hot teens tube shemale jizzed by group.

Nooit meer hetzelfde….

De zus van mijn vrouw is elf jaar ouder dan zij en bepaald aan de mollige kant. Niet echt seksueel aantrekkelijk was altijd mijn oordeel en daarom was mijn belangstelling voor haar in dat opzicht nooit zo groot. Sinds kort is dat echter veranderd en daar gaat dit verhaal over.

Ria is haar naam en ze is nu, jawel, 44. Drie jaar geleden werd ze weduwe, treurig genoeg, en sindsdien komt ze wat vaker bij ons over de vloer dan voorheen. Elke dag op de koffie, maar dan ben ik niet thuis, maar ook in het weekend en dan ben ik er wel. Niet zo bijzonder. Ze is wel heel erg aardig, maar andere gedachten kwamen nooit bij me op, want daar was ze eenvoudig het type niet voor. Tot kort geleden het volgende gebeurde.

Lianne, moest voor een kleine ingreep het ziekenhuis in. We dachten zelf dat het wel poliklinisch kon worden afgedaan, maar dat bleek toch anders. Vrijdag werd ze geholpen en het werd verstandig geacht haar in het weekend ter observatie in het ziekenhuis te houden.

Zaterdagochtend stond ik onder de douche en ik was zo geil als een beer. Je kunt dat wel eens hebben. Ik was van plan me af te trekken toen de voordeurbel ging. Ik had niet gedacht dat Ria nu ook op de koffie zou komen, maar dat was dus wel zo. Ik schoot snel een ochtendjas aan en liet haar binnen.

O, zei ze, stond je te douchen?, zei ze, dan zet ik alvast wel koffie.

Ineens was ze wel een begeerlijke vrouw. Als het vijf minuten later was geweest en ik mijn voorgenomen handeling had beëindigd zou het waarschijnlijk anders zijn geweest, maar nu…., ik had een stijve van jewelste en het idee dat daar tussen die volle dijen een rijpe kut te vinden was waar ik hem in zou kunnen steken maakte me bijna razend. Daarom bleef ik maar om haar heen draaien terwijl ze met de koffiepot aan de gang ging.

Ga je boven nou maar klaar maken, zei ze lachend. Zo zei ze het letterlijk, zonder enige bijbedoeling, dat wist ik zeker, maar ik maakte er handig gebruik van.

Meen je dat?, vroeg ik zonder omwegen. Moet ik me gaan klaar maken?

Ze keek me eerst vragend aan en toen het tot haar doordrong kreeg ze een kleur van jewelste.

Zo bedoelde ik het niet, hakkelde ze.

Dat weet ik, zei ik snel, maar misschien is het toch wel een goed idee, anders blijf ik er maar mee rondlopen en wie weet wat er anders nog kan gebeuren met zo’n vrouw als jij in de buurt?

Doe niet zo raar Stijn, zei ze, ik ben helemaal jouw type niet…

De manier waarop ze dat zei, niet kwaad, meer een beetje gegeneerd, verlegen, maakte me overmoedig.

Nou, daar denkt déze jongen duidelijk anders over, lachte ik en trok mijn ochtendjas open om mijn bonkende paal te laten zien.

Ze slaakte een gilletje en sloeg een hand voor haar mond. Van die verwarring maakte ik gebruik door haar om haar middel te grijpen en tegen me aan te drukken.

Nee, niet doen Stijn, hijgde ze toen ik mijn handen om haar kont vouwde en mijn lul tegen haar buik stootte. Er was geen weg terug meer. Toch stribbelde ze nog tegen. Doe nou niet Stijn, jammerde ze, toen ik haar rok omhoog trok: ik schaam me dood! En ineens wist ze zich los te wurmen en zette het op een lopen, de gang in. Ik was verbouwereerd en ook wel geschrokken, dacht dat ik het toch nog verpest had, of verkeerd ingeschat. Maar in plaats van dat ze naar de voordeur liep, rende ze de trap op! Er was dus nog hoop, en ik rende achter haar aan. Maar ze had een voorsprong en toen ik boven was sloeg de badkamerdeur dicht en ik hoorde hoe ze de knip erop deed.

Daar stond ik dan, letterlijk voor lul!

Kom Ria, fleemde ik en klopte op de deur. Doe maar open, je hoeft nergens bang voor te zijn, ik zal het niet meer doen. Sorry! Ik meende het. Er was me nu veel meer aan gelegene om de scherven te lijmen dan om haar te pakken, want stel je voor dat ze met dit verhaal naar haar zusje ging!

Er kwam geen antwoord en het zweet brak me uit.

Toe nou Ria, smeekte ik, kom er nou uit!

Het duurde nog even en toen kwam haar stem van de andere kant, niet kwaad maar zacht: Ga jij naar de slaapkamer Stijn, doe de gordijnen dicht, kruip onder de dekens en ga met je rug naar de deur liggen…., dan kom ik eruit.

Oké, oké, zei ik haastig, maar niet meteen weggaan dan hoor, laten we eerst gewoon even praten!

Het was even stil, toen kwam haar stem weer. Het leek wel of ze lachte. Nee, ik ga niet weg Stijn…

Oké.

Ik liep naar de slaapkamer. De gordijnen waren nog gesloten. Ik deed mijn ochtendjas uit en kroop in bed, zoals ze me had gezegd: op mijn zij en met mijn rug naar de deur. Het zou toch niet waar zijn dat ze….?, dacht ik toen pas en ik kreeg kippenvel bij de gedachte, terwijl mijn lul die na de eerste schrik verschrompeld was weer begon te steigeren.

Een minuut of twee, drie later hoorde ik de badkamerdeur opengaan en voetstappen… Ze ging niet naar beneden, ze kwam de slaapkamer binnen!

Niet omdraaien!, zei ze.

Nee, huiverde ik.

Ze was nu bij de rand van het bed, achter me.

Mijn lul schoot met een ruk in zijn uiterste stand toen ik de dekens opzij getrokken voelde worden. Ze kwam erin!

Verroer je niet, fluisterde ze en ik voelde haar vorstelijke borsten en haar hele warme vrouwelijkheid naakt tegen me aanschuiven.

Jezuschristus! Haar linkerhand gleed over mijn heup en zocht mijn penis. Ik was bijna verlamd toen ze haar vingers eromheen vouwde.

Ik schaam me voor mijn lichaam, fluisterde ze achter me terwijl ze begon te trekken. Daarom doe ik het zo, dat is toch ook goed?

Je hoeft je nergens voor te schamen, kermde ik, maar ze zei niets meer en begon kundig aan mijn geval te trekken. Wat een toestand. Ik hunkerde ernaar om haar te zién, maar ze drukte zich zo hard tegen me aan dat het onmogelijk was om me om te draaien. Ik voelde haar behaarde kut tegen mijn billen, haar buik en borsten tegen mijn rug en met haar hijgende ademhaling in mijn oor gaf ik me over. Toen ik kreunend begon te spuiten hield ze mijn lul losjes vast om te sturen, leek het wel. Het kletste over mijn borst tot tegen mijn kin, pas daarna liet ze hem los en doopte haar hand in mijn sperma om het traag en sensueel uit te wrijven.

Niet omdraaien, waarschuwde ze nog eens toen ik alsnog een poging waagde. Wat een vrouw! Ze leek er zelf wel van te genieten om me zo in te wrijven.

Wil je zelf ook niet klaarkomen?, fluisterde ik.

Het antwoord verbijsterde me. Daar ben ik mee bezig, stoute jongen! Vandaar dat gewrijf met haar kut over mijn billen! Ik begon mee te werken en haar ademhaling werd zwaarder. Kom maar liefje, moedigde ik haar aan, laat je maar gaan, toe maar!

Ze klemde zich vaster tegen me aan, sloeg twee armen om mijn middel en zo samenwerkend schuurde ze haar kut steeds heftiger tegen me aan tot ze snikkend klaar kwam, met haar hoofdje tegen mijn rug.

Onvoorstelbaar wat hier gebeurd was! We bleven een tijdje roerloos tegen elkaar aan liggen, zij met haar armen nog steeds om mijn middel.

Mijn verlangen naar haar werd niet minder en ik bedacht iets om haar zo bij me te houden.

Zal ik even koffie voor ons gaan halen?, vroeg ik.

Ik wil niet dat je me ziet’, hield ze schuchter vol.

Ik zal niet kijken, beloofde ik, kruip maar helemaal onder de dekens.

Daar stemde ze mee in en ik ging als een kind zo blij naar beneden, zónder een ochtendjas aan te doen, want, dacht ik: als ik maar naakt blijf ontdooit ze wel.

Alleen haar hoofd stak boven de dekens uit toen ik terugkwam met het dienblad met twee kopjes koffie. Mijn lul stond weer helemaal in zijn neukhouding en ik liet haar dat vooral goed zien terwijl ik op de rand van het bed ging zitten. Ze moest wel gaan zitten om haar koffie op te drinken, maar ze trok angstvallig de dekens mee omhoog. Toen ze het kopje beet pakte, had ik makkelijk de dekens naar beneden kunnen trekken, maar dat deed ik expres niet. In plaats daarvan probeerde ik haar te overreden. Ik heb je al gevoéld, zei ik, je heerlijke borsten, je buik, je dijen en je kut… Wat is er nou eigenlijk om je voor te schamen?

Ik ben te dik, zei ze, vergeleken met Lianne ben ik veel te dik.

Het had geen zin dat tegen te spreken en daarom gooide ik het op een andere toer.

Maar je zit stevig in je vel, zei ik, je bent niet lélijk. En ik streek over haar blote arm en schouder. Je huid zit strák om je heen en ik wed dat je van cellulitis ook geen last hebt…

Ze huiverde.

Je hebt vaste lekkere tieten, ging ik door, gróter dan van Lianne, een lekkere volle kont en een sappige kut, of niet soms?

Jô! Ze kreeg weer een kleur.

Eigenlijk hoefde ik me niet meer in te houden, besefte ik, want ze had zelf al iets gedaan dat ze zeker niet zou rondbazuinen tegen haar zus. Dus werd ik wat driester.

We zijn twee volwassen mensen, zei ik, jij hebt een kut die erom schreeuwt en ik heb en lul die het kan, kijk maar…

Ze keek al voortdurend naar die steigerende lul van me.

Dat kunnen we toch niet doen…, zei ze aarzelend.

Zo was het genoeg! Ik trok haar tieten bloot. Mijn god, wat een joekels! Ze liet het koffiekopje uit haar handen vallen —  gelukkig was het bijna leeg! — en probeerde ze te verbergen. Maar ik was haar vóór en nam haar armen beet.

Ze zijn práchtig, zei ik, laat zien!

Je liégt, protesteerde ze, maar ik sloot haar mond met de mijne.

En toen ging het vanzelf.

Hoe was het mogelijk dat ik haar seksueel nooit zo aantrekkelijk had gevonden? Ze had een lijf dat álles had, alles wat maatjes groter dan ik gewend was, maar wat een genot om tussen die volromige 40+-benen die glibberige spleet te penetreren! En toen ik eenmaal diep in die weelderige massa zat en ze haar gêne liet varen, haar benen en armen om me heen gekromd, was ze als een geile tijger die me verslond. Oké dan, neuk me maar, steunde ze in mijn oor: doé het dan, néém me!

We neukten als ongeremde gekken en ze was verrukkelijk hot, hot, hot. Vier jaar niet geneukt en dat haalden we in, de hele dag door, tot het groen en geel voor mijn ogen zag.

Dan had je er maar niet aan moeten beginnen, lachte ze toen het al veel later was en ze zich nergens meer voor schaamde.

’s Avonds zaten we berouwvol rond het bed van Lianne in het ziekenhuis. Maar daarna ging ze weer met me mee en kwam er van slapen weinig terecht.

Je hebt het beest in me wakker gemaakt, siste ze ‘s morgens om zes uur toen ze bovenop me zat als een ruiter te paard.

Lianne is nu weer thuis, maar het zal nooit meer hetzelfde zijn…..

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Nooit meer hetzelfde….

  1. 23 november 2006 at 09:14

    aardig verhaal.

  2. 23 november 2006 at 20:03

    Geloofwaardig, zonder franje goed verteld

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world