Mijn prachtige vriendin

Ik lag in bed en voor de zoveelste keer keek ik naar mijn vriendin. Ik vond haar mooi…zelfs nu. Hoewel ze regelmatig vloekt op haar dikker wordende buik en de borsten die niet meer aanvoelen alsof ze van haar zijn, geniet ik juist nog meer van haar.

Ik heb ook makkelijk praten, dat weet ik. Ik heb geen last van de ongemakken die erbij komen kijken. De misselijkheid, de stemmingswisselingen (hoewel ik daar ook mijn deel van te verwerken krijg) en de andere kwaaltjes. Ik zie alleen hoe het mooie lijf van mijn vriendin nog mooier wordt. Alles aan haar is ronder geworden, vrouwelijker, en daarom duizend keer opwindender voor me.

Valerie stond voor de spiegel. Ik hoopte eigenlijk dat ze stond te bekijken hoe mooi ze was, maar als ik eerlijk ben stond ze gewoon haar haar te kammen. Ze heeft mooie, lange blonde krullen, waar ik altijd al gek op ben geweest, of ze nu zwanger is of niet. Haar lange lijf draagt haar zwangerschap mooi. Haar borsten, normaal een b-cup, zijn wat groter geworden door haar zwangerschap en zijn nu mooi gevuld, met tepels die donkerder zijn geworden. Ik ben er gek op. Haar buikje groeit langzaam maar zeker steeds verder uit en steekt naar voren. Met haar vijf maanden zie je het wel, maar het is nog niet echt groot te noemen. De huid voelt fijn en strak gespannen aan. Ik wrijf hem regelmatig in met olie, omdat ik het heerlijk vind haar te strelen. In een poging om mij nog steeds te plezieren, een poging die ik enorm waardeer, brengt ze nog steeds de tijd en de energie op om zich voor me te scheren. Ze weet dat ik teveel haar tussen haar benen niet altijd even prettig vind. Hoe kun je nou ooit afknappen op een vrouw als zij?

Ik kijk vaak naar haar. Haar zwangerschap heeft haar iets sereens gegeven, iets rustigs, dat me altijd doet ontspannen. In het begin dan. Ik zal ook moeten toegeven dat, als ik haar een tijdje heb bekeken, er ook andere gevoelens bij me los komen. Ze is nu zo sexy dat die gedachten vanzelf bij me opkomen. Haar benadrukte vrouwelijkheid is een signaal dat ik niet kan negeren. Niettemin komt het niet bij me op om me op te dringen aan haar. Gelukkig is ons sexleven niet compleet dood, alhoewel het wel minder is geworden sinds haar zwangerschap. Maar ja, haar lichaam heeft ook flink wat werk te doen.

Deze ochtend was het weer precies hetzelfde. Ik keek hoe Valerie haar haar kamde terwijl ze naakt in onze kamer stond. Mijn geslacht was nog steeds stijf van de warme nacht die ik had gehad en de aanblik van mijn heerlijke vriendin deed er geen goed aan. Of juist wel. Maar de dag riep. Er was nog veel te doen deze dag en de dag verluieren in bed was geen optie. Zuchtend rekte ik me uit en stond op. Ik wilde een douche gaan nemen, maar daarvoor moest ik langs Valerie. Ik deed dat ook, maar mijn lust nam bezit van me. Terwijl ik achter haar stond omhelsde ik haar even. Mijn armen gleden om haar hals en ik drukte een lekkere kus in haar nek onder haar geurende haar.

“Je bent vannacht nog mooier geworden.”, fluisterde ik. Valerie glimlachte dromerig naar onze beide spiegelbeelden en draaide haar hoofd een stukje zodat ze me op de wang kon kussen. Mijn stijve penis drukte tegen haar billen en onderrug. Geen twijfel mogelijk of ze wist dat ik opgewonden was, maar het was aan haar om erin mee te gaan of niet.

Ik kwam in de badkamer en zette de douche aan. Ik begon me lekker in te zepen, maar mijn erectie was nog steeds niet weg. Flitsen van Valerie die haar haar kamde en vooral van haar mooie borsten die ik in de spiegel op en neer zag wippen terwijl ze haar haar verzorgde, bleven zich opdringen. Niet geheel onplezierig. Ik leunde lekker tegen de muur van de douche en nam mijn pik in de hand. Zachtjes bevredigde ik mezelf terwijl ik aan mijn vriendin dacht en aan wat er hopelijk nog kon gebeuren. Ik stond een beetje in tweestrijd. Ik wilde niet komen, maar aan de andere kant was de opwinding die ze had veroorzaakt zo groot dat ik die niet zomaar kon negeren.

Gelukkig werd me de keuze bespaard. Valerie kwam de badkamer in en ik vond het een beetje onbeleefd om door te gaan met masturberen terwijl ze erbij was. Ik ging door met me wassen. Valerie keek de douche in en glimlachte opnieuw. Ze wist best wat ik had gedaan en zou willen doen. Haar glimlach echter miste nu het dromerige van de slaapkamer en was wat ondeugender. Het soort glimlach waar ik het altijd al warm van had gekregen. Ze had inmiddels al een bh en slipje aangedaan, maar haar handen gleden over haar lijf en achter haar rug. Ze haakte haar bh los en toonde haar mooie borsten aan me. Toen ze ook haar slipje uitdeed en bloot voor me stond verloor ik mezelf. Ik wilde uit de douche stappen, maar ze hield me tegen. Met een zacht duwtje zette ze me terug onder de warme stralen van de douche. Zelf stapte ze ook naar binnen. Ik besloot haar te kussen, maar ze knielde al voor me neer. Ik voelde haar handen op mijn lul. Ze trok de voorhuid naar achter. Mijn eikel kwam heerlijk onder spanning te staan op die manier en de warme druppels van de douche voelden aangenaam aan. Maar nog niet half zo aangenaam als de vochtige mond waarin hij al snel verdween. Valerie kan werkelijk goddelijk pijpen en gecombineerd met de opwinding die ik voelde door haar zwangere lijf was dit echt heerlijk… Zaterdagmorgen, en ik stond onder de douche terwijl mijn zwangere vriendin me pijpte… Ik voelde me volmaakt gelukkig dit moment en gaf me compleet over aan de sensaties die ik onderging.

Maar ik moest ook voorzichtig zijn. De tong en de lippen van Valerie deden me zo goed dat ik bijna klaar kwam. Ik hielp haar snel overeind (ik wilde ook niet dat ze te lang op de harde grond zat, zelfs niet voor zoiets heerlijks) en eiste nu de kus op die ik haar eerder wou geven. Ik moest wat voorover buigen, omdat we niet meer zo makkelijk op elkaar pasten als vroeger, maar het lukte. Ik kustte haar, deed moeite om de honger die in de kus school te onderdrukken en te maskeren met tederheid, maar mijn heftig bewegende tong verraadde me. Ik voelde haar lippen verstrakken in een triomfantelijke glimlach.

Ik kuste haar hals, de plek tussen haar borsten en liet mijn tong over haar mooie buik glijden. Het warme water maakte kleine pareltjes op haar huid. Ik kwam langs haar navel en kuste die. Haar piercing had ze inmiddels uitgedaan. De onderkant van haar buikje was nog vrij droog, maar ik overstelpte het plekje met kusjes tot ik uiteindelijk aankwam bij haar vagina. Ik kuste haar zachte venusheuvel en daalde af naar de plek waar haar schaamlippen bijeenkwamen. Ik merkte dat ze ook opgewonden was. Sinds enkele maanden had ik het idee dat ze natter werd dan ze eerder werd, hetgeen mijn geilheid naar haar alleen maar vergrootte. Zo goed en zo kwaad als het ging probeerde ik haar te likken, maar in de douche kon ze niet zo goed uit de voeten en ik wilde haar op geen enkele manier in gevaar brengen. Ik stond snel op….

“Naar de slaapkamer dan maar?”Valerie keek me stralend aan en knikte.

We waren er bijna meteen. Ik duwde haar zachtjes achterover op het bed, zodat ik toegang had tot haar.

“Zal ik je vagina likken?” Onmiddellijk hoorde ik hoe belachelijk dat klonk. 'Vagina' dat zegt de gynaecoloog. Iemand die zo opgewonden wordt van een vrouw wordt opgewonden van haar kutje. Ze had het door: “Lik mijn kutje maar, liefje…dat is lekkerder…” De taal kan zo opwindend zijn, hebben we allebei al lang geleden ontdekt.

Ik plaatste een dikke kus vol op haar clitoris, waar Valerie onmiddellijk op reageerde met een rilling. Ze leek voor me te openen als een bloem en mijn tong begon haar intieme streek te verkennen alsof hij daar nog nooit was geweest. Ik likte de gehele lengte van haar ietwat openstaande kutje. Het zachte warme schaamvlees leek mijn tong te verwelkomen. Ik begon onderaan, likte met het puntje van mijn tong tussen de lipjes door en als ik bovenaan kwam tuitte ik mijn lippen om haar gevoelige clitoris ermee te masseren. Ik wist dat ze dat lekker vond. Zeker toen ik mijn vinger gebruikte om haar lipjes van elkaar te scheiden en zo beter toegang tot haar te krijgen. Ik merkte dat haar adem steeds sneller ging en een spier van haar dijen begon ietsje te trillen. Ik herkende de signalen van een op handen zijnd orgasme en verlegde al mijn aandacht naar het gevoelige knopje bovenop haar kutje. Haar clitje klopte onder mijn tong en haar lichaam spande zich aan, in de greep van een bijna orgasme…en ik hield op….

Valerie hief haar hoofd op, dat eerst op de kussens had gelegen…

“Wil je met me klaarkomen, lieverd?”, vroeg ze me. Ik knikte alleen. Valerie draaide zich langzaam op haar rechterzij en ik kroop naast haar, met haar rug tegen mijn buik. Haar been tilde ze over het mijne heen, zodat haar kutje en mijn pik dicht bij elkaar waren. Haar hand gleed naar beneden en leidde me bij haar naar binnen. Het zou voor ons allebei niet lang duren wist ik. Ik penetreerde haar langzaam en voorzichtig, hoewel ze vochtig genoeg was om me meteen te kunnen hebben. Maar een langzame penetratie heeft iets geils, iets plagends, vooral als de vrouw haar kutje zelf ook over je pik gaat duwen. Valerie wist zich echter te beheersen, hoewel haar hand wel in de buurt bleef van haar eigen kutje. Het was voor haar mogelijk om haar clitje te stimuleren terwijl we neukten.

Ik kroop dichter tegen haar aan, en gleed dus ook dieper in haar. Ik stond voortdurend op het punt klaar te komen en vocht ertegen. Ik dacht aan allerlei verschillende dingen om mijn orgasme tegen te houden maar de stimulaties waren te overweldigend. Ik drukte Valerie lekker tegen me aan, als het zou gebeuren wilde ik zoveel mogelijk huid contact.

Valerie liet een kreuntje ontsnappen en haar lichaam verstrakte. Ik wist dat ze klaar ging komen. Mijn handen gleden over haar gezwollen buik en borsten, niet wetend waar te strelen om haar genot te vergroten. Ik wreef mijn gehele lichaam tegen haar lijf, mijn pik in haar vochtige kut, mijn billen samengeknepen omdat ik ook klaar kwam. We trilden allebei heftig, kreunden en lieten ons gaan terwijl onze benen zich evenzeer met elkaar verstrengelden als onze geluiden. Mijn handen bleven haar buik verkennen terwijl ik voelde hoe ze samentrok rondom me…Ik richtte me half op om haar te bekijken terwijl we ons hoogtepunt bereikten. Haar lijf krulde zich op, een van haar handen streelde nog steeds tussen haar benen, de andere trok aan haar donkere, gevoelige tepels.

Een hand van mij gleed over haar prachtige dikke buik….En weer voelde ik me heel gelukkig….

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “Mijn prachtige vriendin

 1. 24 augustus 2008 at 13:08

  Ontroerend lief MindsEye….

 2. 24 augustus 2008 at 20:56

  Schitterend gebracht, MindsEye! "Chapeau" zoals ze bij ons zeggen. Valerie is een gelukkige toekomstige mama. (grijns) Mijn jongste zoontje is nu vier maanden, maar ik herinner me nog levendig hoe het was toen haar bolle buikje tussen ons in bewoog. Je hebt me een paar héél leuke terugdenkertjes aangereikt, waarvoor dank
  Grtjs!

 3. WB
  25 augustus 2008 at 14:06

  Mooi geschreven, daar gaat niets van af. Heb me wel es afgevraagd wat een orgasme voor het kindje betekent… Krimpt je 'huisje' dan eventjes? Of is het als een aardbeving? O ja, het woord 'schaamvlees' doet me meer aan een broodje shoarma denken. Daar moet je maar eens wat anders voor verzinnen.

 4. 25 augustus 2008 at 15:28

  Schitterend, Mindseye.

  Een voorbeeld voor hoe het moet. Wat een zinderende erotiek en heerlijk opgebouwde geile spanning. Fantastisch. Ik ben in hoog tempo fan van je geworden.

  Groet en shake hands,

  Q

 5. 31 augustus 2008 at 16:04

  opbouwend, opwindend, lief, teder en toch geil! Absoluut 3*!!!

 6. 6 september 2008 at 15:45

  Gewoon goed gedaan

 7. 6 september 2008 at 21:54

  Heel lief, teder en herkenbaar verhaal.
  Ik was zelf ook altijd extra geil tijdens mijn zwangerschappen.
  Je weet de extra dimensie, die een zwangerschap aan de relatie geeft, liefdevol te verwoorden.

 8. 9 september 2008 at 21:41

  Mooi, liefdevol beschreven liefdevolle vrijpartij… (h)eerlijk!

 9. 19 september 2008 at 19:08

  Beslist een van de beste verhalen van Eropodium. Het is oprecht, gevoelig en heel direct geschreven. Deze man is een talent.
  Miel de Sarrassin

 10. 1 september 2010 at 20:18

  Op en top romantisch, deze ode aan de vrouw als mooiste schepsel dat bestaat.

Geef een reactie