hot teens tube shemale jizzed by group.

Nooit verwacht (2)

Ik ben amper bekomen van de hoeveelheid mail die me toekwam sinds ik mijn verhaal opbiechtte. Tussen de mail die ik kreeg was ook een mail van ene Sandra, die niet veel zei, behalve dat ze wist wat ik nodig zou hebben. Nogmaals, zo een avonturier ben ik niet, maar sinds wat me voor de Kerst is gebeurd, ben ik, op z'n minst gezegd, aardig bronstig en vind mezelf meer en meer aan het surfen op erotische sites. In mijn profiel staat mijn Messenger adres. Ik gebruik de Messenger amper, af en toe om met een ouwe makker te praten die in Mexico zit.

Maar vrijdagmiddag kwam er een verzoek van Sandra om toestemming te hebben om met me te chatten en ik dacht ach, waarom ook niet. We begonnen met regeltjes schrijven en daarna wat praten. Sandra stelde na een uurtje voor om de camera's aan te doen. Ik stemde toe en zag een knappe vrouw van in de veertig. Veel later leerde ik dat ze 56 was. Leuk koppie met halflang donker haar, volle lippen, groene ogen die amusant in de camera keken. Zij zag mij, eind veertig, fors gebouwd met kort grijs haar en een bril over blauwe ogen.

We maakten grapjes en praatten over van alles en nog wat toen ze opeens zei: “Ach jongen, kom gewoon langs bij me.”

Ze keek serieus de camera in en ik besloot het te wagen. Ze gaf me een adres in Amstelveen en ging me douchen. Een anderhalf uur later was ik bij haar. Een riante villa, mooie tuin ervoor en achter. Ik parkeerde de wagen en belde aan. Een vrouw met kort blond haar deed de deur open.

“Oh, sorry..”, zei ik, denkend dat het een verkeerd adres was.

“Hallo! Je zit prima, Sandra wacht op je”, zei de vrouw die zich voorstelde als Marja.

Ze keek me met grijze ogen lachend aan. Klein van stuk, maar zag er ook leuk uit. Ik liep achter haar naar binnen en Sandra kwam de keuken uitlopen. Ze had een zwarte jurk aan en ik kon zien dat ze een weelderig lichaam had. Grote borsten. Ze zag me kijken en glimlachte. Zowel zij als Marja keken naar mij op dezelfde manier als ik naar hen keek. Marja was klein en alles aan was klein. Ze was slank, had kleine borsten en leek op iemand die aan conditie training doet.

“Nou,”, zei Marja lachend, “genoeg gekeken!”

Ze liep de huiskamer in waar de gordijnen dicht waren en de tafel gedekt was. Met kaarsen aan. En gedekt voor drie. Ik keek Sandra aan.

“Ja joh,”, zei ze meteen, “ik wilde niet zeggen dat Marja en ik met z'n tweeën zijn. We wilden je verrassen. Is dat okee?”

“Ik heb er geen probleem mee.”, zei ik.

We gingen aan tafel zitten. Het was een kleine ronde tafel, net genoeg voor drie man. Ze hadden samen gekookt. Twee vriendinnen die enkele meters van elkaar wonen. Marja gescheiden, Sandra een weduwe. Ze vertelden dat ze het goed met elkaar vonden en de manier waarop ze naar elkaar keken liet niets te raden over. Af en toe nodigden ze een man uit. Op deze manier.

Over mezelf had ik weinig te vertellen, daar ze mijn relaas gelezen hadden. Terwijl we wijn dronken, voelde ik een hand op mijn been, die langzaam in mijn kruis greep. Uiteraard was er een reactie en ik keek naar Marja die onschuldig voor zich uit keek en met één hand at. Sandra stond op om af te ruimen, maar boog zich opeens naar me en kuste me. Haar tong flitste naar binnen en vond de mijne. Marja's hand bewoog zich langzaam over mijn lid, dat nu krap vast zat ik mijn broek. Sandra duwde de tafel weg en kwam op mijn schoot zitten, terwijl ze me beleef kussen. Tergend deed ze de knoopjes over van mijn overhemd en krabde op m'n tepel. Ik liet mijn handen over haar rug gaan en voelde dat ze geen BH aanhad. Ik betastte haar borsten en ze had keiharde tepels. Met mijn hand ging ik naar beneden om verbaasd te ontdekken dat ze geen slip aan had en drijfnat was. Ik bedoel echt nat. Een warme natte plek vormde zich op mijn broek. Marja was achter me komen staan en nu kusten de twee vrouwen elkaar, terwijl Marja mijn shirt uitdeed. De twee vrouwen keken elkaar aan en Sandra duwde alles van tafel, op de grond. Ik hoorde dingen breken. Ze ging op de tafel liggen en ik stond op. Haar kutlippen glinsterden in het halfdonker van het kaarslicht. Ik deed snel mijn broek, sokken en schoenen uit en boog me om Sandra te gaan likken. Mijn lippen vonden haar klitje, die opgezwollen was en ik proefde hoe zoet ze smaakte. Een hand op mijn schouder haalde me weg.

“Nog niet..”, zei Marja.

Ze gaf me een joint. Ik heb jaren niet zo een ding gerookt maar besloot het er weer eens op te wagen en inhaleerde. Marja begon Sandra te likken. Terwijl ze dat deed sloeg ze speels op Sandra's achterste. “JA!”, schreeuwde Sandra bij iedere pets. Ik keek naar Marja's kontje en besloot haar uit te kleden. Er was geen tegenwerping en haar broek ging langzaam uit. Ik zag een klein strak kontje. Ze spreidde haar benen, terwijl ze Sandra bleef beffen en slaan. Ik ging op mijn knieën en wilde haar kut gaan likken, maar ze bewoog zich zo, dat ik haar kontje in mijn gezicht kreeg. Ik duwde mijn tong in haar aars, die zich meteen relaxte. Met mijn vingers speelde ik met haar klitje. Ik hoorde Sandra dieper en sneller zuchten en Marja richte zich op en begon haar licht op haar klitje te slaan. Sandra kwam brullend klaar en op dat moment begon ook Marja te beven. Ze legde haar hand achterlangs op mijn hoofd en ik stopte even. Marja klom naast Sandra op tafel en wees op een schoteltje bij het buffet. Daar lagen condooms en ik deed er een om. Marja opende haar benen en ik penetreerde haar. Wat een strak kutje! Ik voelde hoe haar spieren mij beetpakten. Alsof ze me aan te melken was!

“Ik ook!”, zuchtte Sandra en ik haalde mijn lid er bij Marja uit en ging bij Sandra naar binnen. De warmte en natheid kwam me tegemoet. Ik begon haar te neuken en ze begon haar klitje te bewerken. Marja was opgestaan en weggelopen. Sandra en ik begonnen te zweten en ik beukte zo hard als ik kon, terwijl haar neusvleugels als vlinders heen en weer gingen. Ook haar borsten deinden bij elke stoot. Opeens voelde ik een natte vinger in mijn achterste. Ik stopte even en de vinger ging naar binnen. Ik wilde nu gaan komen, maar Marja bracht een hand van achter naar mijn lid en omvatte die keihard. Het gevoel van klaarkomen ebde weg. Ik schoof helemaal uit Sandra en wilde er keihard weer ingaan, toen Marja's vinger me verliet.

“Blijf even staan en ontspan je.”, hoorde ik van achter.

Op het moment dat ik begreep wat er zou gaan gebeuren, gebeurde het al. Een kunstpik ging in een keer mij me naar binnen. Ik wilde schreeuwen, maar Sandra was omhoog gekomen en kuste me diep. Ze ging rustig door en streelde mijn tepels tegelijk. De pijn ging weg en ik vond het ineens zo erg niet meer. Terwijl Sandra en ik zo kusten, begon Marja me met die voorbindpenis te neuken. Mijn lid werd weer stijf en Sandra ging op haar knieën om me te pijpen. Wat kon ze pijpen! Ik begon te steunen en zweette nog meer. Marja beukte nu snel in en uit me en Sandra zoog aan me alsof haar leven er vanaf hing. Ik voelde dat ik komen ging en Marja voelde het ook en verliet me, om naast Sandra op haar knieën te komen zitten. Ze haalden het condoom van me af en begonnen me samen af te trekken. Ik kwam klaar met enorme klodders. Ik liep naar achter en ging even zitten en zag hoe de vrouwen elkaar kusten en het sperma van elkaar oplikten. Ze kusten elkaar diep en begonnen elkaar te vingeren. Ze stopten even en keken naar me.

“Ga je mee in bad?”, vroeg Sandra. Ik knikte hijgend en liep achter ze aan, de trap op. De blik op hun kontjes en kutjes was vreselijk geil. In haar slaapkamer had Sandra een jacuzzi laten bouwen. Volgens mij konden er wel acht man in. Ze opende het water en deed er wat schuim bij. Terwijl we wachtten begon Marja me te kussen. Haar tepels waren keihard. Ik liet mijn hand tussen haar benen gaan en voelde haar opgezwollen lippen. Ze begon me aan te raken en tot mijn verbazing kwam mijn lid overeind.

“Neuk me. Nu!”, zei ze halfslapend.

Ook ik was nu aardig onder de invloed van de joint en zette haar tegen het bad aan. Ze zette haar handen aan de rand en boog zich voorover. Sandra kwam lachend op me af en deed me een condoom om. Terwijl ze dat deed, trok ze me af en ik voelde de hele kamer om me draaien. Ik ging bij Marja naar binnen en begon haar te neuken. Na enkele ogenblikken hijgde ze.

“In m'n kont en hard!”, zei ze.

Ik boog me naar haar kont om die eerst te likken. Ze smaakte zalig. Ik zette mijn pik tegen haar aarsje en wilde voorzichtig erin gaan, maar het ging met gemak. Ik begon haar nu langzaam te neuken, en zag dat Sandra al in het bad was gaan liggen. Marja pakte mijn ballen tussen haar benen door en op dat moment kwamen we allebei klaar. Marja liet zich in het bad glijden en Sandra stopte haar een joint in haar mond. Ik stond hijgend toe te kijken en Sandra bracht de joint naar mijn lippen. Ik rookte ervan en de kamer draaide om me heen. Langzaam stapte ik het bad in. De twee vrouwen sopten me in en ik deed mijn ogen dicht. “Niet in slaap vallen…we hebben nog heel wat voor de boeg!”, zei Sandra geamuseerd. We gingen het bad uit en Sandra spreidde een handdoek op de grond.

“Ga liggen..”, zei ze me. Ik ging op de handdoek liggen. Het was lekker warm in de kamer. Marja kwam met olie aan gelopen en begon me heel sensueel te masseren. Ze ging op mijn dijbeen zitten. Sandra kuste me en ging op mijn gezicht zitten. De twee vrouwen waren met hun gezichten naar elkaar en ergens hoorde ik hun zoenen. Ik begon Sandra te likken en ze duwde haar kontje naar me toe. Ik proefde haar bittere aars en werd opgewonden. Tegelijkertijd voelde ik Marja met olie aan mijn lid, dat nog steeds slap was.

“Ik denk dat hij een aanmoediging nodig heeft.”, hoorde ik Sandra zeggen. Ze pakte mijn tepels tussen haar nagels en begon met haar kut over mijn gezicht te gaan. Marja speelde met mijn ballen en anus en ik voelde hoe er weer leven in mijn lid kwam. “Daar is-ie!”, hoorde ik Marja zeggen. Ik voelde hoe mijn lul weer in een kont verdween en besefte me dat er nog iemand was bijgekomen. Maar veel tijd om te denken had ik niet. Ik voelde Marja's handen om mijn ballen en aan mijn achterste, ik likte Sandra als een gek en er zat iemand op mijn lid. Opeens voelde ik iets veranderen in Sandra's kutspieren en de smaak van urine kwam in m'n mond. Ik steigerde van plezier en probeerde alles te drinken. Weer voelde ik dat ik ging komen, maar een hand ging weer ferm om m'n lid en stopte me. Sandra stapte van me af en kuste me. Achter haar keek ik naar een man van in de twintig die op mijn lid zat. Hij liet mijn lid uit zich glijden en kwam naar voren. Zijn pik stak naar voren en hoewel het de eerste keer was, begon ik hem te pijpen alsof ik het al vaker gedaan was. De vrouwen waren samen met mijn lid bezig, die ze weer van het condoom bevrijdden. Ik kwam klaar en schreeuwde. Maar op dat moment voelde ik de stralen sperman in m'n mond. De kamer draaide en het leek alsof er geen einde aan mijn orgasme kwam.

Wat later was ik bijgekomen en hadden we allemaal nogmaals een bad genomen. We zijn met z'n vieren op bed gegaan en hebben elkaar tot vier uur in de ochtend beurs genaaid. Mark, een vriend van hen, bleek 22 te zijn. We hebben elkaar geneukt en ook de vrouwen nogmaals geneukt. Een nieuwe wereld is voor me opengegaan! Zaterdag ben ik de hele dag in mijn flat gebleven. Heb geslapen en gedroomd. Ik wil hier meer van!

Lees deel 3

© Schrijver

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world