hot teens tube shemale jizzed by group.

Mijmerend zit ik te kijken

 

Mijmerend zit ik te kijken naar foto's die ik gevonden heb op een oude computer. Ben eens begonnen met opruimen want het blijft me hier allemaal onder de voeten staan.

“Toch heerlijke foto's” zeg ik in mijn eigen, licht erotisch, provocerend en ja zelfs enkele op het pornografische af. Maar allemaal roepen ze de gebeurtenissen van enkele jaren geleden terug op. “Wat was het toch een heerlijk vrouwtje die Erofairy”, zoals ze hier bekend was. Prachtige tijden samen beleeft, samen zoekende naar wat seks en dan in het bijzonder BDSM voor ons kon betekenen.

Op één van de foto's staat ze afgebeeld met enkel een aantal kettingen om haar lijf en een rode blinddoek om. Wat heb ik haar die dag, maar ook wel de weken ervoor, doen “afzien” en op haar honger blijven in haar tocht naar een explosie van orgasmen.

Hoe het allemaal begon.

We waren al een paar keren samen geweest en experimenteerden toen met standjes en een lichte vorm van bondage, maar het waren eerder ‘dierlijke lusten' die ons samen bracht. Tot er op een dag het gedacht kwam haar te willen ketenen. Via een sms bracht ik haar daarvan op de hoogte en vroeg haar, ik gebood het haar eigenlijk, dat ze van die dag af tot we elkaar opnieuw zagen niet mocht masturberen laat staan klaarkomen. Dit laatste mocht ze enkel in mijn bijzijn en wanneer ik het toeliet

De dag was gekomen dat ik haar ging ophalen. Ze stapte in de auto en schoof haar rokje omhoog om zich te laten keuren. Heerlijk glad geschoren en je kon zien dat ze redelijk opgewonden was door het glinsterende vocht dat er tussen die lipjes uit kwam. Mijn vingers gingen er tussendoor en met een kort rukje aan haar piercing, met een ingehouden pijnkreetje tot gevolg, liet ik haar merken dat IK alles in handen nam.

Na een klein half uurtje kwamen we aan bij het motel, eens op de kamer gebood ik haar zich uit te kleden en een douche te nemen. In de tussentijd dat ze zich aan het wassen was nam ik haar kleren weg en legde er een rode satijnen blinddoek in de plaats. Ze wist wat haar te doen stond en riep me toen ze de blinddoek om had. Bij haar hand leidde ik haar tot in het midden van de kamer, deed een collar om haar hals en nam de kettingen die op het bed lagen. Ik begon met de ketting die langs achter in haar nek vertrok en zo tussen de benen door terug naar de voorkant van haar hals ging. Net strak genoeg gespannen dat ze nog wat kon bewegen zonder dat ze er last van had. Toen volgde er eentje om haar middel dat aan de voor- en achterkant met een slotje werd vastgemaakt. Haar handen kregen boeien om die op hun beurt weer aan de ketting om haar middel kwamen. Hierdoor begon ze zichzelf bij de minste beweging, zonder het zelf echt te willen, te bevredigen. Een korte tik tegen haar nu al druipende kutje bracht haar toch weer bij de les.

Nu was het tijd dat ik er ook genot aan begon te krijgen. “Ga op je knieën zitten” commandeerde ik haar kort “en pijp me maar eens lekker klaar”. Goed wetende dat de ketting tussen haar benen dan ook wel redelijk gespannen ging zitten. “Doe maar een beetje je best, laat maar eens zien wat voor een goed slaafje je bent”. Vol overgave begon ze me te pijpen, likte mijn glad geschoren ballen en nam ze al zuigend een voor een in die heerlijke mond van haar. Ik voelde dat mijn lul nog harder werd en al snel begon het diep in me te borrelen. Net voor ik ging klaarkomen nam ik haar bij de haren en duwde haar diep over mijn ontploffende lul en spoot diep in haar mond. Ze moest redelijk slikken want, al zeg ik het zelf, het was een hele lading. Er kwam zelfs een gedeelte langs haar mondhoeken naar buiten.

“Dat heb je goed gedaan slaafje, maar sta nu maar recht dat ik je een beetje kan fatsoeneren” probeerde ik streng en gebiedend over te komen. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kuste haar op de mond. De restanten van mijn eigen geil van haar gezicht likkend ging er een hand over die lekker harde borsten van haar over haar buik naar beneden. Met volle hand nam ik erofairy vast bij haar kruis, voelde hoe bij haar de geile sappen uit haar poesje stroomden. “Nu nog niet klaarkomen!” opperde ik terwijl ik toch wel even een venijnige tik gaf recht op haar klit. Ze kreunde even in een mengeling van pijn, opwinding en genot. “Je zou graag willen klaarkomen is het niet mijn slaafje?” vroeg ik haar. Een nederige “Ja” van haar bevestigde dat. “Maar dat mag nu nog niet” plaagde ik haar en zag aan haar houding dat ze moeite had om zich in te houden.

Langzaam liet ik mijn vinger tussen haar schaamlippen gaan, streelde haar o zo gevoelige klit en duwde twee vingers bij haar binnen. Nog meer gekreun, maar nu van pure genot, kwamen over haar lippen. “Durf niet klaar te komen, je mag enkel als IK het zeg!” herinnerde ik haar aan de afspraak. Ik nam haar vast en legde, of was het eerder gooien, haar op het bed, boog me over haar en begon haar overal te strelen en te likken. Bij haar nu in vuur staande kutje ben ik als een gek beginnen te likken en zuigen aan haar klit terwijl mijn vingers van mijn ene hand een strak tempo in haar warme grot aanhielden en mijn andere hand haar kontgaatje neukte. Niet veel later, begon ze aan haar strak zittende kettingen te trekken wat enkel het inhouden van het orgasme nog maar bemoeilijkte. Ze smeekte me “Laat me asjeblieft klaarkomen, ik hou het niet meer”. De woorden die toen over mijn lippen kwamen, “Laat je maar gaan!”, moeten voor als een hele verlossing gekomen zijn want ze ontplofte in een orgasme zoals ik er zelden eentje bij een vrouw heb gezien. Het geil liep over mijn handen en ik vond het heerlijk om die te mogen drinken. Haar kut spande zich herhaaldijk op om dan weer los te laten, ze kreunde zo hard dat ik zelfs even bang had voor de buren.

Met haar stijf benen tegen mekaar lag ze nog na te genieten en de blik op haar gezicht had iets engelachtig. “Het is nog niet gedaan” vertelde ik haar, terwijl ik naar mijn hard staande penis keek. “Draai je op je knieën, ik ga je langs achteren neuken” Zonder zich te bedenken deed ze dit, haar kut nog druipende van haar sappen omhoogstekende gaf blijk dat ze zelf ook nog wel het een en ander wou. In één stoot ging ik diep in haar en begon haar met een stevig tempo te neuken. Telkens ik diep in haar kwam, kletsten mijn ballen tegen de ketting die nog altijd tussen haar benen zat. De combinatie van de koude ketting en haar hete poesje maakte het voor mij nog specialer. Ook voor mij was dit iets wat ik voor de eerste keer deed. Het uitzicht over haar strakke kont en die heerlijk mooie rug van e maakte dat ik snel terug het zaad in me voelde omhoog borrelen. “Maak maar dat je samen met me klaar komt!” zei ik vlug. Ik weet wel dat dit niet altijd even makkelijk of mogelijk is, maar dit keer lukte het weliswaar zonder veel moeite. Ik kwam diep grommend klaar en spoot in die lekker melkende kut van haar terwijl ze het uitschreeuwde van genot.

Uitgeput zijn we van elkaar afgegaan en ik haalde de blinddoek weg van haar ogen. Ik zag de fonkeling in haar ogen, flikkerende ogen van genot. Het was tijd dat ik haar ontdeed van haar boeien bedacht ik me. “Sta recht” gebood ik haar kort “en draai je om”. Ik deed de slotjes open en liet de kettingen van haar af vallen, voor ik haar ontdeed van haar collar kuste ik haar teder op haar mond terwijl ze een zachte “Dankjewel” prevelde. “Graag gedaan” was mijn antwoord.

Nadien zijn we nog regelmatig met mekaar naar bed geweest, maar dit hebben we nooit meer meegemaakt. We zijn elkaar na een tijd zelfs uit het oog verloren, maar de herinnering hieraan doet me soms wel weer zin in haar krijgen. Ik vraag me zelfs af of ze de cd met de foto's die we indertijd maakten tijdens onze “seksescapades” nog heeft. Want wat zou ik graag nog eens zulke foto's maken, maar dan dit keer met mijn nieuwe toestel en niet meer het kleine cameraatje van toen. Ach, we zullen het maar houden op het oud gezegde van “Die goede oude tijd!” met dien verstande dat het een “heerlijke tijd” was.

Buffytune

.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “Mijmerend zit ik te kijken

 1. 25 februari 2010 at 13:24

  Ik vind de toon van dit verhaal onnodig grof. Heb er daarom geen punten voor gegeven.

 2. 25 februari 2010 at 15:28

  Af en toe een beetje onwerkelijk om met een ketting tussen de benen te neuken. Bovendien "iemand met twee handen vingeren en daarbij likken is niet echt heel gemakkelijk, maar vooruit. Al met al geen slecht verhaal: 2**.

 3. 28 februari 2010 at 11:51

  Goed geschreven, volgens mijn bescheiden mening, ontzettend lekker en geil.

 4. 4 maart 2010 at 20:47

  Heerlijk verhaal ! Maar let op , je hebt het over een ladysub , is dan geen slaafje ( MALE ) maar slavin (tje) (female ) .
  Kleine correctie maar wel belangrijk .
  Ga zo door !!

 5. 9 maart 2010 at 21:15

  Een lekker verhaal. De gebruikte atributen zorgen zeker voor extra spanning. Ik zie nog liever dat de auteur zelf een dosis spanning aan brengt door onverwachte wendingen, uitgewerkte sfeerbeelden of karakters. Als je dit zou weten te breiken in een BDSM verhaal heb je me helemaal . Carli.

 6. 10 maart 2010 at 15:35

  Heerlijk spannende BDSM! Het verhaal had wat meer verdieping kunnen gebruiken: wat ging er in je om? hoe voelde dat? wat doet dat met je als je die herinneringen ophaalt? hoe was dat om haar zo te zien? hoe voel je er nu bij? etc. etc.

 7. 13 maart 2010 at 15:37

  Kort prikkelend verhaal, misschien kun je in een volgend verhaal iets meer vertellen over de bdsm relatie, het iets verder uitdiepen. Het verhaal even laten liggen en daarna nog eens rustig na lezen helpt om foutjes te voorkomen.

 8. 17 maart 2010 at 16:20

  Vijf lezers hebben dit verhaal beoordeeld. Samen acht sterren. Dit levert een ledenstem van 1,5 sterrren op

 9. 5 april 2010 at 22:48

  Stoorde me aan taal-en typefouten. Stijl en praktische uitvoerbaarheid (met al die kettingen) vond ik ook niet sterk. Misschien ligt dat aan mijn gebrek aan ervaring op BDSM gebied. Werd er totaal niet opgewonden van. Eh…o ja opbouwend commentaar: Ik hoop dat je zelf genoten hebt. En ik weet dat het schrijven van een goed (opwindend) verhaal een hele kunst is, dus mijn respect voor je arbeid.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world