hot teens tube shemale jizzed by group.

Merel en Wendy privé

We hadden zojuist in de salon een laatste glaasje wijn gedronken. Nadat Wendy ons uitgebreid gewassen had, waren we daar naar toe gegaan. Babette en ik droegen onze satijnen kamerjasjes, Birgit had ik een doorzichtig exemplaar van Babette te leen gegeven zodat ik haar mooie borsten kon bewonderen, en Wendy was naakt. Ik droeg verder dezelfde doorzichtige muiltjes als Babette, Birgit en Wendy waren blootsvoets. Normaal gesproken had ik er wel voor Babette’s kleding gezorgd maar voor de tijd van het bezoek van Wendy en Birgit had ik haar toegestaan haar eigen keuzes te maken. De sfeer was ontspannen en romantisch, maar ook nog altijd nadrukkelijk erotisch geladen. Ik had plaatsgenomen – tussen Birgit en Babette in – op een grote leren bank, en Wendy had geknield en geblinddoekt aan mijn voeten plaatsgenomen. Ik streelde Birgit’s grote borsten door de stof van haar geleende niemendalletje heen en complimenteerde haar met haar mooie lichaam en haar prestaties in bed. Ons gesprek voerde van Birgit’s borsten naar haar gedeeltelijk kale geslacht en we spraken af dat ze de volgende dag ‘volledig’ naakt aan de rand van het zwembad zou verschijnen. Ik toonde Birgit de ringetjes die Babette als bezegeling van onze liefde had verkozen, en we bespraken het inbrengen van piercingringetjes, en de plaatsen waarop dit het best kon gebeuren. Babette en ik hadden voor later tijdens de vakantie een afspraak om eindelijk de gouden juweeltjes in te laten brengen hetgeen ons vervulde met spannend pervers verlangen.

Zoals gezegd verlieten de twee dames de kamer en bleef ik alleen met Wendy achter. Ontspannen lachte ik in mijn vuistje terwijl ik mijzelf voorstelde hoe ik Babette – zodra we weer ‘alleen’waren – zou gaan ‘straffen’ voor het overspel dat ze vannacht ongetwijfeld zou gaan plegen; heerlijke Babette, die waarschijnlijk nu vol opwinding aan hetzelfde dacht en haar overspel geen moment voor mij zou willen verhullen. Sterker nog, we waren nu zulke goede vriendinnen dat ik haar in staat stelde overspel te plegen en zij mij in staat stelde haar daarvoor te tuchtigen, en andersom ook trouwens; beiden wisten we niet meer waar we meer van genoten, de overtreding of de er aan verbonden sanctie. Birgit zou zich sowieso waarschijnlijk niet echt geroepen voelen datgene te doen wat ik hen opdroeg dus die geile meid zou mijn Babette waarschijnlijk al op de grote trap naar boven verleiden tot een van de heerlijke spelletjes. Mijn kut werd er al wakker van.

Ik nam een ferme slok uit mijn glas en keek naar Wendy terwijl ik teder met mijn lange nagels over mijn gevoelige tepels kraste, alsof ik er ongeduldig mee op een tafel trommelde. Wendy verplaatste haar gewicht voorzichtig en bijna onopvallend van haar ene knie op de andere, omdat de duizenden haartjes van het dikke kostbare perzische tapijt nu – na enkele tientallen minuten knielen – genadeloos in haar knieën beten. Zonder iets te zeggen rukte ik aan haar halsband, en met een schok zat ze weer stil en rechtop; de kleine borstjes naar voren drukkend, haar gewicht verdelend over haar twee knieën. Ik stond op en liep een paar keer om haar heen. Wendy draaide haar hoofd enigszins mee zodat ze in staat was om mijn positie te bepalen. Weer een kort rukje aan haar leiband: “Opstaan!”. “En meekomen!”, langzaam liep ik naar de deur van de salon, glas in de ene hand, Wendy’s leiband in de andere. Aandachtig, verliefd en met een broeierig gevoel van sluimerende wellust bewonderde ik Wendy’s mooie lichaam; keek hoe haar harde borstjes trilden als zij weer een aarzelende stap in mijn richting zette; keek naar haar strakke buik en slanke taille, haar perfecte navel en … haar door de donzige doorzichtige krulletjes nauwelijks verhulde roze schoonheid, terwijl ze onzeker en onhandig de voor haar onbekende weg vervolgde. Een onbekende weg die ik voor haar naar de kelder had uitgestippeld. Wendy was die nacht ontmaagd, maar haar dominantie vriendinnetje was nog niet tevreden; er was die nacht nog veel te leren en ik zou het haar bijbrengen. Ik opende de deur en voerde Wendy naar de lift in de hal. Het was een antiek exemplaar met twee hekjes die gesloten moesten worden, zoals in de films. Wendy kromp even ineen toen ze de metalen geluiden van de hekjes ontwaarde. Terwijl de lift zakte kon ik mij even overgeven aan de golf van emoties, de opgebouwde spanning die het vooruitzicht – dat ik Wendy even grondig in zou wijden als Babette onlangs bij mij had gedaan – bij mij teweeg had gebracht. Terwijl Wendy onzeker en ineegedoken naast mij in de lift stond, bereidde ik mij glimlachend voor op wat komen ging en streelde met het koude wijnglas over de tepels van mijn, uit de greep van mijn satijnen kamerjasje ontsnapte, borsten.

Met een schok en een metalig gekraak kwam de lift tot stilstand in de kelder van de villa. Wendy dook nog verder ineen kon met moeite een reflex onderdrukken om om zich heen te grijpen. Ze zocht met haar armen langs haar lichaam bescherming door met haar handen aarzelend om zich heen te tasten. Ik opende de deur en trok aan haar halsband. Wendy stond met haar gezicht naar de zijkant van de liftkooi dus verloor haar evenwicht en was genoodzaakt een stap opzij te doen. Ik glimlachte en leidde haar naar de kettingen aan een haak in het midden van het plafond van de grote donkere kelder. De grote vierkante kelder waarin in het midden een podium stond tegenover een enorm wandmeubel dat een hele wand van de kelder besloeg, dat omgeven was door camera’s en een enorme verzameling werktuigen; pijnbanken, een rad, een spaanse ruiter, een ‘speciale’ schommel, een gynaecologenstoel, alles was in tweevoud aanwezig, inclusief een heel, héél groot bed, en alles was door Babette en mij al eens heerlijk gebruikt. Verder bevond zich een ruime hoeveelheid lederen fauteils in de ruimte voor de toeschouwers. De ruimte was op dat moment schaars verlicht maar er was een professionele theaterbelichting in de ruimte aanwezig om voor de video-opnamen en aanwezige gasten alles goed zichtbaar te maken. Recht onder de haak stond het kleine podium dat gebruikt werd om omstanders bij de hier gehouden bijeenkomsten een beter zicht te geven op wat zich in het midden van de grote kelder afspeelde. Op dit podium was al een groot aantal zeer expliciete showtjes opgevoerd met medewerking van meer of minder gewillige dames en heren.

Met moeite strompelde Wendy de drie onverwachte treetjes op om uiteindelijk op handen en voeten bovenop het podium aan te komen. Geamuseerd bekeek ik van achteren bij het opstaan haar geslacht. Nog enigzins gezwollen stonden de dikke buitenste schaamlippen strak donkerroze tegen elkaar aan, en verdwenen ze weer verleidelijk tussen haar dijen terwijl Wendy zich op richtte. Ik sloot mijn ogen en sprak mezelf in gedachten streng toe: “Geduld Merel, Foei! Dit is toch te mooi om niet van te genieten!” Nadat Wendy zich had opgericht gebood ik Wendy haar armen en benen te spreiden. Ik liep een enkele keer om haar heen en beoordeelde haar mooie sportieve lichaam. Toen stapte ik weer op haar toe. Het terugkeren van de harde, holle geluiden die de stappen van mijn hooggehakte voeten teweeg brachten op het houten podium deed Wendy weer verstarren. Met luid gerinkel liet ik een spreidstok van de in het plafond ingebrachte haak zakken en bevestigde haar polsen hieraan. De gevoerde lederen boeien waren voorzien van stevige riempjes en meerdere grote ringen, die voor deze gelegenheid aan de stok waren bevestigd. Ik verliet het podium bekeek de machteloze Wendy nog een keer en liep naar ‘de’ kast. ‘De’ kast was een grote wand van wel 15 meter lengte met daarvoor een zwart gelakt meubel dat de muur volledig bedekte. Het meubel was voorzien van vijf rijen kleine deurtjes met daarin een raampje, en een enkele rij zonder raampjes. Iedere rij had wel dertig deurtjes, en achter ieder deurtje gingen attributen voor het SM-spel verborgen. Ik koos het deurtje met een spreidstok voor Wendys enkels, sloot het en liep weer op haar toe. Halverwege stopte ik, liet een kant van de spreidstok op de grond zakken en trok deze achter me aan terwijl ik in een grote cirkel om Wendy heen liep. Gespannen draaide ze haar hoofd om mijn geluid te kunnen volgen. Het vastmaken van de enkelspreidstok kon Wendy niet echt van haar stuk brengen al kon ik wel merken dat het haar steeds moeilijker viel zich stil te houden. Wendy wilde weten wat er met haar ging gebeuren, was ongeduldig….

Nadat de enkelstok was aangebracht en Wendy niet meer bij machte was haar armen of benen bij elkaar te brengen was het tijd om haar iets op te tillen en ik drukte op het knopje dat daarvoor op een console aanwezig was op het podium. Alles wat ik me kon wensen kon vanaf het console op het podium en dat bij de stoel van de ceremoniemeester bediend worden tot videocamera’s in de ouderlijke slaapkamer aan toe, de camera’s die op dit moment ongetwijfeld Babette’s overspel registreerden. Ratelend spande de ketting boven Wendy’s hoofd zich en trok aan haar polsen. Wendy plaatste haar voeten zo dicht mogelijk bij elkaar als de aan haar enkels bevestigde spreidstok toeliet, in een poging haar evenwicht te bewaren en een fractie van een seconde nadat haar hielen loskwamen van de vloer stopte ik de ketting. Wendy werd nu gedwongen op haar tenen te staan, ook al was het maar een heel klein beetje. Kleine kreuntjes van ongemak begeleidden haar moeizaam gevecht met de zwaartekracht maar na enkele minuten leek ze haar evenwicht te hebben gevonden. Tijd die ik gebruikte om een rijzweepje, enkele klemmetjes en wat andere zaken uit de kast te halen en deze op een karretje naar het podium te rijden. Bij het podium aangekomen deed ik een paar lange, zwarte latex handschoenen aan, stapte ik uit mijn plastic muiltjes, nam het zweepje ter hand en -onhoorbaar voor Wendy- betrad ik het podium.

“Welke Meesteres is zo genadig geweest om jou als haar onderdaan te accepteren Wendy?”, fluisterde ik onverwachts in haar oor. Wendy draaide haar hoofd geschrokken in de richting van mijn stem en stamelde:”Eh…, eh.., u bent de meesteres…”. Ik plaatste het handvat van het zweepje tussen haar billen en drukte ermee op haar anus. Wendy voelde de kracht die tegen haar kwetsbaarheid drukte en paste haar houding aan om haar evenwicht niet te verliezen. “Voor jou ben ik Meesteres Merel; jij spreekt me zo, ALLEEN ZÓ, aan, heb je dat begrepen?” , siste ik. Wendy schudde heftig haar hoofd op en neer en probeerde zo onschuldig mogelijk aan mijn grillen tegemoet te komen, hetgeen bij mij een onmiddellijke prikkeling teweegbracht: “Ja.., ja Meesteres Merel!” “Vanaf nu ben je een slavin, en zul je doen wat ik zeg!” “Je spreekt alleen in antwoord op mijn vragen; als je mij bezoekt dan doe je dat op de tijdstippen die ik kies, in de rol en kleding die ik bepaal, ben ik duidelijk genoeg?” Weer knikte Wendy heftig en zei: “Maar natuurlijk Meesteres Merel, natuurlijk”. Ik vervolgde met monotone stem en somde in snel tempo al mijn ter plekke verzonnen regels op: “Je maakt van alles dat we doen een schriftelijk verslag en dat dien je de volgende dag in bij MIJ!” “Je begint met een verslag van al je sexuele ervaringen tot nu toe, en een verslag van vandaag” “Je bent VAN MIJ en VOOR MIJ, en ik tolereer ABSOLUUT niet dat je je in een van die ordinaire, geile, buien laat bestijgen door anderen dan mijzelf, of dat je op enigerlei andere wijze je lichaam ter beschikking stelt van anderen, zonder mijn uitdrukkelijke toestemming, ik hoop maar dat dat duidelijk is!”. “Verder dient een slavin TE ALLEN TIJDE GLAD geschoren te zijn, wat denk je wel!”. “Vanaf nu -t otdat ik je tijdelijke ontheffing verleen – doe je “WAT ik zeg, wanneer ik het zeg, waar ik het zeg, met WIE ik het zeg, en hoe ik het zeg, OMDAT ik het zeg!”.

Toen, op zachte toon: “Mocht je ooit besluiten dat je niet langer mijn slavin zou willen zijn dan smeek je me één keer om genade en je bent vrij, is dat begrepen?”.

Dan weer streng: “Ik zal je aanspreken al naar gelang datgene dat ik van je wil gebruiken.., en als dat je mondje is noem ik je ‘mondje’, en als het wat anders is dan verzin ik wel wat, BEN IK DUIDELIJK?” Weer volgde het geknik en een overdreven vocale bevestiging van hetgeen ik zei. “En je zult datgene dat ik van je nodig heb gewillig, en voor mij eenvoudig toegankelijk, aanbieden, BEN IK DUIDELIJK GENOEG VOOR JE TEPELTJE?”, en ik drukte het zweepje nog wat harder tegen haar gaatje. Wendy knikte en kreunde weer, en herstelde haar evenwicht, zocht moeizaam naar een manier om onopvallend te ontkomen aan de brandende druk die tussen haar billen werd veroorzaakt doordat het zweepje niet in haar droge nauwe gaatje kon worden opgenomen, maar ik stuurde het zweepje mee met iedere beweging van haar lichaam en hield het eenvoudig op haar plaats: “Ja natuurlijk Meesteres Merel, AH!, ik doe alles voor u! AU!” Haar bescheiden manier van antwoorden deed me goed, wond me op, zeker nu ik vast van plan was haar in de val te lokken. “KOM HIER DAN, TEPELTJE!” Even dacht Wendy na, maar daarop draaide ze twijfelend haar hoofd in mijn richting. De spanning in haar geboeide, en tijdelijk blinde, geest had haar belet mijn woorden goed in zich op te nemen, en ze wist niet hoe te reageren. Zachtjes zei ik nu: “Ik dacht dat jij mij je tepels aan zou bieden als ik je tepeltje noemde?” “Ik was toch duidelijk geweest.., dat heb je zelf gezegd, sterker nog je wilde zo graag zeggen dat ik duidelijk was, het was bijna gênant.” “Maar nu heb je niet opgelet hè?” “Nu weet je niet meer wat je moet doen, hè?” Wendy’s onderlipje begon met pruilen, toen ik met mijn in latex gehulde hand over haar venusheuvel streek. Door het ongemak in het centrum van haar bilnaad was ze gedwongen haar heupen naar voren te duwen in een poging haar schrijnende gaatje te ontlasten. Langzaam maar stevig stak ik mijn gespreide vingers door de kleine blonde krullen, en drukte met de palm van mijn hand op haar venusheuvel. Nadat ik zo een paar keer heen en weer had gewreven, sloot ik mijn vingers langzaam over haar schaamlippen en wreef ook daar een paar keer stevig overheen. Daarop nam ik een klein goudblond glanzend plukje van haar schaamhaar, vijf haartjes maar, en trok het strak, parallel aan haar dij naar beneden. Langzaam varieerde ik de kracht waarmee ik aan het plukje trok, vervormde haar linker grote schaamlip een klein beetje daar waar het plukje was ingeplant in de zachte donkerroze huid die de vlezige satijnen plooien van haar geslacht bedekte. Haar spleetje ging een klein beetje open, haar schaamlip niet langer in staat haar plicht te vervullen. Een bultje ontstond, de huid kwam omhoog en verloor haar roze gloed, werd wit daar waar de huid gedwongen werd de haartjes te volgen. Steeds verder trok ik de haartjes van Wendy’s lichaam af, steeds verder vertrok haar gezicht totdat ze zich gedwongen zag haar tanden ontbloot samen te bijten en er hijgend tussendoor in en uit te ademen voor zolang als ik de spanning liet aanhouden. “Mijn laatste regel is dat je gestraft wordt naar mijn goeddunken als je mijn orders niet opvolgt”, fluisterde ik in Wendy’s oor terwijl ik de haartjes tussen mijn duim en wijsvinger liet vieren, de spanning op het zweepje opvoerde, en onverwachts – krachtig knijpend – mijn hand terugtrok. Terwijl ik de blonde krulletjes tussen mijn duim en wijsvinger dicht voor mijn gezicht hield en hun prachtige goud-parelmoeren glans bewonderde, worstelde Wendy met haar boeien; in een reflexmatige reactie op de pijn in haar schaamlip had ze haar billen naar achteren gegooid tegen mijn zweepje op hetgeen haar weer een andere reflex had opgedwongen. Nu spartelde ze, met een brandende schaamlip en anus, in haar pogingen om haar evenwicht te hervinden en de druk van haar armen te halen. “NNNGGGG, AH! AH! HMMMM!”. Onder tussen snoof ik de geur van de haartjes diep in mij op; ze roken naar sex, naar Wendy’s eigen vocht dat ik zo diep in haar had opgeboord. De heerlijke zoete geur vulde mijn geest, en maakte mij nog geiler dan ik al was.

Ik zag dat Wendy haar ‘verrassing’ verder aanvaardde door een aantal keren diep in en uit te ademen door haar neus terwijl ze moeite deed om geen vocale uiting aan haar ongemak te geven. Daarnaast probeerde ze onbewust mijn sympathie te winnen door als een klein kind flink te pruilen met haar vochtige glimmende onderlip. “KOM HIER DAN, TEPELTJE!”, zei ik nogmaals, en met moeizaam geschuifel draaide Wendy haar lichaam zo goed als mogelijk in mijn richting en toonde mij, nog altijd pruilend, haar blanke borsten. “Goed zo, meisje, zo hoort het, nog iets verder naar voren…”

Wendy duwde haar borstjes nu iets naar voren, en voor het eerst sinds we de kelder waren binnen gekomen waren zag ik dat haar tepels zich vergrootten. Ik snoof de geur van haar lichaam op en verlustigde mij aan de aanblik van haar grote licht rose gezwollen tepelhoven. “Kom eens lekker dicht bij me, kontje”, vervolgde ik en na enkele seconden kon ik nogmaals haar heerlijke achterwerk bewonderen. Wendy duwde haar billen naar achteren en richtte zich volledig op haar tenen op zodat ik haar ook tussen de zachte blanke billen kon bewonderen, alwaar ik een glanzende, vloeibare parel ontwaarde in haar blonde krulletjes. Enigszins overdonderd kwam ik overeind. Kennelijk had de behandeling Wendy niet alleen maar angst ingeboezemd, hetgeen mij met blijdschap en diepe gevoelens van liefde voor haar vervulde, van mijn stuk bracht… Ik had tot dan toe nog niet durven dromen dat ze met een zelfde passie op het spel zou reageren als ik in haar positie gedaan zou hebben. “Ga maar even gewoon staan, rust even uit”, zei ik zachtjes tegen haar. Wendy zocht haar evenwicht en blies een paar keer met bolle wangen uit. “En maak je over die regels maar niet druk, die nemen we een andere keer nog wel eens door lieverd.” Wendy’s lichaam ontspande zich aanmerkelijk ook al kon zij nog altijd niet anders dan op haar tenen staan. Haar hele lichaam trilde van de inspanning zo ook haar pronte tietjes. Rondom het podium waren rails op het plafond bevestigd waaraan dunne kettinkjes hingen. Ik nam twee van de kettinkjes en leidde ze door de rails tot vlak bij Wendy’s lichaam. Daarna stapte ik weer van het podium af, schoot in de wachtende plastic muiltjes, nam twee puntige plastic klemmetjes van het tafeltje af, en verwisselde mijn zweepje voor een plumeautje. Eenmaal bij Wendy aangekomen begon ik al snel haar buik en billen te kietelen met de veertjes en ik zag het kippenvel over haar lichaam kruipen. Wendy ontspande zich merkbaar nog verder, en ik besloot nu haar borsten te gaan plagen. Cirkels draaiend om haar borsten zag ik dat Wendy haar hoofd richtte naar die kant waar ik haar verwende; haar borsten fier naar voren stak, en zichzelf daarbij meermaals in de problemen bracht. Vluchtig raakte ik na een tijdje een aantal keren haar tepels, die onmiddellijk reageerden. Ik concentreerde me meer en meer op de uitdagende lichtroze rozetten op haar borsten die net zo dik naar voren opzwollen als hun eigen doorsnede, wel een dikke vier centimeter, en dan heb ik het niet eens over haar tepels zelf!. “Hier komen tepeltje!”, fluisterde ik zachtjes en Wendy reageerde uitstekend (haar borsten ook); ze verplaatste haar zwaartepunt en duwde haar borsten in mijn richting. Ik kwam voorzichtig iets dichter bij Wendy staan, staarde van nabij naar haar opgewonden lichaam, liet de plumeau over haar buik zakken en sloot mijn mond om de lonkend gespannen roze tepel op haar trillende witte borstje. “NNNH!”, reageerde Wendy goedkeurend… Ik zoog hard aan haar tepel en masseerde deze met snelle bewegingen van mijn tong; kneed haar harde tietje met mijn hand. De plumeau kietelde haar ondertussen tussen haar weerloos gespreide benen, en Wendy kreeg het steeds moeilijker om haar evenwicht te houden aan mijn mond tegemoet te komen, want dat deze behandeling haar beviel was wel duidelijk. Wendy was begonnen een constant gekreun te uiten, dus ik besloot dat het tijd was voor de volgende stap. Ik stopte met het kneden van haar borst pakte een van de plastic klemmetjes uit het zakje in mijn kamerjasje en trok mijn mond nog altijd krachtig zuigend van Wendy’s tepel. Haar borst trilde een weinig en verviel toen in het ritme van Wendy’s gebalanceer. De tepel die in mijn mond groter was gezwollen dan ze nu kon blijven, wilde veranderen van de door mijn mond opgelegde, ietwat platte, extra grote vorm naar haar natuurlijke ronde status, maar voordat dit zich had voltrokken had ik de puntige plastic knijper precies op de dikke parel in het midden van Wendy’s tepelhof geplaatst. Wendy’s lichaam verstarde zich en met open mond, snakkend naar adem, probeerde ze haar lichaam terug te trekken maar dit maakte ik haar onmogelijk door de klem vast te houden; Wendy pijnigde zichzelf alleen maar meer: “AH! AH! AH! OWOWOH! MMM! AAAH! AAAHA!”

Met grote inspanning verlegde Wendy langzaam haar grens, hervond haar controle totdat ik haar dwong zichzelf nogmaals te beheersen; ik liet de klem los waarop deze tegen haar lichaam aanviel en de beknelde tepel met zich mee trok. Dat deel van het bekje dat niet in de tepel greep, begroef zich in het weelderige vlees van haar tepelhof; de tepel draaide ongemakkelijk naar beneden. Ik bracht mijn plumeau omhoog langs Wendy’s navel en begon opnieuw haar borsten te strelen ditmaal extra aandacht schenkend aan het door mij gekwelde, en nu o zo extra gevoelige stukje van haar sexualiteit. Uitgaande van Wendy’s ademhaling was de pijn al snel weer vergeten. Ook al probeerde ze nu beweging met haar borsten te vermijden om te voorkomen dat de klem heen en weer zou zwaaien, haar buik ging wel in snel tempo op en neer om in de voor haar opwinding benodigde hoeveelheid zuurstof te voorzien, hetgeen aangaf dat het tijd was om ook haar tweede tepel aan te moedigen. Weer steeg de opwinding bij Wendy, en mijzelf, tot grote hoogte terwijl ik haar tepel hard in mijn mond zoog. Ook nu weer dwong het opzetten van de klem en het loslaten er van Wendy in een hoek waar ze nu alleen met nog meer moeite dan bij haar eerste tepel uitkwam. Dit keer bleef ik haar strelen; over haar tepels en tussen haar dijen teneinde haar bij te staan in het bestrijden van haar pijnreflexen. Zonder te wachten tot Wendy’s ademhaling zich volledig herstelt had, hetgeen toch niet licht meer zou gebeuren, bevestigde ik de twee klemmetjes aan de kettinkjes die ik eerder al voor haar lichaam had gebracht. Door het gewicht van de kettinkjes werden de klemmen iets naar voren van Wendy’s lichaam af getrokken hetgeen haar situatie niet vergemakkelijkte. Via de knoppen op het console voerde ik nu de spanning op de kettinkjes op en Wendy’s kleine borstjes werden met kracht van haar lichaam afgetrokken; de klemmen beten zich nu nog harder vast in haar weerloze gevoelige vlees. Weer kreunde en kermde Wendy constant, en weer vocht ze verbeten om haar evenwicht en zelfbeheersing te herwinnen hetgeen alleen mogelijk was door volledig op haar tenen plaats te nemen en iets door haar knieën te zakken; haar billen duwde ze zo naar achteren zodat ze haar boven lichaam naar voren kon laten bewegen om haar tepels te kunnen ontlasten; het zag er heerlijk geil uit. Ik besloot Wendy even aan zichzelf over te laten omdat ik het smeulend vuur in mijn buik niet langer kon weerstaan. Vluchtig spreidde ik mij lichaam in de grote lederen fauteuil voor de ceremoniemeester tegenover het podium en met mijn benen over de leuningen bracht ik twee van de glimmende geisha kogels bij mijzelf in. Toen ik mijn sluitspier ontspande om de eerste in mijn lichaam te verwelkomen was er weer even die teleurstelling die het toegeven aan de kogel met zich mee neemt; juist op dat moment is er geen stimulans en iedere keer weer ontbreekt me het geduld om die fractie van een seconde te doorstaan. Maar een ogenblik later kneep ik mijn anus verrukt kreunend hard dicht. Het inbrengen van de kogel in mijn vagina daarna was binnen een seconde achter de rug en ik stond ongeduldig om de impulsen van de kogels te ontvangen op. Ik knoopte het kamerjasje los en liet het op de grond vallen. Zo liep ik een aantal malen rond Wendy. Het genot van de zachtjes trillende kogels neuriede zachtjes door mijn onderlichaam; begeleidde het geluid van mijn hakken. Wendy was in een trance geraakt. De houding waar ze in gedwongen was en het ongemak dat ik haar had opgelegd hadden haar uitgeput; lichamelijk maar vooral geestelijk was het tijd om haar te verlossen. Voor de laatste fase van de behandeling die ik voor Wendy in gedachten had was een andere positie van haar lichaam vereist. In ontlastte haar tepels enigzins door de kettinkjes iets te vieren. De klemmen werden nu weer door de zwaartekracht ietwat naar beneden getrokken en trokken haar tepels dientengevolge weer mee. Nadat ik enkele knoppen op het tweede console – naast de stoel van de ceremoniemeester – had ingedrukt werd Wendy’s lichaam hoog van de grond getild; ze hing nu aan haar armen. De spreidstok tussen haar enkels verplaatste ik naar haar knieën en ik bevestigde hem eveneens aan het plafond, zodat haar gespreide knieën zich uiteindelijk ter hoogte van haar taille bevonden. Wendy werd door deze verandering in haar situatie maar gedeeltelijk ontlast, ontwaakte uit haar trance maar was duidelijk de uitputting nabij. Op dat moment rolde ik ‘de bok’ onder haar naar mij lonkende lichaam. De bok was een groot, rond, met bruin leer bekleed ‘zadel’, een grote koker, met twee openingen -tegenover elkaar- in het midden, waarin beiden een of twee automatische dildo’s bevestigd konden worden. De koker was bevestigd op een onderstel zo hoog als een tafel, met voetsteuntjes aan de poten. Vier dildo’s staken er nu uit de twee ronde gaten, twee bestemd voor vaginale stimulatie en twee anale modellen, gelijk verdeeld over de gaten. Twee vrouwen konden maximaal de bok berijden, tegenover of achter elkaar zittend. Het ding had de vorm van een koker hetgeen de berijdster(s) in staat stelde er op plaats te nemen alsof het het lichaam van haar minnares of minnaar was. De in het gat aangebrachte dildo’s konden tegelijkertijd of onafhankelijk trillen, draaien, en of op- en neergaande bewegingen maken. Wendy hing boven het ding met haar natte geslacht en ik gebruikte haar eigen vocht en het mijne om de voorste dildo in het ene gat te bevochtigingen. Het ding was hard, zwart en rond, met een gladde, perfect ronde kop, en een van ronde rubberen noppen voorziene stam. Ik bewoog de bok ietwat heen en weer terwijl ik Wendy’s lichaam weer iets liet zakken, zodat ze er precies boven uit zou komen. Toen ze de dildo eenmaal raakte schakelde ik de trillingen in en duwde lichtjes tegen haar venusheuvel zodat ze de dildo voor het eerst zou raken met haar klitoris. Vrijwel onmiddellijk gaf Wendy blijk nog een reserve voorraad energie te hebben en kreunend bevestigde ze haar goedkeuring en haar ontwaken uit de trance. Na enige tijd liet ik haar lichaam los en schommelde ze met haar geslacht over de bok met de trillende zwarte knop tussen haar schaamlippen in.

Toen ze tot stilstand gekomen was, verwijderde ik de spreidstok tussen haar knieen, bevestigde haar enkels aan de voetsteuntjes op de bok, begaf mijzelf naar de stoel voor de ceremonie-meesteres en nam plaats. Van daar af liet ik Wendy’s lichaam zakken totdat haar schaamlippen het zadel kusten en de kop van de dildo hunkerend en nat omsloten. Vanuit mijn fateuil instrueerde ik de bok om Wendy langzaam – maximaal vijf centimeter – vaginaal te penetreren. De bok maakte nu naast het trillende geluid ook zachtjes een vijftal tellen het zoemende elektrische geluid dat het omhoog komen van de dildo aankondigde. Wendy reageerde onmiddellijk met nieuw gekreun waar nu ook duidelijk een toontje van ongeduld in doorklonk. Na nog een druk op de knop begon de bok Wendy nu keer op keer vijf centimeter te penetreren; Wendy werd geneukt, eindelijk. In een tijd van enkele minuten verdwenen 17 centimeters van de dildo in Wendy’s trillende, vloeiende en ongegeneerd om meer genot smekende lichaam. Dit was het punt waarop ik haar via haar tepels in toom moest houden, en ik liet haar geklemde tepels nu met kracht van haar lichaam aftrekken; haar harde en van nature ronde borstjes had ik de vorm van een driehoek opgelegd; de perfecte – pijnlijke – kegel met een door hun eigen gewicht veroorzaakte, minieme, afwijking aan de onderkant; een nauwelijks waarneembare bolling. Wendy beet op haar tanden; haar gezicht vertrok in een pijnlijk grimas, en het genot; haar onafwendbare bedevaart naar het ultiem genot was onderbroken; het evenwicht was even terug; het orgasme uitgesteld. Nog eenmaal verliet ik de stoel; nam plaats achter Wendy en bukte mij waarbij ik met mijn rechterhand tussen Wendy’s billen streek. Ik voelde de dildo in en uit haar vagina bewegen, en smeerde haar schuimende, geurende vocht uit over haar achterste. Daarna trok ik de kralen dildo een stukje uit de bok en plaatste deze tegen haar poepgaatje. Wendy beantwoorde mijn achtie met een plotselinge verheviging van haar smeekbede om bevrediging: “OH JA, ALJEBLIEFT MEESTERES MEREL! DUW HEM ER IN, ALSTUBLIEFT, ALSTUBLIEFT, JA!”, wetende dat deze extra stimulans haar de pijn kon laten overwinnen, het orgasme binnen haar bereik zou brengen. De kralen dildo was een 15 centimer lange enigzins flexibele staf die de vorm had van opeengestapelde bolletjes van klein (knikker) bovenin naar groot (golfbal) onderin. Met de afstandbediening liet ik de kralenstaf een klein stukje omhoog komen en ik zag hoe het eerste kraaltje zonder moeite in het glimmend vlezige sterretje van Wendy’s achterwerk verdween. Onmiddellijk begonnen de impulsen van de ‘voorste’ dildo een ander karakter aan te nemen omdat Wendy’s kontgaatje nu ook met de trillende bok verbonden was. Achter haar lichaam staande maakte ik toen plots haar blinddoek los. Even was ze verward en werd ze in beslag genomen door de kamer om haar heen, haar uitgerekte borsten en het trillende en zoemende apparaat onder haar lichaam, de dildo’s die voor haar onderbuik zichtbaar waren, haar knipperende en overdonderde ogen, maar al snel vond ze het ritme van haar eigen gekreun terug. Ik startte de trillingen in de kralenstaf en liet ook deze langzaam maar zeker meer van Wendy’s binnenste veroveren. Al snel begroef het ding zich tot aan de golfbal in Wendy’s kont; de laatste was te groot voor het nauwe gaatje om toe te laten, maar ook deze kon haar nu – simultaan met de vaginale dildo – gaan neuken. De geluiden die de twee ziedende staven maakten, de geur van haar lichaam en het lederen zadel, Wendy’s expliciet pleidooi voor een intenser gebruik van haar geslacht en anus werden ons beiden teveel. Hurkend perste ik de kogeltjes uit mijn lichaam en was met twee stappen tegenover Wendy. Ik wreef over mijn klitoris, naam tegenover Wendy plaats boven de bok, boven de voor de tweede berijdster bestemde dildo’s en startte de trillingen hierin. Langzaam nam ik de dildo’s op in mijn lichaam; ik spreidde mijn billen met een hand en ving de nog wat aarzelende bewegingen van de voor mijn achterste bestemde dildo op met mijn sluitspier totdat ik haar toe kon laten. De voorste dildo was een stuk makkelijker; ik kon haar in een keer langzaam tot aan mijn baarmoedermond opnemen; Hmmmmm!. Omdat Wendy een voorsprong had op mij, kneep ik in haar tepelklemmen en voerde de impulsen van mijn dildo’s snel op, en na enkele ogenblikken werd ook ik diep en trillend geneukt door de draaiende plastic verwenners. Meedogenloos gingen ze op en neer, verlieten onze lichamen bijna volledig om zich direct daarop weer diep in onze natte grotjes te persen, onze baarmoedermond aan te raken te verleiden om haar daarop onmiddellijk weer te verlaten. De trillingen reisden door mijn schaamstreek, anus, buik en billen, mijn borsten, tepels, slapen en nek, heen en weer, naar binnen, langs mijn huid en rug. Doordat de dildo’s tegelijkertijd ook draaiden werden onze vagina’s heerlijk verwend door de grote zachte noppen er op. Nadat ik daarna Wendy’s klemmen verwijderd had en haar tepels om beurten omsloot met mijn zuigende mond was er geen ontkomen meer aan. Ik sloeg mijn handen om Wendy’s billen en drukte haar onderlichaam harder tegen de bok toen ze haar eerste niets verhullende gilletjes slaakte; haar hoogtepunt was daar. Wendy’s lichaam verstarde, en terwijl ik bij mijzelf de zondvloed ervoer, bezweek het meisje tegenover mij jammerend en verslappend aan een allesverterend hoogtepunt. Hangend in haar polsboeien reed ze haar onderlichaam wild over de bok heen; de dildo’s daarbij nog dieper aan haar gevoelscentra opdringend. Het vocht uit haar buik kleurde de lederen bok donker en kletterde op de grond. Wendy’s kut had zich nu ook bij haar derde orgasme ontdaan van een op een ejaculatie gelijkende hoeveelheid vocht. Het uitzicht, de geuren en de plastic vormen die mij vulden onderwierpen ook mij; ontnamen mij de controle over mijn lichaam en deden ook mij trillend, gillend, en de bok berijdend uitgebreid klaarkomen. Hard wreef ik mijn kruis over de bok zolang ik die controle had, maar ook voor mij kwam er een fase waarin ik die verloor. Ik hoorde mijzelf de spanning van de afgelopen uren expliciet kreunend ontladen. Wendy werd nu volledig slap nog altijd door de bok geneukt en viel ten prooi aan een tweede orgasme; en begon nu nogmaals zwakke primaire kreten van genot te uiten. Zwakjes maakte ze een rijdend beweging met haar heupen. Op dat moment schakelde ik haar kant van de bok uit. De dildo’s trokken zich met een slurpend geluid uit haar onderlichaam terug hetgeen een laatste intense stuip door haar lichaam zond en een dierlijk bijbehorend gegrom uit haar vrij maakte. Terwijl ik mijn borsten knedend, knijpend in mijn tepels, en rijdend over mijn klitoris de massage van de dildo’s in mijn kut en kont bleef genieten vond ik het tijd worden om de verzorging van Wendy te beginnen. Ik schakelde met een pruillipje ook mijn kant van de bok uit en werd slachtoffer van dezelfde sensatie als Wendy zojuist geworden was, compleet met slurpende ‘terugtrekking’. Ik rilde en trilde, sidderde en zocht met mijn handen naar evenwicht op de bok, terwijl mijn kut een volle warme slok van mijn vocht liet stromen. Ik nam nu met verkrampte dijen plaats achter Wendy, liet haar boeien zakken en maakte ze los. Zo achter haar gezeten zag ik haar nu extra gevoelige, gezwollen en rood gemarkeerde tepels ver van haar lichaam, ietwat uit elkaar wijzen. Ik maakte ook haar enkelboeien los; drapeerde mijn satijnen kamerjasje over haar schouders, en vroeg haar of ze kon lopen. Voorzichtig begeleidde ik Wendy naar mijn slaapkamer alwaar ik haar in mijn bed wilde leggen, maar uitgeput en geëmotioneerd maakte ze mij duidelijk dat ze moest plassen. Ik ondersteunde haar op weg naar de badkamer en liet haar langzaam op de koude bril zakken. Wendy zuchtte, een krachtige rilling schoot door Wendy’s lichaam waarna ze kreunde. Een slappe ongecontroleerde straal verliet haar onderbuik en klaterde luidruchtig in haar porseleinen troon. Wendy’s gekreun hield aan, dan weer krachtiger, dan weer zachtjes smekend, zolang haar lichaam de straal urine in stand hield. Nadat ze nog een paar keer ongemakkelijk kreunde, begon haar plassertje een stroompje druppels te produceren die lang aanhield. Al die tijd had ik toegekeken maar op dat moment liet ik me op mijn knieën vallen, perste mij hoofd tussen Wendy’s dijen, en sloot mijn mond en tong over haar kut. Ik voelde de hitte van de druppels van haar plas op mijn tong en na een enkele seconde de zoute, zure smaak en de liefde van dat moment. Wendy maakte zielige geluidjes en fluisterde ontroerd: “Oooohh Merel!”. De druppels hielden lang aan, waarschijnlijk omdat ik Wendy onbemerkt al zo lang het recht op deze ontlasting had ontzegd, maar ik dronk haar water gulzig weg. Weer volledig in vuur en vlam, opgewonden door de intimiteit waarmee ik nu ook Wendy had bediend, begeleidde ik haar terug naar mijn bed, hielp haar er in en nam achter haar plaats. Voordat ze onderging in een diepe slaap kon ze me nog slaperig half bedanken, en toen ik haar dank met dank wilde beantwoorden was Wendy al in haar dromen…

Voor de volgende ochtend was afgesproken dat we het ontbijt aan de rand van het zwembad zouden nuttigen, en om de spanning al gelijk op te roepen had ik voor iedereen een luchtig en vooral doorzichtig setje kleding geselecteerd. Ik had voor die ochtend de jacuzzi in de tuin ingepland als decor voor ons samenzijn. Zoals ik al had verwacht trof ik Babette en Birgit in hetzelfde bed aan, in een kamer gevuld met de geur van hun liefde. Beide meisjes droegen – evenals ikzelf waarschijnlijk – dezelfde zurige geur van de op hun huid gedroogde passiehoning met zich mee. Babette wist zich aanvankelijk geen houding te geven maar na een dikke zoen en een knipoog veranderde ze snel weer in ondeugende jonge vrouw waar ik zo veel van hield. Ik droeg haar subtiel op om in de badkamer haar jurkje aan te trekken, en wendde me tot Birgit. Birgit was haar ongemak snel vergeten toen ik aanbood haar te helpen met het aantrekken van het doorzichtige nylon catsuit. Dat deze bevallige juffrouw zeker niet onervaren was in de vrouwenliefde was al eerder duidelijk geworden, maar ze werd met de minuut explicieter en vrijpostiger. Terwijl ik -er met twee handen aan plukkend- de strakke stof verdeelde over haar stevige dijen werd ik onomwonden gecomplimenteerd met mijn lichaam en werd tussen neus en lippen door geïnformeerd of ik niet geinteresseerd was om eens een nachtje ‘zonder Babette’ met Birgit alleen door te brengen. Ook al kon ik niet ontkennen zo’n nachtje in mijn fantasie al voor te bereiden, toch slaagde ik er in haar avances voorlopig nog even te weerstaan.

De doorzichtige uitdossing sloot strak om Birgit’s gulle vormen maar liet haar zware borsten toch de vrijheid om erin te schommelen als ze zich bewoog, ze zag er mooi uit en had die nacht ogenschijnlijk het haar van haar venusheuvel verwijderd aangezien ik er geen enkel rood krulletje meer op kon ontdekken. De naad van de stof van haar nylon pakje begroef zich diep tussen haar schaamlippen, en benadrukte zo haar geslacht; haar borsten en billen werden nog een weinig verhuld doordat de lijnen er van vervaagden, alhoewel haar kleine donkere tepels wel goed zichtbaar waren. Haar lichaam voelde heerlijk aan nu, zo verpakt; stevig, warm, en zacht maar toch ook weer niet. Ik gaf haar de doorzichtige muiltjes die ik zelf ook droeg en vroeg haar om Wendy te helpen met aankleden en haar daarna te ‘vragen’ of ze op de slaapkamer op mij wilde wachten; Birgit zelf kon zodra Wendy was aangekleed wat mij betreft alvast naar de ontbijttafel gaan in de tuin. Voor Wendy had ik voor die ochtend een zwarte kanten bodystocking uitgekozen met een paar hele hoge hakken. Ik hoef hier natuurlijk niet meer te vermelden dat de bodystocking meer zou etaleren dan ze verhulde… Birgit verliet enthousiast de kamer en ik richtte me op Babette die in de badkamer wachtte in haar niets verhullende jurkje. Ik liep op haar toe en ze knielde onmiddellijk voor me, liet haar hoofd hangen… Naakt – ik droeg nog altijd alleen de hakjes – stond ik voor haar. “Je zult je sanctie voor je escapades van vannacht niet ontlopen…, maar voor nu krijg je dispensatie van je verplichtingen als slavin!” Ik hielp haar overeind en vroeg haar of ze het die nacht fijn had gehad met Birgit. Babette knikte beschaamd en de emoties werden haar bijna te veel. Ik omhelsde haar me en we verloren onszelf in een stormachtige kus. Babette hielp me bij het aantrekken van mijn eigen catsuit – of moet ik zeggen een net-suit. Vond ik netkousen zo af en toe al erg opwindend, maar mijn hele lichaam was nu gehuld in deze ‘stof’ en mijn tepels lieten hun goedkeuring al blijken. Babette besteedde veel aandacht aan het gelijkmatig verdelen van de stof over mijn vormen; het rechtleggen van de naad achterop. Eerst hurkte ze zich achter mij en verzorgde mijn benen en billen daarna zorgde ze ietwat overijverig dat mijn borsten goed ‘bedekt’werden. Nog een keer kusten we. Ik streek over Babette’s billen, rook Birgit’s geur op haar gezicht, kneedde haar billen en liet mijn handen daarna naar haar borsten zwerven, totdat ik mijzelf vermanend toesprak; er was tijd genoeg, haastige spoed was dezer dagen absoluut ongewenst…, ik nam Babette bij de hand en leidde haar naar mijn slaapkamer alwaar Wendy zenuwachtig aan het voeteneinde van het bed stond te wachten. Gespannen liet ze haar blik heen en weer gaan tussen die van mij en de vloer, toen Babette en ik haar naderden. Ze frummelde wat met de vingers van haar ene hand aan de andere. “Kijk eens aan, Wendy, lieve meid, wat zie je er mooi uit”, Wendy’s gezicht klaarde op, de spanning viel van haar schouders en ze bloosde, én….ik had niet gelogen. “Draai je eens om! Laat jezelf eens aan Babette zien…” Wendy draaide verlegen lachend een rondje met haar armen ietwat opgeheven. De string van de bodystocking verdween tussen haar ronde harde billen en een verlangen om met mijn tong en vingers tussen die roomwitte vormen te graven naar haar bestemming ontbrandde in mij…; “Geduld Merel, geduld” zei ik voor de zoveelste keer in mijzelf. Haar heupen waren maximaal onbedekt gelaten en zelfs haar platte buik werd niet helemaal door de stof gevangen toen deze vanaf haar heupen naar beneden voerde om haar venusheuvel en geslacht aan mijn inspecterende blikken te ontnemen. Alles was fijntjes en minimaal uitgevoerd, van een stof die bijkans volledig doorzichtig was. Alleen dunne draadjes kant waren op de doorzichtige stof aanwezig, doch deze versierden meer details van Wendy’s mooie lichaam dan dat zij deze verborgen. Haar van nature recht vooruit wijzende borsten werden stevig tegen elkaar aangedrukt, en voor driekwart onbedekt gelaten. Haar dikke tepelhoven en tepels tekenden zich duidelijk af onder de stof, en ze verhardden zich naarmate Babette en ik de verleidingen van haar lichaam explicieter beschreven en er onze mening over gaven. Ik pakte Wendy’s hand terwijl ik die van Babette nog altijd beet had, trok haar iets naar me toe en fluisterde: “Vandaag hoef je niet onderdanig te zijn, ik onthef je tot zonsondergang van je dienstbaarheid, net als Babette.” “Ik wil dat je vandaag ongeremd je sexualiteit kunt ontdekken en hoop dat je je daarin niet door mij geremd zult voelen.” “Ik hoop dat je je actief zult mengen in het liefdesspel en daarbij niet zult schromen om te experimenteren als je dat verlangt.” “En als alles volgens plan verloopt heb ik vanavond jullie hulp nodig”, zei ik met een knipoog naar beide dames. Daarna kuste we elkaar en begaven ons naar de tuin. Giechelend en opgewonden daalden we de trap af. De beide dames vermoedden wat ik al zeker wist; dat er die avond iets te gebeuren stond voor Birgit….

Birgit zat al aan de tafel op de grote veranda, en had voor ons jus d’orange en thee ingeschonken. Het was wederom een wolkenloze ochtend en we werden begroet door een vroeg zonnetje en een azur blauwe hemel. De grote tuin leek een oneindige zee van Eden’s groen, een paradijs. Het ontbijt smaakte ons allemaal goed, maar we hadden dan ook wel de nodige energie verbruikt die nacht. We bewonderden elkaar speelpakjes en namen ons voor om die dagen de kleding te rouleren, zodat we iedere dag anders gekleed zouden gaan, er waren genoeg maten voorhanden dus dat was geen probleem. Toen het ontbijt zo’n beetje tegen zijn einde liep maakte ik de dames attent op mijn plan voor die ochtend. Ik nodigde hen uit om naar de rozentuin te gaan, en ging hen voor. Vier paar hakjes klikten parmantig op het tegelpad en ik hoorde het gegiechel achter mij, voelde de spanning toenemen. In de rozentuin bevond zich een rond perkje; een uit subtiel hout opgetrokken ‘tempeltje’ dat volledig begroeid was met grote witte en rode rozen waarin zich een grote ronde jacuzzi bevond met plaats voor vijf personen. De zon speelde tussen de rozenstruiken door in het heldere water en toverde het rozentempeltje om in een kaleidoscoop met warme rode, roze, en groene kleuren aangevuld met het fonkelend schitterende blauwe water. Ik had die ochtend vroeg al alles in gereedheid gebracht; er was een grote koelbox aanwezig met heerlijke koude versnaperingen en natuurlijk een zoete champagne, alsook een ietwat onopvallende zwarte koffer met een aantal in mijn ogen onmisbare attributen van een wat meer ondeugende natuur. Die ochtend hoefden we het bubbelbad niet te verlaten… Ik nam plaats in het water zonder mijn body-suit of hakjes uit te trekken, startte de belletjes en keek de dames uitnodigend aan. Een voor een stapten ze giechelend achter elkaar het water in. Babette’s jurkje plakte onmiddelijk dicht aan haar wiegende borsten en ik beet op mijn lip bij de aanblik van al die zinneprikkelende heerlijkheden om mij heen. Ik verschoof iets om deze eerst zo welkome straal belletjes de toegang tot mijn klitoris te ontzeggen, omdat ik nu al bang was om de controle te verliezen… Ik zat tussen Wendy en Birgit in, tegenover Babette. We genoten een tijdje van de bellen en de zonnestralen die door de rozenstruiken heen op onze lichamen en het water vielen, en af en toe was er een verheerlijkt “Hmmmmm” hoorbaar in ons groepje als iemand zich weer liet bevangen door de verleidingen om zich heen, of de belletjes ontving op een plaats die je nou eenmaal noopt om dat geluidje te maken….

Na een tijdje voelde ik dat Wendy mijn hand pakte. Ik richtte mijn hoofd op en opende mijn ogen. Wendy keek me aan en wierp vanuit haar ooghoeken af en toe haar blik op Babette, die naast haar zat, alsof ze me iets wilde vertellen, beet een paar keer verlangend op haar onderlip lip. Babette lag ontspannen onderuitgezakt met haar hoofd achterover de rand en haar ogen gesloten, pareltjes zweet druppelden van haar gezicht. De bellen speelden om haar tepels waardoor deze afwisselend verborgen werden en dan weer fier boven water uitstaken. De druppels en de zon op Babette’s gebruinde huid waren verleidelijk, zo verleidelijk dat ik dacht te begrijpen wat Wendy bedoelde… Ik knipoogde naar haar, schudde haar hand los, draaide mij stilletjes om en opende – op mijn knieën gezeten – de koelbox die ik voorheen had klaargezet. Birgit en Wendy volgde mijn bewegingen aandachtig, maar Babette was zich nog volledig onbewust over datgene dat om haar heen gebeurde. Uit de koelbox haalde ik een fles naar rozen geurend badschuim die ik die nacht in de koelkast had bewaard en gaf deze aan Wendy. Wendy opende haar mond en sperde haar ogen wijder open toen ze voelde dat de fles koud was en probeerde haar lach in te houden. Ook Birgit begreep nu wat er aan de hand was smoorde haar gegiechel in haar hand. Wendy opende de fles bracht hem boven Babette’s linker borst en draaide hem om. Een fractie van een seconde nadat de koude zeep Babette’s gevoelige borst raakte hief ze in een ruk haar hoofd op, keek naar haar borsten, de straal badschuim, de fles, Wendy’s arm en uiteindelijk Wendy’s plagerige blik. Daar met haar ogen aangekomen opende ze haar mond en vemaande Wendy speels voor haar daad. Wendy giechelde en verontschuldigde zich door de zeep met haar vrije hand sensueel en suggestief over Babette’s nog altijd in een dun laagje doorzichtig stof gehulde borsten uit te wrijven. Deze nam de tijd om hiervan te genieten, spreidde haar armen over de rand om Wendy meer ruimte te geven, en liet haar borsten uitgebreid insmeren met de koude zeep. Na een tijdje liet de in het water gedeponeerde zeep zich niet onbetuigd en werden onze lichamen aan het zicht ontnomen door grote vlokken wit schuim. Lachend wreven we het sop over onze eigen lichamen en die van elkaar. Babette en Wendy zorgden voor elkaar en Birgit en ik vormden het andere paar. Babette en Wendy waren al gauw in een sopgevecht verwikkeld, mijn onderonsje met Birgit nam al gauw een iets intiemer karakter aan toen Birgit bij het insoppen van mijn kruis stevig door mijn geslacht wreef met haar middelvinger. Als ik mijn body-suit niet aan had gehad was die vinger bij mij binnengedrongen; daarover liet Birgit – ook met haar blik – geen twijfel bestaan! Ik besloot haar met gelijke munt terug te betalen en Birgit bleek erg gevoelig voor mijn handelen; was niet meer in staat om mij nog langer te strelen, kreunde, sidderde en sloot haar ogen. Daarop liet ik haar lichaam los en draaide me wederom naar de koelbox. Dit mengsel van hete lichamen, sop en water had nog maar één ingrediënt nodig om het explosief te maken: champagne!

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world