hot teens tube shemale jizzed by group.

Met voorbedachten rade

‘Dit was helemaal geen slecht idee, jongen.’

Rob strekte zich helemaal uit op de eindeloos lijkende luxe bank, schonk een glas koel bier in en drukte op de afstandsbediening. Het enorme plasmabeeldscherm lichtte op en de kamer vulde zich met surround stereo geluid van de machtige huisbioscoop-installatie. Hij glimlachte in zichzelf en zapte van kanaal naar kanaal, op zoek naar iets interessants. Het was vrijdagmiddag drie uur, en hij had de dagelijkse klusjes die hij geacht werd te doen net klaar.

Aanvankelijk had het hem niks geleken. Rob was gewend aan andere baantjes als vakantiewerk, maar uiteindelijk had hij toch maar eens gereageerd op de advertentie in de streekkrant van zijn ouders.

‘Betrouwbare jongeman gevraagd voor bewaking van ons huis tijdens vakantie. Enige werkzaamheden. Goede beloning.’

Zoiets had er in de advertentie gestaan. Een telefoontje had geleerd dat de beloning meer dan goed genoemd kon worden, en verder zou hij de beschikking hebben over hun hele huis. Inclusief zwembad, was daar direct aan toegevoegd.

Het had Rob aanlokkelijk genoeg geleken om maar eens een kijkje te gaan nemen. De bewoners bleken, naast vermoedelijk erg rijk, ook heel aardig. De kennismaking was vlotjes verlopen, de werkzaamheden bleken nogal mee te vallen – wat huisdieren verzorgen en de tuin en het zwembad onderhouden – en het leek erop dat Rob de door ‘mevrouw’ zeer geapprecieerde betrouwbaarheid voldoende had weten uitstralen. Nog diezelfde avond had ze hem teruggebeld met de mededeling dat ze graag van zijn diensten gebruik maakte. Hij moest beloven geen feesten te gaan houden in hun afwezigheid, maar wat bezoek van ‘rustige vrienden’ was geen probleem. Dat had hem redelijk geleken.

En zo bestond zijn vakantiewerk van dit jaar uit drie weken goedbetaald luieren in een huis dat hij zeer waarschijnlijk nooit van zijn leven zou kunnen betalen. Twee dagen geleden had mevrouw De Rochebrune – zo heette de familie en dat paste wel bij zo’n kapitale kast, vond hij – hem de sleutels overhandigd en waren ze vertrokken voor een cruise naar de Carribean: meneer, mevrouw en twee vroeg-ballerige snaken van tien en acht. Ze zou zo af en toe wel eens bellen.

Extra mooi aan dit luxe verblijf was dat hij gebruik mocht maken van alles wat er in huis aanwezig was, uitgezonderd de wijnkelder van meneer. Voor dat laatste kon Rob wel begrip hebben, zij het dat hij zelden wijn dronk. Maar hij had thuis ooit een keer een ‘flesje wit’ uit de kelder van zijn pa opengetrokken, om romantisch op te drinken met een meisje dat hij mee naar huis had genomen tijdens een weekend van ouderlijke afwezigheid. Dat bleek pa’s enige fles Meursault van een hele dure boer te zijn, en die nietsvermoedende keuze was hem toen zeker niet in dank afgenomen. Zoiets zou Rob niet nog een keer overkomen, en dus zou zijn verblijf hier gewoon drie weken lang gratis pils inhouden, voor een student doorgaans ook een niet onaanzienlijke kostenpost.

Er was weinig boeiends op tv, dus schakelde hij hem weer uit en stond even op. Hij liep naar de achterkant van de gigantische woonkamer om nog eens even van ‘zijn’ uitzicht te genieten. De enorme achtertuin golfde vanaf het terras naar beneden. Naar rechts toe en de diepte in liep hij tientallen meters door. Ver achterin de tuin, altijd vol in de zon, lag het riante zwembad. Naar links werd de tuin vlak naast het huis begrensd door een coniferenhaag van een meter of twee hoog. Vanaf tuinniveau was dat genoeg om volledige privacy te bieden, maar vanuit de hoger gelegen woonkamer kon je vrij eenvoudig over de haag in de tuin van de buren kijken.

Dat was Rob min of meer aan het doen toen zijn aandacht getrokken werd.

Ook de tuin van de buren beschikte over een zwembad. Dat was gewoon rechthoekig van vorm, anders dan het niervormig ovalen bad van de familie De Rochebrune, maar ongeveer even groot, schatte hij zo in terwijl hij plotseling nieuwsgierig tuurde. Het was niet de vorm van het zwembad die hem nieuwsgierig maakte. Rob zag water opspatten van een duik die iemand er even daarvoor in had gemaakt. Na een paar seconden kwam ze boven water; een werkelijk goed uitziende brunette van naar het scheen begin dertig. Rob was drieëntwintig.

Hij grijnsde en ging een beetje verscholen achter de lamellen staan. Haar lange kastanjebruine haar was helemaal nat nu, en het dreef op het water achter haar aan terwijl ze zwom. Elke keer als ze een baantje terug zwom, kon hij haar gezicht zien. Het was best een afstand, maar met zijn ogen was helemaal niets mis: hij kon van tachtig meter afstand een nummerbord van een auto lezen.

Ze had een beetje spits gezicht met een vrij donkere huid, mooi geprononceerde donkere wenkbrauwen en een vrij scherp gevormde neus. Het maakte haar gezichtsopslag bijna streng, maar onbespied als ze zich nu waande was haar uitdrukking ontspannen. En bijzonder aantrekkelijk.

Rob moest een paar minuten wachten tot hij zijn vermoeden bevestigd zag. Al die tijd had hij zich zorgvuldig verscholen, om niet de gluurder te lijken die hij zich eigenlijk wel voelde. Hij was net een slok van zijn bier aan het nemen toen ze zich uit het water op de rand van het zwembad hees.

‘Yes,’ grinnikte hij in zichzelf. ‘Ik wíst wel dat ik het goed gezien had.’

Ze was naakt, helemaal.

Zich niet bewust lijkend dat ook maar iemand haar zou kunnen zien – ze dacht ongetwijfeld dat de buren op vakantie waren, bedacht hij met een vette grijns – zat de knappe brunette poedelnaakt van de uitbundig schijnende juli-zon te genieten. Met haar handen achter zich op de grond, zat ze naar achteren geleund, haar ogen ontspannen gesloten en haar gezicht vol in de zon. Ze had haar rug een beetje hol getrokken en strekte zich lekker uit, waardoor haar buitengewoon volle borsten schitterend en zwaar vooruit pronkten. Tussen haar dijen kon hij het dunne streepje ontwaren van subtiel bijgeschoren schaamhaar.

‘Niet sjlèècht,’ sprak Rob bewonderend, op de manier die jaren geleden in een pizza-reclame gelanceerd was en onder studenten nog steeds populair.

Rob was bepaald geen onaantrekkelijke jongen, en zowel op de middelbare school als in zijn huidige studentenleventje had hij over belangstelling van mooie meiden niet te klagen. Van die belangstelling had hij ook altijd graag gebruik gemaakt, wat hem behoorlijke seksuele ervaring had opgeleverd voor een vent van drieëntwintig.

Zoals het iemand van zijn leeftijd betaamt, was er met zijn libido niets mis. En als iets hem wat minder aantrekkelijk had geleken aan drie weken op een riante villa passen, dan was het de bijna zekerheid dat hij dat gezonde libido enige tijd met de hand zou moeten afreageren.

Bij het bar- en terraswerk dat hij gewoonlijk als vakantiewerk deed, was dat meestal anders. Daar kwam hij elk jaar wel een paar lekkere meiden tegen die de vakantie ook niet wilden doorkomen met alleen zelfbevrediging. Terwijl hij de brunette op zijn gemak stond te bekijken, realiseerde hij zich dat er dit jaar misschien wel toch iets te halen was.

Ze stond nu op, pakte een grote badstoffen handdoek en begon zich af te drogen. Haar lange haar drogen nam de tijd, maar ze leek geen haast te hebben, wat Rob absoluut niet erg vond. Vrouwen met een forse boezem waren zijn grote zwakte, dus vormde de prachtig zware geschapenheid van deze ‘buurvrouw’ een aanblik die hem wel iets deed. En dat was voorzichtig uitgedrukt. Zijn lul spande hard tegen zijn strakke jeans aan, nog drukkender toen ze voorover boog om haar benen af te drogen en haar volronde joekels uitbundig liet bungelen. Toen ze klaar was, drapeerde ze de handdoek om haar verder slanke lichaam, gleed haar voeten sierlijk in een paar badslippers en liep door de tuin terug haar huis in.

De voorstelling was ten einde. Rob draaide zich om, liep terug door de kamer heen de keuken in en viste uit de grote koelkast nog een pijpje Hertog Jan. Hij liet de deur zacht klikkend weer dichtvallen en liep weer de kamer in. De flesopener lag nog op de rookglazen salontafel. Met een plop kwam de kroonkurk eraf en hij moest snel schenken om het bier niet te morsen op het zonder twijfel peperdure designmeubel. Hij zette het flesje op één van de roestvrij stalen onderzettertjes die mevrouw De Rochebrune hem beleefd maar nadrukkelijk had geïnstrueerd te gebruiken.

De slok heerlijk koel bier gleed tintelend zijn keelgat in toen hij een plan begon te maken. Op de één of andere manier moest hij absoluut met deze verleidelijke vrouw in contact zien te komen.

In het huis naast hem stapte de rondborstige brunette juist onder de douche vandaan. Ze droogde zich af, borstelde haar lange haar, koos met zorg de kleren die ze wilde dragen die middag en liep zingend de trap af naar beneden.

* * *

Toen hij op de bel drukte, realiseerde Rob zich dat zijn plan een duidelijk zwak punt had: de brunette móest alleen thuis zijn. Afgezien van doorzichtige smoezen proberen, leek er nauwelijks gelegenheid om een tweede keer zomaar bij een huis aan te bellen waar hij niets te zoeken had. Rob haalde diep adem en zag de deur openen.

‘Dag?’ glimlachte de brunette, haar blik en stem allebei wat vragend.

Rob glimlachte terug, opgelucht dat het zwakste van zijn plan hem niet direct fataal was geworden.

‘Hallo…eh…ik weet dat het misschien wat raar klinkt, maar ik zag net iemand bij jullie in de tuin, en toen realiseerde ik me dat jullie misschien niet wisten dat er bij de De Rochebrunes iemand op het huis past. Dat ben ik dus.’

Dat was er wat minder soepel uitgekomen dan hij had gehoopt. Hij zag de brunette even fronsen, gevolgd door een twinkeling van haar ogen.

‘Inderdaad, Irene…mevrouw De Rochebrune heeft me zoiets verteld,’ antwoordde ze, ‘maar ik wist niet dat er op dit moment al iemand aanwezig was. Ik ben een paar dagen weggeweest.’

‘Al sinds woensdag,’ zei Rob, ‘Ik dacht dat ik dat maar even bij de buren naast zou komen melden, om te voorkomen dat er ineens politie voor de deur staat, op zoek naar inbrekers.’

De brunette lachte beminnelijk. ‘Heel verstandig!’

Rob grijnsde mee en deed zijn best om haar gewoon aan te kijken, maar toch daalde zijn blik af en toe af naar het truitje dat tergend strak om haar bijzonder grote borsten spande. Het ontging haar niet; mannenogen gaapten zo vaak naar haar boezem. Dat was soms vervelend, maar tegen de zichtbare belangstelling van deze aantrekkelijke knaap had ze geen bezwaar.

Er viel even een stilte, toen strekte hij zijn rechterhand uit.

‘Ik zal me ook maar even voorstellen dan. Rob, Rob Sanders.’

Het leverde hem een tweede glimlach op.

‘Karin Leferink, aangenaam.’

Iets in haar blik deed Rob vermoeden dat ze inmiddels wel door had dat hij haar bij het zwembad had gezien. Als dat zo was, dan leek het er niet op dat ze dat heel erg vond. Een paar blikken wisselden.

‘Ik had ook gedacht…’ Hij werd onderbroken.

‘Ja?’Haar snelle reactie gaf hem de indruk, misschien wel de hoop, dat de brunette ook niet wilde dat dit gesprek aan de deur tot een einde kwam. Dat kwam goed uit. Hij glimlachte, keek haar even diep in de ogen om haar zonder woorden te laten merken dat hij haar inderdaad naakt gezien had, en ging toen verder volgens plan.‘

Ik moet hiernaast elke dag wat klusjes doen, maar dat valt allemaal wel mee…qua omvang. En aan het zwembad liggen is lekker, maar niet drie weken lang de hele dag. Dus dacht ik dat ik maar eens zou informeren of ik er bij de buren misschien nog iets bij kon doen. Het is tenslotte vakantietijd, dus uw hulp is er misschien even niet, en arme studenten kunnen altijd wat extra geld gebruiken.’

Hij bracht het verhaal met de goede dosis onschuld, terwijl zijn ogen haar met belangstelling bleven aankijken. Karin liet nu ook haar blik over zijn lichaam gaan. Het leek erop dat zijn plannetje werkte.

‘Dat komt eigenlijk wel goed uit,’ antwoordde ze. ‘Onze tuinman is inderdaad op vakantie en mijn man is ook nu nog veel op zakenreis. Er is dus best iets te doen.’

Zijn blik werd hoopvol.

‘En als je hier toch naast woont, waarom niet dan?,’ voegde ze er met een derde glimlach aan toe. ‘Misschien wil je even binnenkomen? Dan kunnen we meteen tot zaken komen.’ Aan haar laatste woorden voegde ze een knipoogje toe, en Rob lachte.

‘Lijkt me een prima idee.’Karin knikte, zwaaide de voordeur wat verder open en wenkte hem binnen. Ze sloot de deur achter hem en liep weer langs hem om hem voor te gaan. Misschien liep ze altijd wel zo, maar Rob vond het bijna uitdagende wiegen van haar heupen tamelijk spannend. Ze droeg elegante – en dure – Italiaanse platte schoenen en een crême-kleurige dunne linnen broek waar een wit kanten slipje van redelijk minieme omvang subtiel doorheen scheen. Op haar rug kon hij de bandjes van de bijpassende beha door haar truitje zien. Ze zaten strak, zonder twijfel aangespannen door de zwaarte van haar grote borsten, maar sneden niettemin nauwelijks in haar schouders en rug.

‘Begin dertig en nog stevig vlees,’ dacht hij stiekempjes terwijl hij achter haar aan de woonkamer in liep.

‘Ga maar even zitten’ zei ze terwijl ze doorliep naar de keuken. ‘Wil je thee, koffie of iets anders?’

‘Dank u,’ antwoordde Rob beleefd en keek op zijn horloge. Het was inmiddels bijna half vijf. ‘Kent u hier Happy Hour?’

Karin lachte. ‘Geen koffie of thee dus. En zullen we tutoyeren?’

Hij knikte. ‘Okay. Een pilsje dan, als je hebt?’

‘Leffe Blonde, Warsteiner, Hoegaarden of gewoon Heineken?’

‘Volop keus,’ grinnikte hij. ‘Had ik niet verwacht hier op het platteland.’

‘Typische stadse arrogantie,’ grapte Karin terug. De sfeer werd nu snel aangenaam ontspannen.

‘Doe maar een witbiertje dan.’

Ze legde een paar viltjes op tafel en zette het flesje en een echt Hoegaardenglas voor hem neer. Het glas witte wijn voor zichzelf hield ze in de hand terwijl ze behendig haar instappers uitschopte. Daarna liet ze zich aan de andere kant in de grote bank zakken en ging schuin naar hem toe gekeerd zitten met één been onder haar gevouwen.

‘Student, zei je eerder?’ Ze keek hem open aan en leek oprecht in hem geïnteresseerd.

‘In Utrecht,’ knikte hij. ‘Biochemie.’

Ze knikte. ‘Grappig, ik heb ook in Utrecht gestudeerd. Engels.’

‘Dus je bent nu lerares?’ Rob keek er wat schalks bij.

Haar ogen werden ineens groter en ze lachte opnieuw. ‘Verdomme, kun je dat nog steeds zien dan?’

Rob verslikte zich bijna in een slok bier, maar grijnsde terug. ‘Sorry, het was niet beledigend bedoeld. Maar ik kon geen ander beroep verzinnen wat je met Engels zou kunnen doen.’

‘Ik heb inderdaad echt een paar jaar voor de klas gestaan. Maar het was niet echt iets voor mij. Onvoldoende geduld met opgeschoten knapen.’

Ze keek hem aan met een blik die suggereerde dat ze dacht dat hij ook wel eens zo’n opgeschoten knaap kon zijn geweest die leraressen het leven zwaar maakte. Wat overigens niet ver bezijden de waarheid was.

‘Daarna heb ik een paar jaar voor een softwarebedrijf gewerkt. Een Amerikaans bedrijf met een vestiging in Nederland, maar met veel Engelstalige contacten dus.’

Rob knikte belangstellend. Karin keek bepaald niet dom uit haar ogen, en dat had hij altijd aantrekkelijk gevonden in vrouwen.

‘En nu?’ ging hij verder.

Ze glimlachte. ‘Nu ben ik met een vent getrouwd die altijd op zakenreis is, en die in één dag meer verdient dan mijn maandsalaris was, dus ik heb het werken eraan gegeven.’

‘Maar je gaat niet al te zeer gebukt onder je eenzame bestaan hier?’

Rob schrok even van de directheid van zijn vraag. Maar Karin was niet zo heel snel uit het veld geslagen.

‘Ik geef vrijwilligerscursussen Engels hier in het dorp, ik golf, ben lid van de twee plaatselijke bridgeclubs en ik doe een wijncursus, dus zo’n beetje alle dingen die een rijk wijf van de straat houden,’ antwoordde ze scherp, maar met gevoel voor relativering.

Rob lachte hardop. ‘Kun je wel zeggen ja!’

Hij nam nog een slok bier en keek haar even aan. Hij mocht de speelse directheid van deze dame wel.

‘Ik bridge trouwens ook.’

Karin liet haar wenkbrauw even omhooggaan.

‘En ben je goed? Die beta-studentjes waren vroeger altijd wel aardige kaarters.’

Rob grinnikte om haar woordgebruik, dat duidelijk een beetje uitdagend was.

‘Tweede Divisie.’

‘Hm, dan zou ik met jou wel indruk maken op mijn dorpsclubje,’ antwoordde ze met zichtbare, maar misschien geveinsde bewondering.

Ze vouwde nu ook haar andere been onder zich en strekte haar rug. Het deed haar truitje vervaarlijk om haar grote borsten spannen. Ze nam een slokje wijn en keek hem vluchtig aan, alsof ze wilde checken of hij gekeken had.

‘Maar laten we het eerst eens over zaken hebben.’‘Oh ja, zaken.’ Hij gaf haar een subtiele blik van bevestiging.

‘Normaal komt de tuinman hier eens per week, maar het meeste kan wel wachten tot hij terug is van vakantie. Maar als het warm is en af en toe regent, mag het gazon wel twee keer per week gemaaid worden. Dat zou je kunnen doen.

‘Rob knikte en zag haar hand over haar bovenbeen glijden. Het leek ook alsof ze haar prachtige tieten met opzet vooruit gedrukt hield.

‘En verder is het materialenschuurtje een bende. Karel, mijn man dus, heeft af en toe van die buien. Dan hangt ie ineens helemaal de handyman uit, maar hij laat daarna alles achter z’n kont slingeren. Dus dat zou je ook eens kunnen opruimen?’

Blikken wisselden nu vaker. Hij zag de hare af en toe naar zijn kruis afdalen.‘En dan is er ook nog de zolder, waar een hele hoop dingen eens goed uitgezocht moeten worden,’ ging ze verder. Het leek wel alsof ze haar best zat te doen om er nog wat klusjes bij te verzinnen.Hun blikken kruisten steeds vaker, en steeds openlijker. Haar hand streek vluchtig door haar lange haar. Ze schudde het naar achteren, haar amandelkleurige ogen gericht op zijn knikken.

‘En eh…wat zou je ervoor vragen?’ ging ze verder.

Rob keek indringend terug. ‘Wat had je in gedachten, Karin?’

Op dat moment zag hij haar tepels harder worden, genoeg om door het truitje en de spannende cups van haar wit kanten beha heen zichtbaar te worden. Hij voelde een steek door zijn lul gaan, die ook snel harder begon te worden.

‘Ik hou wel van mensen die…initiatief tonen. Is vijfentwintig euro per uur genoeg?’ Haar blik werd nu uitdagend, en zichtbaar opgewonden.

‘Da’s niet weinig.’ Zijn ogen waren nu vol op haar grote tieten gericht. Karin liet ze subtiel bewegen om hem te laten merken dat ze zag waar hij naar keek.

‘Ik verwacht dan ook wel kwaliteit,’ sprak ze bijna fluisterend, ‘…en discretie.’

Zijn glimlach in reactie werd heel even verlegen. Ze stond op. Hij kon zijn hart in zijn keel voelen bonken toen ze naar hem toe kwam en vlak tegenover hem weer op de bank ging zitten. Ze trok nonchalant haar spannende truitje nog wat strakker en keek neer op de contouren van haar indrukwekkende borsten.

‘Heb je me een beetje goed kunnen bekijken daarstraks bij het zwembad, Rob?’

‘Zie je wel; ze wíst het,’ dacht hij. Het bracht hem niet van zijn stuk, al maakte haar uitdagende vragen het er allemaal nog spannender op.

‘Het was een beetje ver qua afstand, maar ik heb goeie ogen.’

‘Dat heb ik gemerkt ja. En je gebruikt ze goed. Je zit al de hele tijd naar m’n tieten te kijken.’

‘Jij ook,’ antwoordde hij met een gniffel. Hij zag haar mondhoeken tot een vaag lachje krommen.

‘Vind je ze zo mooi, mijn tieten?’

‘Ik kan er mijn ogen niet van afhouden, Karin. Je hebt echt prachtige tieten.’

Ze glimlachte wat verlegen en begon hem nu aan te kijken. ‘Niet te groot?’

Rob grijnsde. ‘Ik ben niet de vent aan wie je die vraag moet stellen. Niet om je te paaien, maar grote borsten zijn een serieuze zwakte van mij; ik vind ze echt adembenemend mooi.’

Ze staarde even onderzoekend in zijn donkerblauwe kijkers.

‘Ik geloof je. En eh…kon de rest je ook bevallen?’ Haar stem klonk zwoel nu.

Hij knikte langzaam. ‘Absoluut. Ik heb minutenlang ademloos naar je staan gluren.’

Haar hand gleed langzaam over zijn bovenbeen omhoog. ‘En eh… deed dat verder nog iets met je?’

Rob knikte opnieuw. Haar wijsvinger gleed lenig en vervaarlijk dichter naar zijn kruis. En haar blik sprak boekdelen.

‘Voel maar eens als je benieuwd bent,’ fluisterde hij boud.

Karin knikte heel langzaam. Haar hand gleed nu vol over zijn gespannen kruis.

‘Strak gespannen,’ fluisterde ze.

Hij knipoogde. ‘Net als jouw truitje.’

Ze likte het puntje van haar tong over haar lippen. ‘Aan van alles wat te strak zit kunnen we iets doen, toch?’

Rob keek naar beneden terwijl hij traag jaknikte, de achterkant van zijn vingers omhoog glijdend over de machtige ronding van haar borsten.‘Dat kan heel gemakkelijk, ja.’

Karin kreunde zachtjes en drukte haar tieten hongerig tegen zijn hand.

‘Doe er maar iets aan dan.’

Rob draaide hij naar haar toe, pakte de onderkant van het truitje op haar rug vast en begon het omhoog te trekken. Karin deed haar armen omhoog om het hem wat gemakkelijker te maken. Haar glimlach werd breder toen ze zijn verlekkerde blik zag, en zijn handen hongerig voelde zoeken naar de sluiting van haar beha.

‘Voorkant,’ hintte ze.

Rob grijnsde en liet zijn handen over de cups van haar beha naar de voorkant glijden. Karin drukte haar zware borsten opnieuw in zijn mooie, sterke handen en keek zelf omlaag toen de sluiting open ging en vrij baan gaf aan haar indrukwekkende tieten. Hun gewicht drukte de cups van haar beha moeiteloos aan de kant. Rob kreunde zwaar toen hij de lichtjes onder hun eigen gewicht zakkende volronde joekels aanstaarde. Bijna betoverd ving hij ze op in zijn handen en kneedde in de soepel welvende zachtheid.

‘Puur natuur, overigens, als je daar aan twijfelde,’ grapte ze.

Hij schoot in een lach die verstarde toen ze plotseling vol in zijn lul greep. Een rilling ging over zijn rug en hij voelde zijn heupen instinctief naar voren komen.

‘Dit ook,’ kreunde Rob.

Hij voelde haar vingers lenig spelen met de gesp van zijn broekriem, gevolgd door de koperen knopen van zijn jeans. Ze grijnsde geilig, liet haar tieten tegen zijn handen bungelen door met haar schouders te bewegen en sloop toen vastberaden zijn onderbroek binnen. Haar hand was doelgericht. Ze lette op de reactie in zijn ogen toen ze zijn kloppende paal stevig omklemde.

‘Hm, lekkere lul heb je. Ik had wel al een vermoeden dat je een lekkere lul had.’

Ze gebaarde hem om even omhoog te komen. Rob begreep de hint, schopte zijn gympen uit en leunde achterover. Karin keek nieuwsgierig naar zijn kruis terwijl ze hem ontdeed van zijn jeans en onderbroek. Zijn loeiharde erectie plopte uit zijn omhulling en bleef stijf rechtop staan, bewonderd door Karins opgewonden blik. Die streek haar handen nu over zijn shirt en begon de knopen van onderaf te openen. Haar zachte handen schoven het soepeltjes open en gleden het toen via zijn armen van zijn lichaam af. Ze keek hem uitdagend aan.

‘Nu staan we quitte. Je hebt mij tenslotte al eerder naakt gezien.’

Rob schudde langzaam nee en kwam overeind. Ze giechelde en bleef hem aankijken toen hij haar achterover drukte en de zijrits van haar linnen broek open trok. Zijn vingers zochten naar het elastiek van haar kleine slipje, zodat hij toen ze haar kont optilde alles ineens naar beneden kon laten glijden. Karin kirde en liet hem opgewonden begaan, grijnzend toen hij de rest van haar kleren theatraal naast de bank op de grond liet ploffen.

Hij stond op zijn knieën voor haar, zijn pronkende stijve trots omhoog wijzend. Ze genoot van de aanblik, ook van zijn mooi gelijnde torso, zij strakke kont met uitdagende kuiltjes en zijn niet overdreven maar mooi gespierde armen en benen.

‘Je ziet er lekker uit, min of meer zoals ik had ingeschat toen ik je aan de deur zag staan,’ plaagde ze.

Rob knipoogde.

‘Jij ook. Je tieten zijn alleen nog groter dan ik inschatte toen ik je stond te begluren. En je hebt nog minder schaamhaar dan ik gezien dacht te hebben.’

Ze grijnsde breed en spreidde haar benen schaamteloos voor hem open. Rob schoof over haar heen, drukte zijn sterke heupen tussen haar warm zachte dijen en gleed zijn naakte lichaam tegen het hare. Hun lippen zochten contact, en versmolten in een aarzelende kus met half open mond.

Karin zuchtte diep en greep zijn stevige mannenlichaam vast, haar heupen onder hem draaiend en drukkend. Zijn gloeiende lul klopte hongerig tegen de zachtheid van haar onderbuik, maar ze voelde instinctief dat hij niet het soort minnaar was dat zich direct aan haar opdrong. Ze omhelsde zijn hoofd en trok hem in een diepere kus, haar zware borsten erotisch geplet onder zijn lustvol masserende borstkas. Zijn tong was sensueel, en zocht de hare met subtiel ingehouden honger. Hij had een lekker lijf, en hij was niet bang om het te gebruiken, vond ze al snel. De manier waarop hij haar vastberaden in de zachte kussens van de bank drukte en haar tegelijkertijd met grote tederheid beminde was heel opwindend. Ze voelde zijn heupen schroeven, hongerig haar dijen verder spreidend, terwijl zijn vingers losjes door haar lange haar gleden. Toen zijn ogen zich openden, schokten zijn heupen lichtjes en drukten zijn warm kloppende pik dieper in haar buik. Hij trok zich terug uit de kus en bewoog zijn nibbelende lippen over haar keel naar beneden.

Karin volgde hem met haar ogen en zag hem zacht en lenig achteruit bewegen, zijn erotische lippen onderweg naar haar bijna pijnlijk gevoelige tepels. Met natte tong likte hij haar tepel vochtig en blies er toen zijn verkoelende adem overheen. Karin sidderde en voelde haar tepels keihard worden. En verschrikkelijk gevoelig. Haar onderlip trilde terwijl ze zijn tong volgde. Heel subtiel liet hij hem over het uiterste puntje van haar tepel likken, met snelle beweginkjes. Er gingen elektrische schokjes door haar hele lijf, gevolgd door een scherpe scheut van opwinding toen teder likken plotseling overging in hongerig erotisch bijten. Ze zag hoe hij haar tepel voorzichtig tussen zijn tanden klemde en hem langzaam omhoog trok. Zijn hoofd begon op en neer te bewegen, wat haar zware borst deed schudden en de sensatie in haar tepel bijna ondragelijk erotisch maakte. Haar nagels klauwden in de huid van zijn nek in een poging haar opwinding te uiten.

Zijn natte tong gleed nu tussen haar tieten door naar haar andere borst, de gevoelige huid nat likkend totdat hij haar andere tepel bereikte. Even een teder likje, wat haar deed ontspannen, maar toen weer zijn gulzige tanden, die dit keer heel subtiel langs de lengte van haar tepel schraapten. Karin schokte opnieuw, nog heviger, en kwam bijna spontaan klaar toen hij dat nog een keer deed. Er ging een siddering langs haar ruggengraat en haar inmiddels druipnatte kut beukte schokkend tegen zijn schroevende heupen.

‘Je maakt me helemaal gek, Rob,’ kermde ze hees.

‘En eh…mag dat allemaal van die rijke kerel van je, Karin?’

Ze grinnikte en schudde haar lange haar naar achteren, niet in het minst uit het lood geslagen door zijn directe vragen.

‘Laten we zeggen dat Karel buitengewoon goed voor zichzelf zorgt. Officieel weet ik natuurlijk van niks, maar ik hoor genoeg roddels. En ík doe niet moeilijk over zijn escort service slippertjes, zolang hij maar niet met een druiper thuiskomt en netjes accepteert dat zijn toegewijde echtgenote ook niet van beton is.’

Het kwam er bijna vilein uit, vooral dat ‘toegewijde echtgenote’, al was er geen spoor van teleurstelling in haar ogen te bekennen.

‘Dus, het antwoord op je vraag is een indirect ‘ja’, als je er je mond maar over houdt, capice?’ voegde ze er onderzoekend kijkend aan toe.

‘Capice.’

Hij keek haar even aan en glimlachte vaagjes toen hij op zijn knieën tussen haar dijen ging zitten. Karin ademde diep en liet de druk even van zich afvallen. Ze keek hem aan, stil genietend van de aanblik van zijn sterke handen die nu langs haar heupen omhoog gleden. Het schuren van het eelt in zijn handen was heel erotisch, vooral toen ze vastberaden over haar borsten gleden. Ze ademde uit met een schok, veroorzaakt door zijn plotseling ferm knedende handen. Kronkelend van genot volgde ze de mannenhanden die zich met bijna pijnlijke gulzigheid aan de volheid van haar tieten vergrepen. Haar gezicht vertrok af en toe, maar nooit werd zijn kneden echt pijnlijk. Ze kon de scherpe geuren van haar opwinding ruiken, en ze twijfelde er niet aan dat ze niet de enige was.

Karin had zich vaak proberen voor te stellen hoe het zou voelen, met een ander. Tijdens haar studentenjaren had ze natuurlijk wel de nodige vriendjes gehad, en verder ook nog wel aardig wat lichamen gezien en gevoeld van mannen die het nooit tot het predikaat vriendje hadden geschopt. Maar twee jaar verkering gevolgd door vijf jaar huwelijk in monogamie en met een al snel armoediger seksleven hadden haar routine wat verbleekt. Dat was echter niet het enige dat haar verbazing verklaarde over de even intrigerende als opwindende puurheid waarmee deze twee naakte lichamen op elkaar reageerden. Misschien was ze wel gewoon oversekst, bedacht ze in een flits, maar toch. Op de één of andere manier klikte hun lichamelijk contact direct, en hevig, en vond ze het zowel verrassend gemakkelijk als heerlijk om schaamteloos opgewonden voor Rob te zijn.

Weer een scherpe schok toen hij zijn strakke lijf weer over haan heen schoof, langzaam naar voren komend met persende heupen die haar kut even hulpeloos als willig open spreidden. Zijn goddelijk stijve pik gleed onvermijdelijk omhoog langs het binnenste van haar dijen. Haar onderlip trilde opnieuw, en ze keek hem schaamteloos in zijn ogen toen ze haar natte kut naar zijn pik liet smachten met trillend omhoog komende heupen.

© PaulX

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world