hot teens tube shemale jizzed by group.

Naakt, naakt en nog eens naakt

Vroeger kickte ik erop om mannen geil te maken met een onbeschoft kort rokje aan, maar sinds ik Ernst heb leren kennen is dat kinderspel geworden. Laat ik eerst uitleggen dat ik eerzaam getrouwd ben, anders wordt het te ingewikkeld. Met ons huwelijk is niets mis, maar mijn behoefte aan seks is groter dan hij aankan en daarom hebben we al heel snel de afspraak gemaakt dat we elkaar op dat gebied vrijlaten. Joop heeft nu zelf ook een vriendin, zodat ik me niet schuldig hoef te voelen als ik de hort op ben. Omdat we in een kleine gemeenschap wonen, moet ik er altijd een halfuurtje voor rijden naar een middelgrote stad, waar ik in de anonimiteit mijn gang kan gaan. Er zijn twee gelegenheden die ik frequenteer en waar ze me langzamerhand goed kennen.

In een van die kroegen ontmoette ik Ernst, die er met een paar vrienden was. Ik had die middag een bruin ribfluwelen rokje gekocht dat met vier knoopjes aan de voorkant ontsloten kon worden. Het zat heel strak om mijn heupen en was zo kort dat het maar voor ongeveer driekwart mijn achterste bedekte. Om dat effect niet teniet te doen had ik geen slipje aan gedaan. Een wuft geel bloesje met toevallig net zoveel knoopjes completeerde het geheel. Een beha had ik uiteraard ook achterwege gelaten, zodat de nippeltjes op mijn borstjes zich goed aftekenden tegen de dunne stof. Joop had me voor gek verklaard dat ik zó op stap ging. Als je bukt sta je meteen in je blote kont, had hij afkeurend opgemerkt, maar dat wilde ik juist!

Ik had Ernst nooit eerder gezien. Een knappe, boomlange kerel van rond de dertig schatte ik, een jaartje of vijf ouder dan ik. Ik zat aan de uiterste rechterkant van de hoefijzervormige bar, bij de klapdeur die toegang gaf tot de toiletruimte, een lekker beschut hoekje, min of meer afgeschermd van de rest van de bar. Daar zag hij me voor het eerst toen hij naar het toilet ging en bij terugkomst vroeg hij of de barkruk naast me bezet was. Nee dus en ik had er geen bezwaar tegen dat hij hem in bezit nam. Hij ging even naar zijn vrienden die aan een tafeltje zaten en keerde snel terug. Daarna bestelde hij wat voor ons te drinken en we raakten in een geanimeerd gesprek. Het verbaasde hem dat zo’n verleidelijke vrouw hier zo maar alleen aan de bar zat en niet omringd was door aanbidders. Zijn rechterdij drukte tegen me aan en met enige tegendruk liet ik merken dat dat niet verboden was.

Met een donkere, enigszins hese, sexy stem sprak hij de hoop uit dat ik het niet erg zou vinden wanneer hij zei dat ik er verdomd geil uit zag. Hij had nu eenmaal geen andere woorden om te beschrijven welke verpletterende indruk ik maakte in mijn uitdagende en veelbelovende outfit. Voor vrouwen die zich zo in het openbaar durfden te vertonen had hij de grootst mogelijke bewondering, maar hij nam aan dat het mij ook wel wat deed te weten dat het bij alle mannen op zekere plaats begon te knellen bij het aanschouwen van zoiets verrukkelijks. Die prachtige lange, blonde haren van mij bijvoorbeeld, in die grappige vlecht gebonden op mijn rug. Hij streelde ze even met zachte hand, vanaf het kruintje van mijn hoofd tot op halverwege mijn rug. Zijn kennersblik had al lang gezien dat dat mijn natuurlijke kleur was. Had hij gelijk of niet?

Ja, hij had gelijk, bevestigde ik. Hij knikte tevreden. Als hij zijn ogen sloot, kon hij zich zo ongeveer wel een beeld van me vormen zonder kleren: ongetwijfeld magnifiek gemodelleerde borstjes, niet te groot, maar zeker ook niet te klein – nou ja, dat was niet zo moeilijk, omdat hij de omtrek nu al wel ongeveer kon schatten -, een vlak buikje met naar hij veronderstelde een weggezonken navel en diep daaronder een waas van donzige blonde haartjes in de vorm van een omgekeerd driehoekje. Dan werd het wat moeilijker, maar hij was geneigd te veronderstellen dat de tere buitenste blaadjes van het bloemetje tussen mijn lange benen in dat beeld lichtjes openstonden, zachtjes glanzend van de natuurlijke dauwdruppels die zich daar hadden gevormd. Hij pauzeerde even en draaide zich op zijn barkruk in mijn richting. Ik accepteerde de sigaret die hij me aanbood en draaide me eveneens een kwartslag, zodat we voor het eerst tegenover elkaar kwamen te zitten. Tussen mijn benen, die ik over elkaar had geslagen, was het gistingsproces op gang gekomen dat hij zo bloemrijk had beschreven en daarom speelde ik maar al te graag met hem mee.

Nu hij me zo vóór zich zag zitten – blijf asjeblieft zo zitten! -, realiseerde hij zich dat hij in zijn beschrijving te snel van mijn tietjes naar beneden was afgegleden. Een onvergeeflijke fout, zag hij nu mijn tepeltjes zo geprononceerd afstaken tegen de dunne stof van mijn bloes. Ze moesten rose zijn en in een kleine tepelhof gevat. Dat ze hárd waren, was duidelijk en dat bevestigde zijn vermoeden van een openstaand bloempje, ook al kneep ik nu mijn benen nog zo stevig tegen elkaar. Hij had nu een compleet beeld van de voorkant. Mocht hij nu even de achterkant met me doornemen? Een gladde rug met iéts uitstekende schouderbladen, een perfecte symmetrische verdeling dankzij de loodrechte ruggengraat tot aan mijn bekken, waar bij de wat bredere heupen het ademloze panorama begon van mijn billen, van elkaar gescheiden door een verrukkelijke spleet. Tussen mijn benen zou hij weer de openstaande lipjes kunnen zien schemeren, en daarmee was de cirkel rond.

Een adembenemend beeld vond hij het zelf. En hij zou het graag aan de werkelijkheid willen toetsen op de manier die bij mij paste, d.w.z. hiér en nú. Zijn plastische beschrijving had me al behoorlijk hitsig gemaakt, maar na die laatste opmerking voelde ik een verlammende siddering door mijn hele lijf trekken. Ik kon aanvankelijk geen woord uitbrengen en staarde hem ongelovig aan.

“Vraag je altijd aan meisjes om zich in het openbaar bloot te geven?”, bracht ik eindelijk bibberend uit.

Hij lachte en schudde zijn hoofd. “Nee, maar bij jou heb ik het gevoel, nee: wéét ik, dat het de ultieme kick zou opleveren….”

Dat het voor mij de ultieme kick zou zijn, geloofde ik wel. Ik had het me vaak genoeg voorgesteld: ik kwetsbaar naakt tussen een stel van geilheid kwijlende mannen, maar dat in praktijk brengen was andere koek! En zeker in een kroeg, waar ik misschien ook wel vervelende reacties zou kunnen verwachten. De kroegbaas bijvoorbeeld: een aardige vent, daar niet van, maar zou hij het kunnen appreciëren dat ik hier in mijn blootje ging zitten? Ik keek spiedend in het rond. Er waren drie mannen aan het biljarten, de twee vrienden van Ernst zaten nog steeds aan hun tafeltje, aan de lange kant van de bar zaten vier mannen te dobbelen, aan de korte overzijde ontwaarde ik een oude vent die mistroostig voor zich uitstaarde. Er waren in ieder geval geen vrouwen, dat scheelde al, maar dan nog….

“Ben je de situatie aan het taxeren?”, raadde Ernst feilloos mijn gedachten. “Dat moet je niet doen, je moet niet op veilig gokken, dan gaat een deel van de erotische spanning verloren…” Hij keek me doordringend aan.

“Ik durf mijn bloesje wel open te doen”, hakkelde ik overstuur, “dat wil ik wel doen….”

Zijn ogen lichtten op. “Goed begin”, knikte hij goedkeurend, “maar trek het dan ook uit je rokje, zodat het echt helemaal open komt….”

“OK”, fluisterde ik. Mijn handen trilden als een bezetene. Eerst wrong ik het ding los uit mijn rokje en daarna maakte ik knoopje na knoopje los. De gloed die daarbij door mijn liezen trok was verzengend. Ernst bestelde meteen twee drankjes toen mijn bloes helemaal openhing. De ogen van Jeff, de barkeeper, rolden bijna uit hun kassen toen hij zag wat ik had gedaan. Hoewel mijn tietjes nog waren bedekt, sprak de schunnigheid van het tafereel voor zich.

“Waauw Cynthia”, zei hij – Cynthia is de schuilnaam die ik gebruik tijdens mijn avontuurtjes – “ga je strippen?”

“Misschien wel”, antwoordde Ernst in mijn plaats, “maar ze moet zich eerst wat moed indrinken. Hoe zou jij het vinden als Cynthia helemaal uit de kleren ging in jouw kroeg?” Het leek wel alsof hij gedachten kon lezen!

Jeff grijnsde breed. “Geen punt wat mij betreft!”

“Rotzak”, siste ik nadat Jeff zijn rug naar ons had gekeerd. “Je haalt wel álles uit de kast hè?”

“Alles wat nodig is”, lachte hij. “Maar je krijgt er geen spijt van, dat zul je zien….”

Zijn ogen richtten zich op mijn open bloesje. “Laat je die verrukkelijke dingen nou eindelijk zién Cynthia? Of moet ik je ook hierbij helpen?”

Mijn bloed kookte en ik trok mijn bloesje open. “Hier!”

Tot mijn genoegen zag ik hem slikken. Hij had zo’n ideaal beeld van me opgehangen, dat ik nota bene bang was dat het tégen zou vallen! De bewonderende aandacht waarmee hij mijn borstjes bekeek, de tepeltjes bijna op barsten, liet niets te wensen over.

“Zoals ik al zei”, schraapte hij zijn keel: “rose tepeltjes in een kleine tepelhof, perféct in balans. De mooiste tietjes die ik ooit heb gezien…..”

Er waren meer mannen geweest die me de hemel in hadden geprezen om mijn kut in bezit te kunnen nemen, maar die dachten alleen maar aan zichzelf als ze me eenmaal uit de kleren hadden gekregen en hadden mijn geilheid nooit tot zulke hoogten weten op te voeren als deze vreemde man. Natuurlijk zou hij me willen neuken, zo naïef was ik ook weer niet, maar dit voorspel was van een ongekende suprematie. Hij wilde me kláár krijgen voor ik goed en wel begonnen was, en in dat opzicht was hij goed op weg. De brand van hartstocht had nog nooit zó fel zijn begerige tongetjes uitgeslagen zónder dat ik was gebeft, gekust, gevingerd of geneukt. Het was heel bijzonder. Ik kreeg meteen een nieuwe adrenalinestoot toen ik (te laat) merkte dat Jeff was teruggekeerd met onze drankjes.

Het zou flauw zijn om meteen mijn borsten weer te bedekken en dat deed ik dan ook niet.

“Tering, wat een pracht!”, verzuchtte de barkeeper en de dauwdruppels begonnen van mijn blaadjes te druppen….

“It’s showtime”, zei Ernst vergenoegd.

Hij boog zich naar me toe en ik liet me verlamd van geilheid van het bloesje ontdoen.

“Ga nu staan lieve Cynthia”, fluisterde hij, “en laat je zien…”

Op benen die het bijna begaven en met een hart dat als een razende begon te bonken rees ik als phoenix uit zijn as omhoog vanachter de bar. De reactie was overweldigend. Het was Jeff die begon met applaudisseren, aldus alle aandacht naar mij toe trekkend, en dat applaus werd gretig door iedereen overgenomen. Het spoelde als een verkwikkende douche over me heen en deed mijn laatste restje schaamte verdwijnen als sneeuw voor de zon.

“Een rondje van de zaak!”, riep Jeff met overslaande stem. “En zullen we de lieftallige Cynthia vragen mij te helpen bij het serveren!?”

Die suggestie werd met gejoel en instemmend applaus begroet.

“Je hebt voor een collectieve erectie gezorgd liefje”, constateerde Ernst. “Laat ze nu maar uit hun broek barsten!”

Hij stond achter me en legde zijn armen om mijn middel. Ik wist wat hij ging doen en toen hij de knoopjes van mijn rokje begon open te maken verging de wereld. Ik klemde mijn handen om de leuning van de bar toen het orgasme onstuitbaar aanrolde en perste mijn lippen op elkaar. De enige die het merkte was Ernst, die met het laatste knoopje wachtte tot mijn rillende lichaam weer enigszins tot rust was gekomen, om meteen voor een nieuwe siddering te zorgen door het rokje nu definitief te verwijderen. De eerste twee glazen bier werden op een dienblad voor me gezet. Ze waren voor Ernsts vrienden.

Iedereen had verwacht dat ik topless vanachter de bar tevoorschijn zou komen. Er ging een zucht van verrukking door de kroeg toen ik helemaal naakt bleek te zijn. Onder doodse stilte legde ik de paar meter af naar het tafeltje waar ik de eerste bestelling moest afleveren. Ik voelde alle ogen op mijn huid branden. Het was huiveringwekkend en fantastisch tegelijk. Applaus barstte weer los toen ik me bij het tafeltje voorover boog om de glazen neer te zetten. In een wolk van sensatie liep ik terug naar de bar, om de tweede en laatste bestelling voor de drie biljarters op te halen. Zonder me te haasten werkte ik ook dit klusje af, al had ik het idee dat ik een spoor van geilheid achterliet bij iedere stap die ik zette. We bleven nog een halfuurtje in de kroeg. De grootste spanning was verdwenen.

Merkwaardig hoe snel zelfs zoiets went. Ernst liet die nacht merken dat hij niet alleen een meester was in de verleiding, maar ook een formidabel en fantasierijk minnaar. Met zijn stamper in mijn bloemetje wist hij het onderste uit de kan te halen. Hij is nu mijn vaste ‘lover’ en samen exploreren we nog steeds de grenzen van mijn exhibitionisme. Wie weet is er binnenkort weer iets aardigs te vertellen.

© Nancy

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Naakt, naakt en nog eens naakt

  1. 8 januari 2010 at 20:13

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world