Motorgang

De manier waarop ik met Jeff in contact kom is al net zo uniek als zijn levensstijl; hij kaapt me onder de ogen van mijn toenmalige vriend Aad gewoon weg. Aad geilt erop om mij in het openbaar op te winden. Zo ook die avond. We zijn net terug van vakantie en bezoeken onze stamkroeg. Ik heb een lange, wijde rok aan die tot op mijn voeten valt. Hij posteert me aan de bar en gaat een potje biljarten met wat vrienden. Van tijd tot tijd vervoegt hij zich bij mij en peilt dan met zijn hand door de split op mijn rechterzijde de mate van opwinding tussen mijn benen. Hij denkt dat ongemerkt te kunnen doen, maar hoe vergist hij zich daarin! Naast me aan de bar zit een typische Hell's Angel, een robuuste kerel met alle versierselen van zijn club, tot en met grote oorringen, woeste baard en vervaarlijk uiterlijk. Als Aad weer eens langs is geweest om aan mijn kut te voelen, vraagt hij nonchalant of dat voorrecht alleen mijn vriendje is voorbehouden. Mijn uitdagende schouderophalen vat hij terecht als een uitnodiging op en ik laat mijn blote buik door zijn grote klauw betasten. Dat ik geen slipje draag vindt hij niet verrassend en ik bied hem voldoende ruimte om mijn steeds natter wordende kut te verkennen. Glimlachend likt hij zijn vingers af als hij zich heeft teruggetrokken en geeft me dan een hand: Jeff. Mijn naam vindt hij erg geil en precies bij me passen. Als even later Aad weer langskomt, vraagt Jeff langs zijn neus weg of hij er bezwaar tegen heeft dat hij zijn meisje even 'leent'. Het is typisch Aad dat hij zich niet wil laten kennen als iemand hem op een 'oude jongens krentenbrood'-manier tegemoet treedt. Het verbaast me dan ook niet dat hij heel joviaal en luchtig doet, alsof het vanzélf spreekt dat een vreemde zijn meisje mag neuken, maar ik weet wel beter. Hij zou me best eens met een ander willen zién vrijen, maar dit is heel wat anders. Nu weet hij zich verslagen en de genadeklap wordt hem toegediend als hij op zijn bedeesde vraag hoe lang we denken weg te blijven van Jeff te horen krijgt dat dat er maar helemaal van afhangt wanneer ik er genoeg van heb.

Het is een heuse Harley Davidson, een monster van een ding, voor mij als leek totaal onbegrijpelijk hoe iemand zo'n gevaarte onder controle kan houden. Ik heb nog nooit bij iemand achterop een motor gezeten, maar deze zwoele zomernacht is bij uitstek geschikt om het eens te proberen. Hij lacht als ik me afvraag hoe dat moet met mijn lange rok en maakt duidelijk dat hij me náákt op dat ding wil hebben. Het is een uitdagend idee dat me even doet zwalken op mijn benen, tegelijk spreekt het me enorm aan. In de auto heb ik het wel vaker gedaan, maar zo helemaal in de buitenlucht nog nooit. Elk woord zou nu ongepast zijn voel ik instinctief aan. Ik heb eenvoudigweg te doen wat hij van me wil en juist dát kietelt mijn geilheid enorm. Jammer alleen dat Aad niet kan zien hoe ik zonder enige haast en met een vanzelfsprekendheid alsof ik in mijn eigen badkamer ben mijn kleren uitdoe, netjes opvouw en samen met mijn schoenen in de grote leren zijtas opberg. Met mijn armen om zijn middel en mijn tieten geplet tegen zijn rug zoeven we een minuut later door mijn woonplaats. Een heerlijker voorspel heb ik nooit meegemaakt. De paar mensen op de straat die ons in opperste verbazing nastaren geven me de kick die ik nodig heb om klaar te komen. Ik kóm!, brul ik in zijn oor en hij steekt zijn duim op ten teken dat hij het begrijpt (en goedkeurt?). Als we eenmaal op de snelweg zijn zet hij er pas echt de sokken in. We vliégen auto's en vrachtwagens voorbij en ik schreeuw en ik juich en ik gil van opperste verrukking, want de gierende wind, de sensatie van de snelheid en de opwinding van mijn bloot-zijn laten mijn billen glibberen op het overvloedige kutvocht dat zich over het leren zadel verspreidt.

Na een kwartier rijden we bijna stapvoets een camping op. Niet zomaar een camping, denk ik, als ik tussen de tenten en caravans alleen maar motoren zie staan. Her en der rijden we groepjes mensen voorbij, die groetend de hand opsteken, de mannen in dezelfde outfit als Jeff, de vrouwen allemaal topless. We rijden naar een joekel van een caravan die zijn beste tijd heeft gehad en als Jeff de motor stopt zwaait de deur open. In de deuropening verschijnt een mollig meisje, net zo naakt als ik. Ik schat haar 17, hooguit 18. Ze heeft volle borsten met gepearcte tepels, maar wat vooral opvalt is de enorme bos zwart krullend haar op haar onderbuik, uitlopend tot op de binnenkant van haar vlezige dijen. Op het fijne poppengezichtje in een krans van lange piekharen, dat merkwaardig detoneert met deze vleselijke overvloed, breekt een brede glimlach door als Jeff ons kort aan elkaar voorstelt. Zijn vriendin heet Inez en ze lijkt het de gewoonste zaak van de wereld te vinden dat haar vriend met een naakte vrouw aan komt zetten.

Bijna de helft van de caravan wordt in beslag genomen door een onopgemaakt bed en Jeff beduidt me dat ik me daarop mag uitstrekken. Het voelt warm aan en ik vermoed dat het zojuist al is gebruikt voor hetzelfde doel. Inez bevestigt dat vermoeden als ze losjes opmerkt dat Pierre nog maar nét weg is. Terwijl Jeff zich uitkleedt, trekt ze twee flesjes bier uit de koelkast en geeft er één aan mij. Met het flesje aan haar mond komt ze gezellig op de rand van het bed zitten en vraagt belangstellend of wij het nu pas voor het eerst gaan doen. Als ik bevestigend knik, trekt ze een grimas: o, leuk!

Jeff is behaard over zijn hele lijf. Hij doet me denken aan een teddybeer, met dit verschil dat ik nog nooit een teddybeer heb gezien met een stijve pik. Hij loopt eerst naar Inez toe, die geroutineerd zijn wortel beetpakt en hem met haar tong begint te bewerken tot hij glimt van haar speeksel. Dan schuift hij op zijn knieën tussen mijn benen, stoot zijn apparaat meteen naar binnen en begint me in een afgemeten tempo te naaien. Het wordt een wonderlijke neukpartij, want terwijl zijn pompstok flink blijft doorrammen bespreekt hij nonchalant het een en ander met Inez, die half leunend op haar elleboog naast me is komen liggen en naar het lijkt wat afwezig met mijn tepels begint te spelen. Zo hoor ik dat ze vanavond al twee keer is geneukt, behalve door Pierre ook door Bertram en dat ze wéér tegen Bertram heeft moeten zeggen dat haar kontje 'off limits' is. Ze begint dat vervelend te vinden en vraagt Jeff dat eens met hem op te nemen. Ze stoppen even als ik mijn eerste orgasme krijg. Wel gauw!, zegt Inez bewonderend en drukt even een kusje op mijn mond. Dan verneem ik dat iedereen al naar de 'rally' is en dat Inez nog twijfelt over een pearcing in haar kut. Gek genoeg word ik rázend geil van al dat gelul en een tweede orgasme jaagt als een orkaan door me heen. Wacht effe!, bijt Jeff Inez toe als die daarna opnieuw de draad van de conversatie wil oppakken. Ik dacht dat ik geneukt werd, maar hij blijkt nu pas te beginnen. Hij legt mijn benen over zijn schouders, duwt zijn armen onder mijn rug en begint nu in een werkelijk moordend tempo mijn kut te vegen. Helemaal haar mond houden kan Inez toch niet, maar de aanmoedigende kreetjes die ze begint uit te stoten – ja, ja…, toé maar, toé maar…., neúk ze, neúk ze – zijn niet storend. Precies als ik voor de derde keer kom trekken alle spieren in Jeff zich samen voor de meest explosieve uitbarsting die ik in jaren heb meegemaakt. Niet vier of vijf, maar wel tien of twaalf stralen slaan tegen mijn baarmoederwand uiteen, met dank aan Inez die opgetogen ligt mee te tellen.

Een half uur later gaan we naar de 'rally', Inez en ik naakt, Jeff met alleen zijn spijkerbroek aan. Rond een kampvuur hangen en liggen tientallen mannen en vrouwen in min of meer ontklede staat. Iemand speelt op een gitaar en er wordt luidkeels meegezongen. Het is een goede gewoonte dat een nieuweling als ik aan de 'gangleader' wordt aangeboden, een moddervette kerel van wel 150 kilo met een baard tot op zijn navel. Dat enorme gewicht schrikt me even af, maar mijn zorg blijkt ongegrond, want hij wil me van áchteren nemen. Hij wordt door twee vrouwen overeind geholpen en achter me gezet. Een van de vrouwen trekt mijn kut open, de andere propt zijn geval naar binnen. Uit respect voor zijn inspanningen wordt er niet meer gezongen. In plaats daarvan moedigen ze hem met zacht handgeklap aan. Hij komt veel te snel en zijn sperma loopt overvloedig langs mijn benen af als hij zich steunend terugtrekt. Ik heb echter geluk, want een van de vrouwen wordt gesommeerd zijn zaad op te likken en als haar tong tenslotte ook mijn kut binnendringt kom ik alsnog klaar.

Tegen de ochtend rijdt Jeff me terug. Hoewel de temperatuur flink is gedaald blijven mijn kleren in de tas. Met zo weinig verkeer op de weg durft hij het wel aan mij neukend terug te brengen. Inez helpt me in de goede houding te leggen: mijn rug op de benzinetank, mijn benen aan beide kanten van Jeffs lichaam en een klein kussentje op de koplampen waarop ik mijn hoofd kan leggen. Jeffs lul past zo naadloos in me. Het enige wat ik heb te doen is mijn armen losjes om zijn nek slaan. De rest gaat eigenlijk vanzelf.

© Beverly

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Motorgang

 1. 16 maart 2007 at 19:38

  Wat verschrikkelijk ordinair en goed en geil

 2. 25 maart 2007 at 15:35

  De rauwe verhalen van Beverly kunnen mij wel bekoren

 3. 30 maart 2007 at 07:50

  begint leuk .. maar einde lijkt wat afgeraffeld

 4. 31 maart 2007 at 13:50

  Een beetje vergezocht, maar desondanks een heerlijk verhaal van één van de betere schrijfsters op deze site.

Geef een reactie