Mijn kut

Mijn dierbaarste bezit en mijn nooit eindigende bron van genot. Daarom zorg ik er goed voor. Iedere dag scheer ik zorgvuldig alles weg wat op een opkomend haartje kan lijken, want ze moet gladgeschoren kaal blijven mijn lieveling. Ik doe dat sinds ik de fotosessie voor de Amerikaanse website heb gedaan waarover ik in mijn reportage 'De fotosessie' schreef. Ik heb gemerkt dat de meeste mannen ook een kale kut prefereren boven een begroeide. Het staat zoveel jonger, zeggen ze vaak en ik zie aan het steigeren van hun pik dat ze fantaseren dat ze met een grietje van 14 of zo gaan neuken. Nou, dat moeten ze zelf weten, als ze me maar goed poken in mijn holletje, dan mogen ze denken wat ze willen.

Ik speel vaak met mezelf en stop dan van alles en nog wat in mijn kut. Ik heb gemerkt dat ze erg veel kan hebben, meer dan ik voor mogelijk had gehouden. Naar de foto's die van me zijn gemaakt kijk ik vaak en ik word heel geil als ik bedenk dat miljoenen mensen me zo hebben gezien: met een kegel in mijn kut, plassend over de vloer, met uitgerekte schaamlippen, met een hand van Rita helemaal in me.

Ik kan mezelf heel geil maken door me zeer gewaagd te kleden en dan zo uit te gaan. Het allergeilst vind ik mezelf in een heel kort, zeer strak broekje en een los topje. Daaronder draag ik dan natuurlijk niets. Het broekje zit heel strak tot in mijn kutje, zodat je mijn schaamlipjes erin afgetekend ziet. Dat is waar de mannen horendol van worden, net als ik. In zo'n geile bui ben ik tot alles in staat. De jongens met wie ik omga kennen mijn exhibitionistische neigingen en ik ben dan ook heel populair. In disco's is mijn topje al snel uit, maar het liefst doe ik ook mijn broekje uit. In de gelegenheden waar ik kom is dat niet toegestaan, maar toch ben ik er één keer in geslaagd de regels te doorbreken en dat was zo schunnig en geil dat ik het graag wil vertellen.

Het was in november en het regende buiten dat het verschrikkelijk was. Deze keer had ik een doorkijkbloes aan (zonder beha uiteraard!) en een kort, maar wijd klokkend rokje; ook daar droeg ik niets onder. De jongens met wie ik was werden steeds geiler van mijn provocerende gedrag, want als ik wild aan het dansen was konden ze mijn billen of mijn kutje zien. Op een gegeven moment stonden we in een hoekje bij elkaar en lichtte een van de jongens mijn rokje omhoog. Ze wilden mijn kale pruim graag wat beter zien en dat genoegen wilde ik hen niet onthouden (ik werd er zelf ook lekker hitsig van), vandaar dat ik zelf een tijdje mijn rokje boven mijn buik vasthield. Er kwamen steeds meer jongens nieuwsgierig kijken en het werd een heel opstootje. Toen verscheen plotseling de eigenaar van de tent, die door iemand kennelijk was gewaarschuwd.

Ik moest met hem mee naar zijn kantoortje, waar ik min of meer bestraffend werd toegesproken. 'Je moet me goed begrijpen Adrianna', zei hij. 'Je bent een stuk van een meid, maar je kunt hier echt niet in je blootje rondlopen. Daar krijg ik problemen mee. Blote borsten kan nog net, maar verder mag ik niet toestaan. Hoe jammer ook', voegde hij er met een grijns aan toe. Ik zag dat hij zelf ook op me zat te geilen en was daarom niet echt onder de indruk. Ik zat tegenover hem en had mijn benen zo over elkaar geslagen dat ik van onderen praktisch bloot was. 'Hoe zit dat eigenlijk precies?', vroeg ik uitdagend. 'We mogen topless dansen, maar niet bottomless. Is dat het? Zijn daar voorschriften voor?' Hij knikte. 'Ja, er mogen geen kleren worden uitgetrokken en je mag ook niet met een opgetrokken rokje dansen. Dat zo'n rokje van tijd tot tijd eens wat opwaaiert, nou ja, dat kan…' Ik keek naar buiten, waar het hoosde van de regen. 'Maar stel dat ik hier helemaal natgeregend binnenkom en mijn kleren aan mijn lijf plakken, waardoor je er doorheen kunt kijken? Hoe wil je dat voorkomen?' Hij keek me verrast aan en schoot toen in de lach. 'Tja, daar valt weinig tegen te doen, denk ik….' 'Dus daar zou je geen problemen door kunnen krijgen?', vroeg ik nadrukkelijk. 'Ik denk het niet', krabde hij achter zijn oor. 'Als de politie binnen zou komen, zou ik me daarop kunnen beroepen. Je hebt dan wel kleren aan in ieder geval. Nergens staat dat het verboden is om zonder slipje binnen te komen. Er zijn wel meer meiden die dat doen…' 'Dan weet ik genoeg', zei ik. 'Je gaat het toch niet echt doen zeker?', vroeg hij ongelovig. 'Wacht maar af', zei ik.

Ik nam twee jongens met me mee en vertelde wat ik van plan was. Ze geloofden hun oren niet, maar waren razend enthousiast. We liepen naar de achterkant van de disco, waar een nooduitgang is. Met zijn drieën bleven we buiten even onder het afdakje staan. 'Nou, daar gaat 'ie dan', zei ik en ik stapte zoals ik was de stromende regen in. Het was niet koud en ik liet me helemaal doorweken. Met mijn lange haren in slierten langs mijn hoofd kwam ik weer terug. Alles plakte aan mijn lijf, en zo moest het ook. 'Je kunt echt álles zien', beaamden ze allebei begerig toen ik ernaar vroeg. 'Je billen, je kut, gewoon álles!'

Ik veroorzaakte zowat een revolutie toen ik zo 'gekleed' de zaal in kwam. Een heleboel jongens begonnen wild te fluiten en te applaudisseren en ook de meiden keken hun ogen uit. Alsof het was afgesproken, week iedereen van de dansvloer. Er werd een grote kring gevormd en terwijl iedereen bleef klappen begon ik wild te bewegen op de housemuziek die de d.j. speciaal voor mij draaide. Ik werd er zo geil van als de pest. Tegen opwaaierende rokjes kon Paul, de eigenaar, weinig doen, had hij gezegd, maar ja, ik was kletsnat en toen mijn rokje omhoog kroop ging het niet als vanzelf weer naar beneden! Had hij daar ook rekening mee gehouden? Ik voelde het in ieder geval wel gebeuren en zo stond ik even later echt letterlijk in mijn blote kont te swingen! Het geil droop letterlijk uit mijn kut, maar dat kon ik alleen voelen. Ik was zo nat dat het voor de rest niemand opviel.    © Labia  

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Mijn kut

 1. 4 februari 2008 at 20:56

  Een verhaal met zo'n titel wekt op z'n minst nieuwsgierigheid. Het leest makkelijk weg in een goede stijl, maar is mij net iets te gekunsteld naar het 'onderwerp' toegeschreven.

 2. 4 februari 2008 at 22:13

  De eerste 3 alinea's hadden wat mij betreft achterwege kunnen blijven. Ze voegen namelijk niets wezenlijks toe aan de rest.
  Dan blijven er nog 4 alinea's over die samen een mager verhaaltje vormen. Ik ben er niet kapot van.
  0,5*

 3. 6 februari 2008 at 21:28

  Ik geloof best dat het een dierbaar bezit is, Labia, en je schrijfstijl is zeker niet slecht, maar echt warm kon ik er toch niet van worden. Het heeft letterlijk niet zo heel veel om het lijf…

 4. 10 februari 2008 at 12:19

  Een leuke setting en een goed idee, maar ik vind dat het (creatieve) taalgebruik nogal wat te wensen over laat.

 5. 16 februari 2008 at 15:17

  Het verhaal bestaat uit twee delen, het deel de 'kut' en vervolgens 'de discotheek'. Het eerste deel daar laat ik me maar niet over uit. Het tweede deel, ach het is wel aardig. Het lijkt mij ook heerlijk om een meisje drijfnat en vrijwel naakt te zien dansen. Een erotische verhaal moet echter, op wat voor manier dan ook, voor de lezer 'aannemelijk' zijn, dat kon op veel manieren, maar dit verhaal is voor mij niet aannemelijk.

Geef een reactie