Nu gaan we samen naar je kamer.

De lobby van het Intercontinental. De lady’s room. De dagtaak zit er op. 
De smaakvol geklede en gedistingeerde assistente die mij al twee weken begeleid trekt mij tegen zich aan en kust mij op de mond. “Nu gaan we samen naar je kamer”.
Ik had het moeten weten. Eigenlijk wist ik het vanaf de eerste dag. De stress was groot. De taak moest af. Geen tijd voor gekke dingen.
Ik voel de kramp die naar mijn maag omhoog kruipt.. Mijn oren suizen. Mijn knieën knikken. Ik beef een beetje. Verman je Tania!

Zij loopt met mij naar de lift. Dit kan niet.
Haar greep op mijn bovenarm is stevig. Ze dwingt mij in haar pas te lopen. Haar aanwezigheid dominerend.
In de lift zijn we niet alleen. Als ik wil ontsnap ik door mij met anderen te mengen. Ze streelt ongemerkt voor de andere over mijn dij. Ik smelt.

We stappen in de verlaten gang naar mijn kamer. Weer de bijna militaire pas.  Het lijkt wel of wij aan elkaar geboeid zijn. Ze houdt het niet langer. Ze trekt mij in een hoek, drukt zich tegen mij aan. Borsten tegen borsten. Heuvel tegen heuvel. Handen op mijn kont. De hitte van haar lijf. En dan voel ik het. Een golfje afscheiding. Ik kreun zacht, smeek bijna.
 
Een kamerdeur gaat open.
Zonder verpinken laat ze mij los en raapt iets imaginair van het kraaknette tapijt. Ze hoeft mij alleen maar aan te kijken en ik volg gedwee.
Ik voel onder het lopen mijn plakkerige panty tegen mijn schaamlippen en vervolgens tegen de zwelling aan de binnenkant van mijn dijen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
 
Ik open mijn kamerdeur. Ze stapt binnen. Ik sluit de deur. Ze stapt tot voor de badkamerdeur. Draait zich om. “Hang het bordje niet storen buiten” is al wat ze zegt. Ik doe het gedwee.
Als ik mij omdraai trekt haar hand mijn panty omlaag, heftige tongzoenen en twee vingers in mij ontlokken een jammerlijke kreet, heel kort, overrompelend genot.
 
Zij laat merken dat ze aangenaam verrast is de plaats al kletsnat aan te treffen. Ze likt haar vingers.
Ze is gul met strelingen en kussen. Ik blijf languit en bewegingloos op mijn rug liggen terwijl haar handpalm in lange halen over mij heen streelt. Heen en weer als de zachte zomerbries die het rijpe korenveld bespeelt.
 
Ik verken haar uiterst zorgvuldig. De achterkant van de oren, haar lies, de oksels en haar bilspleet. Gedurende het hele voorspel bedenk ik hoe heerlijk het straks zal zijn als onze vulva’s tegen elkaar op gaan rijden. Als ze haar vingers met ruwe heftige bewegingen in mijn vagina gaat boren. Als ze schoksgewijs haar klit tegen mijn tong laat klaar komen.

Bijna onopgemerkt verlaat de dominante dwingeland haar lijf onder mijn strelingen.
Ze likt mij eindeloos, haar tong beweegt smachtend heen en weer, duwt zorgvuldig alle plooien rond mijn vulva opzij. Ze cirkelt rond mijn klitje afgewisseld met lange likken als van een jonge hond. Ze laat mij komen en gaan, eindeloze golven heen en weer als de moederzee waaruit ik ben ontstaan.

En als ik dan eindelijk, haar met mijn tong teder en wroetend naar haar genot breng is het besluit net zo sterk en dwingend als het begin.

© Tania

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Nu gaan we samen naar je kamer.

 1. 8 mei 2007 at 11:29

  Erg korte schets van een op zich spannende gebeurtenis. Het verhaal wekt de indruk dat dit de eerste lesbische ervaring van de hoofdpersoon is, maar dat had ik graag wat dieper beschreven gezien. Door de kortheid van het verhaal krijgt de lezer nauwelijks de gelegenheid om in de sfeer van het verhaal terecht te komen, wat jammer is.

 2. WB
  8 mei 2007 at 16:17

  Kort maar heftig!

 3. 18 mei 2007 at 15:32

  Spannend verhaal dat helaas wordt ontsierd door ernstige aanslagen op de |Nederlandse taal.

 4. 12 augustus 2008 at 00:30

  Ik vind dit een mooi verhaal, suggestief, sensueel en erotisch. Het stimuleert mijn fantasie…prima dus.
  Met de spelfouten valt het wel mee hoor.
  Alleen bv. het worod andereN (dat moet met een -n, want het woord verwijst naar mensen)

Geef een reactie