hot teens tube shemale jizzed by group.

Mooist

Wanneer ik een vrouw het mooist vind? Dat is duidelijk!!! Er is een moment, vlak na haar orgasme. Ze is dan zacht, lief, onbevangen, een baby bijna.

Doodmoe is ze, terwijl ze een half uur geleden nog fit en enthousiast op mijn vragende blik reageerde. Een rode blos op haar wangen, het haar nat bezweet, op haar buik en borsten rode vlekken waar mijn lichaam haar geraakt heeft. Een borsthaar van mij ligt in het zweet tussen haar borsten. Zachtjes sukkelt ze in een lichte slaap, een speekselbelletje in haar mondhoek. Ze draait zich loom op haar buik, haar armen beschermend naast haar borsten, haar benen nog een beetje uit elkaar. Op haar billen staan de afdrukken van mijn handen. Ze trekt één been iets op en legt haar hoofd opzij. Je ziet druppeltjes zweet op het lichte dons van haar bovenlip en in het kuiltje van haar bilspleet. Haar schaamlippen zijn nog nat en gezwollen. Ze is op dat moment zo mooi, zacht en kwetsbaar, dat je haar het liefst overal wilt strelen. Ik doe het niet. Het zou de betovering verbreken.

Het duurt maar even, dan slaat ze haar glanzende ogen op. Ze glimlacht naar me. Loom, als een poes in de zon draait ze zich op haar zij naar me toe. Ze weet dat ik van dit moment houd. Ze houdt het zo lang mogelijk vast. Ze likt met haar roze tong het speekselbelletje weg. Lonkt naar me met haar lange wimpers. Haar neusvleugels trillen een beetje. Ondeugend lacht ze naar me. Ik weet wat er komen gaat. Straks ziet ze er weer zo uit. Ze legt haar hand op mijn geslacht. Hij schiet weer overeind. Ze slaat een been over mij heen en gaat op me zitten. Ze kijkt me blij aan, ik heb me kunnen inhouden om haar een tweede ronde te gunnen. Ik kijk blij terug. Ik mag nog. Zij mag weer.

© Gaston

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world