hot teens tube shemale jizzed by group.

Mijn thuiskomst

Hoe lang gaat dit nu al zo? Dat gezellige praatje samen op ons geheime plekje in die chatbox? Ze is inmiddels al een paar jaar mijn vriendin en iedere dag ontmoet ik haar daar. Ze is om te smullen, ze is puur, kort rokje met split en open bloesje, waarbij bij iedere beweging haar borsten trillen. Mijn blik wordt er steeds weer naar toe getrokken en verplaats zich daarna automatisch naar haar benen die zo mooi onder dat te korte rokje uitsteken. Het leidt me af, maar met plezier, elke dag opnieuw. Toch is er veel meer aan haar dat mooi is en ik kwam daar al snel achter.

Al weer een paar jaar geleden hebben onze sterren elkaar gekruist en op een of andere manier is de wereld voor mij toen veranderd. Ze is inmiddels een blijvertje, omdat er iets moois tussen ons gegroeid is. Het verlangen naar haar heeft zich diep in mijn lichaam geworteld.

Het is nog steeds niet voor te stellen dat wij via deze weg een relatie hebben opgebouwd. Eigenlijk was ik ook nooit op zoek naar dit soort contacten, maar kwam haar toevallig tegen en ontdekte iets aan haar dat ik meteen al waardeerde, bewonderde is een beter woord.

Het begon met die paar emailtjes en nadat het ijs al snel gebroken was leerden we elkaar steeds beter kennen. We voelden ons steeds meer tot elkaar aan getrokken en we zien elkaar als twee buitenbeentjes met veel overeenkomsten, waarbij we ook nog eens de puberale gein herontdekten. Ik heb haar aantrekkelijke geest gevonden en kan daarom enorm genieten van ons samenzijn, waarbij ik haar zo graag digitaal over haar bol aai.
Soms klier ik, waadoor zij dan mijn koosnaampje ‘rotzak’ over het scherm laat rollen en ik mij te barste lach.
Ons samenzijn is vaak hartstochtelijk, soms ook erg hitsig en daagt ze mij regelmatig uit, maar daarnaast is het met haar ook rustgevend en daarom heeft ze voor altijd een plaatsje in mijn hart verworven. Ik geef me aan haar zoals ik werkelijk ben en daardoor is het meer geworden dan een vriendenband. We zijn voor elkaar een luisterend oor, we voelen ons veilig bij elkaar en soms ga ik ook wel eens met haar om als een soort vader. In werkelijkheid zouden we gewoon perfecte minnaars voor elkaar kunnen zijn.
Ik weet niet wat er met me gebeurd is en had me ook altijd voorgenomen dat dit me nooit zou overkomen, maar nu zit ik er middenin. Zij, alleen zij, overheerst nu mijn leven en ik voel me er goed bij. Soms wordt het me te veel. Vooral ’s avonds wordt het verlangen te sterk en stroomt dat warme gevoel door mijn lichaam.
Zo gaat dat steeds als haar eerste lieve woordjes, afkomstig van de andere kant van het land, in beeld komen.
Steeds gaan mijn nekharen overeind staan als ze zo weer binnenkomt. Mijn vingers blijven boven de toetsen zweven en ik blijf roerloos naar het scherm staren. Haar woordjes werken als een toverklank en het is net alsof daarbij haar vingers langs mijn lippen glijden. Ze zijn warm en lief en zo speelt ze met mijn hartstreek, net zoals haar ogen die ik regelmatig op een van haar mooie foto’s mag bewonderen.
Eindeloos kan ik dan met haar wegdromen. Ik schroei dan en mijn hart stamt en dreunt in mijn keel.

En zo ging dat vandaag ook weer.
Mijn mond werd droog toen er nieuwe letters op mijn computerscherm brandden met hetzelfde vuur waarmee ze geschreven waren. Mijn hartstocht nam toe en ik leverde me meteen aan haar over. Heel voorzichtig proefde ik haar lippen en terwijl haar handen door mijn haren woelden, streelde ik de huid van haar benen. Uitdagend duwde ze haar borsten omhoog en zag ik ze spannen in dat strakke bloesje.
Prikkels namen bezit van mijn kruisstreek en mijn opkomende erectie was niet meer tegen te houden toen ze met haar zachte stevige tong met mijn oor begon te spelen.
“O schat”, steunde ik via het toetsenbord, “ga door”. Een onnodige aansporing, want ik weet hoe heerlijk geil zij kan worden, geiler dan geil zelfs. Ook hier geniet ik altijd van, want niets is bij haar te gek. Ze heeft daarnaast een combinatie van allerlei plezierige eigenschappen, zoals goedheid, fatsoenlijkheid en eerlijkheid. Zoiets kom je zelden tegen, dus niet zo gek dat ik van haar ben gaan houden.
Hartstochtelijk vonden onze lippen elkaar en speelden ze hun vurige spel, waarbij ik even naar adem snakte.
Plotseling maakte ze een sierlijke draai, waarbij haar haar als een waaier om haar heen wapperde en ze mij uitdagend aan keek.
“Doe maar”, typte ik snel, wetend dat ze weer iets voor mij in petto had.
Maar was dat even schrikken, toen ik haar daar plotseling naast mijn scherm tegen de muur zag staan.
Ik slikte een paar keer en kreunde zachtjes haar naam, waarbij onze ogen elkaar ontmoetten.
Even aarzelde ik, was dit allemaal echt? Veel tijd om daar over na te denken kreeg ik niet. Er plooide zich een flauw lachje om haar lippen en haar ogen hielden mij gevangen. Het waren ogen waar een vuurtje achter brandde.
‘Ík hou van je’, seinde ze met haar kijkers.
Die blik, o god, ik voelde me week worden. Ze strekte haar hand uit en nam mij mee.
Onvergetelijk was dit moment toen onze handen voor het eerst in elkaar strengelden en als verlamd volgde ik haar.
“You are beautiful”, lispelde ik nog, waarna ze haar wijsvinger op mijn lippen legde en fluisterde dat ik niets moest zeggen.
Heel langzaam kwam ik uit mijn verdoving en was met stomheid geslagen door de plotselinge pracht om mij heen. We stonden bij een groot hemelbed en de vloer was bedekt met een zacht tapijt.
“Je bent er”, hoorde ik haar fluisteren, “Hier heb je al die jaren geduldig op gewacht”, en voelde ik hoe haar vingers langs mijn lippen tekenden.
Zachtjes beet ik er in.
“Au”, riep ze, “rotzak”.
Ik schoot in de lach, maar wist ook meteen dat ik niet droomde en pakte haar stevig vast, waarbij haar lippen vederlicht op de mijne neerdaalden.
Haar kus was langzaam, sensueel en onderzoekend, waarbij ze met haar tong zachtjes mijn lippen van elkaar dwong. Onze ogen waren zo erg dicht bij elkaar waardoor onze wimpers bijna ineen krulden en voelde ik haar borsten uitdagend tegen mij aan duwen.
Een fel vuur, dat ik nog vaag ken uit het verleden, herleefde en laaide hoog in mij op. Haar kus werd dwingender en hartstochtelijker, terwijl een hand op mijn slaap rustte. Kreunend in haar mond noemde ik weer haar naam.
‘Dit gaat fout’, schoot het door mijn hoofd, maar een stemmetje in mij vertelde dat ik dit onverwachte bezoek niet mocht laten lopen.
Met glanzende ogen keek ze me aan en moest ze zeker mijn trillende lippen opgemerkt hebben. Ook mijn handen beefden licht toen die voorzichtig langs haar lichaam begonnen te strelen.
Plotseling kwamen ook haar handen in beweging.
Omdat ze blijkbaar geen tijd wilde verliezen, voelde ik haar mijn riem losmaken, waarna ze aan het knoopje van mijn broek begon te frutselen.
Jezus, ik voelde hem meteen zwellen achter mijn gulp, toen ze met haar hand er overheen gleed en ze de vorm van mijn penis volgde. Ik weet dat het haar een geweldige kick geeft als ze merkt dat een penis door haar toedoen de hoogte in schiet. Dit kostte haar geen enkele moeite en ik kreunde allerlei genotkreetjes.
Alles smolt aan me. Ik was reddeloos gevangen in de hartstocht die bezit van mij had genomen en moest zelfs op zijn lip bijten om mijn zelfbeheersing niet te verliezen.
Dat ik ook plotseling haast kreeg was dus niet zo verwonderlijk en knoopte ik snel de knoopjes van haar bloes los, die daarna al snel richting de vloer dwarrelde. Met twee snelle handelingen volgde haar rokje dezelfde route, waarna ze, in een ruk mijn broek naar beneden trok. Met beide duimen haakte ze in de band van mijn onderbroek en trok het omlaag totdat de helft van mijn lul zichtbaar werd. Ze lachte, kneep er zachtjes in en stroopte vervolgens het broekje verder naar beneden.
Ademloos bleef ik haar handen volgen die langzaam terug omhoog kwamen op weg naar haar behaatje, dit losknoopten en mij plotseling naar lucht deden happen. Haar tepels sprongen omhoog. Naakt is ze bedwelmend mooi. Eigenlijk was het voor mij allemaal al zo bekend. Ik kende haar lichaam al langer en wist maar al te goed wat ze fijn vindt. Ze is zoals ik, we zijn zo hetzelfde, zo één.
Met uitpuilende ogen bleef ik naar die twee heerlijke borsten staren, waarvan de tepels brutaal naar voren priemden, alsof ze zeggen willen: ‘Pak ze, liefkoos ze’.
Ze glimlachte daarbij lief. Begerig pakte ik een tepel tussen mijn vingers en daarna met de andere hand, de tweede, waardoor ze nog harder werden. Langzaam gleed mij blik naar beneden, gevolgd door mijn vingers langs de lijn van haar taille, richting haar heupen. Een onweerstaanbaar gevoel maakte zich van mij meester. Even keek ik haar aan. Met een klein knikje maakte ze mij duidelijk dat ik mijn gang moest gaan en gleden mijn handen verder omlaag totdat de vingertoppen achter het elastiek van haar slipje bleven haken.
“Doe maar”, prevelde haar lippen. De rillingen liepen over mij rug. Hoe vaak vertelde ze mij al dat ze hier enorm geil van werd. Nu mocht ik………….Jezus, ze wist dat ik dat graag ook een keer zou willen doen. Mijn kans dus, een groot moment voor mij. De spanning was om te snijden. Langzaam, heel langzaam sloot ik mijn vingers rond de zijkant van haar slipje en trok ik traag de dunne stof van het broekje naar binnen tot tussen haar schaamlippen. Het was ongekend hoe een geil gezicht dit was en trok ik door, zodat het slipje aan de voorkant helemaal in haar kut verdween, liet het weer iets vieren en trok het weer aan. O, ik wilde haar helemaal gék maken.
Met een vragende beweging legde ze haar hand op mijn arm.
“Nu”, kermde ze terwijl ze genotgeluidjes maakte. “Nu”
Het maakte haar inderdaad gek van verlangen en begon ze daardoor oncontroleerbaar te trillen, waarbij haar adem stotend uit haar keel kwam. Bewust wachtte ik nog even, liet het slipje nog een paar keer langs haar kutje schuren en trok het broekje nog iets verder naar binnen.
Gek is ze erop: rauwe en lekkere seks en heb het daarom maar kapot gescheurd, waarna het hulpeloos naar de grond dwarrelde en ze in een no time ze klaar kwam.
Onmiddellijk sloeg bij mij de vlam in de pan, want het aanzien van haar kut en blote billen maakte mij krankzinnig.
Voordat ik het wist had ze me richting het bed getrokken, me er op geduwd, waarna ik meteen haar hete adem lang mijn lul voelde strijken, gevolgd door haar warme natte tong. Ik kreunde dat ik het heerlijk vond om haar hoofd zo tussen mijn benen te zien.
“Niemand kan dat zo goed als jij,” kon ik het er nog net zuchtend uit krijgen.
Ineens voelde ik haar mond mijn stijve paal omklemmen. Hijgend en steunend draaide ik iets onder haar weg en ging met mijn hand op zoek naar haar kut.
Met drie vingers gleed ik in haar vochtige kutje, terwijl ze door ging met mijn staaf te bewerken en die fanatiek naar binnen zoog.
Haar gezicht vertrok in een verbeten concentratie, toen ik haar clitoris voorzichtig tussen mijn vingers liet rollen. Haar geslacht stroomde over. Hijgend en steunend bleven we elkaar zo bewerkten en het was gruwelijk lekker.
Even hief ze haar hoofd op en keek ze naar mij.
”Niet ophouden”, kreunde ik, “het is zo lekker” en mijn handen duwden haar weer tussen mijn benen. Haar mond was warm en bedreven en af en toe had ik het gevoel dat ze me levend ging inslikken. Ze likte en slurpte en voelde ik haar tanden over mijn lul schrapen.
Toen ontplofte ik. Ze vrat me als het ware leeg en keek ik met grote ogen toe hoe ze mijn sperma langs haar kin liet druipen.

Even was ik verlamd blijven liggen, alsof ik op een wolk dreef, maar al spoedig welde een gekreun in mij op, dat overging in een soort vreugdekreet. Wild trok ik haar tegen mij aan, kuste en streelde haar. Die opgekropte hartstocht die ik in al die jaren opgebouwd had was nog lang niet verdwenen.
‘Godsallerjezus, wat hou ik van haar’, zong het door mijn hoofd.
Onze handen en monden vonden weer blind hun weg. Mijn lichaam reageerde schokkend en voelde ik hoe mijn lul weer begon te stijven. Onze begeerte laaide opnieuw op. Ze liet zich verder achterover vallen, met een been op het bed en de andere er naast, steunend op de grond. Haar kut lag nu onbeschaamd open en mijn verlangen om mijn lul daar naar binnen te laten glijden was onpeilbaar groot.
‘En nu naar het heilige der heiligen’, schoot het door me heen.
Ze hapte naar adem toen ik mij over haar heen boog en ik mijn zwaard koesterend langs haar venusheuvel liet glijden.
“Stop hem er in”, kreet ze, “neuk me, ik wil dat je mijn kut uitbrandt”.
Terwijl onze tongen een vurig gevecht voerden, gleed mijn staalharde lul zonder aarzelen bij haar naar binnen en gaf ik op het laatst een harde stoot vanuit mijn heupen. Ze wilde hard en diep geneukt worden en genietend sloot ze haar ogen.
Haar onderlijf wipte woedend op en neer en mijn pik voelde aan alsof hij in warme olie dreef.
Het werd een uitzinnige neukpartij. Ze gilde, kreunde en piepte, waarbij ze haar benen achter mijn nek vouwde.
Mijn lul zat klemvast in haar kut en alle stoppen sprongen door.
“O god”, kreunde ze, ‘ik kan het niet meer tegenhouden”. Ze kromp ineen om als het ware het orgasme uit haar tenen vandaan te trekken, kwam weer omhoog en wierp zich vervolgens weer naar achteren. Ze draaide, zwiepte en gilde. Haar gezicht was gefolterd vertrokken terwijl ze haar hoofd heen en weer ranselde. Haar stem rees op in een schrille smekende kreet.
Grommend klemde ik mij nog steviger aan haar vast en neukte ik haar, niets meer ontziend, naar een derde hoogtepunt, totdat ze de laatste druppel uit mij gezogen had.
Om nooit meer te vergeten en we hebben er nog een hele lange hete nacht van gemaakt.

Nu bedenk ik hoe het nu verder zou kunnen gaan. Met haar neuken was meer dan een feest en ik ga daarom niet meer weg, want dit was voor mij, mijn thuiskomst.

© Ivor

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world