Mijn vriendin Suzanne

Mijn vriendin Suzanne is veel doortastender dan ik. Ik benijd haar wel eens om haar vrijmoedigheid. Ze schijnt altijd precies te weten wat ze wil en daardoor dwingt ze respect af bij de jongens die altijd om haar heen zwermen. Ze is dan ook een schoonheid met haar ravenzwarte haar, afhangend tot op haar schouders, de kooldonkere ogen in dat prachtig gevormde ovalen gezichtje en een figuur om van te watertanden. Ik kan het weten, want Suzanne is niet eenkennig.

Zestien was ik toen ik met haar aan het experimenteren sloeg. Ze was een jaar ouder dan ik en had een geheimzinnige relatie met een weduwnaar van dik in de dertig. Het fijne wist ik er niet van, alleen dat ze iedere vrijdag op zijn kinderen paste, dat hij Peter heette en dat ze het wel eens ‘deden’. Haar borstjes waren heel wat groter dan de mijne en ik raakte ze voor het eerst aan toen we samen naar de bioscoop waren gegaan. Het was niet eens mijn bedoeling, ik hield haar in het donker alleen een zakje drop voor en kwam er toevallig tegenaan. Toen ze mijn pols greep en expres mijn hand harder tegen haar linkerborst aandrukte wist ik niet wat me overkwam. Nog nooit was er iets van seks tussen ons voorgevallen, al had ik tijdens mijn dagelijkse masturbaties wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn met een meisje. Nu ik haar zacht hijgende borst onder mijn hand voelde werd ik week in mijn buik en begon aarzelend de rondingen te betasten. Ik zat rechts van haar en aan de andere kant zaten een man en een vrouw in die volgorde. Daarom moest ik voorzichtig zijn, maar Suzanne was kennelijk zo krols als een kat, want ze maakte ondertussen brutaal twee knoopjes open en voerde mijn hand naar binnen. Dat ze geen beha aan had, had ik al wel gemerkt, maar de aanraking van haar naakte borst werkte toch als een schok. De keiharde tepel vertelde me dat ze bijzonder opgewonden was en nu begon zich hetzelfde verschijnsel bij mij voor te doen. Wat hitsiger liet ik mijn hand naar beneden glijden tot bijna op haar buik. Verder kon niet vanwege de twee knoopjes die nog dicht waren, maar Suzanne wilde blijkbaar maar al te graag dat ik mijn speurtocht voortzette en maakte ook die knoopjes los.

Met haar hele bloes open – ze trok zich niets aan van die vent naast haar – kon ik nu haar hijgende buik bevoelen en nog lager, tot de rand van haar broekje. Er staken haartjes bovenuit en dat maakte me zo geil dat ik meteen in het slipje ging. Dit moest die kerel toch wel zien, schoot het door mijn hoofd, maar mijn verlangen om haar kut te voelen was zo groot dat het me ook niet meer interesseerde. Kletsnat was ze en ze duwde begerig haar schoot omhoog. Ze greep me stevig bij mijn elleboog toen ik haar begon te vingeren en ze gleed helemaal onderuit toen ze ingehouden steunend klaarkwam.

Dat was de eerste keer en we verlieten onmiddellijk de bioscoop om dit heerlijke avontuur ongestoord te kunnen voortzetten. Mijn moeder keek verwonderd op dat ik al zo vroeg thuis kwam met Suzanne in mijn kielzog, maar nam voor waar aan dat het een klotefilm was en dat we nu samen nog even op mijn kamer naar een videootje gingen kijken. Wat niet helemaal onjuist was, want ik zette echt een videootje op, maar dat was meer voor de schijn. Zodra dat was gebeurd vielen we, alsof we uitgehongerd waren, op mijn bed en begonnen te vrijen. Het was heerlijk, haar handen op mijn lijf en de mijne op het hare. We durfden niet zo ver te gaan door alle kleren uit te trekken, maar onze slipjes konden wel weg en zo kusten en stoeiden en vingerden we elkaar klaar dat het een lieve lust was.

Vind je dat nou lekkerder dan met een jongen?, vroeg Suzanne op een gegeven moment verhit, terwijl ze met wijd gespreide benen met haar kutje het mijne bereed. Ik weet het niet, hijgde ik, maar ik vind dit wel verdomd lekker! Eerlijk gezegd waren mijn ervaringen met jongens niet zo best geweest. Ze kwamen vaak al als ze hun piemel tussen mijn benen staken, om me dan kreunend onder te spuiten en snel hun kwakkie met een zakdoek, of zelfs met mijn eigen broekje, weg te vegen. Ik was wel eens klaar gevingerd, maar nooit zo lekker als Suzanne dat deed. Ze lachte toen ik dat vertelde en zei dat echt goed neuken toch nog een stapje lekkerder was, maar dat ik dat hopelijk ook nog wel eens zou ervaren.

Vanaf die tijd deden we het uiteraard vaker, maar het was altijd behelpen, of op mijn kamertje boven, of bij Suzanne thuis. Er waren altijd ouders in de buurt en daarom konden we ons nooit echt onbekommerd uitleven. En toen kwam ze op het lumineuze idee om haar op een vrijdagavond gezelschap te houden toen ze bij Peter ging babysitten. Hij zou dat helemaal niet erg vinden, had ze me verzekerd, integendeel. Hij ging meestal om half acht de deur uit, naar de schaakvereniging waarvan hij lid was en kwam pas na middernacht thuis. En hoe zit het dan met de kinderen?, vroeg ik argeloos. Ze had met verteld dat het een tweeling was van acht jaar, een jongen en een meisje, en ik vond het idee een beetje angstig om in dat vreemde huis uit de kleren te gaan en betrapt te kunnen worden door een kind dat de slaap niet kon vatten of zo. En toen vertelde Suzanne haar eerste geheimpje. Ze ging er wel elke vrijdag babysitten, ja, maar de kinderen waren er niet altijd! Twee keer in de maand gingen ze in het weekend naar hun grootouders en pas dan was het echt feest bij Peter thuis. Natuurlijk mochten haar ouders dat niet weten, maar precies die keren bleef ze ook altijd de hele nacht bij Peter slapen! Ja, haar ouders kenden hem goed en vertrouwden hem volkomen…..

Om acht uur belde ik bijna bibberend van voorgenot bij dat huis aan. Ze opende de deur maar op een klein kiertje en toen ik binnenstapte zag ik waarom. Ze was helemaal naakt, d.w.z. haar boven- en onderlijf waren compleet stralend bloot en zo kon ik dus meteen zien dat ze zich van onderen volledig en compleet glad-kaal had geschoren. Maar wat het beeld nog adembenemender maakte was het feit dat ze zwarte laklaarzen droeg tot halverwege haar dijen, terwijl haar buik werd omsnoerd door een eveneens zwartleren riem, waardoor haar kale kut nog geprononceerder onder de aandacht werd gebracht. Waauw, zei ik oprecht. Wat supergeil!

Vind je?, vroeg ze behaagziek en draaide zich om om haar schitterende billen te laten zien.

Om rauw in te bijten, zei ik. Ik wilde haar beet pakken, maar ze hield me tegen.

Nee, liefje. Ik zei dat het een heel bijzondere avond zou worden. Daarom gaan we het nu anders doen.

Vertel, zei ik opgewonden.

Volg me maar, was haar simpele antwoord.

Ze liep de trap op en ik met kloppend hart achter haar wiegende billen aan. Linea recta naar de slaapkamer. Ik zag een immens bed met manshoge spiegels aan hoofd- en voeteneind. Het bed was afgehaald, over de dubbele matras was een strak laken gespannen.

Vinden jullie het zo leuk om te zien wat je doet? vroeg ik met een zenuwachtig hikje in mijn stem. Suzanne lachte alleen. Nu zag ik pas dat aan weerzijden van het bed, zowel aan het hoofd- als aan het voeteneind, een soort kettingen hingen waaraan handboeien waren bevestigd. Suzanne zag me verbouwereerd kijken en lachte weer dat hoge, kirrende lachje van d’r.

Ik speel je meesteres, legde ze uit, jij mijn slavin. Straks doen we het andersom, maar nu ga ik eerst jou verwennen. Kleed je maar uit!

Uitkleden wilde ik best, maar van die handboeien was ik niet zo zeker.

Toe maar, fluisterde ze, het zal heerlijk zijn! Ik bibberde van tevoren al, maar nu trokken de rillingen door mijn lijf. Suzanne keek goedkeurend toe hoe ik, zittend op de rand van het bed, mijn kleertjes begon uit te trekken. Alles uit, lispelde ze toen ik dacht helemaal naakt te zijn. Hoezo?

Je oorbellen, die ring aan je vinger en je horloge, weg ermee. Bloot, helemaal bloot!

Het gekke was dat dat me juist ontzettend opwond, het uitdoen van die sieraden. Zo goed?, vroeg ik wat gekscherend toen ik echt alleen nog maar mijn blote velletje had, met kippenvel van de spanning. Ze knikte.

En nu gaan liggen liefje, op je rug. Ik tintelde van kop tot teen toen ik me op het bed uitstrekte. Eerst werden losjes de handboeien aan het hoofdeind om mijn polsen geklonken, daarna die aan het voeteneind om mijn enkels. Ik kon geen kant meer op, maar het voelde geil. Toen Suzanne zich bukte, voelde ik dat ik er nog niet was. Waar ze het in godsnaam mee deed weet ik niet, maar ik hoorde een piepend geluid en mijn armen werden uitgerekt, verder en verder tot ze als een veer gespannen waren. Niet te gek!, stotterde ik een beetje in paniek, want ik begreep dat mijn benen hetzelfde lot zouden ondergaan. Ze richtte zich op, keek even naar mijn wijd gesperde armen, knipoogde en liep naar het voeteneind. Daar herhaalde zich hetzelfde ritueel.

Je gaat me toch niet vierendelen?, kreunde ik, want mijn benen werden wel heel ver uit elkaar getrokken.

Misschien wel, antwoordde ze met een stem die nu donker van geilheid klonk. Ik ga je helemaal opensperren, zodat je geen beweging meer kunt maken en dan zul je merken hoe lekker het is als je zo weerloos wordt klaargemaakt.

Toen ik dacht dat ik echt niet verder kon, leerde ze me met een laatste draai aan weet-ik-wat dat ik ongelijk had. Aauw!, riep ik gemeend, want de tranen sprongen bijna in mijn ogen.

Die pijn voel je direct niet meer, lieve schat, zei Suzanne terwijl ze langzaam om het bed heen liep als om te inspecteren of het zo goed was. Nou, ik kon me niet voorstellen dat iemand nog meer opengesperd en uitgerekt kon worden dan ik op dat moment, maar ze had wel gelijk. In plaats van pijn voelde ik een geilheid in me opkomen die ik nog nooit had gevoeld zonder dat ik op een of andere manier werd aangeraakt.

Je bent zo geil als een deur, constateerde ze toen ik begon te hijgen.

Ja, godver, steunde ik terug, terwijl ik probeerde dat gevoel onder controle te krijgen, maar omdat ik geen enkele spier kon bewegen was dat vergeefse moeite. Godver, godver, kreunde ik wanhopig. Ik kon alleen mijn kop maar bewegen en dat deed ik dan ook fanatiek, alsof het heen en weer schudden van mijn hoofd me zou kunnen helpen. Nee dus, en zo kwam ik, echt en ongelogen waar, klaar zonder dat ik was aangeraakt. Ik gilde als een bezetene.

Zie je nou wel, tartte Suzanne toen ik verdwaasd bij zinnen kwam. Zoals nu ben je nog nooit gekomen en we zijn nog niet eens begonnen!

Wat ga je doen?, vroeg ik klappertandend toen ze op de rand van het bed kwam zitten.

Hmm, tuitte ze haar mondje. Toen haar vlakke hand op mijn buik werd gelegd dacht ik het weer te besterven. Maar ze ging niet, zoals ik dacht, meteen naar mijn kut. Ze drukte alleen op mijn buik en verhevigde die druk tot ik ‘aaaaahhhh’ uit mijn mond perste. Even plotseling verdween haar hand weer. Ze boog voorover, nam de tepel van mijn linkerborstje in haar mond en begon eraan te sabbelen. Krankzinnig werd ik ervan en omdat ik met geen mogelijkheid iets anders kon doen dan weer met mijn hoofd heen en weer te rukken leek het alsof de wereld verging. Een gorgelend geluid was het enige wat ik kon produceren toen de vlammen weer door mijn lijf joegen.

Doe je vingers asjeblieft in mijn kut, smeek-stotter-hijgde ik, maar ze deed het niet. In plaats daarvan likte ze nog een keer mijn tepeltje en toen ze het tussen haar tanden nam en ik even het visioen kreeg dat ze hem eraf zou bijten kwam ik weer. De brul die ik losliet was niet van deze wereld meer. Ik vloekte zoals ik nog nooit had gevloekt, braakte de ene godver na de ander uit en ze bleef bezig. Als dit zo de hele avond moest doorgaan, zou ik gek worden of doodgaan. Dat was zeker.

Ik smeekte Suzanne om me even bij te laten komen nadat het tweede orgasme via de kruin van mijn hoofd mijn gemartelde lijf had verlaten, maar daar was geen sprake van.

Je bent er nog lang niet, zei ze luchtig en nu leek ze echt wel een meesteres tegen haar slavin. Ik ga je nu echt verwennen!

Ik keek tegen haar lillende billen toen ze zich omdraaide. Even later klonken de begintonen van mijn lievelingsliedje Gigi l’Amoroso door de slaapkamer. Suzanne draaide zich glimlachend om en hield een dildo omhoog. O god! Ze kroop op haar knieën tussen mijn benen en duwde de trillende punt tegen mijn klitje. Het zoemen van de batterij was maar lichtjes hoorbaar, maar hij stond in ieder geval in het hoogste toerental en rikketikte gedurende het intro ongenadig op me in. Bij het refrein aangekomen schoot hij ineens dieper mijn kut in en op de maat van de muziek haalde Suzanne diep in en uit. De zweetdruppels spatten van haar voorhoofd op mijn buik en ik kon alleen maar machteloos roepen, gillen, schreeuwen, worstelend in mijn boeien. Ook bij mij brak het zweet nu aan alle kanten los. O, ik zou de lengte van dit liedje, ruim zes minuten, niet overleven!

Piepend en krijsend scheurde een vlijmscherp orgasme me aan flarden. En ‘aaaaaaaaghhhhhhhhh’ spoot het uit mijn mond, neus en oren en Suzanne hield niet op. Nog harder en feller boorde ze het apparaat in me tot ik krijsend en huilend totaal gek werd. Met een allerlaatste krachtinspanning spande ik mijn lijf in een boog en schreeuwde, terwijl het snot uit mijn neus vloog, Suzaaaaaaaaaaaaannnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!’ Het lied was uit en ik lag verdwaasd en volkomen uitgeput in mijn boeien. Het duivelse apparaat dat me bijna bewusteloos had genaaid lag werkeloos tussen mijn benen. Suzanne zat met haar handen in haar schoot naar me te kijken.

Vreselijk geil was dat, zei ze licht hijgend. Je bent al zo vaak gekomen, nu wil ik ook wel eens!

Ik knikte, nog te slap om iets terug te zeggen. Ze stond op en kroop op haar laarzen tussen mijn gespreide benen. Ze zette haar handen naast mijn schouders en liet haar volle borsten op mijn tietjes zakken.

Nu ga ik klaarkomen, lispelde ze. Kijk maar goed!

Langs haar schouder zag ik de slaapkamerdeur opengaan. Er kwam een man binnen, naakt, met een stijve lul die hij zachtjes in zijn hand op en neer bewoog. Jezuschristus, stotterde ik vol ongeloof. Suzanne lachte kort met een gemeen trekje op haar gezicht.

Doe je mond open, zei ze, ik wil je kussen als Peter zijn lul in me steekt!

Peter! Haar geheimzinnige minnaar! Haar tong gleed diep in mijn mond en ik voelde door haar lijf heen hoe Peter zijn knots in haar kut boorde. Toen hij begon te neuken kwam ze los uit mijn mond. Bij elke stoot pletten haar borsten de mijne en ze begon hijgend commentaar te geven.

‘Lekker neuken, lekker hard. Petertje neuk je meisje, neuk me!’

Haar haren zwiepten in het rond terwijl ze zich onstuimig overgaf aan de naaimachine.

‘Ja, ja, ja!’, vuurde ze de snuivende Peter aan terwijl ze al sneller en sneller op me neerplofte, tot ze het tempo niet meer kon bijbenen en zich om me heen schroefde, vast lijf op lijf. Met haar mond vlak naast mijn oor begon ze krijsen.

‘Kom, kom, ik kom, ik kom. Jaaaaaaaaaaaaaa!’ Alsof ik zelf klaarkam deinde mijn lijf met het hare mee in haar orgastische kramp. Ik had van Peter nauwelijks iets gezien terwijl hij haar van achteren aan het neuken was. Nu Suzanne zich van me afdraaide zag ik hem des te beter. Zijn enorme penis nog steeds als een rock, glanzend nu van Suzannes vocht zwiepend tussen zijn benen, stond hij aan het voeteneinde. De zweetdruppels die over zijn wangen rolden waren het enige bewijs dat hij zojuist een korte, felle krachtsinspanning had geleverd.

Nu moet je Annie neuken, riep Suzanne verlekkerd.

Ik hikte van schrik en piepte benauwd ‘nee, toe!’ maar besefte tegelijk dat ik dit stel niet tegen kon houden. Nu ik getuige was geweest van de neukpartij tussen deze geliefden zou ik er zeker niet aan kunnen ontsnappen. ‘O nee’, bibberde ik toch nog eens tevergeefs toen hij op zijn knieën zakte en naar me toe kroop.

‘O ja!’, riposteerde Suzanne fel. ‘Douw hem erin Peter! Of nee, laat mij het maar doen!’.

Ik richtte moeilijk mijn hoofd op en zag hoe ze de staaf in haar hand nam. Ik liet mijn hoofd weer achterover vallen toen ik de kloppende paal naar binnen voelde glijden.

‘Helemaal erin, helemaal!’, hoorde ik Suzanne begerig roepen. Ik werd gevuld, gevuld, gevuld tot ik dacht dat hij tegen mijn baarmoeder aan zat. O god, kreunde ik vertwijfeld en kneep hard mijn ogen dicht.

‘Neuken Peter, neuken!’ Hitsig en geil dreunde haar stem tegen me aan terwijl ik de eerste stoten in ontvangst nam. ‘Nondegodver, wat is dit geil!’, bleef ze doorgaan terwijl het tempo werd opgevoerd. ‘Geil om te zien hoe ze aan je lul wordt gespietst! Goed zo, goed zo!’

Ze klapte in haar handen van plezier. Sneller ging het en zijn buik klapte nu bij elke beweging op de mijne. Peter zelf begon nu ook te kreunen. En kláp, bónk, stóót, stóót, stóót ging het. Suzanne zat er met haar neus bovenop en bleef maar hijgen dat ze het zo geil vond, zo vreselijk onwijs geil.

‘Ze komt, ze komt!’, riep ze Peter toe en ze had gelijk. Onder de mokerslagen in mijn kut ontsproot opnieuw een orgasme aan mijn oerbron. Weer schreeuwde ik het uit, proestend, hikkend, snikkend, gillend, kermend. ‘Spuit over haar heen!’, hoorde ik Suzanne uit de verte roepen terwijl ik nu echt dacht bewusteloos te worden genaaid.

Hij rukte zich uit me en voor het eerst zei hij nu ook wat. ‘Waar? Waar wil je het hebben!?’, kermde hij hijgend. ‘Waar, waar?’

‘Op d’r tieten en in haar gezicht!’ joelde Suzanne. ‘Schiet op, laat zien!’

En jaatsssssss! Daar kwam hij, precies waar Suzanne het wilde hebben. Ik kneep mijn lippen samen en mijn ogen dicht en voelde het warme goedje striemend over me heen spuiten.

‘Prachtig, prachtig!’, klapte Suzanne wild enthousiast in haar handen. ‘Fantastisch, wat geil!!!!’ Ze kroop over me heen en smeerde wellustig haar handen in zijn sperma en daarna over haar eigen borsten. ‘Lekker, lekker’, kraaide ze, ‘o wat lekker!’

Eindelijk werden mijn boeien losgemaakt, eindelijk! Peter deed het en ik was zo blij dat ik stamelend een bedankje uitsnikte, terwijl ik me moeizaam oprichtte in een zittende houding.

‘Je hebt ze wel erg hard aangedraaid’, berispte hij Suzanne toen hij de striemen op mijn polsen en enkels zag.

‘Sorry’, zei Suzanne nu ineens schuldbewust. ‘Maar ik vond het zo geil!’

‘Je moet zoiets met meer beleid doen’, zei Peter hoofdschuddend, terwijl hij zachtjes mijn linkerpols masseerde. ‘Heeft het veel pijn gedaan?’, vroeg hij bezorgd. Ik was zo opgelucht dat ik van de weeromstuit mijn hoofd schudde. ‘Hmm’, bromde hij nog niet helemaal overtuigd. ‘En hoe vond je het voor de rest?’

‘Ze is wel vijf keer gekomen!’, riep Suzanne voor haar beurt. ‘Dus moet ze het wel lekker hebben gevonden!’ Hij sloeg geen acht op haar en keek me zittend op de rand van het bed vragend aan.

‘Ja,’, hakkelde ik, ‘ik …eh… ja… ‘, en haalde verslagen mijn schouders op.

‘Vergeef je je vriendin?’, vroeg hij schalks, ‘En mij natuurlijk!’ Ik knikte. ‘Mooi!’ Hij boog zich naar me toe en drukte een kus op mijn plakkerige wang. ‘Laten we het dan maar gaan afdrinken.’

© Annie

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie