hot teens tube shemale jizzed by group.

Met koffie erbij…

‘En jij woont hier rechts ergens?’
‘Op nummer 18 ja, maar eh…misschien heb je nog even zin in… koffie?’

Zo ging het, vanmiddag op de fiets, van fitness terug naar huis. Ik nogal aarzelend dus. Jij aarzelde helemaal niet hè, lekkere Daan?
Ik laat de waterstraal van de douche over mijn borsten gaan. Ze tintelen nog steeds, mijn gevoelige tepels staan strak vooruit op m’n mooie heuveltjes. Tussen mijn dijen broeit het heftig na. Een paar krampjes ook nog, zalige naweeën.

Bijna een jaar woon ik nu hier, samen met Jeroen, mijn zoontje van vier. Pas sinds hij naar de basisschool gaat heb ik weer wat meer vrijheid; de crèche kon ik eerder niet betalen. Maar nu kan ik twee keer per week fitnessen, op de vrije middagen van mijn part-time baan als secretaresse. Weet jij allemaal niet, hoeft ook niet.
Niet dat ik dat gezwoeg met gewichten zo leuk vind. Jij geloof ik wel hè? Ik doe het om er goed uit te blijven zien en daar moet je op mijn leeftijd wat voor doen. Ik ben vorige maand vijfendertig geworden en dan kunnen de pondjes er zomaar ineens aan vliegen. Dat heb ik bij een paar vriendinnen al zien gebeuren. Maar die zijn getrouwd, van een man voorzien. Ik ben gescheiden. En ik mag je dan vrolijk verteld hebben dat ik heel happy weer ‘alleenstaand’ ben, wat mannen betreft ziet Gemma dat als een probleempje. Als ik iets mis aan mijn solo-bestaantje dan is het seks, echte dan. Natuurlijk heb ik als moderne meid de nodige leuke speeltjes in het nachtkastje, maar kan dat er echt aan tippen? Dacht het niet.

Heb ik je ook gewoon verteld hè, lekkere Daan?

Met de waterstraal nu tussen mijn benen denk ik aan vanmiddag. Nog best in staat om de aandacht van zo’n lekker joch als jij te trekken, constateer ik met een glimlachje. En niet alleen je aandacht. Negentien ben je, na drie keer vragen van me opgebiecht. Meerderjarig leek me toch wel een vereiste, alleen zie je dat niet altijd aan knapen zoals jij, ik niet tenminste. Maar negentien ben je dus, met zo’n pluizig baardje dat je ouder moet maken – maar voor mij juist jonger deed lijken – en verder met alles uitgerust wat mij week krijgt voor een man. Lekker gespierd maar niet te, strak kontje, mooie mannenschouders en dito armen en zo’n blik in je ogen die net niet arrogant vertelt dat jij dat zelf eigenlijk ook allemaal wel vindt. Heerlijk! Prettige bijkomstigheid was natuurlijk dat jij net een jaar vaste verkering achter de rug had. En de seks miste je flink, bekende je na een beetje doorvragen. Dat was ook omdat die Sanne jou als eerste echt wegwijs had gemaakt bij een vrouw, iets van die strekking noemde je het geloof ik. Nou, die ex van je heeft jou uitstekend bijgebracht hoe je een vrouw moet verwennen, Daan. Godsamme, als een jonge god hebt je me bereden met die onvermoeibare knaap van je. Ik krijg alweer krampjes als ik eraan denk.

Het siddert als ik de straal recht over mijn pretpareltje laat gaan. Soloseks vind ik meestal niks spannends hebben, gewoon de luimen van je doosje volgen omdat het af en toe teveel kriebelt. Maar nu is anders. Dit is de voortzetting van met jou. Je moest werken, je bijbaantje zei je. Misschien had je je ondertussen ook wel totaal leeg gespoten, toch niet helemáál onvermoeibaar en bang om dat te durven toegeven. Mag best Daan, is niet erg, maar ik zag je met zoveel tegenzin gaan dat het daar pijn deed. Je had me zo volmaakt op toeren dat je gerust de hele dag door had gemogen.
Vandaar dus die waterstraal. Ik moet gewoon nog even om de druk eraf te krijgen, anders word ik straks zomaar ineens agressief tegen Jeroentje. “Onvoldoende bevredigde moeder mishandelt kind (4)”, ik zie de krantenkop al voor me.

‘Wreed lekkere outfit, staat je bizar goed hoor!’
Ik hoor het je in gedachten weer zeggen, en weer windt het me op. Ik was na ons eerste bakkie op weg naar de keuken voor een tweede. De wiegende bips in strak stretchend zwart, de punten op mijn boobies kriebelend tegen de sportbeha onder mijn tank-top. Die sportbeha was niet mijn idee van verleidelijk maar een mens kan zich vergissen. Toen ik terugkwam uit de keuken stond het toch wel flink spannend in dat sportbroekje van je. Lekkere Daan een stijve, en niet zo’n kleintje. Was het mijn heupwiegen van daarnet? Of had mijn kreunende Nespresso-apparaat soms iets heftigs in je wakker gemaakt? Het kon me eigenlijk niet zoveel schelen, Daan. Te lang geleden, er raasde maar één ding door mijn hoofd. Bij jou gelukkig ook. Voor alleen koffie had ik je ook nooit zo hakkelig uitgenodigd natuurlijk. Goed aangevoeld, en nu ook weer. Als ik laat merken dat ik alles lekker heb gezien, vat je dat op zoals ik bedoel.

Met de straal tussen mijn benen speel ik de hele film weer af. Jemig, wat kunnen beelden door je lijf denderen.

Je staat op. Mooie roofdierblik. Jij mag aftrappen Daan; ik wil als de oudere vrouw niet te actief overkomen. Maar je mag, ga je gang, heel graag zelfs. Jeetje, dat je zo kan smachten naar iets. Is dat slecht? Nee hoor Gemma, seks is lekker en een heel normale behoefte. Gewoon gezond dus om daar naar te verlangen. Je lekkere handen doen mijn laatste twijfeltjes aan kant. Op m’n kont en je trekt me naar je toe. Zalig jong lijf. Ik knijp ook in jouw billen nu, die voelen lekker strak aan. Jij gaat wel drie keer per week, soms meer, zei je. Fitnessen dus, en je doet ook nog aan hardlopen. Kun je voelen hoor!

‘Dus jij mist de… seks wel een beetje…?’, zeg ik.
Met een verleidelijk stemmetje was de bedoeling. Alleen klink ik geloof ik alsof ik Jeroen op een kleuterleugentje wil betrappen.
Je lacht een mooi setje tanden bloot. ‘Jij toch ook?’
Dat lucht op, zelfde golflengte. Nog een kneepje in dat lekkere kontje van je. Ik kijk je met mijn meest spannende blik aan, hoop ik. ‘Zullen we daar maar eens iets aan doen dan?’
Te luchtig? Teveel initiatief? Nee, je kijkt goed. Gelukkig.
‘Lijkt me onwijs spannend. Je ziet er bizar lekker uit, Gemma.’
Voor jouw leeftijd dan, vult de trut in mij aan. Je gebruikt ook allerlei woorden die me oud laten voelen. Bizar oud heet dan dan? ‘Dankjewel Daan, jij ook.’

Jij waagt als eerste je lippen naar voren, mooi tuitend, sensueel. Ik reageer meteen. Je greep op mijn bibs is direct steviger, lekker brutale handen die me goed tegen je aandrukken. Ik duw terug, vol tegen je aan, voel er een kreuntje bij opkomen. Zo, nou weet je echt dat ik het ook wel weet, wat voor een lekkere stijve je hebt. Ik kan je zwaarder horen ademen. Je wordt gretiger, lekkere Daan. Het jonge roofdier in je voelt dat hij toe kan slaan. Is prima hoor, Gemma is prooi.
Ik besnuffel je. Dat is of lekker of je moet eerst nog even onder de douche. Enkel vers mannenzweet stelt me gerust, windt me ook op. Ik wil niet op de vloerbedekking belanden, of op mijn te kleine bank. Hoe lok je zo’n ontketenend joch nou je slaapkamer in, en wanneer? Gelukkig net gisteren alles verschoond, keurig Gemma. Je zoekende handen onder mijn tank-top brengen me weer bij de les.
‘Um…vóórsluiting’, souffleer ik je fluisterend.
Een spannend glimlachje. Ik doe er mijn armen bij omhoog, slow-dansend tegen je kruis. Je doet het, werkt eerst mijn tank-topje aan kant en volgt dan de aanwijzingen van mijn fluistering. Ik blijf je erbij aankijken. Mooie glimlach Daan, verlekkerd ook. Ja, mooie heuveltjes heb ik hè? Wel het meest geslaagde aan mijn lijf, vind ik zelf. En Jeroen is er voorzichtig mee geweest bij de borstvoeding. Zou zo’n laatste gedachte in jou opkomen? Nu? Vrouwenspinsels, Gemma. Tieten zijn seks voor mannen, gelukkig wel.
‘Mmm, je bent lekker’, fluister ik onder je tepeltje plagen. ‘En we gaan even verhuizen, oké?’

De slaapkamer werkt als alle lichten op groen. Was ook de bedoeling Daan. Ja lekker, je hongerige tongzoen duwt me achterover op bed, drukt je atletische lijf lekker zwaar bovenop me. Gestommel van sportschoenen die op de grond vallen. We schoppen ze allebei tegelijk uit en we lachen erom, tot ik je sportbroek een rukje geef. Spannend strakke blote billen voel ik. Mooie starende blik. Ja, ik wil meer Daan…doe maar lekker.
Je leest me goed. Even later hebben we alles uit. Onstuimig word je nu, té wel een beetje. Hoort bij de jeugd zullen we maar zeggen. Is wel heel erg lekker hoor, ik ben alleen ietsje langzamer dan jij. Ietsje maar hoor! Dat weet je, merk ik al snel. En hoe.
Hoe heette die ex van je ook alweer? Sanne, ja. Nou Sanne, complimentjes van Gemma. Hij is goddelijk, die tong van ‘m. En Daan, zo loop ik bloedje snel op je in hoor. Jammer alleen dat je je mooie stijve buiten handbereik houdt. Als jij mij zo verwent wil ik jou ook best laten kreunen. Vond Sanne dat misschien niet zo lekker? Ik wel hoor, kom maar op met die jongen van je.

Ik voel m’n knieën knikken en moet even tegen de douchewand steunen. Mmm, deze is heel lekker lang. De kunst van de waterstraal niet te hard zetten. Rustig kabbelende straaltjes die de golf langzaam laten aanzwellen en het allemaal zalig uitrekken. Je kunt het dus best, Gemma, lékker solo’en. De beelden van met jou blijven komen, Daan.

Je tong heeft me bijna over de streep als ik ingrijp. De hint komt over, goed zo Daan. Ik wil niet klaarkomen. Maar ik ben nu wel klaar voor jou. Best verrassend voor een knul van negentien, trouwens, dat hemelse potje teasen wat je daar van maakt. Kwellend goed hoor, hoe tergend jij je eikel tegen m’n smekende doosje aan kunt plagen. Jezus knul, wat heb je me zo aan het smachten gekregen, en je geniet er nog van ook. Heerlijk Daan, doe maar lekker. Voel je mijn nagels in je billen staan? Zo lekker is het dus. Ja Daan, nu wil ik je. Nú, zo erg dat het me ineens ontroert.
Plots komt ook Jos om de hoek kijken, mijn eigen ex. Schok. Niet echt raar dat dit nu gebeurt, maar toch. Ik slik, hijg, probeer hem persend uit mijn gedachten te bannen, ook die hittepetit waar hij me voor heeft laten zitten. Hij was niet aan een kind toe, de hypocriete zak. Lukt gelukkig, zonder dat jij er iets van merkt. Goed zo Gemma.
Heb ik je geloof ik niet verteld hè, dat jij de eerste bent sinds Jos. Is dus wel zo Daan, maar ik hoef geen Jos meer, nooit meer. Gemma heeft ook zo haar eigenwaarde. Maar jou wil ik wel Daan, echt, en ik heb het zó nodig. Vooral doorgaan dus. Zo ja, mmm. Duw maar eens lekker diep met dat steigerende beest van je. Gemma is prooi, weet je nog? En Jos blijft weg nu.

God, wat heb ik dit gemist, Daan. Het is maar seks, weet ik ook wel, maar zó lang zonder kan je echt hunkerend maken. Ik verbeeld me dat je me feilloos aanvoelt, zo heerlijk ben je namelijk. Je lieve geile kusjes laten me smelten onder je dwingend wordende lul, teder en mannelijk tegelijk. Ik mag me wel laten gaan nu hè? Lekker tegen mekaar op vind ik ook heel geil hoor, maar nu wil ik dat niet. Nu wil ik dat jij me neemt, als een jonge hengst. Neuk me maar, lekkere Daan, helemaal suf graag.

Ze komen nu achter elkaar. Als vanzelf, in gutsende golven. De douchesproeier in mijn linkerhand om mijn wilde wijsvinger bij te staan. Lang geleden dat ik zo vaak achter elkaar wil komen, móét komen. Mijn vinger voelt heftig, meestal zeg ik liefkozend aan mijn doosje. Nu vinger ik mijn kut, mijn smachtende kut die van binnen grommend nog een climax eist. Ik sta het te doen met een ongeremdheid die ik niet van mezelf ken, met jouw prachtige pik als voedend beeld op m’n netvlies. Het beeld dat mijn veel te lang zonder steeds maar weer laat ontladen, als een knetterende bliksem.

Jemig Daan, wat voel je goed. Je merkt het vast ook wel aan me, dat je helemaal los mag. Mooi hoe je kreunt, vind ik, zo uitgelaten. Vind je me nu bizar, of iets met wreed of onwijs? Mag gerust hoor. Dit is wel iets meer dan waar Gemma op durfde rekenen. Voel je me schokken? Dat is een goed teken, Daan, het teken dat je me klaar gaat neuken. En weet je wat? Er is helemaal niks wat ik nu liever wil. En je verricht wonderen, Daan. Mijn god, wat ga ik zo komen. Kom je zelf lekker mee? Mag ja, Gemma is al die tijd aan de pil gebleven. O ja, en met condoom is veiliger, weet ik. Maar je rook lekker fris, ondanks dat lekkere mannenzweet, en een warme knaap is zoveel lekkerder zonder dat rubberen jasje. Spuit dus maar, Daan, liefst met zo’n dierlijke steunkreun die een vrouw doet sidderen, mij dan. Ik ben er ook bijna. Nu zelfs…jij ook klaar?

Zo, ik ben er weer bij, geloof ik. Wow, wat een controle voor zo’n knulleke! Gemma totaal over de kook krijgen en zelf zo door kunnen gaan. Yummy, had ik echt niet verwacht hoor! Hoe heeft Sanne dat in een jaar voor mekaar gekregen? Diepe buiging hoor. Want weet je Daan, ik lig hier inmiddels alleen nog maar, uitgeteld met m’n armen wijd. Wit geknepen knuistjes zijn m’n handen, en ik onderga je. Neem me ja, dat had ik inderdaad gezegd. Gedacht misschien alleen, en kon je ze lezen. Maar je houdt er gewoon niet mee op, Daan. Pfff, ik moet alweer voel ik. Is dit nou aan het touwtje? Zo noemt Brenda dat, mijn beste vriendin, met een goeie vent dus, net als jij.
Zou het de onthouding zijn die jou zo heftig maakt? Ik ben normaal een hele keurige meid hoor, alleen nu eventjes niet zo. Trouwens, wat is keurig? Heb ik dit niet gewoon verdiend? Ben ik dit niet gewoon waard? Mag Gemma misschien ook weer eens even lekker? Vind ik wel, en ik kieper er eventjes alles voor overboord. Dus toe maar lekkere Daan, ik blijf wel komen. Ik krijg het alleen niet meer opgeschreven nu…

Ik hoop dat je vrijdag weer komt fitnessen. Best spannend hè, bedenken hoe je dan op elkaar reageert? Ik heb zelf ook geen idee. Misschien krijg ik wel een enorme boei als ik je zie, misschien jij ook wel. Mag gerust, het was toch ook heel lekker? Vond ik in ieder geval wel, zo lekker dat ik het ergens even kwijt moest. Het direct tegen Brenda vertellen is ook al zo wat, dus heb ik het maar proberen op te schrijven. Ik had eerst een gedicht, maar dat vond ik zo beladen. Klinkt al snel alsof ik verliefd op je ben en dat ben ik helemaal niet. Je bent gewoon een heerlijke knul die me bij de fitness zat te bekijken, zo in me geïnteresseerd dat je met me meeging voor iets spannends, ondanks dat ik echt wel een paar jaartjes ouder ben. En dat vond ik behalve heerlijk ook best bijzonder.
Misschien heb ik het door jou wel weer te pakken gekregen, van mezelf genieten. Als ik eerlijk ben kon ik dat voor Jos namelijk prima, alleen erna niet meer. Gemma dieper gekwetst dan ze wilde toegeven, vermoed ik. Maar mocht er nog ooit een volgende keer komen, lekkere Daan, dan ga ik jou daar niet mee vermoeien.

Uiteindelijk heb ik dit dus verzonnen, gewoon opschrijven. Nou, op m’n eigen manier dan. Ik heb het eigenlijk neergepend zoals het in me opkwam, alsof ik het aan een dagboek toevertrouw. Misschien leest wel helemaal niemand dit, zelfs jij niet, dat maakt niet uit. Ik wou de herinnering bewaren en moest ook gewoon even een uitlaat hebben. Net als onder de douche ja, want direct daarna ben ik hier aan begonnen. De rest heb ik vanavond afgeschreven, toen Jeroen in bed lag, lekker op m’n gemak.

Met koffie erbij…

Hopelijk tot vrijdag?

Doei!
Gemma

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “Met koffie erbij…

 1. 2 oktober 2013 at 17:03

  Welkom, nieuw schrijftalent! En een mooie gelijktijdigheid in het verhaal, die zich leent voor het toneel. Jij staat onder de douche en herdenkt je zonden. Oh nee, je schrijft een brief. En wij lezen. Hoe is die brief toch op internet verdwaald geraakt lol. Wel fijn voor ons natuurlijk, gretige voyeuristen. Wij smullen daarvan. Zo hoor je nog eens wat van de fitness!

 2. 3 oktober 2013 at 11:46

  Bij het schrijven in een stijl van ‘dagboeknotities’ is alles geoorloofd. Het maakt niet uit: onvolledige zinnen, verkeerde afkortingen, slordige interpuntie, etc. Het geeft allemaal niets. Het onverwerkt kopieren en plakken van ‘dagboeknotities’ om er een verhaal van te creeren heeft wel zo zijn risico’s en ik krijg de indruk dat GemmaJ die wat onderschat heeft waarmee ik beslist geen afbreuk wil doen aan haar oprechtheid in het willen delen van haar zeer intieme ervaringen met de lezer. Tussen de regels door zijn er de nodige gevoelens te lezen die bij Gemma leven.

 3. 8 oktober 2013 at 00:04

  Vlot geschreven debuutverhaal dat ondanks een wellicht onopgemerkte voorliefde voor het woordje "lekker" ook daadwerkelijk als dat woord weg leest. Een redelijk alledaagse verhaalsetting maar die heb je intiem en met emotie uitgewerkt. Welkom hier, Gemma, en ik zie uit naar meer werk van jouw hand.

 4. 20 oktober 2013 at 20:31

  Hoi Gemma,

  een eenvoudig plot, heel herkenbaar en bijzonder fris en levendig geschreven, vooral ook door het commentaar wat er tussendoor gegeven wordt.
  Graag meer!

 5. 30 oktober 2013 at 14:26

  Gemma je schrijft gemakkelijk en sprankelend. Het verhaal is helemaal de tijd van nu met die achtergrond van een werkende alleenstaande vrouw met een klein zoontje, die aanloopt tegen de beperkingen die dat oplevert. Het is herkenbaar en daarmee toegankelijk. Daardoorheen schrijf je een smakelijk erotisch sausje dat er lekker vol door sijpelt. Heerlijk! Als puntje van kritiek wil ik de vorm noemen waarin het is geschreven. Het zwalkt tussen een brief aan Daan, een dagboek bladzijde en een verhaal in. Dat vind ik als lezer niet zo prettig. Ik zou zeggen, kies een vorm en hou je daaraan. Persoonlijk zou ik dan gaan voor de verhaal vorm, omdat je als schrijver dan de mogelijkheid hebt om de lezers volledig mee te slepen in wat je wilt vertellen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het schrijven van een brief aan een lover waardoor de kans bestaat dat je als lezer van deze brief je wat minder betrokken kunt voelen bij het gebeuren. Maar ik heb je debuut verhaal met plezier gelezen en kijk uit naar een nieuw verhaal van jouw hand.

 6. 30 oktober 2013 at 15:54

  een leuk, maar niet echt verrassend verhaal. Redelijk recht toe, recht aan. De dagboekstijl is leuk bedacht, maar wel verwarrend door het wisselen in perspectief steeds. Dan praat ze weer over ik, dan over zichzelf in de derde persoon.
  Maar al met al zeker niet onaardig om te lezen.

 7. 31 oktober 2013 at 10:47

  Welkom Gemma. Je hebt mij verrast met een heel plezierig verhaal. Prima geschreven en ik kijk uit naar meer!

 8. 31 oktober 2013 at 21:08

  Negen lezers gaven dit verhaal samen 20 sterren. Dat levert een ledenstem van twee sterren op.

 9. 2 november 2013 at 13:45

  Ik vind dat je heerlijk verteld hoor.
  Echt het betere werk, 3 sterren van mij

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world