Ochtendritueel

Na nog een laatste kus stap je uit bed en loopt richting de badkamer. Loom draai ik me om en ga op jouw helft liggen. Je kussen is nog doortrokken van je geur en ik adem diep in.

Het was weer zo'n ochtend vol harmonie en rustige genegenheid. Zo'n ochtend die eigenlijk altijd te kort duurt. In plaats van nu samen rustig weer wegzakken sta jij in je blote niksie naast het bed. De klok is echter onverbiddelijk en op je werk kun je moeilijk binnenkomen met de mededeling: 'Sorry mensen, maar onze vrijerij was vanmorgen belangrijker dan het werk.' Op jouw leeftijd! Ze zullen je zien aankomen na meer dan dertig jaar huwelijk. Vragen of je wel zeker weet dat je bij je eigen vrouw in bed lag. Nee, op een doordeweekse morgen houden we het rustig. Na al die jaren kennen we elkaars lichaam door en door en weten hoe we de ander kunnen plezieren.

Het is ook goed zoals het gaat. Deze kalme vrijpartijtjes hebben voor mij kwaliteit.

****************************

Kwart over zes. De wekker loopt af. Ik geef het ding een klap en als bij afspraak draaien we ons naar elkaar toe. Jouw arm gaat omhoog en ik kruip heerlijk tegen je schouder. Mijn hand gaat naar jouw borst en gaat zachtjes strelend over je buik richting je pik. Meestal heeft hij zich zo vroeg in de ochtend fier opgericht en springt blij op bij de eerste aanraking. Langaam streel ik hem over de volle lengte en knijp zachtjes in je ballen. Ik streel de binnenkant van je dijen, laat m'n hand weer naar boven dwalen en geef je jongeheer even de aandacht waar hij om vraagt.

Ondertussen heeft mijn mond de weg naar jouw rechtertepel gevonden en (ook dat is bijna standaard) ik kan het weer niet laten. Na eventjes likken en sabbelen zet ik mijn tanden in je tepel. Ondanks dat je bijna weet dat het komen gaat, klinkt er toch weer een verschrikt “au, niet doen”, maar mijn andere vriendje is het daar niet mee eens. Pikkemans reageert uitbundig op deze prikkeling en als ik vervolgens weer zachtjes sabbel begin jij duidelijk opgewonden te raken. Je steunt en draait met je heupen, lijkt mijn handen aan te willen moedigen.

Je duwt me een klein beetje achterover om ruimte te krijgen voor je hand. Die beweegt zich rustig maar vastberaden richting mijn venusheuvel. Al snel laat je een vinger tussen mijn lippen verdwijnen en je streelt mijn klit. Een tweede vinger piept heel brutaal mijn al vochtige kut in. Ik spreid mijn benen wat verder en je vingers beginnen een sensuele dans.

Ik ga nog wat verliggen om jou meer ruimte te geven. Ook kan ik op deze manier allebei mijn handen gebruiken om je te verwennen. Ik hoor je ademhaling versnellen zodra ik weer bij je opgeheven lul in de buurt kom. Met beide handen streel ik hem en trek zachtjes de voorhuid terug. Hij staat op springen. Dat is nog niet de bedoeling dus ik stop even met mijn liefkozingen.

Dan geef ik me volledig over aan jouw handen op mijn lijf. Je zuigt en rolt mijn tepels, speelt met mijn klit, friemelt zachtjes aan mijn sterretje … Een, twee, drie vingers verdwijnen in mijn kut en zoeken mijn lustplekje. De warmte golft in me omhoog. Ik sla mijn been over je heup en geleid jouw heerlijke stijve paal richting mijn warme vochtige grot.

Diep kom je binnen en ondertussen blijven je vingers mijn klit plagen. Je stoot met langzame halen en ik voel mijn hoogtepunt al langzaam opborrelen. Ik laat het komen, want ik voel dat jij ook de top nadert. Mijn kut trekt zich hard samen rond jouw hardheid. Nog een paar keer stoot je diep door en dan voel ik je schokken.

Even blijven we zo liggen. Ik vind het heerlijk om je zo lang mogelijk in me te voelen. We knuffelen en strelen. Dan volgt het onvermijdelijke. Het is zeven uur. De plicht begint steeds harder te roepen.

********************

Na nog een laatste kus stap je uit bed en loopt richting de badkamer. Loom draai ik me om en ga op jouw helft liggen.  Je kussen is nog doortrokken van je geur en ik adem diep in. Ik trek het dekbed dicht om me heen om je warmte vast te houden. Al snel hoor ik het water stromen. Langzaam soezel ik weer weg op het geluid van het ruisende water. Nog even een half uurtje mijmeren tot jij me thee komt brengen. En een afscheidszoen natuurlijk.

Ik geniet!

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Ochtendritueel

 1. 15 december 2009 at 19:25

  Een fijn verhaal, zo uit het leven gegrepen

 2. 15 december 2009 at 20:14

  Zo herkenbaar. Liefelijk geschreven. Geen lappen tekst en toch heel beeldend. Pikkemans: hahaha nog nooit eerder gehoord, alsof het een ‘persoon’ is. Graag meer van je!

 3. 15 december 2009 at 23:57

  Een (h)eerlijk fijn verhaal , lijkt zo gewoon maar toch heel bijzonder de erotiek tussen twee mensen die elkaar zo goed kennen .
  Genieten dus ….

 4. 19 december 2009 at 14:15

  Hoi Theresa,
  Wat een leuk verhaal en (in ons geval) zo herkenbaar!!En zo leuk geformuleerd…
  (Fabians,vrouw)

 5. 23 december 2009 at 15:42

  Het verhaal ademt sfeer, vertrouwen en liefdevolle, herkenbare sex in de vroege ochtend. Verhaaltechnisch gezien vind ik het niet heel geweldig, de vrouw en de man krijgen geen gezicht of karakter.

 6. 23 december 2009 at 17:56

  Theresa – Ochtendritueel
  In de titel kondig je al aan dat we te maken krijgen met het bijna alledaagse. Dan lees ik terug hoe je geniet van dit ritueel, hoeveel het nog voor je betekent. Theresa, het raakte me hoe je met je bewoording van het gewone toch iets een bijzonders maakt. Dank! De variatie van benamingen voor zijn geslacht vond ik overigens wel erg aan de royale kant.

 7. 30 december 2009 at 09:28

  Wat een prachtig debuut verhaal. Stilletjes ‘meekijken’ op zomaar een vroege morgen in een echtelijke slaapkamer. Mooi gedaan. Nu maar hopen dat er nog meer van zulke verhalen komen

 8. 4 januari 2010 at 13:34

  Zes leden gaven dit verhaal tesamen 17 sterren. Dit betekent een ledenstem van 3*

Geef een reactie