hot teens tube shemale jizzed by group.

Mijn Sony Mavica

Het is een van de laatste dagen van dit jaar als Vera en ik gaan doen wat we in de voorafgaande weken vaak hebben besproken: naar buiten om haar daar met mijn nieuw gekochte digitale camera Sony Mavica te fotograferen in zo stout mogelijke poses. We hebben het nog nooit eerder gedaan en zijn op het idee gekomen door de website www.nude-in-public.com waarop meisjes in het openbaar helemaal uit de kleren gaan. Vera weet niet of ze dát durft, zegt ze, maar we zullen wel zien. Om het allemaal gemakkelijker te maken trekt ze in ieder geval niets anders aan dan een blauw jurkje dat aan de voorkant helemaal geopend kan worden. Zo kan ze met haar rug naar mensen toe toch alles laten zien wat ze in huis heeft: haar malse tietjes, vlakke buik en voor deze gelegenheid helemaal kaal geschoren poesje.

We rijden eerst naar een klein plaatsje op een kilometer of 25 afstand van onze woonplaats. De eerste flash-foto's maak ik op een terrasje waar Vera met wijd geopende benen haar kutje showt. Na een tijdje doet ze haar hele jurk open, maar als er iemand in de buurt komt slaat ze hem gauw weer dicht. Dat zal in de loop van de dag moeten veranderen.

Na een paar foto's op straat gaan we verder. Ik stop op een zandweg aan de rand van het dorp. Het weggetje slingert door een bebost gebied en vormt de verbinding tussen twee provinciale wegen. Auto's komen hier zelden, fietsers maken er soms wel gebruik van. Het is nu doodstil en Vera gaat voor het eerst echt naakt. Met de jurk aan haar voeten en ook haar schoenen uit maak ik enkele foto's. Ze dribbelt wat op en neer over het pad en ze geeft toe dat ze hier lekker geil van wordt. Ik zeg dat ze vérder van de auto vandaan moet lopen en dat doet ze. We staan een meter of 25 van een kromming in de weg en ze durft daar helemaal naar toe te lopen en terug.

'Melk tussen mijn benen', lacht ze als ze terug is.

Zo noemt ze dat als ze erg geil wordt. Maar als de eerste fietser verschijnt duikt ze weg achter de auto. Wel zie ik dat ze zich uit het zicht van deze fietser op haar hurken vingert. Ze wil wel neuken zegt ze als de man in de kromming verdwijnt. Zelf heb ik ook wel zin, maar ik wil haar eerst de echte vuurdoop laten ondergaan. Als er een oudere man met hond opduikt, nu uit tegenovergestelde richting, dwing ik haar te blijven staan. Hij kijkt stomverbaasd naar Vera's blote lichaam kijkt als hij voorbij loopt, maar knikt vriendelijk als ik hem goeiemorgen wens.

Vera is uitgelaten dat ze het heeft gedurfd en bekent dat ze het een heel speciaal gevoel vond. Nu neuken we wel, achter de auto, en het geeft ook mij een heel speciaal gevoel als er dan een tractor voorbijkomt, ook al kan de bestuurder ervan ons, denk ik toch, niet zien.

Vera belooft na het neuken dat ze zal proberen naakt te blijven zolang ze kan. We rijden naar de snelweg en daar krijgt ze kick op kick als ik langzamer dan gebruikelijk vrachtwagens en andere auto's passeer. Er wordt soms vrolijk geclaxonneerd of gezwaaid en Vera begint ook terug te zwaaien met haar blote tieten duidelijk voor het raam.

In een klein stadje gaan we lunchen in een donker kroegje annex restaurant. Natuurlijk gaat de jurk nu weer aan, maar als we eenmaal aan een tafeltje zitten gaat ze wel open. Je moet wel goed kijken om dat te zien, want ze gaat niet echt met alles bloot zitten, maar toch. En gelukkig zie ik dat het iemand opvalt: een man van een jaar of 40, keurig in het pak, een zakenman lijkt hij, die aan een tafeltje naast ons een uitsmijter nuttigt. Hij kijkt van tijd tot tijd verstolen naar ons tafeltje. Ik denk dat hij veel van Vera's benen kan zien, misschien wel tot aan het punt waarop duidelijk is dat ze geen broekje draagt. Ik fluister het tegen Vera en zeg dat ze niet moet kijken, maar onschuldig wel wat meer kan laten zien. Ze krijgt er een kleurtje van. Ik vraag of ze haar kut niet aan hem kan laten zien, maar dat kan niet zonder dat ze zich helemaal naar hem toedraait en dat vindt ze te link. Als ik de man weer zie kijken, lach ik naar hem en hij lacht terug. Hij is net klaar met eten en wil eigenlijk afrekenen, maar dan maak ik hem met een hoofdknikje duidelijk dat hij naast me kan komen zitten. En dat doet hij! Hij stelt zich voor als Robert en schudt ons de hand. We hoeven er niet omheen te draaien, want nu ziet hij heel duidelijk dat Vera's jurkje niet gesloten is en ik leg hem uit wat we aan het doen zijn. Vera kleurt vuurrood als ik haar vraag de jurk open te doen, maar ze doet het wel en laat hem haar lekkere tieten zien. Ik denk dat het wel leuk is om een paar foto's met hém te maken, zeg ik, en dat ziet hij wel zitten.

We rijden met zijn drieën naar een bos in de buurt en daar mag Robert Vera voor het eerst helemaal naakt zien. Ze poseert gewillig in allerlei houdingen en raakt steeds meer op haar gemak, waarbij de bewonderende blikken van een vreemde duidelijk haar geilheid op peil houden. Ze vindt het goed dat we verder het bos inlopen, met achterlating van haar jurk en schoenen in de auto. Tussen twee man in voelt ze zich veiliger. Ik vind het eigenlijk wel jammer dat we niemand tegenkomen als we steeds dieper en dieper het bos ingaan.

Op een open plek gaan we op een omgevallen boomstam zitten en roken een sigaretje. Dan zeg ik dat ik wel wat neukfoto's wil maken en dat ik er geen bezwaar tegen heb dat Vera dat met Robert doet. Vera kijkt verrast, maar zegt evenmin bezwaar te hebben. Dan kleedt Robert zich uit en strekt Vera zich op de grond. Ik ga er op mijn knieën naast zitten en fotografeer gedetailleerd zijn intrede. Het is een van de mooiste serie foto's geworden, het steeds verder naar binnen schuivende lid in de kale pruim van mijn vrouw. Als ze gaan neuken loop ik wat rond om vanuit diverse hoeken het gebeuren vast te leggen. Vera komt lekker klaar en precies op tijd kan ik haar vertrokken gezicht en wijd geopende mond vastleggen. Robert kan goed neuken blijkt, want hij gaat nog een tijdje door.

Nu blijken de hijgende en steunende geluiden van de twee ook nieuwsgierigen aan te trekken in de persoon van twee joggers. Ze zijn stomverbaasd als ze zien wat ze al dachten te horen. Op enige afstand blijven ze staan kijken hoe de twee lichamen wellustig op en neer wippen. Ze hebben nauwelijks in de gaten dat ik ook hén fotografeer, mooi zo op de achtergrond, net zo min als Robert en Vera merken dat ze worden begluurd. Práchtig! Ik zie dat Robert zijn voeten in de grond boort en dat zijn billen zich spannen. Hij gaat komen! Vera heeft het ook in de gaten en moedigt hem aan: ja, toe maar, toe maar! Het liefst heb ik dat hij hem uit haar neemt en goed zichtbaar over haar heen komt (qua foto), maar ik durf het op dit moment niet voor te stellen. Met een diepe grom ontlaadt hij zich schokkend in haar schoot, terwijl Vera hem onstuimig met beide handen om zijn nek naar beneden trekt. Ook wel mooi. Hij geneert zich volgens mij enigszins als ik blijf fotograferen als hij zijn lul terughaalt en met zijn zakdoek begint schoon te maken, maar hij zegt er niets van. De joggers kijken nog even naar het verzadigde, naakte lijf van mijn vrouw en sjokken dan weer weg.

Het is een mooie serie geworden. Jammer dat de zomer niet wat langer duurt.

 

© Lex

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world