hot teens tube shemale jizzed by group.

Merel 2+2

Samen beleefden we een heerlijke tijd. Voor onze studietijd betrokken we in hetzelfde Amsterdamse pand kamers, en het behoeft geen verdere toelichting dat we er vijf dagen in de week voor kozen om in hetzelfde bed te slapen. Voor de niet-ingewijden in onze ‘inner circle’ hielden we de tweede kamer aan, we hadden er nog altijd geen behoefte aan om slapende honden wakker te maken.We genoten van elkaar; van de geborgenheid die we bij elkaar vonden; de vriendschap; het luisterend oor; de liefde, en natuurlijk de bevrediging. We genoten ook van een sociaal leven met nieuwe kansen; nieuwe vrienden, die zich een stuk volwassener opstelden dan de oude wanneer we ze over onze relatie informeerden, ook al deden we dat nog altijd niet bij iedereen. Sommigen staken ons een hart onder de riem. Ook al was er natuurlijk altijd wel weer een keer de onvermijdelijke lomperik die dacht dat ie leuk was; het kon ons niet meer deren; onze verhouding stelde ons voor het eerst in staat om ook individueel sterk in onze schoenen te staan; nog nooit was ik voor die tijd in mijn leven zo zelfverzekerd geweest.

We studeerden beiden medicijnen en presteerden goed. De studiebijdrage dekte onze eerste behoeften en de bijdragen van onze ouders besteedden we aan de ‘extraatjes’. Vooral van de ‘afkoopsom’ die Babette iedere maand ontving konden we ons de nodige extraatjes veroorloven. Vaak bleven we ook de weekenden in Amsterdam onder het mom van de studie. Dit was een enkele keer nogal een teleurstelling voor mijn ouders maar ik hield samen met Babette stevig vast aan de heerlijke vrijheid. Af en toe verbleven we de weekeinden in het ouderlijk huis van Babette, of eigenlijk alleen in die twee speciale ruimten daar: de ouderlijke slaapkamer en de kelder. Ons sexleven was goed; zinderend. Ons rollenspel beperkte zich tot de vrije avonden en weekenden, daarbuiten waren we gewoon een stel dat heftig verliefd was op elkaar en geen enkele moeite had om de uurtjes in bed goed door te komen; het spel was extra maar tegelijkertijd voor ons onmisbaar. Babette en ik waren beiden om de twee weken ‘domina’ of ‘submisse’ zoals we dat noemden. De domina bepaalde welke spelletjes we speelden en wanneer, de submisse deed wat haar gezegd werd. Als Babette submisse was noemde ik haar Barbara. De domina liet een klein uitroeptekentje van kortgeschoren schaamhaartjes op haar venusheuvel staan, de submisse diende volledig glad en kaal te zijn.

Ons spel ging geleidelijk aan steeds verder. We hielden samen een nauwkeurige agenda bij waarin we onze ontwikkeling samen bijhielden; het verkennen van nieuwe gebieden planden, en verzamelden langzaam maar zeker onze eigen attributen zodat we steeds onafhankelijker werden van de outillage in Babette’s ouderlijk huis. Voor de grote en dure apparatuur bleven we het huis natuurlijk wel bezoeken. Ieder weekend dat we in Amsterdam doorbrachten begaven we ons langs de sexshops om naar leuk speelgoed te zoeken; bijna ieder weekend vonden we wel iets. Ook op internet vonden we veel waardevols: kennis, maar dat niet alleen. Op internet vonden we ook gelijkgestemden…

We besloten onze eerste zomervakantie samen door te brengen in Babette’s ouderlijk huis, dat voor die periode toch leeg zou zijn. Er was genoeg voedsel en drank in huis, we konden er naakt zonnen naast het zwembad in de tuin en de huishoudster zou iedere twee dagen de boel schoonmaken; het was ons eigen hotel. We hadden voor die vakantie speciale spelletjes gepland; we wilden samen met andere meisjes vrijen, en we hadden nog een paar andere spannende plannetjes! We leefden beiden gespannen naar de vakantie toe en toen we afreisden naar ons ‘vakantieoord’ waren we beiden gelukkig en koesterden onze voorpret. De eerste ochtend brachten we door in de badkamer. Ik was toevalligerwijs de domina de eerste twee weken en we besteedden beiden veel aandacht aan het verzorgen van onze ‘voorgeschreven haardracht’.

Die middag zouden Birgit en Wendy ons bezoeken. Birgit en Wendy waren twee studiegenootjes van ons die zouden komen logeren. Al vanaf het moment waarop wij hen voor het eerst ontmoetten ontvingen we signalen dat we met – zich van hun eigen aard onbewuste – zielsverwanten van doen hadden, en was in ons beiden het stiekeme verlangen ontbrand om hen die onschuld te ontnemen; hen in te wijden in ons geheim; te betrekken in ons spel, om met en van elkaar te genieten. Steeds groter was ons verlangen gegroeid totdat we overeen gekomen waren dat we een poging zouden wagen om de twee te verleiden. Allebei 21 waren ze, net als ik, Babette was met 22 de oudste van ons. In tegenstelling tot Babette’s natuurlijke donkerbruine tint hadden beide meisjes een blanke huid. Wendy had een kort blond koppie en Birgit een lange bos rode krullen, het kwam tot op haar billen. Wendy had harde appelgrote tietjes; Birgit grote, zware borsten. Beiden hadden een slank figuur, al was Birgit iets steviger dan Wendy. Wendy had overigens het lekkerste kontje dat Babette en ik ooit gezien hadden.

Het was die dag mooi weer en alles was voorbereid. Babette en ik droegen micro bikinitjes met daarover allebei een doorzichtig ‘strandjurkje’. De piepkleine bikinitjes lieten geen enkel twijfel bestaan over de vormen van de intiemste plekjes van ons lichaam, en dat onze lichamen goed geschoren waren. Babette had haar lange haren opgestoken, en ik had een klein knotje. We lagen al een hele tijd gespannen naast het zwembad en zeiden maar weinig; we waren beiden opgewonden en zenuwachtig. Het zwembad was groot en rond en had aan de lange zijde waaran wij lagen een trapgedeelte dat langzaam in het water afdaalde. We hadden vier grote ligstoelen in een cirkeltje gezet, met naast iedere stoel een tafeltje. De champagne stond koud, en het eten voor de avond was al besteld.

Babette en ik lagen tegen over elkaar. Ik droomde even weg en wreef mijn dijen over elkaar… Ik had net besloten dat als het wachten nog 1 minuut langer duurde ik Babette zou opdragen mij acuut daar en op dat moment klaar te maken, en mocht ze daar niet snel genoeg gevolg aan gegeven hebben dan had ik het zelf gedaan. De fantasieën over wat er die dag mogelijk kon gebeuren hadden ons samenspel al enkele weken vrij nadrukkelijk geïnspireerd, en het wachten werd me gewoon te veel; nog even en ik kon niet meer voorkomen dat mijn lichaam zich zou gaan voorbereiden en ik gedwongen zou worden een nieuwe bikini aan te trekken.

Op dat moment hoorden we de bel… Wendy en Birgit begroetten ons vrolijk en vriendelijk, vergaapten zich aan het huis, en onze bikini’s (wat sexy; dat zou ik nooit durven dragen!), en konden niet wachten om zich in het zwembad te storten; de treinrit was een sauna-trip geweest, hetgeen hun lekker sterke lichaamsgeur me al deed vermoeden. Babette’s voorstel om zich de moeite van het aantrekken van bikini’s te besparen stuitte op wat hilariteit, en nadat ze zich omgekleed hadden op de kamer die Babette voor hen had laten klaarmaken, renden ze naar beneden en sprongen tegelijk met een grote plons ze in het bad. Wendy was gehuld in een kleine witte bikini met strikjes aan weerszijden van het broekje, en Birgit had een wat groter rood exemplaar aan met brede bandjes en een stevig topje om haar volle borsten te ondersteunen.

Babette en ik keken geboeid naar de lichamen van de meisjes nu we eindelijk de kans kregen om ze beiden grotendeels ongekleed te bekijken; we waren tevreden. Beide meisjes hadden strakke jonge lichamen, Birgit was wat voller, iets harder; een sterk lichaam, en Wendy had meer het lichaam van een ranke turnster. Het water in het zwembad dat voor je tepels altijd kouder is dan je verwacht was dat ook hier; en toen de meisjes na hun overmoedige sprong in het water er happend naar adem, en met kleine gilletjes weer uit renden, keken Babette en ik afwisselend naar elkaar en naar de opgewekte lichamen van Birgit en Wendy. Vreemd genoeg – maar wel lekker had Wendy de grootste tepels, Birgit had kleine harde knopjes, bijna zonder tepelhof.

Babette had plaats genomen in haar ligstoel en streek buiten het zicht van de druk babbelende meisjes, met één been op de grond en het andere op het voeteneind een enkel keer over haar kale en ternauwernood bedekte kruis, en keek mij strak aan; ook zij zou zich de komende tijd maar moeilijk kunnen beheersen. Wat er ook gebeurde, alleen al de nabijheid van Wendy en Birgit zou ons voor die nacht genoeg inspiratie geven, en hopelijk nog veel meer…

Babbette wees de meisjes op de grote handdoeken op hun stoelen en begon een gesprek, terwijl ik voor ons vieren champagne inschonk in de keuken. De tijd vloog om die middag. Afwisselend luierden we in de stoelen of dreven ter verkoeling in het water. We spraken over de studie, het leven, en dronken champagne. Via voorzichtige hints kwamen we erachter dat Birgit en Wendy geen van tweeën een vriendje hadden, hetgeen ons tevreden stelde en ons in onze overtuiging sterkte. Ik had ook bemerkt dat Birgit een bovenmatige interesse had in Babette’s lichaam en had al enkele malen ook zelf gevoeld hoe haar blikken over het mijne gleden. Wendy maakte een iets onschuldiger indruk, ze trok al vrij snel haar bikini uit toen we haar hier gedrieën toe uitdaagden, en trok hem niet meer aan. Ze leek volledig op haar gemak in de afgeschermde tuin, terwijl de aanblik van haar dunbehaarde blonde geslacht alleen al mij gek maakte, om van haar pronte stevige achterwerkje nog maar niet te spreken. Ik probeerde er maar niet naar te kijken, en concentreerde mijn blik op haar lieve gezichtje.

Ook bij het avondeten bleven we onszelf voorzien van champagne uit ‘pappa’s kelder’, ook de meisjes dronken gretig mee, en met z’n viertjes werden we steeds losser. Dankzij de heerlijke zomerwarmte konden we lang buiten blijven.

Nadat we voor de zoveelste keer die dag het zwembad verlieten droogde ik me af en besloot de leiding te nemen. Ik pakte een flesje after-sun olie en nam wijdbeens plaats op Babette’s ligstoel; mijn beide benen aan weerszijden op de grond, mijn billen tegen de rugleuning. “Kom Babette, dan zal ik je even insmeren met after-sun” sprak ik, en Babette – die precies begreep ‘hoe laat het was – kwam in dezelfde houding vóór me zitten zonder verder iets te zeggen. Birgit keek geïnteresseerd toe terwijl ik begon met het inwrijven van Babette’s nek, schouders en rug, maar Wendy dronk van haar wijn en zat in kleermakerszit op haar eigen stoel naar het water te kijken en te mijmeren over hoe heerlijk het leven wel was die dag. Ik wreef de olie van achter Babette gezeten uit over haar armen; Babette had zich tegen mij aan laten zakken, haar ogen gesloten, en liet haar armen languit op haar gespreide knieën rusten. Birgit zag ik nu in vrij hoog tempo ongemakkelijker worden; ze wist zich geen houding meer te geven en kon haar blik niet afhouden van Babette’s – zich steeds duidelijker door de stof van haar bikini aftekenende – tepels; zat maar een beetje op haar stoel te draaien en wist zich geen raad met haar handen. Ik besprenkelde mijn handen met een nieuw voorraadje olie en begon opnieuw Babette’s armen in te smeren waarna ik onverwachts mijn handen, onder de dunne bikinibandjes door, naar haar sleutelbeentjes bracht en naar beneden streek…

Terwijl mijn handen voor de eerste keer over Babette’s volle boezem streken liet ze een kreun los: “OOOH!”. Ik begon de olie nu knedend in Babette’s volle borsten te masseren, en gaf speciale aandacht aan haar gevoelige tepels. Birgit had zich al overgegeven aan haar instincten en ik kon duidelijk zien dat ze haar geslacht hard tegen de zitting van haar stoel drukte terwijl ze hunkerend naar Babette keek; langzaam over haar dijen streek en keer op keer haar lippen bevochtigde. Wendy was, uit haar gemijmer gewekt door Babette’s kreunen, zich maar net bewust geworden van hetgeen er naast haar geschiedde en zat met rechte rug – nog altijd in kleermakerszit – gefixeerd op haar stoel het tafereel te bekijken. Ik stak mijn hand uit naar Birgit die in een reflex gretig opstond en naast Babette en mij knielde. “Babette, laat jij Birgit even onze kamer zien?” Babette opende haar ogen, en alsof het vooraf uitgebreid was gerepeteerd namen de twee elkaar bij de hand en verlieten arm in arm het terras, ondertussen elkaar in de ogen kijkend.

Wendy volgde de twee meisjes, wier lichaamshouding en gezichtsuitdrukking er geen twijfel over lieten bestaan wat ze van plan waren. Al voordat ze bij de ingang van het huis waren hadden ze de eerste gepassioneerde kus op elkaars lippen gedrukt, en hadden hun tongen elkaar gevonden. Ik moest moeite doen om mijn lieve vriendin en haar heerlijke verovering niet te volgen, maar richtte mij nu toch tot Wendy en vroeg haar op ontspannen toon of ze nog iets wilde drinken. Overduidelijk onder de indruk van wat zojuist had plaatsgevonden stemde ze toe en keek me zenuwachtig en schrikachtig aan toen ik wijdbeens, mijn benen aan weerszijden van de stoel op de grond, dicht naast haar plaats nam met twee gevulde glazen. Stamelend uitte ze: “Z.. zij.. zijn jullie … le..s …lesbisch?”. Ik antwoordde bevestigend op haar vraag, en voegde eraan toe: “maar dat wist je toch wel.., jij bent het toch ook?” Wendy’s mond viel langzaam een klein stukje open en ze keek me verbaasd aan. “Hoe.., hoe wee..”, stotterde ze. “Hoe weet jij dat?” “Je tepeltjes zijn er helemaal hard van, lieverd”, zei ik en ik maakte een kommetje van mijn rechterhand en drukte deze tegen de onderkant van Wendy’s borstje. De lichte, zachtroze tepel stond hard vooruit. Fijn kippenvel sierde haar gebolde tepelhof, en de tepel zelf stond glad en zo dik als een bordkrijtje een centimeter vooruit Een subtiele donkerrode tint kleurde haar borst, kippenvel verscheen; ik – en Wendy – voelde haar borst harder en steviger worden onder mijn aanraking. Wendy had haar ogen gesloten, haar arm achter haar lichaam gebracht, en drukte haar borsten zo ver mogelijk naar voren om ze voor mij zo toegankelijk mogelijk te maken. Ik rolde haar dikke tepel tussen mijn duim en wijsvinger en bestudeerde haar extatische gezicht.

“Hoe lang weet je het al?” fluisterde ik.

Ze draaide haar hoofd en zei met een pruillipje: “Ik weet…, wist het nog niet.., nog niet zeker. Oh Merel, ik weet niet of ik dit wel durf!”.

“Als je wilt zal ik je helpen lieverd, ik wil je graag helpen, je hoeft nergens bang voor te zijn.”

Wendy draaide haar lichaam tegenover het mijne, begroef haar gezicht zacht snikkend in mijn hals, en klampte zich aan mij vast; ik omhelsde haar lichaam -niet meer in staat om haar borstjes te masseren in deze houding – streelde de huid op haar schouders en rug, en kuste zachtjes haar hoofd. Ze drukte haar warme borstjes steeds steviger tegen mijn lichaam, terwijl ik op haar insprak. “Je bepaalt toch zeker zelf wat je wel en niet fijn vindt lieverd”. “Je moet gewoon zelf durven ontdekken wat je wel en niet fijn vindt; de stap zetten.” “Ik weet hoe je je voelt lieve, lieve Wendy.” “Ik was net zo onzeker en bang voor het onbekende als jij nu bent…, totdat ik Babette ontmoette.” Langzaam ontdooide ze zo verder in mijn armen, en stukje bij beetje draaide ze haar hoofd nog altijd snikkend omhoog totdat ze haar wang tegen die van mijn had gevlijd. Langzaam zorgde ik ook dat mijn kusjes en strelen iets minder onschuldig werden en ik hoorde Wendy’s ademhaling reageren. Toen ik voor de tweede keer die avond haar borstjes beroerde; er zacht overheen streek met de palmen van mijn handen, draaide ze haar hoofd, en bewoog haar geopende mond over mijn wang, langzaam naar die van mij. Terwijl de warme rillingen zich in mijn onderbuikje aankondigden; ik mijn lippen bevochtigde en mond open hield om op Wendy’s tongetje te kunnen gaan zuigen; ik mijn tintelend geslacht lustig provoceerde door het met heel mijn gewicht stevig op de zitting van de tuinstoel te drukken, besefte ik me dat mijn ongeremde, gewenste orgasme hier buiten in de tuin onvermijdelijk de nodige ongewenste aandacht van buitenaf – de buren – zou trekken.

Ik besloot Wendy’s naderende kus uit te stellen en fluisterde: “Vertrouw je mij lieve, mooie Wendy?” Wendy’s zenuwen werden nog eens extra gevoed door mijn onverwachte actie, en met een onzekere ontwijkende blik in haar ogen knikte ze een aantal keren. Giechelend van voorpret over de macht die ik nu al over Wendy kon uitoefenen, hetgeen die nacht nog komen ging, en het feit dat ik me inprentte dat ik voor de volgende nacht in de tuin een kneveltje mee zou nemen teneinde ook daar heerlijk te kunnen vrijen zonder daarbij te buren te laten meegenieten, nam ik Wendy bij de hand en liet haar opstaan. Daar, staande tegenover haar, ontdeed ik me – Wendy daarbij strak aankijkend – van mijn bikini. Ik wreef over mijn borsten, plaatste mijn handen eronder en presenteerde ze aan de grote ogen van Wendy. Voordat ze tijd had om te reageren nam ik haar alweer aan de hand mee naar het huis. Ik wilde nu snel handelen; kon niet meer wachten.

Ik genoot van de koele avondlucht die sneller langs mijn lichaam streek al naar gelang ik – met Wendy aan de hand – harder ging lopen, rennen. Bij het huis aangekomen rende ik richting de trap, liet Wendy los en zei op speelse wijze: “En nu naar boven!”

Wendy rende zenuwachtig giechelend, en met maximaal gezwollen tepels voor me uit, en ik gebruikte de gelegenheid om haar lichaam ongegeneerd van achteren te kunnen bekijken in het lamplicht van de grote hal. Wendy’s huid was blank, heel erg blank, en haar natuurlijke schoonheid werd door geen enkele oneffenheid tot ook maar een fractie minder dan perfect teruggebracht. Haar harde billen bewogen mee toen ze met grote sprongen de trap op rende, maar bij iedere landing die ze op haar voeten maakte trilden haar billen maar één keer. Telkens als ze een been optilde voor de volgende sprong kon ik tussen haar billen een flits zien van de donkerroze delen van haar lipjes, daar waar het ene spleetje in het andere overging; daar waar het teer blond dons gelukte het kwetsbaarste van het opwindendste, het opwindendste van het kwetsbaarste half te verhullen waardoor mijn behoefte om het te kunnen bekijken, aanraken, ruiken en proeven nog groter groeide. Telkens weer groeide mijn verlangen, druppelde mijn vocht, vernauwde zich mijn geest in concentratie op Wendy’s lichaam en wat ik ermee wilde doen… Ik wilde Wendy. Ik wilde Wendy zoals Babette mij gewild had dat eerste weekend; nu.., nu ik mijn eigen verlangen voelde steken, begreep ik hoe groot haar verlangen geweest moest zijn.

Bovenaan de trap gekomen greep ik Wendy van achteren beet, drukte haar naakte lichaam tegen het mijne aan, mijn borsten tegen haar rug, en nam haar opnieuw bij de hand. Ik keek haar met een ondeugend gezicht aan en zei: “Ik ga even naar onze vriendinnen kijken.., ga je mee?” Wendy’s mond zakte langzaam open en haar gegiechel stopte. Ik besloot niet op een reactie van haar te wachten en opende de deur van de grote slaapkamer. Babette zat op handen en voeten midden op het bed, met haar billen naar het voeteneinde, terwijl haar hoofd – ogen gesloten – cirkelvormige bewegingen maakte tussen Birgit’s dijen, terwijl Birgit Babette dezelfde diensten verleende. De beide dames likten elkaar kutjes gulzig uit onder luid begeleidend gekreun, en slurpende geluiden die mij in een fractie van een seconde maximaal opwonden. Het liefst had ik op dat moment, daar staand, Wendy’s gezicht tussen mijn dijen gedrukt en haar gedwongen mij te likken, maar met grote inspanning kon ik mijzelf beheersen – alleen door mijzelf voor te houden dat de beloning groter zou zijn als Wendy in staat gesteld werd om haar eigen tempo te bepalen.

Ik geleidde de perplexe Wendy naar het bankstel aan het voeteneinde van het bed en liet me er opvallen waarbij ik haar mee trok. Wendy ging onmiddellijk rechtop zitten en rechtte haar rug om haar blik te kunnen blijven fixeren op het bed. Ik keek afwisselend naar de opwindende vrijpartij op het bed en Wendy, die overduidelijk werd aangestoken door de show waarvan we getuige waren. Haar harde tepels stonden recht vooruit, smeekten mij, zoals ik hen smeekte om samen te komen. Pareltjes zweet stonden op Wendy’s voorhoofd en haar onderlichaam bewoog ze in kleine cirkeltjes over de zitting van de bank. Ze hijgde subtiel en uitte af en toe haar bewondering door het geven van commentaar: “Hmmm, lekker.” Ik besloot toen dat het tijd was om te handelen, schoof tegen haar aan en bracht mijn rechterhand naar haar kutje. Ik raakte de vochtige blonde krulletjes en wreef met een kleine draaiende beweging over Wendy’s strakke lipjes. Onmiddellijk liet ze zich iets terugzakken op de bank, spreidde haar benen, legde een hand op mijn linkerarm – waarmee ik steunde op de rugleuning van de bank – en keek me met toegeknepen ogen en open mond aan. Wendy’s wellustige blik ontstak een vuur in mij dat niet meer geblust kon worden. Ik drukte mijn tong diep in haar mond, alle tederheid verloren. Wild wreef ik over Wendy’s schaamlippen, en liet er een vinger tussendoor glijden. Wendy was vochtig, heel vochtig, maar haar binnenste schaamlipjes verhinderden mij – hardnekkig toegeknepen – de toegang. Wendy gooide haar rechterbeen over mijn schoot en gaf me zo nog meer ruimte; ik kon duidelijk voelen en horen dat ze kleddernat was. Haar rechterhand sloeg ze achter mijn hoofd en zo drukte ze onze tongen nog dichter bij elkaar naar binnen. Af en toe onderbraken we onze kus om de broodnodige zuurstof naar binnen te hijgen en op een van die momenten konden Babette en Birgit zich niet langer staande houden onder de wederzijds uitgewisselde liefkozingen.

Wendy draaide haar gezicht al richting het bed toen Birgit, luid en snel, hardop begon te kreunen op het moment dat de rillingen over haar rug en de immense druk in haar onderbuik haar orgasme aankondigden: “O…, o…, o…, OOO, OOOO, OOOOOH!”. Op het moment dat Birgit daarop een langgerekte kreet uitte die de definitieve intrede van haar hoogtepunt aankondigde, en Babette zojuist de eerste symptomen van het onvermijdelijke in haar eigen vagina voelde toeslaan, besloot ik dat Wendy dit eerst moest aanzien voordat ik verder zou gaan. Ook voor mij waren de met overgave klaarkomende amazones op het reusachtige bed de – enige op dat moment denkbare – welkome afleiding, en niet alleen dat! Kijken naar een met een orgasme worstelende Babette, was zonder twijfel het afrodysiacum van mijn eerste keus. Ik kon er bij klaarkomen, zelfs al moest ik mezelf door een spijkerbroek heen vingeren!

Terwijl Birgit haar heupen ritmisch omhoog drukte tegen Babette’s nu ietwat ongecoördineerde tong, wreef Babette haar geslacht met grote druk over Birgit’s gezicht; bereed haar. Voor het eerst nu hief Babette haar hoofd op, hapte naar adem, en uitte haar opwinding met gesloten ogen: “AAAAAAH, OH JA, OH JA, OH JA”. Voor het eerst nu kon ik Birgit’s geslacht ongehinderd aanschouwen. De gezwollen licht roze schaamlippen staken kaal af tegen de roodbehaarde venusheuvel, en de schaamlipjes waren weerloos wijd gespreid. Een stroompje van Birgit’s vocht en Babette’s speeksel zocht een weg door haar bilnaad en een heldere dikke draad van het spul plakte aan de lippen van Babette’s open mond toen deze haar hoofd omhoog gooide; rekte op; werd almaar, almaar dunner, en spatte uiteen op Babette’s gezicht en Birgit’s natte dij.

Mijn nog altijd tussen haar buitenste schaamlipjes verzonken vinger voelden dat Wendy haar passievruchtje samenkneep, als reactie op hetgeen zich voor haar afspeelde. Op dat moment begon ik Wendy’s geslacht weer zachtjes te strelen met mijn vingers die voorheen al ruimschoots werden bevochtigd door haar sappen maar nu leken te zwemmen. Wendy’s schijnbaar hongerige spleetje produceerde een aanhoudende stroom druppeltjes die in snel tempo de bank bevlekten. Terwijl ze met rode wangetjes zachtjes hijgend en steunend toekeek hoe Babette en Birgit omrolden; elkaars natte, tintelende schaamstreken leegdronken en schoonlikten; elkaars borsten kneedden, in tepels knepen, en al die andere overgevoelige plekjes betastten – omdat die juist in de zonsondergang van hun gezamenlijk hoogtepunt zo lekker aanvoelden – vond ik Wendy’s klitoris en drukte er zachtjes op. Wendy liet een luide kreet ontsnappen: “AH!”; met een schok gooide ze haar onderlichaam naar voren waardoor ze verder onderuit gleed. Alsof ze plots ontwaakte uit een – door de voor haar opgevoerde geile dans ontstane – over haar geest gesponnen coma, keken we elkaar recht in elkaars – van opwinding – wijd geopende ogen toen ze met schorre stem plots zei: “OH MEREL, WAT FIJN GA ALSJEBLIEFT DOOR MEREL, GA DOOR MET JE VINGERS, DOE HET, DOE.., DOE WAT JE WILT MET MIJ!”

Wendy’s blik was vol van geilheid en wellust, en lichtte een tipje van de sluier op die nog altijd verhulde hoe ver dit meisje zou willen gaan; waar haar grenzen lagen; wat ze nodig had; wat ze wilde ontvangen, en wat ze zou geven. Op dat moment achtte ik mijn kans rijp: “ZUL JE DOEN WAT IK JE ZEG DAN?” “JA MEREL, DAT DOE IK, IK DOE ALLES.., GA ALSJEBLIEFT DOOR MEREL!” zei ze, haar ogen alweer gesloten. Ik liet me van de bank glijden en nam op mijn knieën plaats tussen Wendy’s gespreide benen, terwijl ik mijn vingertop onophoudelijk zachtjes over haar klitje liet wrijven. Wendy opende haar ogen en pakte mijn hoofd met beide handen beet, graaide in mijn haar. Ze wilde, maar kon niet aanzien hoe ik haar lichaam voorbereidde op wat komen ging. Ik legde haar dijen over mijn schouders en trok haar billen naar de rand van de bank toe. Wendy gleed onderuit in haar eigen honing terwijl ik mijn lippen eindelijk op haar blonde dons kon drukken. Ik kon me niet beheersen en kust haar; kuste haar daar; snoof haar geur op; MOEST haar geur opsnuiven, voordat ik mezelf de tijd gunde om te kijken naar haar beeldschone jonge geslacht. Nog altijd waren haar schaamlippen strak gesloten en verhinderden haar vrouwelijkheid om openlijk naar mij te lonken, mij te verleiden haar mijn liefde te schenken. Terwijl ik mijn eigen geslacht leeg voelde lopen likte ik trillend van genot voor het eerst voorzichtig over Wendy’s blonde haartjes. Binnen enkele seconden verloor ik volledig de controle over mijzelf en wreef ik mijn hele gezicht met uitgestoken tong door Wendy’s drijfnatte, heerlijk geurende, kruis in een ontoerekeningsvatbare poging één met haar te worden. Wendy reageerde door nu al hele hete geluidjes te produceren en haar slanke losse heupen wild rond te draaien en in mijn gezicht te drukken: “Hmmm, mmm, o, oooh, ooh ja, ja, ja!”. De hand op mijn schouder was niet van Wendy, maar van Babette die samen met Birgit aan weerszijden van het kleine blonde ding op de bank plaatsnamen, haar benen voor mij spreidden, haar armen uit mijn weg hielden en beiden, elk op een van haar dik opgezwollen tepels, begonnen te zuigen. Nu was het aan Wendy om de controle te verliezen. Jammerend – en wild tegen mijn tong in rijdend – gaf ze duidelijk aan lang op dit moment te hebben gewacht, en nu al haar geduld te verliezen: “JA!.., JA!., OH JA!.., OH… EINDELIJK!.., OH JA.., EINDELIJK NEUKEN! OH LIK ME, LIK ME, MAAK ME KLAAR, MAAK ME NU KLAAR ALSJEBIEFT, OH ALSJEBLIEFT!!”

Ik drukte mijn mond stevig tegen Wendy’s spleetje aan en spreidde zo haar buitenste lipjes iets. Met mijn priemende tongetje kon ik zo haar klitoris omcirkelen en betasten; haar strakke binnenste lipjes masseren en overhalen om mij meer voorrechten te verlenen. Het aanraken van haar gevoelige knopje produceerde keer op keer een golfje van haar geurige vocht hetgeen ik subiet probeerde weg te drinken; ik wilde haar lichaam in dat van mij opnemen en tegelijkertijd diep bij haar binnendringen; haar onderwerpen aan door mij opgedrongen genot. Na verloop van tijd – net voordat Wendy’s orgasme zich aan begon te kondigen – ontsloot haar geslacht zich een klein beetje; net genoeg voor mij om mij de pure, doordringend zoetzure smaak van haar vagina toe te eigenen.

Toen het puntje van mijn tong haar uiteindelijk voorbij de poort van haar kleine lipjes, in het zoete heiligdom van haar maagdelijkheid betastte, sloeg er een bom in bij de kleine, geile Wendy. In een spastische beweging ontdeden haar benen zich van de door Babette en Birgit opgelegde beperking en klemden zich met kracht om mijn hoofd. B&B lieten even haar tepels los maar keerden er snel en onophoudelijk terug. Wendy zette zich af op mijn schouders en op haar armen – die op de schouders van Babette en Birgit rustten -, kromde haar rug, en drukte haar kutje hard tegen mijn gezicht. Haar kutje ontdeed zichzelf krampachtig en explosief van een grote hoeveelheid vocht, die met grote kracht in mijn mond en gezicht werd geperst. Alsof ze in mijn gezicht spuugde; alsof ze over mij heen plaste, getuigde Wendy’s kutje van haar goedkeuring over hetgeen ik over haar had afgeroepen, en bijna kwam ik spontaan klaar van deze ervaring – en het feit dat ik sinds Babette’s tussenkomst ook mijn eigen klitje had kunnen strelen natuurlijk. “O! O! O! OOOOOOOJA! JA! JAJAJA! OOOH! WAT..WAT…, WAT LEKKER! OOOH HEERLIJK NEUKEN,!… MEREL!!!, IK..IK…, IK HOU VAN JOU!!”, schreeuwde Wendy het uit tussen de door haar lichaam razende allesverterende genotskrampen door. Mijn tongetje had Wendy’s hart in recordtijd – mag ik wel zeggen – veroverd. Wendy ging door met het spartelen tussen de drie naakte lichamen van haar vriendinnen in, en draaide wellustig haar heupen over mijn gezicht. Babette en Birgit hadden intussen gewillig toegegeven aan het teruggekeerde, kriebelend, verlangen tussen hun benen en wreven – tevreden om voor nu alleen toeschouwer te zijn – beiden over hun alweer natte geslacht.

Langzaam maar zeker raakte Wendy buiten zinnen door de inspanning waarmee de in haar losgemaakte lust van haar verlangde dat zij zich aan haar orgasme onderwierp. Nadat ze nog een enkele kreet slaakte verslapte haar greep en verstomden haar vocale uitingen tot een zacht aanhoudend gekreun. Terwijl ik zachtjes haar blonde, roze druppelende geslacht kuste bracht ik een vinger bij haar in. Wendy’s lichaam kromde zich langzaam toen ik de vinger traag maar met kracht in haar nauwe vagina naar binnen drukte. Wendy’s gekreun werd iets luider. Toen mijn vinger tot het tweede kootje was weggezonken in haar strakke hete gaatje voelde ik de weerstand die Babette ooit bij mij doorbroken had. Een hand klemde zich om mijn keel; ik kon van emotie bijna niet spreken toen ik Wendy vroeg of ze maagd wilde blijven…, óf mijn gewillig slavinnetje zou willen zijn….

Wordt vervolgd

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world