Mijn glurende buurman

Sinds mijn ongeluk, nu drie weken geleden, loop ik met twee krukken. Hoogst vervelend, en saai. Het is een constant onhandig gehuppel tussen het bed, de zetel, de stoel en het toilet, om dan uiteindelijk terug in bed te kruipen… Ik verveel me stierlijk want ik mag op mijn rechterbeen niet steunen en kan niet veel doen, mijn pc en tv zijn dus mijn beste vrienden van dienst en gelukkig komt Andy, de behulpzame buurman regelmatig even kijken of ik het red alleen.

Vandaag, een nieuwe dag, het gaat stilaan beter, ik word een “geoefend huppelaar”ondertussen. Ik neem een ontbijt en zet terwijl de tv aan om het nieuws te volgen met één oor en start de mini laptop om mijn mails te bekijken. Een mail met de titel “zou het kunnen dat….” trekt mijn aandacht. Het komt van een oude bekende waar ik in de tijd menig leuk en erotisch avontuur mee beleefde. Helaas verwaterde ons contact, maar nu rijst er een bepaalde spanning in me opkomen en ik open nieuwsgierig het mailtje.

Ik lees: “Hey liefje, ik bekeek wat oude foto's op mijn computer en dat bracht een aantal fijne herinneringen terug. Ik voelde de begeerte van toen in me naar boven komen en vroeg me af of jij nog wel eens aan die tijd denkt? De foto shoots met lekkere extra's erna, de stiekeme opdrachten. Zou het kunnen dat….” Daar stopte de mail, ik begon ook meteen terug te denken en er ging een warme gloed door mijn lijf. Ik voelde opwinding, beelden van toen raasden door mijn hoofd. Ik klapte het scherm half dicht, besloot mezelf even te verwennen, nam mijn krukken en trok me terug op de slaapkamer.

De rolluik was iets meer dan half naar beneden en dat gaf een schemerachtig licht in de kamer. Mijn huppelsteunen legde ik op de grond en vleide me neer op het bed. Ik dacht aan de gekke, erotische escapades van die ver vervlogen tijd en voelde hoe de goesting opwelde in mijn hele lichaam. De jeans die ik had aangetrokken gooide ik ergens neer en ik ging met mijn rechterhand onder mijn slipje. Met één vinger gleed ik tussen mijn gleufje en voelde dat het vochtig was, ik trok het wat open en twee vingers verdwenen in mijn warme grot. Even ging ik ermee op en neer, mijn borsten voelden gezwollen en mijn tepels werden hard. Mijn klit bonkte en vroeg om gestreeld te worden. Geil als ik was, trok ik mijn slipje uit, nam de fles bodymilk en pompte enkele keren zodat de witte melk over mijn klit en poesje drupte. Langzaam draaide ik rond en wreef ik over mijn genotsknopje, een stille hhmmm ontsnapte aan mijn mond. Die bodymilk was een goed gedacht, het voelde heerlijk aan mijn schaamlippen en ik streelde nu met mijn andere hand over de binnenkant van mijn dijen en mijn hele kutje.

Genietend als ik daar lag hoorde ik plots voetstappen dichterbij komen op het pad dat langs mijn slaapkamer naar de keukendeur leidde. Dat was vast de buurman die even kwam kijken hoe het met me ging! Nee niet nu!! Even stokte mijn adem maar ik bedacht me dat ik de keukendeur niet uit slot gedraaid had. Ik hoorde geklop op het raam van de keukendeur maar ik was veilig dacht ik, hij kon me niet zien. Hij klopte nog eens en gaf dan op, hij zou straks wel terugkomen, wist ik. Mijn gedachten zakten weer weg naar heerlijke avonturen. Het vocht drupte tot aan mijn kontgaatje, mijn vingers waren niet genoeg, ik wilde mijn dildo! Toen ik op mijn zij draaide om het stevige ding te pakken zag ik in mijn ooghoek iemand bij het raam staan kijken door de smalle reepjes die de niet volledig afgelaten rolluik open liet. De behulpzame buurman van iets over de 50 stond mee te genieten. Moest ik nu stoppen? Neeee dat wilde ik niet, ik wou doorgaan tot ik klaarkwam! Het kon me eigenlijk niks schelen en deed dus alsof ik hem niet zag. De gedachte dat hij daar stond maakte me in feite nog geiler dan ik was en ik besloot hem een mooi schouwspel te gunnen. Dus ik ging terug op mijn rug liggen, trok mijn benen op en spreidde ze wijd open. Mijn poesje volledig naar hem toe gericht haalde ik mijn borsten uit mijn bh en trok de lage uitsnijding van mijn strakke bloesje naar beneden.

Mijn borsten brandden van verlangen en mijn tepels priemden naar voren. Ik zag hoe de buurman naar mijn heerlijke tieten keek en ik liet hem er in gedachten aan zuigen… Ik likte aan de clitoris stimulator van mijn dildo en drukte de snel trillende tongetjes tegen mijn klitje. Ik kreunde en genoot van het moment. Hhhmm zalig gevoel, ik wilde gevuld worden en duwde de eikel van mijn altijd harde genotsknots tegen de opening van mijn natte kutje, ik richtte mijn heupen op en duwde hem binnen. Onder een iets gedempt gekreun schoof ik hem heen en weer tussen mijn sappige lippen en draaide ondertussen met één vinger van mijn andere hand rond mijn klit. Ik wilde zelf ook wel even een kijkje nemen tussen mijn benen en richtte mijn bovenlichaam ver genoeg op zodat ik kon genieten van het geile zicht. Mijn ferme borsten staken recht vooruit, ik nam er ééntje in de hand en draaide met het puntje van mijn tong rond mijn harde tepel… oooh wat lekker! Door mijn half geopende ogen keek ik naar de reactie van mijn buurman, die ik van opwinding zijn keel hoorde schrapen en zuchten..

Hij had zowaar zijn lul uit zijn broek genomen en stond er langzaam aan te rukken, met zijn andere hand zag ik dat hij zijn ballen vastnam om ze te masseren. Hij was ruim voorzien van geslachtsorgaan in lengte en dikte, en zijn ontblootte eikel glom onder het erover druppelende voorvocht. Een ongelooflijke hete blik schoot uit zijn ogen…Ik legde enkele kussens op elkaar en leunde ertegen om gemakkelijk te zitten, als een stout meisje keek ik naar hem. Ik hoorde hem hijgen, dat maakte me wild! Ik duwde mijn heupen weer wat omhoog, liet de dildo over de hele lengte van mijn kut vibreren en duwde de trillende tongetjes weer tegen mijn klitje. Mijn lichaam gloeide alsof ik in brand stond, ik was klaar voor een overweldigend orgasme. De spieren rond mijn natte poesje spanden zich op. Ik voelde het moment komen.. Nog snel keek ik even naar de buurman die korter bij het raam was komen staan om niks van het spektakel te missen, ik hoorde hem kreunen en zag hoe zijn lading zaad uit zijn flinke pik schoot en de laatste druppels erlangs af gleden. Ik likte langs mijn lippen alsof ik het kon proeven. Ik sloot mijn ogen, dat zicht was voor mij genoeg om luid kreunend en hevig schokkend klaar te komen. Oooh mijn god wat was dat toch lekker! Nagenietend likte ik het geil van mijn vinger af en voelde een stroompje uit mijn klaargekomen neukgrotje tussen mijn billen vloeien. Langzaam opende ik mijn ogen om… Hé waar is de buurman naartoe? Was het een droom geweest of had hij daar echt gestaan?

Ach, ik trok mijn slip en jeans weer aan, stopte mijn stevige tieten weg en huppelde op krukken de slaapkamer uit. Ik schonk mezelf een lekker tasje koffie in en hoorde opeens de bel aan de voordeur. Een pakje van de post misschien? Hinkelend kwam ik bij de deur, deed open en keek recht in de donkere, fonkelende ogen van Andy. Hij gaf me zijn mooiste glimlach en keek me ondeugend aan.
Hij schudde een leeg bewaardoosje en vroeg :” Heb jij wat suiker voor mij?”
Een beetje verlegen glimlachte ik en zei: “ Voor jou altijd, kom maar binnen buurman!!”

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Mijn glurende buurman

 1. 12 juni 2011 at 23:18

  Ik kreeg er een nat kutje van…..mmmmmm!

 2. 13 juni 2011 at 17:02

  Vlot lezend masturbatieverhaaltje met een voorspelbaar einde: orgasme èn een geile buurman aan de voordeur.

 3. 13 juni 2011 at 19:10

  Heerlijk en opwindend, geil gebracht

 4. 14 juni 2011 at 19:51

  Origineel is anders maar opwindend is het wel. Taalkundig rammelt het hier en daar. Al met al een aardige start voor deze nieuwe schrijfster.

 5. 29 juni 2011 at 22:28

  Een onbetamelijk lekker vluggertje Waren er meer vrouwen zo stout, het zou een walhalla zijn voor behulpzame mannen. Misschien verder als verhaal niet bijzonder, maar zeer doeltreffend.

 6. 7 juli 2011 at 12:01

  Het verhaal kwam op mij wat onwerkelijk over waardoor het me niet echt kon pakken. De erotiek is wel lekker beschreven maar de aandacht hiervoor werd door het raamwerk van het verhaal er wat van afgeleid.

 7. 13 juli 2011 at 09:45

  leuk verhaal!

 8. 13 juli 2011 at 17:40

  Negen lezers beoordeelden dit verhaal. Dat leverde totaal 19 sterren op. Hiermee komt de ledenstem uit op twee sterren.

Geef een reactie