Mijn 'platonische' relatie

Anderhalf jaar geleden begon de merkwaardigste affaire die ik ooit heb meegemaakt en die tot op de dag van vandaag voortduurt. Ik was een half jaar eerder gescheiden van de moeder van mijn dochter Anke van 7. Om redenen die hier niet terzake doen werd zij aan mij toegewezen en verblijft ze zaterdag en zondag bij haar moeder. Omdat ik een bedrijf aan huis heb is dat heel goed te doen. 's Morgens breng ik haar met de auto naar school, 's middags blijft ze over en om half vier haal ik haar weer van school, tenzij ze bij haar vriendinnetje Wilma gaat spelen. En met dat vriendinnetje is het begonnen.

Ik kende Liza, de moeder van Wilma, al langer, want ook toen ik nog niet gescheiden was speelden de beide meiden vaak samen, ook in ons huis, en dan kwam Liza haar dochter wel eens halen. Nooit erg veel aandacht aan geschonken, hoewel ze werkelijk een spétter genoemd mag worden. Na de scheiding kreeg ik meer met haar te maken. We spraken elkaar bij school, maakten afspraken voor de kinderen en haalden de kinderen wederzijds bij elkaar thuis op. Liza's man pendelde iedere dag op en neer naar zijn werk 60 kilometer verderop en zag ik praktisch nooit; hij vertrok 's morgens om een uur of zeven en kwam pas om half zeven of daaromtrent weer thuis.

Al vrij snel ontwikkelde zich tussen Liza en mij wat méér dan alleen vriendschap. Bij het ophalen van de kinderen wisselden we een onschuldige zoen op de wang, waarbij onze lichamen wel eens op een niet onaangename manier met elkaar in contact kwamen. Soms kon ze dan op een wat geloken manier naar me kijken die een rilling over mijn rug deed trekken. Op een ochtend terwijl we bij de school wat stonden te kletsen vroeg ze me of ik haar zou kunnen helpen aan een bepaald computerprogramma, waarvan ze wist dat ik het had. Ik zei dat ik er geen bezwaar tegen had om dat even voor haar te installeren en we spraken af dat ik dat nog die zelfde ochtend zou komen doen, 'rond koffietijd'.

Om half elf trad ik voor het eerst haar huis binnen zonder dat er kinderen waren en dat deed al wat 'illegaal' aan, maar de manier waarop ze was gekleed maakte het nog erger: een superkort strak rokje en een wulps truitje dat een streepje van haar buik bloot liet. Dat had ze die ochtend zéker niet aan gehad en ze had zich dus verkleed en ik vroeg me stiekem af of ze dat voor mij had gedaan. Na een kopje koffie installeerde ik het programma binnen tien minuten en toen ik weg wilde gaan, zei ze in de gang dat ze ik nu wel meer had verdiend dan slechts een zoentje op mijn wang en drukte pardoes haar lippen op mijn mond. Het werd een tongzoen, waarbij ze zich in mijn armen behaaglijk tegen me aan wreef. Geen wonder dat mijn pik begon op te spelen en toen ze dat voelde, drukte ze haar schoot expres nog harder tegen mijn onderlijf. Ik voelde aan het bloot van haar rug en ze liet toe dat ik haar truitje ver genoeg optrok om te constateren dat ze geen behaatje droeg. Daarna maakte ze zich hijgend van me los en terwijl haar donkere ogen me gepassioneerd aankeken, zei ze: 'Jeffrey, ik kan mijn man niet bedriegen, maar ik wil je wel helpen als je wilt', en ze streelde over de bult in mijn broek. Het maakte me razend en ik nam haar opnieuw in mijn armen, maar nu maakte ze zich meteen los. 'Nee', schudde ze haar lange haren, 'dit doen we anders…' Ze opende de deur van de w.c. en trok me mee naar binnen, daar deed ze de bril omhoog en keek me glimlachend aan. 'Zal ik het doen?' Ik was totaal van slag en knikte verbouwereerd. Toen ritste ze mijn broek open, haalde mijn lul tevoorschijn en begon hem zachtjes af te trekken boven de w.c.-pot. 'Kom maar', fluisterde ze, 'laat maar komen…' Mijn hoofd klapte bijna uit elkaar toen ze sneller begon te rukken en bij het klaarkomen richtte ze de stralen netjes in de pot. 'Zo', zei ze tevreden, 'dat was even nodig hè?'

Aan het eind van die zelfde middag nog moest ik mijn Anke bij haar ophalen en ik had me schrap gezet voor misschien wel een ontnuchterende mededeling over dat ze het zo niet had bedoeld of zo, dat ze zich schaamde over wat er was gebeurd en dat ik het maar moest vergeten. Maar niets van dat alles. Ze deed heel gewoon en vrolijk, al had ze wel andere kleren aan.

De volgende ochtend bij school bracht ze het voorval zelf ter sprake. Terwijl we samen terugliepen naar onze auto's vertelde ze nogmaals dat ze haar man niet wilde bedriegen, maar dat ze me wel aantrekkelijk vond als man en geen spijt had van wat er gisteren was gebeurd. En toen we bij de auto's waren aangekomen vroeg ze wat ik van zo'n platonische relatie vond. Ik zei eerlijk dat ik haar seksueel bijzonder aantrekkelijk vond, maar dat ik erg nieuwsgierig was naar wat zij onder een platonische relatie verstond. 'Nou, dat we niet met elkaar naar bed gaan, maar wel zoiets doen', luidde haar definitie. Ze maakte me weer hartstikke geil met dat gebogen hoofdje en die lonkende blik en ik stelde haar met bonkend hart voor achter me aan naar mijn huis te rijden om het verder te 'bespreken'. Ze stemde ermee in en vol verwachting reed ik op huis aan.

Ook nu dronken we eerst een kopje koffie en ik bracht opnieuw die platonische relatie ter sprake. Waar lag wat dat betreft voor haar de grens? 'Bij de daad zelf', zei ze schuchter. Dat was wat ik wilde weten. Ik húnkerde ernaar om haar uit te kleden, dat prachtige lichaam te zién en aan te raken. Was dat nog steeds platonisch? 'Ik dacht wel dat je dat zou vragen', glimlachte ze, 'zullen we het uitproberen?'

We gingen naar de slaapkamer. Daar onthulde ze het prachtigste lichaam dat ik ooit had gezien en dat strekte ze voor me uit op mijn nog niet opgemaakte bed. Naakt ging ik bovenop haar liggen en verkenden we de grenzen van onze platonische relatie. En die ging verder dan ik had durven hopen. Ja, knikte ze toen ik vroeg of vingeren er ook onder viel en ja, toen ik mijn lul tussen haar vorstelijke tieten stak om die te neuken, ja zelfs toen ik de eikel tegen haar mond duwde en ja toen ik die tussen haar lippen naar binnen liet glijden. Niet in haar mond klaar komen en niet haar kutje of kontje penetreren bleken uiteindelijk de enige grenzen.

Sindsdien beoefenen we onze platonische relatie meerdere keren per week, waarbij eerder genoemde grenzen nooit worden overschreden, maar klaarkomen doen we allebei op een verrukkelijke manier en daarmee valt wat mij betreft heel goed te leven. Inmiddels heb ik zelf een nieuwe vriendin, ik moet nog afwachten wat het wordt, maar mijn relatie met Liza gaat nog altijd door. Want, zoals ze zelf zo smakelijk kan zeggen: dit is écht geen overspel, écht niet!

© Jeffrey

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Mijn 'platonische' relatie

  1. 28 oktober 2007 at 18:48

    "I did not have sex with that woman", zei Bill Clinton over zijn affaire met Monica Lewinsky. Misschien is dit verhaal daar wel op gebaseerd. Het is in ieder geval weer eens wat anders, hoewel niet écht origineel. Wel prima geschreven. 2,5*

  2. 6 november 2007 at 17:07

    Zo'n platonische relatie wil iedereen wel! Goed gedoseerd gebracht.

  3. 15 november 2007 at 16:13

    Een aanrader, deze verbazingwekkende uitleg van een platonische relatie!

Geef een reactie