hot teens tube shemale jizzed by group.

Merel (3 hoofdstukken)

Ik had het kunnen weten. Maar als je enig kind bent, thuis nooit over sex wordt gesproken, en je niet de interesses deelt van de andere meiden in je omgeving dan blijft de waarheid voor jezelf even onduidelijk als ongrijpbaar. Ook al is die waarheid voor anderen zonneklaar…

De problemen begonnen op school. Ik voelde me enerzijds wel op gemak bij mijn vriendinnen, maar zodra het gespreksonderwerp jongens aan bod kwam, en dat gebeurde vanzelfsprekend steeds vaker, voelde ik een ongemakkelijke afstand tussen ons ontstaan die bij mij steeds vaker een ondefinieerbaar soort teleurstelling tot gevolg had. Zo raakte ik geïsoleerd, en bleef steeds vaker thuis terwijl ik met m'n klasgenoten van een spannende onbezorgde jeugd had moeten genieten. Mijn ouders vonden het allang best: die zagen mij liever studeren en arts worden dan genieten van het leven. In hun ogen was er toch geen plaats voor plezier in een kinderjeugd.

Met mij ging het niet goed. Ik trok me het gebrek aan vrienden en vriendinnen aan en voelde me een lelijk eendje. Ook het feit dat ik – zelfs in mijn eentje- maar niet uit de voeten kon met het onderwerp sex frustreerde me. Iedereen had het erover, maar op een manier die me niet aansprak, hetgeen me langzaamaan steeds heftiger deed twijfelen aan mezelf.

Langzamerhand leek de hele wereld uit niets anders te bestaan dan mannetjes en vrouwtjes die het – naar eigen zeggen – allemaal met elkaar deden, en leek ik als enige niet in dat wereldje te passen. Ik heb het wel geprobeerd, met mijn uiterlijk was het niet eens moeilijk om de vereiste aandacht te krijgen, maar mijn ijdele pogingen liepen telkenmale op paniek uit. Tongzoenen vond ik nog wel fijn, ook al vond ik de jongens meestal te ruw. Maar zodra ze mijn borsten betastten, of de groeiende bult in hun broek tegen mijn been drukte, brak de paniek in mij uit. Ik werd uiteindelijk openlijk – en achter mijn rug om – bespot door jongens EN meisjes, werd uitgemaakt voor 'pot', 'lesbo' en wat dies meer zij; termen die me wel iets zeiden maar die ikzelf nog altijd niet van toepassing achtte. Nog een reden om lekker thuis te blijven dus… Ik had dat alles liever overgeslagen, vooral de eenzame tranen.

In de eindexamenklas kwam daar verandering in. Er gebeurde iets dat ik nooit zal vergeten, ondanks het feit dat ik later verplicht was het allemaal op schrift vast te leggen. Babette was nieuw in de stad en door haar ouders op mijn school ingeschreven. Babette had gelijk op de eerste dag een grote schare (nog) stille bewonderaars, en liet alleen al door haar vrouwelijke, volwassen, verschijning veel hoofden draaien op de gang, waaronder die van een flink deel van de mannelijke leerkrachten.

Babette bleef er koel onder. Ze gedroeg zich zelfverzekerd en rustig, sloeg beleefd doch ongeïnteresseerd allerhande voorstellen tot nadere kennismaking af en concentreerde zich vooral op de lesstof. Tijdens de pauze, op een van haar eerste dagen op school, was ze het middelpunt van een groepje meisjes die allemaal haar aandacht wilden. Aan potentiële vriendinnen voor Babette geen gebrek. Allemaal wilden ze via haar in contact komen met de populaire jongens van de school die er geen twijfel over lieten bestaan ook voor haar in de rij te staan. Ik ergerde me mateloos aan dit gedrag, alsmede aan mijn eigen emoties en de onmacht om die te begrijpen.

Ik begaf me naar een andere hoek van het plein, nam plaats op een muurtje, en ging met een opgestroopt rokje op een muurtje in de zon zitten, walkman aan, zonnebril op, rustig het eind van de pauze afwachtend en het kleurtje op mijn benen bijwerkend. Ondanks mijn emoties kon ik me van de scene aan de overkant niet losmaken. Vanachter mijn zonnebril bleef ik nonchalant en ongezien het groepje meiden bespieden. Na een minuut of vijf keek Babette een aantal ogenblikken strak in mijn richting, en nam me goed in zich op. Ik verstijfde en probeerde er zo ontspannen mogelijk uit te zien. Ik zocht in gedachten naar een manier om weg te lopen, maar kon me niet bewegen ook al was er niets dat het mij fysiek onmogelijk maakte. Ze draaide haar hoofd, boog zich naar een van de andere meisjes, wees discreet in mijn richting en sprak. Het andere meisje fluisterde iets in haar oor, en ook andere meisjes begonnen tegen haar te praten. Er ontstond hilariteit in het groepje, maar dit ging ogenschijnlijk aan Babette voorbij, die haar hoofd alweer in mijn richting had gedraaid. Ik voelde de huid op mijn gezicht straktrekken, zag bijna mijn eigen rode gloed en begon te zweten. Ik kon me wel weer indenken wat er over mij gezegd werd daar, maar waarom moest die griet me zo ongegeneerd aanstaren? Wat was hier aan de hand?

De daarop volgende week voelde ik Babette's blikken keer op keer over mijn lichaam glijden. Ze sprak me niet aan, maar had wel degelijk veel aandacht voor me. Ik voelde me, iedere dag wel een of twee keer, tot blozen toe ongemakkelijk, en wist me geen raad met mezelf. Dat weekend kwam de grote confrontatie… via e-mail!

Ik had op mijn kamer de beschikking over een PC met een internetaansluiting (ISDN) die ik regelmatig gebruikte om te surfen. Mailen deed ik vrijwel nooit, maar ik beschikte wel over mijn eigen e-mailadres. Ik had in een opwelling al eens geprobeerd de oplossing voor mijn frustraties omtrent 'de sexen' op het web te vinden en was toen via een vragenlijst beland bij een sexsite over lesbiennes, die daarna onmiddellijk en zonder commentaar of verdere toelichting door mijn ouders was afgesloten. Zij controleerden de door mij bezochte sites dus, gingen ervan uit dat het een ongelukje was geweest waarschijnlijk, en deden er het zwijgen toe…

Maar daar stond het dan.., op zaterdagochtend.., een mailtje: “van Babette” in m'n eigen box! Ik was net uit bed gekomen, mijn ouders sliepen nog, en ik had de PC aangezet om even te surfen Daar zat ik dan in alleen mijn onderbroekje, op mijn krukje. Ik was perplex, herhaalde stamelend en met trillende lippen de titel van het mailtje. De temperatuur in de kamer leek in tijd van seconden op te lopen naar ver boven de dertig graden. Mijn gezicht begon te gloeien, mijn handen werden warm en klam, een onzichtbare greep klemde zich om mijn borst en belette mij te ademen. Ik wreef met beide handen in ontreddering over mijn gezicht en voelde dat het zweet op mijn gezicht de haren eromheen had vastgeplakt. Aarzelend en bevend bewoog mijn hand zich naar de muis. Ik klikte het mailtje aan, maar durfde nog niet op 'enter' te drukken. Wat zou hierin staan? Waarom heeft ze mij gemaild? Alles in mij anticipeerde een negatieve boodschap, en mijn buik voelde aan alsof iemand me er zojuist een harde klap in had gegeven.

Het mailtje opende zich, en onmiddellijk begon ik te lezen…

“Hallo Claire,
Ik geef een 'feestje' vanavond om acht uur bij mij thuis. Je bent van harte welkom.
Contessestraat 23
2009 KR
Baarn
XXX,
Babette

Ik was perplex, en heb het berichtje wel een kwartier lang keer op keer opnieuw gelezen, totdat het me opviel dat ik het intussen erg koud gekregen had. Het zweet was weg en had mijn lichaamswarmte met zich meegenomen. Mijn huid voelde koud aan, en mijn harde donkere tepeltjes beaamden dit. Ik sloot de computer af, en stapte onder de douche. Daar droomde ik verder, en zocht naar de verborgen betekenissen van Babette's mailtje. Na lange tijd vond ik twee redenen om te gaan. Gaan was enerzijds de enige manier om de werkelijke betekenis van haar mailtje te ontdekken, en anderzijds de enige manier om de opgewekte vertwijfeling in mij te stillen. De enige reden om niet te gaan was een mogelijke beschamende ervaring, maar die deden me niet zoveel meer. Ik begon ze bijna te koesteren, het was alles dat ik aan levenservaring bezat.

Mijn ouders gingen schoorvoetend akkoord met mijn afwezigheid die avond, op voorwaarde dat ik mijn huiswerk had afgerond. Die middag besteedde ik twee uur aan het uitzoeken van mijn kleding en de make-up van mijn gezicht. Nog niet eerder werd ik zo vaak door zo veel twijfel overvallen tijdens het verzorgen van mijn uiterlijk. Zoals altijd echter ging ik ook dit keer uiteindelijk op pad in de als eerste gekozen outfit, niet in een van de talloze alternatieven waarmee ik mijzelf aan het twijfelen bracht. Ik droeg een zedig minirokje, met een navelshirtje, en open schoentjes met een hoge hak.

Ik zette mijn fiets op het tuinpad van een riante villa, maar niet voordat ik er twee keer zenuwachtig en met opzet voorbij gefietst was. Ik zag verder geen andere fietsen. Ik werkte snel en onopvallend mijn deodorant bij, en met een steeds warmer wordend hoofd en snakkend naar adem wachtte ik af nadat ik had aangebeld.

De grote houten deur zwaaide open en de mooie Babette keek me met een grote glimlach aan. Ze droeg een strakke, witte, dunne katoenen broek, eveneens een navelshirtje, en blote voeten. Het wit van haar kleding accentueerde haar donkere huid en vice versa. Haar lange donkere haren vielen aan alle kanten vrij om haar gezicht en schouders heen, en terwijl ze ze met een hand naar achteren werkte stak ze de andere naar mij uit. “Kom gezellig binnen”, zei ze, en ze hielp me de drie treden naar de deur op. Ze sloot de deur achter ons en nodigde me uit in het centrale trappenhuis van de grote woning. “Zullen we naar mijn kamer gaan?”, zei ze, en zonder op een antwoord te wachten ging ze me voor op een brede, gedraaide marmeren trap. Haar blote voeten maakten zacht kletsende geluidjes op de heldere witte stenen treden, en met flinke pas stapte ze naar boven. Ik volgde haar naar haar kamer en trof, in tegenstelling tot mijn verwachtingen, niemand anders aan. Ik keek nog eens op mijn horloge, maar het was echt vijf over acht, ik was niet te vroeg.

Haar kamer was enorm. Er stond een tweepersoonsbed in, een zithoek met radio en televisie, ze had alle ruimte om te studeren aan een groot bureau met PC, en daarnaast nog lekker in haar kamer rond te dansen als ze daar zin in had. Het leek meer op de kamer van haar vader en moeder dan die van haar zelf.

Babette nodigde me naast haar uit op de bank en bood me een bruisende cocktail aan met een rode kleur. Ik nam het glas van haar over en nam uit verlegenheid een slokje. Babette begon een luchtig gesprek en al gauw kletsten we er op los. Gaandeweg het gesprek werd ik losser, werd mijn glas leger, en gaf ik toe aan de drang om Babette's uiterlijk nader te bestuderen. Mijn blik dwaalde af van haar felgroene ogen naar haar mond. De hardroze, gladde zachte lippen die zo subtiel contrasteerden met de kleur van haar donkere honingkleurige huid. De bovenlip die net iets verder naar voren kwam dan de onderlip waardoor haar gezicht een lichtelijk smachtende uitdrukking droeg; alsof haar mond altijd iets openstond, in anticipatie op iets. Haar tengere hals, de rechte schouders en de meisjesachtige, tere armpjes. Babette's navelshirtje was getuige het opstaande randje onder haar borsten niet in staat om haar volle vormen in bedwang te houden ook al droeg ze er nog een BH onder; het shirtje was gewoon te klein. Haar borsten bewogen bij al haar bewegingen; soms een kleine trilling die net zo snel verdween als ie gekomen was, als ze liep bijvoorbeeld; soms een aanhoudend schudden als ze lachte of met haar armen zwaaide – mijn glas weer volschonk -, soms kwam een van haar borsten in de verdrukking als ze zich met haar arm naast haar zij tegen de bankleuning vlijde. En bijna altijd was op beide borsten het spoor te zien van een forse donkere tepel; in omvang en dikte, die zich niet liet beperken in haar trotse manifestatie. Babette's buik was voorzien van een piercingstaafje met een klein fonkelend steentje dat schitterde in de donkere holte van haar navel die was omgeven met tedere lichtgekleurde donshaartjes. De dunne witte broek die – gesloten door een veter op haar onderbuik – zich ver onder haar taille vastklampte aan haar heupen, klemde zich als een tweede huid om haar lichaam. Er was geen kreukeltje te zien, geen bandjes, vouwtjes; geen slipje. Babette droeg geen slipje en de witte stof zocht een manier om zich te vormen naar datgene waar niets zich naar kan vormen; de vormen van een vrouw. Babette's blote voeten waren al net zo mooi bruin als de rest van haar lichaam en ze had haar nagels smaakvol gelakt. De roze zool van haar voeten contrasteerde evenzo mooi met haar huid als haar lippen. Maar mijn blik gleed terug naar het midden; naar Babette's strakke vormzoekende broek, en het navelshirtje dat eveneens niet in staat bleek om haar lichaam zijn wil op te leggen. Ik kreeg het warm.

Babette had ondertussen een hand op mijn arm gelegd en zich stil gehouden. Ik had hiervan echter niets mee gekregen. Babette hield haar hoofd scheef en sprak me zachtjes aan: “Vind je me mooi?” Ik 'ontwaakte' en had haar maar half gehoord. Ik richtte mijn blik op de hare en probeerde te bevatten wat ze gezegd had, hetgeen me maar half lukte voordat de adem me in de keel stokte. In een fractie van een seconde draaiden mijn hersenen op volle toeren, Wat voor feestje was dit eigenlijk, en wat bedoelde Babette, waarom was ik hier en wat stond me te gebeuren, was dit een grap, en wat was er dan lollig aan? Hoe zou ik dit overleven? Zo'n vernedering kon ik niet aan…

Babette zag de vertwijfeling toe slaan bij mij en bewoog haar bovenlichaam in mijn richting. Ze had een zwoele rustgevende blik in haar ogen en keek afwisselend naar mijn ogen en naar mijn mond. Ik bevroor en verloor de controle over mijn lichaam. Met mijn mond van verbazing ontsloten zag ik Babette's mooie gezicht dichterbij komen en verloor ik mijzelf voor de zoveelste keer die avond in het paradijselijke groen van haar zich sluitende ogen. Op het moment dat onze gezichten elkaar raakten keerde ik bij mijn bewustzijn terug. Babette's warme, zachte tong beroerde mijn lippen en met mijn hart in mijn keel voelde ik een gevoel van bedwelmende veiligheid over me heen komen; ik sloot mijn ogen, opende mijn mond en liet het Babette's tong toe de mijne te strelen. Ik proefde haar! Ik hield mijn adem in en nam me voor om mee te gaan in Babette's handelingen.

Ook al kon ik mijn emoties op dat moment niet in gedachten onder woorden brengen – of zelfs maar bevatten -, wat Babette met me deed voelde goed, het voelde heerlijk… en ik moest eraan toegeven. Ik voelde dat Babette haar lichaam naar mij toe bewoog en op haar knieën over de bank dichterbij me kwam zitten, maar dacht er niet over om mijn eigen aandacht af te laten leiden van hetgeen ze met haar tong bij mij deed. Ik bracht in een opwelling van durf en verlangen naar meer, mijn eigen tong naar buiten en gaf toe aan haar warme opwindende liefkozing die daardoor wederzijds werd.

Daar, en op dat moment, voelde ik voor de allereerste keer diep in mijn warme buik die heldere, glanzende druppel ontspringen. De druppel die spoedig werd gevolgd door andere druppels, en die samen langs mijn schaamlippen verdwenen in de blonde krulletjes tussen mijn benen en het kleine katoenen broekje dat die krulletjes stevig tegen mijn huid drukte. In een ogenblik was er een warme vochtige atmosfeer ontstaan tussen mijn benen die de aandacht trok. Babette omarmde me nu met beide armen, en trok mijn wang tegen haar borsten aan terwijl ze me bleef kussen. Ik lag met mijn hoofd achterover, machteloos maar door liefde overmand tegen haar aan. Ik voelde de warmte van haar lichaam, en zocht met mijn handen naar een manier om ook haar beet te houden. Bij iedere plek die ik raakte voelde ik een gevoel van schaamte opkomen, totdat Babette mijn hand pakte en hem op haar billen liet rusten. Mijn adem stokte weer, en weer liet Babette's orale liefkozing de kalmte langzaamaan terugkeren voor zover dat mogelijk was in mijn langzamerhand met adrenaline verzadigde lichaam.

Ik opende mijn ogen en zag de gesloten ogen van Babette. De lange gekrulde wimpers scheidden zich, en alsof ze het voorzien had keek Babette me aan. Mijn naar onzekerheid neigende blik werd beantwoord door haar zwoele, verleidelijke staren. Mijn onschuld stond erin tegenover haar sexuele wijsheid en ervaring. Zonder een woord te zeggen liet Babette me los en knielde op de grond bij mijn voeten. Terwijl ze me vastberaden en verhit aankeek maakte ze het koordje waarmee mijn rokje was gesloten los. Ze legde haar handen op de buitenzijde van mijn dijen en keek me vragend aan. Met een op hol slaand hart en rode wangen keek ik terug en zonder iets te zeggen zette ik me af tegen de grond en de leuning van de bank zodat mijn billen loskwamen van de zitting. Babette sloeg haar slanke gebruinde vingers met de lange rode nagels om de rand van mijn rokje heen en stroopte het ding zachtjes langs mijn benen naar beneden. Toen het rokje eenmaal om mijn enkels was gedrapeerd, sloeg ze de vingers om de bandjes van mijn onderbroekje. Ik keek naar haar gezicht terwijl zij haar blik richtte op het kruis van mijn broekje, waar het vocht uit mijn lichaam de pasvorm had aangetast en de lichtrode kleur donker had gemaakt. Nogmaals tilde ik mijn billen op, ditmaal zonder een vragende blik van Babette. Bij mijn voeten aangekomen keek ze me nogmaals aan. Haar groene ogen vroegen me de voeten op te tillen zodat ze het bevlekte broekje definitief kon verwijderen, vroeg me afstand te doen van mijn onschuld samen met het stukje stof, vroeg me me vrijwillig over te geven aan haar wil, aan haar liefkozingen, aan haar lessen. Ik gehoorzaamde haar, en perplex over mijn eigen hervonden durf en met een racend hart zat ik daar met mijn blote billen in een plasje van mijn eigen vocht. Desalniettemin keek ik reikhalzend uit naar wat komen ging. Mijn ontwaakte vagina toonde zich al duidelijk, gezwollen en glanzend, door de aan mijn huid geplakte dunne bos blonde krullen heen.

Babette legde haar handen op mijn heupen en stak haar duimen onder de rand van mijn shirtje om ook dit te verwijderen. Ik stak mijn handen in de lucht en keek haar strak aan terwijl ze me werktuiglijk ontdeed van mijn shirtje, om daarna gelijk haar blik op mijn beha te richten. Toen ik deze voor haar had losgemaakt nam ze haar af, legde ook deze naast ons op de bank en stond op; ik had alleen mijn hakjes nog aan.

Babette deed een stap terug en keek me aan, ze spreidde haar benen een weinig en nam een standvastige houding aan. In de zwoele blik in haar ogen laaide het vuur nogmaals op toen ze zich van haar eigen shirtje ontdeed, terwijl ik naar haar borsten bleef kijken. Haar volle borsten schommelden nog na in de doorzichtige – met kant afgezette – beha als gevolg van het nauwe shirtje dat er met kracht overheen getrokken werd, toen ze ze beide omvatte met haar handen en haar vingertoppen ertussen samenbracht.

Zo opende ze de voorsluiting van de beha, en scheidde de twee helften als ware het gordijnen om mij zo met trots haar volle boezem te tonen. Gelijk nadat haar borsten in contact kwamen met de lucht in de kamer verhardden haar tepels zich zichtbaar. Het tepelhof werd kleiner, de tepel zelf verkleinde zich ook en kwam naar voren, alles werd nog donkerder van kleur.

Een nieuwe warme impuls spoedde zich door mijn schaamstreek. Direct daarop trok ze bij onderaan haar buik de veter los uit de strakke witte broek die hierop gewillig naar haar enkels zonk. Een hete kolkende sensatie maakte zich meester van mijn lichaam; tintelingen reisden door al mijn ledematen en ontmoetten elkaar tussen mijn benen bij de aanblik van Babette's gebruinde en glad geschoren vrouwelijkheid. De strakke, kleine, onthulde schaamlipjes waren vochtig; haar venusheuvel was voorzien van een superkort geschoren, superdun streepje haar, dat als een geile vinger de aanwezigheid van haar kale geslacht aanduidde. Even streelde z met haar handen langs haar dijen, greep haar borsten en duwde ze tegen elkaar terwijl ze haar eigen tepels masseerde met haar vingertoppen. Daarna maakte ze een korte kniebuiging waarbij ze haar knieën naar buiten liet zakken en streelde met haar ranke vingers eenmaal langs haar kale geslacht. Even verhardde haar blik zich op dat moment, en een siddering verliet haar mond. Ook mijn lichaam reageerde, en mijn handen streken over de huid op mijn buik, te verlegen om verder te gaan, te ver heen om daar nog aan te kunnen ontsnappen.

Met een enkele pas in mijn richting was Babette al weer bij me. Ze knielde tussen mijn benen, nam mijn hoofd in haar handen en nam bezit van mijn mond en geest met haar tong. Ik beantwoordde haar liefkozing en gestaag liep het tempo van onze tongbewegingen op naar een niveau en een opwinding waarbij onze lichamen schreeuwden om meer. Babette duwde me op mijn zij; dwong me op de bank te gaan liggen en kwam naast me liggen. Onmiddellijk vlijde ze haar hele lichaam tegen me aan hetgeen me voor de zoveelste keer de adem deed stokken. Mijn hele lichaam spande zich tintelend, ook al wilde mijn geest aan haar beweging tegemoet komen. Een stuip schoot door mijn ruggengraat die me mijn buik en heupen hard naar voren deed stoten tegen die van Babette. Eindelijk kon ik weer ontspannen en mijn borsten en buik zoveel mogelijk in de richting van die van Babette sturen. Het contact tussen mijn tepels en haar borsten wond me enorm op. Ik voelde gestaag een heerlijke tot dan toe voor mij onbekende sensatie opkomen die zich gloeiend in mijn onderbuik nestelde en in de verte leek op de onweerstaanbare aandrang om een flinke plas te doen, maar me toch niet vervulde van de schaamte die zo'n actie op dit moment met zich mee zou brengen… alhoewel, voor Babette schaamde ik me niet meer, nooit meer…. Zelfs deze 'plas-sensatie' kon me er niet toe brengen onze kus te beëindigen.

Babette luidde echter een nieuwe episode in in mijn inwijding. Ze trok haar hoofd terug en bleef haar tong – met gesloten ogen – ronddraaien in haar mond en langs haar lippen. Hijgend bleef ik kijken naar haar gezicht en werd ik bevangen door de lust die haar verschijning zo over mij afriep. Ik wilde bemind worden, beminnen, ik wilde Babette's vriendin zijn, voor altijd met haar hier op de bank blijven. Niet eten niet drinken, alleen eindeloos met elkaar vrijen, ze moest me alles leren, ik wilde alles wat ze met mij deed bij haar doen en bij anderen, ik wilde haar deze les duizendmaal terugbetalen ook al wist ik dat dat eigenlijk onmogelijk was; zoveel als zij voor mijn leven betekende kon ik onmogelijk voor haar betekenen.

Bijna was ik van puur geluk en geestelijke uitputting als gevolg van deze plotselinge ontwikkelingen in brullen uitgebarsten, maar alweer verloor ik de controle over de regie. Babette drukte haar mond in mijn hals en zoog hard op mijn huid terwijl ze die masseerde met haar tong. Vanuit alle hoeken in mijn lichaam trok een warme kriebelende sensatie naar de plek waar mijn huid opgenomen werd in haar mond en ik dreef weg op een warme vloed. Mijn vrije hand greep voor het eerst mijn harde borstje en klemde mijn vergrote roze tepel tussen mijn vingers. Voor het eerst liet ik een onbeheerste kreet ontsnappen, terwijl Babette haar aandacht steeds verder naar beneden verlegde en nu bij mijn sleutelbeen aangekomen was. Ik verplaatste mijn vrije hand naar haar volle borst en kneedde hard haar donkere tepelhof, streelde haar borsten en rug en graaide in haar donkere haren. Ik drukte haar mond harder tegen mijn naar het onbekende hunkerende lichaam. Ik wist niet wat me te wachten stond, maar deze doorbraak in mijn sexuele ontwikkeling moest voortduren…, koste wat het kost.

Babette draaide haar lichaam zo dat haar gezicht – ondersteboven – voor het mijne was, “standje negenenzestig”. Voor het eerst sinds lange tijd sprak ze weer, en nu dwingend: “Wat wil je?”. “Zeg me wat je wilt, liefje, en ik zal het je nu geven”. Vertwijfeld door de draaikolk van emoties waarin ik hulpeloos werd rondgeslingerd vocht ik om adem en kon niet anders dan wat onsamenhangend stamelen “Ik, ik, eh”. “Wil je genomen worden?”, vroeg ze resoluut. “Ik, eh..,”. “WIL JE GENOMEN WORDEN?”, nu op luide toon. “JA” schreeuwde ik uit, “NEEM ME”, DOE HET ME ME, DOE HET!” “ZUL JE DOEN WAT IK ZEG DAN?” “Ik.., ik doe …alles…wat je zegt…., alsjeblieft, Babette help me, wat doe je nou met me?” “ZUL JE DOEN WAT IK ZEG DAN, JA? OF NEE?” ” JA JA, IK DOE ALLES” “O.K…., ik zal alles met je doen….., en jij doet alles wat ik je zeg”, zei ze met zachte stem, en ze sloot haar lippen om de tepel van mijn rechterborstje, dat van opwinding nog harder dan normaal (ik heb – nog altijd – geen beha nodig) recht van op mijn borstkas omhoog priemde. Gelijk viel ik weer ten prooi aan die heerlijke, gloeiende elektrische spanning tussen mijn tepels en mijn kruis.

Een stuip schoot door mijn lichaam en in een reflex werd ik gedwongen mijn knieën op te trekken en een golfje vocht werd uit mijn onderlichaam geperst. De zware warme stroom baande zich gemakkelijk een weg door de lichte beharing tussen mijn kutje en mijn kontgaatje en deze sensatie riep nog meer stuipen over me af. De behoefte aan zuurstof doorbrak mijn verlamming en met mijn ogen wijd open haalde ik moeizaam hijgend adem, opnieuw graaiend in Babette's haar. Terwijl Babette mijn beide tepels en borsten verwende en er elektrische massages doorheen zond zag ik haar grote borsten in al hun exotische glorie vlak voor mijn gezicht hangen. Ik haalde diep adem door mijn neus en rook de geur van haar lichaam, het leek mijn bewustzijn, mijn hoofd volledig te vullen. Gulzig vergreep ik me aan het stevige donkere vlees van haar borsten, de smaak van haar zweet, genoot ik van de ruwe huid van haar harde, verkleinde tepels die meer dan de helft in omvang waren afgenomen sinds ik er voor de eerste keer naar keek; toen ze nog gedwongen verscholen gingen achter de incompetente stof van haar shirtje. Terwijl ik likte, sabbelde en knabbelde op het vlees van Babette's borsten, erop zoog als een dorstige baby, voelde en hoorde ik ook Babette voor het eerst haar zelfbeheersing verliezen.

Plotseling stond ze op en stapte van de bank af. Met een zuigend geluid ontsnapte haar tepel aan mijn zuigende lippen. Ze veegde haar lippen af, nam me bij de arm, hielp me opstaan, liep met me naar het bed en dook er op terwijl ze me meesleurde. Daar lagen we dan. Babette ging op handen en voeten zitten en nam dezelfde houding aan als op de bank, alleen nu een volledige 69. Haar gebruinde onderlichaam bevond zich nu op centimeters van mijn gezicht, en ik werd bevangen door de schoonheid en geur van haar kale, natte glimmende schaamlippen. Die geur, die zoete geur. Zonder enige waarschuwing drukte Babette haar gezicht tussen mijn benen en likte als een bezetene mijn schaamlippen. Ik sloot mijn ogen en weer gingen mijn benen de lucht in en uit elkaar. Babette ving mijn beweging op door mijn benen omhoog te laten komen en stevig naar beneden, naar mijn eigen lichaam, te drukken; mijn knieën werden zo naast mijn lichaam gedrukt, mijn bovenbenen tegen mijn buik aan, mijn eigen hakken drukte ze in mijn billen. Mijn kutje stond nu wijd en hunkerend open voor de grillen van mijn partner in dit allesverslindende liefdesspel. Babette trok met haar vingers mijn schaamlippen ver uit elkaar en likte me totdat mijn kutlipjes als vanzelf weerloos opzij vielen, niet meer in staat om de gang naar mijn baarmoeder te verhullen. Als een gewillige orchidee spreidde het vlees van mijn sexe zich uit voor Babette's tong en vingers. Langzaam liet Babette twee van haar vingers in mijn lichaam zakken terwijl ze met de knokkels van haar hand stevig over mijn natte klitoris wreef.
Terwijl ze de vingers zachtjes strekte voelde ik dat er iets niet klopte. Babette's vingers werd niet toegestaan zich verder in mijn geslacht te begeven. En een vleugje pijn meldde zich in de storm van lust en genot die door mijn zinnen raasde. “Hmmmm”, hoorde ik Babette zeggen. “WIL JE LIEVER MAAGD BLIJVEN, OF WIL JE GRAAG EEN SLETJE WORDEN., MIJN SLETJE WORDEN?”, schreeuwde ze me toe. Steunend vroeg ik haar om medelijden, of ze door wilde gaan, en weer riep ze: “WIL JE MAAGD BLIJVEN, OF WIL JE GRAAG BABETTE'S SLETJE WORDEN?” “IK WIL, IK.., WIL JE SLETJE WORDEN!” “ZUL JE ME GEHOORZAMEN?” “IK DOE ALLES WAT JE ME ZEGT, ALSJEBLIEFT GA DOOR!” Babette had haar handelingen vertraagd en wreef nog maar zachtjes over mijn afkoelende kutje terwijl zij mij gemakkelijk vasthield in de 'spreidgreep' die mijn schaamstreek meedogenloos blootstelde aan haar inspecterende blikken en vaardige tong en handen. “BELOOF JE ME TE DIENEN, TE GEHOORZAMEN, TE DOEN WAT IK ZEG, WANNEER IK HET ZEG, ONDERDANIG TE ZIJN AAN MIJN WENSEN EN GRILLEN?” “JA, IK BELOOF HET, IK BELOOF HET, IK BEN JE DIENARES, ALSJEBLIEFT, GENADE, VERGEEF ME, NEEM ME ALSJEBLIEFT!” Babette verhoogde de druk op haar vingers en weer voelde ik de weerstand. Daarop sloot ze haar lippen om mijn klitoris, zoog erop , en drukte met kracht de lange nagels van haar vingers door mijn maagdenvlies heen. Een schrille kreet en een rode tint in het vocht dat vanuit mijn kutje aan Babette's vingers bleef plakken kondigde mijn inwijding in de vrouwenliefde definitief aan; sloten mijn jeugd en maagdelijkheid definitief af en leidde mij voor altijd in de warme armen van de vrouwenliefde.

Dat heerlijke pareltje van genot, dat mij nog nooit eerder had verwend met haar speciale gaven, werd door Babette' tong en vingers stevig gemasseerd. Met een hoog tempo bewoog Babette kort daarop de vingers door mijn soppende geslacht. Mijn lichaam maakte zoveel lichtrood voorvocht aan in anticipatie op mijn ophanden zijnde orgasme dat het vocht tegen haar hand spoot, en door mijn bilnaad over mijn anus liep. Knijpend met mijn billen, en volledig overmand door uit primaire instincten ontsproten lust probeerde ik het warme vocht in mijn anus op te nemen. Babette wreef het goedje uit over mijn gevoelige sterretje, en likte me ook daar. Iedere keer als ik even een gelegenheid zag om me te concentreren op Babette's boven mijn gezicht zwevende geslacht ontnam ze mij de kracht door me te onderwerpen aan een volgende impuls van lichamelijke lust. Mijn onderlichaam stond in brand, Babette stak het op alle plaatsen aan waar het branden wou. De samentrekkingen van de spieren in mijn dijen, billen, bekken en vagina was intens maar onsamenhangend, de tintelingen in mijn hals, oorlelletjes, tepels, schaamlippen en klitoris ongecoördineerd, en onregelmatig. En nog altijd wist ik niet waar dit naartoe zou leiden. Ik deed mijn best om tegemoet te komen aan Babette's bewegingen om zo mijn eigen genot te maximaliseren. Ik deed mijn best om mijn lichaam zo te ontspannen dat de sensaties ongeremd door mijn zenuwgestel konden racen maar ik was kansloos.

Terwijl ik op de ene impuls reageerde sloeg een andere onverwacht toe… En op het moment dat Babette's vagina een draad glinsterend, helder, voorvocht op mijn lippen losliet, sloegen in mijn lichaam nauwkeurig op elkaar afgestemde, onophoudelijke en elkaar daardoor versterkende series spasmes en tintelingen toe, tintelingen en spasmes, spasmes en…. Alles wat er in mijn lichaam gebeurde: de gloeiende scheuten in mijn klitoris, mijn borsten en tepels, de samentrekkingen in mijn kutje, mijn billen, mijn door Babette's tong verwende sluitspier, en mijn bekken…, alles versterkte elkaar totdat ik jammerend en schreeuwend de controle over mijn lichaam verloor. En terwijl Babette bleef doorgaan met het vingeren en likken van mijn overbelaste lichaamsdelen bleef ik doorgaan met ongecontroleerd jammeren en genieten. Langzaam maar zeker masseerde Babette mijn spartelende en spastische lichaam zo buiten bewustzijn, langzaam aan dreef ik weg op een wolk van geile lust en voldoening, los van alles, mezelf alleen bewust van eeuwig weerklinkend lichamelijk genot.

Lees   deel 2    deel 3

© Merel

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world