Mijn zusje

Mijn zusje Lia is een achteropkomertje, 15 jaar jonger dan ik, en kort nadat ze 16 was geworden, kwam ze bij ons te logeren. Met haar ranke figuurtje maakte ze indruk op Martin, zeker toen we de tweede dag in de tuin lagen te luieren in onze bikini's. Hij probeerde weliswaar de zwellende knoest in zijn korte broek te verbergen, maar het ontging mijn geoefende oog niet. Ik vond het wel grappig en zette de zaak nog verder op scherp door mijn behaatje uit te doen, dit tot grote opwinding van Lia.

‘Oei, dat je dat dúrft Claire!', riep ze en ze sloeg ontzet haar handje voor haar mond.

‘Wat is daar nou aan te durven', zei ik. ‘We zijn toch maar met zijn drietjes? Martin kent mijn tieten al jaren en voor jou hoef ik me toch niet te schamen?'

Ze giechelde. ‘Nee, da's waar.'

‘En omgekeerd natuurlijk', ging ik meteen door. ‘Jij hoeft je ook nergens voor te schamen, dus…….?'

Een rood blosje trok over haar wangen. ‘Nou, da'weeknie hoor!'

Martin hield zich wijselijk op de vlakte toen ik aandrong. ‘Kom, dat doe je toch op het strand ook?'

‘Nee, dat heb ik nog nooit gedaan', lispelde ze, ‘echt niet!'

Maar tegen mijn overredingskracht was ze niet opgewassen en toen ik plagerig naar haar toe stapte om haar een handje te helpen, vond ze dat toch haar eer te na en pelde met een vuurrood hoofd zelf haar behaatje los.

Martins broek trok met een venijnige ruk strak toen de pittige borstjes het daglicht aanschouwden en ik kreeg er een droge mond van, denkend aan wat nu in zijn hoofd omging.

‘Ze zijn prachtig hè Martin?', stookte ik het vuurtje nog wat verder op. ‘net als de mijne toen ik zo oud was, weet je nog?'

‘Wilde ik net zeggen', grinnikte hij. ‘jij had toen ook al de mooiste borsten van de hele school!'

Lia lachte schuchter. ‘Hadden jullie toen al verkering dan?'

‘Geen verkering', legde ik ijverig uit, ‘maar we deden het wel eens samen hè Martin?'

‘Ja', haakte hij gretig in, ‘je ging toen met Rob, de zoon van de burgemeester, en die had wel status, maar zijn eigen status kon hij niet zo lang volhouden hè!?'

We barstten allebei in lachen uit en Lia keek ons wat onzeker aan. Haar zwellende tepeltjes verrieden dat ze het wel begreep en mede daardoor kreeg de geilheid me in alle hevigheid te pakken.

‘Rob kon me niet bevredigen', vertrouwde ik mijn zusje toe. ‘Hij kwam al klaar als ik mijn broekje uitdeed…., nou, dat kunnen we niet hebben hè meid?….. En toen kwam dat schoolfeestje. Rob was ziek en Martin kwam me halen om te dansen….. Ik kende hem alleen van gezicht, hij zat twee klassen hoger, in het eindexamenjaar al….'

‘En toen werden jullie verliefd?', concludeerde Lia naïef.

‘Nee, nee', corrigeerde ik nonchalant, ‘het was toen alleen iets fysieks… Een chemische werking, weet je wel? Hij hard en ik nat….”

‘Oooo…' Ze giechelde verlegen.

‘Je hebt toch wel een vriendje?', ging ik onverbiddelijk door.

‘Jahaa… Bas…'

‘Bas?', vroeg ik belangstellend. ‘Hoe oud is Bas?'

‘Zeventien…'

‘Je eerste vriendje?'

Ze knikte met een blosje.

‘Ik hoop dat hij niet alleen aan zichzelf denkt als hij je neukt', glimlachte ik. ‘Ik bedoel: je kómt toch wel?……'

Ik zag haar teentjes krullen, ze had het er moeilijk mee, maar ik kende haar als mijn broekzak, ze was net als ik, lang geleden……..

‘Ja….', kwam het er eindelijk hakkelend uit, ‘soms wel…, meestal bedoel ik…'

‘Nooit dus!', concludeerde ik hardvochtig. ‘Precies als met Rob en mij…'

Ze keek me vertwijfeld aan.

‘Ik dacht ook dat het normaal was', zei ik zachtjes en legde geruststellend een hand op haar knie. ‘Hij zei altijd dat het kwam omdat ik zo nauw was, maarre…. die van Martin was een stúk groter en die kon het wél!'

Er trok een rilling door haar heen en ze keek tersluiks naar Martins volle broek. Ineens drong het tot me door dat dát het was waar ze naar hunkerde. Net als ik indertijd had ze nog nooit een mannenlul goed in volle glorie gezien, hem niet in haar handjes gehad, er niet mee gespeeld. Ook hier herhaalde de geschiedenis zich. Als ik op mijn rug in het gras lag, had ik wel eens nieuwsgierig mijn hoofd opgericht om te zien wat Rob nu precies naar binnen wilde persen, maar ik was altijd te laat geweest. Hij had altijd haast, haast, haast. Hooguit kreeg ik achteraf zijn leeggespoten lid te zien als hij het snel met zijn zakdoek afveegde.

‘Wil je hem eens zien liefje?', tartte ik haar tot het uiterste.

‘Jô Claire….., doe niet zo gek!' Ze kleurde prachtig rood, tot zelfs over haar tietjes, maar haar schorre stem sprak duidelijke taal.

‘Martin wil het maar al te graag hoor!', lachte ik, ‘zo lekker is dat niet met zo'n strakke broek, hè schat?'

De opwinding droop van zijn gezicht en hij haastte zich om me bij te vallen.

‘Kom', nam ik Lia's hand, ‘daarvoor gaan we naar binnen!'

Buiten was het heet, maar binnen was het dankzij het angstvallig gesloten rolluik aan de zonzijde best aangenaam. We waren alledrie opgewonden, dat spreekt. Omdat ik het voortouw had genomen voor dit enerverende spel, werd het stilzwijgend ook aan mij overgelaten de grenzen ervan te bepalen.

Lia en ik gingen op de bank zitten, terwijl Martin, toch wat zenuwachtig ook nu, besluiteloos bleef staan met nog altijd die enorme pook in zijn korte broek.

‘Meer toeschouwers krijg je niet hoor!', grapte ik en daarmee was het ijsgebroken.

Lia begon onbeheerst te giechelen en daardoor schoten ook Martin en ik in de lach. En met een vliegensvlugge beweging daalde zijn broekje af en stond hij daar, mijn naakte Adonis! Als bij toverslag verstomde het hilarische gelach. En terecht, want dit was niet om te lachen. Ik geniet altijd als ik hem zo zie, zijn gebronsde, gespierde lichaam met die kolossale bonker in vol ornaat zacht deinend voor zijn buik, de ballen vol zaad in de strakgevulde zak, de glanzende purperen kop al uit de schulp van de voorhoud gebarsten. Het summum van de masculiene minnaar, uitgedaagd en klaar voor een nietsontziende penetratie in élk daarvoor in aanmerking komend gat, zo lang het maar van een vrouwtjesdier is…

Dit keer werd mijn genot nog aanmerkelijk vergroot door de onverholen bewonderende verbazing waaraan mijn zusje uiting gaf, haar mondje trillend open, haar handjes tot vuistjes gebald, haar ogen star gericht op wat voor haar de revelatie van haar jonge leventje moest zijn: een in de strijd geharde, levenwekkende orgasmestamper.

‘Mooi?', stootte ik Lia aan. Maar ze was te beneveld om iets te kunnen uitbrengen.

Ik wenkte Martin naar ons toe en kromde mijn vingers om zijn kloppende stok.

‘Let op!', prevelde ik.

Zacht knijpend schoof ik mijn vingers naar boven tot de eikel in de voorhuid schoof, liet hem er daarna weer uit springen, en herhaalde die handeling nog eens en nog eens, tot er wat voorvocht uit het mondje opwelde. ‘Nu jij!', zei ik en pakte Lia's handje. Even trok ze zenuwachtig terug, maar ik hield niet af en toen liet ze me bibberend haar vingers om de knots vouwen.

‘Niet te strak en niet te losjes', moedigde ik haar aan. ‘Kom, duw dat kopje terug in zijn huisje!'

Voor het eerst liet Martin iets van zich horen. Iets wat het midden hield tussen een gnuif en een snuif, toen Lia wat onbeheerst misschien haar vingers samenkneep.

‘Ietsje minder gespannen liefje', knikte ik. ‘Je moet hem wel de káns geven om even naar binnen te glippen…… Zo ja… en nu omlaag die voorhuid, zodat hij weer vrolijk rond kan kijken…. Goed! Nog eens…, ja, nóg eens…., toe maar, ga maar door…., ga maar door…'

Martin hield zich staande, al was het met moeite, toen ze onbeheerst aan zijn stengel begon te rukken.

‘Goed zo', prees ik haar, ‘stop nu maar even…' Want ik zag Martins hoofd opzwellen en het was niet de bedoeling dat ze al meteen een vuurdoop onderging.

‘Voelde je hem kloppen tussen je vingers?', vroeg ik toen ze zich met enige tegenzin van hem had losgemaakt.

Ze knikte, haar ogen nog steeds gefixeerd op zijn fiere mannelijkheid.

‘Vind je niet dat hij nu een beloning heeft verdiend?', stootte ik haar aan.

‘Huh?' Ze keek me met troebele oogjes aan.

Ik glimlachte en stond. ‘Op deze manier bedoel ik', zei ik luchtig en trok mijn broekje uit.

‘Ohhhh…'. Ze sloeg ontsteld een hand voor haar mond bij het zien van mijn kale kut.

‘Dat dúrf ik niet hoor Claire….', stribbelde ze nog tegen toen ik haar bij de hand van de bank trok.

Mijn handen jeukten om het broekje zelf van haar af te trekken, maar een waarschuwende blik van Martin bracht me net op tijd bij zinnen.

‘Kom maar kind', gooide ik het daarom flemend over een andere boeg. ‘Je hoeft je nergens voor te schamen, we zijn toch allemaal volwassen?'

Ze aarzelde nog even en haakte toen tot mijn opluchting verlegen haar vingers in de rand van het broekje.

‘Nou goed dan', murmelde de schat, ‘maarre…., ik ben niet kaal of zo hoor…'

De wereld hield zijn adem in toen ze schuchter haar licht behaarde doosje tevoorschijn toverde.

‘Wat mooi!', zei ik oprecht bewonderend, ‘nietwaar Martin!?' Die vraag was overbodig, want zijn knuppel schokte van vreugde in een bijna loodrechte positie.

Lia lachte opgelucht. ‘Vind je dat echt?', vroeg ze met een wenkbrauwtje opgetrokken, terwijl ze het broekje nu zonder gêne naar beneden liet fladderen.

‘Kijk eens naar hém”, knikte ik naar Martin: ‘hij wordt bijna gelanceerd!'

Ik liep naar hem toe en zonk op mijn knieën. ‘Dit is voor gevorderden!', lachte ik en slokte langzaam de pijp naar binnen.

Lia ging nieuwsgierig naast ons zitten terwijl ik hem traag pijpte, met langzame halen in en uit, niet tot aan het scrotum, want dat kan ik zelfs niet, maar genoeg om mijn wangen uit te zetten en goed te laten zien waar hij zat.

‘Dat vinden alle mannen lekker', hijgde ik na een paar minuten intensief slikken en likken. ‘Ook eens proberen?'

Half en half verwachtte ik weer een ‘dat durf ik niet', maar ze was kennelijk over een drempel heen, want ze zei: ‘Ja, maar niet zo diep hoor!'

En toen zág ik hoe vreselijk geil dat is, niet alleen voor de man in kwestie, maar ook voor een toeschouwer: de opbollende wangen, de extatische uitdrukking op Martins gezicht, de intens geconcentreerde blik van de pijpster……., mijn zusje in dit geval. Hoewel ze maar een klein stukje proefde, was het effect onnoemelijk geil.

Martin kreunde dieper dan hij bij mij had gedaan en even ving ik zijn verkrampte gezicht op. Gevaar!? Ja, hij had het moeilijk met dat onervaren mondje om zijn snikkel, het was duidelijk dat hij op scherp stond. Maar hij wist ook dat hij dit niet kon maken en ik genoot in stilte van zijn vertwijfeling.

‘Goed zo!', streelde ik prijzend haar haar toen ze hijgend de pijp weer aan Maarten gaf. ‘En kijk eens, hij glimt helemaal! Zal ik nu eens laten zien hoe makkelijk hij naar binnen glijdt?'

Ik ging vlak voor Martin staan en spreidde mijn benen. Hij zakt iets door zijn knieën en met een zachte blurp! slokte ik hem op.

‘Hij zit er helemaal in Lia….', hijgde ik, ‘kijk maar goed meisje!'

Haar verhitte gezicht straalde extase uit toen Martin en ik zacht begonnen te bewegen. ‘Hij smeert hem alleen maar', steunde ik, ‘zodat hij nóg gladder wordt….. voor jou!'

Lia uitte een opgewonden en verschrikt kreetje en Martin bestierf het bijna. Hij stopte abrupt zijn bewegingen en trok me hard tegen zich aan, zijn gloeiende ogen boorden zich in de mijne.

‘Toe maar', prevelde ik, ‘het is goed…'

Ik ging achter Lia staan en legde mijn handen op haar heupen. Ze zette onhandig haar benen uit elkaar toen Martin opnieuw door zijn knieën gingen, dieper dit keer omdat Lia wel een kopje kleiner was.

‘Je bent nat genoeg', fluisterde ik in haar oor toen de eikel zich voor de ingang bevond. ‘Sla je armen om zijn nek en voel hem in je glijden….'

Met een kreet verborg ze haar hoofd tegen zijn schouder toen Martin doorduwde. Ik liet haar los en Martin tilde haar op van de grond. Ze wist meteen wat te doen en sloeg haar benen om zijn middel. En zo rees hij omhoog, met mijn zusje gespietst op zijn lul. Terwijl hij haar met zijn sterke armen rustig op en neer bewoog droeg hij haar door de kamer naar de eettafel. Daar vlijde hij haar languit neer op het tafelblad en begon haar met lange halen te neuken. Ik wachtte tot haar eerste verrukte kreetjes opklonken en verliet toen de kamer. Het was goed zo…

© Claire

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Mijn zusje

  1. 9 november 2007 at 12:26

    Geweldig verhaal, dat zorgvuldig wordt opgebouwd – zij het her en der een tikje traag. Verder is het enige dat je er over kunt aanmerken dat het eindigt . . . Jammer dat het op is.

  2. 10 november 2007 at 21:06

    Dit is een minderjarig meisje, zusje, schoonzusje met zachte dwang aanzetten tot sexuele handelingen. Incestueus. Ik vind dat hier niet thuis horen.

Geef een reactie