Nachtredster

Toen Maarten vorig jaar op trektocht ging door Noord-Europa is hem op de terugtocht iets wonderlijks overkomen. Zijn hele vakantie was hij voortdurend in de verwachting die obligate Noorse schoonheid tegen het lijf te lopen die met hem gewillig het bed zou induiken. Ofwel was hij te schuchter, ofwel te lelijk, maar wellicht klopte dat verhaal dat hem zo zijn stoere vrienden al zo vaak was verteld helemaal niet en was het aan hun, nochtans niet echt fantasierijke, brein ontsproten. Desondanks was Scandinavië niet tegengevallen. Fantastische landschappen, rustig en niet zo koud als het uit ziekt. Hij had het genoegen mogen smaken eindelijk de midzomernacht van dichtbij te mogen meemaken. Uiteindelijk keerde hij dan ook met een uitgerust lichaam en een goede geest, maar zonder enig geld (want Scandinavië is duur) terug naar huis.

Hij zou zelfs 's avonds laat thuisgeraakt zijn, moesten de nochtans zo efficiënte Duitse spoorwegen hem geen loer gedraaid hebben. In Hamm bleek hij de nachttrein vanuit Berlijn naar Brussel te hebben gemist. Eigen schuld, hij moest de stoptrein maar niet genomen hebben! Maarten wist dat hij niet in het station kon blijven overnachten. De vriendelijke Duitsers gooiden er stante pede iedereen uit die maar wat van een gestrande rugzaktoerist had. Een korte wandeling in de stad dan maar. Het stadscentrum bleek echter verder dan gedacht en met een zware reistas op de rug is een lange wandeling niet echt evident. Goed, dan maar van de avondlucht genieten en voor het station blijven hangen. Helaas bleek de continentale avondlucht frisser dan in Noorwegen, nochtans noordelijker gelegen. Het zou dan ook op de tanden bijten worden.

Tot plots bleek dat iemand medelijden met hem had gekregen. Een jonge vrouw – wat de vreemde reden voor haar aanwezigheid ook kon zijn – zei hem dat als hij de laatste trein had gemist zij hem wel naar de stad kon brengen. Maarten bedankte haar daarvoor, wat moest hij in de stad gaan doen zonder geld? Ze schoot in een lach. Blijkbaar werkte hij herinneringen in haar op. Ze heette Ilse, moest een tiental jaar ouder zijn dan hij, zo'n 35, had kort steil zwart haar, een warme lach en een fascinerende blik toen ze naar hem luisterde. Voor één nacht kon ze wel in haar appartement in de stad overnachten. Het was volgens haar onzinnig om hier in de nacht vijf uur op de volgende trein te wachten. Maarten verbaasde zich erover dat hij niet weigerde.

Even later zat hij in een Duitse middenklassewagen op weg naar de woonplaats van een vrouw die hij nog maar een kwartier kende. Ze praatte honderuit over hoe het kwam dat ze in zo'n lelijke stad woonde, over het feit dat er nooit buitenlanders kwamen en over de pas vernieuwde straatverlichting. Ze vroeg of hij een voorkeur had aan Prince of Queen, waarop ze muziek van The Police opzette zonder op en antwoord te wachten. In haar vrij kleine appartement vroeg ze hem eerst of hij nog een kop warme chocola moest. Het durfde niet te weigeren. Terwijl ze in de keuken rommelde rolde hij zijn slaapzak in de hoek voor het TV-toestel uit. Ze vroeg hem vanuit de deuropening of hij uit door- of terugreis was en waar hij vandaan kwam. Toen hij op die vragen had geantwoord veronderstelde ze dat hij wel veel had gezien en dat zij er ook eens dringend uit moest om haar zinnen te verzetten. Na het uitdrinken van de chocola zei ze hem dat ze ging slapen. Ze zou hem morgenvroeg wel wekken voor ze naar haar werk ging en beloofde hem aan het station af te zetten.

Toen Maarten zich had uitgekleed en in zijn slaapzak was gekropen lag hij op zijn rug en bekeek het maanlicht dat door de gesloten gordijnen op het plafond scheen. Het leek hem niet echt te bevreemden dat hij zich in en volslagen onbekende plaats overnachtte. Dit was niet nieuw, al was het wel uitzonderlijk dat ook de bewoner van die plaats hem volslagen onbekend was. Hij moest reeds een tijdje ingeslapen zijn want hij lag op zijn rug toen hij wakker schrok van het kraken van een houten vloer. Toen hij zijn ogen opende zag hij twee voeten even voor zich. Zijn verbaasde ogen keken omhoog en gleden langs hem naakte lichaam van een welgevormde vrouw. In het schemerdonker kon hij Ilse's gelaatstrekken niet voldoende onderscheiden, maar aan de hand van haar twee felgroene ogen kon hij wel een zekere schittering opmerken.

Aanvankelijk wist hij niet wat te doen, maar draaide zich toch om en keek haar aan. Ze knielde naast hem neer en ristte zijn slaapzak verder open zodoende dat hij zich kon rechten en zijn mond om haar warme lippen kon drukken. Haar tong zocht zich een weg zijn mond in en streelde zijn tanden van links naar rechts en van boven naar onder. Ze duwde hem zachtjes achterover en drukte haar lippen tegen zijn nek. Voorzichtig zette ze haar tanden in zijn vel, waarna ze met haar tong verder afdaalde langs zijn hals naar zijn borst. Haar tong liet een natte streep achter tot zijn rechter tepel, die ze voorzichtig in haar hand nam. Terwijl ze eraan zoog voelde hij zijn erectie groeien.

Hij streelde met zijn ene hand haar schouder en men haar ander probeerde hij haar hoofd verder naar beneden te duwen. Ze liet zich echter niet opjagen en trok aan één van de schaarse haartjes aan zijn navel. Een pijnscheut schoot door hem waardoor zijn penis zijn grootste omvang had bereikt. In één beweging trok ze zijn schort naar beneden. Met zijn benen bevrijdde hij zich helemaal uit de beklemming van zijn slaapzak. Hij tilde ze op zodat ze zijn onderbroek van zijn benen kon trekken. Daarna richtte ze zich op. Terwijl hij de rondingen van haar lichaam bekeek vingerde ze zichzelf en trok met haar tanden een plots te voorschijn gehaalde condoom open. Terwijl ze zijn ogen vasthield rolde ze de condoom af over zijn stijve orgaan. Ze ging schrijlings over hem heen zitten en liet zich met zacht gekreun op zijn lid zitten. Langzaam schoof de penis haar vagina binnen.

Maarten slaakte een diepe zucht toen hij tot de wortel in de bron der vruchtbaarheid was gegaan. Ilse bewoog niet en liet haar handen over zijn warm geworden borst glijden. Hij legde zijn handen op haar ronde billen en hief zijn bekken met een harde stoot omhoog. Een hoge klank ontsnapte diep uit de keel van de jonge vrouw. Terwijl zijn handen over haar soepele lichaam gleden paste zij haar ritme aan en bewoog in een langzame beweging van harde stoten naar beneden. Hij voelde haar schaamlippen om zijn harde penis heen sluiten en begon diep te ademen. Toen hij met beide handen haar kleine maar vaste borsten greep leunde ze achteruit en legde haar handen in haar net. Hij keek haar aan en moest beroep doen op zijn ervaringen uit de Yoga om niet wild in haar te stoten om zijn hoogtepunt te bereiken wanneer een lage diepe klank uit haar halfgeopende mond kwam. Ze duwde haar hele lichaam tegen hem aan toen ze klaarkwam en zijn armen krachtig tegen de grond hield.

Toen ze uitgeput op zijn borst viel voelde hij haar en zijn hart samen onwaarschijnlijk snel kloppen. Hij verbaasde er zich over dat hij zich had kunnen beheersen, iets wat hij tijdens zijn soms dagelijkse masturbaties nooit had gekund. Ilse kuste hem op de mond en op de ogen en beet hem in de oren, maar gleed niet van zijn stijve penis af. Toen haar ademhaling weer wat regelmatig was besloot hij zijn eigen passie te bevredigen. Zonder haar lichaam te verlaten duwde hij haar op haar rug en keek haar diep in de ogen. Ze knikte hem toe en streelde zijn armen en rug. Hij voelde warm vocht op haar buik. Wanneer hij zich op haar uitstrekte schoven zijn voeten tegen de bank. Zachtjes schoof hij haar vooruit en duwde een stapel video's opzij. Hij voelde haar harde tepels in zijn lichaam toen hij zich tegen haar aan drukte. Ze ademde warme lucht tegen zijn oor en fluisterde onverstaanbare liefdesklanken terwijl ze haar benen om hem heen sloeg.

Zonder haar aan te kijken bewoog hij zijn bekken met afwisselend korte stoten en lange halen tegen haar aan. Door zijn bewegingen schoof ze verder op de koude vloer van de slaapzak af, maar het leek haar niet te deren. Toen hij voelde dat een hoogtepunt dichterbij kwam stopte hij zijn bewegingen en liet zijn ademhaling opnieuw dalen. Hij strekte zijn handen achteruit en duwde haar gesloten benen van zijn af. Hij trok zich volledig van haar af en schopte de verfrommelde slaapzak weg terwijl hij haar nogmaals bekeek terwijl ze zelf haar borsten streelde. Hij nam zijn penis in zijn rechterhand en steunend op zijn linkerarm zocht hij opnieuw de warme ingang tussen haar gespreide benen op. Maarten keek hoe zijn harde penis langzaam haar wachtende lichaam ingleed, soepel door de vochtigheid van haar sekse. Hij zocht steun op zijn beide armen en stootte een eerste keer diep in haar gloeiende lichaam. Hij voelde zweet op zijn rug en zacht hoe ze zichzelf verbeet om haar genot uit te schreeuwen. Daarop gaf hij een tweede stoot waarop ze opnieuw achteruit schoof.

Ze legde haar uitgestrekte armen op zijn billen en trok hem dichter tegen zich aan. Hij probeerde zich nog meer op te richten om haar te bekijken terwijl hij zich in haar verlustigde. Met zijn hoofd in zijn nek versnelde hij zijn ritme. Al vlug was hij ieder besef van tijd en plaats verloren terwijl hij het tempo van zijn stoten verhoogde. Kreunend spoot hij zijn levensvocht uit zich in een reeks van korte ritmeloze bewegingen van zijn onderlichaam, waarna hij op zijn partner neerzakte. Haar lichaam bewoog mee toen met de laatste stuiptrekking zijn geest volledig leegstroomde. Pas toen hij haar voorhoofd kuste en de wegebbende energie voelde, wist hij dat ze gelijk met hem was klaargekomen. Hij richtte zich op en trok zich terug waarop hij het condoom onhandig van zijn penis haalde en dichtknoopte.

Samen stommelden ze naar haar bed waar ze in elkaar armen in een sluimerende slaap vielen. De volgende morgen gaf Ilse toe dat zij hem inderdaad had meegenomen met het oog op een fikse vrijpartij. Ze had het reeds enkele weken uitgemaakt met haar vriend, maar moest noch fysiek afscheid nemen van haar liefde. Voor ze hem aan het station afzette wisselden ze hun adressen uit. Maarten was steeds welkom op doorreis. Er zou steeds een bed voor hem klaar staan! En zo was deze vakantie voor hem ook nog op het seksuele vlak een meevaller geworden. Hij wist alleen niet of hij het zijn vrienden zou vertellen. Ze geloofden hem vast toch niet!

© Martijn

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Nachtredster

 1. 4 mei 2007 at 15:04

  Slordige tikfouten vereisen vervelend herlezen en een afnemende trek. Jammer, het had meer kunnen zijn.

 2. 4 mei 2007 at 23:31

  Wanneer je een verhaal in mooie volzinnen wilt schrijven, verplicht je jezelf dit van de eerste tot de laatste regel vol te houden. Behalve dat het hieraan schort, doet het gezwollen taalgebruik hier en daar afbreuk aan het verhaal. Hou het liever simpel dan krampachtig.
  Inhoudelijk matig. 1*

 3. 8 mei 2007 at 09:28

  Aanvankelijk nogal hakkelend geschreven, en niet omdat de schrijver Vlaams lijkt te zijn. Ook een wat gezochte aanleiding: als een meid een wip voor een nacht zoekt, gaat ze misschien om 10 uur 's avonds zoeken en niet als de laatste trein al weg is. Maar als er eenmaal gesekst wordt, komt de schrijver beter op dreef. Nog net een sterretje dus.

 4. 19 januari 2011 at 21:13

  Grappig: Fanny vond het in het vervolg van het verhaal verlopen naar minder, PaulX net andersom, zo ik lees. Ik geef ze beiden gelijk. Dit verhaal heeft wel iets, maar het kan beter, over de gehele linie.

Geef een reactie