hot teens tube shemale jizzed by group.

Nooit verwacht (4)

We zijn alweer een paar weken samen, Rachel en ik. Zeker tweemaal per dag hebben we sex en ze blijft me verbazen. Ik kan me niet herinneren me ooit zo aangetrokken gevoeld te hebben. Ik werk nu minder. Ben om acht uur op werk en uiterlijk vijf uur thuis. We hebben sex als ik thuis kom en als we binnen blijven, blijven we gewoon in bed en gaat de sex door tot we ergens laat in de avond allebei in slaap vallen. En wie het eerste wakker wordt, maakt de andere wakker met sex. Er komt geen einde aan en het blijft enorm.

We hebben een gouden regel voor elkaar: ik vraag haar niets over haar leven en zij vraagt mij niets. Wat we willen vertellen, komt er toch uit.

Gisteravond kwam ik ietsje later thuis want we hadden vergadering met een klant. Kwart voor zes was ik thuis en onze financiele directeur zou de klant uit eten nemen. Ik ben nu liever thuis. Al toen ik de deur open deed, rook ik de geur van heerlijk eten. Rachel kookt geweldig en ook deze keer wist ik dat het ook buiten bed smullen zou worden. Ik hing mijn jas op en liep naar de keuken. Tot mijn verbazing zag ik een jong meisje van ongeveer 20 jaar aan het gasfornuis. Ze keek lachend om en zei: “Hoi! Ik ben Joy! Rachel is in de badkamer.”

Ik knikte gedag en liep naar de badkamer. Ik hoorde het water in de douche lopen en begreep dat ze zich aan het douchen was. Ik liep de badkamer in en zag haar achter het glas zich staan zepen. Ik ging er even voor staan, want ze is heel wat om naar te kijken, ook in de douche. Ze zag me en deed de deur open. Haar hand kwam naar buiten en met haar vinger maande ze me om dichter bij te komen. Ik hoefde geen speciale uitnodiging te hebben en kleedde me heel snel uit. In een oogwenk stond ik bij haar in de douche. Mijn douchecel is erg groot en speciaal: het water komt vanuit de zijkanten in 360 graden. We kusten elkaar en mijn lid steigerde meteen. Ze begon me in te zepen en ik wist dat het niet lang zou gaan duren. Ik wilde haar eerst nog proeven en ging op mijn knieën. Ze draaide zich echter om en gaf me haar achterste in mijn gezicht. Gretig begon ik haar aarsje te likken en met m'n hand begon ik haar klitje te bewerken. Aan haar trillen en zware ademen kon ik begrijpen dat ze genoot. Ik ging achter haar staan en ze spreidde haar benen en bukte. Ik zette mijn lid tegen aar kringspier en drong met gemak naar binnen. Langzaam begon ik haar te neuken en ze pakte mijn ballen tussen haar benen door. Ik voelde dat ik het niet lang zou uithouden en ze voelde dat aan. Ze haalde me uit haar en ging op haar knieën voor me en begon me te pijpen. Ik ben nog nooit gepijpt zoals zij het doet. Het is gewoon perfect. Ze keek me geil aan en voordat ik het wist ging haar vinger bij me van achter naar binnen. Ik kwam schokkend klaar en ze zoog me leeg. Ik steunde naar achter, tegen de glazen wand en ze kwam omhoog en kuste me. Ik proefde mijn eigen sperma en omhelsde haar hartstochtig. Onze tongen deden hetzelfde.

We wasten ons lui af en ik gaf haar haar badjas. Ikzelf droogde me af met mijn badhanddoek. We keken elkaar verliefd aan.

“Heb je Joy al ontmoet?”, vroeg ze me. Ik knikte van ja en keek haar afwachtend aan.

“Mijn kleine zus. Nakomelingetje, 18 jaar jonger dan ik.”

Ik begreep dat haar zus 24 moest zijn. We hadden het nog niet over broers en zussen gehad en ik liet haar praten.

“Ze leert in Leiden en het is pas uit met haar vriendje. Ze belde vanochtend en ik heb haar hier uitgenodigd. Ik wilde je niet lastigvallen op werk, maar dacht niet dat je er wat op tegen zou hebben. Ze slaapt in de witte kamer.”

Ik had er niets op tegen. Ik vertrouw Rachel volkomen. Ik kanniet eens uitleggen waarom, maar zo is het nu eenmaal tussen ons. Ik heb vier slaapkamers in mijn appartement. Vraag me niet waarom, gewoon een heel duur appartement dat ik na mijn scheiding voor mezelf kocht. Ik heb het hele ding laten inrichten door een vriend van me en de slaapkamers hebben ieder een overheersende kleur. Mijn slaapkamer is de blauwe kamer. De witte kamer heeft alles, inclusief een computer hoek met internet en eigen badkamer. Alle slaapkamers hebben een plasma beeldscherm aan de muur met stereo en dvd. Wat moet ik anders met mijn geld?

En half uurtje later zaten we aan tafel. Joy had heerlijk gekookt en ik had er een fles wijn bijgehaald. Ik keek naar de twee zusters die heel wat bij aan het praten waren. Ze leken wel op elkaar qua gezicht, maar Joy had een lichaam als een knulletje van 13: geen borsten, heel mager en een kort geknipt koppie met blond haar.

Ik liet ze zo lekker praten en genoot van het eten, totdat ik Rachel hoorde zeggen: “Een maand? Je neukt al een maand niet? Lieve kind, dat is vreselijk!” Ik bleef rustig eten maar luisterde nu intens.

“Helemaal niet.”, zei Joy. “Ook met Henk had ik misschien twee keer per week sex. Was prima. Zoveel hoef ik niet en ik ben ook veel te druk met mijn studie. Hoeveel sex heeft een mens nodig?”

“Hoeveel?”, vroeg Rachel haar zus terug. “Kind, wij gaan tweemal per dag met elkaar naar bed en we neuken net zoveel tot we erbij neervallen!”

“Ja hoor, het is wel goed met je!”, antwoordde haar zusje. “Die kerels kunnen het op zijn best een keer per dag. Daarom doe ik het rustig, want voor mij moet het lang en intens zijn, ik kom niet zo snel….”

De zussen keken nu naar mij want ik was onbewust gestopt met eten. Ik keek ze gênant aan. Maar Rachel keek me geamuseerd aan.

“Wat vind jij ervan?”, vroeg ze me. Ik nam snel een hap en schudde mijn hoofd.

“Sorry dat ik luisterde, maar ik wil jullie echt niet lastig vallen.”, zei ik.

“Lastig? Jij?”, Rachel stond op en kwam naar me toe. Ik kreeg een lange zoen van haar. Ze keek haar zus aan.

“Jij moet eens goed gepakt worden, Joy”, zei ze en wreef tussen mijn benen.

Uiteraard bleef de reactie niet uit bij mij. Joyce keek ons vreemd aan. Maar ze zei geen nee. Rachel begon me nu weer te zoenen en wreef harder over de nu duidelijke bobbel in mijn broek. Joy keek gefascineerd toe. Rachel stak haar andere hand uit naar Joyce en hielp me met opstaan.

In een vreemde stoet liepen we naar onze slaapkamer. Ik werd op bed gedrukt en Rachel kleedde me uit. Ook gooide ze haar kleding uit en we begonnen te vrijen alsof we alleen waren. Uit mijn ooghoeken zag ik Joy toekijken met een glazige blik. Rachel klopte op het bed en Joy kwam aarzelend bij ons zitten. Ik had nu een zus aan iedere kant. Rachel stopte even met me en hielp Joy met uitkleden. Een kinderlichaam zag ik. Joy zag me kijken en wilde zich eerst verbergen, maar ze keek naar mijn lid in Rachels hand en raakte het aan. Rachel duwde me naar Joyce toe en ik begreep dat ze me met haar zus bezig wilde zien.

Ik boog me naar Joyce en kuste haar voorzichtig. Eerst bleef haar mond gesloten, maar ik omhelsde haar en vond haar heel kleine borstjes en begon haar tepels te masseren. Een zachte zucht ontsnapte uit haar mond en haar tong zocht de mijne. Rachel kuste m'n rug en toen ik me meer over Joyce boog, voelde ik Rachel's tong op mijn anus en aan m'n zak. Joy begon op mijn gemasseer en gezoen te reageren. Ze ademde nu sneller en omhelsde me lui terug. Ik legde mijn lippen op haar kleine harde tepels en nu begon ze met haar kontje te draaien. Ik liet mijn mond naar beneden dwalen, terwijl ik haar tepels bleef strelen. Haar kut was heel klein en strak. Ze smaakt precies zoals haar zus, die me nu rustig aan het rimmen was en me begon af te trekken. Ik speelde met haar klitje die opzwelde. Er kwam, net als bij Rachel, gewoon een zoet vocht bij haar naar buiten. Joy bracht mijn hoofd naar het hare en kuste me nu geil. Dit keer ging zij naar beneden en begon me te pijpen. Mijn lid paste amper half in haar mond. Ik pakte haar benen en draaide haar zo dat ik haar kut in mijn gezicht kreeg. We lagen in een 69, terwijl Rachel naast ons lag. Ze vingerde zichzelf. Zo gingen we enkele minuten door toen ik Joy's kut voelde samen trekken. Ik dacht dat ze ging komen maar proefde ineens de heerlijke smaak van warme plas in mijn mond. Joy begon nu te steunen.

“Oh…oh.. ik kom oh…” Ze verstijfde helemaal. Ineens viel ze slap van me af. Haar zus kwam naast haar en de twee lachten tegen elkaar.

“Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen…”, zuchtte Joy. Rachel pakte mijn lid in haar handen en keek naar haar zus.

“Waar wil je hem hebben?”, vroeg ze lachend.

“Overal…”, zei Joy geil.

Rachel hielp haar en even later zat Joy op me, met mijn lid diep in haar kut. Ik was verbaasd dat het allemaal kon bij haar, maar ze sloot haar ogen en even later begon ze me te berijden. Ze snoof en hijgde harde en harder. Rachel kuste me diep en speelde met mijn tepels. Ik voelde dat ik ging komen, maar opeen stopte Joy en kwam naast me liggen.

“Ik wil je in m'n kont…snel, snel…..”, hijgde ze.

Ze paklte haar enkels en lag gevouwen. Ik zag haar glinsterende kutje en moest haar gewoon nogmaals likken. Ook likte ik haar kontje en stopte re langzaam een vinger in. Joy stopte me.

“Nee,”, zuchtte ze, “in een keer erin!”

Ik keek naar Rachel de me geruststellend toeknikte. Ik ben niet klein geschapen en wilde haar geen pijn doen. Ik zette mijn lid tegen haar kringspier en duwde langzaam. Joy's handen sloegen me nu op mijn billen.

“Neuk me. Neuk me hard!”, schreeuwde ze nu.

Ik dreef mijn paal nu in een keer naar binnen en Joy's ademhaling stopte even. Ik dacht dat ze flauw was gevallen maar ze was in een soort roes. Ik begon haar nu keihard te neuken en ze kreunde, huilde bijna. Maar het was van geluk. Ze schudde nu heel hard en ik voelde hoe ze met golven klaarkwam. Ze werd helemaal slap en liet haar enkels los. Ik was bijna gekomen, maar het leek te laat voor mij.

Ik liet me opzij vallen en probeerde op adem te komen. Ik voelde een stel vertouwelijke lippen om mijn lid en zag hoe Rachel op me klom. Ze kuste me lachend en begon me langzaam te neuken. Joy, die haar adem weer te pakken had keek me lief aan en ging op mijn gezicht zitten. Haar kont stond nog helemaal open en mijn neus zat er in. Ik likte haar kutje en in enkele minuten hijgden we alledrie. Rachel kwam het eerste klaar en haar kut melkte mijn paal, terwijl ze met mijn ballen speelde. Opeens was daar die zoute smaak weer in mijn mond van wat plas van Joy en mijn tong werd vastgegrepen door haar kutspieren. Ze kwam gillen klaar en dat was teveel voor me. Ik kwam met lange kwakken klaar. De zusjes nestelden zich lui nast em in bed en we vielen voor een uurtje in slaap. We hebben samen later gedoucht en afgeruimd. De zussen wilden nog heel wat bijpraten en ik viel, tussen hun in in bed, in slaap.

Om half zes werd ik wakker. Ik lag op mijn zijde. Joy lag me te pijpen en Rachel lag achter me en kuste me. Ik keek haar verliefd aan.

“Kom maar lekker”, mompelde ze en ik kwam sidderend klaar in Joy's mond.

Die zuigde me weer helemaal leeg en kwam naar boven. Eerst kuste ze mij met een mond vol met mijn sperma en daarna, tot mijn verassing kuste ze haar zus. Het sperma liep ze allebei uit hun mondhoeken.

Ik stond op en ging naar de badkamer om het toilet te gebruiken me me te douchen en scheren. Toen ik later terug naar de slaapkamer kwam, lagen ze in een 69 en was het gekreun en gehijg alles wat ik nog nodig had. Ik gooide mijn handdoek weg en keek naar mijn keiharde lid. Ik boog me naar Joy's hoofd en kuste haar. Alsof ze begreep wat ik wilde, ging ze op Rachel's hoofd zitten. Ik ging tussen Rachel's benen en likte haar kut ijverig. Ik voelde hoe ze begon te beven en duwde mijn lid naar binnen. Een keiharde “O!” was alles wat ik van haar hoorde. Ik pakte haar kont aan beide kanten en penetreerde haar kut tot aan mijn ballen. Ik keek naar Joy die me in een trans weer aankeek. Ik boog me naar haar toe en we kusten elkaar als gekken. Op dat moment begon Rachel te schreeuwen en Joy klauwde haar nagels in mijn borst en hijgde diep. We kwamen alledrie tegelijk klaar. We hijgden wat na en speelden met elkaar. Tegen half zeven moest ik gewoon op. Ik douchte me nogmaals en kleedde me snel aan. De zussen waren in diepe slaap op bed en ik keek nmaar de vreselijk geile aanblik die de twee naakte vrouwen me gaven. Ik maakte snel koffie in de keuken en bracht voor ieder een kopje koffie naar het bed. Ze keken me allebei slaperig aan en ik kuste ze gedag.

Ik hoop dat deze dag snel voorbij gaat.

 

© Schrijver

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world