Nuria, haast te mooi om waar te zijn

Nuria, de voormalig manager van een fitnessorganisatie, komt na 3 jaar opnieuw in beeld bij Chris. Van hen wordt verwacht dat zij een nieuwe samenwerking aangaan. Nuria vraagt de persoonlijke aandacht van Chris voor haar zus, die na jarenlang in Spanje te hebben gewoond, terug naar Nederland keert. Chris ontdekt zijn zwak voor Nuria en nodigt haar uit voor een gezellig avondje casino. Chris vertelt dit avontuur.

Al weer enkele jaren geleden ontmoette ik haar voor het eerst: Nuria.

De directie van het kantoorartikelenbedrijf waar ik toen nog werkzaam was had een werkgroepje samengesteld om bedrijfsfitness op te zetten. Ik was gevraagd om als OR-voorzitter mijn steentje bij te dragen aan de organisatie van bedrijfsfitness. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want ik kick op sporten.

Nuria was de 25-jarige toenmalige manager van één van de fitnessorganisaties bij ons in de stad die als kandidaat in beeld waren. Het contact tussen ons was vanaf de eerste ontmoeting uitstekend. Ontspannen, niet te formeel, en toch zakelijk genoeg om tot een prima contract te komen. Vanaf april van dat jaar zouden we met 60 van onze medewerkers gaan sporten. Ik ging zelf natuurlijk ook aan het sporten en zo gebeurde het dat we elkaar regelmatig tijdens mijn sportuurtje tegenkwamen. Gewoon leuk. Hartelijk, We mochten elkaar, dat was duidelijk. Meer was er eigenlijk niet tussen ons. Hoewel Nuria er heel leuk uitzag, voelde ik me niet speciaal 'geprikkeld' als we in elkaars omgeving waren.

Ons contact bleef ruim een jaar in stand, tot het moment dat ik succesvol solliciteerde bij een bedrijf in een andere stad. Een mooie promotie. Ik kon uiteraard niet langer deelnemen aan de bedrijsfitnessn verloor Nuria daarmee ook uit het oog.

3 Jaar later. Mijn baas belde me op mijn kantoor en vroeg me even naar zijn kamer te komen. Hij wilde even wat met me bespreken. Hij vertelde me dat hij op pad was geweest voor een nieuw op te zetten project, hier in de stad. Hij gaf aan om wat voor project het ging en vertelde me dat hij tijdens dat overleg 'trouwens' iemand was tegengekomen die mij goed scheen te kennen en van wie hij mij de hartelijke groeten moest doen. Nuria! Hé, wat ontzettend leuk! Ik vertelde hem over de plezierige contacten met haar tijdens mijn vorige baan. Jaaa, ja, hij had het hele verhaal exact zo van Nuria te horen gekregen. Maar hoezo was hij Nuria op dat overleg tegengekomen? Het bedrijf waar hij was geweest had toch niets met fitness? En dan ook nog hier in de stad… Sjef vertelde dat Nuria had besloten om vanwege de flinke concurrentie in de fitnesswereld de bakens te verzetten. Die beslissing was mede tot stand gekomen, omdat haar vader, die directeur was van het bedrijf waar Sjef was geweest, met gezondheidsklachten kampte en een opvolger zocht. Nuria had toen besloten om in het bedrijf te stappen. Ze werd nu door haar vader toegerust voor een eventuele opvolging. Ze was inmiddels ook verhuisd naar onze stad.

Ik vroeg Sjef om Nuria bij zijn volgende ontmoeting de hartelijke groeten terug te doen.

“Dat hoeft niet”, zei Sjef, “Je zult haar de komende tijd nog vaak genoeg zien.” Het was namelijk de bedoeling dat Nuria en ik samen de samenwerking verder zouden uitwerken. Ik zou haar volgende week al ontmoeten. Of ik de afgesproken datum maar in mijn agenda wilde noteren. Ja, gelukkig, de desbetreffende woensdag kon ik om 15.00 uur.

De bewuste woensdag. Sjef belde. Of ik naar zijn kamer kon komen. Nuria was gearriveerd. Nieuwsgierig liep ik door de gang naar de kamer van Sjef. Ik bespeurde dat ik me wat opgewonden voelde. Hoe zou ze er uit zien? Ze was immers best een mooie meid. Half lang zwarte haar, ontzettend blauwe ogen met een heel open blik. Een mond vol mooie witte tanden. Ze straalde wat van het temperament uit dat ik vond passen bij haar Spaanse komaf.

Ik realiseerde me dat ik haar eigenlijk nooit in aansluitende kleding had gezien, waardoor ik geen scherp beeld had van haar vormen. Doorgaans liep ze er -zoals dat bij haar functie destijds hoorde- sportief gekleed bij. Eigenlijk heel vaak in het zwart, zo liep ik me te bedenken.

Inmiddels was ik bij de kamer van Sjef aangekomen. Ik stapte naar binnen en zag een stralende Nuria zitten. “In het zwart, maar toch anders, klasse”, bedacht ik me nog. Ze stond op en kwam op me toegelopen. Ze kuste me heel spontaan, wat ik graag en van harte beantwoordde. Het was een heel hartelijke begroeting. Ik meende dat ik Sjef zich even zag afvragen wat voor soort samenwerking Nuria en ik in het verleden eigenlijk hadden.

Onze bespreking begon en verliep heel voorspoedig in de ons bekende plezierige sfeer. We maakten een vervolgafspraak voor twee weken later. Sjef zou later aansluiten, want hij had eerst nog een bespreking elders.

Twee weken later ontving ik Nuria in mijn werkkamer. Ze was weer in het zwart, en net als twee weken geleden, meer 'gekleed' , meer klasse, waardoor ze ook wat meer verried over haar figuur.

Op een wat gehaaste toon vertelde ze me dat het eigenlijk wel fijn was dat we even alleen waren. Ze wilde me namelijk wat vragen. Ik werd natuurlijk nieuwsgierig.

Nuria vertelde dat haar zus, die op haar 16e terug naar haar eigenlijke vaderland was gegaan, voorgoed terug naar Nederland zou komen. Ze had in Spanje de univerisiteit gedaan, psychologie, maar was daarin nog niet werkzaam geweest. Het maakte haar zus Elena eigenlijk niet uit in wat voor baan ze in Nederland terecht zou komen, als ze maar vast aan het werk zou zijn. Ze zocht een plek waar ze alvast aan de slag zou kunnen in de sfeer van een soort 'snuffelperiode'. In die tijd kon ze zich dan ook verder oriënteren binnen Nederland. Natuurlijk was nog even afgewogen of Elena in het familiebedrijf terecht zou kunnen voor een snuffelsperiode, maar dat leek Elena zelf nu nog geen goede optie. Na wat Nuria nu van Sjef had gehoord over ons bedrijf en het feit dat ze mij goed kende, dacht ze van: “Ik stap op Chris af en ga vragen of hij geen mogelijkheden heeft voor Elena.

Ik wilde graag wat meer aandacht aan haar vraag geven, maar ja, Sjef kon zo binnenvallen en het leek me niet handig als hij in dit stadium van bemerkte dat wij met persoonlijke vragen van Nuria bezig waren.

Ik stelde Nuria voor om enkele dagen later na werktijd af te spreken in een kroeg in het centrum van de stad om hier eens verder over te praten. Ze vond het een prima idee.

Kort hierop stapte Sjef als een wervelwind binnen en zetten we ons gesprek zakelijk voort. Bij het afscheid gaf Nuria me een dikke knipoog en fluisterde: “Tot woensdag!”

Op woensdagmiddag om stipt 17.00 uur troffen we elkaar in café Jaspers. Nuria zat aan de bar. Ze toonde zich zichtbaar blij toen ik binnenkwam, stond op van haar barkruk en begroette me met drie dikke zoenen. Hmm, ze rook heerlijk. Ze zag er ook erg goed uit. Een meid met klasse. Ik zag verschillende mannelijke bezoekers goedkeurend naar Nuria kijken. Ik voelde me bijna trots. My date!!

We besloten in een rustig hoekje aan een tafeltje te gaan zitten.

Toen ik achter haar aanliep kon ik het niet nalaten om haar beter te bekijken. Haar fraai aansluitende (zwarte) pantalon liet weinig te raden over over haar vormen. Een lekker kontje, dacht ik. Niet te smal, gewoon lekker gevuld en ongetwijfeld strak. Ik schatte in dat ze nog steeds veel aan sport deed. Nu ze meer sluitende kleding droeg, zag ik dat ze een mooie slanke taille had. Jee, ze zag er alleen van achteren al goed uit!

Toen ze de twee treden nam naar het wat hoger gelegen gedeelte van het café spande haar pantalon zich extra om haar heerlijke kontje. Ik zag geen tekening van een slipje, dus ik veronderstelde dat ze een string droeg. We gingen tegenover elkaar zitten. Ze droeg een zwart truitje met laag uitgesneden hals. Haar borsten zijn niet groot en toen ze zich bij het gaan zitten wat vooroverboog zag ik en glimp van een fraai zwart beugelbehaatje. Lekker vrouwelijk, dat spreekt me enorm aan!

We bestelden wat te drinken en begonnen een geanimeerd gesprek. We spraken even over de bekende koetjes en kalfjes, waarna we herinneringen uit onze eerdere samenwerking ophaalden. En zo kwamen we dan aan de aanleiding toe waarom we hier zo samen zaten. Nuria legde uit hoe ze zo bij haar idee was gekomen om me te vragen of ik een plek voor Elena had. Ik vroeg haar het een en ander over Elena. Het leek me een gemotiveerde meid, die toch maar zo ondernemend was geweest op haar 16e naar Spanje te gaan op haar eentje om daar haar studie psychologie op te pakken. Ik was in elk geval benieuwd genoeg om eens met haar kennis te maken.

Nuria vroeg of ze het c.v. van haar zus aan me mocht geven, zodat ik me verder over haar vraag zou kunnen buigen. Natuurlijk mocht dat!

Ik sprak met Nuria af dat ik in eerste instantie via de E-mail contact zou leggen met Elena.

Gaande het gesprek bemerkte ik dat er een gevoel bij me opkwam dat ik nog niet eerder had gehad als ik met Nuria in gesprek was. Dat ze er goed uit zag had ik wel eerder opgemerkt, maar toch.. Nu viel me extra op dat ze een verdomd mooie meid was. Die blauwe ogen, die me in het gesprek steeds maar lachend aankeken!! Ik kreeg het er warm van. Ik kreeg de kriebels in mijn buik. Ik begon te fantaseren over hoe ze er onder haar kleding zou uitzien.

We waren inmiddels van de thee overgestapt op wat sterkers. Buiten was de duisternis ingevallen en binnen was door de getemperde verlichting en de kaarsjes op de tafels een warme sfeer ontstaan. Ik zou haar zo in mijn armen willen nemen. Wat een warmte straalde ze uit!

Ons gesprek verplaatste zich van het zakelijke naar de privé-situatie. Ze vertelde over haar besluit om de fitnesswereld te verlaten voor een hele andere functie in het bedrijf van haar vader. Haar vriend stond niet achter haar beslissing. Zijn relatie met de ouders van Nuria was al niet al te best en door haar beslissing zou hij nog meer met haar ouders van doen krijgen. Hij had daarom een punt achter de relatie gezet. Door al deze zaken had ze ook besloten om terug te keren naar onze stad, waar haar ouders woonden. Ze had nog geen eigen huisvesting Ze woonde tijdelijk weer bij haar ouders. Nuria had duidelijk een bewogen tijd achter de rug!

Plotseling ging mijn mobieltje over. SHIT!!! Had ik dat rondding maar uitgezet!! Het was een zakelijk telefoontje. Ik excuseerde me even bij Nuria en voerde zo kort als maar kon mijn gesprek. Nuria maakte van de gelegenheid gebruik om even naar het toilet te gaan.

Toen het gesprek echter de rug was en Nuria weer op haar plek zat was de warme sfeer echter verbroken. Het was als in het liedje van Suzanne! (….. .. met de radio op TIEN!!.. ..)

We keken bijna gelijktijdig op onze horloges en stelden vast dat we tweeëneenhalf uur hadden zitten praten. Het leek echter niet langer dan een half uur! Nuria moest nog gaan sporten, zo meldde ze. We rekenden af. Ik hielp haar in haar jas en we liepen samen naar buiten.

Nuria vertelde dat ze het erg naar haar zin had gehad. Ze was blij me weer ontmoet te hebben. Ze vertrouwde me toe dat ze zich altijd erg goed voelde in mijn aanwezigheid. Nou dat gold voor mij ook, maar na vanavond had dat toch wel een extra dimensie gekregen.

We zouden elkaar over een week of drie weer zakelijk zien.

Plotseling kreeg ik een ingeving. Ik wilde zaterdag eigenlijk naar het nieuwe casino in Utrecht. Ik had wat vrijkaartjes en fiches en was benieuwd of het er zo mooi uitzag als in de documentaire 'het Casino' op TV was getoond. Misschien vond Nuria het wel leuk om mee te gaan. Ik stelde het haar voor en tot mijn grote vreugde stemde ze heel enthousiast direct in! We spraken af dat ik haar rond 21.00 uur bij haar thuis zou oppikken.

Het is zover. Zaterdag. Vandaag ga ik met Nuria naar het Casino. Ik moet zeggen dat ik toch al enkele dagen mijn fantasie de vrije loop had gelaten over ons uitstapje. Denken over Nuria betekende nu bijna steeds een erotische fantasie. Ik heb me dan ook uitgesloofd om er zo goed mogelijk uit te zien. Ik heb heerlijk lang gebadderd, waarbij ik het badwater heb voorzien van mijn 'badschuim voor bijzondere gelegenheden' , waarvan ik ook de deodorant en de eau de toilette heb. Met de scheerspullen zo naast me, ben ik op het idee gekomen om mijn pik, die nu alleen al steigert bij de gedachte aan Nuria, ook even voorzichtig met het scheermesje te verzorgen, in het kader van “you never know”. Hee, dat voelt toch wel heerlijk zacht.

Eigenlijk weet ik niet wat ik van die avond te verwachten heb. “Wat haal ik toch allemaal in mijn hoofd??” Hoogstwaarschijnlijk wordt het heel gezellig, maar eerlijk gezegd heb ik geen enkele aanleiding om er meer van te verwachten.

Ik kleed me gepast bij het bezoek aan een casino. Nadat ik mijn nieuwe microfiber slip (lekker zacht en soepel) heb aangetrokken, doe ik mijn zwarte broek, zwart overhemd en mijn nieuwe grijs-zwarte spencer aan. “Nuria zal ongetwijfeld ook wel iets zwarts aan hebben”, dacht ik zo.

Ik ben weliswaar ruim 10 jaar ouder dan Nuria, en ik zit niet al te weelderig meer in mijn haar, maar, zo bedenk ik, als ik zo in de spiegel kijk dan zie ik er in elk geval gesoigneerd uit. Ik ben in elk geval tevreden.

Het is inmiddels bijna tijd om te gaan. Oh wacht even, nog even enkele romantische CD-tjes meenemen voor onderweg. Het is tenslotte altijd nog even een eindje rijden naar Utrecht en alles dat bijdraagt aan een goed sfeertje, moet geregeld worden!

Op naar het Arecifehof, waar Nuria met haar ouders woont! Het is een koude avond. Het zou vannacht vriezen, maar het zou naar verwachting wel droog blijven, zodat we geen gladde wegen hoeven te vrezen.

Ik trek de achterklep van mijn nieuwe Volvo V70 open, die ik bij aanvang van mijn nieuwe baan uit had mogen kiezen en zet alvast enkele CD-tjes met rustige achtergrondmuziek in mijn Cd-wisselaar. (Verrek, mijn boodschappen staan nog in de auto. Nou ja, laat maar staan. Er zit toch niets uit de vriezer bij.)

Ik rijd weg. De kachel wordt al snel warm en even later is het al heerlijk behaaglijk in de auto. Na 20 minuutjes ben ik op de plaats van bestemming en bel ik aan. Verdorie, ik voel me niet helemaal rustig. Ik sta te trillen als een verliefde tiener en mijn hart voel ik bonken. Nuria staat al klaar. Ze doet zelf de deur open. Wauw, zo heb ik haar nog nooit gezien. Ondanks dat ze er altijd wel goed uitziet, heeft ze er nu wel extra haar best op gedaan. Haar zwarte haren in een heel leuk model en ze heeft duidelijk meer aandacht aan haar make-up geschonken dan doorgaans. Jezus, wat ziet ze er goed uit!!!

Ze kust me zoals gewoonlijk heel hartelijk en geeft te kennen er veel zin in te hebben vanavond. Ze trekt de deur achter zich dicht en ik doe – zo galant als ik soms kan zijn – de portier van de auto voor haar open. “Zou je je jas niet uitdoen en op de achterbank leggen?”, vraag ik. “Dan heb je er straks tenminste nog plezier van als we weer naar buiten moeten”.

Goed idee, vindt ze. Ze knoopt haar lange zwarte jas los en trekt hem uit. Potverdorie!! Ik voelde mijn rikketik even overslaan! Wat een stuk!!

Ze kan zo naar een galafeest. Ze draagt een korte, donkerrode, wat glanzende rok van een fluweelachtige stof. Daaronder komen een paar zeer fraai gevormde, zwart gekousde benen uit, die veel langer lijken dan ik me in mijn fantasie heb voorgesteld. Een paar elegante, modieuze schoenen maken het perfect af.

Haar transparante loshangende zwarte blouse geeft doorkijk naar een fraai, eveneens zwart hemdje, dat ook echter het bovenstuk van een bodysuit of een torselet zou kunnen zijn. Ik kan mijn verrukking niet verbergen. Ze ziet het aan me en lacht. “Dat is nog eens wat anders hè dan mijn sportkleding! Laat me nu maar vlug instappen, want ik krijg het koud.” Oh ja, natuurlijk. Ik laat haar vlug in de auto en start. Het is even fris geworden door de openstaande portieren, maar de klimaatbeheersing doet zijn werk en binnen enkele minuutjes is het aangenaam van temperatuur.

Nuria heeft het meteen goed naar haar zin en praat volop. Ik word wel wat afgeleid door haar verschijning. Ze heeft zich lekker geïnstalleerd en ik kijk uit op een tweetal fraaie benen die onder haar wat opgeschoven rokje uitkomen. Ik heb de neiging om er mijn hand even op te leggen en ze te strelen, maar dat zou wel erg ongepast zijn. Zo close zijn we nu toch ook niet dat ik dat kan maken…. Zo goed en zo kwaad mogelijk probeer ik op de weg te letten en zo komen we uiteindelijk bij het Utrechtse casino uit. We parkeren de auto in de parkeergarage. Ik help Nuria even in haar jas en trek zelf ook mijn jas aan. Ze pakt me als vanzelfsprekend bij mijn hand, alsof we al jaren een stel zijn en zo lopen we naar de ingang van het zeer fraaie en splinternieuwe casino. Het voelt helemaal niet vreemd, zo naast haar. Wel voel ik me voortdurend wat opgewonden.

Ik ben gewoon trots dat ik met zo'n schoonheid op pad mag zijn.

Als we onze jassen uitdoen bij de garderobe zie ik verschillende mannen Nuria een blik gunnen. Ze ziet het zelf ook en glimlacht wat verlegen naar me. Ik zeg zachtjes tegen haar: “Dat krijg je als je er zo fantastisch uitziet”. “Ja, vind je dat ik er goed uit zie?” vraagt ze. “Volgens mij vraag je naar de bekende weg Nuria”, zeg ik. “Ik zal je maar meteen bekennen dat ik me fantastisch voel, zo in je gezelschap.” Ze geeft me spontaan een zoen op mijn wang en slaat een arm om mijn middel. “Kom”, zegt ze hartelijk, “Ik heb eerst zin in een lekkere kop thee”.

We lopen langs de twee heren, die onze kaartjes afscheuren en ons een fijne avond wensen, het casino in en kijken vol bewondering naar de enorme hoeveelheid gokkasten. Op ons gemak lopen we door het nog rustige casino naar de roltrappen, welke naar de 1e etage leiden en waar we naar ons idee de bar wel zullen vinden. Wat een spiegels! Ik geniet letterlijk langs allerlei kanten van mijn gezelschap. Ik voel me in de 7e hemel. We lopen rustig op de bar af, waar nog enkele krukken beschikbaar zijn. We hijsen ons op een kruk en bestellen beiden een kop thee. Om te beginnen. We draaien op onze krukken naar elkaar toe en ik zie aan Nuria dat ook zij met volle teugen geniet. Ze heeft blosjes op haar wangen. Plots voel ik haar been tegen het mijne schuiven. Op zich is daar geen reden toe, dus ik kijk haar aan. Ze knipoogt met een blik van verstandhouding. Oei, dat had ze beter niet kunnen doen, want ik voel de opwinding door mijn lijf, en in het bijzonder een bepaald deel van mijn lijf schieten.

Ik streel haar vervolgens – voor de buitenwacht zo ononopvallend mogelijk – zacht over haar bovenbeen. Jee, wat sexy zo, in die kousen. Ze weert mijn gebaar niet af. Ze glimlacht naar me, maar ze kijkt er wel opgewonden bij. Er ontstaat een duidelijke spanning tussen ons. We spreken even ook niet zo veel. We genieten van elkaars aanwezigheid en kijken geamuseerd naar het gebeuren om ons heen.

Nadat we onze kop thee op hebben, wandelen we naar de speeltafels. We kijken of er wat spectaculairs te zien is. Bij één van de blackjacktafels is het aardig druk. Daar zal wel wat te zien zijn. Ik leid Nuria mee naar de desbetreffende tafel. Een niet-Nederlands sprekende man zit met een flinke stapel fiches van 1000 voor zijn neus. Ja, dat trekt publiek. We besluiten om even te blijven kijken. Voor Nuria is het de eerste keer dat zij in een casino komt.

Door de drukte kunnen we niet meteen het hele spel goed volgen. Ik laat Nuria voor me staan, zodat zij het meeste kan zien. Ik probeer, af en toe wat op de tenen staand het spel te volgen en haar uit te leggen wat er gebeurt. De trainee die het spel leidt onder toezicht van een ervaren croupier heeft het er warm van. De zweetdruppeltjes staan op zijn hoofd. Als ik mijn hakken weer wat licht om wat meer te kunnen zien, loopt er net iemand achter me langs en ik verlies haast mijn evenwicht. Ik kom daardoor tegen Nuria aan, die even omkijkt, maar niet vraagt wat er gebeurde. Ze grijpt met haar hand naar achter om de mijne te pakken en leidt mijn arm gemoedelijk om haar middel. Ik leg vervolgens zelf mijn andere arm ook om haar middel. Zo staan we plots heel close tegen elkaar. Vervelend standje als je wilt verbergen dat je opgewonden bent. Want dat gebeurt natuurlijk. Hoe kan het ook anders met zo'n lieverd in je armen. Nuria moest het gemerkt hebben, en aan haar reactie te bespeuren, vindt ze het niet erg. Ze drukt haar kontje naar achteren en draait het haast ongemerkt wat heen en weer. Ze kijkt me over haar schouder heen aan, en legt haar hoofd even tegen me aan.

Wauw, dit beloofde toch wel wat vanavond! Niets onderscheidt ons in ons gedrag van een zwaar verliefd paar in plaats van twee 'zakenpartners', die zo maar een avondje samen afspreken. Wat is er toch met Nuria. Zo ken ik haar niet. Ik kan me toch niet voorstellen, en dat hoop ik ook niet, dat ze met iedereen waar ze een avondje mee gaat stappen zo close is.

Na nog even het blackjackspel gevolgd te hebben, waarbij de aanvankelijk zo fortuinlijke speler maar liefst 8000 gulden verliest, lopen we verder langs de speeltafels. Het is inmiddels een stuk drukker geworden. Voldoende druk, besluit ik, om ongemerkt mijn hand over het kontje van Nuria te laten glijden. Ze kan dit wel waarderen, want ze spant haar arm, die ze om mijn middel heeft, voelbaar enkele keren aan. Ze kijkt me met een spannende lach aan. “Zullen we nog wat drinken, jongen? Heb je ook zo'n dorst?”, vraagt ze. “Goed plan”, zeg ik. “Eén pilsje mag voor de chauffeur.” We lopen weer naar de bar, maar de krukken blijken allemaal bezet. “Daar aan zo'n tafeltje is nog plaats”, zegt Nuria. Inderdaad. Aan de rand van het terras, wat onttrokken aan de drukte is nog een leeg tafeltje met twee stoelen. We gaan tegenover elkaar zitten. Er staat vrijwel meteen een ober aan ons tafeltje. Nuria bestelt een Cola rum en ik een Palmpje. We hebben een mooi overzicht over een groot deel van de etage. “Wat een ruimte”, zeg ik tegen Nuria. “Ja”, zegt ze, “Maar die drukte van daarnet bij die speeltafels beviel me eerlijk gezegd toch ook wel”. Ze strekt met beide armen naar mijn handen en we houden elkaar zo een tijdje vast. Het is alsof er een stroom door me heen gaat. Van mijn ene arm via mijn lijf naar mijn pik, die het knap lastig heeft, zo via mijn andere arm naar Nuria. Ook zij is nu merkbaar opgewonden. Van tijd tot tijd knijpt ze in mijn hand. Ze heeft er blijkbaar dorst van gekregen, want haar drankje gaat sneller op dan mijn pilsje. Ik vraag haar of ze nog een drankje wil en ze knikt: “Doe maar hetzelfde. Ik voel deze overigens al wel.” “Je drinkt ook wat snel”, merk ik op. “Een beetje aangeschoten is ook niet erg, toch?”, vraagt ze, en tegelijkertijd voel ik haar been weer tegen het mijne. Even later voel ik ook haar andere been. Ze knijpt mijn benen even tussen haar beide benen en kijkt me daarbij veelbetekend aan. Ik vraag me af hoe het er onder de tafel uit ziet, want ze heeft haar benen nu enigszins uit elkaar staan. Ik stel me voor hoe het er onder haar rokje uit ziet. Het is alsof ze mijn gedachten kan lezen, want ze steekt haar vinger omhoog en laat die met een bestraffend gebaar heen en neer gaan. “Een kwartje voor je gedachten Chris”, zegt ze lachend. Ik voel me zowaar even betrapt en hoewel ik doorgaans niet snel bloos, krijg ik het toch even warm. Ze ziet het en lacht.

We hebben ons drankje op en besluiten om even beneden te gaan kijken bij de gokautomaten.

Nuria krijgt eigenlijk wel zin om een gokje te wagen, zo meldt ze. Bij de speeltafels heeft ze nog te kennen gegeven dat ze dat niet zo maar zou durven. Een spelletje met de gokautomaat is echter wat anders. We besluiten om er 50 gulden aan te wagen. Niet meer. Ik wissel aan de gloednieuwe automaat een vijftigje voor 50 losse guldens die we in zo'n “boterkuipje” laten kletteren.

Nuria trekt zich op de kruk bij een van de vele automaten. Binnen enkele minuten is ze al een tientje armer. Ze meent dat het toch wat ruiger moet, dus ze wil spelen met een hogere inzet. Het lijkt me niet zo verstandig, maar ja, de vraag is überhaupt al wat er allemaal wel of niet verstandig is vanavond. We zijn immers uit en het mag niet meer kapot die avond. Plotseling is het bingo! Met een hoop lawaai begint het geld uit de automaat te vallen. 25 gulden! Dat was niet gek. “Ik maak die 50 piek wel op hoor”, zegt Nuria dol van enthousiasme. “Oké, it's your lucky day”, zeg ik. Nuria besluit wel om een andere automaat te nemen.

Ze heeft nu de smaak te pakken en besluit om met een hoge inzet te blijven spelen. “Zou je dat wel doen?”, zeg ik. Zo is je pleziertje zo voorbij. Het kon op dat moment niet lulliger klinken, want weer heeft ze geluk. Dit keer valt er maar liefst 500 gulden uit!! Ik word verzocht om nog enkele kuipjes te halen voor al het muntwerk. Na alles ingeladen te hebben, maakt Nuria de voorgenomen vijftig gulden op en besluit dan dat het tijd is om wat te vieren. Daar ben ik het van harte mee eens.

We wisselen de kuipjes in en lopen terug naar de roltrap om boven weer naar de bar te gaan. Weer zie ik de schoonheid naast me langs verschillende kanten in de spiegels. Door het spelen aan de automaten lijkt de eerdere passie even wat weggeëbd. Lijkt, want zoals al snel blijkt: niet voor lang.

We hijsen ons weer op een barkruk. “Wel jammer dat je nu nog moet rijden”, zegt Nuria. “Feestje vieren met een glaasje Cola is ook niet alles”. “Da's waar”, zeg ik, “maar wat dan?” “We hebben natuurlijk allerlei mogelijkheden”, zegt Nuria, terwijl ze ondeugend met de net verworven geldbiljetjes wappert. “Taxi, hotelletje..”. “Die eerste zie ik niet zitten”, zeg ik, “Op zijn Hollands gezegd vind ik dat zonde van het geld, temeer omdat we dan m'n auto weer thuis moeten zien te krijgen. De tweede optie, daar kan ik niets op tegen hebben”. We bestellen allebei een Cola rum. “Weet je het zeker van die tweede suggestie?, vraag ik haar nog wijfelend (Wat is die meid allemaal van plan????). “Je verrast me Nuria. Ik had daar eerlijk gezegd zelfs nog niet van durven dromen”.

Nuria heft haar glas hoog en knijpt plotseling zachtjes in mijn kruis. “Zeker weten”, zegt ze. “Ik weet ook niet wat me overkomt, Chris. Ik heb dit nog nooit gedaan, dat moet je geloven. Maar ik voel me zo ontzettend op mijn gemak bij je. En dan druk ik mezelf nog maar zwak uit. We maken er samen een lekker feestje van”. Potverdorie, daar krijg ik het warm van. “Daar draag ik dan graag al het mogelijke aan bij”, zeg ik haar. “Zal ik eens wat gaan regelen? Heb je voorkeuren?” Nee, Nuria heeft geen ervaringen met hotels in Utrecht. “De winst mag op hè Chris.” “Dan ga ik nu even een telefoontje plegen naar een klasse hotel, hier op loopafstand vandaan, oké?”, vraag ik haar. “Wacht jij hier even?”

Aangezien in het Casino geen mobieltjes aan mogen, besluit ik even in een rustig hoekje beneden bij de receptie te bellen. Ik bel het informatienummer van mijn provider en vraag naar het nummer van het Royal Crown-hotel. Na dit op een zeer klantvriendelijke toon te hebben doorgekregen, bel ik het hotel. Het is inmiddels 23.30 uur en ik hoop dat er nog wat vrij is. De receptionist vertelt me dat alle gewone kamers vol zijn. Ik zeg hem dat ik juist graag een executive-room wil. Ja, die is er nog één beschikbaar, zegt de receptionist. “Wilt u die dan nu vastleggen?” vraag ik. “Geen probleem meneer”, is het antwoord. Ik vraag hem om de temperatuur op de kamer op 23 graden te brengen. “Komt voor mekaar meneer”.

Ik loop op watten terug naar de bar boven. Nuria heeft haar drankje nog niet op. Het mijne staat er ook nog. Ik vertel haar dat ik een kamer heb kunnen regelen. Nuria toont zich zichtbaar blij. Ze trekt me naar zich toe en geeft me een dikke zoen op mijn mond, die ik graag beantwoord. Nuria wil ook nog even bellen. Ze moet haar ouders even laten weten dat ze niet naar huis komt vannacht. Of ze mijn mobieltje mag gebruiken. Ze loopt wel even richting toilet om te bellen. Na vijf minuten is ze terug.

We besluiten op ons gemak ons drankje op te drinken en dan naar het hotel te gaan. We zitten tegenover elkaar aan de bar. De krukken naar elkaar toe gedraaid. Nuria heeft haar benen over elkaar geslagen. Haar rokje zit gevaarlijk hoog. De kleine split aan één kant van haar rokje laat net iets van een boord kous zien, of verbeeld ik me dat maar?. Ze ziet me kijken en lacht me toe. “Ik heb zin in je Chris. Eerlijk gezegd denk ik al enkele dagen aan deze avond en hoopte dat het iets speciaals zou kunnen worden.”, zegt ze dan. Zo ken ik Nuria niet. Zouden de Cola rummetjes hun bijdrage leveren? Ze lijkt ineens zo supergeil. Ik strijk even langs haar benen. Als ik wat hoog kom, draait ze haar kruk wat van me weg. Ik word nieuwsgierig naar wat er onder haar rokje zit. Blijkbaar wil ze dat geheim nog even bewaren.

Hè hè, ze heeft haar drankje op. Het leek een eeuwigheid te duren. Doet ze het erom?

We lopen naar de roltrappen. Het is nu echt goed druk. Ik zie dat verschillende mensen naar ons kijken, of eigenlijk meer naar mijn schoonheid, die er zo sexy uitziet. Ik kan het niet laten op de roltrap om nog eens rond te kijken. De spiegels weerkaatsen het beeld van de sexy dame naast me in haar mooie, maar vooral ook spannende outfit. Spannend en klasse uitstralend. Ik kan amper van haar afblijven.

Ook Nuria ervaart blijkbaar de erotische spanning tussen ons. Ze legt haar hoofd tegen me aan en pakt me eens stevig bij mijn middel. Terwijl we langs de gokautomaten terug lopen, leg ik mijn hand quasi achteloos op haar kontje. Voorzichtig laat ik mijn hand over haar kontje glijden. “Pas op, dadelijk ziet iemand ons”, zei ze. Dan fluistert ze in mijn oor: “Maar ik vind het wel ontzettend spannend en heet hoor!”.

In de hal aangekomen, pakken we onze jassen en geven we de dames van de garderobe nog een fooitje. Even later staan we buiten. “Aaah, wat is het koud!!”

Nuria kruipt dicht tegen me aan en zo steken we het plein over naar de parkeergarage. We stappen snel in de auto en zitten allebei wat rillerig in de ijskoude auto. Wel even een cooling-down na de spanning van daarnet. Ik start de auto en rijd de garage uit. Gelukkig is het hotel maar een paar straten verderop. Na een paar minuutjes rijden, staan we er voor de deur. De receptionist snelt naar buiten om de auto in de garage te zetten.

Hij vraagt naar onze bagage, maar die hebben we geen. Hij kijkt veelbetekend. Net voordat hij met de auto weg wil rijden schiet me nog wat te binnen. Mijn CD-tjes! Ik open mijn achterklep en haal enkele CD-tjes uit de wisselaar. Oh, mijn boodschappen van die middag…. “Komt eigenlijk wel goed uit nu,” bedenk ik. Ik schud een plastic tas leeg en grits uit één van de kratjes een doos waxinelichtjes, een flesje rum en een fles Cola en doe die in de plastic tas. Oh ja, ik kan ook nog wel even de deodorant pakken en de scheermesjes. Dan zie ik ook mijn baardtrimmer liggen, die ik vanmorgen bij de reparateur heb opgehaald. “Neem maar mee, altijd handig……. voor morgenvroeg”. Zo, we kunnen ons feestje bouwen.

We checken in. Kamer 418 wordt ons verblijf voor de komende nacht. Ik bestel een ontbijt op onze kamer voor de volgende ochtend om 10.30 uur. “Wordt voor gezorgd meneer.” We stappen in de lift die alleen naar de Executive-kamers leidt en kijken elkaar met spanning aan. Nuria heeft haar jas open en ik als ik zo naar haar kijk krijg ik wel erg veel zin in haar. De lift stopt en wij stappen recht voor onze kamer uit. Ik steek de elektronische sleutel in het slot en we horen de solide klik van het openende slot. Ik doe de deur open en voel de warmte over me heen komen. We lopen over het mooie rode tapijt door de gang van onze kamer en komen vervolgens in een hele ruime, warm ingerichte kamer. De verlichting is getemperd; er ligt een kaartje op het hoofdkussen met de wens van een goede nachtrust erop. Nuria is verrukt. “Wauw Chris!”, zegt ze, “wat heb je nu toch besteld? Prachtig!” Ze gooit haar jas uit, maakt een vreugderondje en loopt op me toe. Ze trekt ook mijn jas uit en nestelt zich tegen me aan.

Ik fluister in haar oor: “Laat me even, dan maak ik het nog gezelliger”. Ik weet uit eerdere bezoeken aan dit hotel dat er op deze kamers een stereo aanwezig is met een CD-speler. Ik zet de CD op die ik uit Spanje heb meegebracht. 'Mystic Islands”, heerlijke achtergrondmuziek. Ik stel de stereo in op een volume dat de muziek heel sfeervol maakt. Dan pak ik mijn doos met waxinelichtjes en steek er een stuk of 10 aan, die ik op verschillende plaatsen in de kamer zet. Ik vraag Nuria, die inmiddels in één van de luxe fauteuilles is gaan zitten of ze nog wat wil drinken en dat wil ze. Ik maak twee mixjes klaar en klik vervolgens de dimmers uit. We zitten nu alleen in kaarslicht. Wat een sfeertje!

We voelen beiden de enorme erotische spanning die er nu in de kamer hangt. Ik trek mijn schoenen uit en gooi ze aan de kant en trek ook de schoenen van Nuria uit. Ik ga op mijn knieën voor Nuria zitten. Ik begin haar zachtjes te strelen. Ze komt naar voren zitten en omarmt me. Ze buigt zich wat voorover en begint me te kussen. Even later zijn we in een hevige tongzoen verwikkeld. Ik voel hoe warm Nuria is. “Fijn hè”, fluistert ze in mijn oor, terwijl ze er even op knabbelt. Ik bevestig dat ik het ook heerlijk vind. Ik begin vanuit haar nek naar beneden toe haar rug te strelen. Zij friemelt aan mijn spencer en wil die uittrekken, hetgeen wat moeizaam gaat. Ik besluit om haar te helpen.

“Ik wil je knuffelen Chris”. Ik wil je blote lijf voelen. Ik ben behoorlijk heet geworden.” zegt ze. Ze begint aan mijn overhemdknoopjes te friemelen en slaagt erin om die snel los te krijgen. Ze maakt mijn borst bloot en woelt met haar vingers door mijn royale bos borstharen. “Hhmmm”, hoor ik haar zeggen, “Lekker zacht!”

Ik vind het nu tijd worden om ook eens wat verder op ontdekkingsreis te gaan. Ik doe haar blouse uit en hang die even netjes over mijn fauteuil.

Dan streel ik haar zacht haar bovenlijf. Ik voel geen behaatje. De stof van haar hemdje -of wat het dan zo ook zal blijken te zijn- voelt zacht. Het is dezelfde soort stof als van haar rok, bemerk ik. Al strelende kom ik bij haar borsten. Zoals ik al zei zijn ze niet zo groot, maar ze voelen wel heerlijk aan, zo door haar kleding. Ik laat mijn handen langzaam verder naar beneden afdwalen naar de tailleband van haar rokje. Heel voorzichtig wurm ik me tussen de tailleband door in haar rokje. Wat zou ze nu aan hebben? Was het een bodysuit, een torselet, of een hemdje? Ik merk dat de ademhaling van Nuria inmiddels zwaarder is geworden. Ik kijk even omhoog en zie dat ze haar ogen gesloten heeft. Ze is inderdaad bloedheet geworden. Haar handen gaan naar de sluiting van haar rokje maken die los. “Schuif maar naar beneden”, zei ze. Ze wipte haar kontje op en ik schuif het rokje omlaag. In het schaarse licht zie ik nu dat het bovenstukje een hemdje is. Een apart gevormd hemdje dat aan de voorkant in een punt toeloopt en zo haar navel bedekt. Verder zie ik dat ze een heel spannend zwart slipje draagt. Het is volledig transparant. Verder draagt ze toch kousen, maar kousen die vrijwel tot aan haar liezen komen met een sierlijke smalle boord, waardoor haar lange benen extra geaccentueerd worden. Gelukkig denk ik, want ik vind dames in van die (te) korte kousen echt een afknapper. Ik begrijp nu ook waarom ik geen randen van haar slipje had ontdekt daarstraks in het casino: Haar slipje blijkt een string! En wat voor één!!. Het weinige stof van het broekje is volledig tranparant. Ik ontdek zelfs geen naad!

Ik krijg plots behoefte om naar haar kruisje te gaan. Ik wil me echter zoveel mogelijk beheersen om de uiterst romantische sfeer niet te verstoren. Zachtjes glijdt mijn hand dan ook over haar buik naar beneden, over het ragdunne stof van haar broekje heen. Ik hoor haar licht kreunen. Ze pakt mijn hand en duwt die naar beneden. Ik voel een nat kruisje. Een kletsnat kruisje zelfs. “Sorry”, zegt ze, “Maar de sfeer in het casino met jou heeft me erg heet gemaakt.” Ze is inderdaad ontzettend heet. Dat voelt wel heel spannend zo. Het uiterst dunne stof van haar slipje verbergt weinig. Ik voel haar bosje schaamhaar op haar heuveltje en rond haar poesje. Ik zie het nu ook in het schaarse licht door het stof heen schijnen. Ze had dus geen geschoren poesje. (Eerlijk gezegd vind ik dat wel altijd heel spannend……)

Nuria vraagt me op even op te staan. Zodra ik sta, komt ze tegen me aan staan en omhelst me innig. Ik sla mijn armen ook om haar heen en we kussen elkaar weer intens. Ik grijp nu naar haar hemdje en trek het voorzichtig uit. Nu begrijp ik waarom ze geen behaatje draagt. Haar borsten hebben zat helemaal niet nodig.

Terwijl ik dit zo even overweeg, maakt Nuria mijn riem los en knoopt mijn broek los. Ze buigt zich naar voren om mijn broek uit te trekken. Ik voel zachtjes langs haar armen naar haar nu hangende borstjes. Als ik er langzaam langs streel, voel ik haar verkrampen. Ze doet mijn bloes nu helemaal uit en ik sta voor haar in mijn dunne slip. Mijn keiharde penis steekt sterk af in het glanzende microfiber van mijn slip. Nuria staat daar nog uitsluitend in haar doorschijnende slipje, dat er buitengewoon spannend uitziet. Ik kan er niet afblijven en laat mijn hand weer over haar buik naar beneden glijden. Mijn andere hand gaat naar haar kontje. Heerlijk zeg: Twee strak aanvoelende, maar evengoed heerlijk zachte billen met daartussenin een dun strookje stof van haar string. Met mijn hand aan de voorkant schuif ik langzaam langs de soepele, meegevende stof van haar string. Ik voel nu haar schaamhaartjes tussen mijn vingers en ik glijd langzaam verder naar beneden tot tussen haar benen. Nuria hijgt zachtjes. Ze pakt in een reflex naar mijn slip en knijpt in mijn stijve pik. “Zullen we op bed gaan liggen?”, stelt ze voor. “Da's goed Nuria. Je bent werkelijk ontzettend mooi en ontzettend lekker. Ik wil ook elk plekje van jou vannacht voelen.” Nuria trekt me mee naar het bed en laat zich achterover op het uiteinde van het bed vallen. Ik kniel zodanig voor haar neer dat ik tussen haar benen kom te zitten en begin haar vanaf haar voeten naar boven toe te strelen. Ik zit nu vlak voor haar poesje, dat wordt omgeven met een aardig bosje haar. Jee, wat ziet dat er geil uit. Haar binnenste schaamlippen zijn vrij groot en steken ontdeugend langs het stof van haar string naar buiten. Wat ziet dat er geil uit!! Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. “Jammer van die haartjes”, bedenk ik. Dan krijg ik een ingeving.

“Nuria”, zeg ik, niet zonder enige spanning in mijn stem “Wat zou je er van zeggen als ik het bad eens vol zou laten lopen met lekker warm water en als we dan elkaar eens lekker inzepen en verwennen in bad?” “Wauw Chris, wat spannend. Dat lijkt me heerlijk”, zegt ze zacht. “Wat een geil idee!” Terwijl Nuria van de gelegenheid gebruik maakt om even wat te drinken, zet ik het bad aan op een lekkere temperatuur. Ik laat de ongezellige TL-verlichting in de badkamer uit en steek enkele waxinelichtjes aan om de sfeer optimaal te houden. Ik vertel Nuria nog niets van mijn ideetje. Ik weet niet hoe ze er op zal reageren. Ik besluit om haar eerst lekker verder op te geilen in bad.

Ik loop terug naar de kamer, waar Nuria inmiddels wat onderuit gezakt in de fauteuil zit. Ik besluit om verder te gaan met haar op te geilen. Wat ziet ze er overheerlijk uit zo in haar blote bovenlijf met alleen nog maar haar hete slipje en haar kousen. Haar borsten waren dan wel niet zo groot, maar wel heel opvallend. Ze waren wat breed en stevig met een paar mooie redelijk grote lichtbruine tepelhoven erop. “Blijf lekker zo zitten Nuria, dan ga ik je verder verwennen”. Ik ga achter haar staan, buig wat voorover en trek met mijn beide handen synchroon heel zachtjes strepen vanaf haar nek naar haar oksels, om haar borsten heen. Ik maak rondjes rond de welvingen van haar borsten en ga dan heel zachtjes naar haar tepels, die zo mogelijk nog stijver worden dan ze al waren. Ik voel Nuria krimpen. Ze bijt op haar lippen. Ik zie haar tanden op haar onderlip. Ze ademt zwaar. Ze geniet zichtbaar. Ik loop om de fauteuil heen en ga weer voor haar zitten. Ik pak haar beide voeten en begin die heel zachtjes te masseren. Na enkele minuten werk ik weer synchroon naar boven toe, naar haar knieholte en van daaruit naar de binnenkanten van haar dijbenen. Heel minutieus. Ze spreidt als vanzelf haar benen verder en kreunt zacht als ik in haar liesstreek aankom. Ik streel dit gebiedje heel zacht, kom langs weerszijden van haar poesje, maar streel zo dat ik haar lipjes niet raak. Djuu, dat kost me moeite, wat geil met die lipjes zo. Het lijkt of ze wat open kwamen te staan door mijn strelingen.

Oei, het bad! Ik geef een zachte kus op Nuria's poesje en vervolgens één op haar mond. “Ik ga even naar het bad kijken”, fluister ik. “Hm, hm”, murmelt Nuria.

Het bad was vol genoeg. Wij moesten er immers ook nog met zijn tweetjes in. Ik zet de kraan uit, loop naar de CD-speler om hem ietsje harder te zetten, zodat we er in de badkamer ook nog plezier van hebben en loop dan op Nuria af. Ik wil haar omhoogtrekken, maar ze zegt: “Wacht even.” Ze reikt haar hand naar mijn slip en trekt die in één beweging naar beneden. Ik stap er uit. Nuria grijpt mijn stijve pik meteen vast. “Oei, wat is 't ie lekker groot en stevig Chris. En wat voelt-ie warm aan”, zegt ze. “Vind je het gek met jou hier zo bij me”, zeg ik. Ze staat op en drukt zich tegen me aan. “Wacht even”, zeg ik, “dan doe ik jouw slipje ook even uit. Ja, en hoewel je er heel pannend uit ziet zo in je kousen, kun je er moeilijk mee in bad, dus die doe ik ook maar uit, goed?” Ik wacht haar antwoord niet af. Ik stroop de bovenkant van haar kousen voorzichtig een stukje naar beneden en trek ze dan zachtjes vanaf haar voeten af. Dan sta ik op en keer terug in ons laatste standje. Heerlijk, allebei zo in ons blootje. Zo tegen elkaar kan mijn piemel maar één kant op en dat is tussen haar driehoekje. Zo staan we even lekker tegen elkaar aan. Dan trek ik haar mee naar de badkamer. Het bad is groot genoeg voor ons tweetjes. We stappen er wat lacherig in. “Eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd om elkaar zo ineens bloot mee te maken”, bedacht ik me nog even.

Ik stel voor dat we elkaar lekker inzepen. Nuria moet er wel mee lachen. “Dat is voor mij een nieuwe ervaring hoor”. “Ik zal jou eerst inzepen”, zeg ik. “Oké”, zegt Nuria. Ik neem één van de flesjes met badschuim die in de badkamer staan en begin haar in te zepen. Haar bovenlijf is binnen enkele minuten zo glad als een aal. Heerlijk. Ze geniet er zichtbaar van. “Kom”, zeg ik, “nu jij”. Nuria neemt ook een handjevolbadschuim en begint me in te zepen. Ze streelt mijn borstbeharing. “Lekker hè, die zachte borstharen van je”, zegt ze.

Als ook ik lekker glad ben ingezeept, stel ik voor om op onze knieën te gaan zitten. Ze kijkt me even vragend aan, maar gaat vervolgens op haar knieën zitten. Ik volg haar. Ik trek haar naar me toe en druk haar tegen me aan. Heerlijk zo glad. “Mmmm”, zegt ze “Heerlijk!”. “Blijf zo even zitten”, zeg ik, “dan ga ik je onderstelletje inzepen”. Ze kijkt me heet aan. Ik neem wat badschuim en begin eerst haar kontje in te zepen om van daaruit langzaam naar voren te gaan. Haar mooie platte buik, en toen heel langzaam naar beneden. Nuria heeft haar ogen dicht en ademt zwaar als ik bij haar lipjes kom. “Ooohh Chris, wat heet. Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt”. “Wil je het nog heter Nuria, en wil je mij een plezier doen?” “Zeg het maar Chris, wat wil je dat ik doe?” “Heb je je poesje wel eens geschoren Nuria?” “Om eerlijk te zijn alleen mijn bikinilijn”, zegt ze. “Vind je het goed als ik je poesje scheer?” “Ja, doe maar Chris. Ik ben momenteel voor alles in”, zegt ze. Ik stap uit bad en pak in de kamer de schaar van het bureau. Ik pak mijn kam uit mijn overhemdzakje en uit de plastic tas mijn 'krabbertje'.

Ik vraag Nuria om op het krukje te komen zitten dat op de badkamer staat. Ik neem wat tissues en leg die op het krukje. Ik pak mijn baardtrimmer en zet hem op stand 8. Nuria heeft inmiddels een badlaken om haar bovenlijf geslagen en gaat op het krukje zitten. Alsof het een wekelijks ritueel is, spreidt ze haar benen, gaat lekker achterover tegen de muur aan hangen en sluit haar ogen. “Pas op dat je me niet bezeert hè?”, zegt ze en lacht er flauwtjes bij. “Ik kom uit een kappersgezin Nuria, dus dit is niet de eerste keer dat ik het scheermes hanteer, zij het dat dat niet in dit standje was.”. Ik pak mijn trimmer en zet hem aan. Nuria schrikt even van de trilling van de trimmer op haar onderbuik, maar ontspant dan weer. Haar bosje is snel op een lengte, welke ik mooi kan bijwerken met het scheermesje. Ik pak nog wat badschuim en zeep haar hele schaamstreek en haar poesje in. Als ik bij haar lipjes kom, schiet er een schok door Nuria heen. “Aaahh”. “Dit is nog maar het begin Nuria”, zeg ik. Ik pak mijn mesje en begin met haar heuveltje in een leuk modelletje te scheren. “Niet te kort hoor!!!”, bedenkt ze ineens. “Woensdag sta ik weer in de kleedkamer na het zwemmen”. Te laat Nuria. Op haar heuveltje prijkt inmiddels een mooi strak driehoekje met gitzwart schaamhaar, dat in een puntje uitloopt op de plek waar haar poesje begint. Dan komt het spannende werk. Langzaam begin ik aan de binnenzijde van haar liezen te scheren. Dan voorzichtig naar haar schaamlippen. Ik duw zachtjes haar buitenste schaamlippen uit elkaar en wil daar gaan scheren. Een schokbeweging weerhoudt me even. Nuria kreunt. “Oooh, wat lekker.” Ik ga door met scheren. Haar poesje wordt gladder en gladder en het intensief aanraken van haar klitje en haar zo geil uitstekende binnenste schaamlipjes mist zijn uitwerking niet. Nuria schokt en schokt. Overigens zij niet alleen. Ook mijn pik is door deze activiteiten op ongekende afmetingen aangekomen en lijkt op springen te staan. Na een minuut of tien bekijk ik mijn kunstwerk, nadat ik de restjes haar heb verwijderd met een tussue. Jezus wat ontzettend geil zeg!! Haar mooie platte buik met daarop nu een fraai gecoupeerd zwart driehoekje, overgaand in het geilste poesje dat ik ooit heb gezien. Haar lipjes iets openstaand, en brutaal uitstekend als twee halve maantjes. Ik vraag Nuria om mijn meesterwerk eens te bekijken. “Oei”zegt ze, “Dat houd ik niet verborgen woensdag. Maar ik vind het wel heel geil staan”. “Voel maar eens tussen je benen Nuria”, adviseer ik haar. Met haar rechterhand gaat ze naar haar kruisje toe. Ze kreunt als ze haar blote lipjes voelt. “Oei, wat ontzettend lekker voelt dat aan Chris.”

“Kom”, zeg ik, terug in bad. Even lekker warm worden en dan ga ik je poesje lekker inzepen, en jij was met mij ook nog niet klaar”, zeg ik veelbetekend.

We stappen weer in bad. Nuria gaat direct op haar knieën zitten. Ik neem weer wat badschuim in mijn hand en zeep haar onderlijf in. Ze slaakt nu een kreet van verrukking als ik bij haar poesje aankom. Waauw, wat heerlijk glad. Goddomme, mijn pik krijgt een spontane genotscheut bij het voelen van haar uitpuilende lipjes. Jezus wat geil!!!!

Nuria raakt nu door het dolle heen. “Kom”, zegt ze “laat me jouw heerlijke paal voelen”. Ook zij pakt wat badschuim en wrijft mijn onderlijf er mee in, om vervolgens mijn pik te pakken en hem heerlijk in te zepen. “Ooohh Chris, wat lekker glad!”, roept ze uit. Ja, ik had die middag immers ook al een scheermesje op mijn ijzeren staaf losgelaten. Als we beiden zo ingezeept zijn, schuift Nuria naar me toe en trekt me tegen zich aan. Mijn pik glijdt als vanzelf tussen haar benen. Terwijl we daar zo zitten, smeren we elkaars hele lijf weer in. We zijn zo glad als alen. We genieten ervan om heerlijk met elkaars lijven tegen elkaar aan te schuiven. De opwinding neemt, zo dat tenminste nog kan, nog verder toe. Ik vraag Nuria om met gespreide benen iets door haar knieën te zakken. Zo kan ik heerlijk langs haar blote poesje. Ik laat mijn hand tussen haar benen glijden en glijdt verder door naar achteren. Ik voel plotseling een heel heet gezwollen aarsje. Nuria schokt wild als ik het beroer. “Aaah”, zegt ze, 'dat heeft nog nooit iemand gedaan. Wat voelt dat geil. Maar wel zachtjes hoor.” Natuurlijk doe ik zachtjes. Er is me alles aan gelegen om deze nacht in de heerlijke roes te houden die we nu samen doormaken. Ik schuif mijn hand terug naar haar zo verschrikkelijk opwindende kutje en duw met twee vingers haar lipjes uit elkaar. Apart gevoel, zo twee van die geile flapjes. Als de lipjes van elkaar wijken, laat ik twee vingers in haar hete openingetje glijden. Wat heet is het daarbinnen zeg! Nuria weet niet meer waar ze het heeft. Ze likt met haar tong geil langs haar lippen en kreunt zacht. Ze grijpt naar mijn pik en begint er wild aan te trekken.

Door alle opwinding is er niet zo heel veel voor nodig om mijn pik naar een hoogtepunt te brengen en dat wil ik nog niet. Ik waarschuw haar zachtjes dat ze even kalm aan moet doen. Ze snapt het meteen. “Ik wil je pik in mijn mond voelen schat”, zegt ze. “Zullen we op bed gaan liggen?” Met enige moeite van het lange knielen staan we op uit het bad. We sproeien elkaar af met een lekkere warme straal water uit de douche, waarna we elkaar afdrogen. Als ik al bij Nuria haar poesje in de buurt kom met de handdoek, hapt ze al naar adem. Ze is verschrikkelijk heet.

We lopen ons romantische home voor vannacht weer in. “Wat heerlijk”, zegt Nuria, en daarmee zegt ze geen woord teveel. Ik waan me ook in de 7e hemel. “Ga vast lekker op bed liggen Nuria, dan pak ik nog even wat te drinken voor ons.” Ik maak nog twee lekkere mixjes, met wat meer cola en wat minder rum als bij de eerste, want we hebben ook wel dorst van alle opwinding.

Ik loop naar het nachtkastje van Nuria en zet haar drankje neer. Nuria trekt me naar zich toe. “Oei voorzichtig voor mijn glas”. Ik zet het glas maar snel even neer. Ik streel haar zacht en zeg: “Wacht even meisje, dan kom ik naast je liggen.” Ik loop om het bed met mijn glas, zet het neer en ga naast Nuria liggen. Ze lijkt wel in trance. Met glanzende ogen kijkt ze me aan. Ze straalt.

“Nuria, als jij nu eens de meest ontspannen houding aanneemt, dan ga ik jou een heerlijke massage geven. Je mag zelf kiezen hoe je wilt gaan liggen. Op je buik, op je rug, als je maar volledig ontspannen bent. Zal ik eens kijken of ik jou in extase kan krijgen.”

Ze lacht en draait vervolgens op haar buik. Haar armen losjes langs haar hoofd. “Oké”, zeg ik, “geniet maar lekker”. Ik ga op mijn knieën over haar heen zitten en begin haar nek met twee handen te masseren. Van daaruit ga ik langzaam naar haar schouders. Ik vergeet niet om haar zij mee te pakken en streel zachtjes langs de aanzetten van haar borsten. Ze kreunt even zacht. Ik masseer langzaam verder tot net boven haar billen. Daar stop ik. Ik ga even van haar af. Ze blijft roerloos liggen. Wachtend op wat er nu gaat komen. Ik neem haar voeten in mijn handen en begin met het masseren van haar voetzolen. Van daaruit ga ik langzaam naar boven: vanaf haar knieholtes ga ik tergend langzaam naar boven. Ze spreidt haar benen enigszins om me bij haar kruisje te laten. Dat doe ik echter niet. Ik ga naar haar strakke kontje en neem haar billen één voor één onder handen. Ik masseer deze lekkere strakke, maar toch heerlijk zachte billen, waarbij ik het niet nalaat om steeds een vinger langs haar aarsje te laten glijden. Nuria ademt zwaar. Ik begin haar te likken, vanaf haar bilnaad naar beneden. Haar lichaam schokt flink. Ze doet haar benen nog wat verder uit elkaar. Ik laat mijn tong langzaam naar haar kutje gaan. “Wil je dat ik je poesje echt lekker onder handen neem Nuria?”, vraag ik? “Jaaa”, komt er met een verlangende zucht uit haar mond. “Trek dan je benen wat op en kom lekker met je kontje omhoog. Druk je lekkere kontje maar wat naar achteren.” Ze weet meteen wat ik bedoel. Ze steekt haar kontje uitdagend naar achteren en ik krijg hierdoor volle uitkijk op het lekkerste kutje dat ik ooit heb gezien. In een pornootje heb ik wel eerder meiden gezien met geschoren poesjes en grote binnenste schaamlippen, maar dat ik dat nog eens zo zou mogen ervaren.. ..

Ik buig me voorover en begon opnieuw te likken. Weer vanaf de bovenkant van haar bilnaad, langs haar nog steeds wat opgewonden aarsje zo naar haar lipjes. Nuria kreunt luid. “Oooh Chris, ga door!!” Nou, ik ben niet anders van plan! Ik lik nu haar kutje met volle overgaaf. Jezus wat is ze nat. Het geil loopt spontaan tussen haar lipjes naar buiten. “Ik zal haar nog eens even iets heerlijks meegeven”, bedenk ik. Met beide handen ga ik naar haar kutje en ik duw haar lipjes zo ver mogelijk uit elkaar. Haar klitje steekt nu uitdagend naar voren. Ik lik langzaam over dit strakke kutje. Nuria kan een gilletje niet meer onderdrukken. Ik kan me nauwelijks bedwingen om mijn stijve pik nu in dat lekker kutje te steken. Maar dat mag nog niet, vind ik. Eerst zal ik haar nog verder verwennen.

Nuria heeft blijkbaar andere plannen. Ze draait zich op haar zij en zegt me te gaan liggen. “Nou is het eerst jouw beurt”, zegt ze. Ze pakt mijn hoofd met beide handen vast en begint me vurig te kussen. Ze kust me overal in mijn gezicht en slaat dan haar armen om me heen. Ze kruipt boven op me en wrijft haar borsten over mijn borst. Het beest lijkt los in haar. Ze zakt al kussend steeds verder naar beneden en komt dan bij mijn pik aan. Ze knielt naast me neer en pakt mijn pik met twee handen vast. Zachtjes trekt ze de huid van mijn pik op en neer. “Je hebt een lekkere penis schat”, zegt ze, “Ik heb er zo'n zin in. Je hebt me zo ontzettend heet gemaakt. Ik kan me niet herinneren ooit zo'n romantische en geile belevenis te hebben meegemaakt.” “Je vleit me Nuria”, zeg ik, “de nacht is nog niet om. We maken er inderdaad samen iets onvergetelijks van.” “Daar zal ik dan eens gauw mee beginnen”, zei ze. Hierop buigt ze voorover en likt met haar tong zachtjes over mijn eikel. Ze rolt met haar tong langs elke vierkante millimeter. Vervolgens likt ze mijn staaf over de hele lengte, alsof het de lekkerste ijslollie is, waarvan ze het smelten wil beheersen. “Oef!”

Plots stopt ze. Ik kijk even op en ze kijkt me heet aan. Ze sluit haar mond nu om mijn eikel en schuift hem diep naar binnen. Ondertussen speelt haar tong langs mijn eikel. “Jezus, wat heet! Ik zou zo klaar kunnen komen!”Ik kronkel over het bed. Nuria kijkt even met zorg of ze me geen pijn doet. “Nee, hijg ik, “maar pas op dat je me niet te ver drijft.”

Ze neemt de suggestie meteen over en verwent mijn staaf nu heerlijk zacht en subtiel, wat me af en toe toch nog wel doet opveren. Ze is ondertussen zo gedraaid dat ik haar kontje kan bereiken. “Doe je benen wat uit elkaar, schat”, zeg ik. Ze gehoorzaamt ogenblikkelijk. Ze steekt zelfs meteen haar kontje uitnodigend naar achteren, zodat ik vrij spel heb bij het strelen van haar kontje en kutje. Ik laat haar schaamlipjes tussen mijn vingers glijden en speel er mee.

“Leidt me niet teveel af Chris.”zegt ze, “Wat je daar doet is zo lekker.. ..!”

Ik ga ongestoord verder. Sterker nog, ik laat haar langzaamaan verder mijn kant opdraaien tot haar kontje bijna naast me is. “Kom met je lekkere poesje boven me zitten, Nuria”, zeg ik. Nog geen twee seconden later liggen we in 69-houding en heb ik dat prachtige gladde poesje met die spannende lipjes recht boven me. Ik steek mijn tong uit en begin haar poesje heerlijk te verwennen. Mijn gezicht wordt kletsnat van haar sappen. Ik zuig aan haar klitje. Zuig het zachtjes naar binnen. Ze laat mijn pik acuut los. “Aaaaa Chris, wat lekkerrrrr. Kom, ik wil je pik in me voelen. Ik kan niet meer wachten!”

Ze draait zich om en zit even later bovenop mijn hete pik, die zonder enige moeite in haar kutje zakte. Nuria snakt naar adem als mijn pik naar binnenschuift. Ze zet haar handen naast mijn hoofd, waardoor haar mooie borsten boven mijn gezicht komen. Ze hangen zelfs nu nog niet. Ze zijn echt stevig. Waarschijnlijk van het vele sporten. Ik buig mijn hoofd wat omhoog en neem haar tepels één voor één in mijn mond. Eerst zuig ik er zachtjes aan, maar als ik Nuria haar passie zie verhogen, knabbel ik aan de tepeltjes, wat meteen een hevige rilling door haar lijf laat gaan. Ze heeft haar mond nu half open en haar gezicht vertoont puur genot. Langzaam schuift ze ondertussen mijn hete pik in en uit haar kutje. Ik voel haar opwinding toenemen. Ze begint steeds harder te hijgen om even later hevig schokkend in mijn armen klaar te komen.

“Even zachtjes schat”, zei ze. Ze laat mijn steigerende paal langzaam uit haar kutje glijden en komt naast me liggen. Ze vleit zich verliefd tegen me aan en streelt me. Eerst mijn borst, dan gaat haar hand omlaag en omvat rustig mijn pik, die ze zachtjes bewerkt. “Ik heb er dorst van”, zegt ze. We schuiven onze kussens tegen het hoofdeinde van het bed en gaan even wat hoger in de kussens liggen. We nemen beiden wat van onze drankjes, die we nog hadden staan. Nuria begint me weer te kussen. Ik neem haar hoofd in mijn handen en kus haar innig terug. Het mondt uit in een vurige tongzoen. Ondertussen streel ik haar rug en kontje. Nuria opent haar benen, waardoor ik mijn hand vrijelijk langs haar poesje kan laten gaan. Ik draai haar vervolgens op haar rug en ga boven op haar zitten. Ik pak haar beide polsen vast, die ik vervolgens in de lakens druk. Even kijkt ze verschrikt, maar ze ziet aan mijn blik dat ze zich niet bang hoeft te maken.

Ik kus haar vervolgens weer vurig en zak langzaam kussend naar haar borsten af. Ik zeg dat ze zich maar weer helemaal moet ontspannen. Zich helemaal concentreren op mijn tong. Alleen maar aan die tong denken. Ik laat mijn tong naar haar oksels glijden en lik haar zijkant ter hoogte van haar borsten. Ze reageert met kleine schokkende bewegingen, die nog heftiger worden als ik naar haar tepeltjes ga en die al likkend en knabbelend verwen. Ik glijd langzaam verder naar beneden en zoek haar taille op. Oeps ook al weer een erogeen gebied, want Nuria schokt hevig. Via haar navel zak ik vervolgens af naar het fraai gecoupeerde bosje op haar heuvel. Zachtjes verwen ik haar hele schaamstreek. Nuria spreidt spontaan haar benen, zodat ik zeker maar goed bij haar poesje kan.

Ik laat me dan ook niet onbetuigd. Ik ga zo liggen dat ik haar poesje goed kan bereiken. Ik open met mijn vingers haar kutje en zuig om beurten haar schaamlippen zo ver mogelijk naar binnen. Nuria kreunt hard. Ze begint hevig te schokken. Als ik de huid rond haar klitje span en het klitje naar binnen zuig en er zachtjes op knabbel, explodeert ze voor de tweede keer. Ze moet weer even op adem komen. “Kom tegen me aan liggen schat”, zegt ze. We kruipen lekker tegen elkaar en na even zo te hebben gelegen duwt ze me zacht op mijn rug en gaat naar beneden om mijn pik weer te bewerken. Wauw, het kost me veel moeite om me nu nog in te houden. Ik wil mijn orgasme zo lang mogelijk uitstellen, maar het wordt nu toch wel erg moeilijk. Nuria voelde dit blijkbaar feilloos aan en zegt:”Chris, je moet me nu echt neuken. Ik wil niet langer wachten.” Ik leg haar op haar rug. Ik druk haar benen lekker uit elkaar en ga ertussen zitten. Ik zet mijn pik voor haar geile poes en druk hem zachtjes naar binnen. Ik pak haar benen en leg die over mijn schouders. Ik breng me in stelling voor een stevige neukpartij. Nuria is er klaar voor. Ze ligt met haar ogen dicht te genieten. Haar armen heeft ze naast haar hoofd gelegd in de kussens. Helemaal ontspannen.

Ik pak haar bij haar enkels en spreid haar benen, terwijl ik heerlijk begin te schuiven in haar hete flamoesje. Aanvankelijk schuif ik mijn pik heel langzaam op en neer. Nuria fluistert dat ze nog nooit zo lekker geneukt heeft. “Je pik is zo geil”, zei ze, “hij is zo hard en heet. Ooh, wat schuift hij lekker in mijn poesje! Ga nu maar wat sneller Chris, ik wil je in me voelen spuiten”. Nou, dat wil ik ook wel. Mijn uitdaging is echter om tegelijk klaar te komen, maar ik kan me nu echt niet meer beheersen. Met mijn pik als een speer in de aanval begin ik steviger te neuken. Oei, ik voel mijn zaad opborrelen. Ik waarschuw Nuria dat ik haar poesje vol ga spuiten. “Jaa, kom maar, kom maar”, zucht ze. Ik spuit haar hartstikke vol. Het is of ik maanden geen orgasme heb gehad. Het suist in mijn oren en mijn pik blijft samentrekken!! Nuria komt eveneens wild klaar. Ze probeert achter haar adem te komen. Ze is door het dolle heen. Ik druk haar hoofd tegen me aan en zeg: “Rustig maar schat, rustig maar.” Ze ademt enkele keren diep en krijgt haar adem weer op orde. “Jezus, zo ben ik nog nooit klaargekomen”, zegt ze. We liggen zo nog even na te genieten als ik mijn pik voel verslappen. Hij dreigt uit het kutje van mijn lieverd te glijden. Om een nat bed te voorkomen, pak ik snel de handdoek, die ik in de buurt heb gehouden en voorkom al te veel nattigheid.

We blijven nog een tijdje in elkaars armen liggen en genieten met volle teugen na.

Dan dringt de werkelijkheid om ons heen langzaam weer wat tot ons door.

“Hoe laat is het eigenlijk?”, vraagt Nuria. “Het is al vier uur!”, zeg ik enigszins verbaasd. We hebben uren liggen vrijen. “Zullen we dan toch maar eens onder het dekbed kruipen?”, zegt Nuria. “Goed idee schat, maar maak niet van alle ruimte gebruik, want dan ben ik je kwijt. Het bed was namelijk ruim 2 meter breed. We kruipen onder 'de wol' en Nuria kruipt lekker in mijn uitnodigende arm. Ze legt haar linkerhand op mijn pik en speelt er heel zacht mee. “Bedankt Chris, dat je me vanavond uitnodigde. Ik was wel van plan geweest om er een lekker avondje van te maken”, zegt ze, “maar dit.. .. dat had ik niet durven dromen. Ik wist eigenlijk wel zeker dat je een romanticus was, maar je bent een verschrikkelijk attente lover. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt”, zegt ze. Ik vraag niet door naar haar liefdeservaringen. Dat zou ongetwijfeld nog een keer komen. Ik voel me blij met haar geluk en kus haar alleen maar. “Zullen we nu eens gaan slapen Nuria?” “Ja, da's goed Chris. Bedankt voor vanavond.” “Moet je me niet voor bedanken lieverd, mijn genoegen was net zo groot of misschien nog wel groter met jou om me heen.”

We gaan lepeltje, lepeltje liggen alsof we dagelijks samen slapen. Ik sla mijn rechterhand om haar heen. Ze leidt die naar haar borsten. “Hou me zo lekker vast Voelt zo heerlijk veilig”, zegt ze. Dat doe ik maar al te graag. Ik kus haar nog even op haar schouder en we slapen heerlijk in.

De volgende morgen word ik wat gedesorienteerd wakker. Oh ja, hotelkamer, NURIA. Het dringt ineens allemaal weer tot me door. Ons onschuldige uitje, dat door ons beiden blijkbaar zonder dat we dat van elkaar wisten, met andere intenties was ingezet en uitgepakt.

Ik kijk dan ook ogenblikkelijk links van me. Het eerste dat ik me bedenk is dat ze er zelfs zo 's morgens nog goed uitziet. Ze slaapt nog. Ze ligt op haar rug en ligt grotendeels bloot.. Is ook niet gek, want het is hier bloedjeheet. We zijn vannacht namelijk vergeten om de airco lager te zetten. Haar borst gaat rustig op en neer met haar ademhaling en haar mooie tepels deinen zachtjes mee. Ik dwaal met mijn blik verder naar beneden. Langs haar platte buik, naar haar spannend geschoren heuveltje. Ze heeft haar rechterbeen min of meer gestrekt liggen. Haar andere been ligt in een gebogen houding. Hierdoor is haar poesje ongetwijfeld zichtbaar. Ik schuif zachtjes naar de onderkant van het bed om haar poesje stiekem te bekijken. Wauw, wat een geil gezicht! Haar blote spleetje is goed zichtbaar zoals ze nu ligt. Tussen haar spleetje steken haar binnenste schaamlipjes ondeugend naar buiten. Ik kan gewoonweg niet van haar afblijven. Heel zachtjes begin ik haar te strelen. Langzaam gaan mijn vingers langs de rondingen van haar borsten. Nuria huivert even in haar slaap. Ze vermoedt een vlieg of zo en krabbelt even op haar borst. Ik ga zachtjes verder. Ik zak af naar haar navel en draai daar zachtjes rondjes. Dan ga ik met mijn vlakke hand naar haar schaamstreek. Ik voel haar lekker geschoren haartjes. Ik tast de onderkant van haar haartjes zachtjes af en kom dan bij het begin van haar spleetje. Lekker zeg, zo bloot! Een heel klein stukje verder naar beneden ontwaar ik haar klitje. Oeps er gaat een schokje door Nuria heen als ik haar klitje zachtjes beroer. “Nu is het over”, denk ik. Mis. Nuria spreidt haar benen nu zodanig dat ik wel heel veel ruimte krijg om haar te verwennen. Ik wil haar poesje lekker verder verwennen. Ik ben helemaal verliefd geworden op dat poesje met die spannende lipjes. Ik ga met mijn vlakke hand nu tussen haar benen en laat die even zo rusten. Nuria kreunt zachtjes, maar blijft slapen. Ik beweeg mijn hand nu over haar spleetje. Van haar bilnaad naar de aanzet van haar spleetje. Dan wrijf ik zacht over haar mooie buik en ga weer terug naar beneden. De ademhaling van Nuria is veranderd. Hij gaat zwaarder. Ik zie het puntje van haar tong tussen haar lippen. “Verdomd, houdt ze me nu voor de gek en slaapt ze helemaal niet meer??” Ik kruip naar boven en kus haar op haar mond. Er verschijnt meteen een dikke glimlach om haar lippen. Ze strekt haar amen en rekt zich heerlijk uit. Dan slaat ze haar armen om me heen en knuffelt even met me. “Stouterik”, zegt ze, “een weerloze vrouw in haar slaap liggen betasten. Moet je voelen wat je nu hebt aangericht”. Ze pakt mijn hand en leidt die naar haar poesje. Dat is ineens kletsnat. “Kom eens hier, lekkere knul van me”, zegt ze en trekt me naar zich toe. “Kom lekker bij me liggen”. We schuiven met onze armen in elkaar en liggen zo even heerlijk te genieten. Ik masseer haar rug en wrijf over haar kontje. Jezus, wat lekker, zelfs zo vroeg op de morgen. Ik voel dat mijn pik inmiddels ook geniet van dit vroeg intermezzo. Hij staat zo stijf als maar zijn kan. Dat constateert Nuria ook. Ze slaat één been om me heen, waardoor mijn pik geconfronteerd wordt met haar geile lipjes. Nuria begint handig te manoeuvreren, waardoor mijn pik steeds langs haar poesje schuift. “Kom eens even jij”, zegt ze, en ze draait me handig op mijn rug. Vrijwel in één beweging zit ze plotseling boven op me. Ze schuift mijn pik met enig gemak in haar hete poesje en gaat dan kaarsrecht zitten, waardoor mijn jongeheer het genoegen krijgt tot aan de stam in haar kutje te zitten. “Aaahhh”, kreunt Nuria en ze laat zich voorover vallen, waarbij ze met haar handen net naast mijn hoofd terecht komt. Ze buigt zich voorover en kust me vurig. “Jee, ze is echt een fel ding”, denk ik bij mezelf. “Lag toch niet aan de Cola rum”.

Ik pak haar met beide handen bij haar bovenlijf en duw haar wat omhoog, zodat haar borsten boven mijn gezicht komen. Ze zien er heerlijk uit zo boven me hangend. Hoewel ze er ze wat spitser uitzien, zijn ze zijn zo stevig dat ze bij elke beweging zachtjes deinen. Ik hap naar haar tepel en neem die in mijn mond. Ik zuig er zacht aan en Nuria kreunt. Ik pak haar beide borsten vast en masseer ze in alle richtingen. Nondepie, wat lekker! Nuria berijdt me inmiddels als een ervaren amazone. En hoewel het nog vroeg in de ochtend is, voel ik mijn hoogtepunt snel naderen. Maar ook Nuria haar hoogtepunt is in aantocht, zo te merken. Ze heeft haar ogen dicht en ik hoor haar wild, steeds wilder ademen. Een paar seconden later komt ze heftig klaar. Ik voel haar kutje samentrekken. Mijn pik houdt het hierdoor ook niet meer langer en spuit een volle lading in haar hete flamoesje. We drijven even op elkaar liggend uit. Ik grijp naar wat tissues naast me en druk die tegen Nuria haar poesje, terwijl ik mijn piemel er langzaam uit laat glijden. We blijven nog even voldaan naast elkaar liggen. Nuria friemelt wat aan mijn borsthaar en geeft me kleine kusjes. Ze geniet nog steeds.

Dan wordt er aan de deur geklopt. We schrikken er van! “Roomservice, uw ontbijt.”

Ik sta snel op, roep “Ogenblikje” en grits een kamerjas uit de badkamer en trek die snel aan. Nuria heeft het dekbed over zich heengetrokken en ligt heel onschuldig in de kussens. Ik doe de deur open en bedank de kelner voor het bezorgen van het ontbijt. Ik rijd het karretje de kamer in tot vlak aan het bed. Ik neem er de bedtafeltjes van af en bereidt Nuria en mezelf een lekker ontbijtje, dat we heerlijk naast elkaar op bed oppeuzelen.

We zijn allebei nog in een soort roes. We praten dan ook niet veel onder het ontbijt. Het is stil in de kamer, totdat Nuria plots voorstelt om zo meteen nog even samen te douchen.

Dat lijkt me een heerlijk idee. “We gaan toch niet haasten hè Nuria. Alles slow.” Daar is ze het helemaal mee eens.

Na een klein half uurtje staan we dan ook samen in het bad onder een heerlijk warme straal water. Met het beetje badschuim dat er nog over is van de avond tevoren, wassen we ons en spoelen we elkaar af, alsof wat dat al weet ik het hoe vaak hebben gedaan. Ik was Nuria haar onderstelletje en zij wast het mijne. Heerlijk. Na afgedroogd te zijn, gaan we nog even op bed in de kussens zitten om goed op te drogen.

Nuria kijkt de kamer eens rond en vindt dat we hier nog wel een keer terug kunnen komen. Dan ziet ze onze kleding liggen en zegt: “Ik ben zo meteen niet echt voor de gelegenheid gekleed, geloof ik. Mijn poesje zal het ook niet echt warm hebben zo zonder haartjes in m'n grote, warme broek”, zegt ze wat cynisch. Inderdaad, ze had niets anders bij dan haar ragdunne stringetje, waarvan het kruisje nog niet helemaal opgedroogd was van haar geil. “Dan kun je het nog maar beter uitlaten, lijkt me”, zeg ik. “Schurk!, zegt ze. “Maar je hebt wel gelijk. Dat lijkt me inderdaad beter”. Ziet ook eigenlijk niemand onder mijn lange jas. “Zullen we zo meteen in de stad kijken of we een leuk slipje voor je kunnen vinden”, stel ik haar voor. Volgens mij zag ik gisteravond in het voorbijgaan iets van koopzondag en Utrecht is een gezellige stad.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd.

We kleden ons in een rustig tempo aan. Ik doe het slipje van Nuria in mijn plastic tas. “Kom het maar bij me ophalen als ik het gewassen heb”, zeg ik haar. “Graag”, zegt ze lachend.

Nuria ziet er zo zonder make-up ook heerlijk fris en goed uit, stel ik vast. Zelf blijkt ze daar wat anders over te denken. “Kijken we ook even naar in de stad, lieverd”, stel ik haar gerust.

Nadat we de sporen van onze losbandige nacht wat hebben geruimd in de kamer, checken we uit. Of alles naar wens is geweest, vraagt de receptioniste standaard. Nuria en ik kijken elkaar veelbetekend aan. Dat ontging de receptioniste ook niet. Ze bloosde ervan. Op een neutrale toon wist ik haar te melden dat alles prima in orde was geweest.

Een livreier haalt mijn auto uit de garage en rijdt voor. Ik geef hem een fooi, die hij met een buiging als een knipmes in ontvangst neemt.

We rijden in een paar minuutjes naar Hoog Catherijne en parkeren daar de auto.

Met het afsluiten van de auto, sluit ik ook dit verhaal af, dat het eerste erotische verhaal is dat ik ooit schreef. Het is een bladzijde of 16 langer geworden dan ik verwachtte toen ik begon.

Ik hoop dat je ervan geniet. Ik heb de smaak nu te pakken en zal graag verder schrijven hoe het verder is gegaan met Nuria en mij. Want dat dit nog niet het einde was, dan kan ik je verzekeren!

© Clio

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie