Mijn eerste trio

Het was vrijdagavond en vanavond zouden we weer eens uitgaan, ik en mijn vriend John. Het was een tijdje geleden dat we uit waren geweest, dus ik had er best wel zin in. Als we uitgaan doen we dat meestal met wat bekenden. We gaan dan eerst wat bijkletsen in een kroeg waar we al lang komen en gaan daarna naar een grote discotheek er vlakbij. Echter niet nu, nu zouden we wat anders gaan doen en dat kwam doordat wij beiden al een tijdje een fantasie hadden.

Zowel John als ik hadden de fantasie al een tijdje om eens een triootje te gaan doen. John kon enorm opgewonden worden van het idee en het zien dat ik aan het vrijen ben met een andere man (of vrouw). En naarmate we het er vaker over hadden leek het idee mij ook erg opwindend. Tot aan die keer dat hij me bekende dat het idee hem erg opwond, had ik daar nog niet aan gedacht. Ik had er tot op dat moment zelfs geen behoefte aan. Mannen zijn wat dat betreft toch anders denk ik.

Nog niet eerder hadden we een triootje gehad, maar vanavond zou het ervan moeten komen. We hadden het er lang over gehad of we een triootje met 2 vrouwen en een man zouden doen, of met 2 mannen en een vrouw. Om mij een beetje tegemoet te komen, kreeg ik de kans het te zeggen. Maar waar zeg je wat tegen als je nog geen ervaring hebt hiermee. Aan vriendinnen durfde ik het niet goed te vragen en heb er dus gewoon lang over nagedacht en gefantaseerd. Na een tijd nadenken leek de combinatie van 2 mannen en 1 vrouw mij de meest opwindende. Temeer omdat ik tot dat moment nog niet met een vrouw had gevreeën en ook niet direct behoefte had aan vrijen met een andere vrouw. Misschien in tegenstelling tot wat vele vrouwen zeggen of denken, was dat in mijn geval niet zo. Gewoon een lekkere vent erbij dacht ik.

We hadden een en ander doorgesproken en het leek het makkelijkst iemand te versieren in een kroeg of vereniging waar we op zaten. Een vereniging leek af te vallen, omdat we beiden liever niet hadden dat hij ons ergens anders had leren kennen. Gewoon onbekend leek mij het prettigst. Verder zouden we het bij ons thuis doen, in onze vertrouwde omgeving. Ik moet zeggen dat het idee van ‘vreemd gaan’ met John erbij een erg vreemde gedachte was.

We gingen ervan uit dat er genoeg leuke mannen in de buurt waren en besloten iemand te versieren in een café. Daarvan waren er genoeg en John zou eerst naar een ander café gaan om mij een beetje de tijd te geven. Na een halfuurtje zou hij binnenkomen, alsof we niet bij elkaar hoorden. Ik zou een praatje gaan maken met een kandidaat, waarna John naar mij zou komen en wij met zijn 3-en naar huis zouden gaan.

Voor de gelegenheid had ik een zwart strak en kort truitje aan dat mijn navel net vrijliet. Het truitje had een behoorlijke V-hals. Verder een kort ook strak rokje, tot boven halverwege mijn bovenbenen en met een split aan de zijkant tot halverwege mijn heup. Verder zwarte lingerie (string en een net iets te kleine bh zodat mijn borsten flink naar boven werden gedrukt. Tot slot een paar zwarte strakke laarzen. Je begrijpt dat John bij het zien ervan niet van me af kon blijven, maar dat was voor later.

We gingen naar een café waar we zo af en toe wel eens kwamen en het was al laat. We hadden elkaar flink zitten opwinden met het idee en ook thuis hadden we nog even kort, maar heerlijk gevrijd voordat we eindelijk weg gingen. John was opgewonden en dat was ik zelf ook.

Ik stapte de kroeg binnen en John ging naar het café ernaast. Ik ging aan de bar zitten en keek rond naar mogelijke kandidaten. Er bleken er op het eerste gezicht een stuk of 5 te zijn, maar bij nader inzicht bleven er nog 2 over. Een man van halverwege de 20 en een lekkere flinke 30-er. Ik besloot het op de ervaring van de 30-er te gooien en bestelde wat te drinken.

Met mijn drankje in de hand liep ik wat later op hem af om hem een vuurtje te vragen. Ik tikte hem op zijn schouder en vroeg: “Heb je toevallig een vuurtje voor me ?” .

Twee helder blauwe ogen keken me op een vragende manier aan, maar toen we oogcontact hadden, kwam er al snel een twinkeling in de ogen van de man. Hij was inderdaad een jaar of 30, had kort krullend donkerblond haar en was ook nog eens erg goed gebouwd.

“Natuurlijk heb ik een vuurtje voor een vrouw als jij.” lachte hij me toe. Hij ging staan, haalde een aansteker uit zijn broekzak en stak mijn sigaret aan. Ik bood hem een sigaret aan.

“Wil jij er ook eentje, als dank ?” vroeg ik hem.

“Als dank is het teveel, maar bij de borrel en een praatje met een mooie dame als jij, vind ik het wel lekker.” We hadden een ingang voor een gesprek en hij bood mij de kruk naast hem aan. Ik ging zitten, sloeg mijn benen over elkaar en moest glimlachen om het feit dat hij mij benoemde als een mooie dame en zei hem dat ook.

“Er komen hier niet veel dames gekleed zoals jij,” zo opende hij het gesprek. Waarop ik hem nonchalant vroeg: “Hoe bedoel je dat, gekleed zoals ik?”

“Nou, net zoals ik het zeg, gekleed zoals jij. Je ziet er nogal opwindend uit. Het lijkt mij eerder kleding voor een discotheek, dan voor een bruin cafeetje.”

Ik moest onwillekeurig lachen en wist dat het wel goed zat. “Ik heb het speciaal gedaan voor jou,” zei ik hem met een glimlach.

“Dank je, maar hoe wist je nu precies wat je voor mij moest aantrekken ?”

“Ik heb aan mijn vriend gevraagd wat hij er geil vond uitzien en toen kwam dit uit de kast,” lachte ik hem toe.

Een kleine fonkeling in zijn ogen vertelde me dat hij het woord vriend niet erg leuk vond klinken.

“Oh, waar is die vriend van je nu dan ?”

“Maak je geen zorgen over mij vriend, hij is voor zijn werk in het buitenland en ik heb hem een beetje zitten ophitsen aan de telefoon.”

Iets meer gerust na deze woorden keek hij me aan en hij glimlachte.

“Maar wat doet een man als jij hier alleen in het weekend in een bruin cafeetje ?” Terwijl ik dit zei, legde ik een hand halverwege zijn bovenbeen en keek hem strak aan.

“Ik wachtte op jou.”

Mijn hand ging verder en verder naar boven en ik moest lachen om wat hij zei.

Hij draaide zijn hoofd naar me toe en zei: “Vrouwen als jij zijn gevaarlijk. Ze weten precies wat ze willen en weten mannen ook nog eens te manipuleren om datgene te bereiken. Maar om gemanipuleerd te worden voelt wel heerlijk.” Hij lachte toen hij dit zei.

Ik trok mijn hand van zijn been en vroeg hem wat zijn plannen waren. Hij vertelde me dat hij eigenlijk geen plannen had voor deze avond. “Ik wacht op wat vrienden die hier meestal komen. We drinken een paar biertjes en kijken wat rond.”.

“Naar de vrouwtjes en zo?” lachte ik.

“Onder meer ja.” zei hij en legde nu zijn hand op mijn been, net onder mijn rok. Ik voelde een siddering door zijn aanraking. Mijn been moest zich even bewegen want ik vond het erg spannend worden.

“Wat een heerlijk zachte en gespierde benen heb jij zeg. Daar zou ik heel leuke dingen mee weten te doen.” Langzaam gleed zijn hand naar boven en ik voelde me bezwijken onder deze aanraking. Ik zette mijn benen naast elkaar, ging recht zitten op de kruk en voelde zijn hand zachtjes verder en verder naar boven gaan.

Juist op dat moment kwam John binnen. Hij liep naar de bar en bestelde een biertje. Ik zag vanuit mijn ooghoeken wat hij deed en dat was voornamelijk verlekkerd naar ons zitten kijken. Hij gaf me een knipoog en ik glimlachte hem toe, de hand van de man nog tussen mijn benen.

“Wat let je om leuke dingen met mijn benen te gaan doen?”

“Je weet het wel hè, vrouw, kindje….”

“Maar dan heb je toch reden genoeg om eens uit de band te springen ?”.

“Daar heb je gelijk in.”

Het zou toch niet zo zijn dat deze lekkere vent zich aan mij voorbij zou laten gaan ? Maar nee hoor, hij voegde de daad bij het woord en ik voelde de hand van de man bovenaan mijn been. Met een vinger schoof hij mijn string iets opzij zodat hij zijn vingers over mijn geschoren kutje kon laten glijden. Bij mijn lipjes kon hij nog net niet, maar dat maakte het niet minder lekker. Ik deed mijn benen iets uit elkaar zodat hij wat meer ruimte had. Ik voelde mijn kutje nat worden…

Juist op dat moment kwam John bij ons staan en legde een arm om me heen terwijl de man zijn hand terugtrok en zei tegen me: “Ik zie dat jij je best vermaakt met eh…., maar zullen we eens lekker met zijn 3-tjes naar ons huis gaan? Ik zie dat je mijn vriendin wel aardig lijkt te vinden en zij jou ook zo te zien wel.”.

De man stelde zich voor als Mark en bij het zien van John vertrok even zijn gezicht.

“Wat is jullie bedoeling eigenlijk hiermee?” vroeg Mark. IK stelde hem gerust door te zeggen hoe de vork in de steel zat. John bleef erbij zitten en Mark leek even te moeten bekomen van zijn eerste schrik.

“Dit is wel een heel directe manier om iemand te vragen voor een triootje,” zei Mark.

“Voor ons is het ook de eerste keer en het leek ons, en met name mij het beste om het zo te doen. Ik kan me voorstellen dat je geschrokken bent, dat was niet de bedoeling hoor,” stelde ik hem gerust. Enigszins bekomen van de schrik vertelde ik het verhaal van hoe en wat en vroeg hem hoe hij er nu tegenover stond. Tijdens het verhaal begon hij echter meer en meer te glunderen en kon nog net zijn handen van me afhouden, maar het leek erop dat hij er geen bezwaar tegen had. “Het lijkt me fantastisch, zeker met een mooie vrouw als jij. Alleen is het voor mij de eerste keer en weet ik niet hoe ik het zal vinden, maar het idee vind ik alleen al erg spannend.” Ik gaf hem een zoen op zijn mond en kneep ondertussen snel in zijn pik. De toon was blijkbaar gezet.

We besloten nog met zijn 3-en wat te drinken en daarna naar ons huis te gaan.

Onderweg zaten Mark en ik op de achterbank en begonnen alvast. We zoenden elkaar en omarmden elkaar. Ik voelde al snel weer een hand onder mijn rok die langzaam naar boven gleed. Ik deed mijn benen uit elkaar om Mark zo de ruimte te geven die hij in het café graag gehad zou hebben. Zijn vingers gleden over mijn benen, mijn dijen en schoven mijn string opzij. Met een vinger gleed hij door mijn natte lippen en ik werd geiler en geiler. De sappen leken zich in een snelle vaart naar mijn kutje te begeven want door een vreemde op de achterbank van onze auto met John achter het stuur op weg naar huis rijdend werd ik enorm opgewonden. Ook door het bijzijn van John werd ik niet geremd, ik leek wel geiler te worden.

Thuis gekomen stapten we uit. “Laten wij eerst naar boven gaan Mark, dan komt John later wel bij ons.” Ik gaf John en zoen en ging met Mark naar boven. Daar aangekomen lieten we ons direct op het bed vallen. Mark ging naast me liggen en we gaven elkaar een lange tongzoen. Met zijn handen betastte hij mijn lichaam. Ik werd geil…

Mark draaide me op mijn rug en schoof mijn strakke rokje omhoog. Met zijn handen onder mijn billen trok hij mijn string naar beneden. “Dus jij wilt eens geneukt worden door een vreemde vent,” zei hij terwijl ik met mijn kutje voor zijn mond zat. “Misschien vind je het wel lekker om eerst eens flink gebeft te worden voordat ik mij pik in je lekkere kutje steek.”

“Graag, doe wat je wilt, ik ben zo enorm geil en heb er zo naar verlangd om gelikt te worden door een ander, daar kun je je geen voorstelling van maken Mark,” zei ik hem terwijl ik mijn benen verder uit elkaar deed.

“Ja lekker, doe je geile beentjes maar lekker wijd uit elkaar zodat je eens flink gebeft kan worden. Je kutje heeft dat wel nodig zie ik al. De druppeltjes komen er al uit, geil tantetje. En ook nog eens lekker geschoren, ik zie dat je je er helemaal klaar voor hebt gemaakt.” Zijn woorden wonden me nog meer op en ik duwde zijn hoofd op mijn natte kut. Met zijn tong gleed hij een paar keer langs mijn lippen, net aan de buitenkant. De tinteling schoot door mijn benen en billen heen. Ik sloeg mijn benen over zijn schouders en gaf hem alle ruimte om zich uit te leven. Mijn billen deed ik wat omhoog en maakte me klaar voor datgene wat komen ging.

Heerlijk voelde de tong van Mark tussen mijn benen en ik werd zo geil dat ik mijn truitje over mijn hoofd uittrok en mijn bh losmaakte. Ik begon met mijn borsten en tepels te spelen die al behoorlijk onder de indruk waren gekomen van de heerlijke likbeurt van Mark. “Wat een heerlijke en mooie kut heb je,” zei Mark. “Het is echt verrukkelijk om dit te mogen doen.” Ik kon niet veel meer dan enigszins kreunend antwoorden want net toen Mark dat zei had hij mijn gevoelige plekje ontdekt. “Heee, wat heb ik hier gevonden ?” vroeg hij aan mij.

“Ohh ja, ga door, ga door, het is zo heerlijk wat je doet, zeker als je mijn klitje tussen je lippen laat glijden.”

Mark had mijn klitje tussen zijn lippen genomen en bewoog zijn tong met het puntje langs het topje van mijn kittelaar. De manier waarop hij het deed was heerlijk. Ik voelde mijn eerste orgasme aankomen vanuit mijn tenen kwam het naar boven en na nog wat snelle likjes en zijn handen onder mijn billen kwam ik op een fantastische manier al schokkend klaar. Ik drukte van opwinding zijn gezicht helemaal vast tegen mijn kutje, kruiste mijn benen achter zijn hoofd en dwong hem zo verder te likken. De sappen leken uit mijn kutje te stromen en ik probeerde me voor te stellen hoe geil Mark er zo zou uitzien….

Toen de eerste golven van het orgasme voorbij waren, liet ik mijn greep om de nek van Mark wat verslappen en ik zag een glunderend gezicht zich langzaam naar boven wreken. Een natte streep van zijn tong op mijn buik naar boven achterlatend.

“Hoe vond je dat lekkertje ? Het leek wel of je net vaker zo gebeft bent of heb je een tijdje jezelf moeten helpen?” vroeg Mark me toen hij zijn tong over mijn borsten liet glijden. Met zijn handen had hij mijn tepels al lekker hard gemaakt en nu met zijn tong erbij voelde het heerlijk, zeker zo in de naweeën van het orgasme dat ik net had gehad. Ik voelde me draaierig en zei: “Het was heerlijk om eens lekker jouw tong aan mijn kut te voelen. Ik ben er enorm opgewonden door geraakt en dat had jij volgens mij wel door ook, nietwaar Mark?” Mark glunderde en gleed verder naar boven, met zijn tong een nat spoor op mijn geile lijf achterlatend. Ik voelde ondertussen aan zijn shirt en trok dat omhoog. We lagen op elkaar en waren hevig aan het tongen terwijl ik pogingen deed het shirt en de rest van de kleding van Mark uit te trekken. Ik voelde zijn handen langs mijn lijf glijden en mijn benen strelen. En ondanks dat ook dat allemaal erg lekker voelde was het nu voor hem tijd om de kleertjes uit te doen. Ik draaide onder Mark en zei hem: “Dat wat je bij mij gedaan hebt was heerlijk, maar nu wil ik jouw lekkere pik voelen. Ik wil hem zien, ruiken, proeven, likken, zuigen en in mijn kut voelen en wel heel snel. Dus ehh… uit met die kleren !”

Mark moest lachen en zei: “Het lijkt me anders eerst nog eens tijd dat jouw kutje nog een stevige likbeurt krijgt, want volgens mij heb je er nog lang geen genoeg van gehad. Dus klim maar snel bovenop me en leg je kutje maar lekker op mijn mondje, dan zal Markje je nog eens stevig een lekkere befbeurt geven.”.

Ik klom in een 69 op Mark en legde mijn kutje recht boven zijn nog immer natte mond. Ik zat min of meer rechtop en zo zat mijn kutje min of meer op zijn mond gedrukt. Ook nu voelde het weer heerlijk. Het was toch echt heel geil om eens lekker door een ander gelikt te worden. Ik weet niet wat het is, maar het voelt heel anders en zeker op deze manier was het erg opwindend.

Ik had zo ondertussen mooi de ruimte en tijd om zijn harde en flinke pik te bevrijden van de benauwde positie in zijn broek. Ik maakte zijn riem los, de knoop en zijn rits. Mark kwam iets omhoog met zijn billen zodat ik zijn broek naar beneden kon schuiven. Ik schoof zijn broek naar beneden en er kwam een mooie slip tevoorschijn die al behoorlijk gespannen stond van zijn enorme pik. Want die bleek hij te hebben. Het was een niet al te lange, maar heerlijk dikke pik met een mooie eikel. Ik pakte zijn pik vast en schoof zijn slip over zijn billen. Een heerlijk gezicht was het en ik ging er even naar kijken. Ik voelde aan zijn pik en kon er net een hand omheen krijgen. Als vanzelf begon ik eraan te trekken, heel langzaam met alleen een hand om zijn pik. Zijn eikel liet ik nog even met rust. Langzaam op en neer. Met mijn andere hand gleed ik tussen zijn benen om zijn zak vast te pakken en ook dat voelde lekker. Een gevulde balzak waarvan ik de ballen tussen mij vingers liet glijden!

“Wat een heerlijke pik heb jij zeg!” zei ik terwijl ik mijn kutje heen en weer bewoog boven het gezicht van Mark. Hij had zijn tong diep in mijn kutje gestoken en neukte me min of meer met zijn tong door deze snel in en uit mijn kutje te bewegen. Zo af en toe raakte hij mijn klitje daarbij aan en dan voelde ik de siddering door me heen schieten.

Ik liet me wat voorover zakken en nam zijn eikel tussen mijn lippen. Ik gleed met mijn tong eroverheen en maakte zijn eikel goed nat. Rondjes draaide ik erover en likte erlangs en nam zo af en toe een stukje van zijn eikel in mijn mond. Met mijn speeksel maakte ik zijn eikel natter en natter. Ondertussen voelde ik zijn handen langzaam over mijn rug naar mijn borsten glijden totdat Mark mijn tepels ontdekte. Hij kneep stevig in mijn tepels en dat leek wat pijnlijk, maar werd lekkerder en geiler naarmate hij dat vaker deed. “Hoe vind je het nu om een vreemde pik in je mond te hebben en ondertussen ook nog eens lekker gelikt te worden en in je borsten te worden geknepen ?”

Ik antwoordde: “Ik heb hier erg naar verlangd en wil ik je verrukkelijke pik zodadelijk diep in mijn enorm natte kut wilde voelen.” Mark moest lachen en ik nam zijn pik dieper in mijn mond. Ik liet mijn hoofd over zijn pik zakken en sloot mijn lippen om zijn machtige pik. Met mijn tong gleed ik langs zijn eikel en zoog eraan alsof het een lolly was. Ik likte aan zijn pik en liet hem langzaam in en uit mijn mond glijden, ervoor zorgend dat zijn eikel altijd in mijn mond bleef. Met de pik van Mark diep in mijn mond hoorde ik de deur van de slaapkamer opengaan en zag John daar staan met een grote grijns op zijn gezicht.

“Zo, ik zie dat mijn meisje wel weet wat ze lekker vindt? Nietwaar?” Ik lachte John toe en zei dat hij maar eens heel snel zijn broek moest uittrekken zodat ik hem dan een pijpbeurt kon geven die hij zich nog lang kon heugen. Bij het horen daarvan moest hij lachen. Hij keek me aan en trok langzaam zijn kleren uit en ging op het bed zitten. Het liet John allemaal niet koud, want zittend op het bed begon hij met zijn pik te spelen. Hij trok er wat aan en maakte zichzelf lekker geil door zichzelf wat te helpen en ondertussen naar mij en Mark te kijken. En het duurde dan ook niet lang voordat de lekkere pik van John ook flink hard was geworden. Met zijn ene hand aan zijn pik en zijn andere hand glijdend zover zijn eigen lijf was hij zichzelf flink aan het bewerken.

Ondertussen had ik mijzelf van Mark af laten glijden en was op mijn buik op het bed gaan liggen. Aan Mark vroeg ik: “Wil je nu alsjeblieft eens je heerlijke pik in mijn natte kut steken. Neuk me en neuk me stevig. Ik heb hier zo naar verlangd en ik niet alleen!”

“Je hebt een lekker vrouwtje John” zei Mark tegen John. “Een mooie vrouw die precies weet wat ze wil en dat ook nog eens heerlijk ten uitvoer brengt. Mooie benen en een lekker kutje, precies zoals ik een mooie vrouw mijzelf voorstel.” John moest lachen en ging naast mij zitten terwijl Mark mijn benen uit elkaar deed. Ik maakte me op voor wat ging komen. “En nu heb ik ongelooflijk zin om je lekkere vrouwtje eens flink te neuken en ik denk dat jij wel lekker door haar gepijpt worden. Dus steek lekker je pik in haar geile mondje terwijl ik je geile vrouwtje eens flink ga neuken in haar natte en gladde kutje.”

Alleen al door de manier waarop Mark het zei kreeg ik enorm zin om zijn pik in me te voelen. John ging naast me zitten terwijl ik op mijn rug lag. Zijn pik pakte ik vast en likte er eens flink aan. John reageerde direct en zei: “Ik vind het een heerlijk geil gezicht als jij zo met een ander ligt te vrijen. Enne, je ziet dus dat het me niet onberoerd laat.” Al kijkend naar zijn eigen pik. Hij hield zijn pik vast terwijl ik hem begon te pijpen.

Mark was tussen mijn benen gaan zitten en liet zich wat voorover zakken. Zijn pik raakte mijn kittelaar en ik voelde de rillingen door mijn hele lijf gaan, Het begon in mijn benen en ging langzaam verder en verder naar boven tot aan mijn kutje.

“Hoe wil je het hebben klein geilerikje van me ?” vroeg Mark aan me. “Wil je langzaam en zachtjes geneukt worden of diep en lekker hard, flink diep neuken?”

“Neuk me hard en diep, stevig en zeg geile dingen tegen me. Ik heb het nodig, maar neuk me vooral diep en hard.” Dat hoefde ik geen tweede keer te zeggen, want voordat ik uitgesproken was voelde ik de pik van Mark helemaal in me glijden. Met een flinke stoot was hij binnen en dat voelde inderdaad ook echt als binnen. Het leek wel alsof mijn hele kutje opgevuld en opgerekt werd door zijn machtige pik. Hij bleef even liggen en begon me langzaam te neuken. Mijn benen deed hij wat verder uit elkaar en zette zijn armen achter mijn knieën neer. Op handen en knieën was hij me aan het neuken, stevig en met een heerlijke regelmaat.

John had zich helemaal aan mij overgelaten en was naast mijn hoofd gaan zitten zodat zijn pik redelijk in mijn mond kon en ik hem alsnog kon pijpen. Mark voerde het ritme langzaam op en het voelde allemaal heerlijk. De pik van John bleef al die tijd in mijn mond en ik heb hem volgens mij toen ook niet echt meer losgelaten. Op een bepaald moment trok Mark terug, liet zijn pik uit mijn kutje glijden en zei: “Ik denk dat het tijd is geworden om je nu eens op z’n hondjes te nemen zodat je mijn pik nog dieper in je heerlijke kutje kunt voelen. Dus ga maar lekker op je buikje liggen of anders op handen en knieën zitten en laat me je kutje nu maar van de achterkant zien zodat ik je bij je lekkere kontje kan vasthouden terwijl ik mij pik in je laat glijden.”.

Ik draaide me om, ging zoals gevraagd op handen en knieën zitten en deed mijn benen iets uit elkaar. Ik liet een hand tussen mijn lippen glijden en ging wat met mijn billen heen en weer. Dat leek Mark wel te bevallen, want voordat hij zijn eikel weer tegen mijn kutje zette, voelde ik zijn tong mijn klitje aanraken.

“Wat heb je toch een heerlijke kut, ik begin er helemaal dol op te raken. Ik krijg zin je te likken en te neuken, het is heerlijk allemaal.”.

“Steek je dikke pik nu maar eindelijk eens in me en neuk me stevig en diep, ik ben zo enorm geil.”

Mark zette een hand op mijn billen en pakte met de andere zijn pik. Ik voelde hoe Mark zijn eikel tegen mijn lippen zette en met zijn eikel het vocht van mijn kutje verspreidde over min kutje en mijn lippen. Hij begon vooraan met zijn eikel en liet zijn pik zo naar achteren glijden om hetzelfde een paar keer achter elkaar te doen. Bij het aanraken van mijn kit met zijn eikel voelde ik de rillingen over mijn rug naar mijn benen gaan. Na een paar keer duwde ik mijn billen naar achteren en voelde zijn pik toen in mij. Zijn handen hadden mijn heupen vast en langzaam voelde ik zijn pik in me gaan.

“Ja, lekker voelt het zo, hmmm,” zei Mark terwijl zijn pik stukje bij beetje dieper en dieper in me gleed. Met elke beweging die Mark maakte voelde ik zijn pik dieper en dieper en al snel wist ik dat het een enorm geile neukpartij zou worden met deze lekkere pik.

John was ondertussen op zijn rug voor me gaan liggen. Zijn benen lagen naast mij en zijn pik stond lekker recht omhoog. Ik lachte naar John en likte mezelf een weg langs zijn benen naar boven, naar zijn pik. Ik wist precies wat hij lekker vond en verwende hem op een manier zoals dat al vele malen eerder gebeurd was. Terwijl de pik van Mark mij goed aan het opvullen was, deed ik me tegoed aan de pik van John. Ik likte langs zijn eikel en nam met een hand zijn ballen in mijn hand. Langzaam likte ik langs zijn pik en nam langzaam zijn pik dieper en dieper in mijn mond. Zo af en toe beet ik wat op zijn pik en kneep wat in zijn ballen. Hij vond het heerlijk en greep me bij mijn hoofd vast om een neukritme aan te geven. Met mijn gleed ik langs zijn eikel en zijn hele pik die ik nagenoeg helemaal in mijn mond had en ik in mijn mond geneukt werd door mijn man, werd ik op een heerlijke stevige manier geneukt door een tweede man, Mark. Want Mark had de smaak ondertussen goed te pakken gekregen en ik voelde zijn handen steviger mijn heupen vastpakken.

“Wil je nog steviger genomen worden dan dit lekkertje, of gaat ie goed zo ?” vroeg Mark terwijl hij het tempo en de kracht iets opvoerde. De rillingen schoten door mijn benen en terwijl ik de handen van John aan mijn tepels voelde antwoordde ik dat het fantastisch was. Hij liet een hand van mijn heupen los en ging op zoek naar mijn klit. En met een hand aan mijn klit, 2 handen aan mijn tepels, een pik in mijn mond en eentje in mijn kut. Het hoogtepunt van Mark diende zich al aan.

“Waar wil je mijn zaad hebben lieverd?” vroeg Mark mij.

“Spuit mijn natte kut er maar lekker vol mee,” zei ik hem. Niet veel later voelde ik de eerste stralen warm zaad in me terwijl Mark zijn pik diep in me duwde. John gaf ook te kennen dat hij tegen zijn orgasme aanzat en dat stimuleerde mij hem nog sneller en dieper te pijpen zodat hij ook niet veel later zijn warme zaad in mijn keel liet glijden.

We gleden voor de eerste keer voldaan van elkaar af en hebben de rest van de nacht nog enorm genoten met zijn 3-en…

© Antoinette

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie