Mooie foto

Het was al lang geleden dat ik weer eens helemaal een dagje voor mijzelf had, omdat mijn vrouw met een vriendin een weekend weg was. Niet dat ik nu werkelijk de hele dag maar voor de televisie zou gaan hangen, maar ik was niet van plan met ook maar iets haast te gaan maken. Ik had even ontbeten, en ik was daarna onder de douche gesprongen. Toen ik de douche uitkwam, en me een beetje had afgedroogd ging de deurbel. Ik trok gauw mijn badjas over mijn nog klamme lichaam aan, en ging eens kijken wie daar beneden stond. Toen ik de deur open deed was ik verbaasd om wie het was. Het was Anneloes, een zakelijke relatie van mijn vrouw waarmee ze de laatste weken bij ons thuis bezig was geweest om voor het bedrijf van Anneloes een nieuwe website laten bouwen.
“Eh hoi” zei ze aarzelend.
“Hallo,” antwoordde ik luchtig. “Weet je niet dat ze er niet is?”
“Eh ja, ik kom iets ophalen. Ik heb vorige week een tas met wat papieren van mij laten liggen en die heb ik vandaag nog nodig. Je vrouw had gezegd dat jij de tas wel klaar had liggen voor mij en dat ik ‘m op kon halen.”
“Een tas van jou? Nee, niet dat ik weet. Ik kan wel even kijken, maar je mag zelf ook wel even mag kijken als je wilt. Je kent de weg. Ik was net bezig koffie te zetten, als je het niet erg vindt ga ik daar mee door.”
Ze knikte alleen. Toen ik een stap achteruit deed en de deur voor haar open liet mompelde ze blozend een bedankje en liep snel naar de studio.

Ik keek haar even na. Anneloes was me de paar keer dat ik haar kort had gezien alleen bij gebleven als een rustige en nette doorsnee vrouw van begin 30, een beetje saai zelfs. Ik bedacht me zo ineens dat ik me bij haar nog nooit had afgevraagd of ze er naakt lekker uit zou zien, iets wat ik eigenlijk bij alle vrouwen van haar leeftijd wel altijd doe. Maar nu ze zo blozend dicht langs me liep had ze eigenlijk best wel een sexy uitstraling, ook al zal menig man niet direct naar haar omkijken. Ik had haar toch al een keer of vier gezien toen ze voor mijn vrouw kwam en eigenlijk was het mij tot nu toe ook niet eerder opgevallen. Ze was geen extreem slanke den, noch was ze aan de dikke kant. Nu ik er zo op lette had ze best een lekkere ronde kont, wel mooi gevormd en stevig zo te zien. Haar borsten kon ik niet goed inschatten vanwege haar wijde blouse, maar ze leken in verhouding met de rest van haar lichaam en ik kon zien dat haar tepels een beetje hard waren. Maar goed, terwijl ze naar de studio liep op zoek naar papieren, ging ik rustig door met koffie zetten. Toen de koffie klaar was ging ik naar de studio om haar ook een kopje aan te bieden, want ze had blijkbaar nog niet gevonden wat ze zocht. Toen ik haar zag was ze met een beetje een rood gezicht erg druk door een stapel papier aan het bladeren die ze uit een tas had gehaald.
“Zit alles er tussen” vroeg ik haar.
“Ik weet het niet. Ik mis iets waarvan ik niet zeker weet of het in mijn tas zat of niet”.
Uiteraard vroeg ik wat het was, maar alweer blozend mompelde ze iets over dat het niet belangrijk was, wat mij vreemd over kwam gezien haar gedrevenheid. Als ze wilde had ik koffie voor haar klaar staan boven in de keuken, dat vond ze wel lekker en ze ging direct de koffie zelf wel even halen.

Plotseling schaamde ik mijzelf in de wetenschap dat ik alleen nog maar een badjas aan had en dat die bijna half open hing. Dat was vast de reden dat ze zo bloosde dacht ik, want ze keek me eigenlijk niet recht aan en leek met haar blik naar beneden afgewend. Ik baalde van mijzelf en knoopte de badjas gelijk goed dicht.  Naar beneden kijkend al zoekend naar de sherp van mijn badjas zag ik plotseling een foto op zijn kop op de grond liggen onder het bureau. “He verdorie dacht ik” Ik laat nooit foto’s zo slingeren en pakte geergerd de foto op. Ik draaide de foto om en begreep ineens waarnaar Anneloes op zoek was.  Een naaktfoto van haarzelf. Het was duidelijk een amateurfoto aan de slechte lichtval te zien. Het toonde haar, terwijl ze naakt op de bank zat, haar ene hand op de leuning, om haar hoofd te ondersteunen, en haar benen ietwat geforceerd en gespannen open. Duidelijk een poging van een onervaren fotograaf en model een erotische foto te maken met een vleugje ondeugendheid. Haar pose was niet echt “erotisch” te noemen door de krampachtige houding en haar licht geopende benen waren zo eerder ordinair dan opwindend. Al kwam het vooral door de lelijke belichting dacht ik bij mezelf.

Ik hoorde haar alweer de trap afkomen met haar koffie. Ze zag er duidelijk wat opgelaten uit. Natuurlijk had ze gezocht naar de foto, maar blijkbaar niet kunnen vinden. Ik was benieuwd hoe ze het nu aan zou gaan pakken en besloot eerst even mee te spelen.
“En, gevonden?” vroeg ik haar.
“Nee. De papieren….had ik zeker in een andere tas thuis.” Zei ze, terwijl ze een beetje met haar handen wriemelde.
“Ik denk het.”, zei ik haar. “ik heb hier geen papieren gevonden.”
Ik legde een beetje de nadruk op het woord papieren en keek naar de tafel waarop ik de foto had gelegd, netjes op z’n kop. Gespannen als ze was, keek ze eerst naar de foto op tafel en vervolgens snel naar mijn blik. Vanuit mijn ooghoeken zag ik haar schrikbeweging. Ik besloot het spelletje maar af te kappen en toe te geven.
“Ja, ik heb de foto net gevonden toen jij boven was en bekeken.” Ze werd zo rood als vuur, maar ze wendde haar blik niet af.
“Oh ja, de foto. Die was ik helemaal vergeten.”
Ik onderdrukte een glimlach, liep naar het tafeltje toe en pakte de foto en gaf hem aan haar.
“Zeker uit je tas gevallen met weggaan afgelopen week? Mijn vrouw heeft ‘m ook niet gezien denk ik, anders had ze het me vast wel verteld.”
Ze wilde iets zeggen maar ze kwam niet of nauwelijks uit haar woorden en ze werd nu zo mogelijk nog roder. Ik kreeg zelfs een beetje medelijden met haar. Ik vond dat mijn plagerij nu wel lang genoeg had geduurd en zei: “Geeft toch helemaal niks, meid. Je hebt hier in de studio vast wel gezien dat ik fotograaf ben en ik heb wel eens vaker een opdracht voor naaktfoto’s gehad, dus ik heb er puur technisch naar gekeken.”
Toen ze deze woorden hoorde leek ze zich wat meer te ontspannen.
“Wil je misschien nog wat koffie? Kun je een beetje tot rust komen”, vroeg ik haar.

“Tjezus wat is dit gênant zeg. Ik wist wel dat ik die foto nooit had moeten bewaren. Ik had hem moeten verbranden,” zei Annelous. Ik lachte nu hardop.
“Dat zou nu toch ook weer zonde zijn van alle moeite. Wie heeft hem gemaakt?”
“Mijn man,” zei ze. “We vonden het allebei wel spannend om het eens een keer te doen, maar achteraf…” abrupt klapte ze dicht.
Ik keek haar aan en grijnsde: “Wat? Heb je er spijt van?”
“Ja. Eigenlijk wel, het is niet echt geworden wat ik ervan hoopte en we hebben er daarom nog flinke ruzie om gekregen.” “Het was al een tijdje een fantasie van mij en het was zo’n tegenvaller dat het niet echt lukte.”
Toch had ze de foto niet meteen weggegooit, bedacht ik mijzelf.
“Laat me ‘m nog eens zien en dan zal ik je wellicht wat proffesionele tips kunnen geven voor de een volgende keer”.
Ik reikte uit naar de foto en die gaf ze me aarzelend. Ik bekeek hem, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, en ik begon wat profesionele kritiek te geven.
“Tja, kijk het model wat is gekozen is natuurlijk niks mis mee. Ik bedoel, een mooie vrouw van begin dertig, dat is natuurlijk altijd mooi om te fotograferen. Zeker als je het lichaam hebt van iemand als jij, zie ik op de foto.”
Onmiddellijk begon ze te protesteren. Ik hoorde het gebruikelijke verhaal aan bezwaren alweer komen, van te veel dit en te weinig dat, maar dat smoorde ik gewoon.
“Het probleem is juist de belichting. Er is gewoon recht van voren geflitst met de vaste flitser van jullie camera. Op die manier had niemand er goed uitgezien, maar daar kan ik wel doorheen kijken. Jullie hadden beter een lichtsetje met mooie losse flitslampen kunnen kopen, of met natuurlik daglicht kunnen werken dat meer van achteren of opzij komt. Dat geeft een beter effect bij een dergelijke setting. Verder is de pose waarin je zit…tja…geforceerd, krampachtig. Het lijkt er niet op of je daar voor je plezier ligt.”
Ik hoopte hiermee dat ik niet te ver was gegaan. Het kon natuurlijk best zijn dat zij de pose had uitgekozen, en dan zou ze wel eens beledigd kunnen zijn. Maar goed, die gok moest ik maar nemen.
“Dat zei ik tegen mijn man ook al, maar die wou niet luisteren. Ik had het vreselijk koud en de sfeer was helemaal niet gezellig, heel kil zelfs.”

Ze leek zo gespannen en zich te schamen dat ik er vervolgens wat licht erotische foto’s van andere dames bij haalde die ik had gemaakt. Daarbij liet ik expres wat foto’s zien van wat dames die ook niet perfect waren volgens de huidige standaard en gaf daarbij aan waar ik de nadruk op had gelegd bij de foto. Tevens vergeleek ik sommige modellen met haar en liet haar zien waar zij een fijner lichaam had en dat het licht bij haar misschien nog wat beter zou zijn gevallen over sommige lichaamsdelen. Daarbij legde ik bij alle foto’s uit wat het oorsponkleijke idée was geweest van de dames, hoe de foto’s waren gemaakt, wat voor licht erbij gerbuikt was en hoe de fotosessie was verlopen. Ze leek oprecht geinteresseerd en zonder er goed over na te denken besloot ik de stoute schoenen eens aan te trekken.
“Als je een keer een mooie foto wilt hebben die je recht doet wil ik daar wel mee helpen als je wilt hoor! Dan laat ik je zien hoe een professionele sessie verloopt en ik beloof je dat het een foto wordt die je met trots aan anderen durft te laten zien.”
Annelous haar gezicht drukte een paar gevoelens uit. Ze leek aan de ene kant gevleid, maar aan de andere kant stond ze niet meteen te springen om zich uit te kleden voor een man die ze niet eens echt kende. Toch vond ze het duidelijk wel leuk om een mooie naaktfoto van zichzelf te hebben en wellicht ook wel spannend om te poseren.
“Je krijgt de foto dan meteen mee, dus geen angst dat hij ergens blijft slingeren. Verder ondertekenen we dan allebei een klein contractje als je dat gerust stelt waarin ik jou ervan verzeker dat ik de digitale bestanden niet zomaar mag gebruiken zonder jouw toestemming.”
“Vind je vrouw het wel goed als je van een klant van haar zomaar naaktfoto’s maakt?”
Daar wist ik eigenlijk niet zo maar een antwoord op zei ik haar en vroeg of haar man het wel goed zou vinden. Ook zij wist niet echt hoe hij zou reageren waarop ik haar voorstelde er dan maar eerst eens over na te denken voordat er allerlei overhaaste dingen worden ondernomen. Dat leek haar een goed idée en ze liep vervolgens langzaam naar de deur, waarbij we nog wat kletsten over portretfotografie. Bij het gedag zeggen ontgipte mij echter nog de plagerige opmerking dat vanmorgen de zon wel precies goed in de studio valt, dus als ze zich zou bedenken …… Ik glimlachde erbij om duidelijk te maken dat het een grapje was en ze antwoordde met een glimlach en een knipoog.

Na deze gebeurtenis besloot ik nogmaals te gaan douchen, aangezien ik vieze voeten had gekregen van het op blote voeten lopen door het huis. Toen ik stond te douchen konden de de fantasie van Anneloes naakt me niet loslaten waarop ik begon mijzelf te betasten toen plotseling de deurbel weer ging en al snel nog een keer. Geergerd ging ik nu kletsnat weer met badjas aan naar beneden om de deur op te doen toen ik tot mijn vebazing Anneloes weer zag staan. Ditmaal werd ik rood van kleur toen ze mijn gezichtsuitdrukking zag en dat ik blijkbaar weer was gaan douchen.
“Alweer in bad?” vroeg ze plagend, terwijl ze me indringend aankeek en het voelde alsof ze wist waar ik aan had gedacht tijdens het douchen. Onmiddellijk daarna viel er een ongemakkelijke stilte van mijn kant alsof ik was betrapt. Gelukkig doorbrak zij de stilte door te zeggen dat ze door alle comotie alsnog haar tas was vergeten. Toen we samen naar de studio liepen en zij haar tas pakte vroeg ze heel direct of ik het een goed idée vond als zij mij gewoon zou betalen voor het maken van de naaktfoto, zodat het voor mij een normale opdracht zou zijn en dat zij dan altijd nog tegen haar man zou kunnen zeggen dat ze het als verrassing voor hem heeft gedaan bij een proffesionele fotograaf. Prima idée zei ik haar meteen en ze keek me vervolgens even recht in de ogen aan zonder iets te zeggen en vroeg toen zonder blikken of blozen of we dan maar gelijk konden beginnen.

Al pratend over een foto uit het archief die ik haar die ochtend al had laten zien en die haar wel aansprak was ik begonnen met het neerleggen van een aantal grote kussens, wat doeken en het voorbereiden van en alle licht- en fotoapparatuur. Daarnaast zette ik de verwarming wat hoger en wat ontspannen muziek op om zo een relaxte sfeer te creeren. Voordat ik er erg in had was ze tot mijn verbazing al bezig zich uit te kleden. Ik bekeek haar vanuit mijn ooghoeken, terwijl ik doorpraatte en de spullen klaarlegde. Ze was niet echt heel erg slank, maar ook niet volslank. Ze had een mooi en vrouwelijk figuur en verassend mooie huid. Ze legde haar blouse netjes op een stoel en aarzelde even voordat ze haar rok uitdeed. Heel even zag ik haar twijfelen maar, maar al snel deed ze hem vol zelfvertrouwen naar beneden en stapte eruit, nadat ze haar schoenen had uitgeschopt. Ze had fijne goed verzorgde voeten en haar slipje was erg sexy en lichtdoorschijnend. Nu ze opeens zo alleen in haar BH en slipje stond leek haar zelfvertrouwen echter drastisch te kelderen, want ze slikte een keer ongemakkelijk en keek me wat onzeker en vragend aan.
“Wat is er?”, vroeg ik haar. “Zinkt je de moed je in de schoenen?” Ze knikte wat en keek me beschaamd aan. “Geeft helemaal niks hoor, Anneloes. Het zou eerder raar zijn als dat niet het geval zou zijn. Wil je misschien nog een bakje koffie, thee, of misschien een glaasje wijn soms. Dan pak ik die eerst voor je, en dan zien we verder wel hoe het afloopt.” Ze knikte weer.
“Doe dat glas wijn maar.” zij ze een beetje lollig.

Ik glimlachte naar haar en ging naar de keuken. Bij de deur draaide ik me nog even om.
“Op die plank daar liggen nog meer boeken van kunstenaars en naaktfotografie, misschien wil je die ondertussen inzien?”
Ik wachtte niet af wat ze ging doen, maar liep meteen weg. In de keuken zocht ik een soepel wijntje toen ik merkte dat er een behoorlijke spanning in mijn onderlijf was ontstaan, ik begon een erectie te krijgen. Misschien dat de foto’s in de boeken haar er toe zouden zetten wat verder te gaan dan de foto die ze oorspronkelijk had uitgekozen, want zelf vond ik die keuze van haar wel een beetje basic en netjes. Het waren verschillende boeken, met foto’s van zowel mannen als vrouwen, maar ze hadden één ding gemeen: ze waren allemaal erg erotisch. Sommigen gingen zelfs een stapje verder. Toen ik terugkwam met een dienblad zat Anneloes op de bank de map door te bladeren. Ze was een beetje rood in haar gezicht, maar ik zou nu niet kunnen zeggen of dat van de schaamte kwam, of van de opwinding. Ik schonk haar wijn in en gaf haar het glas waarbij onze vingers elkaar even zachtjes raakten. Dat was niet nodig geweest, dat kwam door haar, ik weet het zeker.

“En wat vond je van de fotoboeken? Sommige gaan wel erg ver natuurlijk, maar het geeft je misschien een indruk van wat voor naaktfoto’s als kunst worden gezien, al is dat natuurlijk altijd iets persoonlijks.” Ze knikte.
“Ik vind ze erg mooi, erg smaakvol. Niet zo… tja, platvloers als de foto die mijn man heeft gemaakt.” Ik besloot even door te vragen.
“Zat er hier ook nog eentje bij die je aanspreekt?” Ze dacht even na en bladerde toen wat terug.
“Deze vond ik erg mooi.”
Ze had toch wel smaak, op de foto stond een slanke vrouw maar met mooie rondingen op de juiste plekken. Ze lag geposeerd als een Griekse Godin, met een toga half over haar gedrappeerd. De toga was niet aangebracht zoals normaal, hij was doorzichtig en hing eigenlijk meer over de schouders dus viel hij open en liet de borsten half ontbloot, waarbij de tepels en de vorm van de borsten door de toga heen waren te zien. Hij liep daarna naar beneden over haar navel en bedekte een groot deel van haar onderlijf, waardoor de wat vollere delen van het lichaam niet zo de aandacht vroegen, maar de ronding van het lichaam wel heel mooi uitkwam in deze pose. De schaamstreek was halfbedekt, maar door de lichtval was daar een zachte schaduw waardoor je wel het bijgetrimde schaamhaar zag, maar de vagina zelf net niet.
“Ik vind het zo mooi dat je alles kan zien, maar toch ook weer net niet.”, zei ze zachtjes met een hese stem die ik nog niet bij haar had gehoord.
“Dan weet ik al hoe ik je wil fotograferen” riep ik enthousiast. Ik pakte haar hand en leidde haar naar een stapel enorme kussen. “Doe nu alleen je BH maar uit, laat je slipje maar gewoon aan en dan heb ik hier nog een mooie doorschijnende witte stof die je over je schouders en borsten kunt laten vallen.”
Zonder veel verlegenheid liet ze zich nu gaan. Het was duidelijk dat ze werd meegesleept door mijn professioneel enthousiasme. Ik legde haar eerst op haar buik neer, en legde de dunne doek iets beter over haar heen, zodat die over het midden van haar billen lag. Het zag er mooi uit, stijlvol, bedekt, maar toch ondeugend. Het feit ze haar string aanhield verhoogde alleen maar de spanning in de setting, zeker omdat het doorscheen. Ik liep van haar weg.
“Wat je nu moet doen is op je ellebogen steunen, en me recht aankijken. Gaat je dat lukken?” Ze knikte overdreven serieus, maar zodra we oogcontact hadden schoot ze ongelofelijk in de lach. Ik lachte met haar mee. “Dat gebeurt altijd. Het zijn de zenuwen.”
Ik begon haar te bestuderen, en maakte een aantal proef foto’s. Vervolgens begon ik me helemaal in te leven in haar begeerlijkheid, haar sexy-heid, liet toe dat gevoelens van lust me langzaam overvielen. Vanaf dat moment begon ik echt te fotograferen en Anneloes leek mijn aanwijzingen en verzoek tot andere poses precies te begrijpen, terwijl ik in mijn broek voelde dat ik steeds nadrukkelijker een stijve begon krijgen.

“Hoe kwam het nu dat je je man een naaktfoto van jezelf hebt laten maken?”, vroeg ik haar. Ze grinnikte een beetje.
“Hij wilde al langer naaktfoto’s van me nemen, maar daar heb ik altijd nee tegen gezegd. Ik had het idee dat hij die op internet zou plaatsen of zo. Maar na een tijdje begon de gedachte me soms toch op te winden”.
“Aha. En dat besloot je het toen wel te doen.”
“Ja. Het leek me eigenlijk toch wel spannend, juist omdat iedereen namelijk denkt dat ik altijd zo braaf ben. Het leek me leuk om dan zo’n foto van mezelf te hebben.”
Ik zei dat ik dat ik me dat brave even niet meer helder voor de geest kon halen, en keek haar daarbij even aan met totale overgave. Op dat moment liet ik de camera even zakken, en nu keek ze terug. Ik zag haar borsten, harde tepels en kon zien dat ze duidelijk opgewonden was, maar probeerde er niet veel van te laten blijken. Ze lachte in elk geval niet meer, maar keek mij continue lang en zwoel aan in de camera.

Na minuut of dertig fotograferen in verschillende posities besloot ik haar op de computer te laten zien wat de eerste resultaten waren. Ik moet zeggen, het viel me zelf helemaal niet tegen. De lijnen waren prachtig, en de foto’s straalden niet iets banaals uit, ik moest denken aan dat ze me eerder niet echt was opgevallen en dat dit er nu uit kwam. De uitdrukking die in het gezicht was geslopen leek te zitten tussen ondeugendheid en uitdagend. En als je naar haar houding keek dan leek het gewoon of ze je uitnodigde voor een nacht ongetemde, vurige en gepassioneerde seks. Ze bekeek zichzelf, en haar gezicht sprak boekdelen. Ze vond het prachtig om zichzelf zo als en verleidster terug te zien. Ik besloot er eentje uit te printen en direct nadat de foto de printer uitkwam stak ze een hand uit en raakte de foto heel even aan. Ik pakte haar hand vast: “Pas op…het moet eerst nog goed drogen.” Ze keek me alleen maar aan. Ze stond dicht bij me en had nog geen extra kleding aangetrokken. Ik kon de geur van haar haar ruiken, en voelde bijna de hitte van haar naakte lichaam afstralen. Als ik me maar een centimeter haar kant op zou draaien zouden haar tepels mijn shirt raken. Ik draaide mijn ogen naar naar die van haar en keek haar in de ogen. Haar mond was vochtig en de lippen van elkaar, ze keek vervolgens naar beneden en deed nog een klein stapje naar voren waarbij haar naakte borsten tegen mijn lichaam aan kwamen. Ik voelde dat ze een hand zachtjes om mijn middel legde en vervolgens weer omhoog keek naar mij. Op dat moment kon ik me niet langer bedwingen en besloot haar vurig te zoenen.

Het was niet duidelijk wie er nu de eerste stap maakte, maar het kwam heftig en uit het niks, als gevolg van de opgebouwde erotische spanning. Ik drukte haar heftig tegen me aan, en haar onderlijf wurmde zich tegen mijn jeans aan, waar ze nu duidelijk moest voelen dat ik al een volledige erectie had. Mijn handen gleden over haar naakte rug omlaag, over string en vouwde ze om haar lekkere kont die nog veel lekkerder aanvoelde dan dat die er al uit zag. Haar handen gleden door mijn haar, maar al snel gingen ze naar beneden om aan mijn shirt te gaan friemelen. Ik liet haar billen snel los zodat ze me kon ontdoen van mijn shirt en wij met ontblote bovenlijven daar tegen elkaar stonden. Haar zachte warme borsten met als enige harde plekken de tepels wreven tegen mijn borstkas aan, en al hijgend en kreunend bleven we maar zoenen.
“Wat heerlijk hoe je naar me keek door die camera.”, fluisterde ze in mijn oor. “Wat voel ik me sexy nu…een echt begeerlijke vrouw.”
Er was alleen nog maar geilheid en opwinding, ik voelde even geen grenzen meer en zei haar “Laat me je laatste plekje nog zien…het enige wat ik nog niet heb gezien.”
Zij legde haar handen op de mijne en samen trokken we haar slipje uit. Ik knielde, maar zij bleef rechtop staan, en ik zat dus met mijn gezicht op de hoogte van haar prachtige schaamstreek, die ze me geil en schaamteloos liet zien. Ze was al behoorlijk opgewonden, want kon ik haar klets natte volle schaamlippen zien. Toen ze zag dat ik er naar keek deinsde ze een beetje terug en zei ze een beetje verlegen “Mijn man vindt ze …. niet mooi, te groot”.
“Hij heeft geen smaak!” riep ik hardop,” ze zijn prachtig, sensueel en passen juist bij een sexy vrouw van jouw leeftijd”.

Ik stond op, en pakte haar beet en dwong haar zachtjes achteruit te lopen. In mijn opwinding was ik ruwer dan ik normaal was, maar ze vond het niet erg. Ik gooide haar terug op de kussens waar ze eerder als model had gelegen, waar dit allemaal begonnen was. Terwijl ik begeerlijk op haar neerkeek en zij op haar rug omhoog mij aankeek terwijl ze haar lichaam verleidelijk schaamteloos liet kronkelen, trok ik mijn jeans uit en hield mijn short nog aan. Opeens werd ik bevangen door de gedachten aan mijn vrouw en ik verstijfde ervan. Anneloes zag het en vroeg me wat er was. Toen ik het zei keken we elkaar daarna aan zonder nog wat te zeggen. Blijkbaar dacht zij hetzelfde en durfden nu geen ons meer een volgende stap te ondernemen….. Plotseling pakte ze mijn stijve lul stevig beet terwijl ik mijn short nog aan had. Ze keek me vurig en bijna boos aan.
“Jij hebt je al een uur aan mijn naakte lichaam opgegeild, als je wilt dat dit tussen ons blijft zal jij mij nu die grote lul van je moeten laten zien”.
Ik schrok er een beetje van, maar de wijze waarop ze het zei en de manier waarop ze keihard in mijn pik kneep maakte me zo ontzettend geil dat ik meteen mijn onderbroek omlaag trok en daarbij direct haar hoofd naar beneden duwde en dwingend tegen haar riep.
“Pijp me dan ook maar, jij geile slet!”

Ze nam mijn lul meteen zo ver als ze kon in haar warme natte mond, terwijl ze hem met één hand vast hield en de andere hand mijn zak vast pakte en er lichtjes in kneep. Ze begon me gretig te pijpen en maakte daarbij een geluid dat eerder op grommen leek dan op kreunen.
“Lekker…niet zomaar stopp…” was het enige dat ik nog kon zeggen. Na een paar minuten kroop Anneloes omhoog op haar knieën, kromde haar rug en duwde mij achterover op de kussens terwijl ze mijn lul nog stevig vast hield. Al snel zette ze haar nagels in mijn rug en keek erbij alsof ze al bijna klaarkwam. Ze kroop verder omhoog en ging bovenop mijn borst zetten met haar warme natte dijen stevig tegen om mijn hoofd heen geklemd. Ze pakte mij met één hand bij mijn haar, ging verder op haar knieën zitten en trok mijn gezicht vol in haar kletsnatte kut, terwijl ze met de andere hand naar achteren greep en mijn lul pakte. JEZUS!!  wat was ik geil zeg, het ruwe dwingende sex-spel haalde alle remmingen bij me weg en ik begon haar vol overgave te likken terwijl zij keihard in mijn pik kneep. Ik pakte haar bij haar billen met beide handen stevig beet en wiegde haar een beetje op en neer terwijl ik mijn tong dan weer plagend in haar kut stak en dan weer plagend langs haar schaamlippen en haar klit liet glijden.  Ons lustspel had haar al zo geil gemaakt dat de vingers waarmee ik haar tussen haar billen vasthield ook al onder haar kutvocht zaten. Anneloes zat boven op mijn gezicht en terwijl ze mijn pik vast hield had ze haar hoofd achterover richting het plafond en hijgde diep.  Pas toen ik langzaam mijn vingers over haar anus liet glijden en daar zachtjes druk uitoefende boog ze haar verhitte gezicht naar voren en keek me me met een rood en bezweet hoofd met halfdichte ogen aan.

“Doe het!”, zei ze met een afgeknepen stem. Mijn vingers waren al zeiknat van al haar kutvocht tussen haar billen en daarom gleed mijn middelvinger soepel naar binnen, terwijl Anneloes een zachte hoog gilletje maakte. “Niet los laten” zei ze met hese stem en ze liet zelf met haar dijen eindelijk haar stevige grip op mijn hoofd los, ze ging langzaam achterover liggen terwijl ze duidelijk wilde dat ik daarbij mijn vinger niet uit haar anus zou halen.  Ze pakte toen met beide handen mijn tepels vast zodat ik wel overeind moest komen. Eén been hield ze handig langs mijn gezicht omhoog toen op haar rug lag en de andere legde ze omwijd en klemde met haar voet dwingend tegen mijn kont zodat ik gelijk met mijn pik tegen haar kut aan kwam. Haar kut lag nu helemaal open en bloot voor me en zij legde er zelf haar hand op waarna ze met haar vingers even haar klit stimuleerde en daarbij haar prachtige volle schaamlippen omwijd duwde. Het was geen compleet kale jonge dames kut, maar één van een rijpe vrouw met volle schaamlippen en mooi bijgewerkt schaamhaar.
“Ik wil die keiharde lul van je nu diep in me” kreunde ze en pakte met haar vrije hand mijn lul beet en stopte hem langzaam tussen haar schaamlippen.  “Nee, helemaal. Ik wil hem echt diep in me voelen!”.

Die uitspraak, het gevoel van haar kut rondom mijn pik, de blik in haar ogen, haar borsten die zich op haar lichaam zachtjes hadden neergelegd, met daarop nog wel steeds die keiharde tepels, al deze dingen maakten me licht in mijn hoofd en ik moest me inhouden om niet meteen klaar te komen. Ik kon mezelf gewoonweg niet inhouden met zo veel geile ruwe sex. Ik gooide mezelf nu helemaal op haar en keek haar recht aan zodat ze mijn vertrokken gezicht zou kunnen zien zodra ik diep in haar klaar zou komen. Ik kon me nog maar net inhouden en bleef keihard bleef door beuken om haar helemaal suf te neuken, deze beurt zal zich nog lang herinneren dacht ik bij mijzelf. Ik voelde hoe ik mijn een orgasme niet meer kon bedwingen en spoot in haar. Ik werd me vaag bewust, in de naweeën van mijn orgasme dat haar vingers haar eigen clitoris streelden. Om tegelijk met mij te komen streelde Anneloes haar eigen klit, terwijl mijn pik nog steeds diep in haar spoot. Haar ervaren vingers gleden er langs, erover, waar dan ook en al snel nadat ik ook mijn vingers langs haar buitenste schaamlippen streelde voelde ik haar kut rondom mijn pik samen trekken, terwijl ze diep uit haar binnenste een diepe kreun liet horen en ook zij klaar kwam. Met mijn hand nog op haar kut en de hare inmiddels om mijn nog harde lul voelde de ik hartslag in haar kutje kloppen. Nog even voelde ik hoe mijn gevoelige pik nog even gemasseerd werd. Toen ik uitgeput instortte.

We bleven nog zeker een halfuur naast elkaar liggen waarbij zij zachtjes mij pik streelde en ik haar onderbuik toen zij plotseling opstond en haar kleren aantrok. Anneloes pakte de foto die was uitgeprint en ze bekeek deze nog eens goed terwijl ik me ook maar aan was gaan kleden. Ze stopte zonder mij aan te kijken de foto in haar tas en liep naar de deur. Ik kwam met haar mee en wilde deze net voor haar open doen toen plotseling mijn vrouw de deur open deed. Geschrokken keken Anneloes en ik haar aan.
“Ben je nu al terug?” vroeg ik geschrokken.
“Ja, ik was nog een tas vergeten zei ze, net als jij Anneloes! By the way, Anneloes er was een foto uit je tas gevallen.  Maar aan jullie gezicht te zien hebben jullie ‘m zo juist gevonden” en ze gaf mij knipoog….

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Mooie foto

  1. 8 februari 2011 at 11:13

    De droom van veel mannen: ’s morgens in je badjas de deur openen voor een enigszins bekende vrouw wat uiteindelijk leidt tot (overspel)seks. In de uitwerking van dat thema zitten er helaas verspringen in die niet logisch/natuurlijk lopen. Weer gaan douchen omdat je voetzolen een beetje vuil zijn geworden? Het glas wijn wordt wel erg vroeg op de dag aangeboden. Daarbij zijn er de taalfoutjes die met de spellingscontrole niet ‘uitgegipt’ zouden zijn, waardoor het verhaal niet zo ‘proffesioneel’ oogt. Duidelijk is wel wat een goede fotograaf al niet vermag.

  2. 8 februari 2011 at 15:06

    Stel ik beschouw dit als een goed begin, dan wil ik daarmee zeggen dat ik vermoed dat er nog veel meer in zit dan we nu van je te zien krijgen. Aan jou de keuze er iets mee te doen.

  3. 9 februari 2011 at 13:36

    Verhaal met een hele lange aanloop en nogal wat spelfouten die er met de spellingcontrole van ieder tekstverwerkingsprogramma uit te vissen waren geweest. Al met al: halve ster.

Geef een reactie