hot teens tube shemale jizzed by group.

Morya het kleine elfje.

Op een nacht, het was volle maan, vloog het kleine elfje Morya door het grote eikenbos. De maneschijn deed haar kleedje oplichten in een waas van zilver en goud. Morya was vrij ongelukkig omdat ze zich verstoten voelde door de anderen, ze was teveel bezig met de aardse geneugten volgens de elfjes in haar dorp.

Zo kwam ze, geheel onwetend, aan de rand van het bos terecht. Daar zag ze een huisje waar heel flauwtjes een lichtje brandde. “Zou ik of zou ik niet” dacht ze in haarzelf want het was tegen de gang van zaken dat elfjes in de bewoonde wereld kwamen. “Ach ja, wat kan het mij schelen” mompelde ze in zichzelf “ik ga een kijkje nemen en we zien wel”.

Zo fladderde ze over de weide richting het huisje en ging op de vensterbank bij het openstaande slaapkamerraam, waar het licht brandde, zitten. Wat ze daar zag was buiten al haar verwachtingen. Er stond een vrouw voor de spiegel, ze had lang gitzwart haar en was slank gebouwd. Haar groene ogen schitterden als smaragden en de trekken om haar mond gaven haar een ondeugend kantje.

Ze was gehuld in een zilverachtig négligé dat langzaam van haar schouders gleed… Morya 's adem stokte even, ”Wat is ze mooi!” dacht ze. Haar ogen dwaalden verder door de kamer en ze zag dat de vrouw niet alleen was. Er zat een man op het bed, helemaal naakt. Hij was groot, mooi gebouwd en lichtjes gebruind van de zon. Hij had een pittig kort jongensachtig kapsel. Met zijn donkere ogen keek hij de vrouw vol begeerte aan, en zij stapte op hem toe met sensuele passen.

Ze ging voor hem staan en boog haar ranke lichaam voorover. Hij keek in haar fonkelende ogen, klemde zijn handen stevig om haar middel en trok haar dichter naar zich toe. Morya was zo nieuwsgierig dat ze dit samenspel van naderbij wilde zien en dus ging ze dichterbij en vloog naar de kristallen luchter die in de kamer hing. Ze voelde de met erotiek beladen sfeer.

Wat Morya zag overtrof haar stoutste dromen, de man kuste de vrouw zo vol passie en geilheid, dat het eerder op een gevecht van twee tongen leek dan op een kus. Zijn handen gingen over het lichaam van de vrouw en kneedden haar borsten, knepen in haar  tepels die hard naar voren priemden. De vrouw slaakte een beladen zucht, een verlangen naar meer.

Ook haar handen lieten zich gelden, ze daalden over zijn schouders, via de borst naar zijn onderbuik. Ze grepen de ondertussen al erecte paal en maakten een op- en neergaande beweging, voelde aan zijn ballen die zich begonnen op te spannen. Haar lippen kusten zijn nek en proefden van zijn tepels.

Een voor Morya ongekend schouwspel speelde zich hier af, ze kreeg het er zowaar warm van, een gevoel dat ze niet kende maakte zich van haar meester. Hier had ze nu al zo vaak over gefantaseerd niet wetende dat ze het ooit van dichtbij zou meemaken. Morya genoot van elke seconde van dit samenspel.

Ondertussen was de vrouw op haar knieën voor de man gezakt en nam zijn ballen in haar linkerhand, met haar rechterhand bracht ze zijn harde paal in haar mond en begon er vol overgave aan te zuigen.

De man kreunde van genot en leunde achterover op het bed. Ook de vrouw liet een kreun van behagen bij het zien van zijn genot en nam zijn lid nog dieper in haar mond. De man kwam terug recht zitten, trok zijn paal terug en nam zijn geliefde vast onder haar armen en hief haar overeind. Zijn handen daalden af naar haar billen en haalde haar bij. Hij liet zijn tong over haar navel en buik spelen, trok een nat spoor van geil speeksel naar beneden. Het bijna kale kutje was helemaal gezwollen van opwinding. De mooie zachte lippen openden de weg naar haar geheime grotje. Onderweg kwam hij, een werkelijk geil zicht, een piercing tegen. Door hiermee te spelen en  zijn tong over haar klit te bewegen hoorde Morya dat de vrouw zwaar begon te hijgen. Ze zag dat het zo lekker was dat het geil rijkelijk uit de nu openstaande kut langs de benen  van de vrouw naar beneden liep.

Morya zag ook hoe de hand van de man via de binnenkant van haar been naar boven ging en met een dwingende voorzichtigheid haar kutje beroerde. Nadat de hand van voor naar achteren was gegaan, duwde de man twee vingers naar binnen. De vrouw, die ondertussen kreten van genot slaakte, gooide haar hoofd in haar nek en haar lange zwarte haren bedekten haar heerlijke kont. Ze spreidde haar benen nog meer zodat de man haar nog beter kon vingeren.

De, ondertussen botergeile dame, legde haar handen op zijn schouders en duwde hem weer achterover …Ze keek hem met haar glinsterende ogen doordringend aan en hij gaf zich over aan haar genade… Ze klom boven op hem, nam zijn harde lid in de hand en duwde hem bij haar binnen. Hij slaakte een kreet van genot en verlangen. Ze zakte helemaal door haar knieën en zoog de stijve paal diep in haar natte kut op. Ze kreunde bij het gevoel van het binnendringen van zijn lul, lekker gevuld begon ze, eerst zachtjes, op en neer te bewegen. Maar de lust nam bezit van haar lichaam en ze ging al snel heviger tekeer. Als een wilde amazone bereed ze de man.

Door het aanschouwen van dit alles kon Morya zich niet weerhouden en gebruikte de krachten die ze als elf bezat om zich in de gedachten van de vrouw te nestelen. Een heerlijk warm gevoel maakte zich van haar meester. Ze voelde iets opborrelen in haar buik. Op ditzelfde ogenblik begon de vrouw zwaar te kreunen en de man gromde heel diep. Het ultieme ogenblik was gekomen en beiden keken elkaar recht in de ogen vooraleer ze, ten volle genietend van het moment, zalig klaar kwamen. Een gevoel dat voor Morya eeuwig mocht blijven duren.

De twee lichamen vielen op elkaar in een innige omhelzing in slaap. Een warme gloed had zich meester gemaakt  van het kleine elfje en ook zij viel in een diepe slaap. Vroeg in de ochtend, bij het verschijnen van de eerste zonnestralen, ontwaakte ze, “Heb ik dit nu gedroomd?”vroeg ze zichzelf af. Ze keek naar beneden en zag de man en de zwartharige vrouw nog rustig liggen slapen. Neen dit was geen droom.

Stilletjes vloog ze naar buiten door het nog openstaande raam en ging terug naar het elfendorp. Hier vertelde ze honderduit over haar belevenis van die nacht. Echter de andere elfen wezen haar met de vinger omdat ze zich bezig hield met menselijke geneugten. Dit was de dag dat ze afscheid nam van het elfendorp om zich voor goed in het huisje aan de rand van het bos te vestigen om nog vele hete nachten samen met het koppel te beleven.

 

© Erofairy en Buffytune

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Morya het kleine elfje.

  1. WB
    13 maart 2007 at 14:15

    Leuk, maar er zou van mij wel wat meer spanning in mogen. En als er dan wat meer aandacht voor de stijl is, dan wordt dit nog een mooie samenwerking.

  2. 28 maart 2007 at 19:24

    Fantasy, zeker, maar ook een alleraardigst sprookje…

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world