hot teens tube shemale jizzed by group.

Ochtendglorie

Ondanks dat het de avond ervoor vrij laat was word ik zondagmorgen te vroeg wakker door de prille lentezon die door een spleet tussen de gordijnen schijnt. Blijkbaar had ik er niet op gelet de gordijnen goed te sluiten en moest het nu bekopen. Ik open mijn ogen een heel klein beetje maar het licht is veel te fel. Snel even een blik op de wekker, nog maar 6:05, wat vroeg, en dan weer de ogen snel dicht om nog wat slaap proberen te vinden.

Ik nestel me wat dichter tegen mijn bedgenoot aan om te genieten van zijn warmte. Zalig als lepeltjes in elkaar liggen. Ik begraaf mijn hoofd diep in mijn kussen, verstrengel mijn benen met de zijne en trek zijn arm om me heen. Hij murmelt enkel iets in zijn slaap. Ik doezel weer weg maar wordt even later alweer wakker in dezelfde halfslapende toestand van voorheen. Ik merk dat mijn warme lichaam dicht tegen het zijne een flinke ochtenderectie bij hem heeft veroorzaakt. Door mijn slipje heen voel ik zijn hardheid gloeien tegen mijn billen. Ik glimlach als ik merk hoe mijn lichaam al even snel reageert en een warme gloed door me heen stroomt. Ik druk me nog wat dichter tegen hem aan en geniet van de hitte van zijn erectie tegen mij aan. De passie borrelt in me op maar ik wil hem niet wekken.

Ik dommel weer weg en droom dat hij zijn hand op mijn bil legt. Zijn vingers zoeken de rand van mijn slipje en volgen het naar beneden naar mijn kruis, het zacht opzij duwend zodat het in mijn bilspleet belandt. Dan vervolgen zijn vingers hun weg onder de rand van het slipje en vinden mijn lipjes. Zachtjes strelen ze oppervlakkig tussen de twee lipjes die zich makkelijker dan verwacht lijken te openen. De vingers glijden iets dieper tussen de lippen en vinden het zachte vochtige vlees. Hij duwt het slipje helemaal opzij nu. Hij maakt aanstalten om me verder te strelen maar ik druk mijn kontje tegen hem aan en voel hoe de schacht van zijn erectie zich in mijn bilspleet nestelt. De brede onderkant met de haartjes die zo kietelen rusten tegen mijn grotje aan. We wrijven wat tegen elkaar aan en mijn ademhaling wordt dieper. Ik voel hoe mijn bloempje zich verder opent en de passie in me groeit. Dan legt hij zijn arm om me heen en zijn warme hand op mijn buik. Via mijn onderbuik zoekt die hand zich een weg naar beneden.

Op dat ogenblik ontwaak ik weer doordat hij zich verdraait in zijn slaap. Het leek allemaal zo realistisch. Verbaasd realiseer ik me dat het in mijn broekje wel heel vochtig is geworden. Alsof alleen mannen natte dromen kunnen hebben 🙂

© Delftsgrietje

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world