hot teens tube shemale jizzed by group.

Mijn stoute vrouwtje

We hebben een fantastisch huwelijk, Inès en ik, en dat is zeker niet in de laatste plaats te  danken aan de afwisseling die we in ons seksleven hebben ingebouwd. Al vroeg waren we  het erover eens dat een slippertje moest kunnen, als we er maar niet stiekem over zouden  doen. Tijdens het vrijen fantaseerden we er wel eens over en dat maakte ons allebei zo geil  als de pest. Toch was het een schok voor me dat zij er als eerste serieus over begon.

 “Zou je het goed vinden als ik eens met Jacques naar bed ging?”, vroeg ze op een nacht  zomaar ineens. Jacques! Hij was een tijdje geleden op een volkomen onverwachte manier in  ons leven gekomen. Als boekencolporteur nota bene. We hadden hem binnengelaten, hoewel  we eigenlijk totaal niet geïnteresseerd waren in zijn koopwaar en toen bleek hij een verdomd  charmante, humorvolle vent te zijn. Van het een kwam het ander en al spoedig kwam hij  iedere week wel een of twee keer aanwippen als hij in de buurt was. Maar dat mijn vrouw zó  van hem onder de indruk was dat ze wel eens met hem wilde neuken had ik nooit gedacht.  En ja, toen kwam het hoge woord eruit: Jacques was ook wel eens langs geweest als ik op  mijn werk was. Mijn hart maakte spontaan een radslag! Nee, nee, zei ze haastig: ze waren  niet met elkaar naar bed geweest, maar een kusje en een strelinkje hier en daar waren er wel  eens geweest….  Godverse duvel! Gek dat je je daar ondanks onze eerdere afspraken toch  nog druk om kunt maken! Ik had me net in haar leeggespoten, maar hiervan kreeg ik  opnieuw een stijve.  “Dus je hebt aan mij niet genoeg?”, vroeg ik pesterig.  “Ik zou het graag  een keer willen”, was haar hijgerige antwoord.  De gedachte maakte me wild. Ik wilde van  alles weten, maar veel meer liet ze niet meer los. “Nou goed”, kapte ik de discussie zelf af,  terwijl ik mijn opgewonden paal in haar sappige schoot dreef, “als ik erbij kan zijn…..” 

Jacques kwam drie dagen later en ik bekeek hem nu met heel andere ogen. Inès was  hypernerveus, maar ik niet minder. Ik gaf zelf het startsein voor het demasqué door na een  uurtje nonchalant te berde te brengen dat Inès zo goed haar eigen kleren kon maken, en dan  vooral sexy stuff. Persoonlijk vond ik het gehaakte jurkje het meest geslaagd: heel kort,  visnetmodel, dus lekker doorzichtig. Misschien wilde Inès het wel even showen? Nou, daar  kon Jacques geen nee tegen zeggen!  

Toen Inès wat schuchter lachend inderdaad de kamer uitliep, had ik al een paal van jewelste.  Dat ze dit überhaupt ging doen vond ik al onvoorstelbaar. Eerder zou ze zoiets in gezelschap  nooit hebben gedaan. 

Bij terugkeer bleek ze onder het witte jurkje een rood slipje en dito  behaatje te hebben aangetrokken. Ze zag er heel erotisch uit zoals ze op haar blote voetjes  door de kamer schreed, maar natuurlijk was dit niet genoeg.

“Het jurkje komt veel beter tot  zijn recht als je er niéts onder aan hebt”, daagde ik haar meteen uit. Ze wilde net naast  Jacques op de bank plaatsnemen en bleef nu als bevroren staan. “Vind je niet Jacques?”,  vroeg ik gluiperig aan de man die met uitpuilende ogen het moois voor hem zat te bekijken. 

Hij verslikte zich haast toen hij me moeizaam bijviel. “Tja, dat zou helemaal ongelooflijk  zijn…” 

Ik voelde zelf bijna de siddering die door Inès heen trok. Maar tot mijn enorme  opluchting draaide ze zich zonder iets te zeggen om en liep weer de kamer uit.  “Jezuschristus  man!”, steunde Jacques toen we alleen waren. “Denk je dat ze dat werkelijk doet?” 

Ik trok  een grimas. “Volgens mij is ze er geil genoeg voor…”

Ik had mezelf ook zelden zó geil  gevoeld en wachtte met bonzend hart haar terugkeer af.   Ze zag er fragiel en verlegen uit, mijn meisje, toen ze in de deuropening verscheen. Haar  handjes had ze zedig voor haar schoot gevouwen, maar haar tietjes waren ongerept te  aanschouwen en dat beeld alleen deed een collectieve zucht van bewondering door de kamer  deinen. 
“Mijn god” prevelde Jacques en was daarna sprakeloos. Zo voelde ik me ook.
Inès liep op eieren naar de bank en zo zag ik als eerste haar blote billen. Ik wilde dat Jacques ze  ook zou zien voordat ze naast hem op de bank plaatsnam en daarom vroeg ik haar zich om te  draaien. Jacques schudde ongelovig zijn hoofd toen hij haar derrière in zicht kreeg. Mijn meisje bleef huiverend voor me staan, haar handjes nog steeds voor haar kutje. 
“Kom hier  gekke meid”, zei ik schor. Ze deed een stapje naar voren en ik haalde liefdevol de handjes  weg. De aanblik van haar zachtbehaarde venusheuvel deed me duizelen. “Ga nu maar  zitten”, knikte ik. 
Ze ging vlak naast Jacques zitten. Het korte jurkje schoof meteen onder haar billen en  hoewel ze haar benen over elkaar sloeg bleef het toefje schaamhaar duidelijk zichtbaar. 
Nog  nooit van zijn leven had Jacques zoiets prachtigs gezien, verzuchtte hij een beetje  overdreven. 
“Zeg maar géil”, moedigde ik hem aan. 
Hij grinnikte. “Ja inderdaad…” 
Inès  bloosde.
Ik besefte dat ik iets moest doen om haar verlegenheid te doorbreken. “Ik ga even  naar de w.c.”, kondigde ik aan, “en dan ga ik meteen naar de keuken om nog wat bier te  halen….”  Ze namen het voor kennisgeving aan. 

Ik stond op en liep de deur uit. In de gang opende ik de  w.c.-deur en sloot die weer, maar liep daarna terug naar de halfopenstaande deur. Door de  kier kon ik hen precies zien zitten. Jacques had zijn armen om haar heen geslagen en ze  waren elkaar aan het kussen. Zoiets had ik wel verwacht, maar het deed mijn bloed niettemin  van opwinding koken. Met ingehouden adem keek ik toe hoe hij onder het uitwisselen van  de zoen met zijn handen onder haar jurkje haar tietjes betastte, haar buik……. Een kusje en  een strelinkje had ze gezegd! Nou, als ze dit had bedoeld! Ik rukte me met moeite los van het  geile tafereeltje, opende opnieuw de w.c.-deur, trok de w.c. door, sloot de deur en liep naar  de keuken voor het beloofde bier. 

Toen ik in de kamer terugkwam zaten ze weer naast elkaar alsof er niets was gebeurd. Maar  de stijve tepeltjes van mijn vrouw verrieden wel grote opwinding. Ik maakte er lachend een  opmerking over en ze bloosde lieftallig. Het was nu Jacques’ beurt voor een bezoek aan het  toilet en dat kwam goed uit. 
“Doe je jurkje nu maar uit”, zei ik tegen Inès toen hij de kamer  had verlaten. Ze was zo geil dat ze het zonder tegenstribbelen deed. “En nu languit op de  bank”, gaf ik aan. Ik hielp haar een beetje en voelde ook even of het allemaal goed zat. Nou, geen punt, ze was kléts!  

Zo lag ze helemaal voor hem klaar toen Jacques terugkwam. Hij was overdonderd en keek  eerst hulpzoekend rond naar een andere stoel, tot ik zei dat hij best op de rand van de bank  kon gaan zitten. Ook nu nog moest ik hem het laatste zetje geven. ‘Ze bijt niet”, zei ik  aanmoedigend, “je mag haar best aaien….” Ik zag hoe Inès in verrukking haar ogen sloot toen hij mijn uitnodiging aanvaardde en haar  borstjes begon te betasten. Haar zachte gehijg toen zijn handen omlaag gleden deed bijna de  knopen van mijn broek springen. 

Het is allejezus geil om het jou zo bekende lichaam te zien  ondergaan in een roes van passie. Jacques had gelukkig goed begrepen dat er geen grens  meer was. Ik zag Inès’ been vanachter zijn rug oprijzen om plaats te maken voor zijn vingers  en toen ik het zachte geklots van haar kut hoorde wist ik dat het zou gaan gebeuren.
Terwijl  ze zacht begon te kermen stond ik op. Ik voelde dat ik nog even een tactische manoeuvre  moest uitvoeren. 
“Speel maar lekker door”, zei ik met een brok in mijn keel, ‘dan laat ik  jullie even alleen…” 
Jacques wierp me een dankbare blik toe, de gluiperd! 

In de gang kon ik vanuit dezelfde positie als eerst de ontwikkelingen goed volgen. Het  verschil was dat Inès zich nu niet meer hoefde in te houden en dat was te merken. Haar  gehijg en gesteun klonken steeds luider en ik begon me uit te kleden. Als jij het niet doet,  pak ik haar zelf wel, dacht ik. Toen ik me als laatste uit mijn onderbroek wurmde hoorde ik  haar komen. Haar snerpende kreet sneed me door de ziel. Ik richtte me snel weer op, met  mijn stijve kokkerd klappend tegen mijn buik. Haar benen trappelden aan weerszijden van  Jacques in de lucht, die met zijn blik gericht op haar ongetwijfeld uitnodigend openstaande  kut inmiddels haastig doende was zijn shirt uit te trekken. Hij wilde er zich kennelijk niet al  te gemakkelijk van afmaken door alleen haastig zijn broek naar beneden te trekken, prima!  
Inès hielp hem zijn shirt over zijn hoofd te trekken. Haar benen waren inmiddels tot rust  gekomen en omklemden zijn middel. Ik had mijn lul totaal niet meer in bedwang, hij  slingerde heen en weer als een bezetene. De verleiding was groot om nu meteen naar binnen  te stappen, maar ik vermande me en besloot te wachten tot Jacques helemaal was uitgekleed  en niet meer terug zou kunnen. Lang duurde dat niet. Inès lachte kirrend toen broek en  onderbroek in één beweging omlaag werden getrokken. Omdat Jacques half met zijn rug  naar me toegekeerd zat kon ik zijn wapentuig niet zien, maar Inès scheen het wel te kunnen  waarderen. 
Het werd in mijn ogen steeds onwaarschijnlijker dat ze dit pas voor de eerste  keer deden, maar voor het moment liet ik die gedachte maar even varen, te zeer in beslag  genomen als ik was door het geile schouwspel dat zich voor mijn ogen ontvouwde. Ik stapte  opzij in de deuropening om het nog beter te kunnen zien. Jacques kon me zo niet zien en Inès’ ogen waren te zeer gefocust op het lekkers dat direct in haar zou gaan om er überhaupt  acht op te slaan. Ze zei iets wat ik niet verstond en Jacques lachte schor. Hoewel haar  handjes door zijn rug aan het zicht werden onttrokken, lieten haar bewegende schouders, die  ik wel kon zien, geen andere conclusie toe dan dat ze zijn lul aan het bewerken was. Ik wist  hoe geraffineerd ze dat kon doen en mijn lul begon nog feller te steigeren. Even dacht ik dat  ze zo ver zou gaan door hem ook nog in haar mond te nemen, maar toen Jacques ineens zijn  benen op de bank trok, begreep ik dat het toch meteen neuken zou worden. 

Ik wachtte tot ik  aan Inès’ vertrokken gezicht zag dat hij zijn intrede had gedaan en liep toen, mijn eigen staaf  met mijn linkerhand masserend, de arena binnen. Jacques keek even verrast, maar het was al  te ver om nog enige vorm van protest te laten horen. Inès leek me niet te wíllen zien, want op  het moment dat ik mij naast haar posteerde trok ze heftig Jacques’ hoofd naar zich toe om haar lippen op de zijne te persen. Mij best.  Voorlopig ging mijn aandacht uit naar zijn op en  neer deinende kont tussen haar om zijn middel gesloten benen. Het was veruit het geilste wat  ik ooit had gezien. Hij neukte haar tijdens de kus op een rustige manier. Doordat beide  buiken tegen elkaar waren gekleefd kon ik nog niet echt goed zien hoe zijn lul tussen haar  schaamlippen op en neer ging, maar ik wachtte geduldig af. En mijn geduld werd beloond. 

Toen Jacques zich uit Inès’ mond terugtrok, zette hij beide handen naast haar lijf voor het  echte werk. Hij richtte zijn bovenlijf op en ik zag hoe hij zijn lul langzaam uit haar kut trok,  tot alleen de eikel nog binnen was. Even wachtte hij en toen duwde hij zijn stok hárd naar  binnen.
“Ja!’, hijgde Inès, terwijl haar borsten ópsprongen. “Neuk me lieverd, neúk me!” 
Ik  dacht dat ik uit elkaar barstte! Terwijl Jacques nu inderdaad heftig op haar in begon te duwen  en de tietjes van mijn vrouw in hetzelfde tempo op en neer dansten, pakte ik de linkerhand  van mijn vrouw en duwde mijn pik erin. Ze greep hem zonder mankeren beet en begon er  heftig aan te rukken. Die aanblik bracht Jacques kennelijk ook tot razernij. Grommend als  een beest begon hij haar als een razende te naaien.
De op en neer klappende buiken, het  gehijg en gesteun van mijn vrouw, gecombineerd met het fanatiek trekken aan mijn lul,  deden mij als eerste het onderspit delven. Ik begon als een fontein in de lucht te spuiten. Inès  kwam meteen schreeuwend klaar. Haar benen vlogen de hoogte in, waardoor Jacques de  controle verloor en zijn lul uit haar kut glipte. Hij deed geen moeite meer om hem nog in  haar te proppen, maar nam hem in zijn rechterhand en trok zich razendsnel over haar af. De  krachtige eerste eruptie reikte tot over haar borsten, de tweede net zo ver, met de derde en  vierde besproeide hij haar struikgewasje. 

Die nacht bekende Inès dat ze het inderdaad al eerder met Jacques had gedaan. Nou, mijn  wraak zal zoet zijn meisje, dan beloof ik je! 

Wibaut

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world