Niets van vreemden aannemen

Mirjam was altijd een keurige huisvrouw geweest en had op seksgebied niet veel bijzonders beleefd. Dit was mede veroorzaakt door haar medische problemen. Gelukkig waren deze nu achter de rug en voelde de vrouw zich een stuk levendiger.

Haar vriend Jaap had een veel vrijere instelling als het over seks ging en de volslanke brunette twijfelde of hij wel al die jaren loyaal was geweest. Hij had natuurlijk ook onder haar problemen geleden en was veel seks te kort gekomen. Ze zou het hem kunnen vergeven. En had zij niet in het verleden hem meerdere malen uitgedaagd om vreemd te gaan? Nu Mirjam er over na begon te denken, kwamen meer dingen naar voren. Jaap had haar wel eens gepolst om een trio met twee kerels te doen of naar een parenclub te gaan.

Na de operatie leek de brunette met een inhaalrace aan seks te zijn gestart. Ze had bijna al haar oude standpunten overboord gegooid en was vol overgave gaan experimenteren. De vrouw kon zich echter nog niet toe zetten om buitenstaanders bij haar seksleven te betrekken. Tot dat ….

Slenterend door de stad liep ze rondkijkend van winkel naar winkel. Het was koopavond en het liep tegen sluitingstijd, toen ze de erotiekshop van 'Christien le Duc' binnen stapte. De vrouw voelde zich op een vreemde manier gespannen. Het was een erotische spanning te noemen en haar kruisje tintelde verlangend naar aandacht. Ja. haar vriend Jaap moest straks maar eens goed met haar te keer gaan!

Kijkend tussen de pikante lingerie werd Mirjam door een onbekende gozer aangesproken. De rijpe dertiger schrok uit haar gedachten op en keek om. Ze stond oog in oog met een Arabische jongeman die haar vriendelijk lachend aan keek. Ze schatte hem hooguit een jaar of vijfentwintig en dat was dus een jaar of 14 jonger dan zijzelf.

“Die lingerie zal jou zeker mooi staan”, zei de knul opnieuw. Mirjam hield het setje dat zij in haar hand had wat hoger en bestudeerde het met meer aandacht. Ze voelde de adrenaline door haar aderen schieten en had zo'n vermoeden waar die gozer op uit was.

“Als lingerie past, ik betalen en jou geven!”, zei de Arabier brutaal. Mirjam keek hem strak aan en dacht na. Het was inderdaad een leuk lingerie setje en de prijs ervan was niet misselijk. Ze zou het best wel willen hebben, maar zou zij het van een volslagen vreemde aannemen?

Ze bekeek de gozer nog eens aandachtig. Mmm dat zag er toch verzorgd uit! Ineens schoot Mirjam te binnen dat gezegd werd, dat Arabische mannen direct twee keer achter elkaar konden wippen en ook nog eens groot geschapen waren. Deze hitsige gedachte maakte haar los en deed haar poesje flink te jeuken van opwinding. Ze voelde zich seksueel aangetrokken tot de jongeman en na hem wederom goed bekeken te hebben, ging ze akkoord met zijn voorstel.

De pashokjes bevonden zich achterin de zaak en Mirjam had haar kleding op het haakje gehangen. Nu stond ze op haar slipje na geheel naakt in het kleine pashokje. Snel paste de volslanke brunette de lingerie en bekeek zich zelf in de passpiegel. De rode beugelbeha drukte haar D-cup omhoog, waardoor ze nog groter leken. De hoog uitgesneden tangaslip kon nauwelijks haar kortgeknipte schaamhaar verbergen en zat strak rond haar schaamlipjes. Wel een vreselijke opzichtige kleur, dacht ze. Maar door de spanning die ze op dat moment door haar lijf voelde gieren, was het wel de juiste kleur.

Mirjam hoorde de man buiten het pashokje en verwachtte dat hij zo het gordijn opzij zou doen, om haar te bekijken. Niets was echter minder waar en Mirjam kleedde zich ongestoord weer aan.

“Past”, zei de volslanke brunette kort en gaf het lingerie setje aan haar gulle gever. Deze rekende het zonder verder te vragen af. Buiten gaf de Arabische knul het tasje met de lingerie aan Mirjam en vroeg aan haar of zij ergens iets met hem wilde gaan drinken. De brunette voelde zich enigszins verplicht tot een tegenprestatie en antwoordde: “Als we wat bij jouw thuis gaan drinken, dan laat ik je zien hoe jouw cadeau mij staat.”

Mirjam dacht dat het niet zo'n vaart zou lopen, ze had het toch zelf in de hand. Bovendien kan kijken geen kwaad, stelde de brunette vast. Lachend moest ze denken aan de aloude waarschuwing van haar moeder; neem geen dingen van vreemde mannen aan en ga niet met ze mee!

Een kwartier later zat de vrouw bij de Arabier thuis op de bank. Ze was er intussen achter gekomen, dat hij Rachid heette en nog vrijgezel was. Na wat heen en weer gekeuvel, verontschuldigde Mirjam zich en trok zich met de nieuwe lingerie in de hand terug in zijn slaapkamer. Gespannen liep de ze slaapkamer in. Ze vergat de deur echter goed dicht te doen, zodat deze op een flinke kier bleef staan.

In het vertrek stond een groot kingsize bed en een grote kast met daaraan een passpiegel. Ja, Arabieren stonden volgens de vrouw nu eenmaal bekend om hun ijdelheid. Ze moest toegeven dat Rachid er prima verzorgd uit zag.

Stukje bij beetje kleedde Mirjam zich uit en had niet door dat haar gulle schenker, haar door de kier van de deur stond te begluren. Hij zag haar op de rug en keek toe hoe zij de rode lingerie aan trok. Bij het aantrekken van het slipje bukte de brunette wat naar voren, hetgeen voor de Arabier een fraai uitzicht op de contouren van haar rijpe pruim bezorgde. Het was slechts voor een fractie, maar voldoende om zijn appetijt voor deze vrouw te vergroten. Zijn pik joeg omhoog en knelde hevig in zijn broek.

Op het moment dat de brunette naar de passpiegel liep zag Rachid voor het eerst haar grote tieten en zuchtte opgewonden. Dit werd hem echt te veel en razendsnel bedacht hij een plan om de vrouw te kunnen naaien. Hij maakte dat hij snel naar de kamer kwam, om te voorkomen dat zij hem zou betrappen.

Enkele minuten later stapte Mirjam gehuld in de knalrode lingerie de woonkamer binnen en kreeg de schrik van haar leven. Zo schaars gekleed als zij was bevond de vrouw zich tegenover een nog schaarser geklede Rachid. Met open mond en volslagen sprakeloos bekeek de brunette de knul die spiernaakt in de kamer stond. Haar ogen gleden automatisch naar zijn kruis en ontdekte dat hij inderdaad een behoorlijk grote pik had, welke ook nog eens keihard overeind stond.

“Je had de deur op een kier laten staan, vandaar!”, merkte de Arabier op en vervolgde: “Ik moet zeggen dat je er zo lekker uit ziet!”

Mirjam kon niet helder denken en wist niet goed wat ze moest doen, maar voelde zich ontzettend geil worden. Ze bleef naar de grote Arabische knots kijken, terwijl zij op haar beurt door de man bestudeerd werd. Wat hij hier aanschouwde beviel hem zeer. Hij had een voorliefde voor volslanke vrouwen met wulpse welvingen en een stel grote tieten. Rachid zag de geile blik in de ogen van de Hollandse vrouw en stapte op haar af. Hij dwong haar naar achteren te lopen tot ze tegen de tafel aan stond.

Mirjam was als vanzelf met haar kont op de tafel geschoven en keek met een blik van ongelofelijke geilheid naar de Arabier. Ver in haar achterhoofd gonsde wat er te gebeuren stond, maar de volslanke vrouw was zo overdonderd door de actie van de Arabische gozer dat zij niets ondernam.

Met een ruk werd het fel rode slipje van haar kont getrokken en haar benen gespreid. Snakkend naar adem keek de brunette toe hoe Rachid brutaal tussen haar dijen stapte en zijn harde paal tegen de ingang van haar poesje drukte. “Heuuh, ….. Ooooohh”, kreunde Mirjam, toen de vreemde pik stukje bij beetje haar natte gleuf in gleed. De Arabische neukstaaf vulde haar kut op fantastische wijze, toen hij er tot zijn ballen in zat. Rachid pakte Mirjam bij de heupen en begonnen haar gestadig te naaien. De Hollandse vrouw kon alleen maar steeds luider kermen van genot en vertoefde al snel in de zevende hemel.

“Aaahh, Wat een geweldige pik heb je, Turk ……OOOOhh, Shit! Ik….. IK KOM KLAAAR!!!”, riep Mirjam na enkele minuten en greep Rachid met een hand bij zijn schouder en staarde naar de pompende pik in haar samentrekkende poesje. Even hield de jongen in om de brunette wat rust te gunnen, maar verhoogde daarna zijn tempo.

Mirjam beleefde de neukbeurt als in een droom en voelde de grote paal nog dikker worden, ten teken dat zij zo vol gespoten ging worden. Met een harde brul kwam Rachid klaar en spoot een grote lading zaad in de sappige Hollandse pruim.

“OOOOhh, JAAAAhh… Spuit me vol, Turk!!!”, kreunde de brunette en bereikte opnieuw een hoogtepunt. Direct na zijn zaad geloosd te hebben, trok de jongen zijn pik terug en zag Mirjam dat deze nog steeds keihard was. Het was dus waar, stelde de volslanke vrouw vast en keek hijgend naar het zalige neukwapen.

Rahid trok de vrouw van tafel en wilde haar omdraaien, om van achteren te naaien. Mirjam had echter van de emotie, slappe benen gekregen en zakte door haar benen. Rachid begeleidde de brunette en liet zich zelf achter haar zakken. Hij duwde Mirjam voorover en werkte haar benen uit elkaar. Haar kut stond open en was een gemakkelijk doelwit voor de Arabische knots.

Rachid bracht zijn pik in stelling en ramde hem met een ferme stoot tot aan de wortel naar binnen. Mirjam schreeuwde het uit van het sensationele gevoel dat het veroorzaakte. Nu legde de Arabier direct een straf tempo op en neukte hij zijn gewillige slavin hard. Zijn klokkenspel sloeg bij iedere stoot tegen de poes van Mirjam, die alleen maar naar adem leek te snakken en lag te kreunen dat het niet meer lief was.

Bij iedere stoot had de brunette het gevoel of dat de grote pik dwars door haar baarmoeder geramd werd, hetgeen overweldigend aanvoelde. Mirjam werd minuten lang suf geneukt en kwam onophoudelijk klaar tot Rachid plots zijn paal uit haar trok. De volslanke vrouw viel half bewusteloos om en bleef roerloos liggen.

Het duurde enige tijd voordat Mirjam bij haar positieven kwam en keek gedesoriënteerd om zich heen. Ze had haar slipje weer aan en zag een Arabier met een bikkelharde lul voor zich staan. Had zij het nou gedroomd of ….. Nee, zo achterlijk was zij nu ook weer niet! Haar poesje was drijfnat en Mirjam herinnerde zich feilloos wat er gebeurd was. “Gaat het een beetje?”, vroeg Rachid vriendelijk en reikte haar zijn hand. Mirjam liet zich overeind helpen en naar de bank begeleiden. Half onderuitgezakt vond de jongen de vrouw er zo nog geiler uitzien.

“Je ziet er heerlijk geil uit in die lingerie”, hijgde hij en streelde haar dij.

Mirjam zag het mooie stuk volwassen vrouwenspeelgoed, dat nog steeds keihard overeind stond. Ja, Rachid had haar overbluft en daarmee eindeloos lekker geneukt, wist de brunette nu zeker. Mmmh, dat zag er toch grandioos uit en tja ze was toch al vreemd gegaan, dus kon ze het karwei net zo goed afmaken.

“Leuk, dat mijn lichaam nog zo opwindend is voor zo'n jonge knul als jij! En wat denk je aan die geweldig harde paal te doen?”, merkte Mirjam op. Ze kon de verleiding niet langer weerstaan, greep de knoert beet en vervolgde met:” Waanzinnig geneukt hebben we al! Vind je het goed als ik die prachtige stang van je ga pijpen?”

Rachid hoefde niets te zeggen, want de vrouw boog zich direct over zijn jongeheer en nam hem zo ver mogelijk in haar mond. Lustig sabbelde Mirjam er op los en bracht vakkundig de jongen tot de rand van zijn orgasme. De Arabische knul zag zijn pik in de gulzig mond van zijn nieuwste verovering verdwijnen en kondigde luid kermend aan dat hij ging komen. Mirjam voelde de pik groeien en wilde van geen wijken weten.

“OOOhh, SHIIIT…… HOLLANDSE TEEEEEEF!!!”, schreeuwde Rachid al spuitend. Zijn zaad vloog uit zijn paal diep in Mirjam's keel. Ze zoog tot de laatste druppel door voordat ze eindelijk de lul los liet.

Hiermee kwam een einde aan een verrassende ontmoeting en vertrok Mirjam niet lang daarna nog steeds met haar nieuw verworven lingerie aan naar huis, waar ze een hoop had uit te leggen.

© John T

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie