Mile high

Met veel lawaai steeg het vliegtuig op. Deze keer ging mijn vrouw mee. Er was vakantie, niemand had ons nodig en dus was een weekje Seatlle met zijn tweeën geen gek idee, vooral omdat ik maar twee dagen daar voor zaken moest zijn.

De zetels in de businessclass waren ruim en makkelijk en we hadden twee zetels naast het raam. Lunch werd geserveerd en beiden besloten we witte wijn te drinken. Na de lunch een Irish Coffee en toen mochten de luiken dicht en deed iedereen zijn persoonlijke tv scherm open om films te kijken. Wij gooiden de kussen tussen de twee stoelen, zodat we dicht bij elkaar lagen.

“Moet je een deken?”, vroeg ze me. Ik schudde van nee, maar ze kneep in mijn arm en zei: “Jawel, je wilt wel een deken…”

Ik keek haar aan en ze knipoogde. Ze gooide een deken over de twee stoelen en kwam weer tegen me aan liggen. Moe van het eten en drinken lag ik met zware ogen, totdat ik haar hand op mijn gulp voelde. Handig haalde ze mijn pik eruit, die vanwege de belangstelling stijf aan het worden was. Traag begon ze me af te trekken en ik voelde haar tong in mijn oor. Ik draaide me naar haar toe en we kusten elkaar lang. Onze tongen verkenden plekken die ze al jaren kenden.

Opeens stopte ze en keek ze me aan.

“Kom mee.”, zei ze resoluut. Ik wilde wat zeggen, maar ze was opgestaan en liet me, onder de deken, achter met het bijna onmogelijke werk: een gulp dicht doen op een keiharde pik..Ik liep achter haar aan en we liepen langs het gordijn. Achter het gordijn waren de w.c.’s van de businessclass en daarachter lag de economyclass.

Er was niemand en snel gingen we het toilet binnen. Ik deed de deur dicht en ze draaide zich om. Veel plaats was er niet en we gingen door met kussen. Ik liet mijn handen over haar rug gaan, naar haar volle kont. Ze keek me even aan en stopte. Snel deed ze haar jeans en slip uit en keek om zich heen. Kordaat stapte ze op het wc deksel en duwde haar kont naar me toe. Gretig hapte ik toe. Ik likte haar sterretje en ze boog zich voorover terwijl ze haar benen nog wat spreidde. Ik proefde haar kut. Met volle overgave begon ik haar te likken en ze bleef ritmisch haar schat in mijn gezicht duwen. Terwijl ik haar likte zocht een hand haar heerlijke borsten terwijl een andere hand mijn broek en onderbroek uitdeed.

Ze kwam naar beneden en bleef gebukt voor me staan. Zonder enige aanmoediging stootte ik bij haar naar binnen. Met een hand op de muur en een andere die op mijn bil krabde en duwde, voelde ik dat dit geen lang verhaal zou worden.Haar hand pakte mijn ballen en toen ze kneep, voelde ik hoe ik begon te spuiten. Haar adem stokte in haar keel en samen kwamen we klaar. Het duurde een paar minuten voor we op adem kwamen. We knapten ons op en kleedden ons aan.

Voordat we terug gingen, keken we elkaar verliefd aan en kusten elkaar vol overgave. Er was niemand buiten de wc. Rustig liepen we naar onze zetels. Deze keer dekte ik haar toe en kreeg een kus. Even later zat ook ik in mijn zetel en pakte een deken. Ik draaide me naar haar toe en ze glimlachte.

“Niet slecht als begin van ons dertig jarig huwelijksfeest.”, zei ze zacht en viel in slaap.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “Mile high

 1. 6 maart 2009 at 08:43

  kort maar krachtig verhaal en wie droomt er niet van om het daar eens te doen.

 2. 6 maart 2009 at 20:04

  Met dit soort verhalen kun je een hoge productie halen. Beetje sex, verpakking erom heen en klaar.

 3. 6 maart 2009 at 23:52

  Gefeliciteerd ! Jullie zijn nu lid van de seven miles high club ! Nice verhaal ….maar oeff heb me wel eens voorgesteld hoe sex is in dat kleine wc tje .. wil er meestal zo gauw mogelijk weer uit .
  Maar top !
  Fijn om het te lezen …..

 4. 14 maart 2009 at 00:19

  Voor zo ver ik de vliegtuig toiletten ken, moet dit een aardige toer geweest zijn. Zeker voor een paar vijftigers.
  Maar een leuke fantasie is het wel.

 5. 18 maart 2009 at 19:06

  Verhalen schrijven is een kunst. Een kunst om tot opbouw van spanning te komen. Om kort maar krachtig naar een hoogtepunt te schrijven is zelfs extra moeilijk in mijn ogen. En in dit verhaal wat mij betreft niet erg geslaagd. Te weinig verpakking.

 6. 18 maart 2009 at 23:31

  met recht een vluggertje…. niet echt opwindend om te lezen.
  Pas op voor het gebruiken van spreektaal in een verhaal. Dat leest zo onprettig.

 7. 19 maart 2009 at 22:21

  Zes leden deelden 8.5**** uit. Betekent een gemiddelde van 1.42. Dat levert een ledenstem van 1.5* op

Geef een reactie