Merel, Wendy en haar zusje (2 hoofdstukken)

Het was vrijdagavond. Ik had die dag vrij, en had de hele dag aan mijzelf besteed. Ik was naar de schoonheidssalon geweest, de kapper, had mijn nagels laten doen, en had mijn creditcard tot het uiterste belast in de Amsterdam's betere lingerie en damesmode zaken -ook al zat er ook nog een hele gewone, verleidelijk platvloerse sekshop bij -. Ik had een lange douche genomen, mijn lichaam geschoren, mijn huid getrakteerd op een uitgebreide dosis zwaar, zoet, geurende bodymilk, en mij uitdagend gekleed. Een wit zomerjurkje verborg een zwart korset van kant, zijde en satijn, dat eigenlijk alleen de zijden van mijn lichaam geheel omsloot, maar de voor, achter, en onderzijde geheel vrij liet; mijn kruis was onbedekt, mijn borsten werden tegen elkaar aan gedrukt -de tepels ternauwernood verhuld -, en evenals mijn billen verder alleen door de veelvuldig heen en weer geregen koordjes afgeschermd. Mijn gehele decollette en geslacht waren 'ongehinderd' bereikbaar, evenals mijn rug en billen. De koordjes drukten zich niet aflatend in mijn huid en vlees en bij iedere beweging ontzegden ze mijn billen of borsten -of allebei- genadeloos hun bewegingsruimte en puilde mijn strakke gevangen lichaam in gebolde, ruitvormige, stukjes tussen het koord door. Ik droeg flinterdunne, vleeskleurige, zijden naadkousen, met een zwarte naad die doorliep in het smalle zooltje van de voetjes. Ik droeg een paar open muiltjes met een hoge, dunne naaldhak die met venijn, luid op de marmeren vloeren in ons huis van zich deed horen. Ik bekeek mijzelf zoals altijd vol ongeduld wachtende op mijn minnares aandachtig in de spiegel en koesterde mijn eigen opwinding die samen met de vlinders laag in mijn buik sluimerde. Ik draaide en draaide, bukte, spreidde en omvatte, bekeek mijzelf, bedacht me hoe anderen mij zouden bekijken, aan hoe ik hen op zou winden als ik zo uitgedost op zou gaan in een bandeloos spel van intens seksueel genot. Ik genoot. Ik genoot van zo veel dingen. Na dit weekend zou ik Babette laten piercen, de week er op zou zij -als Domina van dat moment – hetzelfde bij mij laten doen. Dat feit zou ons die maand naar alle waarschijnlijkheid verhinderen al te veel of te ruw de liefde te bedrijven, al waren wij natuurlijk niet voor één gaatje te vangen. Desalniettemin verlangde ik er erg naar om dit weekend nog een keertje de bloemetjes flink buiten te zetten, en me lang en met verve te vergrijpen aan mijn lieve Wendy.

Wendy had zich na school bij mij gemeld zoals ik van haar verlangde. Ik had haar ontvangen en in een innige omhelzing mijn warme tong aan die van haar opgedrongen. Liefdevol hadden we elkaar zo begroet. Nog altijd haar kleine harde lichaam met mijn armen omsluitend; haar billen knedend, keek ik haar van dichtbij met verliefde blik aan. “Zo sletje, het is Vrijdagavond!” Wendy kuste me nogmaals: “Ik houd van U vrouwe”, en drukte haar naakte lichaam stevig tegen mij aan. “Wil je een glaasje wijn?” “Oh ja, Meesteres, heerlijk!” Ik wees haar de fles en ze schonk twee glazen in. In de tussentijd ontdeed ik me van het zomerjurkje, en nam plaats in een fauteuil. Wendy bewonderde mijn verschijning oprecht en ik zag haar lichaam reageren. De dikke tepelhoven op haar kleine borstjes kleurden donkerder, en haar tepels verhardden zich. Ze nam nadat ik haar strak en betekenisvol had aangekeken een beetje beschaamd plaats aan mijn voeten, en ik hoorde haar uit over wat ze die week had meegemaakt. Haar verhaal verbaasde me eigenlijk niet eens zo veel. Ze had voor de zoveelste keer problemen gehad met haar zusje; of eigenlijk, haar zusje had haar weer eens met haar problemen lastig gevallen. “Wat is dat toch met dat kind, dat ze altijd jou moet lastig vallen?” “Ze wil de liefde proeven Meesteres Merel, jaagt de jongens na, maar krabbelt op het laatste moment terug, soms zelfs met haar broekje op haar enkels”

“Vindt ze jongens niet lekker dan?”

“Ik denk niet dat ze het durft, ik weet niet waarom?”

“Heb jij wel eens seks met een jongen gehad?”

“Nee Meesteres Merel, u heeft me ontmaagd, en mij vooral altijd de uwe gemaakt!” , “Ik wil geen seks met jongens, ik wil uw dienares zijn, ik ben uw eigendom!”

“En dat is maar goed ook, want hoertjes als jij horen stevig in het gareel. Als ik jou ooit betrap, dan zal mijn wraak je lang heugen, onthoud dat goed”

“Ja Meesteres Merel…, n..natuurlijk Vrouwe”

“Heeft je zus wel eens seks met een vrouw gehad dan?”

“Nee vrouwe, ze is nog altijd maagd, ze durft zelfs niet te masturberen als ik haar daartoe uitdaag” “Ze heeft hulp nodig” “Zonder hulp van iemand als u zelf zal ze misschien wel altijd maagd blijven.” “Ze wil graag neuken, maar ze durft het niet, dat heeft ze zelf gezegd”

Die paar zinnen ontstaken een vuur van verlangen in mij, en een plannetje openbaarde zich. Het was een gewaagd plan, maar ik kon Wendy's trouw er mee op de proef stellen, en mogelijk mijzelf er uitgebreid mee bevredigen… Wendy's zus was ongetwijfeld een leuke meid, en de kans om haar te domineren klonk te goed om waar te zijn. “Waar is je zusje nu Wendy?” “Ze is thuis Vrouwe, ze is altijd thuis, altijd studeren” “Zelfs nu mijn ouders op vakantie zijn….”

“Ik wil haar vanavond zien, en jij gaat daar voor zorgen…”

Een half uurtje later stond mijn auto, in duister gehuld, op de oprit van het grote huis. Elle had geen enkel idee dat ik in de auto was achter gebleven, of zelfs maar aanwezig was. Met trillende handen bespiedde ik de twee zussen, terwijl zij zich in de woonkamer nestelden nadat Wendy had aangebeld en Elle de deur voor haar had geopend. Wendy ging een beetje voorzichtig zitten, zoals ze ook voorzichtig in de auto was gaan zitten en van de auto naar het huis was gelopen. Het speciale broekje dat ik haar had aangegespt voor die avond zou haar voorlopig wel tevreden houden… Een aantal malen zuchtte ik diep en zwelgde in de, hart kloppend, oplopende spannig die zich in mij vormde, terwijl ik nu alleen nog maar gewoon naar twee keuvelende zusjes keek! Moeizaam stak ik een sigaret op en maande mijzelf tot kalmte; de nicotine deed me even duizelen voordat ik mijzelf onder controle kreeg, mijn ongeduld was terug. Elle leek op haar zusje, als twee druppels water, met een enkele uitzondering; haar losse blonde haren waren veel langer, en haar borsten veel, veel groter. Ze had een klein roze topje aan waaronder een waarschijnlijk naar haar zin veel te grote, goedkope, BH verscholen ging, en dat ver boven haar navelpiercing al ophield; een heupbroek die perfect om haar ronde billen sloot en zich diep, schaamteloos en naadloos om en tussen haar schaamlippen had genesteld; en aan haar voeten kleine blote sandaaltjes vervaardigt uit een groot aantal lange, bruin lederen riempjes, die ergens hoog boven haar slanke enkels, aan het zicht ontnomen door haar broek aaneen waren geknoopt. Elle had een diepbruine, zacht glanzende teint, die nog eens werd versterkt door haar hoogblonde voorkomen.

Ik had Wendy geinstrueerd om haar zusje gewoon haar gang te laten gaan, maar haar twee flessen PASOA mee gegeven, waarvan een met een speciale door mij samengestelde aanpassing. Haar zusje hield van tropische drankjes, maar verdroeg ze slecht, en was met enige regelmaat erg dronken, hetgeen naadloos in mijn gemene plannetje voor haar paste, net als het door mijzelf met een slaaptabletje versterkte kadootje. Wendy simuleerde gebrek aan een slaapplaats in de stad voor die nacht, hetgeen door haar zus zonder enig wantrouwen werd geslikt, waarna deze zich verder concentreerde op haar studie en Wendy televisie keek. Mijn fantasie sloeg op hol en dreef me er bijna toe het huis binnen te gaan voordat het afgesproken tijdstip was bereikt.

Elle stak haar sigaretje op en nam gretig een van de door Wendy gevulde glazen Pasoa aan, en bladerde door haar aantekeningen. Voorlopig liet ik ze even met rust, speelde mijn rol als voyeur maar verheugde me vooral op mijn aandeel als regisseur. Ik had Elle al vaak gezien op de foto's die Wendy altijd bij zich droeg en verlangde er al een tijd naar om ook het zusje te kunnen bestijgen. Elle had zich verbaasd, begreep ik later van Wendy. Onverwachts langs komen, en dan ook nog flessen drank meenemen. “Waarom slaap je niet bij die vriendin van je, die Merel?” Had ze nog gezegd, maar Wendy verzekerde haar er van dat ook ik op vakantie was. De avond vorderde ras, en zo ook namen mijn voorpret en de vlinders toe. Na verloop van tijd, het moet een uur of acht geweest zijn, stond Elle op en sloot de gordijnen waardoor ze op slechts een aantal meters tegenover me stond en ik duidelijk kon zien hoe strak haar kleding haar jonge harde lichaam omvatte; hoe positie en uiterlijk van haar geprononceerde venusheuvel, haar geslacht, werd verraden door de dunne huidnauwe stof van haar broek, hoe haar borsten van vorm veranderde terwijl ze zich rekte, en in een reflex schoot mijn hand naar mijn opgloeiend geslacht. Even verstarde ik; twijfelend aan de dekking die het duister buiten mij bood 'Als ze me maar niet ziet!' dacht ik terwijl ik het schaamrood op voelde komen. Maar terwijl ze zich daar -zich volledig onbewust van mijn spiedende verlangens- zo bloot gaf aan mij zag ze zelf niets en keerde aan mijn zicht ontnomen terug naar haar studie. Nadat Elle uiteindelijk haar studie terzijde had gelegd spraken ze over hun studie, uitgaan, geld, en de laatste mode. Een oppervlakkige roddelsessie begon waarin hun hele kennissenkring onder de loupe genomen werd. Wendy had zich op mijn bevel tegoed gedaan aan een drankje dat weliswaar de zelfde kleur had als Pasoa, maar van een heel andere, veel 'onschuldiger' samenstelling was, en was nog altijd nuchter. Haar zusje echter had om kwart over negen een dubbele tong en een aanval van de giechels. Toen Elle op enig moment naar het toilet ging, greep Wendy haar kans en opende vluchtig het gordijn om mij te attenderen op hetgeen stond te gebeuren; nu zou ze de lieve Elle voorzien van een drankje dat door mij 'op smaak gebracht was' met een halve slaappil. Elle had niet lang nodig en schonk zichzelf nog eens in nadat ze haar 'slaapmutsje' achterover had geslagen.

Na een kwartier zag ik dat de voordeur van het huis geopend werd en voor mij door Wendy werd open gehouden. Onhandig opende ik de deur van de auto, greep de tas met de spulletjes die ik die nacht wilde gebruiken, en van de spanning liet ik mijn sleutels vallen. Ik vloekte, raapte ze op en sloot de auto af liep gehaasd -rende bijna- naar het huis; “Slaapt ze?” “Jawel Meesteres”, antwoordde Wendy met gebogen hoofd. Zonder verder iets te zeggen liep ik met stevige pas door naar de huiskamer en keerde mij onmiddelijk naar de grote driezitsbank in het midden. Daar lag ze, languit achterover gezakt haar armen langs haar lichaam, haar mond een klein stukje open. Langzaam ging haar strakke buikje op een neer, de roze piercing in haar navel wenkte me. Langzaam kwam ik dichterbij, en kleedde haar met mijn ogen uit. Daar op dat moment verloor ik mijzelf. De lust controleerde me nu. Ik wenkte Wendy: “Hierkomen!” Wendy nam de houding aan, en ik liet onverwachts mijn hand tussen haar dijen omhoog gaan. Met een geoefende beweging onttrok ik de dildo-slip aan haar wanhopig zuigende, natte, smakkende geslacht, hetgeen Wendy knieen deed knikken en een kreuntje aan haar deed ontsnappen. “Sletje”, voegde ik haar toe. “Jou krijg ik nog wel vanavond, maar eerst zul je werken voor me.” “Kleed je uit, nu!” Wendy stroopte de bandjes van haar schouders, liet haar jurkje los, stapte er uit en knielde. ” “Pak de tas!” Wendy kroop op handen en voeten naar de gang, en kwam met de hengsels van de tas tussen haar tanden geklemd, als een gehoorzaam schoothondje terug om aan de voeten van haar meesteres te knielen. “Goed zo teefje”. Zoals ter plekke duidelijk werd had ik alle benodigdheden bij de hand. Wendy's ouders waren zelf zo vooruitziend geweest om een met leder bekleede salontafel aan te schaffen op zwenkwieltjes die me uitermate geschikt leek om het ongetwijfeld aanwezige -laatste restje, hield ik me voor- zwakke en tot mislukken gedoemde verzet van Elle te beteugelen. “Maak de tafel vrij en breng hem hier!”, beet ik de nog altijd geknielde Wendy toe. En tot mijn niet geringe verassing bleef ze geknield aan mijn zijde, kwijlend de hengsels van mijn tas in haar mond houdend. Ze bewoog haar hoofd omhoog, zoals ik haar geleerd had. Zolang ik haar niet van de vorige opdracht zou ontheffen, mocht ze geen nieuwe aannemen. Met een langzaam gebaar, nam ik de hengsels uit haar mond en maakte haar vrij voor haar nieuw opdracht. Ik trok het dunne jurkje over mijn hoofd. Terwijl ik haar naar de tafel zag kruipen, en ik getrakteerd werd op een ongehinderde blik op haar gezwollen, lekkende, geslachtopening, die zich als een scharlaken rode opgewonden roos aan mij openbaarde wreef ik zachtjes over mijn venusheuvel onder haar rubberen omsluiting. Zachtjes tintelde een stroom kleine vonkjes vanuit mijn schaamstreek door de naar liefde hunkerende plekjes op mijn opgewonden lichaam. Mijn tepels verhardden zich, en ik voelde de eerst warme druppel van mijn zilveren liefdesvocht, diep in mijn buik ontspringen en haar weg naar mijn kruis beginnen…

Vijf minuten nadat Wendy de tafel ontruimt aan me had aangeboden, zat Elle geknield, aan handen en voeten geboeid, en met haar bovenlichaam steunend op de lage tafel machteloos in het midden van de kamer. Haar touw-boeien waren nog losjes, omdat we haar nog moesten ontkleeden, maar ik niet het risico wilde lopen dat ze voortijds zou ontwaken. Elle had weliswaar enige malen met wat kinderlijk gejengel gereageerd op onze manipulaties, maar was niet wakker geworden. Ik opende de rits achterop haar heupbroek en trok hem naar beneden over haar heupen en billen heen. Elle droeg een minuscuul rood satijnen stringetje waar de nog jonge goudblonde haartjes rond haar roze anus en op haar schaamlipjes subtiel onder vandaan krulden. Om haar taille, en diep tussen haar ronde billen toog een dun rood satijnen koordje, dat samen met een waarschijnlijk zinnenprikkelend klein voorpandje het hele slipje vormde. Een heerlijke geur ontsnapte aan haar lichaam. Elle's vrouwelijke lichaamsparfum steeg op uit de warme erogene zones tussen haar billen en dijen, en met gesloten ogen deed ik me, met mijn neus bijna tegen haar onderlichaam aan, aan haar aroma te goed. Wendy stroopte de broek tot op Elle enkels, maakte een voor een haar benen vrij door de boeien afwisselend los en weer vast te maken. Elle's sandaaltjes waarvan de bandjes -zoals ik al verwachtte- vlak onder haar knie waren samen geknoopt na enkele malen om haar mooie kuiten te zijn geslagen, lieten we zitten. Elle's topje en haar beha waren eenvoudig en snel te verwijderen. Ik bestudeerde het vleeskleurige, niet-erotische- ding dat Elle moest gebruiken om haar forse borsten in bedwang te houden en rook er aan. Diep snoof ik de geur van haar zachte vlees naar binnen toe, terwijl Wendy de boeien van haar zusje nu strak aantrok en zo haar lichaam dwong zich rond de tafelrand te krullen; knieën op de grond, billen achteruit, en het bovenlichaam strak tegen het tafelblad gedwongen doordat haar armen ver boven haar hoofd aan de andere zijde van de tafel waren bevestigd, haar heerlijke volle borsten platgedrukt en vervormd door haar eigen gewicht. Ik legde haar beha opzij en besloot dat het tijd was om mijzelf eerst even te ontspannen voordat ik mijn aandacht op de slapende Elle zou richten.

Ik nam tegenover haar plaats in een fauteuil, en knipte met mijn vingers; Wendy reageerde onmiddellijk en gedwee. Ik spreidde mijn benen en de lippen van mijn glimmend vochtig geslacht terwijl Wendy zich tussen mijn benen knielde en aanstalten maakte om haar hongerige tong diep in mijn gloeiend geile schede te leiden. Wendy bracht haar hoofd ver naar voren om weerstand te bieden aan de corrigerende druk van het strakke korset en slaagde met vlag en wimpel, hetgeen lastiger was geweest als ik het korset om functionele redenen had gedragen maar mijn goede figuur liet haar de benodigde ruimte. Ik streelde Wendy's haren terwijl ze zich gedreven te buiten ging aan mijn lichaam en mij al snel machteloos liet hunkeren naar het naderend orgasme. Snel en teder likte ze driftig op en neer over mijn klit, bracht haar slanke tongetje stekend dieper en dieper, tegemoet komend aan de, in de zachte plooien van mijn getergde, smekende vagina, ontluikende behoefte. Hijgend en snuivend varieerde ze subtiele tussen de teder zinnelijke vrouwenliefde, en de doelgerichte lust van een vrouw die je bestijgt en bezit voor alleen haar eigen gerief. Ik greep haar haren met beide handen vast en drukte haar slurpend beffende, hongerig, maar vaardig zuigende mond op mijn warme vochtige kut, sloeg mijn lange zijden benen over haar schouders en maakte een langzame neukende beweging met mijn onderlichaam door mijn billen ritmisch en stevig samen te knijpen. Toch zag Wendy haar kans schoon om, onderlangs, haar ranke, lange middelvinger, tussen mijn volle, samengebonden billen door, langzaam, maar in een enkele krachtige beweging aan het strak knijpend openingetje van mijn met mijn eigen vocht bereide rectum op te dringen. Ze liet me geen weg terug, nu had zij haar macht over mij, en we wisten het beiden…

Terwijl haar vinger millimeter voor millimeter opdringerig in mijn anus wegzonk, liet ik langzaam mijn hoofd met open mond achterover zakken nadat ik een laatste superieure, begerige blik op het heerlijke gebonden meisje op de tafel had geworpen. Beginnend met de aanraking van haar vinger op dat ultiem intieme, heerlijke plekje had Wendy mij overgeleverd aan de golven van een oncontroleerbaar hoogtepunt, en naarmate zij zich verder een weg in mijn rectum baande dompelde ze me volledig onder en verdronk mij in het genot. Ik kwam. “OH WENDY! OH.., OH.., OH.., OH.. JA! OH., OH., OH., OOOOOOOH, MMMMMMMMMM! GOED ZO SLETJE! MMJAAAA! MJA! GA DOOR.., LIK, VINGER MIJN KLEINE GAATJE! DRINK DE VLOED VAN MIJN LIEFDE…, BEDIEN MIJ!!!….” Grommend en kreunend gehoorzaamde ik het ritme van het door mijn lichaam razend genot. Met kracht trok ik in een door mijn orgasme opgewekte reflexmatigheid mijn benen ritmisch, gekruist achter haar hoofd, samen om Wendy's gezichtje en tong nog dieper in mijn kruis te drukken. Zodoende had ik mijn handen vrij om mijn tintelend verzoekende borsten tegemoet te komen en -ook al was ik niet in staat mijn tepels te verwennen – het harde kneden van mijn strak opgebonden vlees zond een warme verslavende gloed door hen heen. Ik trok een van mijn benen op en streek met de punt van mijn open schoen, langs Wendy's wang, plaatste deze op haar schouder, en duwde haar met mijn voet krachtig en gedecideerd van mij af, terwijl ik mijn handen onmiddellijk naar mijn kruis liet zinken en driftig met mijn vingers over mijn schaamlippen en clitoris wreef om het orgasme te rekken; de controle over mijn lichaam te herwinnen. Wendy zakte achter over, en gooide zich -zoals het hoort – als een dienstmeid voor haar keizerin, in een balletje op de grond, haar gezicht besmeurd met haar speeksel maar vooral de honing van mijn lustroos. Een aantal dromerige minuten verstreken, terwijl ik de de warme emotionele prikkeling van mijn orgasme koesterde. Ik stond op, zuchtte, en hervond mijn controle en ambitie. “DIENSTERTJE…, KNIEL TUSSEN DE BENEN VAN DEZE MAAGD!” Wendy deed gedwee, wat ik van haar verlangde, kroop naar haar gebonden zusje, en knielde enthousiast met haar glimmende gezicht naar Elle's billen gericht. “LIK HAAR!” Een schok ging door Elle's lichaam, maar ze herstelde zichzelf snel, en bewoog haar gezicht naar het vruchtvlees van Elle's strakke zinnelijk gebruinde zitvlak. Ik wachtte niet af maar nam de leiding nu gelijk volledig in handen, en terwijl mijn eigen geil in warm meanderende druppels mijn dure kousen bevlekte, de resten van mijn orgasme met zich mee voerend, drukte ik met mijn hand op Wendy's achterhoofd haar neus krachtig tussen Elle's billen. Met haar neus op het reine roze anale gaatje van haar zusje, priemde ze haar hete tongetje langs het kleine stukje satijn, tussen de gouden krullen, de strakke, onaangeraakte, gevoelige warme lipjes, diep in het hete, nauwe, natte gaatje van haar maagdelijkheid, om zo haar seksuele volwassenheid voor te bereiden…

Neuriënd en ingehouden giechelend begon Wendy diep tussen haar zusjes strakke dijen en billen te likken, vond haar geslacht en bewerkte het met snelle, vluchtige bewegingen van haar tong; afgewisseld met lange krachtige halen over haar hele spleet en anus. Na een halve minuut kneep Elle haar billen onbewust krachtig samen en probeerde door stuntelig heen en weer te rollen haar vastberaden minnares af te weren; Wendy greep met haar beide volle handen haar harde billen en trok ze wijd uit elkaar en overwon Elle's moeizame afweer met gemak. Nu werd Elle voor het eerst gestoord in haar door de pillen en drank opgewekte slaap, opende haar ogen, knipperde slaperig en richtte een verbaasde blik op haar geboeide polsen toen ze merkte dat het haar onmogelijk gemaakt werd om in haar ogen te wrijven. Ongelovig trok ze een paar keer onhandig aan haar boeien, en probeerde daarna haar onderlichaam op te richten hetgeen haar -tot haar groeiende verbazing- ook al niet toegestaan werd. Nu was dan eindelijk het moment gekomen waarop Elle's krakende hersentjes op het punt stonden volledig te ontwaken om daarbij gelijk te worden geconfronteerd met haar aanstaande inwijding tegen wil en dank. Elle's gemoedstoestand werd nu in korte tijd door de omstandigheden van haar ontwaken van slaperig, naar verbaasd, naar ongerust, naar boosheid en angst geduwd. Geconfronteerd met de beperkingen van haar bewegingsvrijheid was haar zuster's hete tong haar nog niet opgevallen, maar toen deze opnieuw vurig en diep in haar onervaren lichaam gestoken werd ging er een schok door Elle's lichaam die een kreet aan haar deed ontsnappen en haar hoofd in haar nek dwong toen haar rug zich in een stuip kromde. Nu weer verbaasd over hetgene dat deze heerlijke tinteling aan haar lichaam had ontlokt, wendde zij haar blik naar achteren zodat ze zich -een volle minuut na haar ontwaken- nu eindelijk besefte dat ze gebonden en machteloos, wellustig in haar sexe werd betast door haar eigen zuster, en hoe. Met nog altijd een dikke tong probeerde ze Wendy af te weren. “Wendy.., niet doen! Alsjeblieft, ik heb geen zin Wendy, alsjeblieft”. Wendy gaf geen kik en ging door met haar vakkundige massage van Elle's ongeschonden intieme opening. “NOUOU!, WENDY! IK WIL NIET”

Zonder dat ze mij nog gezien had, stapte ik naar het 'hoofdeind' van de tafel en knielde met mijn gezicht dicht bij het hare. “Goed zo schatje, verzet je maar.., spartel maar lekker, dat zullen we je nog wel afleren”, antwoordde ik op rustige toon, waarop Elle in een flits haar hoofd draaide, en me geschrokken aankeek terwijl echte angst nu bezit van haar nam, samen mét Wendy's hoerige tongetje. Terwijl Wendy gedreven voortmaakte met het beminnen van haar eigen zusje, besloot ik dat het beter was om Elle iets te geven dat haar zou beletten al te veel lawaai te maken. Vanuit de tas nam ik een balletje, ongeveer zo groot als een flinke pruim, met gaatjes er in, en een halstertje er aan. Terwijl Elle zich opmaakte voor een volgende smeekbede en haar mond opende sloeg ik onverwacht toe en drong haar het ronde ding in haar mond te nemen, waarna ik het achter en boven op haar hoofd bevestigde middels de riempjes. Elle ontstak in een wilde furie, maar kon daaraan geen uiting geven zoals ze dat nu wenste. De door paniek opgeroepen emoties konden nu alleen snuivend, hijgend en mompelend worden geventileerd, en het balletje dwong haar diep en rustig adem te halen omdat ze anders niet genoeg zuurstof kon inhaleren. “Zo, dat is beter!” “Ik begrijp dat je het lekker vindt schatje maar we kunnen nou eenmaal niet toestaan dat jij hier de boventoon voert!” “Jij bent immers maar het sletje !” “Met die studieboeken houdt je mij niet voor de gek!”

“ALS JIJ ZO NODIG GENEUKT WIL WORDEN DAN KUNNEN WIJ ZELF HEEL GOED BEPALEN HOE WE DAT DOEN!!!” De geveinsde woede in mijn stem miste haar uitwerking niet, en Elle's mompelend gescheld veranderde in een onduidelijke mengeling van steunen, hijgen en gegrien, steunen van ongemak (nog) wel te verstaan. Wendy reageerde op dit alles met toenemend gegiechel en ik besloot ook daar in te grijpen; ik zou niet tolereren dat ze met haar gegiebel haar zusje te ver over de rooien zou helpen; dit was MIJN avond, MIJN slavinnetje en MIJN maagd. Nog altijd naast het 'tafelrek' staand deed ik een stap op zij. Van het hoofdeinde waar ik Elle van het balletje in haar mond had voorzien, begaf ik me naar het midden van het bed en haalde in een beweging met uitgestrekte arm uit om Wendy hard op haar billen te treffen. Mijn hand landde vlak op haar gespannen billen waarbij mijn vingertoppen de gevoelige regionen er tussenin beroerden. Wendy's gegiebel maakte plaats voor een steunende kreet; ze maakte haar rug hol en kneep haar billen samen in een poging de pijn te verzachten. “DOE JIJ MAAR GEWOON JE WERK SLETJE! EN MAAK ME NIET KWADER DAN IK AL BEN!” “LIKKEN JIJ!” Ik begaf mijzelf naar de tas een stukje verderop, ondertussen het bizarre seksspelletje in het midden van de kamer aandachtig in de gaten houdend. Wendy's correctie had een rode afdruk van mijn hand op haar billen achter gelaten die haar (en mij) nog wel een dagje zou herinneren aan haar fout. “Eerst Elle, en dan dat onbeschaamde slaafse zusje van haar”, dacht ik bij mijzelf. Ik nam een harnasje uit de 'voorraadkast' met een 17 centimeter lange dildo er aan. Het ding was zwart, ongeveer vier centimeter dik, en uitgevoerd met zachte siliconen nopjes ongeveer zo groot als halve erwten. Genietend van het schouwspel voor mij stapte ik in het gordeltje en bond het ding stevig om. Licht gekromd stond het ding nu voor mijn onderbuik omhoog te wijzen. Voor Wendy pakte ik een buttplug; ik wilde van Elle genieten, en dit zou haar zusje voorlopig de nodigde -onverdiende – afleiding bezorgen. Ik nam ook de camera uit de kast en deed er een filmpje in.

Elle's gesteun was nu veranderd.

Niet langer had woede, angst en verdriet in haar gesmoorde stem de overhand. Ze zweefde nu precies tussen twee werelden in, precies daar waar ik haar wilde hebben, precies daar waar ze nog wel even zou blijven, als het aan mij lag. Ik was pas begonnen!

Ik legde de camera voorlopig onder de tafel, en stapte met de butt-plug in mijn hand, en de de dildo -trillend bij iedere pas- voor mijn buik terug naar het bed. “Laat me dat kontje nu maar eens goed zien sletje, vooruit!”, zei ik en na enige twijfel stak Wendy haar billen weifelend omhoog. Ik moedigde haar aan om haar achterste uitdagend rond te draaien en aan mij te presenteren, en stelde enig handelen van mijn kant uit om wat onzekerheid bij Wendy te kweken. Daar zat ze dan. Met haar tong in het kutje van haar zus, haar neus op diens sluitspiertje en haar billen pronkend en draaiend in de lucht. Langzaam strekte ik mijn arm uit en streelde haar billen. “GA DOOR!” snauwde ik toen ik bemerkte dat ze wilde stoppen met draaien. Ik streelde haar beide billen nu, en af en toe gaf ik er een niet al te hard klapje op. Wendy's geschrokken reactie was er iedere keer een van intensiever draaien. Na een paar minuten streelde ik zacht met een gestrekte vinger door haar bilnaad, over het kleine stervormige gaatje tussen haar billen, kraste er met mijn nagels subtiel overheen en wreef met mijn vingers tussen haar reeds glad glanzend vochtige schaamlippen, over haar klitje en venusheuvel. Na een paar keer wrijven, hetgeen door Wendy dankbaar werd ontvangen, en haar even haar vermoeide tong deed vergeten, had ik haar anus goed genoeg bevochtigd om de plug in te brengen. Ik streelde met de plug tussen haar schaamlippen en billen heen en weer, stopte bij het stervormige gaatje en drukte…. Zonder enige moeite gleed het taps toe lopende, vijf centimeter dikke gevalletje diep weg in mijn lief's gewillige poepgaatje; ik draaide het rond en bewoog het in en uit, en Wendy beloonde me met instemmend gekreun en gekronkel. Zo, dat zou haar voorlopig wel even zoet houden. “Ga maar op haar zitten lieverd”, zei ik zachtjes en Wendy trok haar tong terug likte haar lippen af en keek even verrast achterom. Haar zus reageerde al een tijdje niet meer op wat apatisch gesteun na, maar daar zou ik spoedig verandering in brengen. Ik duwde Wendy naar voren en ze nam wijdbeens voor mij plaats op Elle's rug. “Draai je maar om” Met haar hand op het door mij gevulde gaatje draaide ze zich om, veegde haar gezicht af en nam plaats. Elle kreunde opstandig, terwijl ik de dildo voor mijn buik naar beneden drukte en dichterbij kroop. Wendy trok Elle's billen behulpzaam uit elkaar en ik zag tussen haar billen en dijen de glinstering die alleen de schedehoning van een vrouw siert. Elle's lichaam had het van haar geest overgenomen, en was niet van plan de verlokkingen van de liefde te ontkennen ook al was haar geest dit alles niet van plan geweest. “En nu gaan we neuken!”, zei ik triomfantelijk en uitdagend. Van mijn opmerking ontwaakte Elle, en met haar vormeloos geschreeuw uitte ze haar door drank en opwinding versterkte onzekerheid; haar verlangen om zich ondanks de angst over te geven aan haar gijzelnemers, zich over te geven aan het tussen haar dijen smeulend smekend vuur, terwijl ik de punt van de zwarte dildo tussen haar buitenste schaamlippen plaatste…

Snuivend, gillend en in haar onvermoeibaar vasthoudende, haar een minimum aan bewegingsruimte latende boeien spartelend vocht Elle tegen het onvermijdelijke, tegen de dildo tussen haar dijen, tegen mij, maar vooral tegen zichzelf, terwijl ik haar buitenste schaamlippen op zag zwellen, ingekneld tussen haar dijen, billen en de dikke, zwarte, langzaam in haar satijnen vagina wegzinkende kunstlul. Elle's hele lichaam verstijfde en ze trok aan al haar boeien toen het aan mijn onderbuik gebonden kunstmatige lid in haar binnendrong om haar maagdelijkheid te beeindigen en de wellust in haar los te maken…

Lees vervolg

© Merel

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie