hot teens tube shemale jizzed by group.

Nooit verwacht

Ik ben Dick, 41 jaar oud en werk bij een groot, nationaal bekend bedrijf dat vooral door de wasmiddelen bekend geworden is. Daar ik op de afdeling Export werk, ben ik vaak van huis en heb binnen het bedrijf eigenlijk alleen met de naaste collega's contact, omdat er veel gereisd wordt en derhalve meer niet, dan wel op kantoor aanwezig.

Eén van mijn collega's, met wie ik goed kan opschieten is Henk, 6 jaar ouder dan ik, maar een leuke vlotte vent, die gevoel voor humor heeft en evenals ik en mijn vrouw Mary echt van het leven wil genieten en er alles uit haalt. De laatste jaren hebben wij er een gewoonte van gemaakt, om met regelmatige tussenpozen bij elkaar op bezoek te gaan, waarbij gezellig een borreltje gedronken wordt, gevolgd door een heerlijk dinertje, waar onze culinaire kwaliteiten beoordeeld worden en dan lekker lang natafelen. Henk is getrouwd met Joke, 39 jaar oud en gezegend met een zalig lichaam een leuk koppie : blond, knap smoeltje en ogen om in te verdrinken. Omdat zij altijd vrij strakke truitjes draagt, schatte ik haar borstmaatje op een knappe C80 cup. (Maar wel met uitdagende tepels, die zich altijd dwars door haar topjes melden). Zij hebben twee kinderen : Marja, een droom van een meid – lijkt op haar moeder – van 18 jaar, en een zoon van 20 jaar, die in Groningen studeert.

In het begin van onze gezamenlijke dinertjes was er absoluut geen zweem van sexueel verlangen naar de een of ander te bespeuren, hoewel ik Joke altijd wel een lekker ding gevonden heb. Hierin is sinds ons laatste dinertje echter wel verandering gekomen. Henk en Joke bezoeken ons en wij hen om en om en de laatste keer was bij ons, dus kon ik met een gerust hart een borreltje en wat meer wijn drinken. Henk hield zich in, omdat hij nog moest rijden, maar Joke deed dapper mee en toen wij aan tafel gingen waren wij met z'n drieën heerlijk licht in het hoofd. Daar ik uiteraard regelmatig naar de keuken moest, om de volgende gerechten op te dienen en de flessen wijn open te maken, had ik de stoel naast Joke. Bij het opstaan van mijn stoel had ik een uitstekend uitzicht op het decolleté van Joke, waarin ik zag dat ze wel een erg miniem rood kanten behaatje had aangedaan, waardoor nog net niet haar tepels zichtbaar waren. Mijn fantasie ging met me op de loop en ik dacht er een dito slipje bij, en viel een beetje in geile droomgedachten.

Plotseling hoorde ik mijn vrouw zeggen : ” Haal jij het dessert even Dick?” Joke had waarschijnlijk in de gaten gehad waar ik over droomde, want toen ik opstond, zei ze : “Zal ik even meehelpen om de rest even naar de keuken te brengen?” “Nou graag”, zei ik, en dacht daar verder niets bij. Maar Joke had daar blijkbaar andere gedachten over, want toen ik voor het aanrecht stond kwam ze achter me staan, om het een en ander neer te zetten en drukte daarbij wel heel erg lekker met haar borsten tegen me aan, waardoor er in mijn broek wat ging beroeren. Binnen no time had ik mijn pik van 20 cm recht in de broek staan en ging ik onder het mom van”even wat suiker pakken” achter Joke staan en drukte mijn stijve neukstaaf tegen haar keiharde billen. “Gaat het wel goed daar?”, riep mijn vrouw, wat ik met een “ja, bijzonder goed zelfs !” beantwoordde, en even een kelnersschort aandeed om iets te bedekken en naar de kamer terug te gaan.

Verder gebeurde er eigenlijk niets tijdens het natafelen, want wij durfden geen van beiden bepaalde blikken uitwisselen, die verraden zouden wat er in de keuken had plaatsgevonden, laat staan elkaar aan te raken. Bij het afscheid uiteraard de bekende 3 zoenen, maar toen ik uit mijn ooghoeken zag dag Mary met Henk naar de door de maan beschenen tuin stond te kijken, kon ik het niet nalaten om de laatste afscheidskus vol op haar mond te geven, waardoor wij allebei een beetje verrast waren, en bij die zoen raakten onze tongen elkaar als in een bliksemschicht.

Er gingen twee weken voorbij, zonder dat zich iets bijzonders voordeed. Maar op een dinsdag kreeg ik een e-mailtje, dat als volgt luidde: Lieve Dick: ik denk nog heel vaak terug aan het avondje bij jullie en wat er in de keuken gebeurd is, alsmede ook de heerlijke zoen bij het afscheid. Ik weet uit gesprekken met Mary, dat zij absoluut geen verstand van jullie PC heeft en daarom ook nooit mailtjes opent, dus neem ik het risico dit naar jou te mailen zonder wetenschap van onze beide partners. Ik heb zelf ook niet zoveel verstand ervan, dus heb ik Marja alles verteld over wat er bij jullie in de keuken tussen ons gebeurd is, zodat zij mij kan helpen bij dit mailtje. Je moet weten, dat Henk en ik nagenoeg geen seks meer met elkaar hebben en ik er eigenlijk nooit over gedacht heb om vreemd te gaan. Ik heb er vaak aan moeten denken wat er bij jullie gebeurde en lig mezelf nu regelmatig heerlijk te vingeren en denk daarbij aan jouw lekkere grote lul, want dat had ik wel gevoeld. Alleen zijn mijn vingers natuurlijk niet zo dik als jouw pik. Ik pak dan wel eens een banaan, maar dat vind ik eigenlijk niks. Ik zou wel zo'n grote kunstlul willen kopen, maar ik durf niet zo'n sekswinkel in te gaan en per postorder ben ik bang, dat Henk er zo achter komt. Marja, met wie ik al mijn geheimen deel, durft ook niet een sekswinkel in te gaan, dus heb ik al mijn hoop op jou gevestigd. Zou jij voor mij een lekkere grote kunstpik willen kopen, die een beetje op jouw eigen neukstaaf lijkt, zodat ik nog meer aan je kan denken terwijl ik die pik lekker in mijn kutje laat glijden. Jij komt bij ons langs, als je naar kantoor gaat, dus moeten we een afspraak maken, dat je hem langs komt brengen, wanneer Henk er niet is. Wanneer je mij op mijn mobieltje bel en ik zeg : “met mevrouw . . . .” , dan kan ik niet vrij spreken, maar wanneer ik zeg : “met Joke, dan kunnen wij alles zeggen” Weet je, ik wil geen verhouding, omdat ik bang ben dat onze beide relaties ervan kapot zullen gaan, maar als ik denk aan die fantastische lul van jou, word ik nu ter plekke nat. Ik heb trouwens mijn kutje geschoren, dan kan je nog geiler aan mij denken als je met Mary ligt te neuken, af doen jullie het ook niet meer ? Hoor ik spoedig van je ? Joke.

Je kan begrijpen dat ik na het lezen van deze email een geweldige stijve pik had gekregen, en het idee, dat haar dochter Marja dit van ons beiden wist en zij misschien wanneer ze masturbeerde ook over mijn lange en dikke lul lag te fantaseren, maakte mij nog geiler dan ik al was. Ik moest dan ook even klaarkomen, en trok mij achter de computer af, terwijl mijn vrouw al lag te slapen.

De volgende dag ben ik wat vroeger van de zaak weggegaan, en daar ik toch in Amsterdam werk, was een sekswinkel gauw gevonden. Na enig zoeken had ik al snel de juiste maat gevonden en voor 36 euro had ik voor Joke een prachtige kunstpenis gekocht. Ik werd al geil bij de gedachte dat ik hem bij haar zou brengen en eventueel zou kunnen zien hoe ze hem zou gaan gebruiken, maar ja, dat verwachtte ik eigenlijk niet. Zoals gezegd, was ons beider huwelijk goed (met uitzondering van de seks) en wilde zij dat niet in de waagschaal stellen. De volgende morgen om kwart voor negen belde ik haar op (ik wist, dat Henk deze week naar Milaan moest voor zaken en hij drie dagen weg zou blijven) en ze nam op met : “Met Joke !” Gelijk schoot een brok in mijn keel en werd ik trillerig van al de adrenaline die door mijn lichaam gierde. “Ha die Joke, ik heb eergisteravond je email gelezen en heb vanmorgen al een prachtige kunstlul voor je gekocht, en om eerlijk te zijn heb ik mij eergisteravond ook nog heerlijk afgetrokken, terwijl ik jouw fantastische borsten en je geschoren poesje voor me zag” “Moet jij gelijk naar de zaak, of kan je hem even langs brengen ? Ik ben toch alleen thuis, want Marja is naar school voor een tentamen”. “Ja prima, ik ben over een half uurtje bij je, OK?”

Het sturen werd steeds moeilijker door die gigantisch stijve 20 cm in mijn broek, maar ik parkeerde na 15 minuten mijn auto aan de achterkant van hun huis en liep snel door de tuin en ging de achterdeur binnen, die zij opengelaten had. De jaloezieën waren enigszins gedempt naar beneden, zodat de overburen geen zicht hadden in de kamer. Zij stond in de huiskamer, die ik zo goed kende, omdat we daar vaak met z'n vieren veel lol hadden gehad, maar die er nu totaal anders uitzag. Ze droeg een hemels kort rokje en een strak topje, waarin ik duidelijk de opgewonden tepelpunten door de stof zag priemen. Toen wij elkaar zagen omhelsden wij elkaar en ik denk dat ik één van de langste en meest intense tongzoenen in mijn leven gaf en kreeg. “Heb je 'm gekocht voor me ?” “Ja uiteraard, ik schenk hem aan je, op één voorwaarde: ik wil zien hoe je die lange kunstpik in je kutje doet”. Ik had gedacht dat ze dit zou weigeren, omdat wij eigenlijk alleen zouden fantaseren van elkaar, maar mijn hart sloeg over toen ze zei : “Zullen we dan maar naar boven gaan? Voor deze geweldig geile gelegenheid neem ik lekker een flesje champagne mee naar boven, OK?”

Hoe kon ik weigeren ? Ik liep achter haar aan en moest wel onder haar rokje kijken en zag daar het kleine rode slipje, waar ik destijds over gefantaseerd had. Ook de donkere plek in haar kruisje ontging me niet. Boven in de slaapkamer maakte ik het flesje open en zette zij de glazen op het tafeltje. Ik vulde de glazen en wij proostten met: “Op deze geile éénmalige uitspatting!” Zij ging voor mij staan en trok tergend langzaam haar topje uit en ik zag haar behaatje, dat ik al kende. Zij draaide zich om en ik kon niet nalaten een stap naar voren te doen en de sluiting van het nauwsluitende niemendalletje los te maken. Zij draaide zich weer om en ik zag een paar fantastische borsten met heerlijk brutale tepels. Zij pakte de sluiting van haar rokje en maakte deze open. Toen ze uit haar rokje stapte had zij alleen nog haar minuscule slipje aan. Inderdaad zat er aan de voorkant een nat plekje van de geile kutsappen, die zij niet had kunnen binnenhouden.

“Weet je, Dick, net toen jij gebeld had en Marja de deur uit was, heb ik op de bank al geil zitten vingeren en expres mijn handen niet gewassen” en daar bij stak ze mij haar rechterhand toe. Ik nam haar middel- en wijsvinger in mijn mond en proefde haar dierlijke geuren, vermengd met de slok champagne, die ik net genomen had. Ze ging op het bed zitten en ik gaf haar het pakketje, wat ik meegenomen had. Met trillende vingers maakte ze het open en haalde de kunstpiemel eruit.

“Oh, wat een heerlijk ding “, zei zij, terwijl ze langzaam ging liggen. Op haar rug liggend ging zij iets met haar billen omhoog, waardoor ze haar slipje uit kon doen en ik zag een gaaf lief poesje voor mij, waarvan de lippen al iets uit elkaar stonden. Ik ging in de stoel tegenover het bed zitten en maakte langzaam mijn gulp open. Joke had inmiddels een vinger in haar kutje gebracht en lag met lichte kreunen te kijken naar mijn open gulp. Toen ik met moeite mijn lange stijve lul eruit haalde en hem begon te masseren, bracht zij langzaam maar zeker de kunstpenis in haar liefdesgrotje en ging er heerlijk mee om. Mijn broek begon mij te irriteren en dus stond ik op om hem uit te doen. “Niet verder gaan hoor Dick, want dat kan niet, het hoort niet!” Toen mijn broek helemaal uit was, ging ik op de rand van het bed zitten en zei tegen haar: “Ik weet dat je Henk niet wilt bedriegen, maar je mag mijn pik toch wel voelen, zonder dat er verder iets gebeurt ?” Langzaam kroop haar hand naar mijn gevaarte en plotseling omvatte zijn de schacht en begon mij heerlijk te masseren. Op dat moment hoorden wij de voordeur dichtslaan, en wisten wij allebei tegelijk: We zijn betrapt! “Het kan Henk niet zijn”, zei ze geruststellend, want die heeft nog vanuit Milaan gebeld, dat hij veilig was aangekomen”.

In tegenstelling tot mij was Joke helemaal niet nerveus en leek er op te wachten, totdat de slaapkamerdeur zou opengaan. En inderdaad : Daar stapte de 19 jaar jongere kopie van Joke binnen. Door de consternatie en de schrik was mijn jongeheer verslapt. Joke zei tegen mij (terwijl de dildo nog lekker in haar kutje zat) : “Zoals ik je gezegd heb, deel ik al mijn erotische ervaringen met Marja, omdat Henk absoluut niet geil te krijgen is, dus heb ik Marja ook verteld, dat jij zo'n geweldige lange penis hebt, maar ze wilde mij niet geloven” “Dus hebben wij samen dit op touw gezet” , vulde Marja aan. “Maar als ik goed kijk, dan is hij wel geschrokken”. Joke zei : “Ik denk, Marja, als jij een showtje weggeeft aan onze Dick, dat er weer snel leven in zal komen”. Alleen door dat al te zeggen en te bedenken dat ik dat lieve prille ding naakt zou gaan zien, zorgde er al voor leven in de brouwerij. Marja knoopte haar bloesje los en ik ontwaarde geen BH, dus keek ik gelijk tegen een paar jeugdige harde borstjes aan, die parmantig de wereld in keken. Terwijl Marja haar strakke spijkerbroek begon uit te doen, deed ik mijn laatste kledingstuk uit en was volkomen naakt met twee vrouwen, die ik altijd begeerd had, maar nooit verwacht ze nog eens naakt te zien.

Toen Marja haar jeans afstroopte kwam ik bijna spontaan klaar: ze droeg geen slipje! Ik keek dan ook tegen een zalig donzig kutje, waar de jeugdigheid van afstraalde. Tijdens het uitkleden had Marja staan te staren naar mijn pik, die alweer in volle glorie omhoog wees en zei tegen Joke : “Jezus Ma, wat een enorm ding. Mijn vriendjes met wie ik het tot nu toe gedaan heb komen niet eens tot de helft !” Alsof ik niet aanwezig was ging zij door, alsof alleen maar alleen mijn penis belangrijk was ging ze door tegen haar moeder : “Vind je het goed, als ik hem even mag vastpakken?”

Inmiddels was ik naast Joke op het bed gaan liggen en zag dat Marja haar hand in de richting van mijn dikke licht bewegende worst bracht, haar vingers er omheen sloot en stevig beetpakte. Ze kon hem nauwelijks met haar vingers omvatten, voelde hoe warm hij was en deed haar hand nu naar beneden om de lengte wilde meten, alsof ze niet wilde geloven dat hij zo groot was en ze voelde haar kutspieren samentrekken. Joke lag het allemaal aan te kijken en had de kunstpenis nog steeds in haar soppige kut. Plotseling kwam ze overeind en ging met haar mond naar mijn glanzende roodpaarse eikel, die als een rijpe vrucht op mijn penis zat. Haar mond omsloot hem en tegelijkertijd begon Marja te masseren. Dit was mij teveel: ik voelde mijn zaad gaan borrelen en binnen een mum van tijd spoot ik mijn opgespaarde lading in Joke's gezicht. De dames schrokken er niet van, integendeel : “Wat een heerlijk gezicht Dick om die geile sperma uit je lul te zien spuiten, maar je moet me wel beloven, dat hij snel weer op oorlogssterkte is”, zei Joke. Ze pakte uit het nachtkastje een tissue en maakte haar gezichtje schoon. “Ma”, zei Marja, “je hebt mij gezegd, dat je omwille van papa niet met Dick wil neuken, maar alleen maar geilen, maar ik heb geen vaste relatie. Vind je het goed, dat ik die grote pik eens in m'n kutje wil voelen?” Wazig uit haar ogen kijkend knikte Joke alleen maar en begon haar eigen borsten te strelen, waardoor haar tepels gelijk overeind kwamen.

Marja kwam op het bed en drukte zich tegen mij aan zodat mijn keiharde neukpaal tegen haar onderbuik drukte en begon langzaam met haar onderlichaam te wrijven terwijl mijn zware ballen over haar natte kutlipjes rolden. Ze spreidde haar benen lichtjes en bewoog haar billen naar achteren, maakte ruimte vrij voor haar hand die ze weer tussen hen in schoof op zoek naar mijn penis, pakte hem beet en bracht hem in de richting van haar gloeiend hete verlangende kut, zocht even naar de opening tussen haar schaamlippen en duwde hem erin, spreidde haar benen nog verder en voelde met een intens genot hoe die kolossale pik langzaam maar zeker, gesmeerd door haar overvloedige kutsappen, een stukje naar binnen gleed, kreunde luid toen ik met een harde stoot mijn pik in haar kutje wilde drijven, maar toen niet verder kon omdat hij niet verder ging in haar nauwe schede. Joke was op haar knieën gaan zitten en begon mijn zak te strelen en te zoenen, terwijl ze de dildo wild op en neer in haar kut liet gaan. Twee minuten later kwam zij tot een enorm orgasme en spoten de kutsappen hun weg.”Wat een geil gezicht: dit vergeet ik nooit : Hier kan ik nog jaren op klaarkomen !”

“Het gaat niet”, jammerde Marja, “het doet zo zeer” hijgde ze. “Ik wil hem er graag in hebben, maar je bent zo groot, terwijl mijn kutje er zo naar verlangt. Ik kuste haar op de mond en liefkoosde haar prachtige borstjes en liet mijn vingers over haar gevoelige tepeltjes glijden. “Ga maar even op je rug liggen, dan proberen we het anders” fluisterde ik in haar oor, gaf Joke een knipoog, die met een ontzettend geile blik uit haar mooie ogen beantwoord werd. Ze ging snel op haar rug liggen en ik gaf Joke een geweldige tongzoen, terwijl zij haar hand nog eens om mijn geslacht vatte en er speels aan trok. “Kom, neuk me nou” kirde Marja, “Ik wil je stijve lul in me voelen” smeekte ze. “Daar heb ik altijd van gedroomd” zei ik, “om met twee fantastisch mooie vrouwen nog eens lekker te neuken”. Ik keek naar Joke en wist zeker, dat zij er ook naar verlangde om die kloppende lul in haar vagina te krijgen, maar dat zou slechts een kwestie van tijd zijn. Marja keek gehypnotiseerd naar mijn gigantische eikel, terwijl ik haar kutje benaderde, en zag de aderen opzwellen. “Neuk me dan met die knots van je” hijgde ze, “ram die paal dan in mijn natte kut. Ik wil dat je me pijn doet als je hem in me schuift, doe dan wat je wil en wacht niet langer, toe Dick neuk me nou, kreunde ze luid en pakte m'n pik vast en duwde hem omlaag in de richting van haar gloeiende oventje.

Ik zakte omlaag en kroop tussen haar benen, steunde op mijn handen en bracht mijn penis in de richting van haar gapende kutje, dat zij met beide handen wijd open hield om hem te ontvangen, duwde mijn lul er voorzichtig in en ik voelde hoe haar schaamlippen als een handschoen mijn pik omklemden. Ik duwde wat harder en trok weer een beetje terug, haar vagina wijder makend met iedere stoot die erop volgde. Zij begon te kreunen, eerst zachtjes, maar later steeds harder en scheen te vergeten waar ze was en dat haar moeder duidelijk lag mee te genieten, door wild met twee vingers in haar kut te raggen en de kunstpik in haar mond af te likken. Marja sloot haar benen om mijn rug, waardoor ik nog dieper kon en ik voelde de jonge ongerepte baarmoederwand tegen mijn eikel. Mijn ballen drukten tegen haar donzige haar en met haar linker hand begon zij ook nog eens haar clitoris te stimuleren. “Doet je kutje nog zeer ?” vroeg ik haar zachtjes in het oor. “Mmm”, kreunde ze, “het gloeit wel, maar het is eindeloos lekker, die grote lul, neuk me met die paal” en ze begon zalig mee te bewegen. Haar lichaam beukte tegen mij aan en ik ging steeds sneller stoten.

Ik voelde dat ik ging komen en zij blijkbaar ook, want ze riep; “Ja spuit maar, laat je neukpaal die warme sperma maar heerlijk in mijn kutje spuiten, ik wil het voelen!” Alsof een explosie door mijn lichaam ging kwam ik op een geweldige manier klaar en er kwamen nog minstens 3 nalozingen, waardoor het zaad uit d'r kutje sijpelde en op het laken kwam. Ik bleef minstens vijf minuten bewegingsloos op haar liggen, terwijl Joke, die ook luidkeels voor de derde keer was klaargekomen, mijn billen streelde. Dit moment had voor mij wel uren mogen duren, maar helaas riep de taak en moest ik naar kantoor.

In de week daarop kreeg ik in de auto een telefoontje van Joke, die zei dat ze toch wel heel erg jaloers geweest was om die dikke pik in een Marja's kutje te zien. Ik zei dat wij als twee volwassen mensen toch best heerlijke seks met elkaar konden hebben, zonder dat ons beider relatie daardoor kapot zou gaan. Daarna is eindelijk na vijf weken het er dan toch van gekomen en hebben wij in een gezellig hotelletje in de buurt een spetterende neukpartij gehad.

© Dicky

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Nooit verwacht

  1. 4 juli 2007 at 12:48

    Langademig relaas: streven naar natuurgetrouwheid levert zelden een boeiend verhaal. De erotiek is in zijn platheid qua woordkeuze wat too much. Geen ster.

  2. 18 juli 2007 at 22:27

    Dicky is ergens in het verleden blijven hangen, toen smachtende jonkvrouwen nog te hulp werden geschoten door koene ridders op hun dikke pik. Het komt op mij allemaal iets té macho en té overdreven over. Doe maar normaal hoor, Dicky. Geen ster.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world