar op totdat we beiden schokkend de controle over onze lichamen verloren en ongecoördineerd, trillend en sidderend in de greep van ons orgasme geraakten. Stuipend en kronkelend wreven we onze vingers en tongen, onze borsten en gezichten strak tegen elkaars hete, klaarkomende lichamen. Na het stuipen en kronkelen kwam een fase waarin de spieren in mijn lichaam zich onvrijwillig aanspanden en me dwongen mijn kutje strak tegen Babette's gezicht te drukken. Nadat dit enkele tientallen seconden had aangehouden verslapten ons beider lichamen en bleven we even uitgeput liggen. Babette's uitgeputte kutje liet een stroompje helder vocht vrij baan om bij mij in het gezicht te lekken, en ik zwelgde in mijn eigen perverse genoegen om het over mijn gezicht te laten druipen.

Kort nadat het orgasme ons weer enige controle over ons eigen handelen toestond; was verworden tot 'louter' een inwendige storm van warme elektrische wervelingen die aanhoudend door de erogene regio's van onze opgewonden lichamen raasde, hervonden we beiden de macht om aan ons nog altijd ongestilde verlangen elkaar te liefkozen gevolg te geven. Gedreven, nahijgend en kreunend, maar nu loom in plaats van opgezweept liefkoosden we elkanders lichaam met tedere kussen. Gulzig maar geduldig dronken we elkaars vloeistoffen, likten we de tere, geschoren, gezwollen donkerroze huid schoon waar we die eerder op dezelfde wijze opzettelijk hadden bevlekt; reinigden elkaars intimiteiten zoals alleen minnaressen dat kunnen. We bleven elkaar zo bedienen, totdat bij ons beiden het besef doorbrak dat ons naspel het gevaar liep op een nieuw voorspel uit te lopen, en ons 'schoonmaakwerk' zichzelf daardoor teniet zou doen. Met een kreun verhief Babette haar lichaam van het mijne, en liet zich opzij rollen. Ze draaide zich om en drukte vrijwel onmiddellijk de zachte handdoek tussen mijn benen. Daarna kuste ze me hartstochtelijk op de mond. Ik beantwoordde haar kus – en mijn eigen smaak – met dezelfde passie en liet mijn gravende tong diep in haar mond verdwijnen. Babette verloste me nog niet van mijn boeien, maar stond me wel toe dat ik mijn lichaam naar het hare toe draaide. Babette trok haar hoofd terug en nam het andere uiteinde van de handdoek om de laatste nog niet gedroogde restjes van mijn speeksel tussen haar dijen te drogen.

Babette verliet het bed, liep door de kamer en opende een kast. Na enkele ogenblikken keerde ze terug waarbij haar passen begeleid werden door een zacht gerinkel. Eenmaal terug op het bed werd me opgedragen mijn hoofd op te richten en werd me een halsbandje om gedaan, waaraan voor zover ik kon horen wel een kettinkje bevestigd moest zijn. Daaropvolgend werden mijn zijden boeien verwijderd, mijn beide polsen ermee samengebonden, en droeg Babette me op haar te volgen.

Stijf en verkrampt richtte ik me op nadat ik mijn pijnlijke benen over de rand van het bed had laten glijden. Ik zocht naar het evenwicht op mijn best wel hoge hakken, en voelde hoe lichte druk werd uitgeoefend op het halsbandje. Voorzichtig deed ik een klein stapje in de richting van waaruit men aan mijn halsbandje leek te trekken. Nogmaals werd er getrokken en zo liep ik naakt, geboeid en geblinddoekt, strompelend door de kamer achter Babette aan, mezelf afvragend wat er nu voor mij in petto lag. Ik voelde de vermoeidheid als een donkere sluier over mijn bewustzijn dalen, en de effecten van de lichamelijke inspanning dienden zich duidelijk aan; m.u.v. die paar heerlijke plekjes was ik stijf, pijnlijk en vermoeid. Ik twijfelde of ik nog in staat zou zijn om lang verder te gaan, en begon enigszins verontrust te raken. Ik voelde een toenemende behoefte om even bij te komen… rustig nadenken over hetgeen mij overkomen was die avond. Doordat Babette mij het zicht onthield en ik desalniettemin gedwongen werd haar te volgen, kreeg ik niet de gelegenheid om me te concentreren op die zaken die zich aan mijn geest opdrongen. Na verloop van tijd hoorde en voelde ik dat we op een andere vloer waren beland een… harde vloer, een gladde…een tegelvloer! Babette droeg me op te knielen, en met mijn knieën op de vloer en mijn geboeide handen in mijn schoot, voelde ik dat de spanning van het ongewisse wederom mijn volledige aandacht opeiste. Al mijn zintuigen spitsten zich in afwachting van wat ging komen. Ik hoorde Babette steunen en vrijwel gelijk daarop hoorde ik die geluiden die voor mijn geestesoog een krachtige straal urine opriepen die luid borrelend in een toilet werd losgelaten. Ook de ietwat zure geur bereikte mij nu, en ik stelde me voor hoe Babette zittend haar kale geslacht in het toilet richtte en haar urine de vrije loop liet; haar onderbuik aanspande om de straal extra druk mee te geven. De gebeurtenissen om mij heen riepen ook bij mijzelf de drang op om te plassen. Ik had al een tijdje een volle blaas, maar de (in)spanning had het mij doen vergeten, had mijn lichaam opgedragen 'andere' zaken prioriteit te geven. Nadat Babette zichzelf met een paar 'kneepjes' van haar lichaam geleegd had zuchtte ze opgelucht. Ik hoorde haar opstaan en van me weglopen. Na wat geritsel van tissues hoorde ik hoe Babette mij opnieuw naderde. “Jij mag ook plassen als je wilt” zei ze, en ze duwde met een hard, koud voorwerp tegen me aan. Ik bracht als in een reflex mijn geboeide handen naar de richting van waaruit Babette tegen mijn lichaam duwde, en prompt werd het voorwerp in mijn handen geduwd. Babette had me een metalen schaal gegeven om in te plassen! Toen ik vertwijfeld en onzeker met het ding in mijn handen bleef zitten klonk Babette's stem opnieuw: “Nou, wil je plassen of niet Claire?” Mijn nieuwe naam klonk nog wat onwerkelijk maar wekte me uit mijn onzekerheid. “Ja Babette”, zei ik, en zo goed als ik kon hurkte ik mijn verstijfde lichaam op de hakjes, en plaatste de metalen kom eronder. Juist nu ik na lange tijd mijn plas kon doen leek het even alsof mijn lichaam weigerde. Pas na enkele seconden verscheen de klinkende straal die ik na al die tijd juist zo snel verwacht had. Mijn uitgeputte spieren in schaamstreek en onderbuik weerstonden mijn commando's nadat ze zichzelf zo ongecontroleerd en zelfstandig te buiten waren gegaan. De harde straal spetterde in het ondiepe kommetje en ik voelde de kleine druppeltjes tegen mijn kutje, dijen en billen opspatten. Toen ik, om dit te voorkomen, de spieren in mijn buik iets minder aanspande verliet de urine in een krachteloze, druppelende stroom mijn lichaam, die aan mijn schaamlippen scheen te plakken en langs mijn dijen op de vloer en mijn voeten belandde, en mij derhalve nog meer besmeurde. Babette greep in en met een afkeurend ” tut tut tut” spreidde ze van achteren met haar vingers mijn schaamlippen. Ze zond een schok door mijn lichaam; een gevolg van de schrik die de onverwachte aanraking me bezorgde, maar zeker ook van de manier waarop ze dit domein van mijn – voor die tijd nooit geschonden – privacy binnendrong. Weer overviel ze me met de onbegrensde intimiteit die ze met mij deelde, en ik met haar; die intimiteit waar ik die avond al in rap tempo, onomkeerbaar, voor viel. Nadat ik mijn blaas met behulp van Babette's vingers had geleegd, mocht ik opstaan. Ik voelde mijn eigen urine langs mijn benen druipen en schaamde me dood. Ik wilde mijn gloeiend, blozende gezicht verbergen, totdat Babette zei “geeft niks schatje, ik leer het je allemaal nog wel”.

Lees deel 3

© Merel

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world