hot teens tube shemale jizzed by group.

Neuken op het naaktstrand

Mooi weer, maar niet te. Een zaterdagmiddag in september, ongeveer 23 graden. De meeste mensen duiken de stad in, winkelen wat, gaan op een terrasje zitten. Ik heb andere plannen. Plannen met jou. Je vraagt nog of ik zin heb naar de stad te gaan, misschien is er nog een leuk aanbiedinkje van zomerkleding. Of uitverkoop bij Hunkemöller? Je wilt best iets voor me passen, en als ik het mooi vind, mag ik het best voor je kopen, zeg je met twinkelende ogen.

“Nee” zeg ik resoluut: “Je weet hoe je op je mooist bent. Ik pak wat handdoeken, pak jij wat lekkers, dan gaan we naar het naaktstrand.”

“Da’s veel te koud” protesteer je, maar als ik je verzeker dat we niet hoeven te zwemmen maar lekker in de zon gaan zitten, in alle rust met een rosétje en een tijdschriftje, dan wil je nog even alleen zijn op de badkamer (bikinilijntje?) en vertrekken we een kwartiertje later naar het naaktstrand.

Het is absoluut niet druk; een enkele verstokte zonaanbidder, enkele single mannen. We zijn het enige koppel. Op een heerlijk rustig plekje op het gras, mooi in de zon spreiden we een groot picknickkleed uit, en onze kledingstukken slingeren we er rond om heen. De zon brandt niet, maar verwarmt onze huid aangenaam. Als ik jou steels bekijk, bedenk ik me dat ik mijn ballen best wat had kunnen bijscheren, er komen al iets stoppeltjes weer op. In tegenstelling tot jouw lipjes: die heb je mooi glad geschoren en het streepje er boven is mooi bijgewerkt. Ik geniet van het kijken naar jou, en ik voel mijn pik lichtjes zwellen.

Waarschijnlijk is het ongepast , en vinden doorgewinterde naturisten me een vieze vent, maar ik vind een naaktstrand (of sauna) opwindend. Niet dat ik bloedgeil wordt, maar een hele tijd in rust doorbrengen met mijn mooie vrouw…. het laat me na al die jaren samen gelukkig nog steeds niet onberoerd. Na een dag naaktstrand verlang ik hevig naar haar, en we vrijen dan alsof we elkaar pas net kennen. Hongerig, klauwend en grijpend, elkaar pakken waar we pakken kunnen. Vergeten is dat ik je lichaam door en door ken, en precies je fijne, bevredigende plekjes ken. Ik heb zin, ik ben geil, en ik moet klaarkomen. Ik denk nergens aan, behalve stoten, snel omsloten worden, en me helemaal ontladen. Ongeremd nemen we elkaar, en we komen snel en hevig klaar.

Ik ga snel zitten, want het vooruitzicht van ongetwijfeld een dierlijke vrijpartij na dit strandbezoek laat mijn pik te hard zwellen. Jij weet dat je beet hebt, en je bukt en strekt je uiterst bevallig om onze tas uit te pakken, onze kleren op te vouwen, een tijdschrift uit te zoeken, (Waar heb jij geleerd dat je een tijdschrift uit een tas pakt met je billen naar je partner toe, je benen gestrekt, al je rondingen strak gespannen, je kutje mooi zichtbaar tussen je benen? Nobelprijs voor de vrede voor degene die je deze wondergeile pose heeft geleerd!), en uiteindelijk een rosé voor ons beiden in te schenken. Je komt naast me zitten, kijkt guitig naar mijn knoertharde pik, en spreekt de historische woorden “volgens mij wordt dit een lekker dagje”.

Kijken naar het gras, het patroon op ons picknickkleed, het kabbelende water, niets heeft zin. Je duikt steeds weer op, als een Venus (van Botticelli?) uit de golven. Mijn paal blijft onfatsoenlijk hard voor een openbare plek. Welke man herkent het niet: als dagdromende puber in strakke broek voor de klas moeten komen terwijl je net een stijve hebt? Al dat moois naast me, maakt dat ik me niet alleen opgewonden, maar vooral opgelaten voel.

“Ik ga het water eens in”.

“Even afkoelen?”

“Nee, gewoon even wat baantjes zwemmen”

“Prima, maar ik blijf hier lekker liggen” Waarop ze dat bij woord voegde, zich omdraaide , en me de aanblik gaf waarvan ze weet dat ze me gek krijgt: op haar buik liggend, haar billen mooi omhoog krommend.

Hoe hard mag een man worden op een naaktstrand voordat je wordt opgepakt voor schending van de goede zeden? Een flinke druppel voorvocht, kent de zedenpolitie daar verzachtende omstandigheden voor? Ze liet me geen keus. Ik moest met een stijve paal naar de waterkant lopen. Gelukkig was het niet druk, iedereen zat op ruime afstand van elkaar. Net niet rennend ging ik snel het water in. Het water was verfrissend en verschrompelend. Een wonder geschiedde: een man die blij is dat zijn pik verslapt.

Snel liep ik door tot ik me er tot aan mijn middel in stond. In een beetje rondhangen had ik geen zin, dus ik besloot de plas helemaal over te zwemmen. Een flink stuk, maar dan zou ik heerlijk uitgeput terug komen, even niet in staat om echt opgewonden te raken.

Verstand op nul en zwemmen maar. Langzaam krijg ik het ritme te pakken en raak in een soort trans van slagen goed plaatsen en optimaal drijven. Ik denk nog wel aan haar lichaam, maar dat beeld geeft geen stijve meer, alleen wat fijne prikkels.

Voordat ik het weet ben ik al aan de overzijde, ga even onder, en draai om. Teruggaand kan ik haar met moeite zien, zo groot is de afstand geworden. Wat me ook opvalt, is dat er nog iemand een beetje bij haar in de buurt is gaan zitten. Ook die persoon kan ik amper onderscheiden. Ik kreeg langzaam weer het ritme, en nader gestaag het strandje. Mijn vrouw is op haar rug gaan liggen, zogenaamd dommelend, met een tijdschrift over haar hoofd. Ik ken haar, waarschijnlijk een verleidingstechniek, maar niet zo een dat het er dik boven op ligt. Ze is meer van het plagen, het subtiele; en dan onverwacht direct mij als buit binnen slepen. Zo heeft ze mij versierd, en zo is het al die jaren gebleven. Zij is de jager, ik de gewillige prooi. Mijn prooidierogen (aan de zijkant, beter overzicht houden) is het opgevallen dat de persoon dicht bij mijn vrouw, een zeker niet onaantrekkelijke jonge vrouw is. Net als ons waarschijnlijk begin 30, zeer blanke, bijna doorschijnende huid, een lang rood haar. Op en top vrouw met volle zware borsten, een licht gewelfde buik en vrouwelijke heupen. Ook haar schaamhaar is ros. “natural redhead” flitst door mijn hoofd, en dan kijk ik weg, want ik ben al zo dicht genaderd, het zo onfatsoenlijk zijn om haar zo te blijven bekijken.

Ik voel weer vaste bodem onder mijn voeten, en waad de laatste meters uit het water. Ik voel me goed; mijn spieren tintelen na van het zwemmen, het water druipt van me af, de zon straalt op mijn huid. En mijn pik hangt lekker loom naar beneden – daar is deze zwemtocht ten slotte om begonnen.

Ik plof naast mijn vrouw en merk dat ze (lichtjes) slaapt. Ze heeft onze spullen strategisch geplaatst valt me op: onze grote strandtas beneemt de andere strandgasten het zicht op haar heupen en benen. Ik kijk naar haar lichaam en vergeet al snel de vermoeidheid van het zwemmen. Een iets minder explosief opflakkerend, maar veel intenser vuur verhit mijn lendenen. Ik kan het niet laten om mijn hand op haar dij te leggen. Alsof dat het afgesproken signaal is, doet ze haar benen haast onmerkbaar traag, iets uit elkaar. Als een onervaren minnaar ga ik nerveus en traag naar boven langs haar dij, maar ook steeds snel naar beneden. Stel je voor dat ik te ver ga! Ik ben een beetje gespannen, alsof het de eerste keer is dat ik haar lichaam koester, en nog niet zeker weet of zij wel wil.

Ze wil wel, besef ik, als ik naar haar lipjes kijk. Ze hebben de mooie roze glanzende kleur; en haar wangen vertonen blosjes valt me nu op. Als ik haar blik zoek, krijg ik een knipoog, en dan sluit ze genietend haar ogen weer.

Met meer lef begin ik haar te strelen, langs de binnenzijde van haar dij, terwijl ik gewoon rechtop zit en wat rond kijk. Niemand let op ons. Ze buigt haar benen lichtjes, en langs de onderzijde van haar dijen kan ik onopvallend haar kutje raken. Zacht glijdt mijn hand over haar schaamlipjes op en neer. Ze zijn warm en nat. Behoorlijk nat zelfs. Ik blijf haar strelen, haar klitje omslachtig vermijdend. Ik wil de spanning opbouwen, niet meteen aanvallen. Een zacht kreuntje van haar mengt zich in de idyllische situatie van zon, kabbelend water en wat zachte achtergrond geluiden. Ik spreid haar lipjes en moeiteloos glijden 2 vingers haar kutje in. De natte omklemming van haar bedwelmt me van liefde. Met veel moeite houd ik de tegenwoordigheid van geest om te blijven beseffen waar we zijn en wat we doen. Ik ben mijn liefste aan het vingeren op het naaktstrand! Met een uitgestreken gezicht (waarschijnlijk knalrood tot aan mijn haarwortels, zo rood als de schaamharen van de knappe meid die vlak bij ons zit) pak ik een tijdschrift en doe alsof de Flair me interesseert. Dat blad boeit me niet in de wachtkamer van de tandarts, laat staan als mijn vingers steeds sneller in de kut van mijn vrouw glijden.

“A man’s got to do what a man’s got to do” is een van mijn motto’s, dus ik fake (slechte woordkeuze tijdens vrijen) aandacht voor de tekst en probeer zo geen argwaan te wekken van andere strandgasten. Als ik opkijk, trek ik abrupt mijn vingers uit haar; de knappe meid zit ons ongegeneerd te bekijken. Mijn vrouw draait wat met haar heupen; ze denkt dat ik haar plaag en haar verlangen wil aanwakkeren. Ze is niet de enige. De rosse schone geeft me een overduidelijke knipoog en likt even haar lippen. Terwijl ik haar bekijk gaan mijn vingers weer dieper in mijn vrouw tot aan mijn handpalm. Met mijn duim cirkel ik rond haar klitje. Ik word meteen gecorrigeerd en met haar hand legt ze de mijne recht op haar knopje. Voor de zekerheid houdt ze haar hand op de mijne. Toch voel ik me niet beledigd door dit gebaar. Daarvoor is haar (nog steeds) zachte, maar overduidelijke kreunen te opwindend. De Flair bestaat niet meer, maar mijn vrouw eigenlijk ook niet meer. Ik streel haar lipjes, haar gevoelige knopje, maar heb een hevige flirt met onze roodharige toeschouwster. We jutten elkaar op, en maken en passant mijn vrouw geiler en geiler. Ik blaas kusjes met het rooie stuk uit, die ze opvangt en overal op haar lichaam drukt. Ik ga zo zitten dat ze zicht heeft op mijn gezwollen pik. Ik krijg een opwindend zicht op haar lipjes met het rosse haar er boven. Ik haal kortstondig mijn vingers van mijn vrouw’s klit, en lik de vingers genietend schoon. De buurvrouw kopieert het gebaar feilloos en likt haar kutsap van haar vingers.

Wie zou er niet wezenloos geil van worden? Mijn vrouw in ieder geval wel; onbekend met mijn flirt, begint ze haar billen te spannen en op te richten; het signaal dat ze gaat klaar komen. Ik blijf haar met de zelfde intensiteit strelen, en voel alles in haar spannen. De bevrijdende zucht onderdrukt ze eigenlijk niet, het kan niet anders of ook onze partner in crime heeft het gehoord. Ik houd mijn vingers diep in de natte spleet van mijn vrouw, ik weet hoe graag ze na een orgasme gevuld wordt, en samentrekt rond mijn vingers, of mijn …

“Ik wil je pik”.

“Dat kan toch hier niet”

“Er is niemand; kom neuk me, ik wil je voelen”.

En ik wil je aan mijn pik rijgen denk ik nog licht twijfelend, maar hoe doe je dat hier? Dan valt me op dat onze buurvrouw naar het water verhuist is, en zogenaamd spetterend en plonzend ons duidelijk zit te bekijken. Ze heeft een vol zicht op de natte spleet van mijn vrouw, met mijn twee vingers erin. Verder slaat nog steeds niemand acht op ons.

De aanblik van onze toeschouwster doet mijn twijfel verdwijnen. Ik draai me op mijn zij, en buig me iets over mijn vrouw. Het lijkt of we elkaar diep in de ogen kijken en soms een net kusje geven. Alleen vanuit het water zie je mijn ongelooflijk harde pik, die recht voor haar kut steigert. Met haar gezwollen lippen zuigt ze me werkelijk naar binnen, en komt meteen weer. Ik voel haar spannen en ontspannen, ze maakt mijn pik en ballen nat met haar sap, en op het ritme van haar orgasme beweeg ik zachtjes in haar. Langzaam ebt haar hoogtepunt weg. Loom blijft ze liggen, maar als ik mijn pik krachtiger in haar stoot, komt ze opeens bij.

“Iedereen kan ons hier zien!!!!” sist ze, alsof ik de aanstichter ben van alles. Ze springt nog net niet op, maar door haar beweging floept mijn pik wel uit haar kut. Orgasme, loomheid, ontspanning, alles is ze vergeten.

“Blijf lekker zitten schatje, het is denk ik niemand opgevallen, als we nu geen gekke dingen doen, weet niemand ervan. Weet je wat, blijf even lekker liggen, zal ik een ijsje voor ons halen. Ik ben al niet stijf meer” Ze wordt weer wat relaxte, kijkt rond, en ziet niemand die op ons let.

“Mmm, dank je, wat lief ben je, en lekker. Een magnum zou een perfecte afsluiting nu zijn”

Ik pakte wat geld, kuste haar even, een liep naar het ijskraampje. Als ik afgerekend heb, wil ik me omdraaien en bots bijna tegen onze gluurdster aan.

Mijn pik reageert meteen op haar nabijheid.

“Een ijsje, da’s wel lekker na inspanning… maar euh, ben jij al volkomen ontspannen, of moet jij ook nog ontladen?”

Wordt vervolgd … ?

©

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Neuken op het naaktstrand

 1. 8 oktober 2006 at 18:28

  Vooral veel storende fouten met de tijden van het werkwoord. Interpunctie niet altijd goed (komma's.) Op het laatst niet consequent. Contaminatie!

 2. 14 oktober 2006 at 15:15

  Een goed debuut. Goed van opbouw, spanning.
  Springt heen en weer tussen verleden tijd en tegenwoordige tijd; hier en daar wat taalfouten (voorbeeld: trans moet zijn trance).
  Lees een volgend verhaal een paar keer door voordat je het instuurt om foutjes er uit te halen.

 3. 26 oktober 2006 at 15:36

  Spannend verhaal, helaas ontsierd door een paar knetterende taalfouten en een banale titel.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world