hot teens tube shemale jizzed by group.

Met Merel in bad

Wendy omarmde de uitgeputte Babette die zich, gelijk een klein kind dat troost zoekt bij haar moeder, tot een balletje opgekruld tegen haar aan drukte. Zachtjes streelde ze de nog altijd huiverende Babette en kuste haar gezicht. Terwijl ik nog altijd de laatste tintelingetjes probeerde vast te houden in mijn geslacht door onder water met mijn vingers stevig in cirkels tussen mijn schaamlippen te wrijven strekte ik mijn arm uit naar Birgit en nodigde haar uit om naast me plaats te nemen. Met de dildo nog altijd stevig op haar heupen stond ze op en deed de twee passen die nodig waren om bij mij uit te komen. De dildo antwoordde schokkend door van links naar rechts te zwaaien met de bewegingen van haar opzettelijk breed wiegende heupen mee.  Birgit plaatste haar handen naast mijn hoofd op de rand van het bad, liet haar hoofd naar het mijne zakken, sloot langzaam haar weelderig gewimperde groene ogen terwijl ze mijn lippen naderde met die van haar en kuste me hartstochtelijk. Ik greep met mijn vrije hand de voor haar onderbuik zwalkende dildo en trok haar zachtjes af. Onze diepe kus duurde voort, en ik voelde aan Birgit’s tong dat ze gereed was; geduldig en wulps masseerde ze mijn tong, wachtende totdat ik weer volledig bij mijn positieven zou zijn. Toen ik ook mijn andere hand weer vrij had, mijn lust naar het bespelen van de orgastische naweeen in mijn geslacht tijdelijk bevredigd was, maakte ik de gespjes op haar billen los zonder haar heerlijke mond met mijn tong te verlaten. Birgit drukte haar onderlichaam iets in mijn richting om me daarbij behulpzaam te zijn. Nadat ik de riempjes van de voorbinddildo beiden maximaal had gevierd, knielde ik in het water en liet het harnasje aan Birgit’s voeten zakken. Dit was niet nodig om het harnasje af te nemen, maar ik zag aan de blik in haar gezicht dat Birgit mijn hoffelijkheid op prijs stelde. Nadat ze uit de openingen was gestapt, daarbij met haar handen steunend op mijn schouder, stond ik op en schonk een glaasje champagne in voor haar. Ik verzocht haar vriendelijk plaats te nemen op het bankje en Birgit genoot van de voorkeursbehandeling die ze op dat moment van mij ontving, en van de aanblik die ik haar bood door uitgebreid te bukken bij het aantrekken van de dildo waarmee zij zojuist Babette aan een aantal minuten van dierlijke verrukking had geholpen. Toen ik volledig – met mijn billen in haar richting – gebukt was, keek ik verleidelijk over mijn schouder en trok de riempjes van het harnasje langzaam voor mijn door mijn billen nu onthulde – nog altijd door mijn recente orgasme ietwat geopende – geslachtsvrucht langs. Birgit liet een goedkeurend “Hmmmm!” horen en nam nonchalant, met een arm rusten op de rand van het bad, nog een slokje van haar wijn. Daarna rechtte ik mijzelf, zakte daarbij nog één keer door mijn knieën om het kruisje van het harnas te kunnen herbergen, en trok de riempjes aan. Ik draaide me om, stapte op Birgit toe en bukte naar haar voor een hartstochtelijke suggestieve kus. Mijn wilde tong liet ik een voorbode zijn voor hetgeen ik allemaal voor Birgit in petto had, en Birgit’s ademhaling reageerde onmiddellijk – de kleine verraste kreetjes die ze – door mijn tong gesmoord – slaakte vertelden me dat het ijzer niet heter meer kon worden. 

Ik trok me terug uit haar mond, keek haar aan toen ze met nog altijd geopende mond en een ietwat verbaasd gezicht bleef zitten, nam het glas uit haar hand en zette het aan mijn lippen. Met een volle slok champagne kuste ik haar opnieuw, en ze dronk mijn gift gulzig weg om mij daarna weer haar tong op te dringen. Nogmaals trok ik mijn hoofd terug en verzocht haar vriendelijk en gemanierd haar zich om te draaien: “Zoud U zo goed willen zijn geknield aan deze zijde van het bad plaats te nemen teneinde mij in staat te stellen U beter te gerieven Mevrouw?”.  Met een geamuseerde en beleefde blik speelde Birgit mijn spelletje mee: “Zeer gaarne, meisje!” Birgit steunde nu met haar ellebogen op de rand van het bad en haar ronde blanke billen presenteerden mij, glimmend van de olie en het water, haar melkwitte fluwelen delen. De opwinding had al nadrukkelijk een glimmend roze streepje tussen haar schaamlippen doen opzwellen.

Birgit speelde geduldig mee, maar aan de flexibele, helder kristallen draad die haar geslacht verliet en zich aan haar dij plakte, en haar reeds smachtend steeds toeknijpend en weer ontspannend sterretje had ik genoeg om mij een beeld te vormen van de gradatie van haar opwinding. Ik gaf het glas aan Wendy die de sluimerende Babette nog altijd ondersteunde maar al een aantal minuten meegenoot van het spel waarin Birgit en ik verwikkeld waren. Daarop knielde in het water achter Birgit’s ferme billen, legde mijn handen er op, kneep er in en trok ze iets uit elkaar, en begon haar te kussen. Birgit reageerde met het draaien van haar achterwerk, door haar openingen daarheen te sturen waar ik haar het laatst gekust had, en moedigde me aan: “Hmm, dat is lekker, ja goed zo ga door ja!”. Traag plagend kuste ik met mijn toegeknepen lippen haar billen, langs haar buitenste schaamlippen en om haar anus heen. Na een tijdje opende ik mijn lippen – gebruikte nog niet mijn tong – maar streelde ook met de vochtige binnenzijde van mijn lippen Birgit’s steeds gevoeliger wordende plekjes. Daarna stak ik mijn tong uit, maakte haar hard en puntig en prikte in haar volle, blanke, trillende billen. Hard en snel, totdat ik mijn tong breed en slap maakte en met lange halen over haar achterste likte om onverwachts uit te wijken naar haar kut en mijn tong daar draaiend en kronkelend diep in te laten zinken, terwijl ik haar weelderige buitenste schaamlippen uiteen trok met één hand, en met de duim van mijn andere over haar klit wreef.

Birgit’s hoofd lag nu in haar nek; haar lange natte rode haar had ze me een natte klets tot aan haar middel op haar rug gegooid. Wendy was naast mij geknield in het water en hielp me met het openhouden van Birgit’s kutlippen, beconcurreerde me met haar eigen tongetje, en gaf me zo de gelegenheid op te staan om de champagnefles weer ter hand te nemen. Ik was nog niet gebukt of zag Wendy al een met een volle mond champagne – uit het glas dat ik haar gegeven had – haar gezicht naar Birgit’s nu gapende en bereid wachtende kut buigen. Snel bracht ik mijn hand naar Birgit’s lichaam, plaatste die daar – met gespreide vingers over haar stuitje en mijn duim stevig op haar stervormig nauw toegeknepen gaatje – precies op het moment dat Wendy de prikkelend zoete wijn in haar vriendin’s kut naar binnen perste. De bruisende wijn zond een stuip door Birgit’s lichaam, van schrik schoot ze iets naar voren, om daarna nog harder dan voorheen haar billen naar achteren te drukken; tegen mijn opdringerige duim en Wendy’s hete geile tongetje. Wendy bleef de zoete belletjeswijn in Birgit’s kutje persen en weer naar buiten zuigen, roerde er wild met haar tongetje doorheen, waardoor Birgit’s vagina extra geprikkeld werd en het schuimend vocht tussen haar kutlippen en die van Wendy’s mond naar buiten werd gedrukt. Daarop bood ik Wendy de koude fles nogmaals aan, die mij door de nu ontwaakte Babette was aangereikt. Wendy perste een laatste keer met haar lippen, trok haar hoofd een ietsje terug en ontving gewillig en tevreden een krachtige stroom wild bruisend vocht vol in haar gelaat. Gretig likte ze breed om haar lippen om zoveel mogelijk van Birgit’s met wijn gemengde smaak te kunnen ervaren. Een dun gestaag straaltje liep nu nog in een klein boogje uit Birgit’s geopende liefdesroos. Langzaam verwerd het tot een subtiel bijtend stroompje dat Birgit’s ontluikende klitoris prikkelde en diep vanuit haar lichaan een zoveelste: “OOOH!” losmaakte.  Even wiegde Birgit haar onderlichaam heen en weer in een neukbeweging toen Wendy haar losliet om haar mond opnieuw met champagne te vullen. Wendy stak twee vingers in Birgit’s lonkende geslachtsopening en wreef er stevig in rond, haar vingers volledig verdwijnend in Birgit’s gewillig trillende vlees. NU bracht Wendy het kleine harde puntje van haar met belletjes bedekte tong naar buiten en drukte deze zonder waarschuwing op Birgit’s anus. Birgit reageerde hierop zo luid dat Babette verschoof op het bankje om alles van de zijkant beter te kunnen aanschouwen: “OOOOOH JA! OH HEERLIJK! OH JA DAAR WIL IK JE! KOM IN ME!  KOM  NU IN MIJN KONTJE LEKKER DING!”. 

Nu liet Wendy haar puntige tongetje vliegensvlug heen en weer flitsen over Birgit’s gevoelige gaatje, en hield deze stimulans een tijdje aan. Nadat Wendy daarop haar mond stevig tussen Birgit’s billen had gedrukt – daarbij Birgit’s anus volledig aan het zicht ontnemend – en haar tongetje in Birgit’s gewillige gaatje dwong, zette ze met haar gebolde wangen kracht en ontnam Birgit’s laatste restje controle over haar eigen lichaam. Terwijl de prikkeling van de champagne zich langzaam in haar darm verspreidde, knikten haar knieën en jammerde ze zo luid en obsceen dat Babette zich gedwongen zag snel een wijsvinger in haar mond te steken waar ze expliciet, heftig en snuivend op begon te zuigen. Nog tweemaal herhaalde Wendy deze handeling en bracht daarbij maar een kleine hoeveelheid champagne bij Birgit in; het meeste liep vanuit Wendy’s mond naar beneden over de malse – reeds door de drank geprikkelde – gevoelig openstaande kutlipjes, om in een klein gebogen straaltje driftig druppelend vanaf Birgit’s klitoris in het mengsel van olie en bubbelend badwater te verdwijnen. Wendy stond op, plaatste haar middelvinger in haar mond, bevochtigde deze met haar speeksel en de laatste restjes wijn, en drukte ermee op het nauwe gaatje dat door Birgit als reactie op de zich opbouwende; steeds dieper in haar kontgaatje verspreidende gloed, al ritmisch en heftig, tezamen met de andere spieren in haar onderlichaam werd samengeknepen. Birgit maakte grommend haar rug hol en drukte haar billen omhoog, verder uit elkaar; kwam tegemoet aan Wendy’s vinger terwijl haar grote borsten nu tegen de rand van het bad in de verdrukking raakten. Haar opwinding werd treffend geïllustreerd door het feit dat het strakste van haar gaatjes gewillig en ontspannen toegaf aan het topje van Wendy’s vinger en dit kuste; het spiertje week een weinig van elkaar, vormde zich naar het uiterste topje van Wendy’s vingertje maar was niet bij machte zichzelf te openen voor iets dat niet aandrong. 

Wendy kwam aan Birgit’s druk en verlangen tegemoet, duwde de middelvinger in één keer volledig bij haar vriendin naar binnen en giechelde opgewonden bij het spelen van haar perverse spelletje. Weer gromde Birgit nu ze boven op de warme gloed van de champagne ook nog een vinger mocht ontvangen; een vinger die Wendy onmiddelijk snel in en uit haar achterste begon te bewegen. Birgit schommelde wild voor en achteruit om zichzelf keer op keer op Wendy’s diepgaande vinger te spietsen, waarbij ze haar borsten lustig over de badrand wreef en nog altijd gulzig op Babette’s vinger zoog. Na een tijdje vroeg Birgit smekend en kreunend om een vervolgdosis champagne. Ik greep mijn kans en gebood Birgit daarop om met haar billen op de rand van het bad te gaan liggen, haar benen te spreiden en over de rand in het water te hangen. Wendy en ik begonnen Birgit daarna gezamenlijk te stimuleren, terwijl Babette haar kans schoon zag om Birgit te smoren door – met een geamuseerde blik in mijn richting – wijdbeens en met een door haar vingers geopend kutje op Birgit’s gezicht plaats te nemen. Ook al was Birgit al lang niet meer in staat om Babette naar tevredenheid te likken, zo zou ze niet meer zo hard schreeuwen en Babette nam er voorlopig genoegen mee. Terwijl ik Birgit’s klitoris likte en haar schaamlippen uiteen trok vingerde Wendy Birgit’s gaatjes. Toen Birgit’s lichaam aangaf dat haar orgasme niet ver weg was besloot ik dat het tijd was voor een afkoeling en hield op haar te stimuleren. Kwaad sloeg Birgit op de rand van het bad; trappelde met haar benen en protesteerde met gesmoorde kreten; Babette liet zich echter niet van slag óf uit haar evenwicht brengen en ook Wendy ging door. Ze was op dat moment bezig om met twee vingers Birgit’s anus te vingeren; geen wonder dat ze bijna klaarkwam! 

Ik nam de koude, halfvolle fles champagne en likte aan de hals. Terwijl Wendy nog druk bezig was Birgit’s waakvlam op te jagen (en hoe!) wierp ik een blik op Babette die goedkeurend knikte toen ze door kreeg wat ik van plan was. Ik schudde de fles met mijn duim op de opening, liet de nog met mijn vinger afgesloten flessenhals op Birgit’s roze gaatje zakken en drukte deze een centimeter of vijf bij haar naar binnen terwijl ik mijn duimpje terugtrok. Birgit’s lichaam verstarde… Onmiddellijk nadat ik mijn duim had teruggetrokken begon het in de fles opgekropte schuim zich met kracht een weg naar buiten te banen, via de flessenhals, in Birgit’s vagina.

Ik neukte Birgit met de fles, snel maar niet te diep; schuimde de wijn die in haar kut om zich heen bubbelde nog wat op en geknield zoog ik hard op haar klit; wreef er over met mijn duim. Gek werd ze, als een bezetene neukte ze tegen de fles en Wendy’s vingers op totdat de fles volledig met schuim gevuld was en alle wijn in haar schoot was verdwenen. Op het moment dat de wijn voor het eerst langs de fles uit haar lichaam spoot trok ik de fles terug, en Wendy en ik genoten samen van de champagnedouche die Birgit’s klaarkomende kut over ons uitstortte. In krachtige stuipen samentrekkend perste haar kut wel dertig steeds kleiner wordende golven tintelend bruisende champagne uit, telkens door Birgit begeleidt met een omhoogstotende beweging van haar heupen. Wendy en ik baadden onze gezichten in Birgit’s zoete water, dronken haar honing met hongerige monden weg, waarbij Birgit van haar overweldigend genot getuigde tussen de fluwelen plooien van Babette’s onderlichaam door. Ik wreef de sappen over onze borsten terwijl Wendy Birgit’s kont met haar twee vingers verwende. Toen de schuimende champagnestormvloed was verworden tot een bedeesd stroompje dat langzaam via Wendy’s vingers uit Birgit’s verzadigd geslacht kwijlde, kon ik nogmaals mijn lippen om haar klitoris sluiten terwijl Birgit hiermee cirkels in de lucht draaide. Birgit was echter volledig de weg kwijt en op het moment dat ik haar klit raakte spartelde, schopte en worstelde ze zo hard dat Babette haar evenwicht verloor en opzij viel, Birgit zich op kon richten en Wendy van haar af duwde. Kreunend draaide Birgit haar lichaam en zakte op haar knieën terug in het water, steunend op de rand van het bad, snikkend, hijgend, kreunend en zuchtend, een hand in haar kruis, niet bij machte om te spreken, volledig door een voor haar onbekend niveau van klaarkomen geconsumeerd. 

Langzaam maar met veel kracht wreef Birgit grommend en kreunend over haar schaamlippen. Wendy deed een stap naar voren en begon Birgit’s schouders en nek te masseren. Birgit ontspande zich en liet haar hoofd tegen Wendy’s borstjes vallen, kreunde. Na een klein minuutje was Birgit tot rust gekomen. Wendy vroeg haar hoe het ging, en moedigde haar moederlijk aan haar onderlichaam aan te bieden: “Kom schat, laat ons nog even onze gang gaan.., je vind het toch zo fijn om lekker met ons te spelen, lekker gepakt te worden?” Ik griste eigenlijk uit voorzorg een paar handboeien uit de zwarte doos maar werd gelijk door Wendy bemoedigend toegeknikt toen ze de verchroomde set boeien in mijn handen ontwaarde. Nog wat verdoofd ging Birgit opnieuw een beetje verslapt op haar knieën op het bankje zitten en drukte haar billen naar achteren terwijl ze haar hoofd op de kant liet rusten. Terwijl Babette de gag-ball bij Birgit inbracht die nu alles slaafs en rozig over zich heen liet komen, nam ik haar beide armen bij elkaar en bracht de handboeien aan. Ze reageerde door haar ogen te sluiten en haar bovenlichaam naar voren te brengen; op de kant te leggen; haar grote borsten werden platgedrukt onder haar lichaam en weken gespannen zijdelings onder haar lichaam vandaan.  Birgit was nu niet meer bij machte om zichzelf te verweren. Wendy was er als de kippen bij, had nog altijd haar gordeltje om en stapte op de kant, liet haar benen in het water hangen en droeg Birgit op om over haar heen plaats te nemen. Babette hielp Birgit uit het water en steunde haar toen ze over de wachtende Wendy heen kroop.  Geknield op de rand zat ze daar, liet de dildo – door Wendy – voor haar, nog altijd weerloos geopende, vagina brengen en zakte eroverheen toen Wendy haar dit opdroeg. Met krachtig gesteun begeleidde ze de reis die de plastic penis in haar wulpse onderlichaam maakte, vocaliseerde ze – gehinderd door de bal in haar mond – de stimulans die ze onderging. Even snoof Birgit en richtte zich op, centreerde haar gewicht, en drukte zich direct daarna hard vast op Wendy’s dikke harde piemel. Zonder verdere aansporing begon Birgit Wendy te berijden. Zo verdoofd als ze even tevoren was geweest zo alert was ze nu weer. Voorzichtig op haar knieën wippend, om met de op haar rug gebonden armen haar evenwicht niet te verliezen, neukte ze de dikke, lange en harde dildo enthousiast en diep. Toen ze haar tempo eenmaal weer goed gevonden had nam Babette tegenover haar – boven Wendy’s gezicht – plaats zodat ze Birgit kon strelen en kussen terwijl Wendy haar kutje al met uitgestoken tong en gespreide armen opwachtte. Babette sidderde even toen Wendy zich tot de hare maakte, legde haar handen op Birgit’s billen met een knipoog naar mij, trok ze uit elkaar, stak haar tong uit en befte Birgit’s harde tepeltjes. Birgit gooide haar hoofd in haar nek en kreunde luid, net op het moment dat ik mijn handen op Babette’s onderarmen legde en achter haar plaats nam. Ik wreef diep door mijn eigen kutje en bevochtigde de dildo op mijn onderbuik met mijn eigen vocht; plaatste hem tegen Birgit’s achterste. Birgit reageerde door haar op en neergaande beweging om te zetten in een rustigere draaiende beweging die mij in staat stelde de plastic eikel voor haar gaatje te brengen en te drukken. Al snel slaagde ik er in de helft van de grote knop voor op de dildo bij haar in te brengen. Birgit reageerde met kreunen en zette gestaag en constant de draaiende beweging voort die ze had ingezet toen ik haar anus voor het eerst raakte met de dildo.  Wendy drukte haar heupen constant en krachtig omhoog zodat haar dildo Birgit diep van binnen stimuleerde; langzaam maar zeker zag ik ‘mijn’ eikel volledig in Birgit’s strakke gaatje verdwijnen totdat haar anus zich volledig om de eikel kon sluiten, weer een stukje toe kon knijpen toen het dikste, breedste punt van de eikel was opgenomen; Birgit begeleidde dit moment met een intens gesteun en liet zich even met haar handen naar houvast zwaaiend en naar haar billen grijpend tegen mij aanvallen. Snel daarna kwam ze weer overeind en boog zich nu wat verder dan voorheen voorover om zich onmiddellijk daarop zo krachtig mogelijk naar achter af te zetten. Babette’s ranke vingers speelden door Birgit’s bilspleet en masseerden haar gaatje, kneedde haar billen en trokken ze uit elkaar teneinde Birgit te assisteren in het opnemen van hetgeen ik haar opdrong. Ik smeerde de versmalling van de dildo achter de eikel nog eens goed in met mijn eigen vocht en verhoogde de druk op Birgit’s anus, en al snel zag ik dat onze inspanning beloond werden. Terwijl Birgit ingespannen, zwaar hijgend, begon te steunen zakte de geaderde schacht van mijn dildo in haar gaatje weg, terwijl Babette haar billen er van weerhield zich naar het centrum van de door mij uitgeoefende druk te bewegen, om het mij daar te bemoeilijken. De hierbij opgewekte wrijving bezorgde Birgit nogal wat ongemak; een schroeiende sensatie in het tere centrum van haar sluitspier; welke ze puffend met kleine kreuntjes, weerstond toen mijn buik uiteindelijk tegen haar billen rustte. Birgit’s anus was erg nauw, maar zoals later zou blijken was ze daar nog maagd en erg zenuwachtig Toch had ze al haar hele verblijf in de ville gewacht op dit moment; ook al interesseerde me dat op dat moment allemaal niet zo veel…ik wilde alleen haar kont neuken en genieten als zij zichzelf daardoor zou verliezen. Babette hielp ons door een ruime scheut olie tussen Birgit’s gespreide billen te laten lopen, die zich langzaam over de dildo verspreide toen ik deze voor de eerste keer terugtrok uit Birgit’s nauwsluitende, liefdevolle omhelzing. Nog één keer was het daarna voor Birgit een enigszins schrijnende beproeving om mij te ontvangen, en voor mij dus zaak om geduld en tederheid te betrachten; maar toen Birgit’s lichaam ook van binnen eenmaal door de dildo van olie was voorzien bracht de harde staf waarmee ik haar in de kont neukte haar alleen genot; zeer intens, indringend genot, hetgeen natuurlijk nog eens extra versterkt werd door de uitzonderlijke intimiteit die de daad van anaal geslachtsverkeer in zich draagt, zeker als het je eerste keer is. Toen ik goed en wel een aantal keren in Birgit’s kontje had kunnen stoten begon zij zich zelf ook weer te roeren en al spoedig kwam ze uitgelaten tegemoet aan mijn ritmische beweging. Wendy drukte wel iets omhoog als Birgit zich maximaal over haar heen had laten zakken, maar besteedde meer aandacht aan het met haar duim over Birgit’s grote klitoris wrijven; het ding was nu donkerroze, gespannen en zo groot als een erwt, en stak haar kloppend kopje lonkend en gulzig onder haar vlezige kapje vandaan. Ook deze stimulans werd door Birgit blij ontvangen, waardoor Wendy het tempo van haar liefkozing twee keer zo hoog legde als het ritme waarmee Birgit’s gaatjes gevuld werden. Enthousiast draaide Birgit haar lichaamsopeningen wippend over de onvermoeibare dildo’s die haar openingen volledig vulden en het vuur in het centrum van haar heupen gestaag opstookten, totdat de felle vlammen van het op haar loerend orgasme uit de erogene zones van haar heerlijke ronde lichaam sloegen. 

Birgit’s kleine tepeltjes verhardden zich, werden harder en harder en brandden al voordat ik ze tussen mijn vingers nam; al voordat ik begon te kneeden, kermde Birgit en gooide haar hoofd in haar nek. Van tussen mijn vingertopjes uit zonden haar hete tepels nu een schok door haar huid en spieren; haar schaamlippen en klitoris gloeiden en schreeuwden de tintelende prikkelingen luid en languit door haar buik, haar sluitspier zoog een zinderende stroom van schroeiende vonken peilloos diep en hard tussen haar gespannen billen naar binnen, toen Birgit’s lichaam uiteindelijk verstarde en zelfs haar ademhaling stokte. Rechtop zat ze daar, bijtend in de bal in haar mond, met haar geboeide handen voelend tussen onze lichamen in, tastend naar de diep in haar achterste verzonken dildo, terwijl Babette mij hielp bij het kneedden van haar borsten. “Hmmmm, ze komt…, kijk eens wat lekker”, zei Babette nog maar ten overvloede, terwijl we de nog altijd in schokkerige spasmes gevangen Birgit streelden, betastten, knepen en kneedden; terwijl Babette nog maar eens haar heupen over Wendy’s mondje draaide.  Na een tiental seconden werd het Birgit eindelijk toegestaan te ontspannen; opende ze eindelijk wijduit haar van het toeknijpen betraande ogen. Birgit’s lichaam verslapte en op het moment dat Babette de gag-ball uit haar mond nam en ik haar boeien verwijderde, begon ze langzaam steunend, sissend en snuivend de controle over haar lichaam terug te eisen. Ze steunde met haar armen op Babette’s schouders, kuste haar hartstochtelijk zodra ze haar ademschuld had ingelost, greep naar achteren in het vlees van mijn billen en kneep hard in Wendy’s gezwollen tepelhoven. Birgit kon er geen genoeg van krijgen. Birgit begon het orgasme uit te rijden over haar openingen en was al snel weer net zo wild als ze was voordat haar lichaam zo roerloos was gegrepen door haar tweede hoogtepunt. Nu niet langer gehinderd door Birgit’s nauwe, in extase toeknijpende anus, begon ik haar wederom intensief te berijden. Zodoende veranderden we voor de tweede keer in een kwartier in een hijgend, zwetend en steunend, kwartet dat was gericht op wederzijdse bevrediging, en alles zou doen; geen taboe ongeslecht zou laten om dat doel te bereiken. Onze lichamen kletsten wild en luid tegen elkaar en ik rook het geile zweet en de opwinding van de andere drie dames. Mijn geest vernauwde zich en voor even was ik alleen met een euforsiche film van mijn trotse zwarte dildo, die keer op keer – recht en strak vanaf mijn buik naar voren wijzend – diep in Birgit’s naadloos aansluitende kringspiertje wegzonk om zich daarna traag weer aan het zuigende holletje te onttrekken. Babette verloor nu haar aandacht voor Birgit omdat haar klit haar opdroeg alleen nog  belangstelling voor Wendy’s opgewonden tongetje te tonen, dit tongetje te volgen en te gehoorzamen. Babette begon nu samen met Birgit de onregelmatige korte kreetjes te uiten die het verlies van controle aankondigen, en het waren die heerlijk ontroerende geluidjes die mij deden ontwaken. Ik was juist op tijd om Babette haar ogen te zien sluiten; ze plaatste haar handen op haar buik en reed als een volleerd buikdanseres sensueel over Wendy’s zinderend snelle tongpuntje heen. Het krampachtige, snelle, korte ademhalen van Babette maakte al plaats voor de langere, van verlangen jammerende, huilende geluiden die bevestigen dat er voor de dame geen weg terug meer is; het heerlijke moment waarop je weet dat een vrouw verandert in een sexueel roofdier dat alles doet voor haar bevrediging… Babette was goed af, terwijl ze geestdriftig Wendy’s gezicht bereed, werd ze beloond met een spetterend orgasme: “AH! AH! AH! AH! HMMMM! OW! OW! AAAAHH! OH JA, OOOOH JAAAAA!” 

Babette maakte het karwei af door zich van Wendy af te laten rollen op het gras, en zichzelf fanatiek door haar kruis te strelen, terwijl ze met haar andere hand de tepels van haar grote bruine borsten stevig masseerde; bijna fijnkneep, zoals ze het het lekkerst vindt. Birgit nam de gelegenheid waar door ver naar voren te leunen, en zich nu echt op handen en knieën tegen mijn bewegingen schrap te zetten. Het laatste dat ik bewust kon doen nadat ik daadwerkelijk een vrije blik had kunnen werpen tussen Birgit’s billen; op de door mij gestuurde dildo, was een kwak olie op het ding mikken. Nu zou ik ‘door kunnen rijden’ ook al zou haar sluitspier door een in haar rondrazend orgasme proberen me dat uit alle macht te verhinderen. Direct daarop werd ik toch vrij onverwacht door mijn tepels gesommeerd om hen intens te kneden, ten einde ook tot mijn lichaam een orgasme toegang te kunnen verschaffen. Babette kroop – mijn gelaatsuitdrukking herkennend – onhandig dichterbij, een tweetal vingers diep graaiend in haar eigen kut, de nasleep van haar hoogtepunt in stand houdend; naderde mij, en liet zich onder mijn billen in het water plonsen. Vrijwel onmiddellijk drukte Babette met overgave haar gezicht in mijn kruis en terwijl ze zichzelf onder water bleef vingeren likte ze mij waar ze me raken kon. Zonder ritme of regelmaat werden mijn kutlippen, klit en poeperdje opdringerig door haar hete ongecontroleerde punttongetje betast. Toen Birgit jammerend te kennen gaf machteloos ten prooi te gaan vallen aan haar derde orgasme die ochtend en haar hele lichaam met kracht over de in haar roerende dildo’s duwde, kwam ikzelf samen al volop en heftig klaar. Terwijl Wendy Birgit’s harde tepels kneedde, neukte ik Birgit hard, diep en schokkerig in haar weerloze tintelende kontgaatje waarbij ik mijn eigen gaatjes over Babette’s puntige hete tongetje reed. Ook Babette’s geluiden gaven aan dat zij zichzelf al niet meer in kon houden; ook bij haar moest het gebeuren, en zo was Wendy getuige van drie vriendinnen die zichzelf schaamteloos steunend en kreunend tegen en in elkaar klaar reden… Babette trok zich als eerste terug en nam tegenover ons plaats in het bad op het bankje om zich daar op haar gemak na te strelen en nog wat te genieten van het uitzicht dat we haar boden. Daarna trok ik me terug uit Birgit’s achterste en nam naast Babette plaats, wreef stevig en lang over mijn kut en klit terwijl ik met mijn andere hand de dildo uit de weg hield en keek naar Birgit die nog altijd met haar billen omhoog haar venusheuvel over die van Wendy draaide waarbij haar sterretje ons aankeek alsof zij mij smeekte terug te komen. Nadat Birgit’s ongemak – van het zo lang in dezelfde houding verkeren – niet langer werd overtroffen door de warme sensaties van haar genot gleed ze zijdelings van Wendy af, waarbij de dildo die haar kut vulde, nat, hard en spetterend tegen Wendy’s buik sloeg vlak voordat ze zich volledig van Wendy verwijderd had, en met een hand in haar kruis naast Wendy op het gras, op haar zijde, zachtjes kreunend de foetushouding aannam. Wendy kwam met een beetje ongemakkelijk gezicht omhoog en wreef over haar natte kruis; gespte de dildo af. Babette en ik keken elkaar aan en besloten dat deze kans te mooi was om voorbij te laten gaan; ook al was de inspanning al zo groot geweest. Voordat Wendy het doorhad had ik mijn gezicht tussen haar dijen begraven en dronk ik in een laatste inspanning gulzig de bitterzoete, schuimende sappen van haar liefde. Wendy liet zich onmiddellijk terugvallen en greep met twee handen gretig in mijn haren; stuurde mijn tong naar de juiste plekjes op de juiste momenten. Babette masseerde ondertussen haar bilspleet. Het duurde maar heel even of Wendy; die natuurlijk al lang tegen oververhitting aanzat, kondigde al snel aan dat ik haar aan de rand van die heerlijke warme poel ‘des verderfs’ had gebracht; ze kneep zichzelf; schokte kirde en kreunde terwijl haar eerste orgasme van die ochtend door haar lichaam flitste….

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world