Na de overtocht

(Vervolg van De Overtocht)

De dag na de bootreis voelde ik me een beetje katterig. Geen wonder, want ik had nauwelijks een oog dicht gedaan. Wat ik die nacht had beleefd bleef door mijn hoofd spoken terwijl we rustig door het schitterende landschap het Britse eiland van oost naar west doorkruisten op weg naar het Lake District, waar we in Kendall op een camping een stacaravan hadden gehuurd.

Cees zat neuriend achter het stuur en had het prima naar zijn zin, onwetend van het overspelige gedrag van zijn vrouwtje dat half doezelend naast hem zat. Toen ik me geeuwend uitrekte om voor ons beiden een sigaret aan te steken schoot er een pijnlijke scheut door mijn rug. Au!, zei ik onbeheerst en greep naar mijn rug. Cees lachte.

‘Ja, dat krijg je van zo’n hard bed’, zei hij. ‘Volgende keer toch maar een hut nemen! Hoewel ik het wel geil vond om je daar zo op de grond en plein public te neuken! Stel je toch voor dat iemand ons gezien had!’

Ik huiverde bij die woorden. Als hij mij eens bezig gezien had! Zou hij dan nog zo zorgeloos de wereld inkijken? Mijn god, ik had hem nog nooit bedrogen, en nu……….

Ik wurmde mijn hand in mijn rechterbroekzak voor een aansteker. Behalve mijn aansteker voelde ik nog een propje papier. Ik vouwde het argeloos open en voelde meteen een steekvlam door me heen schieten. Een mobiel telefoonnummer met daaronder in grote hanepoten BEL ME, JOEP! Haastig frommelde ik het papiertje weer terug en stak het met kloppend hart terug in mijn zak.

‘Wat was dat?’, vroeg Cees terwijl ik hem met trillende vingers een brandende sigaret tussen zijn lippen stak.

‘O, de nummers van de lotto’, probeerde ik luchtigjes te antwoorden.

‘De nummers van de lotto!?’ Hij keek me stomverbaasd aan. ‘Heb je die opgeschreven? Waarom doe je dat?’

Ik snapte best dat het een raar smoesje was, raakte lichtelijk in paniek en gooide er gauw een afleidingsmanoeuvre overheen toen ik de afslag zag voor een wegrestaurant.

‘Kunnen we hier even stoppen? Ik heb wel zin in een echte kop koffie!’ Aandacht afgeleid!

Het eerste wat ik deed toen we het restaurant binnenkwamen was me met kloppend hart naar de w.c. begeven. Ik ging op de bril zitten, pakte mijn tas, scheurde een blaadje papier uit mijn notitieboekje en schreef met trillende vingers zes willekeurige cijfers achter elkaar op en de aanduiding ‘geel’ voor de jackpot. Ik frommelde het op en stak het in mijn broekzak om meteen het andere papiertje eruit te vissen. Mijn nachtelijke minnaar had ineens een naam gekregen. Hij had dus kans gezien dit vodje papier in mijn zak te frommelen. Wanneer? Hoe? Ik aarzelde even, scheurde toen de boodschap BEL ME, JOEP! eraf en stak het restant stevig opgevouwen in het zijvakje van mijn tas. Joep, fluisterde ik zachtjes de korte naam, Joep, Joep. Een naam van niks eigenlijk, een eenlettergrepig woord dat je uitspreekt zoals een goudvis in zijn kom zijn bekje traag op en neer laat happen. Joep, Joep. Op dezelfde manier kan ik mijn kutje naar lucht laten happen door mijn buikspieren in te trekken en mijn adem naar onderen te sturen. Thuis doen we er wel eens leuke spelletjes mee. Waarom moest ik daar nu aan denken? Waarom niet gewoon dat briefje weggespoeld en mijn aandacht gericht op de heerlijke vakantie die we voor de boeg hadden? Ik balde mijn vuisten, maar ik merkte dat er tussen mijn benen al respons kwam. Dit werd een obsessie! Ik moest even contact maken met mijn pulserende lipjes. Snel stroopte ik spijkerbroek en onderbroekje af tot op mijn knieën en keek naar mijn dorstige kutje. Met mijn bilspieren stimuleerde ik ‘m zijn bekje nog verder open te trekken en duwde toen het afgescheurde papiertje naar binnen. Daarna stond ik op en keek naar mezelf in de spiegel. ‘Wat ben je een slet’, fluisterde ik vermanend tegen mijn spiegelbeeld. Een siddering trok over mijn rug toen ik met mijn vingers op zoek ging naar de boodschap in mijn kut. Terwijl ik mezelf bleef aankijken begon ik koortsachtig te soppen. Precies op het juiste moment trok ik hijgend de w.c. door, zodat mijn lustkreetje kon ondergaan in de waterval.

De caravan was van alle luxe voorzien. Cees inspecteerde enthousiast de heuse douche met flush toilet, de slaapkamer, de zithoek, de keuken.

‘Joh, het lijkt wel een huis!’, zei hij geestdriftig.

De camping zelf was schitterend gelegen in een bescheiden dal. Het zag er veelbelovend uit voor de komende drie weken. Nadat we onze spullen hadden uitgeladen was ik toe aan een verfrissende douche. Mijn kleren plakten aan mijn lijf en ik wilde zo snel mogelijk iets anders aan. Cees lag tevreden languit op bed naar me te kijken toen ik me begon uit te kleden.

‘Doe de gordijnen dicht’, fluisterde ik toen ik alleen nog in mijn slipje stond.

Zijn ogen twinkelden. ‘Gaan we het bed inwijden?’

Het sluimerende geile gevoel dat ik de hele dag al bij me droeg liet ik nu de vrije teugel terwijl ik op zijn stijve lul klom. Ik begon hem heftig te berijden.

‘Jezus Deirdre’, steunde hij toen ik als een bezetene tekeer ging, ‘hoe kom je zo geil!?’

Ja, ik was oeverloos geil en ook na die eerste korte, maar heftige neukpartij in ons tijdelijke onderkomen was mijn hitsigheid niet verdwenen. Onder het miezerige straaltje van de douche – ja, dat is in Engeland niet je van het – begon ik alweer aan mezelf te friemelen. Het was lang geleden dat ik me zo langdurig zo krols had gevoeld. Joep, die naam, die geheimzinnige man die eerst op z’n gemak had zitten kijken hoe ik werd geneukt en zich daarna zonder enige schroom tussen mijn benen had afgetrokken met mijn man naast me en vijftien, zestien andere mensen kris kras om ons heen, hij had dit teweeg gebracht. Daar hoefde je geen analytica voor te zijn.

Toen ik uit de douchecabine kwam lag Cees nog steeds op bed.

‘Wil jij ook niet even douchen?’, vroeg ik.

‘Hm’, rekte hij zich uit, ‘zo meteen; ik lig net zo lekker een beetje te doezelen…’

Uit mijn koffer haalde ik rokje en een bloesje tevoorschijn. Ik aarzelde even, maar liet toen een broekje achterwege. Ik voelde me nog steeds stout.

‘Ik ga even de camping verkennen’, zei ik nonchalant.

Cees knikte loom, was al bijna in slaap gesukkeld.

Buiten gekomen haalde ik eerst de mobiele telefoon uit de auto. Of ik überhaupt wel zou bellen wist ik toen nog helemaal niet, maakte ik mezelf wijs, maar je kon hem maar bij je hebben.

Heerlijk om even buiten te wandelen. Er was een restaurant, een bar, die nog gesloten was, hier en daar speelden wat kinderen, wat een lekkere dag. Er kronkelde zelfs een riviertje door de camping en aan de oever daarvan ging ik zitten. Ik was helemaal alleen en trakteerde mezelf op een sigaret. Daarna peuterde ik uit mijn tasje het papiertje tevoorschijn. Ik staarde naar de cijfers en dacht voor de zoveelste keer terug aan de stralen sperma die de schrijver ervan over me heen had laten kletteren. Deirdre, zei ik tegen mezelf, doe het niet, vergeet het. Die vent heeft waarschijnlijk ook een vrouw, laat waaien! Vergeet het. Een of andere geile kerel heeft zich over je afgetrokken, je was een beetje dronken, stel alles niet in de waagschaal. Stop!

En dus, met mijn benen opgetrokken, mijn blote kutje in de wind, drukte ik met trillende vingers het nummer op de mobiel in. Ik kon altijd nog terug nietwaar? Bij het laatste cijfer aarzelde ik even. Ach wat, ik kon toch even luisteren en altijd weer afbreken!

Twee, drie keer ging hij over. Toen: ‘Met Joep!’ Ik hoorde geraas van verkeer; hij zat zeker in de auto. Een donkere stem. De eerste woorden die ik van mijn geheimzinnige minnaar opving.

‘In Engeland mag je in de auto niet mobiel bellen’, luidde mijn openingszin.

‘Hallo?’ Er klonk verwondering door in de stem. ‘Wie is dit?’ ‘

Deirdre’, piepte ik.

‘Deirdre?’ Het was even stil. ‘Deirdre van de boot?’

‘Ja….’ ‘Godallemachtig! Wacht even, een ogenblikje! Ik ga even naar de kant!’

Ik had het gedaan! Ik had hem aan de lijn en kennelijk was hij alleen, of had hij in ieder geval geen vrouw bij zich, anders zou hij niet zo kunnen praten. Nu voelde ik me echt overspelig en die gedachte bezorgde me klamme handen.

‘Zo, hier ben ik weer! Je hebt mijn briefje dus gevonden?’

‘Ja…., wanneer…’

‘Wanneer ik dat in je zak heb gestopt? Later, toen je lag te slapen. Ik moest er steeds aan terugdenken en ben nog eens teruggegaan, tegen beter weten in misschien….’ …… ‘Ben je d’r nog?

‘Ja….’ Wat moest ik godsnaam zeggen? Wat was ik eigenlijk aan het doen?

‘Je bent een verleidelijke vrouw….’ Het leek of hij even diep moest ademhalen. ‘Jezus, en dat je me belt! Ik heb nog nooit…… Hallo, Deirdre?’

‘Ja, ik ben er nog….’

‘Waar zit je eigenlijk?’

‘In Kendall, het Lake District….’

‘O….., ik ben op weg naar Wales……met een tentje naar de Black Mountains.’

‘Ja, die ken ik….’

‘Was dat je man vannacht die bij je lag?”

‘Ja.’

‘O…….’ Hij was verward en dat raakte een tere snaar in me. Eigenlijk had ik een schunnig praatje verwacht, maar zijn stem klonk jongensachtig, opgewonden ja, maar tegelijk verlegen. Ik hoorde het aan de manier waarop hij probeerde moed te verzamelen.

‘Lief dat je belt…..’

‘Ik wilde alleen je stem horen.’ Ik kneep mijn ogen dicht.

‘Heb je spijt?’

‘Nee, geen spijt.’ Zeg asjeblieft iets verkeerds, dat ik je neer kan leggen, uit mijn geheugen kan bannen!

‘Denk je….., denk je…..’

Ik voelde het aankomen en hield mijn ogen stijf gesloten, net zoals ik vroeger altijd deed, toen ik dacht daarmee onheil of andere ramspoed te kunnen voorkomen. ‘Denk je dat het zin zou hebben om daarheen te komen?’

Hoe hij dat zei, met zo’n open eind…… Nu was het aan mij. Hij wilde zijn hele vakantieplanning omgooien. Als ik daarop inging zou ik definitief mijn man verraden. Die gedachte verlamde me en ik kon even niets uitbrengen. Maar god, dat gevoel in mijn onderbuik bleef maar knagen en ik zou zeker drie weken lang met mijn gedachten ergens anders zijn als ik het hier afkapte.

‘Deirdre?’, klonk het verlangend.

‘Laat me even nadenken’, stamelde ik.

‘Okay meisje….’

Ik keek rond. Hij zou zelfs hier zijn tent kunnen opslaan, op deze zelfde camping! Wat moest ik doen? Het was ook voor Cees en mij het beste, begon ik mezelf wijs te maken, dat ik die obsessie zou verwerken door met deze vreemdeling naar bed te gaan. Laat het dan maar gebeuren, dan weet je hoe het is en kun je je daarna weer op je vakantie concentreren!

‘Goed…..’ zuchtte ik verslagen.

‘Wil je dat ik daarheen kom? Meen je dat?’

‘Ja…..’

‘O meissie!’ Hij juichte bijna! ‘Waar moet ik dan zijn?’

‘Wij zitten in een caravan op ‘The seven sisters’…. Daar is ook een tentenafdeling…’

‘Waar precies!?’

‘In Underbarrow, een klein plaatsje net even ten westen van Kendall….’

Zo, dat was eruit en nu zou hij me altijd weten te vinden, ook al zou ik nog terugkrabbelen! Die wetenschap deed mijn hart overslaan en ik beet op mijn lippen.

‘Godallemachtig….., ik kan er vanavond nog zijn! Luister Deirdre!’

‘Ja….’

‘Ik heb een blauwrode bungalowtent. Ik zal er een paaltje voor slaan met een bordje. Wat zal ik erop zetten?’

‘Doe maar De overtocht….’

‘Okay prinses!’

Ik bleef lamgeslagen zitten en stak nerveus nog een sigaret op. Gevoelens van wroeging streden nu om voorrang met mijn opwinding. Maar het pleit was beslecht. Ik had gekozen en zou nu voor het eerst na twee jaar verkering en drie jaar huwelijk echt vreemd gaan.

De avond die volgde was er een van klamme afwachting. Cees en ik hadden gedineerd in het restaurant en waren daarna naar de pub gegaan. Een hartstikke leuk ding, zoals alleen de Engelsen dat kennen. Maar natuurlijk bleef ik al die tijd denken aan wat er achter de rug van mijn man om gaande was. En toen we rond elf uur de pub verlieten stelde ik voor nog even de hele camping over te lopen. Het was nog steeds lekker weer en Cees zag zo’n wandelingetje ook wel zitten. Het gedeelte voor de tenten was strikt gescheiden van dat voor de caravans.

‘Zullen we daar ook even een kijkje nemen?’, stelde ik voor. Ach ja, waarom niet.

Gearmd liepen we tussen de tenten door, schijnbaar willekeurig, maar ik had natuurlijk iets speciaals op het oog. Ze stonden wat kris-kras door elkaar en dat maakte het niet eenvoudig een lijn te ontdekken, grote tenten, kleine puptentjes, allerlei vormen en maten, zo’n dertig of veertig wel schatte ik. Sommige mensen zaten nog buiten en groetten ons vriendelijk. We waren al helemaal tot aan het eind gelopen en ik had nog geen bordje gezien. Had hij het niet meer gered vanavond? Ik voelde gek genoeg een soort opluchting.

‘Laten we maar teruggaan’, zei ik.

En toen gebeurde het toch nog, onverwacht en heel anders dan ik me had kunnen voorstellen. Het was nota bene Cees die het bordje opviel; zelf had ik het al opgegeven.

‘Kijk nou’, zei hij, ‘De overtocht! Dat moet een Nederlander zijn, of misschien een Belg?’

Ik stond ineens te rieren op mijn benen.

‘Ja’, murmelde ik, ‘maar laten we nu maar gaan!’

Paniek ineens! En het werd nog erger, want daar ging de tent open en kroop mijn minnaar naar buiten!

‘Hai!’, schatte hij de situatie meteen goed in. ‘Ik hoorde jullie praten, ik ben inderdaad een Nederlander, net als jullie!’

‘Leuk’, zei Cees en begon meteen handen te schudden.

O jongen, jongen! Ik voelde me week worden in mijn maag toen ik door mijn man onschuldig werd voorgesteld aan de man die nog geen vierentwintig uur geleden zijn vrouw had bespoten en nu expres hierheen was gekomen om het nog eens dunnetjes over te doen.

Terwijl de mannen losjes wat begonnen te praten stond ik als een standbeeld tussen hen in. Een onwerkelijke, bizarre situatie. Met een ‘we zien elkaar vast nog wel’ nam Cees eindelijk afscheid. Ik kreeg weer een hand en het nadrukkelijke kneepje erin bezegelde ten overvloede nog eens ons verbond.

‘Aardige kerel’, zei Cees.

O, maak het asjeblieft niet nog erger! Ik mompelde iets onverstaanbaars en stak van de zenuwen nog maar eens een sigaret op. Zodra we in de caravan terug waren wilde ik meteen naar bed.

‘Nou nou’, zei Cees’, ‘het kan niet op vandaag!’

Nee lieve jongen, je vrouwtje is helemaal van slag. Neuk me asjeblieft! Nog heftiger dan die middag liet ik me gaan en ik liet alle gevoelens de vrije loop onder het kundige stootwerk van mijn man tot ik dacht gek te worden.

‘Kom nu maar’, snikte ik nadat ik twee keer als een duivelin was gekomen. ‘Spuit het uit!’

‘Meissie meissie toch’, streelde hij mijn verwarde haren nadat hij me met zijn sperma had gevuld. ‘Wat is er toch met je aan de hand? Niet dat ik klaag hoor!’, voegde hij er snel met een lachje aan toe.

‘Ik weet het niet’, bibberde ik. ‘Ik ben al vierentwintig uur mezelf niet meer.’

En dat was de waarheid!

Natuurlijk kon ik niet in slaap komen. Ik was in totale verwarring. Hier lag ik weer naast mijn man die langzaam maar zeker in slaap sukkelde en daar, tweehonderd meter verderop, lag iemand in een tentje, speciaal gekomen om de draad van gisteren op te pakken. Zou hij me vannacht nog verwachten? O god, nou kregen we die twijfel weer! Ik staarde naar het plafond. Door de dunne gordijntjes heen was de heldere sterrenhemel zichtbaar. Cees begon zwaar te ademen. Die was weg en als Cees weg is, is hij ook weg. Met geen kanon wakker te krijgen. Maar je weet natuurlijk nooit. Als ik hier stiekem weg zou sluipen en hij zou toch wakker worden!? Wat voor excuus kon ik dan verzinnen? Jezus, wat had ik me in de nesten gestoken! Laat ik toch maar gaan slapen, proberen tenminste. Ik draaide me op mijn zij. Hoewel ik mijn uiterste best deed om mijn gedachten te verzetten, zag ik steeds weer voor me hoe Joep op de trap naar me had zitten kijken, hoe hij later tussen mijn benen kroop waar ik me voor hem klaar vingerde en hoe hij zich daarna aftrok over mijn blote lijf. Niets hielp. Ik probeerde te denken aan onze aanstaande verhuizing, aan het vele dat nog geregeld moest worden, maar steeds weer kwamen die beelden terug. Ik werd er gek van en ik begon te beseffen dat er maar een manier was om hieraan een einde te maken. Het moest toch een keer gebeuren, dan nu maar…. Wat moest ik aandoen? Ik kon toch moeilijk al mijn kleren weer bij elkaar gaan sprokkelen. Mijn duster! Ja, maar die zat nog in de koffer. Ik gleed uit bed en kroop op handen en knieen naar het voeteneind waar de bewuste koffer stond. Met bonzend hart legde ik hem plat op de grond en klikte de sluitingen open. Zo voel je je als je op het punt staat je man te gaan bedriegen! Panisch en tegelijk zo geil als een doorweekte deurmat. Moeilijke combinatie! Ik graaide mijn duster uit de koffer en drukte voorzichtig de sluitingen weer dicht. Op mijn knieën trok ik het dingetje aan en toen ik opstond keek ik naar Cees, die de slaap der gelukzaligen sliep. Mijn hart kromp samen. Hier staat je sletterige vrouwtje jongen, ze staat in brand omdat er gisteren iets is gebeurd waaraan ze geen weerstand kan bieden. Sorry! En ik draaide me om en liep langs het keukenblok naar de deur.

Eenmaal buiten haalde ik diep adem. Het was stil en de sterren straalden aan een wolkenloze hemel, hier altijd zoveel zichtbaarder dan in Nederland. Het leek een koesterende deken te zijn die zich over deze hele camping ontfermde. Op een of andere manier was het een rustgevend gevoel, alsof ik van boven toestemming kreeg om te doen wat ik ging doen. Ook het vochtige gras onder mijn blote voeten leek me meer zekerheid te geven. Ik liep een paar meter en draaide me om. Ik kon zo weer terug, de deur open, snel mijn veilige nestje in. Niet meer treuzelen nu, Deirdre….. Ik liep tussen de caravans door naar de tentenafdeling. Overal was het licht uit. Er was helemaal niemand meer die nog teken van leven gaf. Misschien sliep hij ook wel, Joep. En wat dan? Brutaalweg de rits van zijn tent opendoen en naar binnen kruipen? Ik draaide me nog eens om, maar kon onze caravan al niet eens meer zien. Het dunne draadje dat me nog met Cees verbond was hiermee definitief doorgeknipt. Waar stond in vredesnaam die tent ook alweer?

Terwijl ik spiedend mijn blik over het veld liet dwalen liep ik door en leerde meteen dat je zoiets niet behoort te doen op een terrein waar allemaal tenten staan. Een tentharing wurmde zich gemeen tussen mijn tenen en ik donderde over de scheerlijn. Met grote moeite wist ik een kreet van pijn te onderdrukken toen ik hulpeloos op mijn rug lag. Godverdomme, instant karma! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik mijn pijnlijke teen in mijn handen nam. Ik werd nu al gestraft, nog voordat ik begonnen was! Ik strompelde overeind en keek kwaad naar de tentharing. Bijna wilde ik er een trap tegen geven , tot ik me realiseerde dat ik het daarmee nog erger zou maken. Ik had toch slippers aan moeten doen!

Deirdre op het oorlogspad. Zo voelde ik me. Zouden kerels dat nou ook meemaken als ze vreemd gaan? Zouden die ook voortdurend twijfelen? Zouden ze eigenlijk wel net als ik in dit oerwoud van tenten op zoek gaan naar iemand die een smeulend vuur moest blussen? Waar ben je nou? Verdomme waar ben je? Ik had de hele rij al afgelopen, net als eerst met Cees. Wat hadden we toen gedaan? Linksom? Rechtsaf?

En net zo onverwacht als de eerste keer was ik er ineens. ‘De overtocht’. Ik bukte nog eens extra om het te lezen. Het stond er echt. De tent was dicht, maar de rits was maar half gesloten. Met ingehouden adem zakte ik op mijn knieën en trok voorzichtig met een hand de loshangende flap opzij. Ik zag zijn schim onder de slaapzak. Mijn hartje begon sneller te kloppen en ik voelde een warme gloed door me heen trekken.

‘Joep’, fluisterde ik zachtjes, ‘ik ben het, Deirdre………Joep?’

En toen een stem, zo zacht, zo teder: ‘Welkom Deirdre!’

Hij sliep niet! Als een hondje kroop ik op handen en knieën door de kleine opening, blind in de richting van de stem, tot ik zijn handen voelde die zacht mijn hoofd omvatten.

‘Je bent er’, woei zijn adem over me heen.

Ik richtte mijn kopje op en hij trok me naar zich toe. Ach, lippen vinden elkaar feilloos onder wat voor omstandigheden dan ook. De lippen van een vreemde, zijn tong…, smaakpapillen die aangaven wat me te wachten stond. Duizelig proefde ik hem, keurde ik hem en liet me meevoeren in de draaikolk van nieuwsgierige begeerte. Zijn handen gleden koesterend over me heen, niet dwingend, maar liefkozend, zonder ongeduldig mijn duster op te trekken en meteen mijn naaktheid te betasten. En zo ging ik open en onherroepelijk verloren.

Ik klauterde onhandig op hem en toen hij iets wilde zeggen, drukte ik met mijn vingers zijn mond dicht. ‘Ssst!’ Ieder woord zou teniet kunnen doen wat ik hem wilde geven: voor een keer, alles. Je hebt me goddelijk laten komen, je hebt me gek gemaakt met je brutale terugkeer en precies gedaan wat ik wilde dat je deed. Ik ga me nu aan je geven, totaal en zonder reserve, voor deze keer, en morgen pak je je tentje in en ga je naar Wales zoals je van plan was.

Dat zei ik zonder woorden terwijl ik op hem zat en mijn duster losknoopte. Hier is het lijf dat je gisteren hebt gezien: hier zijn mijn tieten, hier mijn buik en hier, tenslotte is mijn kut. Je weet het niet, en je gelooft het niet, maar hierin, in dit mijn kutje, heeft vijf jaar lang alleen Cees zich een weg gezocht. Tot jij kwam en me van mijn onschuld beroofde. En nu sta ik open en vloei ik voor jou. VOEL! Klootzak, rotzak, waarom heb je dit gedaan? Liefkozingen en verwensingen zo dicht bij elkaar. Ze betekenen hetzelfde in de roes van je geilheid. Daarom mag je nu helemaal van alles genieten, zoals ik van jou wil genieten. Zonder grenzen, voor deze keer.

Godzijdank wist hij, voelde hij wat het was dat ons hier krankzinnig samenbracht. In een tentje! Zijn slaapzak gleed weg en als een vrijgeklapte veer sprong zijn lul onder me vandaan rechtop tegen mijn buik. Zoals hij daar tussen ons in zwiepte, tot boven mijn navel, niet bij machte om hem onder controle te krijgen, leek het onmogelijk om hem te verzwelgen. Maar toch moest het zo, en alleen zo. Terwijl ik opstond, mijn voeten steun zoekend aan weerszijden van zijn naakte lijf, gleed mijn duster van me af. En zo, naakt als hij, verhief ik me boven hem, mijn knieën licht geknikt, mijn bovenlijf zwaar voorover omdat er niet meer ruimte was boven mijn hoofd. Hij stuurde de eikel tot onder mijn druipende spleet en hield zijn penis met beide handen vast. Met mijn ogen gesloten voelde ik de ongedurig rukkende schacht in me verdwijnen.

O fuck! Wat oneindig en onwezenlijk geil was het hem zo in me te laten doorboren. Ik zakte tot alleen zijn ballen zich nog buitengaats bevonden en had het idee dat zijn kloppende kop mijn hart raakte. Voor het eerst sinds vijf jaar was een andere lul dan die van Cees in mijn lijf doorgedrongen. Dat was wat ik wilde weten, hoe dat voelde, hoe IK me zou voelen met de opwinding van een andere man in mijn schoot. Meer dan anders voelde ik me gevuld, niet omdat de afmetingen van zijn penis zoveel afweken van die van mijn man, maar omdat ik er meer dan anders op gespitst was ALLES te voelen. Ik boog me voorover, zette mijn handen naast zijn hoofd en plette mijn tieten op zijn borst.

‘Nu!’, stootte ik mijn adem in zijn strakke gezicht.

Zijn handen klemden zich om mijn billen en hij zette zich langzaam in beweging. Ja, zo had ik het me voorgesteld, met lange rustige halen om mijn kutje te smeren. Ik zei hem hoe lekker ik dat vond en voerde zelf het tempo op door tegen te stoten. In een strak ritme gleden onze lijven een tijdje over elkaar. Ik werd natter en natter en het soppende geluid van mijn kutje maakte me razend van begeerte.

‘Harder, liefje, harder’, hijgde ik toen ik voelde hoe het orgasme zich begon te ontwikkelen. Het zweet gutste van zijn lieve kop en ook bij mij leken alle vochtkranen nu wijd open te worden gezet. Wild schokkend kwam ik omhoog van zijn lijf en richtte me op.

‘Kijk hoe ik kom!’, beet ik hem toe terwijl ik onbeheerst op zijn lul bleef rijden. Meteen daverde het orgasme door me heen en ik viel met een woest schreeuw achterover op mijn rug. Zijn lul sprong eruit, mijn benen zwiepten onder me vandaan en mijn hoofd floepte door de tentopening naar buiten. Ik drukte mijn hand op mijn mond om de genotskreten te onderdrukken die in me opwelden. In een orgastische kramp bleef mijn lijf op en neer dansen. Het was godsgruwelijk lekker.

Maar het beste moest nog komen. Met mijn kop buiten de tent werd ik opnieuw in bezit genomen. En toen hij driftig begon door te pompen trok ik mijn benen op mijn tieten. Als een waanzinnige begon hij op me in te beuken en ik begon te glijden! Toen mijn knieën door de tentopening kwamen besefte ik wat hier ging gebeuren en ik vouwde meteen mijn handen in mijn knieholten en trok zo mijn onderlijf van de grond. Bij elke stoot werd ik nu verder uit de tent geneukt en dat was een hemeltergend geil gezicht. Ik rolde me op als een bal en met mijn gezicht nu tussen mijn benen liet ik me over het gras voortglijden. Joep was grandioos. Zonder zijn lul ook maar een keer uit mijn kut te laten glippen duwde hij me stotend voort. Ik kwam opnieuw klaar toen hij zichzelf ook uit de tent had genaaid.

‘O god!’, kermde ik, ‘wat is dit wezenloos!’ We waren nu helemaal buiten en beter dan in de tent kon ik onder de heldere sterrenhemel zien hoe hij verbeten zijn gevaarte tussen mijn benen in mijn schokkende lijf bleef duwen. Aan zijn verkrapt-geconcentreerde gezicht zag ik dat hij aan zijn laatste strijd bezig was. Ik wilde nog een keer komen, nu samen met hem.

‘Licht me op!’, steunde ik hem toe. Even was er een verbaasde glimp in zijn vuur spattende ogen. Toen begreep hij het. Hij sloeg zijn armen om mijn benen en met een uiterste krachtsinspanning kwam hij overeind. Mijn lijf kwam vrij van de grond. Met zijn armen als bankschroeven om mijn benen rukte hij me mee naar boven tot alleen mijn schouders en hoofd nog op de grond rustten. Zo plaatste hij zijn laatste stoten, hard en genadeloos, rechtop staande, mijn benen willoos zwaaiend om zijn hoofd. Alsof hij dwars door me heen spoot kwam de verpletterende ontlading met een kracht die voor de derde keer een alles verzengend orgasme los scheurde. Nog heftiger dan de beide vorige keren was het en nu kon ik het begin van een schreeuw niet meer onderdrukken. Kort, maar krachtig knalde het over de camping en ik rukte vertwijfeld plukken gras uit de grond terwijl hij nog drie, vier keer doorspoot.

Volkomen uitgeput bleven we even tegen elkaar aan zitten en ik keek verdwaasd toe hoe zijn sperma uit mijn kutje gulpte.

‘Beestachtig was het’, fluisterde ik met een trillend stemmetje.

Hij streelde liefkozend de verwarde haren uit mijn gezicht. ‘En wat nu?’, zei hij zacht.

‘Nu ga ik aan mijn vakantie beginnen’, antwoordde ik.

Het was goed zo en hij begreep.

‘Toch maar naar de Black Mountains’, zuchtte hij.

Ik glimlachte en gaf hem een kusje.

‘Hé!’, zei Cees toen we een dag later over de camping dwaalden. ‘Onze vriend is vertrokken, zie je dat?’

‘Weet je zeker dat hij hier stond?’, vroeg ik, kijkend naar de plek waar zijn tent had gestaan en naar de kale plekken waar mijn handen het gras uit de grond hadden gerukt.

‘Zeker weten’, knikte hij.

‘Nou ja’, ik haalde mijn schouders op.

Cees schopte gedachteloos een graspolletje weg.

‘Wat zou dat bordje toch betekend hebben?’, mompelde hij peinzend.

© Deirdre

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Na de overtocht

  1. 16 mei 2008 at 17:07

    Schitterend !!

  2. 19 augustus 2009 at 19:15

    ontzettend goed verhaal! klasse!

  3. 7 november 2010 at 00:47

    geweldig vakantie land, dat Engeland……

Geef een reactie