Nieuwjaarswens!

Een beter begin van het nieuwe jaar kon ik me niet wensen! Op de traditionele nieuwjaarsreceptie van mijn werk, kwam ik namelijk een oude bekende tegen… Ik liep met een glas champagne door de mensenmenigte in de ontvangsthal van het bedrijfsgebouw, op zoek naar een asbak voor mijn sigaret, toen ik ineens achter de balie van de receptie Muriel zag zitten. Ik hoefde niet lang na te denken waar ik haar van kende, want onze laatste contact was intens geweest. Ongeveer vier jaar geleden waren we ook al collega's van elkaar, bij een ander bedrijf. Welk een toeval dat ze nu weer in mijn leven opdook!

Ik lachte breeduit naar haar, en zei ” Hoi Muriel, dat is lang geleden! De beste wensen voor het nieuwe jaar.” En ik boog over de balie naar haar toe om drie zoenen te geven op haar wangen.

Ze lachte naar me terug: “Wat leuk om je weer te zien Gaulois. Ik wist niet dat jij hier ook werkte, ik ben vandaag aan mijn eerste dag hier bezig.”

Ongetwijfeld moest zij ook denken aan onze laatste ontmoeting: vier jaar geleden in het archief op een hele hete zomermiddag. Muriel droeg toen een luchtige jurk, en was net als ik bezig in de kelder van het gebouw om het archief op orde te maken. We konden goed met elkaar opschieten, en er hing altijd een spanning tussen ons. Die middag ontaarde dat in een heerlijke vrijpartij op de koude vloer. Ik had al lang gezien dat ze onder haar jurkje slechts een slipje droeg, als ze bukte kon ik elke keer de randen van dat slipje door de jurk heen zien. Een BH droeg ze volgens mij nooit; ze had stevige kleine tieten, waar ik steeds een stukje van kon zien als ze voorover bukte. Kortom: twee mensen alleen in de kelder, een heerlijke jonge vrouw van 24 met rood krullend haar, en een frisse jongeman van 26. Op een gegeven moment botsten we tegen elkaar aan, en ik voelde haar warme lijf tegen het mijne. Dat was toen de aanleiding voor een vurige tongzoen, die zeer snel overging in het bevoelen van elkaars lichaam. Binnen vijf minuten stonden we als een stel geile pubers tegen elkaar aan te rijden, en ik neukte haar staande tegen een archiefkast…

Dat was dus vier jaar geleden, en nu zag ik haar hier weer voor het eerst. Muriel zag er nog steeds heerlijk uit: ze had een strak wit truitje aan, en een zwarte leren broek. Over het truitje zat een uiterst keurig zwart colbertje. Haar ogen had ze zwart opgemaakt, en in combinatie met haar donkerrode krullende haar zag ze eruit als een uiterst begeerlijke vrouw.

“Bevalt het wat je ziet?”, vroeg Muriel met een gemeen lachje.

Ik ontwaakte uit mijn droom over vroeger, en kon niets beters verzinnen dan “ja, absoluut. Je ziet er lekker uit Muriel…”.

“Dank je, jij mag er ook nog zijn hoor! Wacht even op me, ik ben zo klaar hier, dan kan je me misschien wat van het gebouw laten zien?”.

Oke, dacht ik bij mezelf, dit gaat goed. Muriel ziet eruit om op te vreten, en wil dat ik haar wegwijs maak in dit voor haar nieuwe gebouw!

Vijf minuten later liepen we beide met een glas champagne via de ontvangsthal naar het trappenhuis, zodat we wat rustiger konden praten. Ik merkte dat ik niet anders dan verlangend en geil naar Muriel kon kijken, en voelde dat ik een enorme bobbel in mijn broek had. Muriel nam gelukkig het heft in handen door te zeggen dat ze wel een 'rondje gebouw' wilde doen. En voordat ik kon bedenken wat ze precies bedoelde, pakte ze mijn hand, en trok me mee naar de trap. Zonder een woord te zeggen daalde we af naar de kelder, en precies de spanning vna vroeger hing weer in de lucht. Beneden aan de trap draaide Muriel zich naar me om, trok haar colbertje uit, en liet het op de grond vallen. Ze keek me lang aan, stapte tegen me aan en schurkte haar bovenlijf tegen me aan. Ik voelde haar ferme tieten over mijn borst glijden, en duwde nu mijn anderlijf tegen haar aan.

“Hmm, dat voelt lekker stevig Gaulois, ik wil die pik van je echt hebben nu…ik weet niet wat het is met jou, maar ik ben botergeil van je…kom op, knoop mijn broek open en bevoel me.”

Oef, zo direct kom ik de dames zelden tegen, het was bijna een commando. Wel een waar ik graag gehoor aan gaf, en binnen een minuut stond Muriel met alleen een slipje en haar witte truitje nog aan tegen de muur geleund. Hoerig keek ze hoe ik mijn pik uit de broek haalde. Zodra die bevrijd was, draaide ze zich langzaam om, plaatste haar handen tegen de muur en bukte voorover. Haar benen stonden in spreidstand, om mij makkelijk toegang te verlenen tot haar poes. Met een hand schoof ik het slipje opzij, en stuurde mijn glimmende paal naar haar schaamlippen. Ze draaide een beetje met haar kont, en slokte zo met een diepe zucht mijn paal op. Mijn andere hand verdween onder haar truitje, zodat ik haar borsten kon kneden. Ik pakte haar linker tepel tussen duim- en wijsvinger en draaide er zachtjes aan. Muriel steunde steeds zwaarder, en bukte verder voorover; totdat haar bovenlichaam horizontaal stond. Met haar handen zette ze zich tegen de muur af, precies op de momenten dat ik mijn paal diep in haar drukte. De bewegingen werden steeds harder en wilder, en onze lijven kletsten luid tegen elkaar aan.

“Ik ga komen…neuk me harder, dieper, kom op….neuk me…” beet Muriel me met schorre stem toe.

Tjeetje wat een hitstige tante; ik neukte me ballen er zowat vanaf, en zij wil dat ik haar nog harder pak! Door de nu ongecontroleerde bewegingen, en het heftige draaien van Muriel's kont, floepte mijn lul er pardoes uit. Glimmend van haar vocht zwiepte hij op haar rechterbil. Ik bedacht me geen moment, en legde mijn handen op haar billen. Ik trok de zachte helften uitelkaar en drukte mijn lul tegen haar anus.

Een verschrikt kreetje slaakte Muriel nu, maar ze bukte nog iets lager en siste: “aah, ga je me daar ook neuken?…kom op Gaulois, ik wil die staaf weer in me, maakt mij niet uit waar, maar PAK ME verdomme…”

Nou, ze kan het krijgen zoals ze wil flitste door mijn hoofd, en ik drukte voorzichtig tegen haar sterretje aan…nog iets harder….weer een stukje verder. Muriel duwde nog eens hard haar kont naar achter, en mijn lul verdween voor de helft in dit zeer strakke holletje. Nu gingen de remmen bij ons beide helemaal los, en ik neukte haar steeds dieper. Haar kontje kon mijn hele lul hebben, en met lange diepe halen pompte ik op haar in. Muriel begon nu te piepen en te kreunen als een speenvarken: aaaah…ieeeee….ahah..” Ik hield haar heupen stevig vast en beukte in een laatste sessie nog wilder op haar in. Ik voelde mijn zaad borrelen en gooide het in twee krachtige stralen diep in haar aars. Muriel liet een hand los van de muur om zelf haar klitje te stimuleren. Een paar stevige wrijvingen waren voldoende om met een rauwe kreet klaar te komen.

Muriel zakte daarna langzaam op de grond, en bleef daar enkele minuten versuft uitpuffen. Zelf leunde ik tegen de muur , en borg mijn lul weer op in mijn broek. Muriel keek naar me op en zei:” is dit nu een lekkere nieuwjAARS wens of niet…?”

Zonder mijn antwoord af te wachten pakte ze haar kleren van de grond, kleedde zich aan en liep met een tevreden glimlach de trap op. Ik keek haar wiegende billen achterna, en bedacht dat 2002 een heerlijk jaar kon worden.

© Gaulois

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie