Niet gewenst bezoek

Zaterdag

Het was al laat die avond toen ik het café De Zwarte Ruiter binnenkwam, een uur voor sluitingstijd van twee uur zal het geweest zijn. De grootste drukte was in dit buurtcafé alweer voorbij, en enkele stamgasten stonden luid hun gelijk te halen. De eigenaresse, een Rubenstype van een jaar of vijftig was na haar dienst om zeven uur enkel van kruk achter naar een kruk voor de bar verhuist en had ondertussen al een behoorlijke slok bier op. Haar man, die zich zelf niet meer verstaanbaar kon maken zwalkte naar achter in de zaak om op handen en voeten via de trap boven te geraken. De bar”dame” was lang en dun, de jukbeenderen staken zichtbaar uit. De uitgegroeide rode haren verrieden dat de leeftijd toe had geslagen en het grijs schreeuwde om een verfje. Om aan de man te komen droeg ze een wijd topje met spaghettibandjes en gunde ze een klant ruime inkijk. Je kon haar ribben tellen en tussen haar borstjes met een tepel gelijk een kidnyboon ging het tellen gewoon door.

Twee uur, het gordijn en de deur gaan dicht, de muziek wat zachter, maar de pomp blijft open. Na enkele biertjes zijn de beoogde kandidaat van de bar “dame” , de eigenaresse en ik nog de enig overgeblevenen. De eigenaresse staat wankel op en wenkt naar me om mee naar achter in de zaak te gaan, hetgeen ik geruisloos doe. Nu heet het café niet voor niets De Zwarte Ruiter, je ziet achter in de zaak geen steek.

De eigenaresse beveelt me op een café stoel model à la Monet te gaan zitten, achter de deur welke naar boven leidt. Binnen enkele tellen heeft ze mijn broek open en mijn jongeheer eruit, met een ferme ruk scheurt ze haar panty open en drukt ze haar slip opzij. Dan komt ze op me neer dalen waarbij met een ongekend precisie “hij” recht in haar doos verdwijnt. Haar klit bespelen is er in deze positie niet bij maar de ferme borsten met klein puntig tepeltje bevoelen is ook niet te versmaden. Waar ze, zo dronken, de kracht vandaan haalt weet ik niet, maar ze gaat als een bezetene op mij tekeer. Opborrelend bier en een ferme boer in mijn gezicht besluiten de wilde neukpartij en als ik nog wil komen moet het nu direct zijn, wil ik niet onder gekotst worden. Het lukt, binnen enkele seconden spuit ik haar helemaal vol, mijn pik verschrompelt langzaam tot normale maat. Voor haar hoeft het nu ook niet meer en langzaam, zich overal aan vasthoudend stijgt ze af. Er valt een klodder uit haar op mijn broek, dat wordt stomerij, en krijg als besluit nog een natte zoem voordat ze op handen en voeten, net als uren geleden haar man, de trap opstommelt.

De bar”dame” heeft het nu ook wel gehad, de beoogde kandidaat is te dronken om op te staan en zakt regelmatig met zijn hoofd op de bar. Op het verzoek om hem buiten te zetten ga ik niet in, ze moest hem toch zo nodig “gewillig” maken?

Zondag

Een beetje dik hoofd. Een beetje jeuk ook, en dat wordt naar mate de dag vordert enkel maar erger. Ik sta verdorie bijna de hele avond aan mijn zak en schaamhaar te krabben. Het zullen toch geen platjes zijn?

Maandag

Bij de apotheek vraag ik bescheiden of voor lotion tegen schaamluis een recept noodzakelijk is, wat gelukkig niet zo is. Die avond kijk ik naar mijn kaal geschoren en met lotion behandelde jongeheer. Tja zeg ik tegen hem, dat komt er nu van hé, de volgende keer toch maar eens nadenken met mijn hoofd in plaats van met jou.

© MTJ

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Niet gewenst bezoek

  1. 19 december 2007 at 16:40

    Een mwerkwaardig verhaal met wat slordigheden, maar zeker niet slecht

  2. 28 december 2007 at 18:53

    Leuk en vlot verhaal. Het niveau van de opwinding blijft wat achter.

Geef een reactie