Motherfucker

Jerry was een rauwe jongen die alles deed wat in hem opkwam, zonder scrupules, gewetenloos. Totaal gefixeerd op zichzelf, zonder enig gevoel voor een ander. Ik leerde hem kennen toen ik 16 was, op zo'n party waar iedereen stoned was, zo niet erger. Hij vond het de gewoonste zaak van de wereld dat ik met hem naar bed ging en ik wist nauwelijks wat er gebeurde. Behalve dan dat hij langer dan ik gewend was doorging met neuken, zo lang en hard dat ik dagen daarna nog pijn had aan mijn kut, maar dat was later. Die nacht scheurden de orgasmes mijn xtc-roes aan flarden en kon ik alleen maar gillen en krijsen van genot. Het was daarom dat ik bij hem bleef rondhangen, omdat ik nog nooit zo verdomd lekker was klaargekomen, en dat vele keren achter elkaar. Dat was zijn kracht en het enige goede waartoe hij in staat was. Ik werd een van zijn sloeries en was niet in staat me tegen hem te verzetten. Ik hunkerde naar de orgasmes die hij me kon geven en liet hem voor de rest begaan.

Jerry was een jaar of tien ouder dan ik en geobsedeerd door seks. Neuken was het enige woord dat hij goed kende en neuken deed hij, met iedereen die hij te pakken kon krijgen. Hij woonde in een oude boerderij die hij van zijn ouders scheen te hebben geërfd en daar trokken we in de weekends na het sluiten van de kroegen naartoe: een stel jonge meiden die net als ik thuis weinig te zoeken hadden en zich hier gratis te buiten konden gaan aan drank en drugs in ruil voor een wip met Jerry of een van zijn vrienden. In de boerderij gold voor de meiden nog een aparte regel: minimaal topless. Hij noemde ons 'zijn harem' en over die harem was hij de absolute baas. Als een van zijn vrienden een van de meiden wilde neuken, moest hij daarvoor toestemming vragen aan Jerry, die dat meestal genadig toestond.

Als 'verse' meid in het gezelschap onderging ik eerst een andere behandeling, die, naar ik later zou ontdekken, iedere nieuwe meid ten deel viel. Ik was totdat Jerry met mij was uitgeëxperimenteerd zijn exclusieve eigendom. Een nieuwe kut moest hij door en door leren kennen, zei hij altijd, voordat een ander het mocht wagen zijn lul daarin te steken. En dat gold niet alleen voor mijn kut. Er moest ook gepijpt worden. De eerste keer dat hij me dwong het goedje door te slikken ging ik kokhalzend over mijn nek, maar dat hoorde erbij, legde hij uit. Na een paar keer zou ik daar geen last meer van hebben. Na een week of drie was ik 'full proof' en had hij me helemaal uitgeneukt in alle hoeken en gaten. Ook de geneugten van het kontneuken had ik na een paar moeilijke sessies helemaal onder de knie.

Er was nog één ding dat hem obsedeerde: mijn moeder. Hij had ons samen een keer gezien in de stad. 'Wie was die stoot?', vroeg hij de eerstvolgende keer dat we lagen te neuken. Hij kon het bijna niet geloven dat ze mijn moeder was. Hoe oud was ze dan? 33? En was ze gescheiden? Had ze een vriendje? En terwijl hij maar door bleef pompen vertelde ik hem hortend en stotend wat hij wilde weten. 'Die zou ik ook wel eens willen pakken', had hij bijna op het toppunt uitgeschreeuwd en ik had toen het orgasme door me heen denderde gegild 'Mij een zorg!'

Mijn moeder was inderdaad een 'stoot' en leidde na haar scheiding niet bepaald een heiligenleventje. Ik had haar vaak genoeg bezig gehoord in haar slaapkamer. In het begin had ik daar wel eens moeite mee gehad tot ze in een 'heart to heart'-gesprek had bekend dat ze nu eenmaal een groot libido had. In jou zie ik dat ook, had ze er schalks aan toegevoegd. Zo moeder, zo dochter. Vanaf die tijd ging het beter, zeker toen ik mijn eigen seksleven begon te leiden en ontdekte dat ze gelijk had.

Dat alles had ik ook Jerry verteld en dat sterkte hem in zijn overtuiging dat ook deze kut door hem te naaien was. 'En iedere kans die je krijgt moet je pakken', grijnsde hij. Hij had die praatjes altijd als hij druk met me bezig was en om eerlijk te zijn maakte hij me daarmee nog topgeil ook. 'Heb je de kut van je moeder wel eens gezien?', vroeg hij dan. Natuurlijk, en dan moest ik hem beschrijven. Donkere krulletjes? Hm! En d'r billen, zagen die er nog een beetje appetijtelijk uit en d'r tieten? Heb je haar wel eens horen neuken? Ja? Klaarkomen ook? Hoe doet ze dan? Het maakte me helemaal gek en dat vond hij prachtig.

Die zondagavond stond hij erop om me naar huis te brengen. Hij was net over me heen gekomen en was nog bezig zijn sperma peinzend over mijn tieten en mijn buik uit te strijken, toen hij het ineens zei: ik ga je thuis brengen. Ik ging rond tien uur 's zondagsavonds altijd naar huis na een weekendje 'doorfeesten', maar altijd alleen. Nu wilde hij mee en hij hoefde niet uit te leggen waarom. Van schrik sloeg ik mijn hand voor mijn mond. 'Kom, kom, niet zo preuts', zei hij. 'Ik zal me heus wel gedragen!' Na al die keren dat we het erover hadden gehad kon ik moeilijk meer terug. Dat hij precies de zondagavond uitkoos, was ook niet toevallig, want ik had hem vaak genoeg verteld dat mijn moeder dan altijd alleen thuis was, wachtend op haar dochter, met de onvermijdelijke fles wijn. Ze was dan meestal vrolijk-tipsy en het kwam niet zelden voor dat ze dan haar nachthemdje al aan had. Dat alles wist hij en hij had zijn strategie al lang uitgestippeld. Hij trok over zijn blote lijf alleen zijn jogging pak aan, want hij hield er niet van als zijn lul langdurig in stijve toestand in een onderbroek gevat zat en bovendien zou het wel eens nodig kunnen zijn om snel te handelen en dan wilde hij niet onnodig lang met riemen, knopen en ritsen bezig zijn. Zo zouden we naar binnen gaan en haar verrassen.

En een verrassing was het. Ze zat inderdaad in haar nachthemdje en had al bijna een fles soldaat gemaakt toen we onverhoeds de kamer binnenstapten. Door het frêle hemdje schemerden haar loshangende borsten en een kleine zwarte slipje. 'Jeetje Kristl!', riep ze verschrikt toen ze Jerry zag. 'Had je me niet even kunnen waarschuwen dat je een vriend mee zou brengen! Dan had ik me wat decenter gekleed!' Ze kwam wankelend overeind om Jerry een hand te geven, die meteen de koe bij de horens vatte en hoofs opmerkte dat 'mevrouw' er wat hem betreft pico bello uitzag zo. 'Nou, zeg maar Mia hoor', lachte mijn moeder. En of hij soms ook een wijntje wilde? Nee, liever een pilsje zeker. Dat dacht ze al. 'Nee, blijf jij maar zitten', zei ze tegen mij en wandelde een beetje onvast de kamer uit. Jerry keek haar na en zag net als ik hoe het kleine broekje haar billen maar gedeeltelijk omsloot. 'Geil hoor!', zei hij toen ze de kamer uit was, 'ik heb al meteen een stijve als een paal! ' Het was zo'n onwezenlijk idee dat hij hier op mijn moeder zat te geilen dat ik geen weerwoord had en alleen maar benauwd mijn hoofd kon schudden.

Toen mijn moeder terugkwam keek ik met samengeknepen tenen toe hoe ze met haar rug naar Jerry toe voorover boog en het glas voor hem vulde. Het leek wel alsof ze expres voor hem stond te heupwiegen! In ieder geval zag ik Jerry verlekkerd naar haar kont staren.

Eindelijk plofte ze weer in de bank en schonk zittend voor zichzelf en mij een glas wijn in. 'Nou proost dan maar', hikte ze vrolijk en ik vroeg me af of ze zelf niet in de gaten had dat je van ons uit bijna tot in haar kruis kon kijken. 'Gezellig weekendje gehad jullie?', begon ze het gesprek. 'O ja, we hebben ons niet verveeld', ging Jerry daar enthousiast op in. 'We hebben de hele dag spelletjes gespeeld, daar lust Kristl wel pap van….' Ze lachte. 'Dat zal wel geen ganzenborden geweest zijn!' Jerry lachte smakelijk mee. 'Nee, zulke spelletjes is je dochter een beetje ontgroeid. Ze wil nu liever wat actiever bezig zijn….' 'Dat kan ik me voorstellen', knikte mijn moeder. 'Heerlijk om zo'n moeder te hebben die daarover gewoon kan praten', lachte Jerry. 'Ach, ik ben ook jong geweest!' Ze zei het echt een beetje uitdagend! 'En nog steeds hoor!', gooide Jerry er nog een schepje bovenop. 'Jullie lijken eerder twee zussen dan moeder en dochter!' 'Vleier!' Maar ze was wel degelijk echt gevleid. Ik hoorde het aan haar lachje en het ontging me evenmin dat ze nogal uitdagend haar benen over elkaar sloeg. 'Net zulke mooi benen als Kristl!', becommentarieerde Jerry meteen. 'Dwaze jongen', schudde ze haar hoofd. 'Ik meen het', hield Jerry vol en keek ons beurtelings aan. 'Allebei prachtige benen!' Hij nam een slokje van zijn bier en ging de ondeugende toer op. 'Ik vraag me af….' Meteen schudde hij zijn hoofd. 'Nee, dat zou te gek zijn…' 'Wat jongen?', trapte mijn moeder in deze geraffineerde truc. Ik hield mijn hart vast. 'Ach', lachte hij schalks. 'Zomaar een gedachte die bij me opkwam…' 'Wat dan?' 'Ik vroeg me af, ja sorry hoor, maar daar ben ik nu eenmaal een gezonde vent voor…, ik vroeg me af of jullie me het plezier zouden willen doen naast elkaar te gaan staan, zodat ik die vier prachtige benen zou kunnen vergelijken…' Mijn moeder proestte het uit. 'Wel een doordouwertje die vriend van je!', zei ze tegen me. Jerry zei niets meer, maar keek ons alleen gespannen aan. 'Nou vooruit', zei mijn moeder, 'ik ben de beroerdste niet…' Ze hield zich vast aan de rand van het salontafeltje toen ze zich uit de bank hees. 'Kom hier meid', knikte ze.

Met dichtgeknepen keel ging ik naast mijn moeder staan. Ze legde joviaal een arm om mijn schouder, alsof ze voor een foto poseerde, en keek naar Jerry: 'Zo goed?' 'Prachtig', zei hij, 'een plaatje…..' En toen tegen mij: 'Je jurkje is wat langer dan het hemdje van je moeder. Kun je hem wat verder optrekken?' Mijn moeder giechelde als een jonge meid. 'Toe maar!', proestte ze. 'Anders ben je ook niet zo flauw!' Nou, verdomme, als het dan zo moest. En ik trok mijn jurkje expres veel verder op, tot boven mijn slipje. 'Waauw!', riep Jerry enthousiast. 'Maar nu is het eigenlijk wéér niet eerlijk!', voegde hij er in één adem aan toe. 'Nou, jullie zijn wel een lekker stel zeg!', zei mijn moeder jolig. 'Zó dan!?' En ze lichtte wulps het hemdje omhoog tot net boven haar zwartkanten broekje. 'Juist!', zuchtte Jerry verzaligd. 'Wat een schitterend gezicht! Is het te veel gevraagd dat jullie je ook even omdraaien… asjeblieft?' 'Wat een vent!', fluisterde mijn moeder. Ja, vertel mij wat, dacht ik, terwijl we ons gehoorzaam omdraaiden. 'Ook hier graag de broekjes helemaal in zicht dames', joelde Jerry vrolijk. 'Zo ja, prima! Nee, blijf zo even staan!' Mijn moeder giechelde weer en ik voelde een lam-makende geilheid door me heen trekken. 'Identieke kontjes', klonk zijn enthousiaste stem achter ons. 'Tenminste zo op het oog…. De strakke billetjes van Kristl ken ik natuurlijk wel. Maar voor een echt goede beoordeling van die twee kontjes zou ik ze even moeten voelen. Mag dat? Even maar…?'

Mijn moeder zei nu niets meer en ook ik hield mijn adem in. Hij vatte dat op als een stilzwijgende instemming en kwam achter ons staan. Toen hij zijn hand op mijn kont legde, besefte ik dat hij hetzelfde bij mijn moeder deed. Ik werd hoe langer hoe geiler en ik moest me inhouden om niet te gaan kreunen toen hij zacht de welvingen streelde. Ondertussen gaf hij goedkeurend commentaar. 'Ja hoor, precies hetzelfde, jong en elastisch, allebei…. Jullie lijken wel een tweeling zo….'

Ik hoorde mijn moeder licht hijgen op het moment dat zijn hand ongegeneerd tussen mijn benen gleed en ik begreep dat hij hetzelfde bij haar deed. Zijn vingers aaiden door mijn broekje heen mijn gezwollen schaamlipjes. 'Wat een heerlijkheid dames', fluisterde Jerry nu, 'en wat een symmetrie!' Ineens glipte brutaal een van zijn vingers mijn broekje binnen. 'Hé, dit zijn mijn benen niet meer hoor!', steunde mijn moeder, toen hij onvervaard een vinger naar binnen stak. 'O, maar jullie vinden het toch niet erg dat ik éven de vergelijking verder doortrek?', lachte hij en haalde razendsnel zijn vinger heen en weer. 'Eventjes maar dames!'

Mijn moeder deed even een flauwe poging om zijn hand weg te trekken, maar toen Jerry nog een tandje bijzette en ze van mijn kant geen protest hoorde liet ze hem kreunend begaan. Natuurlijk was dit het uitgelezen moment voor hem om mijn moeder helemaal in te pakken en het verbaasde me dan ook niet dat hij zijn hand tussen mijn benen terugtrok om zich helemaal aan haar te wijden.

Ik draaide me bibberend van emotie om. Jerry had allebei zijn handen onder mijn moeders hemdje gestoken en drukte haar klemvast tegen zich aan. 'Rotzak', steunde ze, 'je bent nu wel ver genoeg gegaan….., hou op…' 'O, je bent al net zo'n stout meisje als je dochter', lachte hij, 'Je meent niet wat je zegt, want ik voél hoe nat je bent!' Een van zijn handen zat van voren in haar broekje. Het bloed schoot naar mijn hoofd toen ik de op en neer gaande beweging van die hand ontwaarde. Mijn moeder hing hulpeloos schokkend in zijn sterke armen. 'Nee joh', probeerde ze hem licht hijgend op andere gedachten te brengen, 'schei daar nu mee uit…..' Ik zag dat ze haar benen tegen elkaar kneep, maar wist dat ze een verloren wedstrijd speelde. Nu Jerry zo ver was, zou hij haar zeker niet meer laten gaan. Mijn moeder probeerde zich in te houden voor mij, maar haar vertrokken gelaatsuitdrukking vertoonde tegelijk sporen van wellust. Toch probeerde ze het met de moed der wanhoop nog een keer: 'Toe Jerry, zet me niet voor schut….'

Dat was precies in zijn straatje, want nu kon hij zijn troefkaart uitspelen. 'Je hoeft je voor Kristl niet in te houden hoor', lachte hij. 'Die vindt het helemaal niet erg dat haar mama een beetje met haar vriendje stoeit…' En meteen zag ik zijn hand veel sneller in haar broekje op en neer gaan. Het bovenlijf van mijn moeder knakte amechtig voorover en ze greep met haar beide handen vertwijfeld naar zijn brutale handen, maar dat was vechten tegen de bierkaai. Ook de trappelende bewegingen die ze nu met haar benen maakte brachten hem niet van de wijs. 'Nee, nee, nee', kreunde ze, maar het was een 'nee' tegen beter weten in, want het was duidelijk dat ze klaar begon te komen en dat wist Jerry ook. Ik voélde bijna hoe de genotsschokken door haar heen trokken en ineens was het zo ver. Ze perste een rauwe kreet uit haar samengeperste mond. Daarna rukte ze haar hoofd omhoog en opende haar mond voor een vibrerende kreet die me door merg en been ging. 'Dit is geen spelletje meer!', hijgde ze toen de genotsgolf was weggeëbd. Ze hing als een pop in Jerry's armen en keek me aan. 'Sorry kindje', stamelde ze, 'ik kon er niks aan doen…' 'Geeft niks', zei ik met bibberende stem. Jerry grijnsde: 'Zo moeder, zo dochter'.

Hij liet haar eindelijk los. Mijn moeder wankelde terug naar de bank en liet zich met een zucht in de kussens vallen, waar ze onmiddellijk met trillende handen een nieuw glas voor zichzelf inschonk.

Jerry voelde zich heer en meester van de situatie. Hij stak zijn hand naar mij uit en trok me naar zich toe. Net zoals hij eerst mijn moeder tegen zich had aangedrukt deed hij dat nu mij. Het enige verschil was dat ik niet tegenstribbelde. Hij draaide me een kwartslag zodat ik recht tegenover mijn moeder kwam te staan en trok mijn jurkje omhoog. 'Het is alleen maar eerlijk dat Kristl nu ook een beurt krijgt', legde hij mijn moeder uit. Was ze te verbouwereerd om te reageren, of was ze zelf ook in de ban van de ongehoord geile situatie? In ieder geval maakte ze geen aanstalten om te protesteren en toen Jerry zijn hand in mijn slipje wurmde stak ik uitdagend mijn armen omhoog en vouwde ze om Jerry's nek. Ik was zo verschrikkelijk opgefokt dat er maar weinig voor nodig was om me klaar te maken. Het klotsende geluid van mijn doordrenkte kut onder zijn rappe vingers vulde nog maar net de kamer of ik voelde het al komen. 'Ik kóm, ik kóm, ik kóm!', jammerde ik terwijl ik heftig meebewoog op zijn vingers. Anders dan mijn moeder had gedaan klapte ik niet voorover, maar klemde mijn handen steviger om Jerry's nek en strekte me helemaal uit toen de genadestroom door me heen kliefde.

In mijn roes merkte ik nauwelijks dat Jerry mijn jurkje verder naar boven aan het trekken was. Omdat hij niet de moeite had genomen de knoopjes los te maken, stroopte het op onder mijn kin. Toen hij wat ongeduldig begon te rukken, kwam mijn moeder tussenbeide. 'Je hoeft niet alles kapot te trekken!', zei ze bestraffend. Wat verrast liet Jerry me los toen ze zich omhoog hees uit de bank en mijn jurkje weer naar beneden trok. 'Hiér', wees ze, 'je moet gewoon eerst die knoopjes losmaken!' En het onvoorstelbare gebeurde: ze maakte rustig zelf de knoopjes open! Jerry was verbluft in zijn stoel gaan zitten en keek toe hoe het jurkje nu zonder enige moeite over mijn hoofd werd getrokken. 'Ik neem aan dat je ook van plan was haar bustehouder uit te doen?', vroeg ze droog toen ze mijn jurk op de bank had gelegd. En zonder antwoord af te wachten gingen haar handen naar mijn rug om de haakjes los te maken. 'O mama…', kreunde ik vertwijfeld toen ze de bandjes van mijn schouders trok en ik kneep de spieren in mijn kut samen omdat ik het zo'n ongelooflijk geile bedoening vond.

Het was even stil nadat mijn beha was uitgetrokken. Mijn moeder leek al net zo onder de indruk van wat ze zojuist had gedaan als ik. We stonden even besluiteloos tegenover elkaar, tot ineens de stem van Jerry klonk: 'Help jij nu je moeder even uit haar hemdje Kristl!'

Aan zijn schorre geluid hoorde ik dat hij buitensporig opgewonden was. Ik keek naar mijn moeder, die flauwtjes glimlachte. Mijn handen trilden en ik voelde het tussen mijn benen steeds natter worden. Ik dacht het te besterven toen ik met beide handen het hemdje omhoog begon te trekken en ik moest hevig slikken toen mijn moeder gewillig haar armen de lucht in stak. 'Herejezus!', zuchtte Jerry verzaligd toen we allebei alleen nog ons broekje aan hadden. 'Dit is het geilste wat ik ooit in mijn leven heb gezien: moeder en dochter met alleen zo'n pietepeuterig broekje aan! Om krankzinnig van te worden!'

Hij stond moeizaam op uit zijn stoel en zakte als in aanbidding op zijn knieën voor ons neer. Mijn moeder had het net te laat in de gaten. Ze wilde weglopen, maar hij sloeg razendsnel zijn armen om haar benen en toen verloor ze haar evenwicht. Ik kon haar nog net opvangen, anders was ze achterover gevallen. Jerry bleef haar vasthouden en om voldoende steun te vinden kon ze alleen maar haar handen op zijn hoofd leggen. 'Verdomme, wat wil je nou?', vroeg ze geagiteerd. 'Dat je ook op je knieën gaat', zei hij bruusk, 'zodat je niet steeds weg kunt lopen!' Ze keek me even aan en zuchtte toen: 'OK, OK, laat me even los dan!' En ja hoor, mijn moeder ging door haar knieën! Het benam me bijna de adem toen ik besefte hoe weerloos ze zich hiermee maakte. Ze zaten nu allebei op hun knieën tegenover elkaar en zo was het gemakkelijk voor hem om een hand om haar nek te leggen en naar zich toe te trekken voor een kus. 'Nee', murmelde ze even toen hij zijn lippen op de hare drukte, maar dat was van korte duur. Net zoals hij mij eerder had ingepalmd, deed hij dat nu haar. Vanuit de hoogte keek ik toe hoe hij haar mond binnendrong en hoe ze haar verzet liet varen. Het was niet echt verwonderlijk meer na alles wat er al was gebeurd, maar toch vond ik het een ongelooflijk gezicht.

Terwijl ze elkaar kusten, speelde zijn hand met haar lange haren. Hij wikkelde ze om zijn vingers, zoals hij ook altijd bij mij deed, en snoerde haar steeds hechter tegen zich aan. Mijn moeder had één hand op de grond gezet en de andere om zijn nek geslagen, haar borsten waren tegen hem aan geplet en ze zat met haar billen op haar scheenbenen. Ze leek zo klein, broos en jóng, dat ik bijna de aandrang kreeg haar in bescherming te nemen tegen het geweld dat ze aan het ontketenen was. Maar voorlopig leek ze heel mijn bestaan vergeten, zo vol overgave liet ze zich door Jerry betongen. Ik wist hoe hij met zijn tong een meisje kon bewerken en kon me zo goed invoelen in mijn moeders gemoedstoestand, dat ik er bijna duizelig van werd. In een opwelling liet ik me ook op mijn knieën zakken en bekeek nu vanop ooghoogte het gezicht van mijn moeder. Ze had haar ogen gesloten en haar wangen bolden beurtelings op in het tongengevecht. Soms verliet een klein hijgkreetje haar mondhoek als ze een beetje adem bij moest tanken. Jerry's handen verkenden intussen haar achterkant, beurtelings de volle lengte van haar rug, haar oksels en de rondingen van haar borsten.

Ik zat zo dicht bij hen dat ik de walm van hun begeerte voelde toen ze zich uit de tongzoen losmaakten. Mijn moeder hijgde zwaar, zweetdruppeltjes gleden traag van haar voorhoofd naar beneden en haar borsten gingen gejaagd op en neer. Ze leek me nauwelijks op te merken en staarde net als ik naar Jerry, die zonder iets te zeggen zijn shirt over zijn hoofd trok. Op zijn gespierde torso liep een zweetdruppelspoor tot in zijn navel en de tepels op zijn borst waren net zo geërigeerd als die van mijn moeder. Opnieuw trok hij mijn moeder naar zich toe. Ik hoorde haar hikken toen haar borsten tegen zijn naakte bovenlijf werden gedrukt. Met zijn armen om haar heen gevouwen draaide hij haar naar de grond. Ik moest opzij om hem in staat te stellen haar helemaal op de grond te vlijen en ik schuifelde helemaal door tot áchter hem terecht kwam. Mijn moeder lag nu uitgestrekt op haar rug en Jerry stond op handen en knieën over haar heen gebogen. Het beeld van het mannetje dat op het punt staat het vrouwtje te bespringen was zo geil dat ik me niet meer kon inhouden. Ik richtte me op en trok met een ferme ruk zijn broek van zijn billen. Mijn moeders mond viel open en haar ogen sperden zich wijdopen bij zoveel brutaliteit van haar dochter. Jerry nam meteen zijn zwiepende staaf in zijn hand en schoof hem in de richting van het van ontzetting vertrokken gezicht van mijn moeder. Ze perste wanhopig haar lippen op elkaar en schudde 'nee'. Jerry was dit niet gewend van zijn meiden en ik vreesde even dat hij haar neus zou dichtknijpen om haar te dwingen haar mond te openen, maar hij had een betere oplossing in gedachten. 'Kristl, kom hier!', snauwde hij. Ik schuifelde gehoorzaam naar hem toe en sperde mijn mond wagenwijd open. 'Kijk Mia', hijgde hij, 'zo moeilijk is het echt niet.' En hij duwde onvervaard zijn eikel in mijn mond. Half over mijn moeder heen gebogen nam ik hem op zoals ik altijd deed, tot ongeveer halverwege. Vaak perste hij dan door tot hij er helemaal in zat, maar deze keer deed hij dat niet, waarschijnlijk om mijn moeder niet af te schrikken. 'Dat je nou nog les moet krijgen van je dochter!', gaf hij intussen bestraffend commentaar, 'Kijk eens hoe moeiteloos dat gaat!' Hij ging nog een paar keer heen en weer en haalde toen triomfantelijk de nu van mijn speeksel vochtige penis tevoorschijn. 'Toe mama', hielp ik Jerry, 'proef hem, éven maar…'

Toen haar lippen bevend opengingen kwam ik klaar. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar bij het binnengaan van zijn lul in mijn moeders mond kon ik het niet meer houden. Ik knakte naar voren en met mijn handen tussen mijn benen geperst liet ik me kermend gaan. Zou mijn moeder nog nooit gepijpt hebben?, vroeg ik me af toen ik me nog naschokkend weer oprichtte. Jerry was nu in ieder geval geconcentreerd bezig en het kreunen van mijn moeder was oorverscheurend. Het kwam me voor dat hij nu ook dieper doorstootte dan bij mij. Elke keer kwam ze met haar hoofd iets van de grond als hij zich terugtrok, om daarna met een klap weer terug te ploffen, waarna hij flink op haar instootte en de bewegingen zich herhaalden. Ik besloot haar een beetje te helpen en duwde snel mijn arm onder haar hoofd op het moment dat ze weer overeind kwam. Het bleek te werken. Jerry kon zich nu niet meer zo ver terugtrekken, waardoor de kracht waarmee hij steeds in haar stootte minder werd. Maar ik zag aan zijn vastberaden gezicht dat hij niet van plan was te stoppen totdat hij er minimaal één keer helemaal in was geweest. Hij zat nu bovenop haar, had zijn handen om zijn kont gevouwen, zo perste hij iedere keer weer iéts verder door en leek hij het gezicht van mijn moeder op te pompen. Gelukkig stonden haar neusgaten wijdopen, dus stikken zou ze niet, maar ik begreep best dat ze het even zwaar had. Toen Jerry voorover boog en zelf zijn handen om haar hoofd vouwde, wist ik dat het zou gaan gebeuren. Hij zou nu rücksichtslos tot in haar keel gaan. Ik had liever gehad dat hij haar gewoon had geneukt, maar het was niet anders. Hier moest ze even doorheen. Ik zag hoe ze haar ogen opensperde en hoe ze vertwijfeld haar nagels in de vloerbedekking zette toen hij haar hoofd naar zich toe trok. Millimeter voor millimeter zag ik de staaf verder in haar verdwijnen. Godzijdank kon hij zich beheersen, maar aan zijn gezicht zag ik dat het hem moeite kostte. Hij had zijn ogen gesloten en het zweet gutste nu werkelijk van zijn kop. Ik probeerde het hikkend gesnuif en de kokhalzende geluiden van mijn moeder te negeren en hoopte maar dat het nu snel voorbij zou zijn. Tegelijkertijd drupte mijn kut als een gek. Vreemd hoe zulke gevoelens samen kunnen gaan.

'Hij zit', gromde Jerry. En inderdaad: zijn ballen zaten nu klem tegen haar lippen en hij hield haar hoofd stevig vast om ervoor te zorgen dat hij erin blééf. 'Hoe lang blijf je erin?', vroeg ik benauwd. 'Tot jullie broekjes uit zijn', zei hij grimmig. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Vliegensvlug stond ik op en trok mijn slipje uit. Daarna ging ik opnieuw op mijn knieën achter hem en schoof mijn moeders slipje af. Toen ik Jerry de twee broekjes liet zien liet hij eindelijk zijn lul vieren. 'Gaahaggggahaaa', rochelde het uit mijn moeders mond en ze viel hijgend en proestend uitgeput achterover. Ze kreeg maar heel even de tijd om uit te blazen, net de tijd die Jerry nodig had om zijn schoenen, sokken en broek uit te trekken. Hij plofte terug op zijn knieën tussen mijn moeders benen, trok haar benen opzij en duwde zijn glimmende lul in één keer haar kut binnen.

Ik bleef even kijken hoe hij zijn eerste stoten plaatste, vanuit zijn krachtig gespierde billen diep in en uit en toen ik zag hoe mijn moeder méé begon te doen en haar armen om zijn nek sloeg haalde ik opgelucht adem. Hij hád haar en zou haar nu helemaal suf naaien, dat was hem wel toevertrouwd. Terwijl hun gehijg en gesteun de kamer vulden stond ik op en liep naar de keuken, waar ik een groot glas water uit de kraan tapte waarmee ik gulzig mijn droge mond spoelde. De neukgeluiden waren ook hier goed te horen. Hij had er al behoorlijk het tempo in zitten en ik hoorde mijn moeder kreten uitstoten en zijn bronstig hijgende commentaar daarop. Toen ik de snerpende gil hoorde waarmee mijn moeder kwam liep ik terug naar de kamer. In de deuropening bleef ik staan kijken hoe Jerry flitsend op haar in bleef naaien. Het was een geil gezicht zijn pompende kont onvermoeibaar op en neer te zien beuken, mijn moeders tieten te zien dansen en haar billen op en neer te zien beuken op de grond. Ze had haar benen nu om zijn middel gekneld en ging furieus tekeer met beurtelings aanmoedigingen als 'Jaaaaa, neúk me rotzak' en piepende, kreunende en steunende uithalen. Beide lichamen glommen van het zweet en geen wonder, want ze werkten zich helemaal te barsten. Jerry was in topvorm nu hij eindelijk zijn speeltje had. Met een gillende kreet kwam mijn moeder voor de tweede keer. Ze lag nu bijna dubbelgebouwen onder hem, met haar knieën op haar borsten, de favoriete houding van Jerry, omdat hij dan zo hard kan doorrammen, iedere keer maar weer, onvermoeibaar diep in en uit. Hij was met mij zo eens een keer meer dan een halfuur bezig geweest en daarna had hij nog een andere meid onderhanden genomen. Maar ik verwachtte dat hij deze keer sneller zelf zou komen, omdat het de eerste keer was dat hij iemand neukte die wat ouder was dan hijzelf en bovendien de moeder van een van zijn pupillen, die er zelf bij stond te kijken. En zo was het ook. Toen ik hem bij de derde orgasmekreet van mijn moeder zag verstrakken wist ik dat hij zou gaan spuiten. Hij deed het in stijl. Eerst duwde hij de knieën van mijn moeder naast haar hoofd, zodat haar kut loodrecht in de lucht stak, daarna ging hij staan om zoveel mogelijk kracht te zetten. Dat was de spuitstoot, zoals hij het zelf altijd noemde, diep naar binnen en vastschroeven, om dan met volle kracht tegen je baarmoeder te jénzen. Zo kreeg mijn moeder het nu en ik wist precies hoe dat voelde.

Nu moest zijn lul worden afgelikt, ook standaard-procedure voor Jerry. Toen hij zijn penis langzaam uit mijn moeder terugtrok en hij naar me keek, wist ik dat hij mijn moeder even rust wilde gunnen. Ik liep snel naar hen toe, zonk op mijn knieën en nam de nog altijd schokkende speer in mijn handen om hem van onder naar boven schoon te likken. Hoewel mijn moeder helemaal murw was gebeukt, zag ik haar vanuit mijn ooghoeken verbijsterd toekijken. Dat had ze van mij niet gedacht, dat ik een penis van een man schoon zou likken, gróndig, dus ook door hem in mijn mond te nemen en met mijn lippen het laatste sperma af te zuigen. Hij wilde weer stijf worden, zei hij, en daarom moest ik na het schoonmaakkarwei nog maar even doorgaan. Ik bereidde me al voor op een paar minuten flink doorpijpen toen mijn moeder ineens met een timide stemmetje zei dat ze nodig moést. Die mededeling deed wonderen: Jerry's pik schoot ineens vanzelf de hoogte in. Ik begreep meteen dat hij met haar mee wilde om te kijken. Mijn moeder kon haar oren niet geloven toen hij die wens kenbaar maakte. 'Dat durf ik niet hoor', zei ze met een kop als vuur. Jerry lachte: 'Je hebt hier net als een beest liggen naaien terwijl je dochter toekeek, dan is zo'n plasje toch niks van bijzonders?' Er hielp letterlijk geen lieve moedertje aan. En zo gingen we even later met zijn drieën naar het toilet, want Jerry stond erop dat ik meeging.

Mijn moeder moest met wijdopen benen op de bril gaan zitten en haar handen achter haar billen zetten. Jerry ging op zijn hurken voor haar zitten en ik moest weer op mijn hurken achter hem gaan zitten en met mijn armen om zijn buik heen zijn lul zachtjes masseren. Ze kón eerst niet, mijn moeder, en daarom moest even het kraantje van het wasbakje open. Toen ze eindelijk begon te plassen, stak Jerry in vervoering zijn hand in de straal en begon met haar pis haar dijen en bovenbenen in te smeren. Hij wachtte tot ze helemaal uitgeplast was en ging toen staan. Hij nam zijn halfharde lul in zijn hand en richtte die op mijn moeder. 'Ik moet ook', grijnsde hij en voordat mijn moeder iets kon zeggen begon hij haar borsten en buik te besproeien.

 Zoiets had ze nog nooit meegemaakt, ze deinsde achteruit, maar toen zag ik haar verschrikte blik veranderen. Ze was al net als ik. Ook ik had dit de eerste keer een extreem iets gevonden, maar ik was wel klaar gekomen en dat deed zij nu ook. Ze hing als een vaatdoek voorover toen haar orgasme was wegge-ebd.

Jerry pakte haar op en nam haar als een baby in zijn armen. Ik wist wat hij wilde en ging hem vóór de trap op naar de badkamer. Daar stond mijn moeder een nieuwe verrassing te wachten. Ik zette de douchestraal op full power, maar de temperatuur op ijskoud. Zo stapte Jerry met haar in zijn armen onder de straal. Ze krijste het uit van schrik toen ze de koude straal over zich heen voelde gutsen, maar Jerry had haar in een ijzeren greep en bleef onvervaard staan. Mijn moeder hapte als een vis naar adem terwijl het koude water haar lange haren doorspoelde. 'Ughh…. huuuhh', proestte en nieste ze terwijl haar hele lijf krimpend ineentrok. Ze spartelde woest in zijn armen om los te komen, maar Jerry gaf geen krimp. Ik wist hoe gemeen dit kon zijn, maar ook hoe na enige tijd van gewenning de reactie van je lijf ongemeen heftig kan zijn. Toen mijn moeder haar verzet opgaf en snikkend van ellende haar hoofd tegen zijn borst legde, was de tijd gekomen. Jerry zette haar op de grond en draaide haar om. Met beide handen trok hij haar billen uit elkaar en stootte zijn inmiddels alweer staalhard geworden lul in haar kut. Mijn moeder kon alleen maar met beide handen steun zoeken tegen de muur toen hij begon te stoten. Dit zou het beste orgasme worden tot nu toe, wist ik. Terwijl de damp van hun lijven sloeg pakte hij met beide handen haar heupen vast en begon hij ongenadig hard te naaien. Je hebt het idee dat je helemaal opengespleten wordt als het zo wordt gedaan en mijn moeder begon te loeien als een koe onder het driftige stampwerk. Haar handen hadden niet voldoende houvast meer en gleden van de natte tegels naar beneden. Dat was ook precies Jerry's bedoeling en door harder op haar in te hakken kreeg hij het voor elkaar dat ze na enige tijd alleen nog maar met haar handen steun kon zoeken op de grond. Zó, met haar kont hoog opgericht, kon hij haar nog harder neuken. Het koude water zou ze nu niet meer voelen, alleen nog de hitsende prikkelingen die haar huid als compensatie gaven voor die ijskoude douche.

Ze stortte finaal in toen ze als een waanzinnige kwam. Giérend en krijsend stortte ze zich stuiptrekkend op de tegelvloer voor hét orgasme tot nu toe. Jerry mengde de koudwaterstraal nu zelf met warm water en ook dat is huiveringwekkend als je ligt te kronkelen van genot op de grond. Het miste ook zijn uitwerking op mijn moeder niet. Ze was bijna uitgeraasd, maar begon nu opnieuw. Het komt erop aan goed te doseren, want als je ineens van koud overgaat naar héét, kun je iemand makkelijk verbranden, maar Jerry is daar een meester in en dus vertrouwde ik hem dat wel toe, al zag ik mijn moeders rug steeds roder worden. Ze bleef kermen en draaien totdat hij de kraan helemaal dichtdraaide. Toen kwam ze, zeiknat in de plas om haar heen, langzaam weer bij zinnen. 'Uh uh uh', was het eerste geluid dat ze weer kon uitbrengen. 'Dit kán helemaal niet….' Hetzelfde had ik ook gedacht toen Jerry deze dingen met me deed. Hij had haar helemaal onderworpen, zoals hij mij had gedaan. Ze was nog nooit zo fel en zo vaak klaargekomen en ze zou van nu af aan alles doen wat hij wilde. Ik wist dat en Jerry wist dat ook. Eerst moest hij nu zelf nog klaarkomen en daarvoor hurkte hij bij haar neer. 'Goed zo meisje', knikte hij toen mijn moeder haar hand uitstrekte. Ze begon aan zijn snikkel te trekken en hij manoeuvreerde zich zó dat hij steeds dichter bij haar hoofd kwam te zitten. Het was duidelijk wat hij wilde en ik kwam nieuwsgierig naderbij om te zien of mijn moeder dat ook wel besefte. Ze was in ieder geval wel goed bezig. Met haar tong trillend als die van een slang tussen haar lippen liet ze zijn stang tussen haar vingers heen en weer snokken.

Jerry's gezicht liep rood aan, een teken dat hij bijna zo ver was. 'Mond open Mia', hijgde hij, 'mond open!' Ze leek hem aanvankelijk niet te horen, daarom hurkte ik naast haar en legde het snel uit. 'Je mond open mama, Jerry wil in je mond komen!' Ze keek me even aan, sloot toen haar ogen en sperde haar mond open. Precies op tijd. Met een woeste kreet nam Jerry zijn lul zelf in zijn hand, duwde de eikel tussen haar lippen en begon met kracht te komen. Ik zag aan de spieren op zijn billen, die samentrokken, hoe hard hij kwam. Mijn moeder begon hevig te slikken en te kreunen toen hij in haar keel spoot, maar ze hield wel dapper haar mond open. Jerry was heel tevreden en streelde haar liefkozend over haar hoofd. 'Laat nu alles wat in je mond zit er maar uitlopen', gaf hij aan. Het gúlpte eruit langs haar lippen en haar kin en dat vond ik zo'n geil gezicht, dat ik snel op mijn vingers begon te wippen. Ze merkten volgens mij nog niet eens dat ik ook klaar kwam.

Het werd tijd dat de ouderlijke slaapkamer werd opgezocht, vond Jerry, nadat mijn moeder gedegen was schoongewassen en afgedroogd. Ik mocht nu wel naar mijn eigen slaapkamer, want ik moest er morgen immers weer vroeg uit om naar school te gaan. Mijn moeder lachte wat bedeesd, maar ik wist al lang dat Jerry de hele nacht bij haar wilde blijven en nam met een kusje afscheid.

© Kristl

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Motherfucker

  1. 24 februari 2007 at 09:50

    Een halve ster voor de moeite van het schrijven. Verder: NO COMMENT for this macho bullshit

Geef een reactie