Naakt is ze prachtig, maar dat weet ik ook nog niet

Het is 11 uur 's avonds en het is 20 graden. Nog maar net echt donker en ik fiets door een warme nacht naar huis. Mijn lege huis. Mijn ouders en broer zijn op vakantie. De wind in mijn rug is warm en waait door mijn vuile blonde haar, mijn vuile dunne kleren. Het is niet zo ver vanaf het voetbalveldje, maar ver genoeg om moe te zijn als ik thuis aankom. Vandaag hard gewerkt en net flink gevoetbald dus ik stink naar zweet. Gelukkig is het morgen weekend en dat betekent dat ik alleen enkele klusjes hoef te doen.

Het leuke aan buitenaf wonen is dat je tijdens de douche je de stereo op je kamer loeihard kan zetten zonder gezeik te krijgen met iemand. De shampoo die van mijn lichaam loopt is zwart en ik zing de makkelijke liedjes extra hard mee met af en toe een onderbreking wanneer er water in mijn mond loopt. Heerlijk. Ik kan dit gemakkelijk een half uur volhouden. Precies wanneer de cd afgelopen is gaat de bel. Ik heb ontzettend weinig zin in een buur die komt zeuren dat de muziek te horen is. Bovendien ontzettend weinig zin om mezelf heel snel af te drogen en met een spoor van druppels tot aan de voordeur te bolderen om een zeurende troel te woord te staan. Dus, ik droog mezelf langzaam af terwijl de bel blijft gaan en ik zo ontzettend weinig zin heb om er op te reageren. Met een handdoek om mijn middel, en ontzettend weinig zin ruk ik de voordeur open. En het is een meisje. Ze staat met de rug naar mij toe.

En ik heb ineens ontzettend veel zin.
Desondanks. “Zeg 't eens!” Roep ik hard en brutaal om haar te laten schrikken, terwijl ik denk aan het spoor van druppeltjes.
Ze schrikt en draait zich snel om. Nu zie ik pas dat het een vriendin is van me. Mijn beste vriendin eigenlijk. Vandaar de ontzettend snelle omzwaai. We beginnen te lachen en ik laat haar binnen. Ik loop weer naar de douche en wijzend op het spoor van druppeltjes vraag ik of ze het even opruimt. Als ik al half de trap op ben zegt ze van niet.
“Er ligt vast een dweil in de bijkeuken” negeer ik haar protest. En als ik helemaal bovenaan de trap ben, uit haar zicht, gooi ik de handdoek omlaag. “Gebruik anders dit maar.”
Boos schreeuwt ze mijn naam en dat ik mezelf moet scheren. Hé, ja, hoe lang was dat ook al weer geleden?

 

Half twaalf.

Nog steeds voelend aan mijn gladgeschoren gezicht kom ik in mijn meest afzichtelijke kleren weer beneden. Ik vraag haar wat dat spoor van druppeltjes in de hal doet. Ze steekt haar tong uit en kijkt verder naar de tv. Ze zit namelijk op de bank tv te kijken. Ik kom naast haar zitten en trek een paar kussens achter haar vandaan.
“Wat kom je doen?” Terwijl ik mijn kussens verdedig, weg van haar klauwende handen, beloof ik dat ze er eentje krijgt als ze zegt wat ze komt doen.
“Gewoon, even kijken hoe het hier gaat”. Ze krijgt haar kussen en ik vertel dat het goed gaat.

Ik vraag hoe het met haar gesteld is, en het gaat voor haar ook goed zegt ze. Maar er is wat mis met de manier waarop ze spreekt. De kleine teen van mijn rechter voet, die waar ze vijf jaar geleden het stiletto hakje van haar eerste stel dansschoenen op liet knallen tijdens een danspartijtje, zeurt. Ik vraag nog een keer hoe ze ondertussen haar danstalent ontwikkeld heeft. Ze zegt dat ze weer lastiggevallen is door dezelfde vent. “Een stomme macho puistenploert.”
“Ach zo…”
“Jij bent alleen maar macho.”
“Ach zo…”
“Een wereld van verschil.”
“Ja, natuurlijk…” En tja… Ze is ook zo mooi, bedenk ik, en met mijn peperkoekhart op de tong. “Je bent ook zo mooi hè, dan roep je het over jezelf af.”
Ze slaat me echt gemeen hard in mijn gezicht met een kussen.
“Kijk, als ik zo'n stom grapje maak, sla dan, maar dan weer niet zó hard.” Ik krijg weer een tong in een vies gezicht. “Och, ik heb het ooit wel eens verdiend.”
“Vind je me mooi dan?”
Met mijn hand op mijn neus zeg ik, “nu even niet”.
Ik ken haar al een tijdje en ze is ook mooi, maar we zijn gewoon vrienden. Maar… hm… Er valt een eurocent en ik vraag nog een keer wat ze komt doen.

 

Vrijdagavond zes minuten over half twaalf.

Wat komt ze hier in Godsnaam doen?
De vier Vlaamse zenders beleven zo'n uniek moment dat er op vier tegelijk reclame is. Ze zapt en zapt en ze zapt. Reclame, reclame en reclame en nog reclame. Ik ben de slimste en zeg dat er alleen reclame te zien is. En ze zapt.
Ik graai de afstandsbediening uit haar handen. Als ze hem weer terug wil veroveren gooi ik hem in de andere bank. Vliegensvlug wil ze erachteraan maar ik kan haar nog net vastpakken rond haar middel. Stijfkoppig als ze is probeert ze het nog steeds te winnen van een jongen die veel zwaar werk doet en heel veel fietst.

Dus ik besluit haar maar even te laten zien hoe het zit. Ik grijp één van haar armen vast en trek haar naar me toe. Zij is gewoon een slank en mooi vedergewichtje en kan dus niets beginnen tegen mij. Ik trek haar dicht tegen me aan en grijp haar armen vast. Ze gilt en kan geen kant meer op. Als ze dat vaststelt giechelt ze te nadrukkelijk dat ze die andere reclame wil zien. Ze probeert zichzelf los te trekken maar het schiet niet op. Ze zit bij me op schoot te draaien. Onbedoeld voel ik iets opkomen tussen mijn benen dus besluit ik haar strategisch van me af te duwen en plat op de bank te leggen.

 

Vrijdagavond acht minuten over half twaalf.

Ik lig bovenop haar en dacht net een stijve tepel te voelen. Ze heeft haar benen wijd en terwijl ik mezelf op haar laat zakken merk ik dat ze zacht hijgt. Ik lig precies met mijn buik op haar meest gevoelige plek en ik merk hoe ze die hard tegen me aan duwt. Ik heb haar armen vast en ze kan geen kant op. Ik wil mijn beste vriendin niet kwijt dus ik doe maar net of ik niets merk.

Haar T-shirt is een beetje omhoog geschoven en haar borstjes zijn zo klein dat ze nooit een bh draagt. Zo ver is haar shirtje nog lang niet naar boven, maar de gedachte speelt al door mijn hoofd.
Ze hijgt, ik weet het zeker en ik weet zeker dat ze zichzelf bewust tegen me aan duwt. Als ik haar loslaat en mijn hand op haar buik leg, streelt ze me over mijn gezicht. Nog steeds hijgend. Ik zie haar stijve tepels door haar shirtje.

We beginnen elkaar snel en heftig te zoenen. Zo roekeloos dat het bijna niet meer erotisch is. Neuzen knallen tegen elkaar, de oren worden gebeten. Daar komen ongelukken van. Maar we moeten doorgaan, stoppen is geen optie. Alsof we het sinds de schepping opgespaard hadden.
Mijn hand ligt nu op één van de allerliefste borstjes van de wereld en ik zoen haar terwijl ik nu ook mezelf tegen haar aandruk. Het tempo gaat omlaag en met hondenvoerreclame op de achtergrond liggen we elkaar heerlijk te zoenen.

Ik laat haar omhoog komen en als ze haar T-shirt uittrekt moeten we heel even stoppen met zoenen. Ik trek ook mijn T-shirt uit en in dat korte, meest gehate moment tijdens het vrijen, legt ze mijn hand op een van haar zachte borstjes. Zodra mijn T-shirt over mijn hoofd is drukt ze haar mond weer op de mijne. We zitten nu allebei met onze benen op de bank, zij met haar benen over de mijne en onze armen om elkaar heen. Ik voel haar warme zachte lichaam tegen het mijne aan.

We stoppen even, ik streel door de weelderig golvende gouden gloed en vraag of ze dit wel echt wil.
Bij de herhaling van “man bijt hond” kijken we elkaar diep in de ogen en zegt ze zacht, zonder enig spoor van twijfel, “ja” en vraagt “jij ook?”

 

Vrijdagavond om 15 minuten over half 12.

Ik duw haar achterover om één van haar tepels in mijn mond te nemen.
Ze gooit haar hoofd in haar nek als ik heel zachtjes op haar tepels begin te zuigen. Ze kreunt en duwt zichzelf nog dichter tegen me aan. Het voordeel van buitenaf wonen is dat je overal in het huis seks kan hebben zonder dat er ooit iemand kijkt. En nu zit ik hier met dit prachtige meisje. Ik weet niet of ze dit allemaal gepland had, maar haar rok kruipt heel gemakkelijk omhoog. Ik weet niet of het zo hoort maar in mijn hoofd slaan alle stoppen door.
Als ik vraag of ze dit gepland had, heel snel tussen 2 lange tongzoenen door, zegt ze snel “neen” en drukt haar lippen weer op de mijne. Ik zeg “ik ook…”, maar ze kust me alweer.

 

Zaterdagochtend. “Man bijt hond” heeft het gedaan. De tv ook.

Nu liggen we heerlijk rustig uitvoerig met elkaar te vrijen op de grote lederen bank van dit veel te grote huis. Haar warme kruis drukt ze hard tegen het mijne en bij iedere beweging kreunt ze harder. Dit slanke blonde meisje met ogen waarvan Freddy Kruger nog zou gaan huilen. Dit meisje met de liefste borstjes. Met dit meisje lig ik te vrijen op de bank en ik kan me geen betere plaats in de wereld voorstellen om nu te zijn. Ze is slank, als ze achterover buigt en op haar rug gaat liggen zou zelf jij haar ribben kunnen tellen.

Ze heeft vast een lief klein bosje schaamhaar maar dat weet ik nog niet.
Naakt is ze prachtig, maar dat weet ik ook nog niet. Jij ook niet.
Ik kus haar in haar nek en zij kust mij in mijn nek. Mijn handen liggen onder haar schouders en haar armen liggen op mijn rug. Ze duwt haar kruis hard tegen het mijne en ze kreunt als ik een beetje tegendruk geef. Het is al laat en we hebben slaap, maar we liggen zo heerlijk te vrijen. Ik vraag met onderbrekingen of ze blijft slapen. Natuurlijk blijft ze slapen.
“Maar ik ga niet slapen voordat we echt gevreeën hebben,” zegt ze terwijl ze mijn gezicht streelt. Ze is geil en slaperig tegelijk en eigenlijk heb ik zelf ook slaap. Langzaam lopen we in ons ondergoed met z'n tweeën de trap op. Kussend en strelend waar het kan en daar waar het mogelijk is.

Het grote bed van mijn ouders heeft geen matras omdat die op het balkon ligt. Het voordeel van achteraf wonen is dat je buiten op je balkon seks kan hebben zonder dat iemand het ziet. Hoop ik. Wat denk jij?
Ik draag haar als een bruidegom door de deur die naar het balkon gaat en ik vlei haar zacht neer. De nacht is stil, helder en warm. Ik baal dat ik terug naar mijn kamer moet om condooms te halen. Het was bijna perfect en ik moet natuurlijk de condooms vergeten. Straks dan.

Ik ga naast haar liggen en ze duwt een vinger in mijn mond, ik weet precies waar hij naar smaakt. Ze glimlacht slaperig en ondeugend. Dan likt ze haar vinger zelf af. Ondeugend kijkt ze me aan. Ze kruipt onder de dekens en vraagt of ik snel terug ben. Het is laat en ik ben moe. Daarom.
Het duurt even voor ik het door heb. Maar, ik ben ook écht heel snel terug met een pakje condooms.

Terwijl ik bij haar onder de dekens kruip zoent ze me alweer met haar handen in mijn nek. Ze pakt mijn hand, legt die op haar dij en ik merk dat ze geen slipje meer aanheeft. Dan voel ik haar hand op die harde bobbel in mijn onderbroek. Onhandig trek ik mijn onderbroek uit en zoenend betasten we elkaar heel voorzichtig. Ik voel haar hand zacht over mijn geslacht strelen en heel voorzichtig doe ik bij haar precies hetzelfde. Ze sluit haar ogen en ik kus haar lippen. Ik sluit mijn ogen ook en we beginnen weer slaperig te tongen terwijl ik mijn vinger voorzichtig door haar natte spleetje laat gaan. Ze kreunt zacht wanneer ik over haar clitoris ga. Ondertussen is ze mij rustig en gestaag aan het aftrekken. We liggen met onze hoofden op hetzelfde kussen terwijl we elkaar langzaam betasten. Elkaars lichaam, dat we als vrienden eigenlijk al jaren goed kennen, voor het eerst echt verkennen en vooral de reacties op de pluimzachte strelingen registreren in onze hersens voor later gebruik. Ze kijkt me aan en ik zie de slaap van haar gezicht verdwijnen als ik voorzichtig mijn vinger bij haar naar binnen schuif.

Ze stopt met aftrekken en duwt zacht op mijn hand zodat mijn vinger zo ver mogelijk bij haar naar binnen gaat. Ze kreunt van genot en ik voel dat ze er zelf nog een vinger bij doet. Samen vingeren we haar krappe gaatje en ze zegt dat ze geil is. Ik ook. Ze heeft zo'n mooi lichaam, zo'n lief gezicht. Eén nacht is eigenlijk niet genoeg om haar te verwennen. Eén nacht is te kort om iedere erotische plaats van haar lichaam te bevredigen. Ik laat haar mijn vinger aflikken en zij mij de hare. Ik duw mijn been tussen haar benen en omhels haar. Ze duwt haar natte kruis tegen mijn been en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht als ze aan mijn oor sabbelt. Er gaat een rilling door me heen terwijl ik zeg dat ik haar wil verwennen.

De nacht is warm en onze hete lichamen beginnen, zelfs zonder de dekens over ons heen, te zweten. Ik leg haar op de rug en glij over dat prachtige lichaam naar beneden. Eindelijk krijg ik haar prachtige curven te zien onder het licht van de maan en de sterren. Ze is mooi. Zo mooi dat ik even stilval voordat ik haar borstjes begin te masseren. Ze kijkt me verliefd aan terwijl ik haar met mijn andere hand begin te vingeren. Ik kus haar platte buikje. Mijn tong kietelt even haar navel en ze giechelt. Het giechelen, gaat over in hijgen als ik langzaam met mijn tong omlaag ga. Ik merk nu pas dat ze zichzelf kaalgeschoren heeft en haar gladde venusheuvel krijgt een extra kusje. Ze hijgt onrustig en ik duw haar knieën omhoog zodat haar benen extra wijd komen te liggen. Ik geef een kusje vlak naast haar gezwollen clitoris. Haar lipjes staan open, ik zie en ruik dat ze nat is. Erg nat. Ik kus, lik haar liezen en haar hijgen gaat steeds sneller. Dan lik ik heel zacht door haar spleetje. Eén lange haal naar boven waarbij ik haar clitoris nét niet raak. Ze kreunt en ze fluistert of ik haar alsjeblieft wil beffen.

Ik lik over een schaamlipje en ze zegt dat ze gek wordt. Dan lik ik nog een keer over haar spleetje maar nu duw ik een beetje op haar gaatje met mijn tong. Weer gaat mijn tong rakelings langs haar natte clitoris. Met mijn neus kietel ik haar buik. Ze giechelt en ik kruip weer over haar heen om haar even op haar mond te kussen.
Het nauwelijks voelbare zomerbriesje is warm, zwoel en speelt voorzichtig met de waaier van haar blonde haren. We zijn allebei moe, maar ik begin haar toch te vingeren. Slaperig, met haar benen wijd, op de matras achter het huis op het balkon van de slaapkamer van mijn ouders, streelt ze door mijn haar en zegt dat ze van me houdt.

Ik zit op mijn knieën naast haar zodat ik tegelijkertijd haar borstjes kan masseren. Ik kus haar zachtjes op haar wang en zeg dat ik ook van haar hou. Ze sluit haar ogen en haar kreunen neemt toe naarmate ik het tempo van mijn vingerspelletje opvoer.
Haar blik valt op mijn stijve paal en ze komt meteen omhoog om een lief kusje op mijn eikel te geven. Ik moet op mijn rug gaan liggen. Doelbewust, elegant en heel overwogen komt ze op haar knieën netjes tussen mijn benen zitten en als ze voorover buigt om mijn buik te kussen zie ik de rondingen van haar billen in het maanlicht. Met één hand houdt ze mijn pik vast terwijl de andere tussen haar benen verdwijnt. Ze kust me nog een paar keer op mijn buik en laat haar neus over mijn harde pik gaan. Dan neemt ze hem ineens in haar mond en begint er zacht aan te zuigen.
Ik voel dat ze het tempo van haar hand opvoert maar ik kan nu even helemaal niks meer zeggen. Ze gaat met haar hoofd op en neer terwijl ze zichzelf vingert. Ik kan alleen maar zeggen dat ik van haar hou.

Abrupt stopt ze met pijpen en kruipt snel over me heen om wild te zoenen. Duwt haar natte spleetje op mijn harde pik en zegt dat ze wil neuken. Ze lijkt even uit een droom te komen als ik haar een condoom geef. Snel schuift ze het waar het thuishoort. Ze kruipt over me een en zoent me. Ze keert terug naar de droom van begeerte terwijl ze mijn pik vast pakt en naar haar natte gaatje leidt. Haar geil glinstert in het maanlicht. Heel langzaam duwt ze me in haar. Haar hijgen en kreunen, wordt erger naarmate ik dieper bij haar naar binnen ga.
Als ik eenmaal zo diep mogelijk zit wil ze zichzelf op en neer bewegen, maar ik kom snel omhoog om haar borstjes te masseren en haar in de hals te zoenen. Ze weet niet wat haar overkomt als ik ze opeens oppak en met de onderrug op een kussen leg.

Ons luidruchtig kreunen en hijgen, verdwijnt in de zwoele nacht en terwijl ik hard op haar tepels zuig beweeg ik mezelf langzaam heen en weer. Ik merk dat ze nu snel klaar gaat komen en omdat ik haar niet degelijk heb gebeft vanavond laat ik haar maar meteen klaarkomen. Met haar benen klemt ze me vast en met harde korte gilletjes begint ze te komen. Ik zit al zo diep mogelijk maar duw toch mijn onderlijf nóg harder tegen haar aan. Als het schokken van haar onderlichaam aanvangt begin ik haar écht te neuken. Ik beweeg me snel heen en weer en ik voel hoe haar orgasme voortduurt. Ze probeerde eerst haar gekreun te dempen maar nu zijn echt alle remmen los. Na een half minuutje stop ik weer en duw mezelf zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Haar orgasme is over, maar het lijkt alsof ze er alleen maar geiler van geworden is. Ze kreunt. “Neuk me” terwijl ze haar onderlichaam tegen me aan duwt. “Neuk me!”

En ik begin hard, diep en met een hoog tempo te neuken. Iedere keer als ik met mijn bekken tegen het hare sla, trillen haar borstjes even. Ze wordt gek van geilheid en begint hard in haar eigen tepels te knijpen. Ik houd haar nu stevig vast om haar zo diep mogelijk te kunnen nemen. Het geluid van onze lichamen die tegen elkaar kletsen, haar geile gekreun, haar meetrillende lieve borstjes en vooral de geile taal uit haar mond brengen me naar een hoogtepunt.

Het lieve, soms verlegen meisje, dat me nu smeekt om mijn harde lul in haar natte kut te stoppen… Ze beveelt me om haar hard te neuken. Beide gek van geilheid. Gewoon uit nieuwsgierigheid naar haar reactie trek ik mezelf even terug. Maar als ze merkt wat ik van plan ben knijpt ze keihard in een van mijn tepels. Tussen de stoten door zegt ze dat ik niet uit haar mag. Ze trekt haar benen op zodat haar knieën voor haar borstjes komen. Ze houdt haar enkels met haar handen vast. Onze lichamen glinsteren van het zweet in het maanlicht. Het lijkt alsof alles om ons heen kookt, borrelt en bruist van de hitte. Ze heeft nog steeds haar vingers rond mijn tepel, maar ze kijkt me verliefd aan.
“Beloof dat je in mij blijft?”

Nog steeds zachtjes op en neer bewegend beloof ik het. Even is het stil en als ze mijn tepel los laat horen we samen hoe ik in en uit haar beweeg. Ze sluit haar ogen en gooit haar hoofd in haar nek. Tegen de maan zegt ze dat ze nog nooit zo heerlijk gevreeën heeft. Precies op dat moment begin ik haar borstjes te masseren en lik in haar nek. Ik voel hoe ze haar kruis stevig, heftig, onbeheerst tegen me aan drukt. De rilling die door haar hele kleine liefelijke lijfje heen gaat voel ik ook in haar kutje. Terwijl we beginnen te zoenen voer ik het tempo weer op. Met één hand masseer ik haar borstjes terwijl ik haar met de andere stevig vastpak.

Ik vraag of ze nog meer sterretjes wil zien, net voor ik…

 

© Arn

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Naakt is ze prachtig, maar dat weet ik ook nog niet

 1. 13 juli 2012 at 15:07

  Ach, ál die verkleinwoorden, als het ervan gaat komen… dat hoort kennelijk bij de Macho-man. Toch wel redelijk verzorgd geschreven. Wederom één punt van mij, Arn.

 2. 14 juli 2012 at 13:18

 3. 16 juli 2012 at 12:30

  Hoewel op zich niet bijster origineel wel lekker geschreven. Het arrogante jochie met het kleine peperkoekenhartje. Adviesje va niemand die het ook niet altijd lukt: Probeer je stijl vast te houden tot het einde.

 4. 16 juli 2012 at 21:57

  Dit verhaal is nogal langdradig. Het straalt wel iets liefs uit, maar meer doet het bij mij niet. En hoewel er goede zinswendingen in zitten, vermakelijk taalgebruik zit er voor mij totaal geen vaart in, noch spanning, helaas enkel voorspelbaarheid. Het stijgt niet echt uit boven je vorige verhaal.
  Het is iets dat me verbaast want je taalgebruik is niet mis, en naar ik heb ontdekt foutloos.

 5. 26 augustus 2012 at 20:09

  Het verhaal doet me denken aan een in de haast genomen foto. Niet alles staat in beeld. Het is een korte getuigenis van een moment en de rest mag je als lezer zelf invullen. Het belangrijkste staat er op : de passie, het genot ,de extase. Zinderend en meeslepend beschreven. Heerlijk opwindend om te lezen. Daarbij komen de kleine prikkelende details, zoals ons als lezer er bij te halen door te vragen: ‘wat denk jij?’, als kleine dissonanten in de foto. Ze onderbreken de flow van het lezen maar horen er toch bij, als onbedoelde details in de foto. Een intrigerende manier van schrijven, hier wil ik nog veel meer van lezen.

 6. 7 september 2012 at 19:18

  Ja hoor, je kan het best. Nu nog een toefje originaliteit toe voegen en stijlvast gaan schrijven. Jouw eigen stijl ontdekken en daaraan vast blijven houden. Moet jij eens kijken waar je dan uit komt !

 7. 9 september 2012 at 18:35

  Laat die sterren maar komen…

 8. 29 september 2012 at 15:49

  Slechts drie lezers beoordeelde dit verhaal. Helaas geen ledenstem dus.

Geef een reactie