hot teens tube shemale jizzed by group.

Nooit verwacht (4 hoofdstukken)

Een paar jaar geleden zijn we gescheiden. Ze heeft de kinderen meegenomen en woont nu met de vriend met wie ik haar betrapt heb. Niet dat ik haar de schuld geef. Ik werk erg hard en maak lange uren. Reis veel. En ondanks dat dat ons een riant leven heeft bezorgd, voelde ze zich waarschijnlijk verwaarloosd. Het heeft me heel wat tijd gekost om er overheen te komen en ik heb me nog meer op mijn werk gestort. Ik heb geen vriendinnen. Nooit gehad tijdens mijn huwelijk en nu heb ik er geen tijd en eerlijk gezegd geen zin in. Het harde werken heeft zich bewezen en ik zit financieel prima nu. Zelfs de alimentatie, die ik graag betaal, maakt geen verandering in het feit dat ik me nu aardig wat kan permitteren. Dus rij ik in een betere wagen en als ik vlieg zit ik graag vooraan.

Op werk heb ik altijd een principe gehad om nooit de vrouwelijke collega's in verlegenheid te brengen. Ik flirt niet, maar ben ook geen droge baas: gewoon, ik ben vriendelijk en doe niets geks. En zo zijn een paar jaar voorbij gegaan. Hoewel ik nu in een mooi appartement woon, ingericht door een vriend van me, ben ik er weinig, want ik werk hard. Mijn schoonmaakster beklaagt zich vaak dat er zo weinig te doen valt voor haar.

Verleden week waren we het einde van het jaar aan het voorbereiden. Alle boeken bijwerken, de inventarisatie klaarmaken, personeelsdossiers bijwerken, heel wat werk wat allemaal bij mij op het bureau komt omdat ik de manager ben. Ik ben meestal om half zeven op mijn kantoor en werk door tot een uur of zeven, acht. Maar deze week was er gewoon teveel werk en op woensdag werkte ik om negen uur 's avonds nog steeds aan alles. De assistente van ons hoofd personeel hielp me, omdat haar baas op vakantie was. Zoals gezegd, speel ik geen spelletjes met vrouwelijke employees en ik liet haar in haar kantoor werken, terwijl ze af en toe langs kwam met nog meer leeswerk voor me. Tegen half tien brandden m'n ogen en ik riep haar om te zeggen dat ze naar huis kon, ik zou afsluiten. Ze ging weg, maar tien minuten later, net toen ik klaar stond om te gaan, kwam ze drijfnat terug: haar auto deed het niet. Ik sloot af en samen liepen we naar de parkeerplaats, waar onze wagens stonden. Haar 306 had geen enkele elektriciteit en ik stelde haar voor om de wagen af te sluiten en te laten staan. Ik zou haar wel naar huis brengen.

Ze woont in het midden van de stad, in de Jordaan en ik stopte voor haar ingang. Ze stapte uit en bedankte me, maar toen ze zich omdraaide viel ze op de stoep, in de regen. Ik stapte uit om haar op te helpen en ze was erg verbouwereerd. Het regende hard en we werden allebei kletsnat. Ik zei haar te wachten en parkeerde mijn wagen op een plekje dat net vrij was en liep snel terug naar haar. Ze zei dat ze okee was maar een beetje slap, dus hielp ik haar de deur in en de trap op. Bij haar binnen deed ze wat licht aan en we keken elkaar aan en moesten allebei lachen, daar we allebei kleddernat waren. Ik wilde gaan, maar ze legde haar hand op mijn arm en zei: “Doe niet zo stom, je kunt rustig even bijkomen, ik maak wat warms klaar.” Ze liep weg naar de keuken en ik stond daar, in haar voorkamer, en keek rond. Het was een leuke flat, warme kleuren en smaakvol ingericht. Ik wilde niet gaan zitten omdat ik zo nat was en bleef staan waar ik was.

Ze kwam uit de keuken en liep naar een andere deur zonder naar me te kijken. “Ben zo terug!”, riep ze en verdween. Ik hoorde water lopen en begreep dat ze zich douchte. Ik bleef zo staan en keek naar de foto's aan de muur. Even later kwam ze binnen. Ze had een badjas aan en leek helemaal niet op de assistente met wie ik die avond gewerkt had. Ik zag een vrouw van begin dertig, donker halflang haar met een lief gezicht.

“Waarom blijf je nou staan!”, riep ze verongelijkt.

“Ik ben zo nat, zonde van je meubels.”, antwoordde ik.

Ze liep met een lach naar me toe en hielp me uit mijn jas. Het was allemaal zo natuurlijk, dat ik vergat waar ik was en ik keek haar aan. Ze keek me mopperend aan. “Je bent drijfnat, kom op, laat me je helpen.”

“Ik ga wel naar huis…”, probeerde ik.

Maar ze hielp me uit mijn colbert. Ik zag dat haar badjas wat los was gekomen en zag twee volle borsten. Ze zag dat ik keek en keek me recht in mijn ogen.

Ik weet niet wat me overkwam, maar opeens kusten we elkaar en beroerden onze tongen elkaar. Wat een gevoel. Wat een warmte!

Ik gaf me over aan wat er gebeurde en terwijl we elkaar kusten, leidde ze me naar haar slaapkamer en hielp me met uitkleden. Ook haar badjas ging uit en we vielen naakt op haar bed. Ik verkende haar lichaam met mijn handen en mond en ontdekte het warme lichaam van een vrouw vol lust. Ook zij verkende mijn lichaam en ik voelde haar hand om mijn lid, dat keihard was geworden. Ze boog zich naar mijn lid toe en nam me in haar mond.

“Voorzichtig….”, was alles wat ik kon roepen en ik kwam klaar. Ik spoot en spoot en ze slikte alles door.

Toen ik rustiger werd, kwam ze naast me liggen.

“Sorry…”, fluisterde ik verlegen. “Het is jaren geleden dat ik…”

Ze legde haar hand op mijn mond. “Dat weet ik. En ik heb dit niet gepland. Ik wil dat je dat weet. Maar laten we van elkaar genieten.”

Ze kuste me weer en ik voelde dat gevoel van verlangen en opwinding weer komen. Ik kuste haar terug. Haar nek, haar tepels en toen tussen haar benen. Eindelijk een kut in mijn mond! Wat smaakte ze heerlijk! Ik likte haar klitje.

“Zuig op m'n klitje en vinger me..”, zei ze zacht. Ik deed wat ze vroeg en hoorde haar kreunen en ademen.

Ik had zo een plezier in wat er gebeurde dat ik ook haar sterretje likte. Ze gilde van plezier.

“Ga door, alsjeblieft ga door!”, hijgde ze.

Ik zoog harder en bleef haar vingeren. Opeens kromde ze haar rug en gromde. Ik voelde haar trillen en opeens was ze helemaal gespannen, daarna weer slap. Ze hijgde diep en trok me omhoog. Haar hand ging tussen mijn benen en tot mijn verbazing was ik weer stijf. Ze kuste me lang en ging met haar hoofd naar beneden. Ze zoog aan mijn tepels en terwijl ze naar beneden ging draaide ze zich om, waardoor ik een pracht zicht op haar achterste en kut had. Ze begon me te pijpen en nam ook mijn ballen een voor een in haar mond.

Opeens voelde ik haar tong op mijn achterste. Ik ben achtenveertig en dat was me nog nooit gebeurd. Ik schoot omhoog en wilde komen, maar ze nam mijn lid in haar handen en klemde de stam af. De aankomende golven stopten abrupt. Ze draaide zich om en kwam naast me liggen.

“Nog niet..”, zei ze lachend.

Ze kwam op me zitten. Nu pas zag ik dat ze vrij grote borsten had, met donkere bruine tepels die keihard waren. Soepel gleed ze over me heen. Ik wilde wat zeggen maar ze wees op mijn lid, waar ze ongemerkt tijdens het pijpen een condoom op had geschoven. Ik begon met haar mee te bewegen en greep haar borsten.

“Harder, pak mijn borsten harder en neuk me hard!”, hijgde ze.

Ik begon in haar tepels te knijpen en neukte zo hard als ik kon. Zachte kreetjes ontsnapten haar iedere keer als ik in haar stootte. Ze pakte mijn tepels en kneep er in, terwijl een andere hand naar mijn ballen ging.

“Ik kom..”, zei ik haar.

Ze knikte gelukkig en lachte. Ze snoof en opeens gilde ze het uit, terwijl haar kutspieren om mijn lid klemden. We kwamen allebei tegelijk klaar. Ze bleef nog even op me zitten, maar mijn lid werd slap. Samen keken we naar het condoom dat propvol zat. Ze lachte naar me.

“Het schijnt dat alle geruchten over jou in het kantoor waar zijn. Iedereen zegt dat je geen seks hebt. Ikzelf geloofde het niet want je ziet er te goed uit.”

Ik haalde mijn wenkbrauwen op en wist niet wat ik moest zeggen. Opeens was de realiteit daar, het werk, mijn leven. Alsof ze wist wat ik dacht kwam ze naast me en kuste me. Ze aaide mijn zachte penis en keek me verbouwereerd aan.

Ik bleef haar kussen en vergat haar opmerking snel. Haar lichaam was weelderig, vol en smakelijk. Ze hief zich op en ging zitten. Gooide een been over mijn schouder en zette zich op mijn gezicht. Ik rook de zalige geur van haar vrouwelijkheid. Begon haar te likken. Ze verschoof zich iets, waardoor ik haar anus likte. Het smaakte allemaal zalig en haar hand op mijn lid liet me weten dat om de een of andere reden ik weer stijf was.

“Blijf me zo likken, alsjeblieft!”, zei ze en ze bewoog zich ritmisch op mijn gezicht.

Opeens voelde ik iets zoutig. Ik begreep dat ze urine verloor.

“Sorry…sorry..”, zei ze en stopte met bewegen.

“Nee, ga door…”, kon ik met moeite zeggen. Ze ging weer heen en weer en ik proefde haar anus en haar kut. Met een hand trok ze me af, met de andere hand speelde ze met mijn ballen. Opeens duwde ze langzaam een vinger in me, terwijl ze tegelijkertijd in mijn mond plaste. Ik hield het niet meer en kwam voor de derde keer, terwijl haar kut zich samentrok in haar orgasme.

Later heeft ze toch nog wat eten opgewarmd. Ze vertelde dat ze ook gescheiden was en dat ze al drie jaar bij ons bedrijf werkte. Ik moest schaamtevol toegeven dat ik dat niet wist. We hebben gedoucht en ik ben blijven slapen. De volgende ochtend vroeg hebben we nog een keer lui geneukt en daarna ben ik naar huis gegaan.

Later die dag, op werk, liep ik langs haar bureau. Ik was daar nooit geweest. De kamer was kaal en leeg. Ik vroeg haar buurvrouw waar ze was. Die was verbaasd dat ik überhaupt interesse had en zei dat haar buur sinds gister bij ons weg was. Ze zou met de kerst verhuizen naar het zuiden van het land.

Ik ben niet naar haar toegegaan, ik heb haar niet gebeld. Maar opeens lijkt mijn appartement nog leger dan mijn leven.

deel 2    deel 3     deel 4

© Schrijver

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world