Museumbezoek

“Zin in een bezoekje aan een museum”? vroeg mijn vriendin Flora, toen we langs de Amsterdamse grachten dwaalden en behalve uitlaatgassen van auto’s ook cultuur aan het opsnuiven waren. De gebouwen aan de grachten met hun uiteenlopende bouwstijlen en hier en daar verrassende en mooie gevelversieringen fascineerden ons. De bouwmeesters uit de tijd waarin deze gebouwen uit de grond rezen moeten ware kunstenaars zijn geweest, schoot door mijn hoofd. Niet alleen architecten maar echte vormgevers, die iets wilden toevoegen aan de schoonheid van de stad en daarmee een uitstraling aan de stad hebben gegeven dat de eeuwen heeft getrotseerd.

“Ik weet het niet”, antwoordde ik. “Ik ben aardig moe geworden van al dat geloop en omhoog kijken. Een terrasje zou nu meer aan mij besteed zijn”. “Laten we dat dan doen en als we weer op krachten zijn gekomen dan gaan we naar het museum”, stelde Flora voor.

Even later zaten we heerlijk in de zon op een terras op het Leidseplein en genoten we van de warmte en onze drankjes. Ik had geen flauw vermoeden welk museum Flora met mij wilde gaan bezoeken. Het Rijksmuseum en het Stedelijk hadden we al eens bezocht. Ik vroeg haar er naar. Ze zei mij dat we dat straks wel zouden zien. We gaan eerst nog een stukje lopen door de Leidsestraat, het Rokin en over het Damrak.

Het was verrukkelijk weer om te wandelen. Terwijl Flora normaal bijna geen winkel kon overslaan liet zij deze nu grotendeels aan zich voorbijgaan en binnen de kortste keren draaiden wij dan ook het Spui en het Rokin op richting de Dam. Flora had duidelijk een doel voor ogen waar zij zo snel mogelijk wilde zijn.

Toen wij het Damrak bereikten gaf zij haar ‘geheim’ prijs en vertelde mij dat wij het Sexmuseum zouden bezoeken, de alom bekende Venustempel. Van binnen verschoot ik even van kleur, maar tegelijk trok mij het idee ook aan. Nieuwsgierig wat we daar te zien zouden krijgen, bereikten we het museum. Flora was er al eens geweest en zei mij dat ik mijn ogen goed de kost moest geven. Ik zou veel zien dat mijn erotische gevoelens zou prikkelen en waarschijnlijk mijn penis zou doen oprichten van opwinding. Ik kreeg van Flora de opdracht mee om drie voorstellingen of afbeeldingen die mij het meest zouden opwinden of nieuwsgierig zouden maken te selecteren dan zouden we die later tot een erotisch feest met elkaar gaan samensmelten. De uitdaging lag voorlopig bij mij.

Na de toegangsprijs te hebben betaald betraden we het museum. De Venustempel is een toonaangevend museum op het gebied van de zinnelijke liefde met een omvangrijke collectie erotische beelden, schilderijen, objecten, opnames, foto’s en zelfs attracties. Dit museum laat zien hoe het spel der liefde door de eeuwen heen op duizend-en-één manieren gestalte heeft gekregen. Het is één groot kijk- en luistergenot, tenminste als je er voor openstaat. Ik zou mijn ogen en oren open zetten en gaan genieten en natuurlijk ideeën opdoen. Flora omhelsde mij innig bij het betreden en moedigde mij nog eens aan goed te kijken. Ik voelde door haar hartstochtelijke aanmoediging mijn opwinding al opkomen en had haar ter plekke willen beminnen. Mijn handen kwamen echter niet verder dan een lichte streling over haar billen. Er waren te veel mensen om ons heen die ook aan hun tour wilden beginnen. Ik had het idee dat Flora geen slipje aan had toen ik haar billen betastte of was dat maar verbeelding?

Het museum bestaat uit een wirwar van trappetjes, gangen en kamertjes en dat alleen al maakt het interessant. Je waant je daardoor in het oude Amsterdam. In het museum word je door de eeuwen van liefdesbeleving geleid en duidelijk wordt dat niets menselijks ons mensen door de eeuwen heen op het gebied van de liefde en seks vreemd is geweest. De intensiteit en vormen waarin de liefde werd bedreven verschilden en daarvan zouden we nog heel veel kunnen leren. De oude Grieken en Romeinen waren echte liefhebbers. Niets gingen zij uit de weg als je naar de vele afbeeldingen kijkt. Ze deden het met iedereen, met mannen, vrouwen, dieren en vaak, bij iedere gelegenheid. Flora en ik keken onze ogen uit bij de ongecensureerde plaatjes die op allerlei voorwerpen stonden en de beelden die voeding gaven aan elke heimelijke fantasie. Ik sloeg mijn arm om Flora’s schouders en voelde aan haar dat het aanschouwen van al het vleselijke moois haar ook niet onberoerd had gelaten. Voorzichtig liet ik mijn hand over haar borst gaan en beroerde haar tepel die strak achter haar jurkje stond. Zij liet een zacht geluid van genoegen horen en zij legde haar hoofd tegen mijn schouder. Ik kuste haar en moest stoppen met mijn strelingen, want een ander koppel kwam al kwebbelend de oudheidskamer binnen.

We gingen verder. De Middeleeuwen was voor de openbare liefde een zware tijd. Er werd zeker niet minder gedaan op dit vlak, maar het leek er wel op dat alle verworvenheden uit de oudheid uit het zichtbare openbare leven waren verdwenen, althans in de hogere kringen. Het was weer liefde en seks in achterafkamertjes en bij stiekeme gelegenheden. De gewone man en vrouw verlustigden zich zonder enige gêne aan elkaar. De kuisheidsgordel als symbool van de mannelijke jaloezie vond ik wel het ergste en het had voor mij weinig uitnodigends. Flora fluisterde in mijn oor of ik al iets spannends voor ons had gezien en zij likte verleidelijk mijn oorlelletje. Ik keek haar alleen maar aan en liet haar nog in twijfels. Ik was inmiddels wel zo erotisch ‘high’ geworden dat ik haar stevig in mijn armen nam. Dat kon ook, want er waren maar weinig bezoekers geïnteresseerd in dit tijdvak en we hadden even de vrije hand.

Ik zette onmiddellijk mijn ´strooptocht´ over haar lichaam voort, die ik bij de oudheid nog had moeten staken. Over haar rug bereikte ik met mijn handen opnieuw haar billen en ik kon nu goed voelen dat Flora inderdaad geen slipje aanhad. Ik raakte daardoor nog meer opgewonden dan ik al was. Mijn penis stond kloppend achter mijn gulp overeind en schreeuwde om verlost te worden. Ik drukte mijn onderlichaam tegen Flora’s bekken aan en zij voelde mijn opgewondenheid. Zij pakte mij bij mijn billen en trok mij nog strakker naar haar toe. Dit maakte de drang om mijn penis richting haar schaamlipjes en vagina te sturen alleen maar groter. Flora had een verleidelijk kort jurkje aan. Ik trok van achteren haar jurkje omhoog waardoor ik ongegeneerd over haar blote billen kon strelen. Toen ik met mijn vingers over haar bilnaad ging voelde ik haar met haar handen richting mijn penis gaan. Zij knoopte mijn broek los, waardoor ze mijn penis kon bereiken. Ze nam hem in haar hand en begon er heel langzaam aan te trekken, terwijl ik druk bezig was van achteren haar schaamlipjes te openen. Dat was niet zo moeilijk, want haar spleetje was heel nat en mijn vingers gleden er soepel doorheen.

Onze wederzijdse opwinding begon hevige en bijna oncontroleerbare vormen aan te nemen. Flora manoeuvreerde mijn penis voor haar vagina en toen ik haar gaatje voelde stootte ik er in één keer naar binnen. Een heerlijk gevoel kwam over mij en ik wilde haar gaan neuken. Plotseling hoorden wij op de gang geluiden onze richting opkomen. We waren tot onze teleurstelling gedwongen onze liefdeshandelingen af te breken. Flora streek haar jurkje recht en ik knoopte snel mijn broek weer dicht. Beiden bleven we onbevredigd en quasi geïnteresseerd naar de afbeeldingen en foto’s kijken die in de kamer opgesteld stonden. Een groep jonge meisjes kwamen met rode konen en druk pratend over wat ze in dit museum meemaakten binnen. Ze genoten er zichtbaar van en kennelijk ging er voor hen een hele nieuwe wereld open.

Toch nog nagenietend van de onderbroken seks en enigszins ´shaky´ door onze intense aanrakingen liepen we verder. We wierpen een blik op de beleving van de liefde buiten Europa en zagen hoe de Chinezen prachtige namen gaven aan het mannelijke en vrouwelijke geslachtsdeel: ‘Wapen der Liefde’ en ‘Vallei van Genot’. Wij vonden dit prachtig en ik dacht onmiddellijk dat ik dat straks als verworvenheid mee zou nemen naar huis. We moesten ons daarna door de Victoriaanse ‘kelders’ van de liefdesbeleving worstelen en we waren blij dat we niet in die tijd leefden.

Door twee prachtige beelden kwamen we in de moderne tijd terecht. ‘De Tango’, een beeld vervaardigd door Egidio Casarotti, afbeeldend Rudolp Valentino dansend in de film ‘The Four Horsemen of the Apocalypse’, en het beeld van ‘Marilyn Monroe’ waar zij naakt achterover liggend al haar schoonheden en bekoorlijkheden aan iedereen laat zien, waren prachtige uitingen van de menselijke liefde en van het verleidelijke vrouwenlichaam. We genoten en Flora’s voorspelling dat ik met een stijve penis het museum zou verlaten kwam helemaal uit, maar of dit nu alleen kwam door de vele prachtige uitingen van liefde betwijfelde ik. Flora’s lichaam was voor mij toch de grootste bron van opwinding en ik stond als het ware op springen en stelde aan Flora voor: “Zullen we naar huis gaan voor de evaluatie?”. “Ja snel, want ik houd het niet meer,” riep zij mij toe en snelde voor mij uit.

Thuis gekomen trokken we direct onze kleren van onze lijven. Voor Flora hield dit niet veel in, want ze had niets aan onder haar jurkje. We stonden nu naakt tegenover elkaar. Ik keek bewonderend en verlangend naar het prachtige lichaam van Flora: borsten die fraai versierd werden door donkere tepels, een strakke buik die uitliep op een dun streepje schaamhaar dat de weg wees naar haar ‘Vallei van Genot’, mooie ronde billen die gedragen werden door twee schitterende benen. Een Venus van Milo die zo uit de tempel van het museum gelopen zou kunnen zijn. Ik stond daar met mijn ‘Wapen der Liefde’ fier vooruit, Flora uitnodigend zich aan hem vast te laten rijgen. Ik pakte echter eerst mijn eigen ‘wapen’ vast en begon er zachtjes aan te trekken, Flora vragend haar ‘vallei’ met haar handen te betreden. Het zouden de opmaten zijn voor het begaan van paden van heerlijk genot.

Ik zag dat Flora haar vingers rond haar schaamstreek legde en liet afdalen om ze op en neer te bewegen langs de randen van haar schaamlippen, ik zag ze soms verdwijnen achter de inmiddels opgezwollen buitenste schaamlippen. Ik hoorde soppende geluiden die aangaven hoe nat van opwinding Flora was geworden. Ze ging doelgericht te werk, terwijl ik al observerend mijn penis naar een eerste gevoel van extase begon te trekken. Twee vingers van Flora gingen diep haar ‘vallei’ in en gingen in en uit haar schede. Het werd nu tijd om deze eerste opwinding op een ander niveau voort te zetten door de tweede samensmelting van de ‘experience’ in het museum ter hand te nemen: de tango.

Ik nodigde Flora uit om in mijn armen te komen en met mij de tango te dansen. Deze vurige en erotische dans was precies toegesneden op de opgewonden toestand waarin wij onszelf reeds hadden gebracht. Wij gaven ons geheel over aan de muziek “Two for Tango”, die ik had opgezet. We draaiden onze lichamen, namen afstand, kwamen weer bijeen en verstrengelden ons daarna met elkaar. Door de vurige dans en de hitte van onze lichamen begonnen zweetdruppeltjes langs onze lichamen neer te dalen. Het maakte ons nog hongeriger om in elkaar op te gaan. Bij de laatste klanken van de muziek lag mijn been tussen de benen van Flora en ik beroerde zo haar ‘Vallei van Genot’. Zij begon haar onderlichaam op mijn been te berijden en zette een hevig hijgen in ten teken van de sensaties die door haar lichaam spoten. Haar bovenlichaam had zij achterover gebogen en ik had daardoor niet alleen een prachtig zicht op haar fiere borstjes, maar ik kon met mijn handen haar knopjes kneden dat een gelukzalig gevoel op het gezicht van Flora toverde. Wij waren met deze houding ‘Het Tango’ beeld uit het Sexmuseum. Maar we hadden nog lang niet genoeg gehad.

Ik pakte Flora op en legde haar voorzichtig op de grond, waardoor zij als Marilyn Monroe haar prachtige lichaam aan mij tentoonspreidde. Ik genoot ervan haar daar zo te zien liggen. Flora daagde mij uit door langzaam haar beide benen uiteen te laten gaan en mij zicht te geven op haar vochtige schaamlippen. Het was een prachtig en opwindend gezicht.

Tegelijkertijd was dit het sein om te gaan werken aan de apotheose en mijn waarnemingen van het sexmuseum te laten samenkomen in een lang en intens liefdesspel. Ik knielde naast haar neer en kuste haar. Onze lippen raakten elkaar pas voor de tweede keer op deze dag en we moesten duidelijk nog iets inhalen. Flora ging met haar tong bij mij op ontdekkingstocht en zij gaf mij heerlijke zinnelijke prikkelingen die alsmaar vroegen om meer. Verrukkelijk zoals zij kon zoenen. Ik verloor bijna mijn zinnen.

Flora had ondertussen haar hand op mijn penis gelegd en begon hem flink op en neer te bewegen. Ik hield het nu bijna niet meer, toen zij mijn voorhuid over mijn eikel haalde. Ik wilde in Flora klaar komen en mijn penis wilde ik leiden het verrukkelijke gaatje van Flora. Ik keerde Flora om en zette haar op haar knieën voor mij. Haar billen staken parmantig naar achteren en tussen haar benen glinsterde haar schede die leek te roepen om een invulling. Ik kuste eerst nog de billen van Flora en ging speels met mijn vingers over haar bilspleet en liet haar kontgaatje niet onbenut. Hierdoor begon Flora nog meer te draaien met haar achterste op deze wijze als het ware naar mijn penis wenkend. Ik ging achter haar staan en bracht mijn keihard en fier naar voren stekende ‘Wapen der Liefde” naar haar vagina. Zonder enige moeite verschafte hij zich toegang tot deze “Vallei van het Genot”. Ik legde mijn handen op haar billen en begon mijn penis op en neer te halen in haar vagina. Ik voelde mijn extase groeien en zat al snel dicht tegen een orgasme aan. Na een paar ogenblikken voelde ik mijn zaad aan de uitgang van mijn penis kloppen en ik schreeuwde het uit van genot toen mijn orgasme zich aandiende. Ik pompte Flora helemaal vol en na de laatste druppel in haar uitgestort te hebben zeeg ik uitgeput op haar neer. We lagen warm geworden door ons liefdesspel op elkaar.

Flora was nog lang niet voldoende aan haar trekken gekomen en ging onder mij uit. Ik lag nu op mijn rug en Flora ging bovenop mij zitten en bracht haar leeglopende vagina boven mijn gezicht. Ik likte mijn eigen zaad op en begon met mijn tong langs de schaamlippen van Flora te strijken. Het was heerlijk haar vocht te proeven gemengd met mijn zaad. Ik voelde dat zij ook niet meer veraf was van een orgasme. Ik zocht haar genotsknopje op en nam het in mijn mond, terwijl ik er met mijn tong overheen ging. Ze begon te schokken en drukte haar onderlichaam stevig op mijn gezicht. Ze kwam gillend klaar. Het was een ontlading van de opgebouwde erotische spanningen van de hele dag. Ik trok haar billen uit elkaar en ging met mijn vochtige handen door haar bilspleet. Dit zette haar aan om haar orgasme te verlengen en Flora bleef trillen en genieten van de erotische ontladingen die door haar heen gingen. Het was een ware apotheose.

Ik zal nooit meer onbevangen een museum ingaan en ik kijk uit naar ons volgend museumbezoek. Het is de moeite waard.

© HACI

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Museumbezoek

  1. 28 december 2006 at 09:36

    Geen slecht verhaal, maar met een 'mechanische' beschrijving van de erotische handelingen.

  2. 28 december 2006 at 16:45

    Goed verhaal. Beetje rammelende stijl

Geef een reactie