hot teens tube shemale jizzed by group.

Obsessie

Ooit zag ik je dagelijks en verlangde hevig naar je. Je beheerste wat ik dacht en wat ik deed. Als ik moest werken, meldde ik me ziek om thuis over je te kunnen fantaseren, maar iets in die richting suggereren of je een spannend voorstel doen … geen sprake van. Ik bewonderde je liever van een afstand. ’s Nachts in mijn fantasieën kwam je dichtbij. Dan droomde ik van je geschoren benen en de gouden driehoek die ik vermoedde op de plaats waar ze elkaar raakten. Dan dacht ik dat je op me toekwam en mij je kontje aanbood. Nat van het geil van je kutje en toegankelijk door je ontspannen verlangen liet je je langzaam diep in je kontje nemen. Mijn kromme lul gaf je genoeg te verwerken om je tot een hoogtepunt te brengen. De spanning van je kringspier gaf mij dan het laatste zetje. Ik spoot mijn zaad over mijn buik. Want het bleef een fantasie. Nadat je uit mijn leven verdween zag ik nooit meer iemand als jij: Frans, elegant en geil als boter.

Ik moest aan je denken vandaag door de manier waarop de zon door de bomen scheen. We deden veel samen toen, juist in het voorjaar, als het rustig was met de studie. We gingen vaak met anderen naar het strand, naar de kroeg. Je vermoedde wellicht mijn geile fantasieën. We kenden elkaar er goed genoeg voor, maar zolang ik geen actie ondernam, bleef jij afwachtend, zo denk ik nu.

Ik ben inmiddels gelukkig getrouwd met Rosanne. Vergeef een getrouwde man dus de mijmeringen. Maar gelukkig getrouwd staat niet garant voor een uitdagend seksleven. Dus ik was blij verrast toen je vanmiddag, toen Rosanne de stad in was, opdook in mijn geheugen. Je was geen steek veranderd. Je benen glad, je driehoek dof goud in het vage licht, alleen je glimlach is iets flauwer. Ik stap onder de douche en neem mijn pik in mijn hand. Ik krijg je sterretje niet helder voor de geest. In plaats daarvan ruk ik, hevig verlangend naar jouw uitblijvend antwoord. Maar mijn lust verbleekt. Mijn pik verslapt in mijn en jij verdwijnt uit mijn gedachten.

Ik droog me af en ga naar mijn studeerkamer. Niet getreurd, monter ik mezelf op, een opgewarmde herinnering uit mijn studententijd kan me niet van mijn gevoel van onbehagen afhelpen. Onbevredigd kijk ik uit het raam van mijn studeerkamer.

Obsessie. Ik zie je zwaaien van het dakterras aan de overkant. Als ik weer kijk, ben je verdwenen. Ik schuif mijn stoel aan, start mijn computer op om aan het werk te gaan. Plotseling voel ik een hand door mijn haar. Kroelend op mijn kruin. Ik kijk om, maar zie niets. In de war gebracht, zet ik me weer aan het werk. Twee handen nu, onder mijn oksels door naar mijn tepels. Mijn pik verstrakt. Een versnelde adem bij mijn oor dan. Ik kijk naar achteren, op zoek naar een gezicht, maar zie niets.

Tegelijk glijden de handen af, langs mijn borst, naar mijn buik. Ik voel het verlangen kloppen in mijn hals, een tinteling gaat door mijn zak. De handen zoeken mijn harde lul. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan de verrukkingen van de handen. Een kus op mijn lippen. Ik open mijn mond en voel een tong naar binnen dansen. Gulzig beantwoord ik deze liefkozing. Ik probeer je te vinden – je bent het toch? Mijn handen voelen een rank lichaam, puntige kleine tietjes en de billen van mijn dromen. Je maakt mijn riem los en mijn knopen. Ik wurm me uit mijn broek. Naakt zit ik in mijn stoel. Ik voel je lippen om mijn eikel. Geen moment de tijd om tot mezelf te komen. Ik pak je hoofd met mijn handen. Je zuigt hard op mijn eikel, het doet pijn. Bitterzoet. Ik voel je hand om mijn zak, langzaam knedend. De ander ligt om de schacht van mijn lul. Je trekt me langzaam af. “Ja”, zeg ik, “daar zit de pijn van mijn verlangen.”

Ik voel je lichaam omhoog komen. Je borst glijdt langs mijn benen omhoog. Ik voel je kutje even tegen mijn knie. Ik voel je natte lippen. Je blijft voor me staan. Mijn handen rijken tussen je benen door naar je billen. Het kroeshaar kriebelt mijn polsen. Ik haal de muis van mijn hand tussen je schaamlippen door. Ik laat een duim bij je naar binnen glijden. Met mijn andere hand streel ik je poesje. De haartjes, de lippen en heel voorzichtig aai ik je klit. Je drukt je bekken naar voren. Ik beweeg mijn duim ritmisch op en neer en streel je klit. Het kutsap loopt langs mijn arm en druipt bij mijn elleboog op de grond. Ik kus je buik. Begraaf mijn tong in je navel.

Je maakt je los van mijn liefkozingen. Je stapt op schoot. Je lijf tegen het mijne. Tergend langzaam schuif je over mijn lul en je berijdt me. Ik kan me nauwelijks nog beheersen. Ik pak je billen beet. Leg mijn wijsvinger tegen je anus. Ik voel je kut samentrekken. Ik sta op, leg je op mijn bureau en neuk je, diep en met lange halen, zoals ik altijd al wilde. Je pakt mijn billen beet en trekt me tegen je aan. Ik stoot hard en doe me pijn aan je bekken. Dan spuit ik woest, hortend en stotend, diep in je.

Beneden hoor ik de deur in het slot vallen. Rosanne! Ik sta op uit mijn stoel, kleed me snel aan. Ik hoor Rosanne de trap opkomen. Ik voel me betrapt. Wil de sporen van de gebeurtenis uitwissen. Ik verwacht een lading zaad op mijn bureau, maar zie niets dan de verdwijnende afdruk van twee billen. Als Rosanne binnenstapt, kan ik het laatste bewijs met mijn duim van de rand van het bureau vegen. Een klein sliertje zaad, het moet bij het terugtrekken uit je zijn gelopen.

© hermanana

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Obsessie

  1. 10 april 2007 at 14:53

    Hermanana bewijst: spijt heeft een mens over de dingen die hij niet heeft gedaan. Verzorgd, intens, weemoedig. Helaas blijft het maar een dagdroom, maar niettemin twee sterren waardig!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world