Mijn ontmaagding

Mijn zus Lian was 18. Ik zag erg tegen haar op omdat ze in mijn ogen al een echte volwassen vrouw was die min of meer kon doen en laten wat ze wilde. Ze leidde buitenshuis een ruig seksleventje, dat kon ik, hoewel ik nog maar 15 was in die tijd, aan alles merken. Ze droeg onveranderd korte tot zéér korte rokjes, zeer diep uitgesneden bloesjes en in haar klerenkast barstte het van de wufte, pikante onderbroekjes en behaatjes. In het weekend was ze altijd op stap tot diep in de nacht en ook op doordeweekse avonden was ze vaak niet thuis. Mijn moeder trok zich daar weinig van aan, want die had na haar scheiding een nieuwe vriend naar wie al haar aandacht uitging.

Toen mijn lichaam in zijn vormen begon te groeien, ik was toen 16, leek Lian meer in haar jongere zusje geïnteresseerd te raken. Ze begon me op mijn kamertje voorzichtig te vertellen over haar leventje buitenshuis en informeerde belangstellend naar mijn ontluikende seksualiteit. Ook als ze 's nachts thuis kwam wipte ze wel eens bij me binnen en ze werd steeds intiemer. Ik vond dat fantastisch en liet me meeslepen in haar boeiende verhaaltjes, die onveranderlijk over feestjes gingen, de vriendschap met de groep waarin ze rondhing én seks natuurlijk. Ze schilderde het af als het mooiste en fijnste wat er was en ik geloofde haar graag.

'Het is zooooo lekker om constant geil te zijn', fluisterde ze op een nacht, 'niet zomaar éven, maar voortdurend, kun je je dat voorstellen?' Ze liet me vertellen dat ik me wel eens masturbeerde, maar dat ik het echte werk natuurlijk nog niet had gedaan. Ik dácht er wel vaak over, bekende ik, en dan werd ik wel nat, ja. 'Ben je dáár nog nooit door ándere handen aangeraakt?', vroeg ze. Ik vertelde van Peter die wel eens had gevoeld aan mijn tietjes en aan mijn buik en toen ook in mijn broekje terecht was gekomen. 'Maar kwam je ook kláár?', fluisterde ze. 'Dat alles samentrok en je zó geil was dat je klápte?' Nee, moest ik bekennen. Toen sloeg ze de dekens terug. Ik had in die tijd nog een pyjama aan. 'Laat me je eens zien!', lispelde ze in mijn oor. 'doe die gekke pyjama uit, dan doe ik ook mijn kleren uit en kom ik even bij je liggen!' Ik kon het niet geloven! 'Wil je het niet?', vroeg ze toen ik haar verbaasd aankeek. 'Wil je me niet bloot zien' O ja! Ik knikte heftig. Ze wachtte tot ik onhandig mijn jas en broek uit had getrokken en haalde toen haar jurkje over haar hoofd. Ze had er niets onder aan en ik staarde naar haar grote deinende tieten en het bosje zwart haar op haar onderbuik. 'Je hebt helemaal geen ondergoed aan', fluisterde ik verbijsterd. 'Nee liefje', glimlachte ze, 'dat is makkelijker voor de jongens!' Daarna kroop ze bij me in bed en begon me te strelen en te kussen. 'Jij mag ook wel!”, lispelde ze toen ik met mijn eigen handen geen raad wist. Ze was zeer bedreven. Terwijl ik onhandig haar tieten, billen en kut betastte, wist zij precies waar ze moest zijn en joeg de rillingen en vlammen door me heen. Ik kwam klaar, snikkend en piepend, nóg eens en nóg eens. 'Zo moet dat', zei ze tevreden toen ik badend in mijn zweet voor de vierde of vijfde keer een orgasme had gehad. 'En probeer jij het nu eens!' Ze ging plat op haar rug liggen met haar benen wijd en ik kroop op mijn knietjes tussen haar dijen. Ze nam mijn vingers en schoof die in haar kletsnatte kut. Het was ongelooflijk te zien hoe haar lichaam begon te vibreren en hoe ik haar daadwerkelijk klaar kon maken.

Vanaf die tijd kwam Lian vaker bij me om me 'onderhanden te nemen', zoals ze het noemde. Ik begon ernaar uit te zien en wachtte voortaan naakt op haar. Ze legde er voortdurend de nadruk op dat de orgasmes die ik kreeg nog niéts waren bij wat me te wachten zou staan als 'de jongens' zich met me zouden gaan bezighouden, maar dan wel échte jongens gniffelde ze: jongens met ervaring zoals zij die kende, met hárde worsten die rusteloos in je kutje konden póken tot het zwart voor je ogen zag, en daarbij dook onveranderd de naam Rien op. Hij was, begreep ik, zo'n beetje de leider van de groep waarmee ze omging. Hij was al 24, veel ouder dan de anderen, en hij neukte alle meiden, maar ik ben zijn lieveling, zei ze dromerig. Stukje bij beetje kwam ze met meer confidenties. Hoe ze het ook weleens met andere jongens deed, maar alleen als Rien het goed vond. 'Dat moeten ze hem gaan vragen', giechelde ze, 'meestal vindt hij het wel goed, maar soms niet!' En ze vertelde hoe spannend het was om het met zijn allen tegelijk te doen; groepsseks was dat en geen orgie, legde ze me uit, omdat de jongens niet van het ene kutje naar het andere huppelden, maar zich bij hun eigen meisje hielden, behalve (weer) Rien, die dat soms wel deed. 'Vind je dat dan niet erg?', huiverde ik. Nee, was haar antwoord zeer beslist: hij doet zoveel voor mij, en trouwend: ik vind het ook wel lekker om te zien.

Ze gunde hem nog veel meer, bleek al snel. Mama kondigde aan met haar vriend een weekend naar Londen te willen gaan. Wij mochten alleen thuis blijven als Lian beloofde niet te zullen uitgaan en voor mij te zorgen, anders zouden we bij familie worden ondergebracht. Het laatste wilden we geen van tweeën en dus was die belofte snel gedaan. Die avond, nadat we elkaar weer uitvoerig hadden bevredigd, kwam Lian met een onvoorstelbaar idee op de proppen. 'Het wordt nou toch echt tijd dat je je eens laat ontmaagden hoor sis', geeuwde ze. (Ze noemde me altijd 'sis'.) Ze had het zelf laten doen toen ze 15 maanden en drie maanden oud was. En jij bent al bijna 17, constateerde ze: dat kán toch niet! Ik zei dat ik het best wilde, maar dat ik bang was dat het pijn zou doen. Dat verbaasde haar. Bij haar had het helemaal geen pijn gedaan, maar ja, het was dan ook een oudere man geweest (nee, niet Rien en dít wilde ze niét zeggen). En toen kwam ze, nonchalant bijna, met haar voorstel: waarom laat je het niet door Rien doen? Ik was totaal perplex, maar het idee zelf wond haar enorm op. Ze legde haar sigaret weg om opnieuw mijn kutje open te pulken en ik bestierf het bijna terwijl ze met mijn klitje bezig was en maar bezig blééf. 'Hier in huis', hijgde ze, 'in je eigen huis, wat dénk je ervan? O liefje, wat zul je dán komen! Zoals nooit tevoren!' En ze vertelde dat Rien al belangstelling voor me had. O ja! Mijn lichaam met die leuke kleine tietjes en het nét groeiende haar tussen mijn benen: daarmee zou ik hem een groot plezier doen. En wat te denken van haar zusterlijke aanwezigheid? Zou ik het niet ontzéttend geil vinden om ook háár te zien neuken!? En zo ging ik uiteindelijk overstag.

Mama en Leo vertrokken vrijdagmiddag en zouden maandagmiddag terugkomen. Lian begon onmiddellijk opgetogen voorbereidingen te treffen voor het gebeuren van die avond. Ze nam me mee naar boven, waar ze tot mijn verrassing twee identieke lingeriesetjes tevoorschijn toverde, bestaande uit pietepeuterig kleine slipjes en behaatjes, ragfijne, doorschijnende hemdjes en lange netkousen, alles in de kleur zwart. 'Heeft Rien betaald', lachte ze, 'lief hè?' Het water stond in mijn handen toen we ze gingen aanpassen. Maar Lian was razend enthousiast. 'Nu zijn we écht zusjes!', riep ze terwijl we beiden voor de spiegel stonden te gapen. 'Nee, nee!', riep ze verontwaardigd toen ik alles na die show weer uit wilde trekken. 'We blijven zó, dat heb ik Rien beloofd!'

Om half tien ging de voordeurbel. Lian dánste haast naar de gang, terwijl mijn keel dichtgeknepen zat van de zenuwen. Rien was een boom van een kerel van wel 2 m lang, met lang haar dat in een paardenstaart op zijn rug hing. Toen ik hem een handje gaf, was die nat van het zweet. 'Ben je zo zenuwachtig?, lachte hij en ik knikte bedremmeld van ja. 'Helemaal niet nodig hoor', zei hij geruststellend. 'Ik zou eerder zenuwachtig moeten zijn met twee zulke mooie vrouwen!' We lachten en het ijs was voorlopig gebroken. Lian kwam bedrijvig met een wijntje voor me aanzetten. Ook iets nieuws; ik had nog nooit een druppel alcohol gedronken, maar het was rosé, zei ze, en héél licht. Zelf nam ze er ook één en Rien nam bier. Lian ging naast hem zitten en stelde Rien giechelend voor met haar te beginnen om de sfeer wat losser te maken. Ze kroop tegen hem aan en ze begonnen elkaar te kussen. Met samengeknepen handjes keek ik toe hoe de grote handen van Rien over het lichaam van mijn zus dwaalden en haar hemdje omhoog begonnen te trekken. Lian keek me aan terwijl ze haar armen in de lucht stak om het uit te laten trekken en fluisterde: 'Jij ook sis, doe het uit!' Rien knikte goedkeurend toen hij zag dat ik haar gehoorzaamde. Lian knoopte intussen zijn hemd open en ik zag een grote behaarde borst door mijn natte oogjes verschijnen. 'Allemaal spieren', zei Lian liefkozend, terwijl ze hem over zijn borst aaide, 'nietwaar schat?' Hij bromde iets wat ik niet verstond. Ze kirde even en zei: 'Zal ik dan ook je broek maar meteen uitdoen voor je belangrijkste spier!?'

Het kolkte in mijn oren toen ze de riem van zijn broek losmaakte en daarna de rits opentrok. Een rode slip met een búlkende inhoud. 'Hier zit mijn vriendje!', wauwelde Lian met die stem die ze ook altijd had als ze mijn benen uit elkaar haalde, 'en hij zit helemáál klem!' Rien ging staan om het haar makkelijker te maken zijn jeans af te trekken. 'O, o, o', blaatte mijn zusje door, 'kijk nou toch eens, kijk nou toch eens!' Ze trok ongeduldig zijn schoenen uit om de broek helemaal uit te kunnen trekken. Onmiddellijk gingen haar bedrijvige handjes alweer naar boven voor zijn slip, maar nu hield hij haar tegen. 'Niet zo snel schat', lachte hij. 'Laat Ellie eerst even rustig wennen!' Hij draaide zich naar me toe zodat ik nu de voorkant van zijn onderbroek te zien kreeg, die ik letterlijk zag bewégen. 'Kom maar even voelen meisje', zei hij. Alsof ik op een waterbed liep zette ik de paar stappen naar zijn reusachtige gestalte. Hij nam mijn rechterhand en legde die op zijn naakte borst. Verdwaasd liet ik mijn hand over de machtige torso glijden. 'Ga maar naar beneden', klonk zijn stem boven me, 'schaam je niet…' Huiverend gleed ik langs zijn buik naar de rand van het broekje en voelde even later het levende organisme daarachter. 'Heel goed', vaagde zijn brommende stem langs mijn trommelvliezen, 'voel maar met je vingers, toe maar…' Het leek wel alsof hij eruit barstte toen ik voorzichtig de omtrek van zijn pijp en zijn ballen betastte. Ik hoorde Lian achter me opgewonden hijgen. 'Oké schatje', zei hij minzaam nadat ik de tocht eerst van boven naar beneden en daarna andersom had gemaakt, 'nu is het mijn beurt…' Hij gebruikte niet één, maar twee handen om mijn trillende meisjeslijf te betasten. Van mijn schouders gleden ze eerst langs mijn slap hangende armen naar beneden, daarna via mijn gejaagd hijgende buik weer naar boven, over mijn behaatje heen opnieuw naar mijn schouders, om daarna via mijn rug weer af te glijden. 'Een heerlijk lijfje Ellie', bromde hij goedkeurend en hij bukte zich om me in zijn armen te nemen. Toen zijn tong bij me binnendrong wist ik niets anders te doen dan mijn armen om zijn middel te slaan. Zo onderging ik de eerste echte zoen van een volwassen man, die doordríngend was en me de adem benam. Heel rustig en bedachtzaam kronkelde zijn tong in me rond, terwijl ik als de beginneling die ik was met mijn tongetje probeerde hem te volgen. Zijn handen gingen strelend over mijn rug en drukten mijn lijf steeds dichter tegen zich aan, waardoor ik nu ook de sensatie ervoer van zijn kloppende lul, zij het door ons lengteverschil niet tegen mijn kutje, maar net boven mijn buik en tegen de onderkant van mijn tietjes. Het begon te gonzen in mijn oren en ik hóórde mezelf door mijn neus snuiven, maar hij was voorlopig nog niet met me klaar. Zijn handen vormden zich om mijn billetjes en zijn vingers spreidden zich om ze helemaal te omvatten. Tot mijn ontzetting voelde ik hoe mijn voeten loskwamen van de grond. Hij trok me steeds verder omhoog tot ik niets anders wist te doen dan mijn benen om zijn middel te slaan. Zijn tong was nog altijd in mijn mond aan het woelen, maar nu voelde ik zijn lul wél tegen mijn kutje aandrukken dat door de houding waarin ik nu 'zat' ook opengesperd was en toen hij mijn kont op en neer begon te halen leek het haast wel of hij me neukte! Voor het eerst voelde ik echt geilheid in me opwellen en ik klemde fervent mijn armen om zijn nek en plette mijn tietjes tegen zijn borst. Ik haalde diép adem toen hij eindelijk mond verliet, maar hij bleef mijn open kutje tegen zijn pik op en neer drukken en voelend hoe het sap eruit begon te lopen had ik er geen enkele behoefte aan dit lekkere gevoel te laten verdwijnen. Er zaten dan wel twee broekjes tussen, maar het léék net echt en ik probeerde bij elk contact dat hij tot stand bracht de voel-sensatie te vergroten door de spieren van mijn kutje te laten uitzetten en inkrimpen. Ik besefte dat hij me zo klaar zou kunnen maken en die gedachte alleen al stuwde het bloed naar mijn kop. Het was dan ook min of meer een teleurstelling voor me dat hij er ineens mee ophield en me weer op de grond plantte.

Ineens stond ik er duizelig van geilheid alleen voor, terwijl mijn hele lijf schrééuwde om klaar te komen. Weinig besefte ik dat hier sprake was van een bewuste strategie om me tot het uiterste te tergen en me volkomen willoos te maken, zodat hij uiteindelijk met me kon doen wat hij wilde. Hij wilde dat ik nu naast mijn zusje op de bank ging zitten voor een 'gemeenschappelijke activiteit', zoals hij het noemde. 'Laat de vogeltjes maar los', zei hij achteloos toen ik zij aan zij naast Lian zat. 'Hij bedoelt dat we van boven bloot moeten', knikte Lian toen ik haar vragend aankeek en haar vingers gingen al automatisch naar haar rug. Rien keek me strak aan en huiverend volgde ik Lians voorbeeld. Hij nam de behaatjes van ons aan en gooide ze achter zich op de grond. Hij moest lachen toen ik van de weeromstuit even mijn armen over mijn tettertjes vouwde en boog zich voorover om ze weg te trekken. 'Kijk goed hoe je zus het doet', zei hij daarna. Ik wist bij god niet waar hij het over had, maar Lian begreep het kennelijk wel en kirde van opwinding. 'Ga je het bij ons samen doen schat?', vroeg ze met een hoog stemmetje. Hij grinnikte en trok zijn broek naar beneden. Daar was 'ie dan: een zwiepende volle tak, klapperend tegen zijn buik, zo groot en dik dat ik het bijna niet kon geloven. Met wijd opengesperde ogen keek ik toe hoe Lian achteruit zakte in de bank en haar benen spreidde. Ging hij haar nu neuken?, vroeg ik me verwezen af. Maar nee. Hij ging tussen haar benen staan, nam zijn leuter in zijn hand en schoof hem tussen Lians tieten. 'Tietje neuken', galmde mijn zus verzaligd en drukte met beide handen haar borsten tegen de indringer. Hij schoof zijn lul op en neer en ik staarde met ongeloof naar de manier waarop de bronstige eikel steeds in en uit de voorhuid schoof. 'Lekker hoor', kreunde mijn zus, 'om hem zo tussen je tieten te voelen!' Een keer of tien haalde ging hij op en neer en toen mocht ik het ervaren. Rien stond op en ging trekkend aan zijn lul voor mij staan. 'Onderuit en benen wijd', gaf hij bronstig aan. 'O wat geil, o wat geil!', juichte Lian toen hij de warme hap tussen mijn tietjes schoof. 'Druk ze tegen mekaar sis, drúkken!' Het was eerst een onwezenlijk gevoel die bonkende, kloppende paal op mijn blote lijf te voelen, maar toen hij heftig begon te schuiven en ze me allebei met geile uitroepjes begonnen aan te sporen werd ik ondergedompeld in een onbeschrijflijk bad van geilheid. 'Ja, neuk maar', kreunde ik in opperste staat van verrukking, 'neuk mijn tieten maar met je woeste lul!' Ah, daar hadden ze op gewacht! Tot het kleine zusje voldoende ontdooid was om grover geschut te gebruiken. Lian pikte het meteen op en vroeg belangstellend of mijn kut al drijf was. 'Ja ja', steunde ik, maar dat was niet genoeg. 'Zeg kút sis', zeg dat je kút nat is', hijgde ze in mijn oor, 'Rien wil je kút horen zeggen!' Ik schreeuwde het bijna uit terwijl hij mijn tieten bleef neuken. 'Mijn kút, mijn kút is nat!' Rien verhoogde het tempo en Lian kraaide dat hij misschien wel zou gaan spuiten als hij zo doorging. 'Mág hij dat sis? Mág hij je helemaal onderspuiten? Zég het, zég het!' Mijn hersenen waren totaal beneveld en ik riep: 'Alles mag, alles mag!'

Nu waren ze waar ze me hebben wilden, zou je denken. Maar het werd toch weer anders dan ik had kunnen denken. Rien rukte zijn lul tussen mijn tieten uit en stond op. 'Lian, kom eens hier', zei hij bijna bars. Mijn zus kwam gehoorzaam omhoog en moest naast hem gaan staan, haar gezicht naar mij. 'Hoe vind je je zus zo?', vroeg hij aan mij. 'Mooi', hakkelde ik verwezen. 'Mooie tieten, mooie benen?', drong hij aan. Ik knikte. 'Goed, trek haar broek uit!' Er was geen sprake van dat ik nog iets te willen had, integendeel: zijn nu commanderende toon klonk als muziek in mijn oren. Ik kwam overeind, stak mijn handen omhoog en stroopte het slipje van mijn zus naar beneden. 'Voel aan haar kut', knikte Rien. Ik dompelde twee vingers in mijn zus en stak ze naar hem op. Ze glinsterden van haar geil. 'OK, Lian op je rug', zei hij gladaf.

Lian strekte zich uit op de grond en Rien beduidde dat ik naast haar moest gaan zitten. Daarna kroop hij met zijn wiegende stok tussen haar wijd gespreide benen. 'Steek jij hem er maar in', gromde Rien. Ik voelde het kwijl langs mijn lippen lopen; ik had het niet voor mogelijk gehouden dat je zó ontaard geil kunt worden. Mijn hand trilde toen ik hem uitstak naar het dansende neukwapen en toen ik hem tussen mijn vingers nam, o zo voorzichtig, ging ik bijna door de grond. Lian trok met beide handen haar kut open en ik duwde de eikel tegen haar rose opening. Met een 'sschhwwwp' verdween hij meteen tot aan zijn ballen in mijn zus. Ik had haar lijf eerder gezien terwijl ik met haar bezig was, maar dit was van heel andere orde. Haar tieten júmpten op en neer onder zijn stoten en als hij zich terugtrok om opnieuw in haar te boren gingen haar billen van de grond alsof ze zijn lul vaste wilde houden, om daarna met kracht weer terug te pletteren terwijl zijn paal dan tot aan het scrotum in haar leek vastgeschroefd, en dat in een steeds sneller wordend tempo. Het maakte me bijna krankzinnig toen ze ook nog heftige kreetjes begon uit te stoten als 'verplétter me lekker neukdier!', 'rijt me open!', 'diéper, harder!', 'jaaa, ín mijn baarmoeder, kom!'. Riens gezicht verried opperste concentratie. Ik dacht dat hij mij al lang vergeten was, tot hij plotseling, midden in de furie van het geweld tegen me snauwde: 'Nu jij, broek uit en liggen!'

En zo geschiedde het. Hij had het neuken met mijn zus alleen gebruikt om zijn staaf te oliën voor mijn nauwe, maagdelijke kutje. Het was zoals Lian had gezegd, geen pijn, niets. Ik had het gevoel te worden opengespleten en had de pijnkreet al op mijn lippen, maar ineens zat hij erin en neukte, neukte, neukte me tot de kamer ging draaien en mijn eerste échte orgasme me verblind van de wereld sloeg.

© Slutty

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Mijn ontmaagding

 1. 25 maart 2007 at 16:08

  Ondanks de vragen die dit verhaal waarschijnlijk weer zal oproepen (leeftijd), 2 sterren.

 2. WB
  25 maart 2007 at 21:19

  Ik kan het er niet warm of koud van krijgen. Wat mij betreft is dit geen erotiek maar een plichtmatige, van alle emotie en intimiteit ontdane beschrijving van een gebeurtenis. De grote blokken tekst zijn ook al niet uitnodigend.

 3. 28 maart 2007 at 21:32

  heerlijk verhaal. jammer van wat taalfoutjes, toch afleidend in het geheel …

 4. 29 maart 2007 at 22:15

  Geen slecht verhaal, maar het tart de kwaliteitscriteria door de jeugdige leeftijd van de hoofdrolspeelster. Als 'Treesjes spaarpot' van Nancy ontoelaatbaar was, dan is dit het zeker.

Geef een reactie