hot teens tube shemale jizzed by group.

Nooit verwacht (3)

Twee dagen na mijn nacht bij Sandra, Marja en Mark was ik in de Albert Heijn om wat spullen te kopen. Bij het betalen zag ik Mark staan. Hij knikte naar me en toen ik naar buiten liep, wachtte hij op me. In het daglicht zag hij er uit alseen jochie van zestien, blond halflang haar, tenger.

“Hai, hoe gaat het?”, lachte hij me toe.

“Prima”, zei ik, terwijl ik met mijn zakken naar de achterbak van mijn wagen liep. Hij hielp me de spullen achterin te gooien en nam afscheid. Ik zag hem op zijn wagen aflopen. Een oude Fiat sportwagen.

Hij keek om en zag me kijken. Stopte, en liep terug. “Ik geef een feestje vanavond bij me thuis. Zin om langs te komen?” Zijn ogen keken ondeugend naar me.

“Mark, ik ben geen…”, begon ik.

“Ik ook niet: er zijn zowel mannen als vrouwen op het feestje uitgenodigd. Kom om een uur of tien?”

Ik keek op mijn horloge. Het was lunchpauze en ik was snel even naar de super gegaan om wat eten in huis te hebben.

Hij bleef naar me kijken. “Aan de andere kant: we beginnen het feest al over een paar uur, maar dat zijn bekenden die me helpen met het voorbereiden. Wil je helpen?”

Ik legde hem uit dat ik echt nog naar mijn kantoor moest. Ik neem nooit zomaar vrij af. Ik vind dat een slecht voorbeeld.

“Ja, ik heb al gehoord dat je een aardig groot bedrijf hebt en dat je overdag heel serieus bent.”

Ik gaf geen antwoord daarop, maar beloofde hem die avond te komen. Hij gaf me het adres en we gingen ieder ons eigen weg.

's Avonds reed ik om tien uur weg en was in een half uurtje al bij zijn huis, in de stad, niet ver van de ringweg. Ik parkeerde mijn wagen en liep naar het hek toe. De voordeur was niet op slot en ik liep naar binnen. Ik rook de geur van hasj, wierook en er was muziek en ik hoorde zacht gepraat. Ik hing mijn jack aan de kapstok, toen een vrouw uit de voorkamer naar de gang kwam. Ze was spiernaakt, nam me op van top tot teen, knipoogde en liep de keuken in. Ik bleef even naar haar kijken want ze zag er zalig uit. Ik liep de voorkamer in en deed de deur open. Er waren een tiental mensen aanwezig. Een gedeelte gekleed, een gedeelte naakt. Mark zat naakt op de bank, met zijn ogen dicht, te genieten terwijl hij gepijpt werd door een vrouw. De vrouw was nog half gekleed en zat op haar knieë op de bank, terwijl een jong meisje haar van achter aan het beffen was. Enkelen keken ernaar, anderen waren in gesprek met elkaar.

Mark deed zijn ogen open en zag me. Hij zwaaide moe naar me en begon te schudden en te hijgen. Ik begreep dat hij klaarkwam en zag hoe uit de mondhoeken van de vrouw sperma druppelde. Ik liep naar de tafel toe en zag Jack Daniels, mijn lievelingsdrank, en mengde het met Cola en ijs.

Een ander meisje, gekleed deze keer, kwam naast me staan. Ze keek me aan en haalde een joint uit haar mond, die ze me aanbood. Ik keek haar weifelend aan.

“Ben je daar niet te jong voor?”, vroeg ik aarzelend Ze lachte naar me.

“Bedankt voor et compliment, maar ik ben 26, Mark's zus, Evelien, aangenaam. Jij bent al voorgesteld door Mark, hij had aardig wat over je te vertellen.” Ik keek haar vragend aan.

“Hij zei dat je neukt als een beest.”

Ik nam een diepe trek aan de joint. Sterk spul. Ze nam mijn hand en we gingen op de bank zitten. Iedereen keek nu gespannen naar de vrouw die eerder Mark gepijpt had. Ze lag op een andere bank met haar benen uitgespreid en werd nu hard gelikt door het meisje. Ze kreunde en steunde van plezier. Het was een volle vrouw en haar borsten schudden van het gelik door het meisje. Ik vond het wel een geil gezicht. Evelien klopte op mijn arm.

“Mijn vriendin.”, zei ze terwijl ze naar de bank tegenover ons knikte.

“Welke?”, vroeg ik. “Martine, degeen die likt.:, zei ze.

Ze schoof haar hand op mijn kruis waar al een aardige bobbel was. Ik nam nog een haal aan de joint en een slok van meneer Daniels. Perfecte combinatie, trouwens. Ik gooide mijn hoofd naar achter en liet haar haar gang gaan. De kamer draaide nu langzaam om me heen en ik voelde hoe ze mijn rits opendeed en mijn lid in haar hand nam. Ik voelde haar mond om mijn penis en ze begon te zuigen. Met mijn ogen dicht nam ik rustig nog een haal aan de joint.

Opeens voelde ik iemand me kussen en ik deed mijn ogen slaperig open. Het was Evelien, dus wilde ik weten wie me aan het pijpen was. Ik keek naar beneden en zag dat het Mark was. Evelien kuste me nu diep en speelde met haar tong in mijn mond. Ik kwam klaar. Heel simpel, heel langzaam, alsof op een glijbaan. Evelien lachtte terwijl ze me bleef zoenen. Ik keek naar beneden en zag Mark naar me kijken. Hij deed zijn mond open om te laten zien dat hij alles had doorgeslikt.

“Zalig!', riep hij me toe.

Evelien kustte me snel en liep de kamer uit. Ik deed mijn broek weer dicht en liep naar de wc, die bezet was. Ik besloot naar boven te gaan en de badkamer te vinden. Die was vrij en ik deed de deur op slot en begon mijn gezicht te wassen. Ook haalde ik mijn lid tevoorschijn, dat ik schoonwaste.

Toen ik weer aangekleed was, deed ik de deur open, om oog in oog te staan met een heel knappe vrouw die in het lak gekleed was. Ze keek me veelbetekenend aan. Ik nam haar op. Lang zwart haar, kleine borsten, heel tenger. Knap gezicht. Zij bekeek me op dezelfde manier en glimlachte veelbetekenend. Ze stak haar hand uitnodigend uit en ik gaf haar mijn hand.

We liepen een slaapkamer in. Op bed lagen Evelien en Martine in een standje 69. Ik keek gefascineerd naar de twee vrouwen, die beiden kronkelden en kreunden. Van achter langs begon de vrouw in lak me uit te kleden. Al snel stond ik naakt in de kamer en het gevoel van haar handschoen op mijn lid had resultaat, want ik stond weer helemaal stijf. Ze likte me in mijn oor en zei dat ze Susie heette. Ik wilde wat zeggen, maar ze begon me af te trekken en kuste me in mijn nek. De twee op bed waren gestopt en keken nu naar ons. Evelien klopte op het matras en ik liep naar het bed toe.

“Laat maar eens zien wat je kunt!”, zei Susie en gaf me een klap op mijn achterste.

Ik draaide me om en ze zag dat ik én stoned én geil was. Martine trok me op bed en ik liet me op mijn rug vallen. Evelien begon me weer te kussen en Martime stond op en liet zich in een keer over mijn lid ploffen. Ze begon me als een bezetene te berijden, terwijl ze achterlangs mijn ballen kneedde.

Evelien keek me diep aan en fluisterde: “Ik weet wat je lekker vind.”

Ze stond op en ging op mijn gezicht zitten. Haar kut rook en smaakte naar vrouw. Haar lippen en klitje waren opgezwollen en ik begon als een bezetene te likken. Ze verschoof iets en ik proefde haar aarsje. Evelien begon te schokken en ik voelde ook hoe de kutspieren van Martine begonnen te verstijven. De twee vrouwen hadden een orgasme samen. Ook ik voelde dat ik ging komen, maar Martine ging snel van me af en kneep mijn lid bij de basis, waar door het orgasme wegebde.

De twee vrouwen legden zich ieder aan een kant van me en ik zag in een waas Susie naast me staan. Die had haar jurk uit en ik zag een perfect slank lichaam in zwarte jarretels naast me. Opeens snapte ik dat ze zich stond af te trekken. Daarna pas begreep ik dat ze een lul had. Trekkend kwam ze naar me toe en ik wist dat ik deze pik in mijn mond wilde hebben. Evelien begon aan mijn tepels te zuigen, terwijl Martine aan Susie's ballen begon te likken. Susie pakte mijn hoofd en ramde haar lid in me. Ik kokhalsde ervan maar ze liet niet los.

“Zuigen!”, siste ze en ik voelde hoe Evelien me ineens een klap op m’n achterste gaf. Ik reageerde erop: ik begon te pijpen en ook werd mijn lid weer hard. Evelien was nu achter me gaan liggen en begon mijn achterste te likken, terwijl ze me aftrok. Ik voelde hoe ze opstond en iemand anders achter me kwam liggen. Ik voelde een harde lul bij mijn achterste en even later had ik een pik in me. Langzaam werd ik geneukt en samen met Martine pijpte ik Susie. Susie had iets in haar hand. Een klein flesje. Ze hield mijn hoofd nog steeds hard vast en deed dat flesje onder mijn neus. “Inademen!”, siste ze nu en ik kreeg weer een klap op mijn achterste. Het waren poppers en ik voelde hoe mijn hart harder begon te kloppen en mijn oren ruisten. Ik schijn aardig geschreeuwd te hebben want ik kwam klaar, Susie spoot mijn mond vol en Mark, die me aan het neuken was, spoot mijn achterste vol. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Het waren reuzegolven en er leek geen eind aan te komen.

Evelien likte Mark's lid schoon en zoog er nog wat aan. Snel kwam ze naar me toe en kusste me op de mond. Ik had al heel wat sperma weggeslikt en kreeg nu nog wat uit haar mond erbij. Susie stond nog naast het bed en haar pik was nog steeds stijf.

“Hou hem vast.”, zei ze bijna toonloos. Ik wist niet wat me gebeurde. Mijn benen werden omhoog gehouden en gespreid. Toen werden mijn enkels naar beneden gedrukt. Susie kwam tussen mijn benen en richtte haar pik op me. Voordat ik wist wat er gebeurde, ging die pik er tot de ballen aan in mijn achterste. Ik wilde wat zeggen. Maar Susie beukte als een gek en sloeg me op mijn achterste. Het duurde heel kort en weer voelde ik hoe mijn darmen met sperma werden opgevuld.

Susie stond op en liep snuivend weg. Ik lag te rillen en Evelien kuste me. Iemand anders bracht me een nieuwe Jack met Coke. Ik voelde hoe iemand me met een warme natte handdoek schoonmaakte en Evelien gaf me een joint. Naast me zat nu de vrouw die eerder door Martine was gelikt. Ze had een vol figuur en had een knap gezicht. Grote borsten, met stijve grote bruine tepels. Ze nam een trek aan mijn joint en gaf hem terug.

Iedereen had nu de kamer verlaten. Ik hoorde andere mensen hijgen en vermoedde dat er aardig wat geneukt werd in het huis. De vrouw naast me kwam bij me liggen.

Ze kuste me en zei “Ik ben Rachel.”

Ik kuste haar terug en gaf haar mijn naam. Ik kuste haar nu diep en iets vreemds gebeurde. Het was zo een lekker gevoel, bijna bekend. Ze zuchtte diep en omarmde me. Iets in haar geur, smaak, het gevoel dat ze me gaf…ik weet het niet, maar er werd iets in me wakker dat niet alleen lust was. Ze stopte me even en keek me aan.

Ze lachte en zei: “Oh, dus jij voelt het ook?”

Ik knikte stom en ze nam nog een trek aan de joint. Opeens stond ze op en keek me aan. Ik knikte weer.

We stonden op en ik raapte mijn kleren op. Zij vond de hare en we kleedden ons snel aan. Daar het hele huis aan het kreunen was, gingen we naar buiten zonder iemand dag te zeggen. Ik opende de deur van mijn wagen voor haar en ze floot zachtjes.

“Mooi ding.. “, zei ze zacht.

Ze ging zitten en ik stapte in, startte de motor en reed snel weg. Een twintig minuten later waren we in mijn appartement. Als een kind liep ze van kamer naar kamer.

“En je woont hier in je eentje?”, vroeg ze. Ik knikte alleen maar. Ik keek alleen maar naar haar en wist dat ze gewoon perfect was. Haar lichaam was vol, maar zo vrouwelijk. Haar gezicht was rond, volle lippen, kleine neus, en groene ogen. Haar borsten stonden rechtop en ze draaide zich om bij de keuken ingang. Haar blik zei alles. We liepen naar de badkamer en ik liet haar zien hoe de douche werkte. Ze ging de douche in en ik maakte de slaapkamer in orde. Deed de gordijnen dicht en liep terug naar de badkamer. Ze schoof de deur open en wenkte me. Ik ging de douche in en bewonderde haar lichaam. We zeepten elkaar in en kusten elkaar. Ze voelde zo perfect aan..

We stapten de douche uit en droogden elkaar af. Alsof we elkaar jaren kenden liepen we samen naar de slaapkamer. Ze gooide de handdoek van haar af en geeuwde en rekte zich. Ik keek gefascineerd naar haar. Ze ging het bed in en deed de deken over zich. Ik ging naast haar liggen en deed het licht uit. Ze deed het licht weer aan.

“Ik wil je zien.” Ze kuste me weer en haar hand ging naar mijn lid.

“Lekker ding.”fluisterde ze.

Ik kuste haar terug en kuste haar hals, borsten, buik, tot ik bij haar kut kwam. Ze stopte me. “Ik wil je in me voelen”, zei ze zacht. Ik richtte me op en ze hielp me in haar.

Die nacht sliepen we niet. Ik heb de volgende dag vrij genomen. Ik heb de rest van die week vrij genomen. Rachel is bij me ingetrokken. Ze heeft haar eigen flat, maar we willen bij elkaar zijn. We zijn nu twee weken bij elkaar. Op werk snappen ze nog niet dat ik ineens alleen van acht tot vijf werk. Daarna wil ik thuis zijn, bij Rachel. We gaan uit, vrijen, en dit weekend gaan we naar Londen, ik heb wat kaartjes voor voorstellingen gekocht en een heel duur hotel geboekt. Rachel is 42, gescheiden en zonder kinderen. Haar man ging er met zijn secretaresse vandoor, een kind van 22. Dat gebeurde een jaar terug en de laatste maanden was ze volkomen op sex ingesteld. Dat we verliefd op elkaar zijn geworden hadden we niet gepland.

Maar het is zo zalig samen! Ze roept me nu. Vanuit bed. Dus ik stop.

Lees deel 4

© Schrijver

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world