hot teens tube shemale jizzed by group.

Mijn eerste keer

Na een heerlijke avond uit eten en een film komen we in haar kleine 1 kamer appartementje aan. Ze vraagt of ik nog iets wil drinken en samen genieten we van een lekker glas rode wijn terwijl we uitkijken over de stad. Een prachtig uitzicht op Amsterdam vanaf 11 hoog, ik kan het Vondelpark zien en het begin van de Overtoom. Door het open raam klinken de geluiden van de stad, voorbij rinkelende trams op het plein, toeterende auto’s. Het gekoer van de duiven op het balkonnetje. Samen op de bank luisteren we wat muziek, praten met elkaar en zoenen er lekker op los. Voor een beginner doe ik het niet slecht denk ik. De zenuwen en vlinders gieren door mijn buik. Allemachtig, wat is ze toch mooi en lief. Ik kan nog steeds niet begrijpen wat zo’n mooie vrouw in me ziet, maar ik geniet van iedere seconde in haar gezelschap.

Onbedoeld is het al laat geworden, te laat eigenlijk om nog naar huis te rijden. Ze vraagt of ik wil blijven slapen en daar heb ik wel oren naar, want ik ben eigenlijk wel moe. Snel ruimen we het 1-kamerappartementje op om ruimte maken om de slaapbank uit te kunnen klappen. Zodra dat klaar is kleedt ze zich snel uit en loopt naar de badkamer, intussen kleed ik me ook uit. Als ze terugkomt, trekt ze een nachthemd aan. Ik sta inmiddels in mijn onderbroek die duidelijk wat krap begint te zitten. De vermoeidheid lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen, maar ik ga nu zeker niet meer naar huis rijden. Snel ga ik ook maar even naar het toilet.

Als ik terugkom ligt ze al in bed, zachtjes schuif ik naast haar en neem haar in mijn armen. Zachtjes zoen ik haar, ze zoent heerlijk terug. Ik begin het zoenen al aardig onder de knie te krijgen, want we krijgen het beide erg heet van het zoenen. Voorzichtig verken ik met mijn handen haar lichaam, lekker strak en toch zacht. Ik voel haar huid opgloeien onder mijn aanrakingen. Ik kijk haar diep in de ogen en ze knikt als ik vraag of ze zeker weet dat ze verder gaan dan alleen zoenen.

Voorzichtig rol ik boven op haar en kus haar nogmaals intens, dan zak ik zachtjes af naar het voeteneind en schuif met twee handen haar nachthemd wat omhoog. Ik zie een klein vochtig plekje in haar slipje zoals ze de vochtplek in mijn slip waarschijnlijk ook wel opgemerkt zal hebben. Voorzichtig trek ik haar slipje naar beneden. Als dat uit is spreidt ze haar benen een beetje zodat ik goed uitzicht heb en er beter bij kan. Toch wacht ik nog even met meteen bij haar naar binnen te gaan. Terwijl ik haar lichaam kus op alle mogelijke plekken schuif ik het nachthemd verder omhoog tot voorbij haar borsten, ik zie haar borsten door haar ademhaling snel op en neer gaan, net als mijn ademhaling. Ze helpt even met het hemd over haar hoofd halen en dan zoenen we weer intens met elkaar, langzaam ga ik weer wat naar beneden en zoen haar heerlijk borsten. De tepels reageren direct op de aanraking van mijn tong, ik merk al snel dat ik zachtjes moet doen, stevig op de tepel sabbelen vindt ze niet lekker.

Na een poosje durf ik wat meer naar beneden te gaan. Intussen is mijn slip echt veel te krap geworden, maar ik probeer me te beheersen, wil haar eerst verwennen, naar een hoogtepunt voeren. Ik weet namelijk bijna zeker dat ik snel zal klaarkomen als ik nu aan mijn genot toegeef.

Zachtjes kus ik de buitenkant van haar lipjes, mmmmm lekker zacht, warm en vochtig. Voorzichtig spreid ik haar lippen met mijn vingers om haar mooie kutje te kunnen bekijken. Dit is de eerste keer dat ik er live een van zo dichtbij heb mogen bekijken, het ziet er grappig, maar ook prachtig uit. Langzaam lik ik met mijn tong haar vocht op, het smaakt heerlijk en vooral naar meer. Aan het zachte gekreun maak ik op dat ik op de goede weg ben.

Ik heb eens ergens gelezen dat je het beste met je tong rondjes kan draaien of letters kan maken over de clitoris, en niet te direct op het knobbeltje, dus ik begin maar met het alfabet, terwijl ik tussen door mijn tong door haar heerlijke spleetje laat gaan.

Zachtjes kreunend en steunend moedigt ze me aan om vooral door te gaan, met mijn handen verken ik de rest van haar lichaam, kneed zachtjes haar borsten weer. Streel haar slap geworden tepels die lekker snel weer overeind gaan staan. Af en toe moet ik even verzitten om mijn stijve enige ruimte te geven, mijn slip is inmiddels behoorlijk nat van het voorvocht. Het gevoel voor tijd is volledig weg, ik heb ook geen idee meer welke letters ik maak met mijn tong, ik word volledig meegevoerd in de zoektocht naar haar orgasme.

Haar ademhaling wordt steeds zwaarder en zwaarder, als ik omhoog kijk zie ik haar met haar ogen dicht haar hoofd heen en weer draaien van genot. Ik zie haar buikspieren steeds meer samentrekken in een soort spastische stuipjes. Ze gaat bijna klaarkomen denk ik. Ik voer het tempo wat op en lik haar nog fanatieker, terwijl ik haar borsten heerlijk kneed en streel. Dan begint ze zwaar zuchtend te schokken, ik kijk omhoog en zie haar heerlijk klaarkomen met een geweldige blos op haar wangen, terwijl ze mijn naam steunt. Ze maakt sussende geluidjes als ik door blijf likken, en vraagt of ik wil stoppen omdat het zo gevoelig is. Ze komt overeind en begint aan mijn slip te trekken.

Ik wil je in me voelen zegt ze zwoel.

Als mij pik eindelijk de ruimte krijgt pakt ze hem vast en stuurt hem meteen bij haar naar binnen. Een fantastisch gevoel maakt zich van me meester, wat is dit een heerlijk gevoel. Haar handen grijpen me billen vast en trekken me verder bij haar naar binnen. Met mijn mond zoen ik haar borsten, terwijl mijn heupen het ritme van haar duwende handen proberen te volgen. Het duurt niet lang of ik kom geweldig in haar klaar, maar ik ben zo geil dat ik niet verslap. Zonder pauze gaan we door met vrijen. Ik voel haar handen op mijn billen en voel haar heuvel tegen mijn schaambeen aan stoten bij iedere beweging. Aan haar ademhaling merk ik dat ze ook weer op weg is naar een heerlijk hoogtepunt. Ik kijk haar diep in de ogen en zeg dat ik samen wil komen. Ze knikt en klemt me nog steviger vast met haar armen en benen. Met korte steunende woorden geeft ze aan dat ze bijna gaat komen. Ik voer het tempo nog meer op en probeer niet voortijdig klaar te komen, wat best veel moeite kost want het voelt zo goddelijk lekker. Gelukkig duurt het niet lang meer en als ze steunend roept dat ze weer gaat komen, voel ik dit ook goed aan mijn pik die diep in haar zit. Als ik haar kutje om mijn pik voel samentrekken van haar orgasme, kan ik me ook niet meer inhouden en voor het eerst komen we samen geweldig klaar.

Uitgeput vallen we in elkaars armen, als ik naar buiten kijk zie ik dat het al bijna licht wordt. Ze kruipt lekker tegen me aan en we kijken elkaar liefdevol aan. Dan legt ze haar hoofd op mijn schouder en valt vredig in slaap. Niet lang daarna val ik ook uitgeput in een diepe slaap.

Het is gelukkig niet bij die ene keer gebleven. Na al die jaren ligt de herinnering aan die eerste keer nog steeds vers in mijn geheugen en ik denk er regelmatig aan terug als we lekker gevreeën hebben en ze kruipt weer lekker tegen me aan. Wat een heerlijk begin van de rest van mijn leven was die avond toch.

©Janj

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world